עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, הדרישות: 1) מקרר טוב מאוד (מן הסתם). 2) יכולת להגיע ל-OC גבוה. 3) נראה יפה. 4) כמובן מותאם לתושבת LGA775 (עדיפות לתושבות החדשות יותר). תודה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  2. המאוורר שלו כרגע עושה רעש של טרקטור במזרח ירושלים (סתם בדיחה שחורה בחבר'ה שלנו, אני מקווה שאף אחד לא יפגע). למחשבים חדשים בתקציב נמוך ראיתי אפילו המלצות על מאווררים בסביבות 40 ש"ח, והמחשב גם ככה לא שווה הרבה אז נא לא להמליץ על קירור שעולה הרבה יותר מזה - מקסימום 90-100 ש"ח. תודה!

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  3. http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=44b63a570aa7bba79a147a3ca3c52d8d&threadid=297449&perpage=15&pagenumber=1 והמחיר ב-NEWEGG בסביבות ה-100$.

4. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! האם יש מצב שהורדת מתח המעבד גורמת להורדה בביצועי המעבד ? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by what the fuck,

טוב יש לי מאוורר SF2 שאין לי מה לעשות איתו (אין שום מקום במארז שינצל אותו כמו שצריך) אז חשבתי להשים אותו על ההיטסינק אז יש לי את ההיטסינק שמקבלים עם ה P4 מה שרציתי לשאול זה: 1. האם אפשר להשים עליו את הSF2 ? 2. האם זה יעזור ? 3. איך מוציאים את המאוורר שכרגע על ההיטסינק ? 4. איך מרכיבים את ה SF על ההיטסינק בלי שיפול ? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  6. תראו איזה קירור הכנתי לכרטיס מסך שלי: זה לפני:

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by NEO...,

אני רצה לדעת אם אפשר לעשות רדיאטור בצרה הזאת לקחת חתיכת אלומיניום סגור לעשות אותו בצדדים כמו היטסינק ובאמצע חור ששם יעבור הצינור מה אתם אומרים זה יקרר את המים

8. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מערכת קירור למעבד (גוף קירור+מאוורר), מאוד אשמח אם אנשים ימליצו לי על מערכות טובות. המחשב שלי מבוסס על לוח תוצרת ASUS דגם A8NSLI DELUXE ומעבד AMD דגם 3700+. הדגשים למערכת קירור הם: 1) מערכת קירור אקטיבית שמורכבת מגוף קירור ומאוורר - לא קירור מים ולא קירור גז. 2) גוף קירור עשוי נחושת - לא אלומיניום. 3) מאוורר כמה שיותר שקט - אני משאיר את המחשב דלוק בלילות והוא ממוקם בחדר שבו אני ישן. תודה רבה לאלא שיעזרו לי !

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by David_K,

קודם כל המפרט כמו שאתם רואים הוא בצד .. 1.הזכרונות שלי הם מדגם PSD22G8002H של Patriot ,המתח שהם דורשים לפי האתר של החברה הוא 1.9v , כדי להגיע לFSB של 445 ולשמור על היציבות של הזיכרונות ההיתי צריך לעלות את המתח של הזיכרונות ל1.980v ,יש איזה שהיא בעיה עם זה שהזכרונות האלו יעבדו במתח כזה ? 2.כדי לבדוק יציבות,בדקתי עם IntelBurnTest במצב "Maximum" והתוכנה עשתה 10 ראונדים והכל עבר ללא בעיה , האם זה מספיק? אגב,המתח של המעבד נקבע על 1.34375v בBios ,מתחת לזה IntelBurnTest היה נותן שגיאה אחרי 7 סיבובים ..

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  10. Started by TapUdi,

יש לי מארז Enermax 3181 עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"מ מאוור ג'נרי 120 מ"מ מאוורר SF2 וקירור למעבד Volcano 11+ המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת.. אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33 וטמפ' המחשב היא 46-50 זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן) אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by asafasaf,

ברגיל הוא 2.50 עם מתח 1.170 הגעתי איתו ל-3.0 עם מתח 1.260 הבעיה היא שהוא מתחמם יותר מדי.. קירור AC FREEZER 7 PRO המאוורר שלו על 2500 סיבובים קבוע.. ב-OCCT הוא עוצר אחרי 20 דקות כי החום מגיע ל-70 מעלות.. ברגיל הוא 50 בממוצע. בנוסף הוא לא יציב.. הוינדוס נתקע מדי פעם ואני צריך לעשות ריסט. בהתחלה כל פעם שזה קרה העלתי מתח בהתחלה לFSB אחרי זה לגשר הצפוני עד שכבר הגעתי למקסימום העלאה אצלהם. המתח לזיכרון על +0.3. ואז העלתי למעבד כל פעם קצת עד שהגעתי ל1.260 אבל עדיין יש את הקריסות האלה.. והוא מתחמם יותר מדי. מחר אני יקנה משחה תרמית MX 2 אבל לא נראה לי שזה ממש יפתור את הבעיה.. מה עוד אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by GuyGesh,

אני קורא פה לעיתים תכופות חלק שאומרים כי יש להעלות את ה- FSB ולהוריד את המכפלה ויש כאלו שאומרים אחרת... (הפוך) כדי לעשות OverClocking... לפי דעתי שכאשר מתוכנן ה- CPU אז מוודאים כי הרוחב סרט שהוא דורש בעבודה מאומצת מול הזיכרונות הוא הרוחב סרט שנקבע בסופו של דבר ל- FSB... (פלוס מקדם ביטחון לשאר הסדרה) על מנת שלא יווצר צוואר בקבוק ביציאה מה-CPU לכיוון ה- NorthBridge. כך שאין טעם להעלות את ה- FSB ולהשאיר את המעבד באותו תדר, כי אם העלנו את הרוחב סרט הפוטנציאלי מבלי שיהיה מי שישתמש בו - זה טיפשי ! דבר נוסף המחזק זאת - כאשר מוציאים לשוק מעבד חזק יותר (עד גבול הסדרה) מעלים רק את התדר לליבה ומשאירים את ה- FSB כמו שהיה במעבד הקודם באותה סדרה... מה שזה אומר זה שהרוחב סרט שמכתיב ה…

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  13. אז ככה אני רוצ הלעשות oc לכמה רכיבים במחשב שלי לפחות שיחזיק מעמד עוד שנה ככה אחרי הoc עד שאני קונה מחשב חדש... הנה המפרט intel p3 1000 asus mother board cuv4x-c עד כמה אני יכול לעשות המהרה למעבד ללא סיכון וצורך בקניית מאווררים נוספים??? gigabyte radeon 9000pro2 128mb אותה שאלה... ואם אפשר גם תוכנה שאומרת את הטמפ של המעבד וכל זה... וגם תוכנה להמהרה בשביל הכרטיס מסך... ואם אפשר גם הסבר קצר איך א עושה את ההמהרה לעמבד - זה משהו בביוס אני יודע...

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by Idani26,

אהלן אני מחפש קירור של זלמן למעבד I5 בטווח מחירים של 150 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by kage,

מדובר בכרטיס Sapphire ATI Radeon HD5770 הגירסה הראשונה. קניתי את הכרטיס לפני כמה חודשים, עובד מעולה, כמובן התחלתי לעשות לו OC. הגעתי ל960/1350, הכרטיס יציב אבל בבטיחות הוא יכול לעבור עוד עם הליבה, אבל הבעיה שלי, שאני פשוט לא יכול. כל oc utility שניסיתי פשוט לא ממשיכה אחרי 960. התחלתי לחפש בכל מיני פורומים ומצאתי שזאת הגבלה של Sapphire. ומישהו אמר את הדבר הבא: "I use MSI Afterburner with the 5770 flashed to the ASUS BIOS, I can hit 990 / 1400 with a 1.200v" ועל פי מה שמצאתי, הכרטיסים של ASUS מוגבלים עד ל1200MHZ לליבה. החלק המודגש בשחור, מה זה אומר? איך אני עושה את זה? זה יכול לפגוע במשהו? יש דרך לעקוף את המגבלה מבלי לעשות את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by Hasamba,

היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11 ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעש אני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף.... האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by eranhor,

אהלן, הבעיה שלי לא קשורה ל OC אבל כן לקירור אז אני מקווה שזהו הפורום המתאים (השאלה גם מפורסמת בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה"). אז ככה: יש לי לוח אם DFI Infinfity NF570 שהחל לאחרונה להתחמם בטירוף (80 מעלות במצב idle). מסתבר שהמאוורר של הלוח (ה Northbridge fan) הלך קפוט. מבדיקה ברשת מצאתי שהתחליף המומלץ למאוורר הוא Evercool vc-re. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בארץ? מצאתי רק את ה vc-rf שהוא כנראה גדול מידי. אשמח לשמוע הערות והמלצות ממביני דבר מאחר ואני ממש לא מומחה בתחום. תודה מראש לכל העוזרים, ערן

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  18. שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by kostik,

תודה מראש!! ןלפנטיום 4 2.4C לוח אם ABIT IS7-E

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  20. השאלה בכותרת... לא מש ידעתי לאן לשים את זה אבל זה יותר מתאים לפה כי זה נחמד אוברקלוק קטן

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by Black_eagle,

שלום, אני רוצה לדעת מה הוא ה RPM המקסימלי של המאוורר של AMD 2500 המקורי. תודה.

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by Or ei,

איזה מגירה זולה (עד 200) ויעילה בקרור ? לכונן הנ"ל ?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by 00Amir,

בימים קרירים אלה, שוב עולה לי המחשבה והרצון לראות שוב כמה אפשר לדחוף את המערכת ב OC ... כאשר הטמפ' של המעבד מתייצבת לה על 29 מעלות, אבל עדיין קשה ללוח אם לשמור על יציאות בתדר 4.8Ghz ... מחזיר אותי לאותה מסקנה שחייבים לוח אם איכותי (יותר מה P55-UD3) ... אבל הדבר לא ימנע ממני לנסות שוב ושוב לשבור את השיא של עצמי... למרות שבתכלס אין לי סיכוי להגיע לרמת של סנדי סתם, תמיד שקר לי אני חושב על OC ... לא הזוי ??

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by Darko,

אתמול החלפתי את המעבד ויש לי בעיה קטנה של חום במצב מנוחה הוא יושב על 39 40 מעלות אבל במאמץ הוא עובר את ה 75 !! זה נורמלי ? הלוח שלי הוא ASUS p4p800 עם זכרונות TWINMOS בדואל צ'אנל יכול להיות שהוא לא טוב ? אני יכול להחליף אותו בקלות

• 13 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.