עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ראיתי שפה בפורום ממליצים על טמפ' של 80 מעלות לכרטיס מסך הזה, עכשיו האם זאת הטמפ' המקסימלית שאליה הכרטיס צריך להגיע? (הכרטיס שלי עובד במצב רגיל בלי עומס יתר בסביבות ה-68 מעלות ובמשחקים הוא עובר את ה-90(~93) ונוצרת בעיה של קווים שחורים ותקיע של המשחק.) מקמה בקורות שקראתי על גופי קרור בדקתי את ה- ZALMAN VF900-Cu הוא נשמע ממש טוב אבל פה בפורום ראיתי שאנשים אומרים שטמפ' הזכרונות בכרטיס שלהם עם הקרור הזה עומדת על 70 מעלות אבל ה-GPU סביב ה-50 במצב מנוחה. האם זה בגלל הקרור הפאסיבי שבה עם הדגם הזה או שזאת בעיה ספציפית של אותו המשתמש? לגבי ההמלצה, אני צריך שהיא תהיה מחנות עם סניף בחיפה/קריות כגון: TMS, פנדה, נעה, איוורי וכול דבר אחר. נ.ב הכרטיס לא באוברקלוק ואף פעם לה היה.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by isenberg,

שלום לכולם הנתונים: מעבד Pentium 4 D 805 מארז- ATX כרטיס מסך - ללא OC- ללא קירור נוכחי - המאורר שהגיע עם המעבד, הוא של אינטל. הבעיה: הטמ"פ אומנם סבירה אבל המאורר עושה רעש של סופת טורנדו מתקרבת, כאשר הוא בדר"כ על 4500 סל"ד, רק בימים קרים הוא על פחות, ואני גר בב"ש. אסטרטגיה א לקנות מאורר איכותי ושקט למעבד בלבד, חשבתי על FREEZER 7. אסטרטגיה ב להוסיף שני מאוורירים למארז, אחד יוציא אוויר והשני יכניס. יש לי עוד שני מקומות פנויים מאחורה. אם כן מה האופציה העדיפה כאשר המטרה הראשית היא רעש עבודה סביר (לא חייב שקט במיוחד) ומחיר סביר - עדיף פחות מ200 שח. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by alexta-z,

יש לי על הלוח אם 2 חיבורי מאווררים תפוסים ואחד של ה cpu fan שתפוס גם הוא , הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר מאוררים נוספים למחשב ?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  4. אני מתכנן בעתיד לעשות OC ללוח DFI Ultra-D עם זכרונות OCZ VX שעובדים במתח גבוה וודאי יתחממו ויביאו לחימום ה-MOSFETS. ראיתי את המוצר הזה בחו"ל: http://www.sidewindercomputers.com/michcokit.html ורציתי לדעת אם כדאי מאד לנסות להשיג אותו ואם כן, איפה (לא מצאתי ברשת בארץ.) האם כוון מאוורר אל איזור ה-MOSFETS יוכל למזער את בעיית החום במידה מספקת או שגופי הקירור הקטנים הנ"ל לבד או עם המאוורר יהיו פתרון מוצלח בהרבה? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  5. כשגם אני הייתי n00b באתר הזה כל פעם שהייתי רואה פרוייקט מודינג התגובה המיידית שלי היתה :s05: מי צריך חלון במארז? מה The fuck הפואנטה? אך במשך השנה האחרונה זה התחיל להכנס בי, השאיפה לעשות משהו משלי! אחרי זיבולים רבים נתחיל בת'כלס: המארז במקור הוא Compucase 6919 black. ממנו נחתכו החלון העגול בצד והמקום למאוורר למעלה ע"י פחח שהשתמש במספרי ברזל. עדיין אין שם פרספקס ולכן... החומרה נגישה גם כשהדלת סגורה ;D . חלק האיוורר למטה נצבע באדום והFloppy נצבע בשחור. שניהם ע"י ספריי. במארז ישנו כרגע מאוורר ה120 בעל החיישן שבא עם המארז מוציא אוויר (ומתעקש לעבוד ב1500 RPM גם כשהוא מוצמד לזכרון הכרטיס מסך הרותח), מאוורר 4 לדים מלמעלה מוציא אוויר. מאוורר 80 ג'נרי 0.14A מול ההארדיסק מכני…

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by Arik.G,

שלום לכולם. יש לי מעבד P3 800 Mhz ואני מעוניין להעלות את הביצועים שלו. קראתי את כל החומר האפשרי באתר אך לא ממש הבנתי בעזרת מה אני מעלה את ה סטפינג??? בביוס אין שום אפשרות לזה וגם על הלוח אם של Intel 814 EEA אין שום ג'אמפר . כמו שהבנתי ה סטפינג של המעבד הוא 6.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by eladsh,

שלום יש לי מחשב חדש ובו הכרטיס מסך 2900PRO אני רוצה בעוד איזה חודש לעשות אוברקלוק(בינוני-רציני)כדי להגיע איתו ל2900XT ומעלה. אני רוצה קירור טוב לביצועים יותר טובים על איזה אתם ממליצים. אגב הסתכלתי על המחירים ואין לי בעיה בתקציב זאת אומרת שמה שאתם מציעים אני יקח(ללא תקציב) אם זה חשוב אז יש לי מארז NZXT APOLO כרטיס מסך 2900PRO קירור למעבדArctic Cooling Freezer 7 Pro ועוד משהו..יש לי קירור למארז Glacialtech 120mm case fan hydrodynsmic bearing 18dba 36cfm אני רוצה להוסיף עוד אחד (כניראה באותו זמן שאני קונה את הקירור לכרטיס מסך)...על איזה אתם ממליצים(שיהיה שקט,קריר,אין תקציב) תודה

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by predator_008,

שלום כולם אחריי זמן רב שלא הייתי בפרום ולא יצא לי להתעסק עם המחשב חזרתי והצתרף אליי כ.מסך חדש העלתי לו את מהירות הליבה ל690 שהיה בהתחלה 540 ואת מהירות הזיכרון ל900 (אפקטיבי 1800) לעומת 700 ב3DMARK06 ציון כללי 5208. מעניינת אותי דעתכם בנושא ואם אפשר הצעות לשיפור ולהגעת לתדרים גבוהים יותר גם הן ייתקבלו בברכה אגב הכרטיס הוא מתוצרת INNO3D עם זכרון 256MB GDDR-III עם בקר ברוחב פס 128 ביט.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by Eyal-Style,

**קראתי ביקורות על ה- sentry 2 של nzxt ולא התלהבתי: בהירות צג חלש. מסך מגע באיכות ירודה. אי אפשר לכבות את הצג(בלילה ... ) שליטה על קצת מאווררים. מספק מתח נמוך. איזה בקר מאווררים ייתן ל את התמורה טובה ביותר ? אם אפשר מ- KSP או

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by Falcon007,

הנה תמונה שממחישה את הכוונה שלי: והייכן ניתן לקנות בלוק מים לזכרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by RenTex,

מה יותר טוב ? הכוונה לקירור ... TT V1 Vs. SunBeam Tuniq Tower 120 מי יותר טוב ? הכוונה בקירור .. כי אני מתלבט .. אני קונה קירור למעבד .. =]

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  12. יש לי AXP 1800+ פלומינו היטסינק AX-7 ומאוורר אנרמקס 80מ"מ מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בלי אוברקלוק? (את שאר המפרט יש במפרט<------------------)

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  13. אני רוצה לשים מערכת קירור מים... בתכלס יש לי 3000 ש"ח אבל אני לא מתכנן לבזבז יותר מ-1000 אם זה אפשרי גם פחות מ-500 אז איזה מערכת קירור מים יש טובה במחירים האלה?והאם זה באמת שווה את זה?

14. Started by Nemoman,

פשוט מדהים רחוק משיא עולם אבל עדיין מרשים מאד :yelclap: http://www.iopanel.net/forum/%E0%E5%E1%F8%F7%EC%E5%F7%E9%F0%E2/3807-tycoon-byter-6175mhz-641-cpu-%3D%3D%3Eupdate-6613mhz-ln2.html#post44935

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  15. יש לי מעבד AMD 3800 X2 : השאלה האם הטמפרטורה של המעבד שלי היא תקינה כיצד ניתן לדעת בדקתי יש לי לפי Sandra Pro Home 2007 במעלות 47 לאחר הדלקת המחשב ?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by POD,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס וב- FarCry אני רואה הכל טוב חוץ מבמצב ראיית לילה, יש עיוות צבעים וגם הראיה הכללית לא כ"כ ברורה. ביטלתי את האוברקלוק והמצב נשאר ככה. יכול להיות שהכרטיס נדפק?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  17. מקווה שזה מתאים לפה ולא לספקים ומארזים.. בכל מקרה, כשהמחשב שלי פועל, מעבר לרעש של המאווררים נשמע מין ביפ כזה יחסית חרישי, ואין בעיה איתו, אלא כשמנסים לישון עם המחשב בחדר.. הרעש של המאווררים לא מפריע אבל ה"ביפ" הזה מפריע. הצלחתי גם להקליט את הרעש הזה, זה לא כמו הצליל המעצבן ששמים בפלאפון ושרק צעירים שומעים (זה יותר חלש), וגם אמא שלי שומעת את זה.. גם שמתי לב שזה בא מכיוון הלוח אם, ושגם אם אני מפסיק את פעולת המאורר של המעבד, הרעש ממשיך. מישהו יודע ממה זה נובע? אולי אפשר לטפל/להפסיק את זה? תודה לכולם!

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by sandra,

אחים שלי אני צריך עזרה יש לי כרטיס מסך ** והמאוורר שלו מרעיש בצורה בינונית כזאת. ויש לי כמה הצעות שאני רוצה לקנות . Zalman Vga Cooler VF700-Cu Vantec SPECTRUM FAN CARD ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80C-HP מה אתם אומרים? כל שלושת הנ"ל זה אחלה של קירורים שאני לא כל כך בטוח מה הכי טוב? ומה הכי מקרר? אז מה אתם חושבים? מה כדאי ?..........

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

איזה אוברקלוק מקסימלי (אם קירור אוויר סטנדרטי = לא כל ה sk ax7, קירור בסגנון ה volcano 11 או כאלו אבל לא על מהירות גבוה במאוור) אם מעבד הברטון 2500 ראיתי כאלו שהגיעו על 2000 gh או יותר אבל אני לא יודע אם איזה קרור .... אז הייתי מעוניין לדעת... כי ראיתי הרבה מאוד המלצות על המעבד הזה

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  20. מישהו מצא פקודות מעניינות לתוכנה CrystalFontz? או בכלל .. תשפכו דוגמאות של קומבינציות מענינות שעשיתם תודה :-*

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  21. הנני עומד להיות בעל מחשב E6400 לוחGB 965P S3 וזיכרונות של 1G GSKILL 800 CL5(בר אופצית החלפה נכון להיות לאותו חברה 533 CL4) וקרור של TUNIQ120 אני מעוניין להגיע לליטנסי כמה שיותר נמוך (מחשב שמיועד לעבודה להקלטות וסאונד) השאלה איזה זיכרון יתן לי את התמורה הזאת- מבין ה2 שציינתי למעלה.(הבנתי שלהמהיר את המעבד לבאס 440 יתן לי יחס 1:1..אבל אני טיפה לא בעסקי הOC..ולכן זה יקשה עלי טיפה- אלא אם זה ממש פשוט לשנות את הבאס..כי הבנתי שאין התעסקות במתחים...אז לקרור שלום) יחס (להמהיר זיכרון ל1066) 2:1 יתן לי את הלייטנסי הנכסף גם כן?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  22. המפרט שלי בצד, אני הגעתי עכשיו באוברקלוק אוטומטי [ זאת אומרת העלתי באחוזים ], ל-320FSB, מה שאומר 2240 MHZ..... נאמר לי שעם מערכת כמו שלי, אפשר להגיע הרבה יותר רחוק, השאלה שלי היא כזאת, עכשיו עם האובר האוטומטי, הזכרונות שלי על 400 באס, שזה אומר 800MHZ, אם אני את המהירות שלהם לבאס של 200, זה אומר 400MHZ, אני יוכל להגיע יותר רחוק? ומה בדבר המתח? לאן אני צריך להרים את המתח, אני מפחד לשרוף משו...

• 15 תגובות
    • 859 צפיות
  23. אני לא מכיר את האופן שבו אני אמור לעשות אובר קלוק ללוח הזה אבל ממה שאני זוכר אני אמור להעלות איכשהו את ה-FSB או את המכפלה שלו אבל התפריט של הלוח הזה מסורבל לי מידי עם כל מיני שמות מפוצצים שרק מסבכים. אם מישהו מכיר את הלוח הזה אשמח לעזרה! מערכת: Asus P6T Deluxe V2 Intel Core i7 920 @ 2.67Ghz OCZ XTC Platinum DDR3-1066

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  24. בשעה טובה רכשתי קירור חדש למעבד שלי Scythe mugen 2 הכל בסדר הוא חרישי להפליא /מקרר לא רע הבעיה שלי יותר נכון שאלה האם עדיף לשים אותו ממש מול המאוורר שמוציא אוויר הוא ממש צמוד אליו .

• 13 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים