אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בדקתי עם כמה תוכנות איזה מעבד קבלתי והמעבד שברשותי לפי מה שהתוכנות מציגות הוא AXP1800 0.13MICRON Thoroughbred-B, דבר ראשון אני רוצה לשאול אם קיים באמת AXP1800 שהוא Tbred-B, או שיכול להיות שזו טעות של התוכנה? והדבר השני שרציתי לדעת אם יש מצב לעשות אוברקלוק טוב למעבד הזה עם לוח GIGABYTE GA-7VAX? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצ הלעשות oc לכמה רכיבים במחשב שלי לפחות שיחזיק מעמד עוד שנה ככה אחרי הoc עד שאני קונה מחשב חדש... הנה המפרט intel p3 1000 asus mother board cuv4x-c עד כמה אני יכול לעשות המהרה למעבד ללא סיכון וצורך בקניית מאווררים נוספים??? gigabyte radeon 9000pro2 128mb אותה שאלה... ואם אפשר גם תוכנה שאומרת את הטמפ של המעבד וכל זה... וגם תוכנה להמהרה בשביל הכרטיס מסך... ואם אפשר גם הסבר קצר איך א עושה את ההמהרה לעמבד - זה משהו בביוס אני יודע...
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני קורא פה לעיתים תכופות חלק שאומרים כי יש להעלות את ה- FSB ולהוריד את המכפלה ויש כאלו שאומרים אחרת... (הפוך) כדי לעשות OverClocking... לפי דעתי שכאשר מתוכנן ה- CPU אז מוודאים כי הרוחב סרט שהוא דורש בעבודה מאומצת מול הזיכרונות הוא הרוחב סרט שנקבע בסופו של דבר ל- FSB... (פלוס מקדם ביטחון לשאר הסדרה) על מנת שלא יווצר צוואר בקבוק ביציאה מה-CPU לכיוון ה- NorthBridge. כך שאין טעם להעלות את ה- FSB ולהשאיר את המעבד באותו תדר, כי אם העלנו את הרוחב סרט הפוטנציאלי מבלי שיהיה מי שישתמש בו - זה טיפשי ! דבר נוסף המחזק זאת - כאשר מוציאים לשוק מעבד חזק יותר (עד גבול הסדרה) מעלים רק את התדר לליבה ומשאירים את ה- FSB כמו שהיה במעבד הקודם באותה סדרה... מה שזה אומר זה שהרוחב סרט שמכתיב ה…
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
סוף סוף הכנתי מיכל נורמלי , מסתבר שהפתרון היה ממש ממש פשוט ולא צריך להסתבך אם בניה של מיכל מלא ולדאוג לאטימות שלו. היום היתי בהום סנטר ושמתי לב לקופסת חיבורים אטומה. ועולה רק 13 שקל , אז קניתי אותה והנה התוצאה (מה דעתכם):
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כמה MHZ אפשר להוסיף למעבד 1.8A של אינטל לפני שצריך לעלות את המתח?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1500 ומאורר אחד על המעבד ועוד 3 גדולים במחשב איזו טמפרטורה אמורה להיות לי במאמץ ובהדלקת המחשב?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש (המארז הקודם קטנטן) אני מחפש מארז גדול אבל לא יותר מידי אבל שיאפשר לי לקרר את המחשב כמו שצריך בקיצור אני מחפש מארז במחיר של עד 300 לא כולל ספק בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה תוספת ביצועים קטנה, אז יש לי כלים לעשות OC- השאלה היא כמה? הוא פועל עכשיו ב166.9 לליבה ולזיכרון(זאת המהירות הרגילה). כמה אני יכול לעשות בלי לפגוע בו, אבל לשפר קצת ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הנה בקורת מעניינת ביותר על קיט לבנייה עצמית של מארז שקוף למחשב, נראה מעניין (רק חבל שזה לא יגיע לארץ) http://www.mikhailtech.com/articles/cases/dcicm42/page1.shtml
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בשביל מאורר בגודל 12 ס"מ כדאי להשתמש במקדח 8 ס"מ?? או להשתמש ב12?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב אז ככה: קניתי כרטיס מסך GEFORCE 8800 וכמו שכולם כבר יודעים הוא מתחמם (והרבה) בדקתי במארז ואין לי דרך לקרר באמצעות מאוורר את הכרטיס משום שהוא נמצא בתחתית המארז אז בדקתי באתר קירורים לכרטיסי מסך ושם מצאתי קירור של מאווררים שמחוברים לשבב אז אמרתי למה לא נעשה את זה גם אז לקחתי שבב של כרטיס ישן ומאוורר 100MM חזק וחיברתי אותם ביחד.. והנה התוצאות: תגידו איך...
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982 כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני גר בבת ים ויש לי אוטו. התשלום הוא 100 שקל. מישהו מעוניין? 0524000732 או בפרטי
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC למעבד Q6600 (כרגע עומד על 3.5G כאשר TUNIQ מחזיק אותו במאמץ על כ-65 מעלות...הבנתי במשפחת מעבדים אלו הקו האדום עומד על 80 כיוון שה-TJAN עומד על 100 מעלות). אני מנסה להריץ בדיקות יציבות בעזרת PRIME95 שתי שאלות ברשותכם: 1. כאשר הבדיקה רצה אני רואה את 4 הליבות עולות רק עד 25% כאשר TORTURE TEST מאופשר במצב הכי קשה. האם הגיוני? 2. כמה זמן נדרש לתת לבדיקה על מנת לקבוע יציבות טובה למערכת תודה חמתייחסים..
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי קירור של NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ואני מעוניין להחליף בקירור מים http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2956 מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני עומד לקנות 3-4 מאוורי Scythe S-Flex 120mm http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7570 אני הולך להתקין אותם על המחשב החדש שלי: מארז Antec 3700 Black Quiet Edition עם מקום ל-2 מאוורי 120 (אחד מקדימה אחד מאחורה) Intel Quad Core Q6600 עם אוברקלוקינג ל-3.2 עד 3.6GHz. Scythe Ninja Plus (יש לי אחד חדש באריזה ואני לא הולך להחליף) ABit IP35, 2GB DDR800, nVidia 8600GT Passive Cooling, 3 HDDs ______________________ אני מתכנן לשים S-Flex אחד בקדמת המארז, אחד באחורי המארז. כמו כן אני מתכוון לשים S-Flex על ההיט סינק של הנינג'הץ האם יש דרך יציבה ונורמלית להתקין 2 מאווררים על הנינג'ה? לפלקס יש 3 גרסאות והמחיר זהה (רק…
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מקווה שזה מתאים לפה ולא לספקים ומארזים.. בכל מקרה, כשהמחשב שלי פועל, מעבר לרעש של המאווררים נשמע מין ביפ כזה יחסית חרישי, ואין בעיה איתו, אלא כשמנסים לישון עם המחשב בחדר.. הרעש של המאווררים לא מפריע אבל ה"ביפ" הזה מפריע. הצלחתי גם להקליט את הרעש הזה, זה לא כמו הצליל המעצבן ששמים בפלאפון ושרק צעירים שומעים (זה יותר חלש), וגם אמא שלי שומעת את זה.. גם שמתי לב שזה בא מכיוון הלוח אם, ושגם אם אני מפסיק את פעולת המאורר של המעבד, הרעש ממשיך. מישהו יודע ממה זה נובע? אולי אפשר לטפל/להפסיק את זה? תודה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX - מעבד Xtreme Thermalright Ultra 120 Xtreme - קירור מעבד Asus Rampage Formula - לוח אם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - מאוור Corsair 650TX 52A @ 12V - ספק כוח Western Digital 500Gb 16MB AAKS X 2 - דיסקים קשיחים Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail X 2 - כרטיסי מסך בCF Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS - מארז Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail - צורב A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 -זכרונות Creative X-Fi FATAL1TY Platinum Champion Edition - כרטיס קול מחנות שלא אזכיר את שמה רק אציין שהשירות היה מ…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. רציתי לעשות OC למחשב,בתור התחלה,בדקתי עם CPU-Z מה בדיוק יש לי במחשב,לפי התוכנה,יש לי זיכרון של 5400-בעוד שבפועל(ואפילו פתחתי את המחשב ובדקתי מה רשום על הזכרונות) יש לי זיכרון של 6400 ,יש למישהו מושג ממה הבעיה נגרמת?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. הבעיה עצמה קיימת הרבה זמן, פשוט לא יכול לכתוב פה מחוסר זמן.. אז ככה, המפרט המלא המצא בצד ימין. כרגע המעבד עובד על 360*9 עם 1.5375V... לאחר חיפוש ברשת הבנתי שזה מתח מאוד גבוה למהירות הזאת... הטמפ' בסדר גמור, 50 מעלות אחרי תשע שעות של מאמץ. אבל עדיין אני חושד שיש פה בעיה כלשהי. ניסיתי להוריד מתח, אבל לא מצליח להגיע ליציבות.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? או אולי יש משהו אחר שאני צריך להגדיר בביוס? בעיקרון התיכנון שלי היה להגיע ל400*9, ראיתי המון אנשים שמגיעים למצב הזה, ואני לא רואה סיבה שעם רכיבים כמו שלי אני לא אגיע.. *ד"א, כל פעם שהעלתי 5mhz הייתי חייב להעלות 0.015V, אחרת לא הייתי מגיע ליציבות.. תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי גוף קירור Scythe Ninja Plus Rev B למעבד. יש לי אפשרות לשים את המאוורר בכל כוון. הנה תמונה של המארז מבפנים: http://img108.imageshack.us/img108/8866/p1010040mk1.jpg שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר, ואתם רואים את המיקום של המעבד, ואחד מקדימה מכניס אוויר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כותרת.. כי כל תוכנה מראה לי משהוא אחר
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
נראה כי כל קפיצה מעל 325 FSB לא נותנת BOOT העלתי מתח ל1.56!!!! וכלום למה הוא לא נותן לעלות ל1333 FSB אני כרגע על 2.9 1.31 על גירסה ישנה B3 אבל חברה מה הולך פה? מישהו ?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי למעבד..Q6600
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-