אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לאיזה מהירות ניתן להגיע עם המעבד הנ"ל (בערך) עם קירור סטוק ולכמה אפשר עם e4400? תודה!
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איך המוצר הזה? שווה משהו? או שעדיף את ה-SP97? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2266
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
לאחר שראיתי באתרים בחו"ל מוד לביגטייפון, שמים צמר פלדה בשני הרווחים של הטייפון(בכל צד) זה התברר כרעיון רע מאוד... במיוחד שהטייפון עולה קצת באש, לא ממש הבנתי איך.... למזלי, הכל שרד... לאחר מכן, גיליתי שהקירור של ה-LeadTek 6600GT שלי חצי מנותק, פתחתי, אין בכלל משחה על הליבה... פתחתי מרחתי סגרתי הכל קומבן למקומו בחזרה.... המעלות טסו מ-78 מעלות ב-OC במאמץ ל-41 MAX... אם מישהו ניסה את המוד והצליח לו... והמאוורר שלו לא נתקע בצמר פלדה... שישלח לי הודעה פרטית...
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בדקתי עם כמה תוכנות איזה מעבד קבלתי והמעבד שברשותי לפי מה שהתוכנות מציגות הוא AXP1800 0.13MICRON Thoroughbred-B, דבר ראשון אני רוצה לשאול אם קיים באמת AXP1800 שהוא Tbred-B, או שיכול להיות שזו טעות של התוכנה? והדבר השני שרציתי לדעת אם יש מצב לעשות אוברקלוק טוב למעבד הזה עם לוח GIGABYTE GA-7VAX? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החייה הזאתי: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_530&products_id=4819 זה נראה לי כמו ultra extreme כפול ועד קרור מאותו סוג לכרטיס מסך אני טועה? זה אומר זה הקרור אוויר הכי טוב שקיים? כי אם אני לא טועה הUltra extreme היה לא ? אשמח לקבל קצת תשובות
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm שווה את ההשקעה? ( 84 ש"ח ~ בזיג זאג) יש לי Gainward GeForce 4 Ti 4600 עד איפה אשפר להגיע עם הכרטיס בOC והאם זה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הוא נותן לי אפשרות לכוון אותו לפרמטרים הבאים: 266 200 333 400 וגם auto למה לכוון אותו?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
המלצותכם בבקשה על מאוורר 120 ממ כלשהו עם לד כחול בעל יחס טוב של שקט לעוצמה. תודה
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
E2180 @ 3.33Mhz AC Freezer 7 Pro Scythe S-Flex 1200 X2 מתח מעבד 1.41v טמפרטורות במנוחה מעבד- 39-41C לוח- 36C טמפרטורות בבדיקה של OCCT על High Data Set ו High Priority מעבד- 62C לוח- 59C
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום נגיד שאני רוצה הוסיף נגד משתנה כמו שמוראה בתרשים של המדריך באתר ,מה הערך האומי של הנגד כדי שיתאים למעגל? תודה. [ftp=ftp://E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif]E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif[/ftp]
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
המאוורר שלו כרגע עושה רעש של טרקטור במזרח ירושלים (סתם בדיחה שחורה בחבר'ה שלנו, אני מקווה שאף אחד לא יפגע). למחשבים חדשים בתקציב נמוך ראיתי אפילו המלצות על מאווררים בסביבות 40 ש"ח, והמחשב גם ככה לא שווה הרבה אז נא לא להמליץ על קירור שעולה הרבה יותר מזה - מקסימום 90-100 ש"ח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אף אחד לא עוזר לי :'( המפרט שלי בצד.. תעזרו לי בבקשה להתחיל לעשות OC למחשב.. מה צריך לשנות בביוס לפני שמתחילים לעלות את הבאס? (כל האופציות שמבטלות את הורדת המכפלה, ואלה שנועלות את הPCI-E, תעזרו לי בבקשה, משם אני כבר אצליח להסתדר..) והאם זה משנה איזה גירסת ביוס יש לי? (כרגע יש לי F4)
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מארז יש newron . מעבד intel pentium 4 2.8 בתוכנת המוניטור , מד המעלות מראה שה-proccessor zone מתחמם ומגיע ל 55-75 מעלות, בדר"כ במשחקים. חשבתי שזה עניין של אוורור אז הוספתי עוד 2 מאווררים אך מסתבר שזה לא העניין. האם למישהו יש הצעה או פיתרון ? אשמח לשמוע כל דעה בנושא. תודה.
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם יש מצב שהורדת מתח המעבד גורמת להורדה בביצועי המעבד ? תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי radeon 9700 pro שמתחיל לקרטע וחשבתי לעשות לו וולט מוד כדי לדחוף אותו קצת יותר קדימה ממה שהבנתי המוד נורא פשוט לציפ סט אבל קצת יותר מורכב בשביל הזכרונות אז חשבתי לעשות מוד רק למעבד הכרטיס מגיע בלי המוד ל380 במעבד ו360 בזכרון (אולי קצת יותר כי כרגע יש סינקים רק בצד אחד) בסופו של דבר... תהיה תמורה רצינית אם אני אמשיך להעלות את הgpu בלי הזכרון???
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לדעת מה עדיף: 1 ג'יגה של זיכרון DDR333 בשני סטיקים ( 8RDA+ ) או 512 מגה בשני סטיקים DDR400 חשוב להדגיש שמתבצע OC למערכת עם מעבד 1700 + נ.ב. מה אתם אומרים על ה-TWINMOS DDR3700 ?
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס Sapphire ATI Radeon HD5770 הגירסה הראשונה. קניתי את הכרטיס לפני כמה חודשים, עובד מעולה, כמובן התחלתי לעשות לו OC. הגעתי ל960/1350, הכרטיס יציב אבל בבטיחות הוא יכול לעבור עוד עם הליבה, אבל הבעיה שלי, שאני פשוט לא יכול. כל oc utility שניסיתי פשוט לא ממשיכה אחרי 960. התחלתי לחפש בכל מיני פורומים ומצאתי שזאת הגבלה של Sapphire. ומישהו אמר את הדבר הבא: "I use MSI Afterburner with the 5770 flashed to the ASUS BIOS, I can hit 990 / 1400 with a 1.200v" ועל פי מה שמצאתי, הכרטיסים של ASUS מוגבלים עד ל1200MHZ לליבה. החלק המודגש בשחור, מה זה אומר? איך אני עושה את זה? זה יכול לפגוע במשהו? יש דרך לעקוף את המגבלה מבלי לעשות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. החום הגיע לארצנו והגיע גם למחשב שלי. בדר"כ הטמפרטורה של המעבד שלי היא 34-38 כשאני לא משחק אלא רק בווינדוס שומע שירים במדיה פלייר וגולש וכו.. ועכשיו הטמפרטורה היא 43 מעלות, וגם המאורר של הספק משמיע לי רעשים כאילו שהוא נחנק ממש ככה. רציתי לדעת אם זה נורמלי והאם המאווררים שבמארז שלי תקינים? תודה !
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי בביוס שני אפשרויות: 1:1 3:4 מה ההבדל ביניהם? ומה עדיף לי?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כשגם אני הייתי n00b באתר הזה כל פעם שהייתי רואה פרוייקט מודינג התגובה המיידית שלי היתה :s05: מי צריך חלון במארז? מה The fuck הפואנטה? אך במשך השנה האחרונה זה התחיל להכנס בי, השאיפה לעשות משהו משלי! אחרי זיבולים רבים נתחיל בת'כלס: המארז במקור הוא Compucase 6919 black. ממנו נחתכו החלון העגול בצד והמקום למאוורר למעלה ע"י פחח שהשתמש במספרי ברזל. עדיין אין שם פרספקס ולכן... החומרה נגישה גם כשהדלת סגורה ;D . חלק האיוורר למטה נצבע באדום והFloppy נצבע בשחור. שניהם ע"י ספריי. במארז ישנו כרגע מאוורר ה120 בעל החיישן שבא עם המארז מוציא אוויר (ומתעקש לעבוד ב1500 RPM גם כשהוא מוצמד לזכרון הכרטיס מסך הרותח), מאוורר 4 לדים מלמעלה מוציא אוויר. מאוורר 80 ג'נרי 0.14A מול ההארדיסק מכני…
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי למעבד..Q6600
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-