אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אתמול החלפתי את המעבד ויש לי בעיה קטנה של חום במצב מנוחה הוא יושב על 39 40 מעלות אבל במאמץ הוא עובר את ה 75 !! זה נורמלי ? הלוח שלי הוא ASUS p4p800 עם זכרונות TWINMOS בדואל צ'אנל יכול להיות שהוא לא טוב ? אני יכול להחליף אותו בקלות
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חיפשתי באיביי והמשלוח ממש יקר יחסית לגודל של המוצר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
היי המערכת היא זאת שבמפרט <== כרגע אני על 3.5GHZ מעוניין לשבור את המחסום הזה הביוס של הלוח ממש מרגיז ומעיק מהחוברת אין הרבה ישועה אשמח לעזרה מבעל ניסיון עם הביוס של הלוח שלי
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
המחשב לא בOC, הטמפ, של המעבד היא 45 מעלות כאשר הפעלתי את CPUBURN ל10 דקות, טמפ, המעבד עלתה ל58 מעלות... האם זה בסדר? או שמא אני צריך לדאוג?
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הרי ידוע שחום הוא האוייב הכי גדול של רכיבים אלקטרונים... (חוץ ממים אולי.) וכל OC שתלוי בהעלאת Voltage לכ. מסך/מעבד/זיכרונות מעלה את החום ולא משנה אפילו אם מעלה אחת למעלה.. הוא עדיין מעלה!! עכשיו אני יודע.. קירור יותר טוב, קירור מים קירור גז... סבבה... אבל עדין המעבד פולט את החום שהקירור מפזר... זה לא משנה בכלל שאמצעי הקירור מסוגל להתמודד עם כזה חום הבעיה היא שהפליטה שלו! סתם ככה מחשבה כללית שעברה לי בראש.. (ולא שאני אפסיק לעשות OC.. אבל עדיין..)
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול לדעת מה יעבוד יותר מהר באס 240 בתזמונים 11-2-3-3 או באס 220 בתזמונים 11-2-2-2 אני יודע שבגדול כמה שיותר באס יותר טוב אבל השאלה מה לגבי התזמונים... שמתי לב שכשאני בבאס גבוהה מאוד 240 אז אני יכול לעשות פחות OC לכרטיס מסך אפשר לדעת למה זה ומה הקשר בינהם ?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום נתקלתי באיביי עכשיו במוצר הזה: 2pcs Thermal Conductive Heatsink Mount Sticker Adhesive 35mm X 35mm http://www.ebay.com/itm/2pcs-Thermal-Conductive-Heatsink-Mount-Sticker-Adhesive-35mm-X-35mm-/111027845240 אני חייב לציין שזו פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר האם זה טוב? האם יש לזה יתרון על פני משחה טרמית? למשל, אם מרכיבים את המאוורר על המעבד, ואחרי שנה מפרקים את המאוורר בשביל לנקות אותו מאבק, האם המדבקה בעצם רב-פעמית? או שאחרי שמסירים את המאוורר פעם אחת, היא נהרסת? - כמו שקורה עם משחה טרמית..
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב! לאיזה כיוון אמור המאורר להזרים אוויר,האם לכיוון הלוח או החוצה? לוח אם AMD או בכלל גם לגבי פנטיום. תודה מראש איתן
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
תגיבו ותגידו מה אתם חושבים... http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=530&page=4 :
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני בעלים גאה של מארז RAIDMAX O2 . יש לי מאוורר 12CM בקדמת המארז, מאוורר 12CM מאחור ופנינת ליבי שהוא מאוורר 23CM מהצד :-* את שאר המפרט ניתן לראות בצד. חשבתי להוסיף איזה מאוורר עם אזיקונים, אבל אין לי מקום לחבר אותו אליו ונכנס למארז מלא אוויר גם ככה בגלל מאוורר הצד, ואז צץ לי הרעיון לקנות איזה שני PCI FANS כאלה: הם לא משתמשים בחריצי הPCI בלוח האם, אלא רק מתחברים למארז. http://tms.co.il/product/3013 ולחבר מתחת לכרטיס המסך ובפתחת הכי תחתון. אחד מהם יידאג לדחוף את האוויר החם מהכרטיס אל מחוץ למארז שכן רק הHD4870 דוחק את האוויר החם אל מחוץ למארז בעצמו ואילו הHD4850 רק מכוון אותו לכיוון אחורית המארז, ואילו השני (למטה) יידאג לדחוף אוויר חם שסתם נמצא האיזור החוצה. מה דעתכם? …
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוק למעבד כפול ליבה? אני מדבר על AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core, הקירור הוא Thermaltake BigTyphoon. חשבתי לעשות לו אוברקלוק קטן שהוא מגיע אלי, אבל לא לקחתי חומרה מתאימה ל-OC מלבד ה-BT. אגב לא עושים OC לכל ליבה בנפרד נכון?
-
- 16 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג כזה? http://images.google.co.il/images?q=tbn:WXebkWo_r2YJ:www.de.tomshardware.com/motherboard/20031110/images/gigabyte_nb_fan.jpg
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
צריך עזרה על איזה הגדרה לעשות את ה OC יש לי קירור אויר ninja 2 מה המקסימום שאפשר לקבל יציב עם קירור כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אההה...כן שלום יש לי מעבד AMD 2500B והוא מתחמם.......אז מי פה יכול להמליץ לי על קירור טוב מנחושת....ולא יקר ...מידי... ואם גם אפשר שמישהו ימליץ מאיפה לקנות קירור לכ-מסך שלי ASUS FX5200 וגם כאן לא משהו יקר מיד..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, מצד שמאל בצילום EVEREST - מה משמעות הטמפרטורה CPU ומה משמעות CPU #CORE לאיזו טמפרטורה להתייחס ? מצד ימין בצילום המצ"ב תוכנה בשם REAL TEMP עם טמפרטורות שונות ----- >>> למי "להאמין" ? איזה מאוורר מומלץ במקום המקורי של אינטל שיוריד משמעותית את הטמפרטורות אם בכלל ? (הצילום מתייחס למעבד Q6600 - אבל ברשותי מחשב נוסף עם Q9450 והטמפרטורות CORE בסביבות 55 מעלות.) תודה מראש להתייחסות . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה יוסיף המון ויעזור לי ולאחרים אם תוסיפו מידע בסטיקי לגבי המשקל המומלץ שניתן לשים על הסוקט... אם אי אפשר לפחות שמישהו יגיד לי מה המשקל המומלץ של AXP? תודה!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שום תוכנה לא מזהה את ההטמפרטורה למה זה? הארדיסק זה W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER תודה
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, בלוח ה-Gigabyte GA-7N400-L שברשותי ישנה אפשרות לקבוע בג'מפרים את המכפיל וכמובן לשנות ב-BIOS את ה-FSB. אם ברשותי מעבד AMD Athlon 2000+ שעובד ב: 12.5 x 133Mhz = 1674Mhz האם ע"י אני יכול להפוך אותו ל: 10 x 166Mhz = 1660Mhz תודה לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך - hd5850 היה מומהר ל 1125\900 1.2V החזרתי את השעון של הליבה והזיכרון לאחור למצב סטוק , ועכשיו כשאני מעלה את התדרים ל775 ליבה ו1125 זיכרון בזמן dual monitor הצג השני מרצד , מה הסיבה ? הסרתי את הדריבר והתקנתי מחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או אלי משהו אחר עד 200 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע OC למעבד ולא מצליח לעבור את ה400 FSB אז חשבתי להעלות מתח למעבד.בביוס המתח מתחיל ב1.45 ונגמר ב1.7 ויש כמובן את האופציה של AUTO.השאלה שלי היא האם 1.45 לא גבוה מדי למעבד?והלוח רק מתחיל במתח הזה כלומר יש עוד הרבה לאן לטפס.מפרט בצד.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התוכנה מראה לי ככה- temp1=40~ temp2=36~ temp3=30~ וגם את המעלות של ההרד דיסק....... אוקיי אז ככה .....הטמפ' הראשון נראה לי שזה הCHIPSET והשלישי זה המעבד לפי התוכנה שקיבלתי עם הלוח EASYTUNE. השאלה היא האם השני זה יכול להיות של הכרטיס מסך? שעומד לי על 36 מעלות בערך......פשוט אין לי מושג.......... עריכה: לא משנה זה כנראה של המארז ...בדקתי עם עוד תוכנה......
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-