עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by oranet,

שלום, זה עתה קניתי GTX 570 של חברת MANLI רציתי לאיזו רמת המהרה אני יכול לצפות מכרטיס כזה? איזה סיכונים אני נוטל בשעה שאני מנסה לבצע המהרה? ההמהרה עומדת כראוי במאמץ של תוכנת GPUTOOL (ATITOOL) אבל קורסת ברגע ב3DMARK EXTRME מה זה אומר? בעצם היא עומדת בכל המבחנים ( כמו HEAVEN DX11 ועוד ) חוץ מ3DMARK האם יש חשש בהעלאת מתח ע"י MSI אפטרברנר ? אם הכרטיס קורס זה אומר שהוא נהרס קצת? תדה על התשובות סליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by rmeidan,

יש לי כרטיס מסך 8800gt גירסאת OC של INNO3D (לא ICHIIL) בכל מקרה עדעכשיו השתמשתי באוורסט גירסאת אולטימייט 4.20 והטמפ' של הכרטיס מסך הייתה 43-46.... עכשיו אחרי שהורדתי את הגירסאת אולטימייט החדשה יותר (4.50)סתם כדי להתעדכן הטמפ' קפצה ל-53-56!!!!! עכשיו כל שאר הדברים נשארו אותו דבר בלי שינויי GPU Memory 47°C ו- GPU Ambient 43 °C וגם המעבד הספק וכל שאר הדברים נשארו ללא שינויי...רק הכרטיס מסך פתאום קפץ ב-10 מעלות... אז רציתי לדעת מה יכול להיות שקרה?אולי באג בתוכנה?אולי הגירסא הקודמת לא הייתה טובה?מה לעשות?שתיהן היו גירסאות אולטימייט אז מה קרה עכשיו שזה מציג טמפ' הרבה יותר גבוהה?

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  3. היי ! אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך המלצות לאיורור לכל המארז ואיוורור למעבד. השימוש של המחשב יהיה יחסית כללי כשאני מידי פעם אשתמש בתוכנות לעריכת סאונד (חובבן) ככה שהמעבד יתאמץ טיפה סביר להניח. ואני רוצה משהו טוב יחסית ומאוד חשוב שיהיה שקט. במיוחד גם שהחדר שלי חם מאוד הקיר שלי הוא קיר זכוכית והוא ממוקם בצורה כזאת שהשמש ממש מבשלת לי את החדר. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג וכד' לצורך העניין. יש ברשותי מפרט מחשב ללא אוורור למעבד ולמארז והוא מTMS הומלץ לי לקנות Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מKSP. רק אני מעדיף שהרכישה תהיה מTMS מאחר ואני כבר מתכנן לקנות מהם. הסיבה למה אני מעדיף לא ללכת לחנויות אחרות היא כי: א. טירטור ואין לי כוח לזה - ב. הם בטח יבקשו כסף עבור התקנה ועדיף …

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  4. Started by Or ei,

איזה מגירה זולה (עד 200) ויעילה בקרור ? לכונן הנ"ל ?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  5. שלום אך המאווררים האלה מעבד(עד 120 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=10300 המעבד שלי זה AMD 64 הוא יתאים? ואם לא או שלא כדי מה כדי במקום? מאוורר לכרטיס מסך (עד 90 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 יש לי 6600GT הוא יתאים?אם לא או שיש יותר טוב מה כדי במקום השקט די חשבו לי :-\

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  6. חברים אני צריך עזרה ממכם קניתי לפני 5 חודשים מחשב חדש AMD 1700 XP+ עד היום לא היית לי שום בעיה עד שהתחלתי לקבל מסכים כחולים באקס פיי בסוף מה שגרם לזה...טמפ' המעבד....שלי מגיע ל 58 59 ול 60 מעלות הרבה אומרים שזה נורמלי לדעתי ה גבוהה מידי הבעיה שלי בזרימת אויר המארז כי שנאי פותח את המארז הטמפ' צונחת ל 46 מעלות רציתי לשאול אתכם מה אני אמור לעשות...לקנות מאוור?? לקנות מזגן? בבבקשה תעז רו לי :-X

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by Arik.G,

שלום לכולם. יש לי מעבד P3 800 Mhz ואני מעוניין להעלות את הביצועים שלו. קראתי את כל החומר האפשרי באתר אך לא ממש הבנתי בעזרת מה אני מעלה את ה סטפינג??? בביוס אין שום אפשרות לזה וגם על הלוח אם של Intel 814 EEA אין שום ג'אמפר . כמו שהבנתי ה סטפינג של המעבד הוא 6.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by iyehuda,

הבנתי שאם קונים מעבד XP 1700 מומלץ שיהיה DLT3C שאומר 1.5V האם זה גם אומר 0.13מיקרון ? השאלה שלי אם זה אחד מהמעבדים הבאים מה מומלץ שישהיה מודפס על המעבד XP 1800 XP2100

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by baruch,

האם אפשר לקנות לוח בקרה ולחבר אליו מאוררים בקלות או שיש צורך באמצעים נוספים כדי שיהיה אפשר לשלוט במאוררים

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  10. זה שהמזגן פועל מעבד 6300 כרטיס מסך 8800GTS 640MB 2GB RAM DDR2 800MHZ לוח אם MSI NEO1 965P כונן קשיח SATA 2 250GB כונן קשיח 2 SATA 160GB כונן קשיח 3 SATA 200GB '>http://www.2send.us/"] יש לי מאוורר קידמי 120MM שמקרר את הכוננים הקשיחים מקדימה. מסתובב מאוד מהר עושה רעש אבל שווה את זה. ומאוורר 120MM מאחורה שמוציא את האוויר המארז יש לו מאוורר 400MM גדול שמקרר את כל המחשב. בדלת של המארז. אני מחליף את המאוורר האחורי כי הוא מסתובב יחסית לאט. ו

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by roeiw,

מאיפה אני משיג כזה? http://images.google.co.il/images?q=tbn:WXebkWo_r2YJ:www.de.tomshardware.com/motherboard/20031110/images/gigabyte_nb_fan.jpg

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  12. שלום מדובר במחשב לסלון - בעל מארז קטן (נכנס בו לוח MICRO ATX) שניתקתי ממנו את כל המאוורררים (הרעישו מאוד) המעבד הוא INTEL E2140 -הבעיה שהוא מתחמם והמאוורר המקורי של אינטל מרעיש מתלבט כרגע בין : ‏Freezer 7 Pro -AC ZALMAN-CNPS7500 TT-‏Blue Orb II Silent התקציב 150 (למרות שה-ZALMAN עולה יותר) יש למישו הצעה אחרת? בשמחה...

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  13. טוב אז שלום אני יניר אני חדש באוברקלוקינג ויש לי שאלות אבל לפני זה רציתי להגיד שאני כבר זמן מה גולש פה בפורום וקורא מדריכים אך לא ממש מצליח לבצע טוב אז אני יתחיל זה המפרט של המחשב Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-BC2AA3CD9D User Name user Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945G System Memory 2048 MB (DDR2 SDRAM) BIOS Type Award (10/23/06) Communication Port Communications Portþ (COM2) Communication Port Virtual IR COM Portþ (CO…

14. שלום לכולם. האם יש צורך בפתרונות קירור למעבד, כרטיס מסך ומארז במידה ולא מתוכנן OC? מדובר על: מעבד Q9300 מארז ANTEC SONATA III כרטיס מסך 8800GT האם יש צורך בקירור לשלושתם או רק לאחד מהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  15. לא מזמן, סגרתי OC לE8400 על 3600mhz, ומשהו מאד מוזר קרה לאחרונה. שמתי לב שבמשחקים המחשב מאט יחסית לפעם. והסתכלתי בCPU-Z everest וpcwizard וראיתי שאין OC, והוא חזר ל3000mhz. אז חזרתי לביוס, וההגדרות היו שם על 3600. מישהו יכול לעזור. אני עוד מעט יעלה תמונות. תודה מראש המפרט שלי: e8400 ga-p35-ds3l 2X2gb G.skill 2gb cl5 crosshair vx 450W 8800GTX 768mb

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by sharon321,

אני לא מצליח להעלות את המעבד מעל 2100mhz שאני מנסה הוא נתקע ולא עולה עשיתי oc למערכת העלתי את המהירות מ-166 ל- 200mhz במכפלה של 10.5 ואין לי בעיות חום זה מה שקיבלתי-http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=1Z4U6KM7YI2S33THKF2AT43VIL שאני מנסה לעלות את המכפלה המחשב נתקע המעבד הוא- Athlon XP 2500 amd ולח האם הוא 8rda3i של-epox זה הלוח http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=412 באחד הנסיום באתר ראיתי שזה אפשרי http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=424 [1] מה אני צריך לעשות כדי להגיע לנתונים כאלה? [2] למה אני לא מצליח להעלות את המהירות מעל 200mhz ? אני חדש בזה אז הסברים יעזרו ותודה לכולם

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by RenTex,

מה יותר טוב ? הכוונה לקירור ... TT V1 Vs. SunBeam Tuniq Tower 120 מי יותר טוב ? הכוונה בקירור .. כי אני מתלבט .. אני קונה קירור למעבד .. =]

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by K0b1,

מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982 כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by asili,

אם כן תוכלו לכתוב לי את המפרט שלו והאם הוא יותר טוב מהאנרמקס 350?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  20. כי יש משהו מוזר אם אני נגיד מעלה את הבאס ל150 מהביוס הוא לא עולה בכלל הווינדוס אבל אם אני כבר בווינדוס ומעלה את הבאס ל150 הוא עובד ונתקע אחרי כמה שניות אז מה לפי דעתכם ההבדל

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  21. היי ראיתי שיצא מעבד חדש נוסף E6300 בתדר 2.8! האים הוא OC טוב לאומת E5200? אני מכון להתקין אותו על לוח של GB P31 זה שילוב טוב לOC יחסית? תודה לעונים.. אשמח לקבל גם אתר שנותן תוצאות בדיקה של המעבד..

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  22. Started by eagle_vision,

שלום לכולם יש ברשותי מעבד (930) Pentium 4 - 3Ghz Dual Core וקירור של Big Typhoon הבעיה היא עם הטמפרטורות שאני לא יודע אם זה נורמלי במצב נורמלי הטמפרטורה עומדת על 55 ובמאמץ יכול להגיע ל 60 או 61 פירקתי את הקירור והרכבתי אותו מחדש הברגתי חזק את הברגים כך שהBT לא יכול לזוז אם מנסים להזיזו שמתי שכבה דקה של המשכה הטרמית שהגיעה עם ה BT וזאת התוצאה . זה נורמלי למעבד ??

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by bad-sector,

מה יותר טוב? הבנתי שההשוואה ב PC-SPOT לא הכי נכונה... מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by kipod301,

האם יש טמפרטורה שהיא יותר מידי נמוכה למעבד, לכרטיס מסך וכו'?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.