אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם אמורות להיות לי בעיות להעלות את ה FSB ל 533 ?
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אם יש לי איזה HEATSINK ישן ואני רוצה לחבר אותו לזכרונות של כרטיס המסך או לכל מקום אחר איך אני מדביק אותו או מחבר אותו לשם ?? אני לא רוצה אילתור של סטריפים, אני רוצה שהוא ישב חזק.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קדום כל אני חדש פה ואני שמח שאני פה.. א. אני רוצה לעשות אובר קלוקינג רק לכרטיס מסך.. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. תראו זה מפרט לגבי המחשב שלי במקצת.. מעבד של פנטיום 3 450 מגה הרץ.... שני כרטיסי זכרון של 128 כל אחד עם 133 מגה הרץ ג'י פורס 4 MX 440 64 MB לוח אם Intel 440 BX Chipset 450 MHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יעשה אובר קלוקינג לכרטיס מסך האם אני צריך לשדרג את מערכת הקירור שלי.. על הכרטיס מסך יש לי מאווררון קטן כזה.. האם שווה לעשות אובר קלוקינג !? איך עושים בכלל אובר קלוקינג לכרטיס מסך..???? ולמי שמשחק קאונטר.. זה ישפר את ה- FPS !? תודה לכל מי שעוזר !!
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כי יש משהו מוזר אם אני נגיד מעלה את הבאס ל150 מהביוס הוא לא עולה בכלל הווינדוס אבל אם אני כבר בווינדוס ומעלה את הבאס ל150 הוא עובד ונתקע אחרי כמה שניות אז מה לפי דעתכם ההבדל
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שמעתי שהזכרונות של - winbond טובים ויש את קורסייר שהם הכי טובים אבל יקרים השאלה היא האם זה שווה את ההבדל או שיש חברה אחרת טובה?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי את זלמן 6000 והוא ממש לא כמו שרשום אליו שהוא טוב והמחשב עובד לי על 60 מעלות וזה ממש גרוע למאורר הזה רציתי לשאול מה אתם ממליצים אני חייב את העזרה שלכם כי אני לא יודע מה לקחת אה דרך אגב זאות הרשימה שיש בחנות הזאות Thermaltake Smart Case Fan Thermaltake Volcano 8 Thermaltake Volcano 10 Thermaltake Volcano 11+ Spire Falconrock II וכמובן את המאורר המאפן שלי זלמן בדיוק השם מתאים לא חברה אני צריך ממש עזרה :-[
-
- 13 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מארז Enermax 3181 עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"מ מאוור ג'נרי 120 מ"מ מאוורר SF2 וקירור למעבד Volcano 11+ המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת.. אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33 וטמפ' המחשב היא 46-50 זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן) אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני זקוק בדחיפות להמלצה על מאוורר 12V. למען האמת, ממש לא משנה לי אם הוא מרעיש או לא. הוא צריך להיות בגודל של עד 120. המאוורר צריך להיות חזק בעוצמת הרוח שהוא מייצר. אשמח למשהו גם זול. המאוורר לא משמש לקירור מארז או מחשב כלשהו אלא לשימוש חיצוני אחר. כמו כן, עדיפות למאוורר כזה שקל להשיג, כמעט בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה. ברשותי מאוורר 120 של gigabyte דגם DF1202512RFLN- המאוורר חלש מאוד לטעמי. אשמח לעזרה חברים, מדובר בפרוייקט בנייה שאני עורך לצורך ניסוי מדעי באוניברסיטה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן. כרגע ברשותי זלמן 9500 שאני מוכן לבעוט אותו מהחלון. רועש מאד ותמיד על סל"ד 2600. בכל מקרה, עשיתי OC קטן למעבד מ-3.16 ל-3.45 GHZ. אני רציתי את הקירור Mugen2 או Vendetta של OCZ. מסתבר שזה לא מתאים ללוח אם שלי בגלל שיש לי זכרונות עם פרופיל גבוה והם קרובים מדי למעבד. הלוח אם שלי הוא Gigabyte EX-38 DS4 אפשר לראות תמונה בלינק הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2754#ov מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב בסדר גודל של Mugen2 אבל עם סיכוי טוב יותר שיתאים ללוח אם שלי? חשוב כמובן שיהיה כמה שיותר שקט ויותר מקרר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
ראיתי שפה בפורום ממליצים על טמפ' של 80 מעלות לכרטיס מסך הזה, עכשיו האם זאת הטמפ' המקסימלית שאליה הכרטיס צריך להגיע? (הכרטיס שלי עובד במצב רגיל בלי עומס יתר בסביבות ה-68 מעלות ובמשחקים הוא עובר את ה-90(~93) ונוצרת בעיה של קווים שחורים ותקיע של המשחק.) מקמה בקורות שקראתי על גופי קרור בדקתי את ה- ZALMAN VF900-Cu הוא נשמע ממש טוב אבל פה בפורום ראיתי שאנשים אומרים שטמפ' הזכרונות בכרטיס שלהם עם הקרור הזה עומדת על 70 מעלות אבל ה-GPU סביב ה-50 במצב מנוחה. האם זה בגלל הקרור הפאסיבי שבה עם הדגם הזה או שזאת בעיה ספציפית של אותו המשתמש? לגבי ההמלצה, אני צריך שהיא תהיה מחנות עם סניף בחיפה/קריות כגון: TMS, פנדה, נעה, איוורי וכול דבר אחר. נ.ב הכרטיס לא באוברקלוק ואף פעם לה היה.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מעבד Core 2 Quad Q6600 ועכשיו אני על OC של 2.70 (חח) עם קירור סטוק הצלחתי להגיע ל 3.10GHZ ואחרי 15 דקות זה הגיע לי ל 63 מעלות במאמץ תופתת....המעבד על 30-32 מעלות במנוחה.. תמונה: יש לי ספק כח ג'נרי שרשום עליו 550W והבנתי שזה יעשה לי המון בעיות...רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להגיע לOC של בערך 3.80GHZ.. ברצוני לרכוש את הקירור IFX-14... תציעו לי אפשרויות בבקשה שאני אוכל להגיע לרמה כזו של OC עם ספק כח ג'נרי של 550W..
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רכשתי את המארז מ TMS לפני פחות משנה ואני שם לא שהמאוורר הגדול לא מסתובב ויש רק את הלדים פועלים. כאשר אני פותח את המארז אני רואה ששינם 2 חוטים מחוברים למאוורר שחור ואדום. השחור אינו מחובר למאוורר ואי אפשר לחבר אותו,זה מולחם או משהו. יש למישהו מקור שממנו אפשר לקנות את המאוורר ? TMS אובדי עצות.. אם אי אפשר אז רציתי לדעת אם כדאי פשוא לשים במקום המאוורר הנוכחי מאוורר גדול משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=584729# תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ראיתי שיש אנשים שמוסיפים 2 מאווררים של 120 מ"מ לגוף הקירור של המעבד, לאן בדיוק מחברים את שניהם על לוח האם? ב- CPU FAN HEADER או ב- CHA FAN HEADERS? תמונה להמחשה: תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות קירור מים של Tt bigwater כולל קירור לכרטיס מסך . או להישאר עם הזלמאן החדש שקניתי ולקנות עוד זלמאן לכרטיס מסך ? הקטע הוא :כמה זה ישפר לי את הקירור ? (מעלות ) והאם זה יותר שווה לתווח ארוך ? יש לי מעבד מאפן כרגע (ראו חתימה ) ואני רוצה ליקנות מעבד יותר טוב ולעשות לו oc רציני ! אזז מה עדיף ? וגם לא חבל לי על הזלמאן שעכשיו קניתי ? אולי יש עוד שימושים ?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המאוורר במעבד שלי 478 פ3 איזה מאוורר אתם ממליצים? לא בא לי להחליף היטסנק וכאלה! מעוניין במאוורר חזק!יותר מהמקורי של אינטל?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זו תוכנה דיי ישנה.. נדמה לי היא עושה אוברקלוק על לוחות של אינטל דרך הוינדוס או שהיא עושה אוברקלוק למעבדים עם לוחות ישנים.. תקולע לי בראש השם Cpuclock אבל זה לא זה.. תודה רבה לעוזרים !! __________________________________________ עריכה : התוכנה נקראת SoftFSB או CPUFSB עדיין לא ניסיתי, אם יעבוד אני יעדכן..
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי עכשיו GF2 32mb ואני דיי סובל ממנו לצערי אבל אני לא כזה גיימר שאני ישקיע בR9600 או 9800.. יש לי טמפ' מעולות במארז ואין לי בעיה לארגן קירור מיוחד לכרטיס מסך אני רוצה כרטיס שלא עולה הרבה כסף אבל שיש לו יכולת OC גבוהה.. שאני יקבל ביצועים מעולים ביחס למחיר שאני ישלם.. יש כרטיס ספציפי וחברה שידועים ביכולת גבוהה כזאתי?
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אנשים ציתי לבדוק את מהירות הזיכרון שלי אז בדקתי בEVEREST Home Edition\aida32 ובשנהם אני רואה משהו מוזר במקום 400MHZ אני רואה 200MHZ או שפשוט אני לא מיסתקל במקום הנכון:
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב בואו נעשה קצת סדר בבאלאגן... ככה יש לי כרטיס מסך מסוג ATLANTIS RADEON 9100, http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp, אז ככה - המאוורר שעל הכרטיס מרצד וצולע, והוא קצת מפמפם - נראה לי שהוא הולך לגמור את הקריירה... יש בפני 3 אופציות: הראשונה: ללכת ל KSP ולנצל את האחריות שלי - שהם מן הסתם יציעו לי איזה R9200 במקום תוך שכנועים שלא מייצרים יותר את הכרטיס הזה ושזה יותר טוב (בקיצור אני מעדיף לעמוד מתחת למטוס של בין לאדן ולא ללכת ל KSP...) השנייה: יש לי מאוורר 60 מ"מ מסוג EVERCOOL עם סינק נחושת, הנה תמונה: http://www.tweaktown.com/document.php?dId=158&dType=review הייתי מאוד רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך וככה גם להרביץ OC עצבני... וזה גם אופציה מאוד זולה מאחר ויש לי אותו זרו…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני הולך להתקין במארז שלי 3 מאווררים 120MM (אחד בגג מוציא, אחד מקדימה מכניס ואחד על הדלת+ מאוורר 80 MM שכבר מותקן במארז). עכשיו אין לי דרמל שאני אוכל לעשות חור בעזרתו למאווררים וגם אין לי אפשרות כרגע לקנות אחד, אז רציתי לדעת אם אני אעשה מלא חורים קטנים עם מקדח במקום החור, המאוורר 120 MM יעבוד בצורה טובה? עריכה: במקום שאני אפתח תרד חדש, בבקשה תמליצו לי על משחה טובה אבל הכי זולה (שתהיה טובה) בשביל מעבד: AMD ATHALON XP 2500 BOX
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
סמתי לב שהמהירות של המאורר של הכרטיס מסך פועל בתאום עם הטמפרטורות (דוגמא: מנוחה-2400 RPM מאמץ 3000+ RPM ) רציתי לדעת אך ליגרום למאורר ליפעול כל הזמן במקסימום תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איזו קונפיגורצית אוורור תהיה עדיפה מבחינת מקסימום אוורור במינימום רעש!!! 1. מאוורר 120mm קידמי מכניס אוויר + 120mm אחורי מוציא אוויר. 2. מאוורר 140mm מכניס אוויר בצד המארז. http://www.aerocool.us/p-accessory/strameliner/streamliner.htm- זה המאוורר, כמובן שאין צורך במתאם. 3. שילוב של 1 עם 2 4. משהו כזה
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
סתם תהיתי... מה טווח הטמפ' הסביר עבור המעבד ולוח האם שלי, במנוחה ומאמץ? ומה ה-RPM הסביר ל-Vantec ThermoFlow 120MM Smart שמוציא אצלי את האוויר מהמארז?
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-