עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by WinnerLine,

קניתי אותו האם הוא קירור טוב? ובהשוואה לאיזה קירור הוא מגיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. השאלה בכותרת... הכיוון הטבעי הוא כשהמדבקה שיושבת על ה thunderblade כלפי חוץ - ואז הוא שואב אוויר מה xp-120 ודוף אותו החוצה.. האם עלי להפוך את המאוורר כך שיחוף אוויר על הגוף קירור, ולא ישאב ממנו? תודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 411 צפיות
  3. Started by Swed,

קיבלתי את שני אלה. שבוע הבא אני יתקין אותם ויעדכן בתמונות. ושאלה אחת שאני עד עכשיו לא הגעתי לתשובה.. מה יותר טוב מבחינת קירור באיזה משחה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר ? MX-2 Or AS 5 ? אני עד עכשיו לא מבין !?!

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Milk-Inc,

שלום, עשיתי אוברקלוקינג למעבד msi -645u p.4 2500 mhz בביוס יש לי אפשרות נחמדה כזאת לעלות את ה-fsb , הוא היה לי ב133 וכשהעלתי אותו קצת רק כדי לראות(אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג למעבד) זה הגיע לי ל-2800 מגה הרץ, וכשהתלהבתי מהעניין העלתי המון(לא עד הסוף למרות שהיה אפשר לעלות עוד המון) והוא הגיע ל3.6 ג'יגה הרץ. ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא הגיע למסך שהוא אמור לטעון את הווינדוס, נו טוב היה אמור...וראו מסך שחור אז עשיתי ריסט והמסך בכלל לא נדלק , הכוונה שכל המחשב פעל רק המסך הבהב.(הנורית) וכשהחזרתי אותו למהירות הרגילה הוא היה שוב בסדר , אני חושב שפשוט המחשב שלי לא תומך בזה או משהו מה אתם אומרים? תודה!

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  5. כי אפשר לשנות רק את ה- MEMORY ו- GPU.. זה משתנה אוטומטי?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by tronado,

יכול להיות שהמעבד יצא דפוק לאוברקלוק? יש לי PRESCOTT 3 GHZ הזכרונות לא מגבילים כי גם כששיניתי את היחס זה לא עזר הPCIE נעול על 100 כשאני מעלה את הFSB ל216 המחשב לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 935 צפיות
  7. יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני מנסה קצת אוברקלוקינג (בעיקר לקראת ה-8600 הבא בקרוב). העניין הוא שהכרטיס, אחרי הוספת מאוורר פשוט לא מרגיש בעיה עם עליית המהירות שאני נותן לו. כבר העליתי מ-350 ל-450 במעבד, ומ-500 ל-540 בזיכרון, טמפ' הכרטיס 53 מעלות במאמץ. להמשיך? האם יכול להיגרם נזק בלי שאני אראה סימפטומים של טמפ' גבוהה? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. שלום לכולם אם אפשר לקבל המלצה לקירור טוב למעבד למטרת OC עם המערכת שיש לי אני אודה לכם מאד...

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. אז ניסיתי לעשות OC למערכת העקומה שלי וזה מה שיצא: http://img520.imageshack.us/img520/7121/77443858.jpg לא הצלחתי לנעול התדר של ה PCIX על 100 אלא רק על 115 הוא ננעל(עברתי בקפיצות של 5), את התדר של ה PCI נעלתי על 33.33 כמו שצריך. למעבד נתתי 1.575V לזכרונות 2.1V ב ICH ו MCH לא שיניתי מעבר לAUTO כי זה פשוט לא שינה כלום. ניסיתי להוריד עוד קצת את התזמונים של הזכרונות אבל מעבר למה שיצא לא עבד. עכשיו לשאלות: האם זה משנה שהתדר של ה PCIX לא על 100? מדוע הזכרונות לא עובדים ב 2T(שעד כמה שידוע לי זאת צורת עבודה מועדפת)? למרות שנתתי להם 2.1V וקבעתי אותם על 4-4-4-12-2 ומה לכל הרוחות מגביל אותי לעבור מעבר לשיפור המינימלי הזה?(ההנחה שלי היא הספק הדפוק שיש לי). תודה לעוזרים. עריכה: שמתי לב…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  10. יש לי את הכרטיס המומהר EVGA e-GeForce 7800 GT זה עם הקלוק שמגיע מהחברה של 450MHZ. קניתי מנועה מחשבים, עכשיו מה מהירות המאוורר שעל הכרטיס. הגיוני שהוא 3470RPM? כי זה מה שכתוב לי שהוא ברגע זה והכרטיס בטמפ' 39 מעלות זה נורא? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  11. Started by porsche911,

איך אני יכול לבדוק את טמפ המעבד?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  12. כמו שאמרתי אני מעוצבן כי משחק חדש שהורדתי לא פועל והגלל זה החלטתי לעשות oc ולראות אם זה עוזר!!! כמו כן גם משחקים כמו גאנבאונד עובדים יופי רק שהאיכות קקי!!! תעזרו לי!!! : :pissed: :pissed: :pissed: מתחנן!!!!! האא כן הדגם של הכרטיס מסך: matrox millennium g200 AGP תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  13. Started by miki_9,

יש לי את ה ultra-120 extreme ואני מחפש מאוורר כתוספת לקירור, עדיפות למאוורר עם לדים כחולים איזה מאוורר מומלץ ביותר ואם אפשר לינק לקניה שלו

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. המחשב במצב של מנוחה ממש ממש יענו עומד על 50 מעלות לליבה החמה ביותר . במצב מאמץ שאני מפעיל 2 משחקים + OCCT + Prime95 .. הוא מגיע רק ל67 ולא עולה יענו נעצר שם ממש על 67 . מה שמוזר לי הפער בין הטמפ' שהוא יחסית לא גדול כמו שהוא אמור ליהיות . בנוסף במצב כמו עכשיו של דפדפן פתוח עם כמה חלונות הוא על 54 אפילו .. מה דעתכם זה בסדר או שזה מוזר שהמפרטורות זזות בצורה לא יציבה כזאתי .. אני בOC בלי להזיז מתחים בכלל מ2.8 ל3.5

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by חובב,

מעבד E7400 לוח אם EP43 S3L GIGABY זיכרוןKINGSTON 2GBX2 800 ספק :huntkey model:lw-6400h 400W אני על קירור MUGEN 2. כרטיס מסך:GTX260 אחרי קצת עבודה ובדיקות הגעתי ל4 (מתחת לזה סה"כ היה יציב) אבל הוא לא יציב.(זכרונות 762 עקב שינויי יחס כמו שהמליצו לא לעבור את ה800 יותר מידי) בבדיקה- העלתי מתח בביוס ל 1.365 (שזה נראה לי גבוהה כי המקס באתר של אינטל זה 1.8) נראה מה קורה. שאלות: האם זה מתח גבוהה מידי? (טמפ' 65מקס ) בOCCT ובשאר התוכנות הם מראות שיש לי מתח של 1.33 .מה אמין? הביוס או התוכנות? ואיך להתקדם?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by artv8,

שלום לכם, טמפ' כרטיס המסך שלי הוא 70 מעלות (בשימוש רגיל) במבחן של nvidia במשך 10 דות הוא הגיע לטמפ' של 75. כרטיס מסך שלי: XFX 8500 GT עם קירור אקטיבי (מאוורר). מה לעשות? מהי הטמפ' המומלצת? מצורפת תמונה של הטמפ' (בלי להפעיל משהו מיוחד). [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  17. תיראו יש לי כרטיס מסך GEFORCE fx 5200 128 mb של חברת ASUS ... תגידו איך אני עושה אוברקלוק ותגידו לי בערך מה המקסימום שאני יכול להגיע עליו ומישהו יכול להסביר ל י איך ? תודה מראש XStyle

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by bariko123,

המפרט:מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE :965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר: 950 זכרונות? DDR II 667:512MB TwinMOS X2 מחיר:2X300=600 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? Powercolor:X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר:1290 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? :HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מחיר:240 ספקי כוח? Enermax:מחכה לליברטי 400W מחיר:490* מסכים? : ?L1770HQ 17'' LCD 4ms DVI? מחיר:1395 סה"כ:6695 (בהתחשב שהליברטי יעלה משהו כמו 490שקל) טוב? זה מתאים לOC אם כן תגיד תסביר לי בכללי איך עושים את זה ומ…

19. Started by sub_man,

סיימתי חריטה בחלון הפרספקט ורציתי לדעת איך ואיפה אני שם לדים כדי שכזה החריטה תיהיה מוארת? השאלה היא באיזה מקומות ןאיך בדיוק ולאן אני מחבר תלדים

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  20. 1.ראיתי פה הודעות של אנשים על זכרונות עם הדבר הבא : 2-2-2-5 וכל מיני כאלה... מה זה אומר ?? 2. האם אני יכול לשנות את המכפלה של המעבד אף על פי שעל ידי הביוס או תוכנת הOC שמגיעה עם הMB אני לא יכול לשנות ? המפרט שלי הוא (AMD ATHLON XP 2000+(?PALOMINO GA-VAX KT400 - די צולע נראה לי.. ??? 512RAM 333MHZ רק אציין שמהירות הבאס היא 133 והמכפלה היא 12.5 לא נראה לי שצריך עוד משהו...

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Iko89,

יש לי זכרונות מהמחשב הקודם הם 533, והלוח החדש קורא רק 667 ו800 השאלה היא אם אפשר לעשות להם OC ולעלות אותם מ533 ל667 .. אפשרי ?

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל ראיתי שיש דבר כזה שיושב על המעבד (מעיין פלטה דקה) מה שאמרו שם זה שעל ידי פעולה חשמלית מסויימת, הצד של הפלטה שנוגע במעבד ממש קר והצד השני ממש חם. מישהו מכיר את הדבר הזה? איך זה נקרא? איך זה פועל ? כלומר איזו פעולה חשמלית יוצרת קור בצד אחד וחום בצד שני ? האם יעיל ?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by p-o-i,

אני מגיע בלי בעיה ל4000 עם ה E8400 שלי אבל בגלל שיש לי DDR2 800 הם בלית ברירה עולים ל900 ואז הם כושלים ובגדול ופשוט מפילים את המחשב...מה אני עושה?...איך אני דואג לא לבצע להם אוברקלוק?...יש לי P5K...

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  24. עשיתי OC למעבד אז הכול הלך אחלה, עשיתי לזיכרון ואז ה-HDD מחליט להופיע בביוס וליפעמים לא. יש איזה שהוא עידכון ביוס שפותר את הבעיה הזו? יש איזו שהיא אפשרות לשנות שמה שזה לא יקרה? הטמפרטורות נמוכות, הזיכרון על 1100MHz, הצלחתי גם 1200MHz אז זו לא הנקודה פה.[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 03:54:01 חברה אני צריך עזרה בבקשה תעזרו ותגידו ללוח אם שלי אפשר לאפס את הביוס דרך המיקלדת? עם כן איזה מקש?

25. Started by דרובו,

שיהיה שקט, לפחות כשאינו מתאמץ. לא יקר מדי. אולי עד 200, גמיש. OC מתון כנראה - ללא העלאת מתחים. נראה לפי התמורה. יכנס למארז פשוט, נכון לעכשיו. ראיתי פה המלצות בעבר ל-kotetsu, לארטיק פריזרים, מה הכי כדאי? (לא בהכרח מאלו) המלצה למאוורר מארז 92mm שקט, עם תמורה טובה למחיר, תתקבל גם היא בברכה. תודה!

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים