עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש ברשותי מעבד 1.5 GHZ סוקט 423 ורצית לנקות את צלעות הקירור שלו (הן מלאות אבק ומטונפות) אבל קשה מאד להוציא אותם יש לי לוח אם GARIBALDI ויש שלושה קליפסים בכל צד, לא רצית למשוך אותם בכוח מחשש שיגרם נזק כלשהו למעבד, אז אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך להוציא אותו?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  2. חשבתי אולי להחליף את כל ה3 מאווררים ששואבים אצלי אוויר חם מהמארז מאחד כזה:[250mm] Product Details: The Monster fan you true modder's have all been waiting for! Performance-PCs.com designs a fan for you that is the optimal side panel intake fan. We beefed up the RPM's a bit to maximize the CFM to over 100 while still keeping the noise level down below 20 dB. We then added 5 bright blue LEDs which add color and pizzazz to your case. This fan is meant for use for hard core modder's that are capable of cutting their own large side panel holes for installation. Fan includes a pretty black trim ring bezel for hiding your cut and a sleek looking black mesh filter to keep f…

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  3. שלום לכולם, חלקכם זוכרים את השאלות הרבות שהיו לי על קירור ועל OC ואני שמח לומר לכם לאחרי הרבה עזרה מכם, זה גם מאחורי. אבל היום (קיץ) המחשב שלי שוב מתחמם ואני צריך דרכים לקרר אותו (וכמה שיותר זולות) יש לי מעבד AMD2500+ ולוח אם Gigabyte GA-7N400V-L 2 סטיקים של זכרונות 128 (333MHZ) ו2 סטיקים של 256 (333MHZ). איוורור: יש לי מאוור של ונטק על המעבד והחלפתי למשחה טרמית של ננוטרם בלו 2. הוספתי מאוור בחלק העליון של המחשב ובצד שלו (והם עובדים על המהירות הכי גבוהה) כמו כן יש לי מאוורר בקידמת המחשב וכמובן אחד שמוציא גם מאחוריו. יש לי מארז של TASK A-2310 Screwless (החלפתי ספק כח). כמו כן קניתי אתמול כרטיס מסך של ראדון 9200(וחשבתי שכאשר אני אחבר אותו, הטמפ' של לוח האם שלי תרד היות …

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  4. היום ניקיתי את המחשב ,פירקתי חלק חלק וניקיתי עם ספריי אויר כשפירקתי את המאוורר של המעבד כמובן שפירקתי גם את הצלעות כדיי לנקות אותם,גיליתי שהחומר השחור בין המשטח של הצלעות למעבד התקלף חלק נשאר על המעבד וחלק נשאר על המשטח של הצלעות וחלק יצא ,מה עליי לעשות? *מדובר במעבד פנטיום 4 ומאוורר מקורי של פנטיום 4

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  5. אז כככה עשיתי לא מזמן oc לamd 2600 mobile למהירות של 200*11.5=2300mhz זיכרון מושיקן 3200 הגירסה הכחולה ולוח של גיגה בייט 7N400-L1 עכשיו יש לי כרגע ולקנו 11+ והמעלות של המעבד שלי הם 53 במנוחה ובעבודה מעל 55,ואני ממש עצור ולא יכול להמשיך בשוםoc אז רציתי את דעתכם בבחירה לאיזה גוף קירור טוב אתם ממלצים מבין השלושה Thermalright SLK-700 for AMD או Thermalright ALX-800 for AMD Reviews או Thermalright SLK-900A for AMD אני רוצה שיהיה לי הבדל משמעותי אה ולכול אילו לפני שישאלו יש לי משחה טובה ארטיק סילבר 5 ומארז מאורר בצורה סבירה ביותר

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by Money_Man,

אם כן, יש המלצות??.. מה דעתכם על: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  7. 1 אין לי כ"כ מקום איפה לשים רדיאטור שעובד עם 2 מאווררי 120 מ"מ אז חשבתי לקחת אחד שעובד עם מאוורר 120 מ"מ אחד. האם הם לא יאיטו אחד את השני ? 2 אם אני בכל זאת הולך על רדיאטור כפול האם יש לכם איזשהי המלצה על מארז שבו אני אוכל לשים את הרדיאטור מקדימה או מאחורה ? (אני מתכוון איפה שיש מאווררים מקדימה או מאחורה (אני פשוט לא יודע איפה עוד אפשר לשים אותם. 3 מה יהיו ההדבלים בין רדיאטור כפול של 2 מאווררי 120 מ"מ לבין אחד שעובד עם 2 מאווררי 80 מ"מ ?

8. Started by Or ei,

איזה מגירה זולה (עד 200) ויעילה בקרור ? לכונן הנ"ל ?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  9. אז ככה: מחשב: מעבד p4 2.0ghz northwood מכפלה 20 לוח אם sis 648fx-a כרטיס מסך geforce 6200 inno3d 256mb זיכרון 2x256 pc3700 ללא קירור נוסף (ג'נרי) ביוס פיניקס גירסא 6.0 אני חייב לדעת איך לעשות אוברקלוקינג למעבד,כ.מסך וזיכרון! תודה ענקית ענקית למי שיסביר לי!! מס' אייסיקיו(למי שחושב שיהיה יותק קל להסביר) 264542801

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  10. המעבד הוא מסוג PALOMINO. (כבר גיליתי שזאת היתה טעות לקנות, לא היה לי מושג שיש סוג אחר בשם T-BRED) ההיטסינק שעליו הוא של זלמן נדמה לי דגם ה- 6000. המשחה הטרמית היא זאת שקיבלתי עם ההיטסינק. במצב של עומס החום ממריא ל-60 (!) מעלות (וזה עוד בצל). אפילו עם מארז פתוח ומאוור ביתי על המעבד לא הצלחתי להוריד אפילו מעלה. רק הלוח ירד באיזה 8 מעלות. האם זה טבעי? מה עושים, זה נראה לי חם מידי... המחשב לא נמצא ב-OC. ולא היו לי מעולם קריסות כתוצאה מהחום הזה. אני פוחד אבל שהמעבד יהרס... אם למשהו יש מעבד זהה, ורוצה להזדהות עם חום גורלי מוזמן. ולכל החברה שיכולים להמליץ על פיתרון מיזוג - אנא קררו את הילד...

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  11. שלום ושבת שלום! יש לי מעבד של אינטל E6420 ליבה כפולה 2.13 החלפתי את קרור המעבד של אינטל שהיה לי בארטיק קולינג פריזר פרו 7 בחמסין לפני כמה ימים המעבד היה ב40 מעלות במנוחה אתמול שהיה כמו היום המעבד היה ב-34 מעלות במנוחה עם הקרור של אינטל היום לאחר החלפת הקרור נשאר באותה טמפ לפי חיפוש שעשיתי בכל מיני אתרים ומדריכים,טמפ המעבד בעזרת ארטיק קולינג פרוזר פרו 7 הייתה צריכה לצנוח בלפחות 10 מעלות לעומת הקרור של אינטל למה הטמפ נשארה אותו הדבר? ההתקנה הייתה ללא בעיה,ממש קלה,הלכתי לפי המדריך בדיוק אולי אפשר לשלוט על המאוורר? אשמח לקבל עזרה תודה

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  12. סוף סוף הכנתי מיכל נורמלי , מסתבר שהפתרון היה ממש ממש פשוט ולא צריך להסתבך אם בניה של מיכל מלא ולדאוג לאטימות שלו. היום היתי בהום סנטר ושמתי לב לקופסת חיבורים אטומה. ועולה רק 13 שקל , אז קניתי אותה והנה התוצאה (מה דעתכם):

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  13. מת לי המאוורר במארז (Antec P182, מאוורר 12 ס"מ) שהיה אחראי על קירור הכוננים הקשיחים (ויש מצב שהוא לקח איתו את אחד הכוננים כי לא תפסתי את זה בזמן). עכשיו, היות ואין לי את הזמן לנסות להציל את המאוורר ואני לא רוצה להשאיר את המחשב בלעדיו, אני פשוט רוצה לגשת לחנות ולקנות אחד אחר. אז הצצתי ברשימת הכוננים שמוכרים ב-KSP (רק כי יש סניף קרוב לעבודה שלי) והבנתי שאין לי מושג איזה מהירות מומלצת למאוורר שאחראי רק על הכוננים. אני משער (ותקנו אותי אם אני טועה) שהמהירות לא צריכה להיות גבוהה במיוחד היות והם (הכוננים) לא ממש יצרנים מאסיבים של חום (כשהמאוורר לא עבד הם הגיעו ל-65 מעלות) ואני אשמח למשהו שקט ופשוט (גם ככה המארז אטום). אז, על איזה מהירות להתכוון? אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד מ…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  14. טוב אז שלום אני יניר אני חדש באוברקלוקינג ויש לי שאלות אבל לפני זה רציתי להגיד שאני כבר זמן מה גולש פה בפורום וקורא מדריכים אך לא ממש מצליח לבצע טוב אז אני יתחיל זה המפרט של המחשב Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-BC2AA3CD9D User Name user Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945G System Memory 2048 MB (DDR2 SDRAM) BIOS Type Award (10/23/06) Communication Port Communications Portþ (COM2) Communication Port Virtual IR COM Portþ (CO…

15. שלום לכולם. האם יש צורך בפתרונות קירור למעבד, כרטיס מסך ומארז במידה ולא מתוכנן OC? מדובר על: מעבד Q9300 מארז ANTEC SONATA III כרטיס מסך 8800GT האם יש צורך בקירור לשלושתם או רק לאחד מהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by Falcon007,

הנה תמונה שממחישה את הכוונה שלי: והייכן ניתן לקנות בלוק מים לזכרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  17. אם כן... איך ? יש מדריך ? מה לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by RenTex,

מה יותר טוב ? הכוונה לקירור ... TT V1 Vs. SunBeam Tuniq Tower 120 מי יותר טוב ? הכוונה בקירור .. כי אני מתלבט .. אני קונה קירור למעבד .. =]

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by aiw,

ה-Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro for PIV/AMD לא מופיע בדרוג אצלכם (בדביק: אמצעי קירור מומלצים). איך הוא מבחינת ביצועים ורעש? הוא עדיף על ALX-800? אם ה-ALX-800 עדיף, על איזה מאוורר אתם ממליצים עבורו?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by pro.surfer,

שלום לכולם ביצאתי OC מוצלח לכרטיס מסך HD4870 512MB הגעתי לתדרים של 790 ו 1000 ורואים טוב עבר את כול הבדיקות אבל הניקוד ב 3DMARK06 ירד ככל שהעלתי את המתחים ממבחן למבחן מה זה אומר ? ולמה אני יכול להגיע ב MEMORY רק עד 790 אין לי אפשרות בסקאלה ליותר

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by idan1111111,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  22. צריך עזרה בפתיחת מכפלה של xp2400 כמה שיותר מהר >ודה!!!

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by kipod301,

האם יש טמפרטורה שהיא יותר מידי נמוכה למעבד, לכרטיס מסך וכו'?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  24. המעבד הנ"ל נקנה לפני כשנתיים-שלוש ויש לו קירור סטוק. הקירור מתחיל להרעיש עכשיו ואני רוצה להחליף אותו. אין שום כוונה ל-OC וכאלה, מדובר במחשב משרדי שמשמש לאינטרנט וקצת אופיס. איזה קירור מומלץ כך שיהיה זול אבל כמה שיותר שקט והאם צריך לשים משחה תרמית חדשה אם אני מחליף אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים