אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ביצאתי OC מוצלח לכרטיס מסך HD4870 512MB הגעתי לתדרים של 790 ו 1000 ורואים טוב עבר את כול הבדיקות אבל הניקוד ב 3DMARK06 ירד ככל שהעלתי את המתחים ממבחן למבחן מה זה אומר ? ולמה אני יכול להגיע ב MEMORY רק עד 790 אין לי אפשרות בסקאלה ליותר
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שניהם עולים אותו מחיר - 250. מי מיהם מקרר יותר טוב את המעבד? לא מצאתי השוואות של השניים.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ביי באס, וכבר קניתי את רוב הרכיבים, אבל השירטוטים שמצאתי לא בדיוק מתאימים לי. :-\ אני רוצה לעשות 6 מתגים בביי באס, 5 יהיו תלת מצביים (12v/off/7v), ואחד יהיה דו מצבי (12v/7v). בלי שום מתג כיבוי ראשי כדי למנוע מצב שאני יכבה את המאוורר של המעבד (הדו מצבי). כמו כן אני רוצה לעשות שימוש בלדים דו צבעיים. השרטוט שיש לי כרגע הוא זה: מישהו יכול לערוך לי את זה ככה שאני יוכל לעשות מה שרציתי, או אולי לתת לי לינק למדריך לבניית ביי באס דומה? ??? תודה.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש ל FX5200 איזה עידכון ביוס או משהו שמשנה לו את הגירסה לדגם יותר מתקדם??
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שאלתי כבר את השאלה אבל אף תגובה.... ואני עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים של הליבה של המעבד בביוס.. יש לי לוח של אסוס.... p4s333 עידכנתי את הביוס... אבל עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים.... למישהוא יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם יתכן שלא ניתן על מהירות הסיבוב בעזרת תוכנה?? ורק דרך הביוס ששם זוהי שליטה חלקית בלבד? ניסיתי מספר תוכנות כגון SPEED FAN אך לא הצלחתי אם אף אחת עזרה..... :-\
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי את המארז Antec 1080 והייתי רוצה לקבל המלצות למיקום המאווררים בו. קיבלתי את המארז עם 3 מאוררים של אנטק. למארז יש מקום ל5 מאוררים: 2 בקדמת המארז (שמושכים אוויר דרך הפילטר), 1 בדלת ו2 מאחורה שמוציאים אוויר. הנה המארז http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image04.jpg http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image05.JPG http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image24.JPG כרגע יש לי מאוורר אחד בקדמת המארז שמושך אוויר, אחד בדלת שמושך ועוד אחד מאחורה שמוציא. השאלה שלי היא איך לדעתכם אני יכול לקרר יותר את המחשב? (אולי להוסיף מאווררים) ואם לדעתכם כדאי לי לעשות שהמאורר שבדלת יוציא אוויר במקום שיכניס וא…
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 אני רוצה לקנות בשביל לתלות בדלת של המארז, כי נכנס הרבה אבק בחלונית למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אפשר לסחוט אותם כי אני בטוח שזה לא הפוצנטיאל המקסימלי שלהם.. נ.ב אני עדיין מתחרפן שאני לא יודע מה הציפ שלהם....איזושהי דרך לגלות את זה(לא פיזית). ומה אומר מצב "cpu/11"?
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
במהלך השבוע הזה אני אמור לקבל את המעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 ואני מתכנן להוציא ממנו את המיץ כמה שאפשר, כך שאני צריך המלצה למאוורר, מה שחשוב לי זה שהמאוורר יהיה גדול (120 מ"מ לדעתי) ושקט עד כמה שאפשר עם אפשרות שליטה על מהירות הסיבוב שלו. אני אצטרך גם היטסינק טוב למאוורר הזה, הבנתי שהיום Thermalright מייצרים את ההיטסינקים הכי טובים, לא? אז אם יש לכם המלצה אני אשמח. דבר נוסף, אני מתכנן אוברקלוק גם לכרטיס מסך GTX285 וגם בשבילו אני צריך את המלצתכם לקירור אוויר יעיל ושקט. מפרט: 1: מעבד/processor INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX 2: לוח אם/Mother Board ASUS P6T SE 3: כרטיס מסך/Grapgic Card GIGABYTE 1GB GTX285 PCX 4: דיסק קשיח/Hard Drive Western Digital 1TB 32MB S…
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש עם מארז Compucase 6C28. המאוורר האחורי שבא עם המארז (120 MM) , די מרעיש. ציפיתי למארז יותר שקט . בוודאות זה המאוור של המארז כי ניתקתי את כל המאוורים האחרים לבודד את הרעש. 1. בגלל שלא נראה , שזה רעש סביר מהמאוורר , האם אפשר בכלל לבקש מהחנות להחליף את המאוורר בטענה שהמאוורר לא שקט ( לא ראיתי\שמעתי את המארז הזה לפני) . 2.במידה סעיף 1 לא רלוונטי , אני רוצה אופ' מוכנה מראש , כי אם לא יחליפו , אני מעוניין כבר לקנות במקום (אפילו בחנות אחרת) ולהחליף למאוורר אחר . השאלה האם חייב יהיה לשים מאוורר 120 או שאפשר 90 קטן יותר (יהיה ניתן טכנית לחבר?) .יש לי כרטיס מסך מובנה ומעבד 5200 אשמח אם מישהו ימליץ על מאוורר שקט.
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קצר בפורום ולא מצאתי משהו כזה האים זה אפשרי ביכלל?
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב לחדר...עם המארז הזה Thermaltake Soprano VB1000SWS ואני צריך פאנל שליטה טוב על המאווררים כי בכול זאת זה החדר שלי ואני רוצה שקט לפעמים....אז משהו טוב מבחיר סביר...עד 200 שקל..
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המערכת שלי: AXP 2500 + קירור של טיטאן (עד 4000 RPM!) זיכרון 512 של גייל גירסה רגילה ותיזמון 2.5 DDR333 לוח ABIT KV7 KT600 3 מאווררים של קולרמאסטר (2 מוציאים אחד מכניס) הטמפ' של המעבד: 43 במנוחה (ללא מזגן) העלתי את הבאס ל200 וכשהרצתי פריים על השנייה הראשונה קיבלתי שגיאה... אני מאמין שהזיכרון מגביל אותי (יכול להיות?) יש אפשרות שעליית הבאס לא תושפע בזיכרון? (ראיתי פה מישהו שמזכיר יחס זיכרון מעבד יש דבר כזה? אם כן איך עושים?) דרך אגב איך אני משאיר את הAGP\PCI על 33\66 הרץ? איפה האפשרות נמצאת בביוס (איך היא נקראת?)
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 2.8GHZ NORTHWOOD 512DDR 400MHZ לוח אם של אינטל לא זוכר איזה נראה לי D865GLC אני לא יכול לבדוק כי הכונן קשיח שלי בתיקון לאחר שגיליתי בו תקלה וכרטיס מסך FX5200 128MBIT יש לי 3 מאוררים אחד במעבד אחד מאחורה ואחד בספק,עכשיו הבעייה במחשב היא שרשום לי בתוכנה הנקראת INTEL ACTIVE MONITOR שקיבלתי אותה עם הדרייברים של הלוח אם והיא אומרת את הטמפ' במחשב,לפני כמה חודשים לילה אחד המחשב צפצף וראיתי שיש 71 מעלות במעבד! כיביתי את המחשב מהר ולאחר יום הדלקתי אותו שוב וקרא אותו דבר,ישר לאחר הפעלת המחשב רשם לי 60+ מעלות שאלתי כמה אנשים וחלקם אמרו שיכול להיות שהחיישן נשרף כי לפני הבעייה הזאתי זכור לי שהיה לי 40 פלוס מינוס מעלות וכיום לפני שבוע החלטתי להתקין את התוכנה שוב לאחר …
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני בונה קירור מים שיעבוד עם משאבה טבולה. רציתי לדעת אם יש צורך שמיכל המים יהיה גדולה בהרבה מגודל המשאבה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
גוף הקירור http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0200/cl-p0200.asp שמיועד במקור ל939 יוכל להתאים לאינטל 478?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מביית היוצר של casemodgod.com ו-modcomics.com
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המאוורר (משולב היטסינק) של הגשר הצפוני בלוח שלי עושה רעשים כמו של רכבת בחודשים האחרונים. ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן אבל הוא מחובר עם שני ווים שלוחצים אותו בצורה שאי אפשר להוציא אותו (או שאני פשוט לא יודע איך) אז ניקיתי ממנו אבק על הלוח - כמה שאפשר, אבל עדיין יש רעש נוראי. יש איזה שהיא דרך לטפל בזה או שצריך לקנות קירור חדש לגשר הצפוני? אם אין דרך אז מה אתם ממליצים לקנות. ניסיתי לצרף תמונה אבל מה שיש באינטרנט זה של הגרסה החדשה יותר של הלוח בה הקירור נראה קצת אחרת
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המפרט: לוח אם: shuttle av18e - נותן קפיצות של 1mhz ועדכון וולטג' עד 1.825 מעבד: celeron 1100a tualatin מקרר: volcano 7+ (רעש!!!!) זיכרון: Kingston 133Mhz 256MB הכי פשוט, סטיק אחד אני לא מצליח לעלות מעבר ל 124mhz fsb - לא עובר POST לא הגיוני שזה הזיכרון כי הוא 133 המעבד לא מספיק להתחמם עד ה POST מה יכולה להיות הבעיה? (לא ש 1100a@1364Mhz זה כזה רע, אני רוצה עוד!!)
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 20 שעות ברצף, יש לי שני מאווררים, פנטיום 4, האם עדיף לי להכניס עוד מאוורר למארז?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מפרט: intel i5 2500 3.3 ghz ספק: seasonic psu 620 w active pfc 80 שלום, אני מתכנן לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי אני לא מחפש אוברקלוק מפלצתי אבל שיוכל לתת קצת יותר כוח כי לפי מה ששמעתי על bf 3 אני אצטרך את זה. כרגע הכרטיס עצמו הוא עם אוברקלוק מהמפעל והנתונים שלו עומדים על: core clock:780 mhz shader clock: 1560 memory clock: 1900 המחשב שלי מאוורר בצורה דיי טובה רוב הזמן הכרטיס שומר במצב מנוחה על 41-43 מעלות אני קצת חדש בעניין האוברקלוק אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום,רציתי לשתף אתכם בפרוייקט עתיק שכרגע סיימתי לתכננו.אכן כן בניית מארז כבר 3 חודשים אני מכין סקיצות של המארז ואיך הוא יהיה בנוי,המארז תוכנן במיוחד לסירקולציה מושלמת,וגם לנוחות מיירבית של המשתמש[אני].חומרים לא יהיו בעיה בשבילי וגם לא כלי עבודה.רק הרעיונות חסרים לי.פה אתם נכנסים לתמונה הדילמה שלי מאיזה חומר לעשות אותו,חשבתי לעשות אותו מברזל בעל צורה מיוחדת,אולי מאלומיניום פשוט ואז להבריק אותו,או שבכלל לצבוע בצבע מיוחד,זרקו רעיונות! בקרוב[שבוע שבועיים כשאני יעשה תוכנית גמורה] אני ייעלה את התוכניות שלי לפה ותוכלו להעיר ולהאיר זהו עד פה להיום.סוף שבוע נעים וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, לאנשים שיש את הX3 710, מה הOC הכי גדול שהגעתם אליו? ואם אפשר גם פרטים(דהיינו לוח, STEPPING,VOLTAGE וכדומה..). אני הגעתי ל 3.31GHZ מ2.6 וזה גם כשהליבה הרביעית נפתחה דרך הACC. לוח: GIGABYTE GA-MA790X-UD3P.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-