עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yakir4u,

הרכבתי עכשיו את הפרקטל 4 הוא מגיע עם שני מאווררים ולי יש בלוח אם רק שתי יציאות חשמל למאווררים אחת של המעבד ואחד נוסף מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את המאוורר הנוסף המפרט המלא בצד <<

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by TapUdi,

יש לי מארז Enermax 3181 עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"מ מאוור ג'נרי 120 מ"מ מאוורר SF2 וקירור למעבד Volcano 11+ המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת.. אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33 וטמפ' המחשב היא 46-50 זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן) אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by jambo,

עד כמה אני יכול להמהיר את כרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות טרמיות מאוורריים והיטסינקים הרקולס gf3 prophe 3 64ddr 200mhz/460 ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  4. היי ! אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך המלצות לאיורור לכל המארז ואיוורור למעבד. השימוש של המחשב יהיה יחסית כללי כשאני מידי פעם אשתמש בתוכנות לעריכת סאונד (חובבן) ככה שהמעבד יתאמץ טיפה סביר להניח. ואני רוצה משהו טוב יחסית ומאוד חשוב שיהיה שקט. במיוחד גם שהחדר שלי חם מאוד הקיר שלי הוא קיר זכוכית והוא ממוקם בצורה כזאת שהשמש ממש מבשלת לי את החדר. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג וכד' לצורך העניין. יש ברשותי מפרט מחשב ללא אוורור למעבד ולמארז והוא מTMS הומלץ לי לקנות Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מKSP. רק אני מעדיף שהרכישה תהיה מTMS מאחר ואני כבר מתכנן לקנות מהם. הסיבה למה אני מעדיף לא ללכת לחנויות אחרות היא כי: א. טירטור ואין לי כוח לזה - ב. הם בטח יבקשו כסף עבור התקנה ועדיף …

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  5. Started by Tony_Almeida,

אהלן חברה יש לי לוח asus p6t במארז tt soprano dx +window ומעבד core i7 920 עם קירור מקורי. המעבד על טמפ' 45 שזה סבבה והלוח כל הזמן על 56 מעלות... הכבלים מסודרים בצורה מעולה עם אזיקונים ויש מאורר 140 שמכניס אוויר ו120 שמוציא אוויר, ככה שאין בעייה של סירקולציה או חימום יתר במארז. אני לא מבין למה הלוח כלכך חם.. זה מדאיג אותי אז קראתי בגוגל וראיתי שעוד אנשים עם הלוח הזה תלונננים על בעיית החימום שלו. למישהו יש רעיון איך לקרר טיפה את הלוח כי אני יודע שזה מקצר ללוח את החיים הטמפרטורה הזאת.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by freezer claw,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד - הוא עושה רעשים! אז אני לא ממש בור בכל נושא המחשבים (הייתי פעם תומך טכני באיזה פורום -ויסטה פורום .. מכירים ?) בכל מקרה פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק , הרעש כמו שבדקתי לא הגיע מספק הכוח , הוא ללא ספק יצא ממאוור המעבד .. אז מה שניסיתי לעשות זה לשמן את כל העסק , אבל אז נתקלתי בבעיה , הסרתי את המדבקה שמאחוריה מסתתר הציר שאני אמור לשמן , אבל מסתבר שהמאוורר הותקן הפוך (ככה הוא בא) ואין שום אפשרות להוציא אותו משם . המאוורר בנוי כך : רק שאצלי אין ברגים (רק עיגולים שחורים) ובצד שמאל יש ידית כזאת של נעילת המאוורר ( הרמתי אותה אך עדיין כל העסק לא זז!) ניסיתי להכניס את השמן עם קשית מיוחדת בלי לסובב את המאוורר אבל עדיין יש רעש..…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  7. והמאוורר הוא: AeroCool Xtreme Turbine 120 mm 90 cfm 32 dba יש לו יחס של 2.8 זרימת אויר/רעש שלא נדבר על איך הוא נראה כי הוא פשוט פצצתי, דרך אגב אני כבר הולך להזמין 4 כאלו לא פחות ולא יותר כי מה לעשות בארץ לא ניתן להשיג אותו ואם מישהו מוצא שיגיד לי בבקשה כי הוא חשוב לי... ;D מה תגידו על זה? לינק: http://www.aerocool.us/p-accessory/xtreme%20turbine/xtreme%20turbine.htm

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! היום בבוקר מצאתי שמוכרים בארץ את הקירור הזה VGA Cooler Rev. 2 ICY VISION שאני רוצה לשים אותו על GTX 470. מה דעתכם על הקירור? בכמה זה יתן שיפור מקירור סטוק? האם זה יפתור גם את בעיית הרעש? תודה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

כאשר המעבד שלי נח הוא נמצא על 44 מעלות ובמקרה של עומס זה על 60, האם זה נורמאלי?

10. גוף קירור עם מוליכי חום ומאוורר קטן (אפילו לא 80מ"מ). אני יכול להשתמש בו? אולי לקירור זכרונות או חלקים אחרים?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  11. טוב אז שלום אני יניר אני חדש באוברקלוקינג ויש לי שאלות אבל לפני זה רציתי להגיד שאני כבר זמן מה גולש פה בפורום וקורא מדריכים אך לא ממש מצליח לבצע טוב אז אני יתחיל זה המפרט של המחשב Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-BC2AA3CD9D User Name user Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945G System Memory 2048 MB (DDR2 SDRAM) BIOS Type Award (10/23/06) Communication Port Communications Portþ (COM2) Communication Port Virtual IR COM Portþ (CO…

12. Started by maayan,

כיצד אוכל לזהות את הסטיפינג יש לי BIOS של AMIBIOS וכל הנתונים הקשורים למתח ולמהירות הן באפור (לא ניתנות לשינוי) האם יש משהו לעשות בנידון

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by spybar1,

שלום חברים, נראה שארכוש מחשב עם הרכיבים להלן. קיים סיכוי שארכוש ב-TMS. הבנתי שהם לעיתים עושים OC קל בחינם. מעולם לא עשיתי OC, ואיני בקיא בתחום. : 1) מה הם עושים בדיוק? 2) מה המשמעות מבחינת ביצועים? 3) האם כדאי לעשות? 4) האם זה לא פוגע באופן מסויים באחריות? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  14. שלום אני מחפש את הקירור הכי טוב שיש בארץ למעבד C2D כי אני הולך לעשות למעבד OC אז אני אין לי הגבלת כסף אז תגידו לי איזה הכי טוב שיש !!!

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החייה הזאתי: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_530&products_id=4819 זה נראה לי כמו ultra extreme כפול ועד קרור מאותו סוג לכרטיס מסך אני טועה? זה אומר זה הקרור אוויר הכי טוב שקיים? כי אם אני לא טועה הUltra extreme היה לא ? אשמח לקבל קצת תשובות

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by shlomid,

אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  17. http://jp.youtube.com/watch?v=V1S-Tl3TiOo&NR=1

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  18. http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDMATRIXSLOTFAN מאוורר עם חיבור של כרטיס למחשב המאוורר מתחבר לסלוט פנוי בצמוד לכרטיס המסך ומהווה מאוורר קרור נוסף למאוורר הקיים להגנה מושלמת בפני התחממות יתר של המחשב וכרטיס המסך באם יש לך כרטיס GF או ATI מהדגמים האחרונים יש לך פתרון לקרור נוסף של המערכת בנוסף מוריד את טמפרטורת המחשב ב 5-6 מעלות נוספים 2. האם הגיוני שמעבד amd xp2000 יעבוד בחום של 75-80 מעלות???

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  19. יש לי מעבד A64 +3000 עם קירור סטוק. אם אני יוסיף עוד מאורר 120/80 מ"מ על המאורר הקיים שעל המעבד זה יעזור? זה יוריד את הטמפ'? והשאלה הכי חשוב: זה לא יעשה נזק כלשהו נכון?

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by womry,

שלום, יש לי P4 די סטנדרטי, שמשמש להקלטות מוסיקה (כרטיס קול לא סטנדרטי בכלל). הרעש של המאוורר מאוד מפריע ונשמע בהקלטה. קניתי מאוורר שהמליצו עליו ב- pchardware בתור מאוורר טוב. אולי הוא קירר טוב (primus נדמה לי) אבל הוא הרעיש עוד יותר מהגנרי. אני מחפש רעיון טוב לקירור המחשב, ומוכן להשקיע כסף (לא משהו מופרז, ואני לא אשים את המחשב במקרר). ראיתי ביקורת על Aerocool DP-101 באתר. זה פתרון טוב? הוא יתאים למעבד שלי? תודה לכל מי שיוכל לעזור בפתרון!

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  21. לפי התוכנה של הלוח (DS3) - הוא לא מתחמם מעל 38 מעלות. אבל כשאני נוגע בגוף קירור לו (סטוק) הוא חם מאוד, ולפי אינטואיציה כנראה יותר מ-38 (אלא אם הטמפרטורה של הצ'יפ עצמו נמוכה מהטמפרטורה של גוף הקירור. תגידו לי אתם). אני קונה קירור למעבד כדי לבדוק אם הוא יכול להגיע יותר רחוק (כי כרגע בבאס 420 הוא מתחמם מאוד, עד ל-65). אבל ייתכן שמה שעוצר אותי זה הצ'יפסט (ואז אצטרך להגדיר מתח). אמרו לי לשים מאוורר מולו, ויש לי מקום על המארז (6A21), אבל אמרו לי פעם שלהוסיף מאוורר צידי זה לא עוזר בכלל. מה דעכם? והאם יש קירור מומלץ לצ'יפסט, שקל להתקין? (הסטוק זה קירור פסיבי HEATSINK, בצבע זהב).

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by shaynet,

רציתי לדעת מה הסטפינג שלי כפי שעולה מהתמונה הזאת ואיפה אני יכול למצוא תוצאות OC של אנשים עם סטפינג דומה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by Or ei,

בשביל מאורר בגודל 12 ס"מ כדאי להשתמש במקדח 8 ס"מ?? או להשתמש ב12?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by Night_Fox,

יש לי E4500 לוח Mainboard : Unspecified 4CoreDual-SATA2 זה הלוח Chipset : VIA PT880 Pro זיכרונות 2GB KINGSTONE 667MHZ והגעתי כבר לבאס של 252 מקורי 200 ויש לי בעיה עם הזכרונות http://zix.co.il/viewer.php?id=256906307.JPG מה הבעיה? הרצתי גם OCCT בחרתי לזיכרון אבל לא יודע זה עדין אימץ אץ המעבד ולא היו שגיאות

• 9 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים