אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום ביצעתי עכשיו OC העלתי את הבאס מ199.50 ל204 (בעזרת התוכנה CLOCKGEN) אוקיי הכול טוב ויפה עשיתי בדיקת PRIME 95 למשך חצי שעה ככה והיא הייתה בסדר.... לאחר מכן הפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס עלה... נכנסתי לCPUZ וכל ההגדרות חזרו לקדמותם... כאילו הבאס חזר להיות ל199.50... למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?
-
- 14 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בימים קרירים אלה, שוב עולה לי המחשבה והרצון לראות שוב כמה אפשר לדחוף את המערכת ב OC ... כאשר הטמפ' של המעבד מתייצבת לה על 29 מעלות, אבל עדיין קשה ללוח אם לשמור על יציאות בתדר 4.8Ghz ... מחזיר אותי לאותה מסקנה שחייבים לוח אם איכותי (יותר מה P55-UD3) ... אבל הדבר לא ימנע ממני לנסות שוב ושוב לשבור את השיא של עצמי... למרות שבתכלס אין לי סיכוי להגיע לרמת של סנדי סתם, תמיד שקר לי אני חושב על OC ... לא הזוי ??
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד Pentium P4 3Ghz (תושבת 775). הם די ידועים כזוללי אנרגיה ורציתי להוריד לו מהירות ומתח, שירוץ כמה שיותר קריר (וזול...) במצב רגיל הוא רץ עם מהירות 3Ghz עם מכפלה x15 סגורה. עם FSB 200. המערכת מבוססת זכרון DDR2 533Mhz על לוח אם GA-8I925X, לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1831 הצלחתי לרדת ל-160 FSB מה שנתן לי 2.4Ghz הורדתי גם מתח ל-1.150V מ-1.325V (אני חושב שזה היה המקורי, לא משנה אבל - אם חשוב אפשר לבדוק) אם אני רוצה להוריד עוד וולט או הרץ המחשב קורס חזק... (צריך לאפס ביוס כדי להחיות אותו). אני לא מתעסק עם OC והידע שלי בנושא די דל, מה אפשר לעשות כדי לרדת נמוך יותר? (המטרה שלי 2.0Ghz) הנה כל …
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
סוף סוף הכנתי מיכל נורמלי , מסתבר שהפתרון היה ממש ממש פשוט ולא צריך להסתבך אם בניה של מיכל מלא ולדאוג לאטימות שלו. היום היתי בהום סנטר ושמתי לב לקופסת חיבורים אטומה. ועולה רק 13 שקל , אז קניתי אותה והנה התוצאה (מה דעתכם):
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הטמפרטורות מעצבנות אותי לחלוטין! ניקיתי את המחשב לפני שלושה ימים, אין אבק, יש 3 מאווררים (SCYTH S-FLEX) אחד למעלה, אחד מאחור (שניהם מוציאים) ועוד אחד מקדימה שמכניס. קירור מעבד - TT V1 עם מאוורר צד שלישי שהרכבתי לו לבד (מודינג קטן שהוריד עוד 4 מעלות לערך). 4890 עם קירור סטוק (כרגע, אני עוד מחפש היטסינקים לזכרונות ולVRM, יש לי את ה S1 שעוד לא מורכב). 4890 עובד על 100% מאוור והטמפ' שלו 55 מעלות בIDLE! לא יאמן! לוח אם, רותח! מעבד, עוד יותר! אשמח לשמוע הצעות לעניין! -כמו כן, רציתי לשאול אם כדאי להחליף מארז, יש לי כרגע GB TRITON שבו המחשב מורכב, ויש לי עוד מארז חדש TAGAN TWIN ENGINE, ואין לי מושג אפ כדאי להרכיב בו את החלקים.
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הצלע קירור הגדולה שלי לכרטיס מסך זה צלע קירור ממערכת סטריו שפירקתי. מחשב הוא פנטיום 3 800 ללא OC בגלל שיש לי לוח של אינטל :-[ יש תאורה של לדים בתוך המארז רק שגלל הפלאש לא רואים את זה!
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז MIDI TOWER בכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר.. בפאנל נקסוס של VANTEC כתוב ככה : מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגיל בזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלות יש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלה טמפרטורת הרדיסק : 32-38 בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממ הורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה! כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלום המפרט הטכני שלי זה סלרון 1200 לוח אם אסוס - TUV4X 384 זיכרון - SDRAM הרדיסק 80 גיגה - W…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק... השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ? השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אוקיי אז המערכת החדשה שלי היא: P-4 2.4b 533 mhz Abit IS7-E 865PE Kingston HyperX PC3200 cas 2 2 2 5 512mb x 2 Geforce 4 TI 4200 128mb VIVO 250 core 513 mem @ 315 core 645 mem WD 80GB 7200 RPM 8 mb cach בעיקרון מה שחדש זה רק הלוח פלוס הזכרונות ולפני זה היה לי לוח של אינטל עם זכרונות SDRAM. לא משנה, לבעיה: אז ככה הרכבתי את המחשב, שמתי משחה טרמית של ארקטיק סילוור שלוש, הדלקתי את המחשב התקנתי הכל, ואני רואה שהטמפ' במנוחה היא 42 מעלות, זה קצת גבוה כי בלוח הקודם שלי הייתי ב 32 מעלות במנוחה כשהמעבד שלי עבד ב 1.8 GHZ עם מתח של 1.85 וולט. אז אחרי כמה בירורים הבנתי ש ABIT מודדים את החום של המעבד מהחלק החם שלו וזה מוסיף בערך 10 מעלות מאשר הלוחות האחרים. אוקיי, אז לא ממש התייחסתי למע…
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החייה הזאתי: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_530&products_id=4819 זה נראה לי כמו ultra extreme כפול ועד קרור מאותו סוג לכרטיס מסך אני טועה? זה אומר זה הקרור אוויר הכי טוב שקיים? כי אם אני לא טועה הUltra extreme היה לא ? אשמח לקבל קצת תשובות
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הלוח (מופיע במפרט שלי, MATSONIC.....) אין בו אפשרות לשנות באס, פשוט כלום ! יש משהו שפאשר לעשות בנידון חוץ מלקנות לוח חדש (שגם ככה בקרוב אני מחליף מחשב) ???
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הנתונים של Scythe Kaze Server DC Input: 5 V or 12 V (From PC Power Supply Unit) DC Output: 3.7 V (±10%) ~ 12 V (±10%) Fan Adjustment Range: 4 (max. 1 Ampere and max. 12 W) Fan Speed Range: 0 - 9,990 rpm (Display: 30 rpm Steps) הנתונים של המאורר: Rated Voltage: 12v DC Rated Current: 1.14A (13.68W) האם יש התאמה או שהוא שהקונטרולר לא חזק מספיק? תודה!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לעשות ל 7600GS SONIC DDR3 אוסי.. טמפרטורה במנוחה 50 קלוקים רגילים של SONIC : 500*2 זכרון 450 ליבה ספר אנרמקס 370W מעבד אינטל פנטיום 530, אני רוצה להגיע לרמה של 7600GT רגיל(560 ליבה ו700*2 זכרון), ללא שום מודים והעלאות מתח וכדומה.. רק אוסי פשוט. וללא החלפת גוף קירור. תוכנות שיש לי: ריוה טיונר (אין לי מושג איך אני מגיע שם לאופציות (OC ATI TOOL (אין לי מושג עם אפשר לעשות עם התוכנה OC לכרטיסי נוידיה) דריברים של הכרטיס שגם שמה אין לי מושג איפה אופצית ה OC. אז בקיצור הייתי רוצה לדעת אם הטמפרטורה תקנית לכרטיס ויעילה לעשיית OC, כמו כן, גם אם יש לי את התוכנה הדרושה לעשיית ה OC- אם לא אז איזה תוכנה אני צריך?, והאם אני אוכל להגיע למהירויות של GT בלי בעיות בדרך של ה…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מארז Full Tower (יש סוף סוף אני נפתר מה - MIDI) ואני צריך לדעת את המידות שלו לראות אם הוא נכנס לי מתחת לשולחן ... תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR אני הולך לעשות לו OC החלקים שאני הולך לקנו הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 ועכשיו אני לא יודע איזה קרור לקנות לזיכרון יש 2 אפשרויות 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 שזה גם עולה פחות 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1567 וזה כמובן עולה יותר מה ההבדל ביניהם ומה יותר כדאי לקנות? ויש עוד משהו שכחתי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הנה בקורת מעניינת ביותר על קיט לבנייה עצמית של מארז שקוף למחשב, נראה מעניין (רק חבל שזה לא יגיע לארץ) http://www.mikhailtech.com/articles/cases/dcicm42/page1.shtml
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני עומד לפני הזמנה של חלקים למע' החדשה שלי, ואני זקוק לעזרתכם החלקים שיש לי מעבד Q6600 לוח P35-DS3R כרטיס מסך (בקרוב) 8800GT אשמח לקבל המלצות לבלוקים לכ.מסך, מעבד ולצ'יפסטים (שניהם) - רק שלא יהיו לי בעיה עם התאימות ללוח \ התנגשות עם הכ.מסך לגבי הכ.מסך - אני אעדיף בלוק ייעודי שיכסה גם את הליבה וגם את הזכרונות, מאשר בלוק בסיסי שיכסה רק את הליבה משאבה - יש לי D5 (שהיא מקבילה ל655 שיש לי במערכת הישנה) רדיאטורים - 2 רדיאטורים של 2X120 מתוצרת סוויפטק (השקט חשוב לי מאוד) בנוסף - האם הבלוקים לHDD יעילים ושווים את העלות שלהם? בתודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בדקתי בכמה תוכנות וניראה לי שהמעבד שלי נורא חם. בביוס הוא מראה 31C מעלות. ותיראו מה מראה בתמונה עכשיו עשיתי בדיקה עם OCCT הוא עושה בדיקה ב IDLE ולא עושה במאמץ הוא אומר שהמעבד חם מדיי CPU TOO HOT! יש לי קירור של OCZ Vaniquiser זה הגיוני שהוא ככה חם ?! בבקשה אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות משו
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד איזו תוכנה שתראה את הטמפרטורות?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי E4500 לוח Mainboard : Unspecified 4CoreDual-SATA2 זה הלוח Chipset : VIA PT880 Pro זיכרונות 2GB KINGSTONE 667MHZ והגעתי כבר לבאס של 252 מקורי 200 ויש לי בעיה עם הזכרונות http://zix.co.il/viewer.php?id=256906307.JPG מה הבעיה? הרצתי גם OCCT בחרתי לזיכרון אבל לא יודע זה עדין אימץ אץ המעבד ולא היו שגיאות
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
טוב יש לי מאוורר SF2 שאין לי מה לעשות איתו (אין שום מקום במארז שינצל אותו כמו שצריך) אז חשבתי להשים אותו על ההיטסינק אז יש לי את ההיטסינק שמקבלים עם ה P4 מה שרציתי לשאול זה: 1. האם אפשר להשים עליו את הSF2 ? 2. האם זה יעזור ? 3. איך מוציאים את המאוורר שכרגע על ההיטסינק ? 4. איך מרכיבים את ה SF על ההיטסינק בלי שיפול ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב חדש השבוע, מעבד i5 2500k זיכרון G.Skill ares 2x4GB 1600Mhz וכרטיס מסך hd7850 הקירור למעבד הוא: Arctic cooling freezer 7 pro rev. 2 הלוח אם שבתכנון הוא: Gigabyte Z68AP-D3 כמו כן בתכנון יש גם אוברקלוק חביב+ השאלה שלי היא האם הלוח אם יהווה פלטפורמה טובה ל-oc? זה לא מהלוחות היקרים, לכן אינני בטוח.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC אבל שום דבר יציב :-( ה- FSB שלי על 133 והמכפלה נעולה על 5.5 מה שאומר שיש לי 733 MHz כל עוד אני מעלה FSB המחשב לא יציב, אם הוינדוס עולה אז הוא מתרסק בפעולה הראשונה ולפעמים המחשב בכלל לא נדלק! הנה המפרט שלי: P3 733 asus cuv4x 256 mb sdr WINDOWS XP PRO ולא נראה לי שצריך עוד מידע תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הארדיסק של המחשב הישן שלי כל איזה יום-יומיים היה מתנתק סתם כשהמחשב עבד אז רציתי לנתק אותו והוצאתי את החיבור של החשמל עם החיבור חשמל של הארדיסק!!!!!!!! ועכשיו אני לא יכול להפעיל את המחשב........... (זה לא שאני לא יודע להוציא חיבורים של חשמל - ההלחמות היו שבורות ובגלל זה ההרדיסק התנתק כל הזמן) איפה אפשר לקנות חיבורים כאלה, זכר ונקבה כדי שאני יוכל לחבר את ההרדיסק וגם כמה לדים?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שתי מאווררים לא פועלים אחד של המעבד ואחד כללי כזה הם של AC והם מחוברים טוב החיבורים לא רופפים
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-