אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
i have a 120mm fan on the place where the cd's are supposed to be but i have no more slots for a fan left on my motherboard... is there another way to connect it so it will work? My PC is Intel P.4 2Ghz, mainboard -MSI MS-6545 i850 pro, bios -award modular, Bus type - dual RDRam, 16bit, real clock - 400 mhz (DDR), effective clock - 800 mhz, Bandwidth 8200 MB\s. I dont think any other specifications are needed but if yes tell me and i will answer. i want to make an overclock for about 500 mhz. the temperature of my CPU currently is 45 degress , and the mainboard is 35 degrees. my other questions.... how do i get in the bios on my computer? how do i update my bios? thanx…
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בהתקף שדרוג המחשב שלי והמלחמה ברעש החלפתי את מאוורר 120 המ"מ של המארז שלי (גנרי, 2000RPM) במאוורר 120מ"מ של Arctic Cooling עם בקרת PWM וגם FREEZER PRO 7 למעבד. ל-AC יש מפצל PWM כך שניתן לשלוט על מס' מאווררים ביחד באמצעות תוכנה/BIOS. הבעיה היא שניתן לחבר אותו רק בכיוון אחד - הוצאת אוויר. הייתי רוצה לחבר עוד מאוורר עם בקרת PWM מקדימה, יש דגם כזה של AC אבל לא מצאתי אותו בארץ. מישהו יכול להמליץ מנסיון על מאוורר 120 מ"מ (שקט!) עם בקרת PWM תודה והמלצה חמה על המאוורר של AC שבנוסף לכל הוא גם זול מאוד.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה? אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 20 שעות ברצף, יש לי שני מאווררים, פנטיום 4, האם עדיף לי להכניס עוד מאוורר למארז?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אך המאווררים האלה מעבד(עד 120 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=10300 המעבד שלי זה AMD 64 הוא יתאים? ואם לא או שלא כדי מה כדי במקום? מאוורר לכרטיס מסך (עד 90 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 יש לי 6600GT הוא יתאים?אם לא או שיש יותר טוב מה כדי במקום השקט די חשבו לי :-\
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ברשותי מעבד 2400+ AMD והוא חם אש 72 מעלות.. איך לדעתכם אני יוכל להוריד את זה משמעותית ? האם הוספת מאוור תקרר אותי קצת?
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8 Northwood והוא מגיע לטמפרטורות של 60+ במאמץ! מה עוד שפעם הוא היה על 43 גג... ניקיתי עם ספריי את כל המאוורר והגוף קירור וזה כמעט צלא ירד ועדיין סובב סביב ה 60+ במאמץ.. אז אני חושב שכדאי להחליף משחה טרמית אבל איזה אתם ממליצים? לא משהו ממש יקר אבל משהו טוב שיקרר.. שמעתי על המ MX1 שהיא טובה יש עוד המלצות ומחירים? תודה
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך אני יודע באיזה גודל מאורר צריך להיות??? 80, 90 או 120 מ"מ??
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג כזה? http://images.google.co.il/images?q=tbn:WXebkWo_r2YJ:www.de.tomshardware.com/motherboard/20031110/images/gigabyte_nb_fan.jpg
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים ? אני בונה על OC ל- 3 GHZ .... על מעבד AMD athlone 3800+ X64 X2 2GHZ אני כרגע עובד על מאוורר סטוק והגעתי ל- OC של - 2.6 .. אני צריך משהו שיקרר למעבד את האמא .. אם יש צורך גם א תסבא וסבתא .. אבל שיעשהשם קפוא !! בבקשה לא לחרוג כי המקסימום תקציב זה 170 אבל אם יש משהו יותר וב ב- 200 אז גם הוא יבוא בברכה
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
היי ברשותי המעבד הנל AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e AM2 2500MHZ 45W על הלוח GA-MA78GM-S2H בסרטי 1080P בקידוד איכותי, המחשב מפיל פריימים והסרט יוצא מסנכרון... שיחקתי קצת בהגדרות והעלתי את התדר במכפלה של 12.5 עם באס של 240, סהכ 3000 מה"צ _לעומת 2500 בסטוק) קירור של זלמן טמפ' מננוחה 42 מאמץ 60 עד כמה ניתן למתוח את המעבד הזה ומה טמפ אופטימלית? כמו כן על איזה OC אתם ממליצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לאחר שראיתי באתרים בחו"ל מוד לביגטייפון, שמים צמר פלדה בשני הרווחים של הטייפון(בכל צד) זה התברר כרעיון רע מאוד... במיוחד שהטייפון עולה קצת באש, לא ממש הבנתי איך.... למזלי, הכל שרד... לאחר מכן, גיליתי שהקירור של ה-LeadTek 6600GT שלי חצי מנותק, פתחתי, אין בכלל משחה על הליבה... פתחתי מרחתי סגרתי הכל קומבן למקומו בחזרה.... המעלות טסו מ-78 מעלות ב-OC במאמץ ל-41 MAX... אם מישהו ניסה את המוד והצליח לו... והמאוורר שלו לא נתקע בצמר פלדה... שישלח לי הודעה פרטית...
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ביי באס, וכבר קניתי את רוב הרכיבים, אבל השירטוטים שמצאתי לא בדיוק מתאימים לי. :-\ אני רוצה לעשות 6 מתגים בביי באס, 5 יהיו תלת מצביים (12v/off/7v), ואחד יהיה דו מצבי (12v/7v). בלי שום מתג כיבוי ראשי כדי למנוע מצב שאני יכבה את המאוורר של המעבד (הדו מצבי). כמו כן אני רוצה לעשות שימוש בלדים דו צבעיים. השרטוט שיש לי כרגע הוא זה: מישהו יכול לערוך לי את זה ככה שאני יוכל לעשות מה שרציתי, או אולי לתת לי לינק למדריך לבניית ביי באס דומה? ??? תודה.
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מבקש המלצה לקירור כ. מסך 8800GT, כרגע מקורר ע"י TT DUORB שלאחרונה אחד המאוררים התחיל להרעיש.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
החלפתי את הקירור הג'נרי. בנוסף ,החלפתי את שני מאווררי ה-80CM . משחה טרמית היתה כבר על הקירור ובחנות אמרו לי שלא צריך להוסיף כי כבר יש. במנוחה הטמפ' היו מעבד-48 כ.מסך 52 עכשיו המעבד-46 כ.מסך 59 מה שכן,אין רעשים כבר מהמארז אבל על זה לשלם מעל 200 ש"ח? עוד דבר,אולי אני צריך לשנות את מהירות סיבוב המאוורר ב AC ? אם כן,איך עושים זאת. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הגעתי עם הליבה שלי ל357 מ250 לפני האובר בזיכרונות לא הולך לי כל כך הצלחתי להגיע רק ל390 (בגלל בעיות בזיכרון שרשומות למטה) מסטוק של 332 על הליבה יושב קירור שהכנתי לו + AS5 וגם בזיכרונות אותו דבר. יש לי בעייה בזיכרונות של הכרטיס כי לפני האובר היה לי בזיכרון 128 מגה ועכשיו הוא רושם לי 64 אחרי כל האובר יש מצב ששרפתי קצת מהזיכרון שלי??? ואיך אפשר להחזיר את זה למה שהיה לפניכן-128???
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה יותר טוב? הבנתי שההשוואה ב PC-SPOT לא הכי נכונה... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המלצותכם בבקשה על מאוורר 120 ממ כלשהו עם לד כחול בעל יחס טוב של שקט לעוצמה. תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ועוד האם שווה לקחת את Rev.b שעולה 190 או הרגיל שעולה 150 כי גם ככה אני עומד להחליף המחשב
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1500 ומאורר אחד על המעבד ועוד 3 גדולים במחשב איזו טמפרטורה אמורה להיות לי במאמץ ובהדלקת המחשב?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
זה המעבד: AMD ATHALON XP 2500+ אני עומד לבצע OC למעבד, כבר הבנתי איך עושים (הסבירו לי אתמול). עכשיו, אני יודע שבמעבדים נעולים אי אפשר לשנות את הנתון הזה בביוס: X- Multiplier Factor X11.0 הוא נתון קבוע למעבד נעול ואי אפשר לשנות אותו לפי מה שהבנתי. אבל אני במעבד שלי כן הצלחתי לשנות אותו, שיניתי אותו ל-13, אבל כמובן לא שמרתי את ההגדרות (כי עדיין לא קניתי היטסינק טוב ואין לי איוורור ממש טוב במארז, אני רק בדקתי איזה הגדרות יש בביוס). אז אם אני הצלחתי לשנות אותו, זאת אומרת שהמעבד שלי לא נעול? (אל תשכחו שאני לא עשיתי שמירת הגדרות, פשוט יצאתי מביוס אחרי זה מבלי לשמור שום דבר). ועוד משהו: שמעתם פעם על מישהו שנשרף לו המעבד בגלל שהוא העלה את המהירות של המעבד מ-1830MHZ ל-1950MHZ? …
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המארז שלי מסודר עכשיו ככה: מאוורר 120MM אחד בצד האחורי ממש מתחת לספק כח מכניס אוויר (אבל הוא עושה רעש אז כנראה הוא יוצא אבל קודם אני ישמן אותו יראה אם זה יעבור) מאורר 120MM אחד בדלת מוציא אוויר הוא יושב בערך איפה שהמעבד עכשיו הזמנתי AC FREEZRE PRO 7 ואיתו ביחד הזמנתי את הקיט הזה http://tms.co.il/product/5340 הרעיון שלי הוא כזה תגידו אם הוא נשמע לכם טוב להוריד את המאוורר הקיים שעל הדלת שיכניס אוויר ממתחת להארד דיסקים (הוא לא יכניס אוויר אבל הוא יעשה סירקולציה בפנים ) לסובב את המאוור שמאחורה שיוציא אוויר ואת שתיי המאווררים הסקסים החדשים לשים על הדלת אחד מכניס ואחד מוציא מה דעתכם זה יתן לי סירקולציה טובה??
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-