עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Baz34,

לאחר ביצוע OC למעבד Q6600 (כרגע עומד על 3.5G כאשר TUNIQ מחזיק אותו במאמץ על כ-65 מעלות...הבנתי במשפחת מעבדים אלו הקו האדום עומד על 80 כיוון שה-TJAN עומד על 100 מעלות). אני מנסה להריץ בדיקות יציבות בעזרת PRIME95 שתי שאלות ברשותכם: 1. כאשר הבדיקה רצה אני רואה את 4 הליבות עולות רק עד 25% כאשר TORTURE TEST מאופשר במצב הכי קשה. האם הגיוני? 2. כמה זמן נדרש לתת לבדיקה על מנת לקבוע יציבות טובה למערכת תודה חמתייחסים..

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. ראיתי שפה בפורום ממליצים על טמפ' של 80 מעלות לכרטיס מסך הזה, עכשיו האם זאת הטמפ' המקסימלית שאליה הכרטיס צריך להגיע? (הכרטיס שלי עובד במצב רגיל בלי עומס יתר בסביבות ה-68 מעלות ובמשחקים הוא עובר את ה-90(~93) ונוצרת בעיה של קווים שחורים ותקיע של המשחק.) מקמה בקורות שקראתי על גופי קרור בדקתי את ה- ZALMAN VF900-Cu הוא נשמע ממש טוב אבל פה בפורום ראיתי שאנשים אומרים שטמפ' הזכרונות בכרטיס שלהם עם הקרור הזה עומדת על 70 מעלות אבל ה-GPU סביב ה-50 במצב מנוחה. האם זה בגלל הקרור הפאסיבי שבה עם הדגם הזה או שזאת בעיה ספציפית של אותו המשתמש? לגבי ההמלצה, אני צריך שהיא תהיה מחנות עם סניף בחיפה/קריות כגון: TMS, פנדה, נעה, איוורי וכול דבר אחר. נ.ב הכרטיס לא באוברקלוק ואף פעם לה היה.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by sella,

יש לי פנטיום 4 2.4 לוח אם של elitgroup דגם l4vxa2 זיכרון 512 כרטיס מסך גיפורס עוד משהו למה הכי הרבה אני יכול להגיע תודה מראש

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  4. כשגם אני הייתי n00b באתר הזה כל פעם שהייתי רואה פרוייקט מודינג התגובה המיידית שלי היתה :s05: מי צריך חלון במארז? מה The fuck הפואנטה? אך במשך השנה האחרונה זה התחיל להכנס בי, השאיפה לעשות משהו משלי! אחרי זיבולים רבים נתחיל בת'כלס: המארז במקור הוא Compucase 6919 black. ממנו נחתכו החלון העגול בצד והמקום למאוורר למעלה ע"י פחח שהשתמש במספרי ברזל. עדיין אין שם פרספקס ולכן... החומרה נגישה גם כשהדלת סגורה ;D . חלק האיוורר למטה נצבע באדום והFloppy נצבע בשחור. שניהם ע"י ספריי. במארז ישנו כרגע מאוורר ה120 בעל החיישן שבא עם המארז מוציא אוויר (ומתעקש לעבוד ב1500 RPM גם כשהוא מוצמד לזכרון הכרטיס מסך הרותח), מאוורר 4 לדים מלמעלה מוציא אוויר. מאוורר 80 ג'נרי 0.14A מול ההארדיסק מכני…

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by carock,

מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי למעבד..Q6600

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  6. מה המצב חברה ?.. טוב המחשב של אחי היה עם גוף קירור סטוק ועשיתי לו OC מ - 2.5 GHz שהמעבד בא איתו מהיצרן ל - 3.33 GHz ודווקא היו אחלה טמפרטורות ... עכשיו קניתי למחשב שלו גוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro, הרכבתי אותו הכל טוב ויפה (טמפרטורות די נמוכות) וניסיתי לעשות OC ל - 3.7 - 3.8 ואני פשוט לא מצליח ... אגב עכשיו שאני חושב על זה לא ניסיתי לעשות OC ל - 3.6 אז אני אנסה גם את זה אבל בינתיים אולי אתם יכולים לעזור לי ... כל פעם כשאנ ימנסה להגיע ל - 3.7 - 3.8 ואני שומר את ההגדרות אז כשה - Windows (ויסטה אולטימייט 32 ביט) בא לעלות אני מקבל שגיאה שכאילו לא מחובר משהו ובגלל זה הוא לא מצליח לעלות ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולעלות את ההגדרות של ה - OC הקודם או את ההגדרות של…

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by a_nuke,

שלום אני רוצה להחליף את המאוורר המעפן של הרדאון 9600 פרו שלי לאיזה אייסברג 4 נחמד את האייסברג אני בטוח שלא תהיה לי בעיה להרכיב עכשיו השאלה זה איך אני מפרק את המאוורר שבא עם הרדאון בלי לשבור אותו לחתיכות? חיפשתי מדריכים באתר ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי כלום

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by Acejin,

שלום לכולם, אחרי שעדכנתי את הביוס בהצלחה, התחלתי לעשות OC והגעתי לתדר של 3.0MHZ. נתונים: מעבד E7200 2.53MHZ, קירור סטוק. טמפרטורות: מנוחה - 25/28 מעלות (Realtemp) מאמץ - 52 מעלות. ד"א, בזמן הבדיקות ב-OCCT, הבדיקות במאמץ עמדו על 56 מעלות. איזו תוכנה יותר אמינה בכל מה שקשור לטמפרטורות? שאלות: 1. אני יכול להמשיך ב-OC אפילו שאני נמצא עם קירור סטוק? 2. היחס של הזכרונות עומד על 1:1, והזכרונות בתדר של 640, אני רוצה לדעת אם זה בסדר שאני אעלה את היחס ל-2.5 כדי לקבל את התדר המקורי 800MHZ. זכרונות: PI Black G.SKILL DDR2 PC2 6400 CL4 4GB Kit 3. לא שיניתי מתחים, ורציתי לדעת אם יש שינויים שאני צריך לבצע אחרי שסיימתי את ה-OC? 4. אני מתכנן לעשות גם OC לכ.מסך, זה אמור להשפיע…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. תודה רבה לעזורים חבר שלי עשה למחשב שלי אוברקלוקינג בפעם הראשונה והוא עבד והכל ועשינו ריסט ולא ראינו שהמהירות שלו השתנתה כשנכנסנו לbios ראינו שהמהירות השתנתה , והוא שינה את המהירות ליותר גבוה ועשינו שמירה ועכשיו המסך לא מזהה מחשב מחובר !!!! עזרו לי בבקשה !!! תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by motis7,

TAOTAO לא אוהב פרטיות :] טוב לא משנה אני רוצה לסדר תכבלים שלי במארז שיהיה סירקולציה יותר טובה יש לי מארז די טוב שאפשר לעשות בוא הרבה דברים שמסתרים תכבלים , ככה אני לא ממש חזק בנושא ובגלל זה אני מפחד להוציא קבל ואז לשכוח איפה לחבר אותו מה צריך לעשות ? ואיזה סידור אפשר לעשות במארז COOLERMASTER CM690 , עם צריך תמונות של המחשב מבפנים אז בכיף ו TAOTAO הצלחתי לסדר תטמפרטורה של הדיק קשיח כנראה שהמיקום שלו גרם למאוור לעביר אליו אוויר אבל כשהאוייר מתחמם אין לו לאן לצאת אז העלתי אותו למעלה את הדיסק קשיח ולבנתיים אין שום בעיות על 41 יציב

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. קניתי גוף קירור Scythe Ninja Plus Rev B למעבד. יש לי אפשרות לשים את המאוורר בכל כוון. הנה תמונה של המארז מבפנים: http://img108.imageshack.us/img108/8866/p1010040mk1.jpg שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר, ואתם רואים את המיקום של המעבד, ואחד מקדימה מכניס אוויר. תודה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by matteo,

יש משהו שמרגיז אותי בטרוף כל פעם שאני נכנס(בערך פעם ביום ) לפורום אני רואה 2 דפים מלאים בטופיקים ובתגובות חדשות עכשיו בכיףף הפורום פעיל וכו'.. אבל אותןןןןןןן השאלות חוזרות על עצמן וזה מתחיל להרגיז כל הזמן אותה השאלה אני יכול לספור אותה שאלה בעמוד 1 5 פעמים תגידו זה לא נמאס? לא יבוא מנהל שיתחיל להעיף על הדברים האלה?

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין להחליף את קירור הסטוק של מעבד Q6600 לקירור אחר. מדובר על ליבת Kentsfield מעטפת הספק של 105W. הדגש הוא על שקט, ולא מתוכנן OC. חשבתי על AC Freezer 7 pro rev 2 יש משהו יותר משתלם בטווח מחירים הזה?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by or_m0,

תגידו, עדיין ניתן להשיג את ה-GateWatch של Aerocool בארץ? חיפשתי כבר בכמה חנויות (פנדה, זיגזג, נועה) ואין.... אם כן אז איפה. קישור לאתר הרשמי: http://www.aerocool.us/p-peripheral/gatewatch/gatewatch.htm תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by mrbamba,

שלום, קניתי מחשב חדש והטמפ' של המעבד מוגזמות, 77-80 במאמץ (אחרי 4-5 דקות) ואי יציבות בזמן מנוחה 45-60 רב הזמן 55 לאחר שעה שהמחשב דלוק. אני יודע שלא מומלץ לפי היצרן לעבור את ה62 מעלות עם המעבד. מה צריכה להיות הטמפ' של המעבד במצב מנוחה ובמאמץ? המחשב אצלי פחות משבוע אגב. התקשרתי לTMS ונאמר לי שאלו הטמפ' סבירות ביחס לקירור, האם זה נכון? הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box קירור למעבד:Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 30…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by strifer,

שלום רב , המאוורר של ה TT 120 שהיה לו נפטר (ליתר הדיוק נשבר מסיבה שלא ברורה לי) , צריך המלצה למאוורר חלופי , המעבד כרגע ללא OC השאלה אם הוא יכול לעבוד בלעדיו ולהריץ משחקים ותוכנות או שעדיף להימנע. המארז הוא ANTEC900 שהוא מאוד מאווררר אבל לא יודע כמה זה יהווה תחליף זמני לבלי מאוורר על הגוף קירור. עצתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by royk50,

גם במצב מנוחה וגם בLOAD יש אצלי הבדלים של 2-3 מעלות בין ליבות המעבד (תמיד C1 גבוה יותר) למשהו יש הסבר ? זה תקין ? משתמש ב TAT speedfan מראה שטויות שלא יאמן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by thegodx,

אנשים ציתי לבדוק את מהירות הזיכרון שלי אז בדקתי בEVEREST Home Edition\aida32 ובשנהם אני רואה משהו מוזר במקום 400MHZ אני רואה 200MHZ או שפשוט אני לא מיסתקל במקום הנכון:

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  19. אהלן חברים, אני זקוק בדחיפות להמלצה על מאוורר 12V. למען האמת, ממש לא משנה לי אם הוא מרעיש או לא. הוא צריך להיות בגודל של עד 120. המאוורר צריך להיות חזק בעוצמת הרוח שהוא מייצר. אשמח למשהו גם זול. המאוורר לא משמש לקירור מארז או מחשב כלשהו אלא לשימוש חיצוני אחר. כמו כן, עדיפות למאוורר כזה שקל להשיג, כמעט בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה. ברשותי מאוורר 120 של gigabyte דגם DF1202512RFLN- המאוורר חלש מאוד לטעמי. אשמח לעזרה חברים, מדובר בפרוייקט בנייה שאני עורך לצורך ניסוי מדעי באוניברסיטה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

אני על אובר של 2600 ואחרי 8 שניות הפריים כותב לי מה לעשות? מה הבעיה? בתודה יונתן

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  21. לפי מה שהתוכנה מראה, המעבד משחק עם המכפלה שלו, מוריד/מעלה בהתאם ללא יודע מה. לא בוצע OC http://imageshack.us/photo/my-images/36/90077658.png/ זה תקין?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. שלום, יש לי מעבד 3.2Ghz (775( ואני מתעסק עם מוסיקה וכשאני מקליט כל הזמן אז שומעים את הרעש של המאוורר...(יש לי קירור סטוק) עכשיו, אני צריך קירור טוב למעבד אבל ממש טוב שלא יעשה רעש בכלל.. שמעתי על קירור טוב של זלמן אבל אני לא מוצא את הדגם + חנות שמוכרת אותו בישראל... מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה... תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום לכולם אני די חדש פה אז לא להתעצבן משאלות מטומטמות... יש לי מערכת מחשב amd 2600 xp ram 512 g force 3 ti win xp וכו.. לאחרונה כל פעם ששיחקתי במשחק מחשב כלשהו וגם סתם המחשב עשה לי ריסט בהפתעה ולא הבנתי מה הבעיה כל חמש דקות ריסט חשבתי לעצמי אולי זה חום המעבד או משהו, אז הורדתי speed fun והוא הראה לי 3 טמפרטורות שאחת מהם היא 80 מעלות מה עליי לעשות לקרוא לטכנאי לשים לי מאורר חזק יותר ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by Redraff,

הזמנתי לאחרונה את טוניק 120 אבל יש בעיה עם היצרן והיבואן והוא לא יגיע אז הזמנתי את הנינג'ה 2 האם מישהו מכיר או שמע עליו ביקורות וראה בנצ'מרקים בשבילו? אני מתכנן לשים עוד מאוורר מול המאוורר הקיים פוש פול כזה יהיה טוב מה אתם אומרים? ישתווה לטוניק או יעקוף אותו? פחות טוב ממנו (חס וחלילה)?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.