אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 2.4 לוח אם של elitgroup דגם l4vxa2 זיכרון 512 כרטיס מסך גיפורס עוד משהו למה הכי הרבה אני יכול להגיע תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בnvidia bios edit ובnvflash זה יעזור לי מאוד ועם יש למישהו דרך אחרת לצרוב ביוס של כרטיס מסך אז תגידו לי טוב עם אתם מעונינים לדעת יש לי asus geforce fx5200
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הרגע התקנתי את הPCPROBE של ASUS. הוא מציג שם שהטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 48 מעלות! לעומת זאת, בAIDA32 כתוב שהטמפרטורה היא "רק" 40 מעלת... מה נכון? איך אני יכול לדעת?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
להנאתכם הכרטיס של לקוח, הקרור לזיכרונות עבודה שלו :\
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני מקומות שחיברו פלטה טרמואלקטרית אל בלוק מים וזה מביא תוצאות קטלניות. השאלה שלי זה אם אני שם זתי פלטות טרמו אלקטריות? זה בעצם מכפיל את ההפרש טמפרטורות מה שאומר שאני יוכל להריץ את המעבד על -30 או -40 מעלות לא?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בקשר ל-OC בסמפרון 2800 המפרט שלי הוא כדלקמן: מעבד סמפרון AMD 2800 + מאוורר AMD מקורי שבא איו יחד לוח אם MSI k7n2 delta2 lsr עם ציפסט NFORCE 2 ultra 400 זכרון DDR 400MHZ 512MB המארז -2 מאוררי כניסה בחזית ושתי מאוררי יציאה (לא כולל מאוורר הספק כוח) GEforce fx 5700LE 256 MB DDR 400 128bit של STLAB להלן מספר שאלות שגיבשתי תוך קריאת הודעות בפורומים: 1. האם יש צורך להוריד את הזכרונות ל333 MHZ לפני ביצוע OC 2. האם יש להשתמש בקירור שונה (כרגע 38 מעלות - טמפ' מעבד) 3. מה עדיף להעלות את המכפלה (אם אפשר) או את הFSB (כרגע על 166) 4. עד כמה ניתן להעלות את הFSB של המחשב והאם כדאי להוריד את היחס זיכרון מעבד... 5. אני פתוח להצעות בעניין ה -OC ... וגם אשמח לד…
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הי! לא נראה לי אבל השאלה שלי בעקבות האשכול הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=94564 חשבתי שפה בטוח יוכלו לענות לי. אני שם בכינוי כמו פה... ולא נראה לי שעברתי על חוק כלשהו כשפירסמתי לינק לאשכול בפורום אחר.. נכון?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תישמעו בזמן האחרון המאורר עושה המון רעש [כמו טרקטור],ואני לא יודע מה הבעיה ניקיתי אותו שימנתי מה לא,קיצר מה יקרה עם אני ידליק EMULE ויכבה מאורר של כרטיס מסך ולא יגע בו?
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות סינק חדש בשביל הCpu ואני מתלבט בין שתי אופציות ואני ישמח לקבל עוד אפשריות, (שאפשר לקנות בארץ) אני ישמח לקבל הסברים למה מה שבחרתם עדיף שתי האפשריות שלי Xp 120 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp120.htm slk948u http://www.thermalright.com/a_page/main_product_slk948u.htm החומרה שלי Cpu: Amd Atlon 64 3000+ 754 mb: DFI LanParty 250Gb NF3 תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היום הפכתי כיוונים של מאווררים ואחרי החזרתי בזרה חלק...קיצר התעסקתי קצת עם הדברים ועכשיו משום מה המחשב נשמע לי יותר שקט! אני לא יודע למה :-\ כל המאווררים פועלים ואף אחד לא עצר או משהו כזה ועדיין המחשב פועל יותר בשקט! הטמפרטורות של המעבד מתנהגות קצת בצורה שונה אבל אממ אני לא יודע זה מוזר לי. הכרטיס מסך דוווקא יותר קריר. אממ גם הצ'יפסט : יש לי P4 2.8C ועליו קירור STOCK שהגיע איתו ואני מניח שרוב הרעש היה ממנו לפני כן. יש מצב שהעברתי אותו למצב יותר שקט? אם יש כזה דבר בכלל ??? הנה גם אבא שלי אמר שהמחשב יותר שקט וכמעט חצי מהרעש. אני יודע שזו שאלה מוזרה אבל אשמח לקבל עזרה בנושא זה ממש מדאיג אותי
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה הוא ה RPM המקסימלי של המאוורר של AMD 2500 המקורי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC לכ. מסך הזה? אם כן איפה אני מוצא דרייבר? תודה
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שאלת n00b (מצטער, פשוט לא מצאתי תשובה בגוגל): מה כיוון זרימת האוויר במאוורר סטוק שבא עם q9300? האם הוא זורק אוויר על צלעות גוף הקירור, או האם הוא יונק את האוויר החם מצלעות הקירור? אני שואל כי מארז המחשב שלי (http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=212) מגיע עם תעלת איוורור שניתן לשנות את אורכה, שאמורה לשבת מעל קירור המעבד. המחשב הגיע כשתעלת האיוורור קצרה ובכלל לא מתקרבת לקירור המעבד. פתחתי את המארז וכיוונתי את התעלה ככה שהיא תהיה בדיוק מעל המאוורר סטוק, במחשבה שככה אוויר שנזרק מהמעבד יעבור התעלה ויצא החוצה מן המארז, במקום להשאר בפנים ולחמם אותו. הבעיה שמיד הבחנתי בעליה של כמה מעלות (במקום 47-48 ב-idle, עכשי…
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כבר שאלתי משהו בנושא אבל אף אחד לא ענה לי, אז הנה אני שוב...... יש לי מעבד P4 3.0, המאוורר שלו מרעיש ברמות וגם לא הכי טוב לכן אני רוצה לקנות מאוורר חדש. אני צריך שתגידו לי את המאוורר הכי חזק והכי שקט ( חשוב מאוד שיהיה שקט ושלא יתאמץ כשלא צריך ושיהיה של חברה אמינה וטובה ) אבל עד מחיר של כ-350-200 היופי פחות משנה לי!!! תודה מראש ותחזרו עם הרבה תגובות.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי 6800LE שהוחלף פעמיים. הראשון נהרס בגלל הספק הג'נרי שהיה לי (עכשיו יש לי של HEC), השני היה דפוק כי הוא היה גורם למחשב לקרוס במשחקים, והנה השלישי עובד מעולה, חוץ מהעובדה שב- IDLE הוא 70 מעלות! על הראשון הרכבתי Giant3 והיה לי 45 ב- IDLE ומקסימום 63 במשחקים כבדים, בשני לא בדקתי ועכשיו הרכבתי אותו על השלישי. נחשו מה... 75 מעלות ב- IDLE! למה?! יש מצב שהחיישן דפוק? אני עם קירור מעולה ומשחה טרמית מעולה (arctic silver 5). תודה מראש עריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לאחר התקנת מחשב חדש במארז אורורה ישן (של גיגהבייט), ולאר שניקיתי את המאוררים הקיימים והפילטר הקדמי, אני שומע רעש עולה ויורד מכיוון המארז. האם יש פיתרון או סידור אחר? נא ראה ציור [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הטמפרטורות מעצבנות אותי לחלוטין! ניקיתי את המחשב לפני שלושה ימים, אין אבק, יש 3 מאווררים (SCYTH S-FLEX) אחד למעלה, אחד מאחור (שניהם מוציאים) ועוד אחד מקדימה שמכניס. קירור מעבד - TT V1 עם מאוורר צד שלישי שהרכבתי לו לבד (מודינג קטן שהוריד עוד 4 מעלות לערך). 4890 עם קירור סטוק (כרגע, אני עוד מחפש היטסינקים לזכרונות ולVRM, יש לי את ה S1 שעוד לא מורכב). 4890 עובד על 100% מאוור והטמפ' שלו 55 מעלות בIDLE! לא יאמן! לוח אם, רותח! מעבד, עוד יותר! אשמח לשמוע הצעות לעניין! -כמו כן, רציתי לשאול אם כדאי להחליף מארז, יש לי כרגע GB TRITON שבו המחשב מורכב, ויש לי עוד מארז חדש TAGAN TWIN ENGINE, ואין לי מושג אפ כדאי להרכיב בו את החלקים.
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את קירור הסטוק של מעבד Q6600 לקירור אחר. מדובר על ליבת Kentsfield מעטפת הספק של 105W. הדגש הוא על שקט, ולא מתוכנן OC. חשבתי על AC Freezer 7 pro rev 2 יש משהו יותר משתלם בטווח מחירים הזה?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, יש לי כ.מסך GTX260 ZOTAC, מעבד: E8400, ומארז CM 690, המחשב תמיד היה חם ואני מאמין שזה בגלל הכ.מסך מכיון שהנחיר פליטה שלו רותח. המחשב נורא חם כשאני נוגע בו ואפילו ליד המאווררים הוא חם. חשוב גם לציין שלאחרונה קיבלתי ירידות FPS במשחק GTA IV לאחר שכל משחק עד היום כולל המשחק הזה לא סבלו משום ירידה ולו הקטנה ביותר. האם יש קשר להתחממות המחשב? ברצוני לדעת האם כדאי להחליף/להוסיף כמה מאוורים? אם כן, אשמח לשמוע המלצותיכם. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורות רכיבי המחשב השונים וכמו כן איך אני יכול לדעת האם המאווררים עובדים כראוי? תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חדש בכל הנושא .. אז תיהיו עדינים איתי ... amd phenom II X4 955 3.2 - מעבד asus crosshair IV formula - לוח אם gtx 470 - כרטיס מסך יש לי קירור של sychte mugen rev2 והמחשב בא עם 4 מאווררים .. הוספתי עוד 2 אחד למטה אחד למעלה רציתי לדעת האם הקירור הזה יספיק ? ואם מישהו יכול לתת לי מדריך מקוצר איך לעשות OC ל 3.8 או אם אפשר לסחוב עוד למעלה בשמחה .. תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה המצב חברה ?.. טוב המחשב של אחי היה עם גוף קירור סטוק ועשיתי לו OC מ - 2.5 GHz שהמעבד בא איתו מהיצרן ל - 3.33 GHz ודווקא היו אחלה טמפרטורות ... עכשיו קניתי למחשב שלו גוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro, הרכבתי אותו הכל טוב ויפה (טמפרטורות די נמוכות) וניסיתי לעשות OC ל - 3.7 - 3.8 ואני פשוט לא מצליח ... אגב עכשיו שאני חושב על זה לא ניסיתי לעשות OC ל - 3.6 אז אני אנסה גם את זה אבל בינתיים אולי אתם יכולים לעזור לי ... כל פעם כשאנ ימנסה להגיע ל - 3.7 - 3.8 ואני שומר את ההגדרות אז כשה - Windows (ויסטה אולטימייט 32 ביט) בא לעלות אני מקבל שגיאה שכאילו לא מחובר משהו ובגלל זה הוא לא מצליח לעלות ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולעלות את ההגדרות של ה - OC הקודם או את ההגדרות של…
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, עשיתי קצת חיפושים רציתי לדעת מה הקרירור הכי שקט וכמובן איכותי שיהיה אפשר לעשות אולי OC בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והטמפ' של המעבד מוגזמות, 77-80 במאמץ (אחרי 4-5 דקות) ואי יציבות בזמן מנוחה 45-60 רב הזמן 55 לאחר שעה שהמחשב דלוק. אני יודע שלא מומלץ לפי היצרן לעבור את ה62 מעלות עם המעבד. מה צריכה להיות הטמפ' של המעבד במצב מנוחה ובמאמץ? המחשב אצלי פחות משבוע אגב. התקשרתי לTMS ונאמר לי שאלו הטמפ' סבירות ביחס לקירור, האם זה נכון? הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box קירור למעבד:Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 30…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו את הפרקטל 4 הוא מגיע עם שני מאווררים ולי יש בלוח אם רק שתי יציאות חשמל למאווררים אחת של המעבד ואחד נוסף מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את המאוורר הנוסף המפרט המלא בצד <<
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לדעת מה עדיף: 1 ג'יגה של זיכרון DDR333 בשני סטיקים ( 8RDA+ ) או 512 מגה בשני סטיקים DDR400 חשוב להדגיש שמתבצע OC למערכת עם מעבד 1700 + נ.ב. מה אתם אומרים על ה-TWINMOS DDR3700 ?
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-