עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מדובר ב-Geil Value התזמונים על הסטנדט,אני יודע שאלו לא זכרונות לOC אבל בכל זאת 416 זה כלום,ניסיתי לעלות מתח - זה לא ממש עזר.

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  2. הזיכרון עובד יציב גם ב 280 אבל המעבד שלי תוקע זה לא בטוח שכול הזיכרונות Uccc יגיעו ל 270+- אבל למי שלא רוצה להוציא הרבה על זיכרון זו בהחלט הבחירה המושלמת....

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by HitmanX,

קודם כל המפרט שלי : Pentium 4 1.6A 1600@2404.5 Vcore 1.575v FSB 150MHz 256MB DDR PC2700 Timings : 2.0-2-2-5 Abit IS7-E עם ביוס משופר.. השאלה שלי היא איך לשים את הזיכרון יהיה קרוב למהירות הרגילה שלו כי נדמה לי שהוא עובד לאט. כשאני מעלה את המחשב הוא כותב : Host/DRAM Frequency is 150/150 (ראה תמונה 1-2) הזיכרון ביחס 1:1 עם המעבד ויש לי אופצייה בביוס שנאקראת N/B Strap CPU AS (ראה תמונה 3 למטה) ובתוך זה אפשר לבחור : (ראה תמונה 4 למטה) Core Freq/FSB Freq 100MHz/400MHz 133MHz/533MHz 166MHz/667MHZ 200MHz/800MHz מה לבחור/מה לעשות ?? נ.ב. תודה מראש לעוזרים.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

4. טוב אז קיבלתי את הזכרונות החדשים של samsung (נראה לי) ובtccc הגעתי רק עד ל265 יציב איתם אני מגיע ל283 יציב משהוא מדהים המספר סידורי שלהם הוא k4h510838c-uccc

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  5. http://www.tomshardware.com/business/20050531/computex_day1-09.html

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  6. המפרט בצד והנה מידע בנוגע לOC לזכרונות שלי, http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/corsair_xms2_dhx_pc2-6400_4gb_kit/3 With the timings loosened a little to 5-5-5-12 and the voltage kept at 2.3v, the XMS2 DHX managed an impressive overclock of 174 Mhz (DDR2 349), bringing the kit to a fantastic DDR2 speed of 1149. All the results taken were tested for absolute stability with OCCT stress testing. הגיעו ל1150. עדיין לא 1200 אבל מאוד קרוב. הלוח אם שלי מסוגל להגיע גם ל1300 האם OC מ800 ל1150 יתן שיפור משמעותי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by bah10,

טוב לא בדיוק "רותחים" התקנתי את הHARDCANO II ואת אחד החיישנים הצמדתי לאחד הזכרונות הטמפרטורה עומדת על 40 מעלות וזה נראה לי גבוהה מידי מדובר על זכרונות RDRAM של KINGSTON זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  8. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני חייב לדעת אם הם מתאימים באתר של זלמן לא רשום על הלוח הזה כלום כנראה כי יחסית חדש אבל לפי התמונה פה לא נראה לי שהוא

• 7 תגובות
    • 469 צפיות
  9. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות הזמנה אישית של HS כי יש לי רעיון לשירטוט ממש טוב ואני מוכן אפילו לפרסם..... אני יודע שזה נישמע דפוק ביותר אבל זה לא עולה כסף לשאול נכון.......

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  10. אהלן ! אני רוצה לבצע הזמנה מ FrozenCPU השבוע זו ההזמנה: איך שלא ניסיתי לפצל את המשלוחים לא הצלחתי להוזיל את העלויות של המשלוח וגם פיצול לשני משלוחים זולים (שיעברו במכס) ומשלוח אחד יותר גדול (של ה KIT) עדיין יצא לי סכום כללי יותר יקר מאשר לעשות משלוח אחד להכל ולשלם עליו מכס. אני יודע שיש להם את האפשרות לשלוח כ GIFT ובכך להמנע מלשלם מכס. יש למישהו נסיון עם זה? זה מצליח? תודה !

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם... ניסיתי להזמנן קתודה קרה באתר www.pcmods.com כמובן שלאחר שמשלימים את ההזמנה מחיר המשלוח לארץ העולם השלישי - ישראל, לא ידוע. לאחר בירורים והחלפות אימיילים הם הגיעו למסקנה שהדרך היחידה לשלוח דברים לישראל היא בעזרת UPS World Express ושעלותו היא 48$!!! הרבה הרבה יותר מהמוצר עצמו! בקיצור.. בכלל לא משתלם. חבל - הקיט שלהם דווקא קיבל ציונים מצויינים וגם נראה הכי מקצועי מכל מה שבדקתי בהרבה מאד אתרים אחרים. בקיצור יש לי 2 אופציות... לשלוח את זה לחבר בארה"ב ושהוא כבר ישלח לי את המוצר משם בדרך הרבה יותר זולה, או לקנות בארץ. למישהו יש המלצות לקיט כזה בארץ? קשה לי להאמין שמישהו מביא את הקיט ברמה של pcmods אבל בכל זאת... אולי. עוד אפשרות היא לעשות הזמנה גדולה של כמה …

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  12. אני גייסתי חנות מסוימת לעזור לנו להביא לארץ בלוקים של מים עכשיו אנחנו צריכים להתארגן ולעשות הזמנה מרוכזת של בלוקים (כולם חייבים להיות אותו דגם) אני מניח שהרוב ירצו DD או סיווטק משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון זה שבלוק שעולה 50 דולר בחו"ל יעלה בארץ סביב ה 70-80 דולר . לכן בבקשה רק אנשים רציניים השאירו פרטים פה ואני ישלח את הדיון לאותה חנות (שעושה את זה כשרות ולא כרווח ! ) לכן אני מפרסם את זה בפורום . לכן גם את שם החנות אני לא רושם. תנאי נוסף יהיה תשלום מראש על הפריטים (כלומר PRIORDER של המוצר) אני כמובן מזמין גם אחד. הבמה שלכם.

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by Swimmer,

אני פותח בזאת רשמית :yelclap: :silly: סתם אנחנו מתכננים הזמנה קבוצתית לבלוק של CHILLY1, מי שצריך את זה יודע את זה, המחיר, הינו 400 שקל(בלוק+משלוח+מע"מ, המחיר יכול להשתנות במקצת), ליחידה אחת, בכדי להזמין, יש צורך בלפחות 10 אנשים, *** מדובר במחיר עלות *** כרגע מזמינים: Swimmer(אנוכי) FeedMe ...... כל המעוניין להצטרף, שיוסיף הודעה בפוסט. [attachment deleted by admin]

14. Started by tal h,

באחת המערכות הישנות שלי, נשרף המעבד- פנטיום D920, הזמנתי מאיביי מעבד משומש D945 (קצת פחות מ 250 שקל עם משלוח). אני רוצה לשים עליו גוף קירור, לא המקורי כי הוא מרעיש ולא מקרר. אין לי מטרה להשקיע הרבה, חשבתי על אלה מחו"ל: http://cgi.ebay.com/NEW-CPU-Heatsink-fan-Cooler-Intel-Core2-LGA-775-A6-/220655075453?pt=LH_DefaultDomain_0 יוצא כ 28 שקל כולל משלוח. http://cgi.ebay.com/Pentium-4-P4-Socket-LGA-775-CPU-Heatsink-Cooler-Fan-C14_W0QQitemZ280519168102QQcategoryZ3673QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D350215818894%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6205710199552982327 יוצא כ 58 שקל כולל משלו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

הזמנתי מחנות אלקטרוניקה בישראל מספר לדים זוהרים: 3 לדים כחולים 3500mcd 8 לדים כחולים 2500mcd 10 לדים אדומים 4830mcd 10 לדים צהובים 6200mcd ( נראים כתומים לדעתי ) 2 לדים ירוקים 8000mcd 3 לדים כחולים 3mm 3 לדים ירוקים 3mm רציתי גם לבנים של 9000mcd אבל נגמר להם. סה"כ 39 לדים במחיר מצחיק של 161 ש"ח כולל משלוח בדואר רשום. תוך יומיים זה הגיע אליי. אם מנהלי הפורום יאשרו אני ארשום את שם החנות פה ואם לא אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית. הנה כמה תמונות:

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by the_saint,

שלום לכולם. יש לי סיפור קטן והייתי רוצה לשתף אותכם. לפני כחודשיים בזמן גלישה באינטרנט הגעתי לאתר jab-tech.com , אתר למכירת מוצרי מודינג, בזמן פישפושי בקרביו שמתי לב שהוא שולח לישראל ושהמחירים ממש זולים, שלחתי מייל זריז לבעלים (אדם מאוד חביב בשם John ) ותוך יום קיבלתי תשובה חיובית - שאכן אפשר לשלוח לארץ עם חבילה עם כל מני דברים טובים. עכשיו, חודשיים אחרי זה עם משהו כמו 200 ומשהו מיילים (המספר המדויק במערכת...) החבילה בדרך אלי. בנתיים האתר הפסיק לשלוח לארץ, חזר לשלוח לארץ (בזכותי ), פתחתי חשבון בPayPal ועוד כהנה וכהנה. אז מה הפואנטה של הסיפור? 1.יש אתרים בחו"ל שאפשר לקנות מהם מוצרי מודינג, ואפילו מאוד בזול. 2.יש עדיין אנשים טובים בעולם. 3.אני ממליץ בחום לכל מי שחיפ…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by eranza,

-------------------------------------------------------------------------------- בוקר טוב לכולם אני מזמין כמה דברים של קירור מאתר בארה"ב http://www.sidewindercomputers.com/ אם מישהו רוצה להזמין משהו אין לי בעיה להזמין גם אתר אמין מאוד את כל המערכת שלי הזמנתי משמה והגיע אלי תוך שבועיים ההזמנה שלי תתבצע ב-7 לספטמבר אז אם אתם רוצים עד אז סבבה בכל מקרה אפשר להשאיר פה הודעות או במייל שלי eran.zarbian@beerness.health.gov.il או בטלפון 0506261516 יום נעים לכולם דרך אגב השם שלי זה ערן

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  18. אלה המוצרים שהוזמנו. יהיו חכמים שיקפצו ויגידו בארץ אותו מחיר תחשבו פעמים בבקשה. אפילו להזמין דברים כאלה פשוטים חסכתי 110 שקל על קנייה בארץ.

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ROTFL,

ראיתי בפורום של טכנו מישהו שמעוניין להזמין SP94 מחו"ל והחלטתי להצטרף. עכשיו נשאר רק למצוא חנות שמוכרת את המוצר הזה במחיר טוב וששולחת לארץ. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום הכי מעניין אז ככה לפני שאני מזמין את הפריטים רציתי להתעייץ ולקבל המלצות על פריטים חשבתי להזמין כבר מערכת קירור טובה ולהעיף את הטרמלטק שיש לי שחוץ משקט לא עושה כלום (קירור מים ) אז נתחיל המעבד :Swiftech APOGEE GTX משאבה : Swiftech MCP655 רדיאטור: Koolance EHX-1050BK External הכל יהיה על צינורות חצי (רק יש לי בעיה עם החיבור של הרדיאטור כי הוא על 3/8 אבל נסתדר) אני לא רוצה להוסיף מיכל כי הבנתי הוא גורם רק צרות של וגם סתם סוחט כוח מהמשאבה , במקום זה אני יעשה איזה מפצל T באמצע עם פקק ואני אכניס את הנוזל דרכו, דרך אגב אני השתמשתי בנוזל של רכבים prestone. אם יש לכם איזה המלצה או עדכון בשבילי אני אשמח לשמוע בתודר ערן

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by shloosh,

אני צריך עזרה ... אני מזמין מערכת קירור מים מ-DD www.dangerdan.com הכל צריך להיות מהאתר הזה. עד 240$ קירור למעבד ולכרטיס מסך, צריך גם צינורות וכל השטויות ל-UV. תודה על העזרה!!

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  22. היי אני עם מעבד 3570K כרגע עובד על 4.0GHZ ומאוורר של זלמן CNPS9700 הייתי רוצה לקראת החורף להעלות קצת את התדר וכבר עכשיו המאוורר במאמץ עושה קצת רעש. חשבתי אולי להזמין כבר קירור מים ודווקא באתרים בסין יש כל מיני מציאות וערכות שלמות במחירים די נוחים (100$ לדוג') http://he.aliexpress.com/item/Common-General-Platform-LED-water-cooled-Computer-CPU-mute-water-cooling-radiator-water-tank-water-pump/32358916448.html אני יודע שיש גם מאווררים זולים יותר שיתנו את העבודה, אבל גם יופי חשוב יש למישהו ניסיון עם הזמנות משם? מוצרים מומלצים? אשמח לעזרה

• 14 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Thermaltake Extreme VOLCANO 12 נכון שואלים לפני שקונים אבל היה מחיר טוב אז קניתי עכשיו אני יודע שהוא לא גרוע אבל רציתי לדעת אם הוא טוב בכלליות ושמעתי שעל מהירות נמוכה הוא לא עושה רעש !!זה נכון ?קניתי אותו בשביל OC !

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  24. אז ככה אחרי שלא היה לחנות שממנה קניתי כמה מוצרי קירור שרציתי, המוכר הציע לאבא שלי את ה hyper 6 ואמר שהוא טוב. אני היתי כבר מיואש מלחפש גופי קירור אחרים אז אמרתי לאבא שלי בסדר מבלי לבדוק את הקירור הזה. אחרי כמה ימים הבנתי שזה קירור ששוקל כמו לבנה... 1 קילו זה לא צחוק. אבא שלי קצת מודאג מזה, ואני עדיין יכול להחליף, אולי. עכשיו אני רוצה שתגידו לי אם הוא מקרר טוב, איזה קירור יכול לספק ביצועים טובים יותר באותו מחיר ושישקול פחות, ואם הוא יכול לגרום נזק ללוח אם שלי.. ואם למישהו פה יש אז המלצה או אולי הוא בכלל לא ממליץ.... תודה

• 53 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by p-o-i,

השאלה שלי אני יארגן לו מאוור עוד איזה שבוע-שבועיים...האם יש מצב שאני עדיין יוכל לקבל תוצאות טובות באוברקלוק גם בלי מאוורר??.. וכדאי כבר להשקיע ב2 מאווררים נכון?..ויש לכם אולי המלצה על מאוורר חזק וטוב?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים