אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על רעיון נחמד, נכון יש מעבד? ועליו שמים hsf, והמאוורר לוקח אוויר, ובעיה היא שלפעמים הוא לוקח אוויר חם, נכון? אז למה לא לשים בדלת, מעל המעבד עוד מאוורר, שידחוף אוויר על הHsf, יכול לצאת oWNz!
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
מת לי המאוורר במארז (Antec P182, מאוורר 12 ס"מ) שהיה אחראי על קירור הכוננים הקשיחים (ויש מצב שהוא לקח איתו את אחד הכוננים כי לא תפסתי את זה בזמן). עכשיו, היות ואין לי את הזמן לנסות להציל את המאוורר ואני לא רוצה להשאיר את המחשב בלעדיו, אני פשוט רוצה לגשת לחנות ולקנות אחד אחר. אז הצצתי ברשימת הכוננים שמוכרים ב-KSP (רק כי יש סניף קרוב לעבודה שלי) והבנתי שאין לי מושג איזה מהירות מומלצת למאוורר שאחראי רק על הכוננים. אני משער (ותקנו אותי אם אני טועה) שהמהירות לא צריכה להיות גבוהה במיוחד היות והם (הכוננים) לא ממש יצרנים מאסיבים של חום (כשהמאוורר לא עבד הם הגיעו ל-65 מעלות) ואני אשמח למשהו שקט ופשוט (גם ככה המארז אטום). אז, על איזה מהירות להתכוון? אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד מ…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2372 איך היא..? יספיק לשני מחשבים?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לאחר שראיתי באתרים בחו"ל מוד לביגטייפון, שמים צמר פלדה בשני הרווחים של הטייפון(בכל צד) זה התברר כרעיון רע מאוד... במיוחד שהטייפון עולה קצת באש, לא ממש הבנתי איך.... למזלי, הכל שרד... לאחר מכן, גיליתי שהקירור של ה-LeadTek 6600GT שלי חצי מנותק, פתחתי, אין בכלל משחה על הליבה... פתחתי מרחתי סגרתי הכל קומבן למקומו בחזרה.... המעלות טסו מ-78 מעלות ב-OC במאמץ ל-41 MAX... אם מישהו ניסה את המוד והצליח לו... והמאוורר שלו לא נתקע בצמר פלדה... שישלח לי הודעה פרטית...
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
צריך המלצה לציפסט הדרומי 8) - ( חשבתי גם להשיג קירור טוב לצפוני ) והמלצה לקירור של כונן קשיח דרך אגב שרואים בביוס טמפרטורה זה של הציפסט הדרומי או הצפוני ? חוץ מהטמפרטורה של המעבד.
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, קראתי פה בפורומים שה big typhoon הוא אחד הקירורים המומלצים (אם לא הכי...) והוא שקט יחסית לביצועים. אני קונה מחשב שחשוב לי שיהיה שקט. למישהו יש ניסיון עם ה ביג טייפון? עד כמה הוא רועש? תודה!
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מאווררים - Vantec ThermoFlow 80MM Smart ( יש לי בבית עוד אחד ) ולעשות שני חורים בדלת של המארז שלי - Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW ועוד חור בגג של המארז שיוציא אוויר ( באתר שלכם יש מודינג כזה של Shock משהו ) ורציתי לשאול : יש מאווררים יותר טובים שאלה שאני מתכוון לקנות ? ( באותו תקציב וחשוב שקטים ) השליטה על המאוורים של זה שלקחתי את הרעיון ממנו מתבצעת בעזרת - Vantec Nexus Fan Controller NXP.201 BLACK האם הוא טוב ? ( אני לא מחפש משהו עם מלא אופציות רק שליטה על המאוררים שיהיה בצבע שחור באותו תקציב בערך )
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל 2.8 שבמנוחה הוא מגיעה 53-58 ובמאמץ מגיעה ל58-62 מה הטמפרטורה הסבירה ומה כדי לעשות אם היא גבוהה כל כך??
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עשיתי oc ל geforce4 mx440 270/405 @ 328/486 יש לי בעיה עם nvidia bios tool אני לא יודע איך משנים את הביוס
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בערך אחד מחברי הפורום הציג פה את המפרט שלו ושם קישור של האתר ממנו רנה את המחשב מי שיודע על מה מדובר בבקשה שישלח את האתר המדובר?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3800 X2 : השאלה האם הטמפרטורה של המעבד שלי היא תקינה כיצד ניתן לדעת בדקתי יש לי לפי Sandra Pro Home 2007 במעלות 47 לאחר הדלקת המחשב ?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מאוורר של thermaltake extreme volcano 12 ויש לי מעבד amd athlon xp t-bird/palominio 2000+ בדקתי את המעלות שלו והן עומדות על 50 מעלות ללא מאמץ!! מה אתם חושבים שהבעיה ומה אתם ממליצים לי לעשות..? ד"א המאוורר לא נכנס לי טוב על הלוח אם אז השחזתי אותו קצת... :-\ (בקשר לt-bird או palominio אני לא יודע מה יש לי אבל שניהם נראים לי די דומים אז זה לא נראה לי כל כך ישנה את התוצאה..) תודה לכל העוזרים ותענו לי מהר בבקשה!!
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מנהלים שלום - עשיתי חיפוש מקיף ולצערי לא מצאתי על כמה DBA עומד הקירור הזה , גם באתר החברה לא מצאתי ! אשמח לשמוע תגובות בעלות נסיון עד כמה הקירור הזה שקט ... כרגע יש לי p4 - 3ghz ht רגיל לגמריי ... בעיקרון אני מעוניין בקירור שהדגש הוא שקט לגמריי - לא אכפת לי גם להשקיע את ה 300 שקל רק שיהיה ממש ממש חרישי , עכשיו התיכנון העתידי הוא להעביר את הקירור למחשב חדש ככה שהקירור צריך להיות מספיק גם לq9550 לפחות (כמובן שבLGA775). לא מעוניין בOC ... תודה רבה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איזה מגופי הקרור כדאי לקנות: Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 או Thermaltake VGA Cooling Gaint III ?? אני רוצה לעשות OC לכרטיס, איזה יותר מקרר, יותר טוב לOC, ישרוד יותר זמן, ואיזה עושה יותר רעש (והאם זה בלתי נסבל)??
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 אני רוצה לקנות בשביל לתלות בדלת של המארז, כי נכנס הרבה אבק בחלונית למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ועוד האם שווה לקחת את Rev.b שעולה 190 או הרגיל שעולה 150 כי גם ככה אני עומד להחליף המחשב
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
דבר ראשון מה זה אוברקלוקינג, ובבקשה אל תנעלו לי את השאלה כי אני ממש מת לדעת. איך עושים זאת, אגב? ומה זה תורם? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא מצאתי בגוגל או באתר של היצרן והוא לא יקר 130 שקל והדגם הזה של ה 7000 קיים בארץ? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=147&code=005009
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המארז שלי מסודר עכשיו ככה: מאוורר 120MM אחד בצד האחורי ממש מתחת לספק כח מכניס אוויר (אבל הוא עושה רעש אז כנראה הוא יוצא אבל קודם אני ישמן אותו יראה אם זה יעבור) מאורר 120MM אחד בדלת מוציא אוויר הוא יושב בערך איפה שהמעבד עכשיו הזמנתי AC FREEZRE PRO 7 ואיתו ביחד הזמנתי את הקיט הזה http://tms.co.il/product/5340 הרעיון שלי הוא כזה תגידו אם הוא נשמע לכם טוב להוריד את המאוורר הקיים שעל הדלת שיכניס אוויר ממתחת להארד דיסקים (הוא לא יכניס אוויר אבל הוא יעשה סירקולציה בפנים ) לסובב את המאוור שמאחורה שיוציא אוויר ואת שתיי המאווררים הסקסים החדשים לשים על הדלת אחד מכניס ואחד מוציא מה דעתכם זה יתן לי סירקולציה טובה??
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם אמורות להיות לי בעיות להעלות את ה FSB ל 533 ?
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
שלום. עשיתי אובר עם המעבד שלי amd barton 2500+ ABIT nf7 A-data 3200/400 512 מ : 1.8ghz > 2.31 הbus עומד אצלי על 209 עכשיו, השאלה שלי היא איזה יחס אני צריך לשים בין ה FSB ל DRAM? זה דיי חשוב, כי יש לי בעיה עם משחקים, זה כמו כזה "חרבון" בסאונד שקורה, אבל כל פעם שאני משנה את היחס בביוס זה משנה או נפחת... בכל מקרה אני צריך לדעת איזה יחס לשים ..
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רצה לדעת אם אפשר לעשות רדיאטור בצרה הזאת לקחת חתיכת אלומיניום סגור לעשות אותו בצדדים כמו היטסינק ובאמצע חור ששם יעבור הצינור מה אתם אומרים זה יקרר את המים
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ,פירקתי חלק חלק וניקיתי עם ספריי אויר כשפירקתי את המאוורר של המעבד כמובן שפירקתי גם את הצלעות כדיי לנקות אותם,גיליתי שהחומר השחור בין המשטח של הצלעות למעבד התקלף חלק נשאר על המעבד וחלק נשאר על המשטח של הצלעות וחלק יצא ,מה עליי לעשות? *מדובר במעבד פנטיום 4 ומאוורר מקורי של פנטיום 4
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-