אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הבאתי היום איזה 10 לדים וחבר שלי אמר לי שכדי לחבר אותם צריך לצרף את כולם על חוט אחד של לד עשיתי את זה ל2 והאור קטן ול3 בכלל לא היה אור. בקיצור האם יש דרך להעלות את המתח שמוזרם ללדים
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עשיתי oc ל geforce4 mx440 270/405 @ 328/486 יש לי בעיה עם nvidia bios tool אני לא יודע איך משנים את הביוס
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 אני רוצה לקנות בשביל לתלות בדלת של המארז, כי נכנס הרבה אבק בחלונית למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. מדובר על Corsair H50. כבל המשאבה מחובר כרגע לללוח האם (System Fan). אבל בהוראות ההתקנה מצוין במפרוש שיש לשים לב שהלוח מספק את מלוא העוצמה למשאבה. כיצד מבררים זאת? מאין לי לדעת כמה כוח משחרר לוח האם למשאבה דרך החיבור הנדון? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, הדרישות: 1) מקרר טוב מאוד (מן הסתם). 2) יכולת להגיע ל-OC גבוה. 3) נראה יפה. 4) כמובן מותאם לתושבת LGA775 (עדיפות לתושבות החדשות יותר). תודה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, 1. האם ישנם כבלים מאריכים או התקן אחר (4-5 מטר) לעכבר, מקלדת מסך וכ"ו כדי שאוכל להוציא את המחשב מהחדר ולהמשיך לעבוד כרגיל? 2. יש למשהו לינק לתוכנה למדידת החום במעבד AMD? 3. מהוא החום המקסימלי שמעבד AMD2000 מסוגל לעמוד בו? 4. הצעה אחרת למניעת או הקטנת רעש המאוורים - תתקבל בברכה. תודה, שלומי
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ועוד האם שווה לקחת את Rev.b שעולה 190 או הרגיל שעולה 150 כי גם ככה אני עומד להחליף המחשב
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
HT על X3 זכרונות ללא שינוי,המתח על 1.55V. אם אני עובר את ה 2750 המחשב לא נדלק. טמפ':במנוחה 46,מאמץ 58-60.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני על אובר של 2600 ואחרי 8 שניות הפריים כותב לי מה לעשות? מה הבעיה? בתודה יונתן
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 מאווררים - 1 מקדימה בחלק התחתון 80 מכניס ואחד מאחורה איפושהו ליד הספק גם 80MM מוציא. המחשב שלי מגיע לטמפ' מטורפות והגעתי למסכנה שאני צריך להוסיף מאווררים, אבל המארז שלי מאוד בעייתי ולכן פניתי אליכם. מכירים את המארזים עם פאנל מפלסטיק למעלה וידית? יש לי מארז כזה ולצערי בגלל הידית שמכסה את כל פאנל הפלסטיק העבה אני לא יכול להוסיף שם מאוורר. עוד כמה דברים שמפריעים: - אני לא יכול להחליף את המאווררים הקיימים שלי ב 120mm מהסיבה שיש שם הכנה רק ל80 ואין מקום ל 120. - בדלת (זאת שכשפותחים אותה יש גישה לכל הרכיבים) יש לי הכנה למאוורר 80. - אין לי עוד הכנות למאווררים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לתכנן את סידור המאווררים במארז בצורה הכי טובה שתאפשר קירור טוב של …
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי E4500 לוח Mainboard : Unspecified 4CoreDual-SATA2 זה הלוח Chipset : VIA PT880 Pro זיכרונות 2GB KINGSTONE 667MHZ והגעתי כבר לבאס של 252 מקורי 200 ויש לי בעיה עם הזכרונות http://zix.co.il/viewer.php?id=256906307.JPG מה הבעיה? הרצתי גם OCCT בחרתי לזיכרון אבל לא יודע זה עדין אימץ אץ המעבד ולא היו שגיאות
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם אמורות להיות לי בעיות להעלות את ה FSB ל 533 ?
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי קירור חדש למעבד שלי Scythe mugen 2 הכל בסדר הוא חרישי להפליא /מקרר לא רע הבעיה שלי יותר נכון שאלה האם עדיף לשים אותו ממש מול המאוורר שמוציא אוויר הוא ממש צמוד אליו .
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הוא לא מתאים אבל אולי יש למישהו משהו לחדש לי? למי שיש מעבד AMD בסוקט AM2, איזה קירור הכי כדאי לו לקנות?
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אלן יש לי 4 מאווררים כאלה במארז שכבר שנה-וקצת עובדים על FULL , והם כבר לא מה שהם היו , רציתי לשאול אם אפשר לשמן אותם , והסיבה שאני שואל היא שכשקניתי אותם אני זוכר שהיה רשום שיש להם נוזל מיוחד בפנים , השאלה אם זה יפגע או יפעל בכלל?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לוח-אם dfi-lanparty של חבר .... נסיתי להוציא את המאורר של הצי'פ כדי להחליף משחה והצי'פ יצא איתו מה זה אומר?????? (למי שלא הבין זה אומר שכל הפינים שלו חצויים ל-2 עכשיו ....איך זה היה דבוק כל-כך חזק)!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חשבתי אולי להחליף את כל ה3 מאווררים ששואבים אצלי אוויר חם מהמארז מאחד כזה:[250mm] Product Details: The Monster fan you true modder's have all been waiting for! Performance-PCs.com designs a fan for you that is the optimal side panel intake fan. We beefed up the RPM's a bit to maximize the CFM to over 100 while still keeping the noise level down below 20 dB. We then added 5 bright blue LEDs which add color and pizzazz to your case. This fan is meant for use for hard core modder's that are capable of cutting their own large side panel holes for installation. Fan includes a pretty black trim ring bezel for hiding your cut and a sleek looking black mesh filter to keep f…
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא 2400 והוא מנצל רק 1800 ממנו... אמרו לי אני צריך להגדיל את הביוס עד הסוף איך עושים את זה נכנסים בתחילת המחשב כשלוחצים delete לתפריט הכחול הזה ואז?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יציב. זכרון נחמד אה ? ;D http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41636 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ,פירקתי חלק חלק וניקיתי עם ספריי אויר כשפירקתי את המאוורר של המעבד כמובן שפירקתי גם את הצלעות כדיי לנקות אותם,גיליתי שהחומר השחור בין המשטח של הצלעות למעבד התקלף חלק נשאר על המעבד וחלק נשאר על המשטח של הצלעות וחלק יצא ,מה עליי לעשות? *מדובר במעבד פנטיום 4 ומאוורר מקורי של פנטיום 4
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קודם כל המפרט כמו שאתם רואים הוא בצד .. 1.הזכרונות שלי הם מדגם PSD22G8002H של Patriot ,המתח שהם דורשים לפי האתר של החברה הוא 1.9v , כדי להגיע לFSB של 445 ולשמור על היציבות של הזיכרונות ההיתי צריך לעלות את המתח של הזיכרונות ל1.980v ,יש איזה שהיא בעיה עם זה שהזכרונות האלו יעבדו במתח כזה ? 2.כדי לבדוק יציבות,בדקתי עם IntelBurnTest במצב "Maximum" והתוכנה עשתה 10 ראונדים והכל עבר ללא בעיה , האם זה מספיק? אגב,המתח של המעבד נקבע על 1.34375v בBios ,מתחת לזה IntelBurnTest היה נותן שגיאה אחרי 7 סיבובים ..
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC אבל שום דבר יציב :-( ה- FSB שלי על 133 והמכפלה נעולה על 5.5 מה שאומר שיש לי 733 MHz כל עוד אני מעלה FSB המחשב לא יציב, אם הוינדוס עולה אז הוא מתרסק בפעולה הראשונה ולפעמים המחשב בכלל לא נדלק! הנה המפרט שלי: P3 733 asus cuv4x 256 mb sdr WINDOWS XP PRO ולא נראה לי שצריך עוד מידע תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הארדיסק של המחשב הישן שלי כל איזה יום-יומיים היה מתנתק סתם כשהמחשב עבד אז רציתי לנתק אותו והוצאתי את החיבור של החשמל עם החיבור חשמל של הארדיסק!!!!!!!! ועכשיו אני לא יכול להפעיל את המחשב........... (זה לא שאני לא יודע להוציא חיבורים של חשמל - ההלחמות היו שבורות ובגלל זה ההרדיסק התנתק כל הזמן) איפה אפשר לקנות חיבורים כאלה, זכר ונקבה כדי שאני יוכל לחבר את ההרדיסק וגם כמה לדים?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שתי מאווררים לא פועלים אחד של המעבד ואחד כללי כזה הם של AC והם מחוברים טוב החיבורים לא רופפים
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-