אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על AXP2400 T-BRED B CORE איך הוא? אפשר להגיע ל 2.8 גה"ץ? על אביט NF 7 REV 2 ולזכרון pc2100
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא כזה: cpu: intel core i5 750 m-board: gigabyte ga-p55us3l gpu: hd4850 1gb dual slot heatsink power supply: pcp&c 750watt silencer case: antec 902 ram:g.skill 4GB cl-7-7-7-21 שזה מפרט מכובד המארז שלי די איכותי המעבד חזק הספק יסחוב את זה כמו פנתר והכרטיס מסך גם סבבה זכרונות אני שוקל להוסיף עוד... אני כבר לא כל כך משחק במחשב ויותר עובד איתו לעבודות גראפיות בתוכנות כמו 3D Studio MAX (פה אני כבר המון שנים) ועוד מעט אני מתחיל ללמוד MAYA אני גם עובד עם פוטושופ אילוסטרייטור AFTER EFFECTS וPREMIER ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות איזשהו אוברקלוק לשפר את הביצועים של המחשב שלי בתוכנות האלה ראיתי שיש SoftMods שאנשים עושים לכרטיסי מסך כדי "להפוך" אותך לכרטיסים…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תגידו איזו תוכנה לאוברקלוק תעבוד לי בויסטה? יש לי את ה 2900PRO והתוכנה היחידה שבאמצעותה הצלחתי להגיע למשהו היא ה ATI OVERDRIVE (ליבה ל 836 זיכרונות ל 850 ), נסיתי את ה ATI TOOLS אבל משום מה גם שנותנים לה לזהות אוטמטית לזהות את התדרים לליבה והזיכרונות מלבד ההרצה היא לא מעלה כלל את התדרים. וגם זה רק עם גירסת הבטה מכיוון שהגירסה היציבה 0.26 כלל לא מזהה את הכרטיס. נסיתי את ה Rivatuner 2.07 וגם בה משום מה אין אופציה לבדיקה אוטומטית של התדרים רק אופציה ידנית ללא אפשרות לבדיקת יציבות. גם את ה ATI TRAY TOOL נסיתי ושם בכלל קבלתי מסכים כחולים. יש תוכנה טובה אחרת או פשוט להסתפק במה שקבלתי ב Overdrive ?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי מאוורר ג'נרי שנורא מרעיש. הוא מסתובב על 4500RPM ועושה רעש של מטוס סילון. מה המחיר הנמוך ביותר שאני אוכל להשיג מאוורר שקט?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 איזה קירור חזק של 300-350 שקל אני יוכל להגיע איתו ל4 GHZ?. ואני מיצטער בשקר למפרט פשוט אין לי זמן כרגע אם אתם זקוקים לו אני יכתוב יותר מאוחר,אבל תוכלו לתת לי דגמים של קירורים חזקים (: תודה על העזרה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך: leadtek px 8800GT-512MB הורדתי את התוכנה שבודקת טמפרטורה: GPU-Z.0.1.7 כאשר אני מדליק את המחשב הטמפרטורות שלי הם: PCB - 46.5c GPU-49.8 לאחר שאני משחק cod4 במשך יותר משעה הטמפ' הם: GPU- 67c PCB-63.8c וה-rpm: 883 שאני מפעיל 3dmark06 הטמפ': GPU-68c PCB-65c וה-rpm: 942 בכל אופן לדעתי הטמפרטורות נורא גבוהות,שאני מדליק תמחשב כבר ה- GPU על 49 מעלות זה הגיוני?? בכל אופן פתחתי את הפוסט כי אני חושב שהחום גורם לי לבעיות בביצועים של הכרטיס. היום למשל שחקתי cod4 במשך שעה והמשחק עבד חלק בלי שום בעיות,אבל לאחר שעה היה קטע שכאילו המשחק נמצא ב- pause של שניה וחצי ואז המשחק המשיך לרוץ חלק. בכל אופן גם ברזולוציה 1600x1200 המשחק עובד לי חלק בלי קרטועים, למרות שיש לי מסך ש…
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
כמשתמע מהכותרת, אני מחפש קירור למעבד Q6600. אני ממש לא עושה OC ופשוט רוצה להחליף את הקירור המקורי הרועש. לכן כל קירור בטווח של 70-80 ש"ח שיעיל לפחות כמו הקירור סטוק רק ללא אפקט הרעש יתקבל בברכה.
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום למומחים. בעקבות שני לוחות שרופים כאלה, עם אוברקלוק של C2D 6420 למהירות של 3.2 גיגה במתח של 1.475 וולט (שאר המתחים נשארו בAUTO ואני מניח שהם הדיפולט לכל רכיב ורכיב) רציתי לדעת האם מישהו נתקל בבעיה דומה של לוח שרוף? הלוח הראשון עבד 10 ימים לפני שנשרף. הלוח השני לא הצליח לעבוד אפילו 10 דקות. מדוע לוח נשרף בגלל אוברקלוק? האם זה עניין "שגרתי" באוברקלוק או שמדובר ברכיב (כלשהו) מקולקל? לפי מחקר שעשיתי באינטרנט לא מדובר במתח גבוה מידי למעבד, מה גם ושאר הרכיבים קיבלו מתח דיפולטי. כמו כן לא מדובר במהירות חריגה עבור מעבד קונרו ונתקלתי בהרבה פרסומים של אוברקלוקרים שהגיעו גם ל3.6 גיגה בקרור אויר. שאר הרכיבים הם זכרון 800 מה"צ של PQI, מגדל קרור של טוניק למעבד, כרטיס מסך אסוס 8800G…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://img90.imageshack.us/img90/8420/831349248om.jpg
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, כנראה שהוא יהיה מבוסס C2D. קיבלתי הצעת מחיר מחנות למפרט חביב שמבוסס על 6320. בפורום המפרטים הציעו לי לקנות 4300 עם קירור וכו'.. ולעשות לו אוברקלוקינג. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258667.10 אין לי מושג בזה בכלל, קראתי את המדריכים, הבנתי בכללי אבל לא ממש מה צריך לעשות צעד אחר צעד. הפחד הגדול שלי הוא שבסופו של דבר זה לא יצליח ואני "סתם" אשאר עם מעבד חלש וזהו. לא מצאתי בשום מקום איזה מדריך של "צעד אחר צעד" שממש מסביר להדיוטים בנושא כמוני מה לעשות. מישהו יכול לעזור? להדריך? להפנות למדריך כזה? אני פשוט רוצה להיות סגור על זה שאדע מה לעשות לפני הרכישה...
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, מאור. אני מתעסק הרבה בעיצוב תלת-מימד לאחרונה, ומעבד חזק משפיע רבות על זמני-רינדר (מי שמבין על מה אני מדבר) בכל אופן בקהילה הבינלאומית (CGSociety) הציעו לי לעשות אוברקלוקינג.** כמובן שאוברקלוקינג למעבד שכחתי לציין*** אולי ל3GHZ אם אפשר אז יותר D: המפרט שלי: Gigabyte GA-P35-DS3 QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz - 9 x 267 Zalman CNPS7500-Cu LED Retail - קירור למעבד 2 X 2GB Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 DDR2-80 = 4GB - DUAL CHANNEL NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB ENERMAX LIBERTY 400W ____ אני לא מבין בזה הרבה אבל אני מניח שאצטרך ספק חדש ואולי קירור יותר רציני למעבד... אודה לכולם על המלצות בנושא! ראיתי גם ביוטיוב שכל התהליך הוא "רק" שינוי הגדרות בביוס אחרי שנסגרת ע…
-
- 42 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? ??? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/nappis-spotti/index_eng
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקירור של הלוח אם, הוא מאוד מרעיש ומציק ואני צריך לכוון אותו על מהירות נמוכה יותר.... יש איזה תוכנה נורמלית קלה ומומלצת בשביל זה??? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך אני בודק אם הוא מתאים? איפה זה כתוב? אני יודע שמישהו פה לקח ממילונית. תודה לעוזרים. עריכה: אני ראיתי שיש לו חיבור לי 16 חוטים, אבל המילונית השתמשה ב 14, כנראה השניים האחרים זה תאורה. אם זה אומר שזה מתאים? אין לי מושג. הוא גם בגודל 20*4 תווים ככה שזה עוד רמז שכן. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אנשים, בבקשה אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב התקציב שלי הוא בין 600 ל-700 שקל לא חייב שיהיה ספק כוח לא משנה לי ממש היופי של המארז חשוב לי שתהיה סירקולציה טובה של אויר חשוב שיהיה שניי מאווררים מקדימה ומאחורה ואחד בחלון המארז יכול להיות שבעתיד אני ירצה לעשות אוברקלוק בבקשה חבר'ה, אם מישהו יכול להמליץ לי אני אודה לו מאוד. נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי המון מארזים ואני לא יודע מה להחליט. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת את המפרט הזה מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤546 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 או מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤737 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤188 איזה מפרט יהיה טוב יותר לOC ? [אני לא מתכוון לבצע,אני ייתן לחנות לבצע]
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
המלצה לקירור למעבד AMD 6000 AM2 עד 100 שקל
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חזק למישחקים GECUBE ATI HD 3870 512MB DDR4 בגרסת O.C ואני נהנה ממנו אבל המחשב דולק כל היום ואני משחק רק לפעמים האם יש למישהו המלצה איך לבצע DOWNCLOCK בצורה פשוטה ויעילה לזמנים שבהם אין לי צורך בו .המערכת שלי GIGABYTE GA-8AENXP-D 925XE . CPU P4 3GHZ 2MB 630 . 2X1GB DDRII KINGSTON 667 . HEC ZAPHIR 750W . אני עובד על VISTA 32BIT ULTIMATE . אשמח לקבל עצה מי שיודע .מכיוון שהבנתי שמומלץ לעשות זאת .והכרטיס באמת עומד כל הזמן על קרוב ל60 מעלות. בתודה מראש ! ד"א ניסתי להתקין ATT ולא ידעתי מה לעשות ואיך לשנות הגדרות . וניסיתי להתקין גם RIVATUNER אבל הוא נתקע באמצע ההתקנה ולא גומר.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
1. אני קונה מחשב חדש בקרוב, אני רושם לאבא שלי רשימת חלקים והוא מביא לי מחו"ל ואז מרכיבים בבית. עכשיו רציתי לעשות למחשב OC לא גדול אבל משהו סביר (לעלות 400מגה הרץ ככה..). אז בקשר ללוח אם ביקשתי DFI LANPARTY שהוא המועדף לOC למיטב הבנתי. את המעבד אני קונה עם ליבת ויניס בשביל לאפשר OC בביטחון. א. בקשר למאורר, מכיוון שמאורר זה לא חלק יקר אז תקציב הוא לא הבעיה שלי, הייתי בטוח שאני קונה של זלמן: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan אבל אחרי שקראתי את הביקורת על TR SI97 אז אני שוקל גם אותו. רציתי להתייעץ איתכם איזה מאורר יותר טוב, אבל מכיוון שאני לא מתחנן לשבור שיא עולם בOC אז איזה קירור משיג טמפרטורה יותר נמוכה זה לא חשוב לי אם ההבדלים לא גדולים כמובן, מה שיותר חשוב לי זה מי מהם יותר קל…
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
פתחתי תמארז שמתי מאוורר וזהו חח מעבד P4 מסריח מלפני בערך 4 שנים... דאגתי שכל המאוורים במארז יוציאו אוויר, ופתחתי את המארז גם מצידו השני, כך שלא מצטבר אוויר חם בכלל בתוך המארז... אתם לא חייבים להגיב לאשכול הדפוק הזה!
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
זוכרים את זה: http://www.hwzone.co.il/personal.php?file=perss ? כי כשאני קראתי את זה, חשבתי שזה באמת נחמד. מאז השתמשתי בטריק הזה של להוציא זכרונות ולהוסיף אותם לכרטיסים אחרים איזה 3-4 פעמים. יש לי המון כרטיסי CL, TRIDENT וDIAMOND ישנים, וזה היה נחמד לתת להם קצת יותר זכרון. עכשיו לשאלה... אני עומד לזרוק חצי מהמחסן חלקים שלי, ומה מצאתי? זכרונות EDO ישנים. הצ'יפים של חלקם נראים כמו הציפים של הכרטיסי מסך האלו. רק מה, הם בגדלים של 2-8 מגה לציפ, ובכרטיסי מסך אלו ציפים של 512 קיי בדרך כלל. האם הם יעבדו בתוך הכרטיסים? שווה לנסות ולעשות כרטיס עם 9 מגה? חחחח
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
משהו בסביבות ה50 זה בסדר או שזה חם מדיי ויכול להזיק? המעבד מגיע בערך ל46-50 במאמץ גבוה... פשוט עכשיו חם רצצחח והמחשב שלי לא מי יודע מה יחסית להיום אז הרכיבים יותר מתאמצים...אני למשל משחק לפעמים בprey משהו כמו שעה וחצי והמעלות עולות...יש לי קירור טוב אבל דיי מאובק בפנים..בכל אופן הם לא עולות ליותר מ50~..
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-