עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by desert,

שלום יש לי בביוס שני אפשרויות: 1:1 3:4 מה ההבדל ביניהם? ומה עדיף לי?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

כאשר המעבד שלי נח הוא נמצא על 44 מעלות ובמקרה של עומס זה על 60, האם זה נורמאלי?

4. Started by shlominavi,

חברה שלום...אני לא מבין כמה דברים... שהמעבד שלי במנוחה זה המעלות שלו..פחות או יותר http://www.siz.co.il/my.php?file=ejj4fmkzjyvm.jpg ושהוא במאמץ באמצע call of duty 4 אלו הם המעלות http://www.siz.co.il/my.php?file=yiyjmyt0zzmv.jpg מישו יכול להסביר לי מזה 3 האפשריות של הטמפרטורות מעבד שם ומה באמת הטמפרטורה האמיתית? לא הבנתי כלום משם כי במאמץ בCPU המעבד לא עולה יותר מ5 מעלות מהמנוחה אבל בCPU CORE הראשון והשני הוא עולה בהרבה מפרט e8500 עם אובר 3.8 כרטיס מסך 4870 זכרון 4 ג'יגה קירור למעבד: נינג'ה פלוס

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by Arik.G,

שלום לכולם. יש לי מעבד P3 800 Mhz ואני מעוניין להעלות את הביצועים שלו. קראתי את כל החומר האפשרי באתר אך לא ממש הבנתי בעזרת מה אני מעלה את ה סטפינג??? בביוס אין שום אפשרות לזה וגם על הלוח אם של Intel 814 EEA אין שום ג'אמפר . כמו שהבנתי ה סטפינג של המעבד הוא 6.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום חברים יש לי קירור נוזלי למעבד דגם CORSAIR H55 והמאוורר שלו שצמוד לצלע הקירור החיצונית אינו תקין לחלוטין. אני מחפש באוורר חדש ברמה גבוה שיספק תוצאות קירור טובות מבלי להתפשר על השקט (השקט מאוד חשוב לי). אני מתכוון לעשות OC למעבד (I7 4770K) רק מאוורר בגודל 12 ס"מ יתאים. תקציב 50 ש"ח עד 100 ש"ח ואם יש צורך בחריגה אז עד 20 ש"ח נוספים. על איזה מאוורר אתם ממליצים שיעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by 00Amir,

בימים קרירים אלה, שוב עולה לי המחשבה והרצון לראות שוב כמה אפשר לדחוף את המערכת ב OC ... כאשר הטמפ' של המעבד מתייצבת לה על 29 מעלות, אבל עדיין קשה ללוח אם לשמור על יציאות בתדר 4.8Ghz ... מחזיר אותי לאותה מסקנה שחייבים לוח אם איכותי (יותר מה P55-UD3) ... אבל הדבר לא ימנע ממני לנסות שוב ושוב לשבור את השיא של עצמי... למרות שבתכלס אין לי סיכוי להגיע לרמת של סנדי סתם, תמיד שקר לי אני חושב על OC ... לא הזוי ??

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  8. זה שהמזגן פועל מעבד 6300 כרטיס מסך 8800GTS 640MB 2GB RAM DDR2 800MHZ לוח אם MSI NEO1 965P כונן קשיח SATA 2 250GB כונן קשיח 2 SATA 160GB כונן קשיח 3 SATA 200GB '>http://www.2send.us/"] יש לי מאוורר קידמי 120MM שמקרר את הכוננים הקשיחים מקדימה. מסתובב מאוד מהר עושה רעש אבל שווה את זה. ומאוורר 120MM מאחורה שמוציא את האוויר המארז יש לו מאוורר 400MM גדול שמקרר את כל המחשב. בדלת של המארז. אני מחליף את המאוורר האחורי כי הוא מסתובב יחסית לאט. ו

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by shlomid,

אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  10. כי יש משהו מוזר אם אני נגיד מעלה את הבאס ל150 מהביוס הוא לא עולה בכלל הווינדוס אבל אם אני כבר בווינדוס ומעלה את הבאס ל150 הוא עובד ונתקע אחרי כמה שניות אז מה לפי דעתכם ההבדל

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by maayan,

שלום לכולם הבאתי היום איזה 10 לדים וחבר שלי אמר לי שכדי לחבר אותם צריך לצרף את כולם על חוט אחד של לד עשיתי את זה ל2 והאור קטן ול3 בכלל לא היה אור. בקיצור האם יש דרך להעלות את המתח שמוזרם ללדים

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by avishaiar17,

שלום לכם.. אני ממש לפני אוברקלוק, רציתי להבין כמה דברים אחרונים לפני שאני מתחיל..בכמה אני מעלה בוולטים ובאיזה תדירות לא הבנתי את הנושא הזה.. לגבי עוד משהו הסתבכתי..אני מעלה 10 MHZ כל פעם בבאס נכון??? ראיתי שאמרו שצריך לעלות גם את ה- FSB הלוח שלי תומך עד 1600 אבל המעבד הינו 1066 מה עושים לגבי זה?? מעלים גם ב- FSB במקביל עם הבאס?? תסבירו בבקשה שאני יוכל להבין יותר לעומק.. אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות בלי קשר לאוברקלוק שאני הולך לבצע למעבד..?? אין קשר ביניהם נכון?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by lol_minbet,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 אני רוצה לקנות בשביל לתלות בדלת של המארז, כי נכנס הרבה אבק בחלונית למישהו יש ניסיון עם המוצר?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  14. קניתי בחודש אגוסוט( בשבוע-שבועיים הראשונים) את E6400. עכשיו אני רוצה לדעת באיזה תאריך הוא נוצר ואיזה סטיפנג( יש B וA כאלה דברים) כדי לדעת עד כמה הוא טוב באוברקלוק שאני לא אצפה ממנו ליותר מדי(למרות שיש לי גם זיכרונות מגבילים אבל אפשר להסתדר) ד"א אין לי את הקופסא..

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  15. HT על X3 זכרונות ללא שינוי,המתח על 1.55V. אם אני עובר את ה 2750 המחשב לא נדלק. טמפ':במנוחה 46,מאמץ 58-60.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by DJPOWER,

אני על אובר של 2600 ואחרי 8 שניות הפריים כותב לי מה לעשות? מה הבעיה? בתודה יונתן

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by slider,

האם אמורות להיות לי בעיות להעלות את ה FSB ל 533 ?

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני חושב מה לקנות ואני חייב להחליט עד ה-11 מה לקנות וולקנו 12 אקסטרים שמגיע אם מאורר מעולה או SLK900A או SP97 והאם ההבדל גדול?? עד כמה הוא גדול?? דרך אגב המאורר שיהיה אל ההיטסיקנים של TR הוא SF1 אם אני יקנה אחד מהם... אז מה לקנות??? :-\

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  20. יש לי קירור של NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ואני מעוניין להחליף בקירור מים http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2956 מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  21. שמעתי שהזכרונות של - winbond טובים ויש את קורסייר שהם הכי טובים אבל יקרים השאלה היא האם זה שווה את ההבדל או שיש חברה אחרת טובה?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  22. מעבד Q9550 לוח ASUS P5Q PRO PC POWER&COOLING 750W לא אכפת לי מרעש כי הGTX295 גם ככה חופר לי... תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by Hasamba,

היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11 ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעש אני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף.... האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  24. אתם יודעים כל הקלוקים והבאסים וכל השאר... ואם אפשר אז גם הסברים מה זה כל דבר לא יזיקו בכלל...

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי WD 80GB 8MB , שנחשב שקט , אבל עדיין יש לו ויברציות כאלו...והרעש שהוא מפיק בתדר די נמוך וזה די מפריע.. קראתי פעם שמגירה היא נהדרת כדי להשקיט את ה-HD חוץ מהעובדה שקירור לא מזיק ;D אז יש לי ככה עד 200 שקל (עדיף פחות) שאני חושב להשקיע בנושא...ראיתי את ה-CoolDrive3 של CoolerMaster ב-150 ש"ח. אני לא מתעניין בנתונים כלשהם...רק שיראה טוב כשפותחים את הדלת (הקדמית) של המארז (צ'יפטק) , המארז שחור... ואמממ שישתיק את ה-HD כמה שאפשר! אני אשמח לשמוע המלצות...או מניסיון....או כל דבר אחר! בתודה , תומר.

דיונים חדשים בפורומים