אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 והוא מגיע לטמפרטורה של 48-53 במנוחה ו58-62 במאמץ יש לי גוף קירור מקורי של אינטל הוא חדש יש משהו שאפשר לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
שחזרתי מהמפגש היו לי דוקטור אחד, ספייר בלי מאוורר, וזהוא... אז....הנה מה שיצא מהם עוד מאוורר 120ממ' יתווסף למטה שיהיה לאבא שלי כוח... -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ;D
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בדקתי Artifacts ב GTO2 שלי ( לאחר פתיחת צינורות+O.C לXTPE ) ורציתי לשאול מס' שאלות: 1. האם הבדיקה מעמיסה על הכרטיס יותר ממשחק ? פשוט הטמפ' לאחר 4 דק' הגיעה ל 60 מעלות. 2. האם עלייה כזאת בזמן כה מועט תקינה ( במנוחה כרטיס ב 37-38 מעלות ) וזה אחרי מריחת MX-1 3.במהלך הבדיקה אני תמיד רואה את הנק' הצהובות ( אומנם לא הרבה ) נעלמות ומופיעות שוב ורשום לי למטה שאין שגיאות ...נשמע תקין ?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מעבד ATALON 2500 לוח ABIT NF7-S2 הטמפ' במנוחה היא SYS: 36 CPU:44 האם זה גבוהה או תקין? הBIOS נותן לי גם טמפ' של PWM מה זה? איזה קירור (אוויר)הכי מומלץ למעבד ולא אכפת לי מהרעש? ועכשיו לשאלה על אוברקלוק: הלוח נותן לי אפשרות להעלות את הבאס עד 300 בהתחשב בזה שהמכפלה של המעבד היא 11. האם אני יוכל להגיע ל3300Mhz אם אני מצליח להשאיר את טמפ' נמוכה? SORRY על כמות השאלות ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס של BFG 8800GT הטמפ' בלי משחק שעובד או משהו אחר עומדת על סביבות 80 מעלות (תמונה למטה) כשעובד משחק רציני זה מגיע גם ל 97 מעלות ! המאוורר של הכרטיס עובד, פתחתי את המארז (6A19) וניקיתי אבק וכו' מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הטמפרטורה במצב "מנוחה" כ-39 מעלות, לאחר מאמץ היא מגיעה לכ-44 מעלות.יש לי 2 מאווררים במארז, איך אני מוריד את הטמפרטורה ???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. יש לי ספק גנרי 500W של KSP, ואני לא מצליח לעבור את ה220FSB עם NewCastle 2800 וAbit KV8Pro. זה משגע אותי... המתחים לא נראים לי כלכך יציבים, אז חשבתי לבדוק.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מעבד amd athlon 3800 x2 dual core יכול להיות שהמעבד עובד אצלו על 10 מעלות? בדקנו גם באוורסט וגם בביוס וזה מה רשום.. והמאוורר של המעבד על 850 סל''ד בלבד.. יש לו מארז די פשוט של ezcool ואין לו מאווררים במארז.. רק אחד שמוציא מאחורה אין אפילו אחד שמכניס האם הטמפ' הגיונית או שזה מחשיד?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אוקי אז ככה רוב הזמן אני רואה את הלוח אם על 51 ואם אני מפעיל משחק וכד' הוא עולה ל52 אציין שלפני כמה ימים שמתי משחה טרמית והחלפתי מאוורר חיצוני שהיה מקולקל וכנראה גרם למחשב להתקע כל הזמן מה לעשות כדי להוריד קצת את הטמפרטורה הזו ? או שזה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה זמן שאני רוצה לעשות OC לכ.מ שלי ואני נתקל בבעיות. אני מנסה לבצע את הOC בעזרת הדרייבר של (AMD(overdrive בעזרת תדרים שמצאתי לכרטיס הזה ספציפית באינטרנט. ניסיתי 1065/1575 1045/1575 1100/1500 בכל הבדיקות ניסיתי גם להעלות את הvoltage ב20%. אבל בכל בדיקת מאמץ הדרייבר קרס(המסך מציג מסך חום/ירוק). הפרטים החשובים אני מניח: ספק:550w של seasonic לוח אם:GA-P55-US3L כ.מ:sapphire 7950hd ניסיתי לבצע OC גם דרך הtrixx אבל התוצאה זהה. אשמח להצעות בבקשה. תודה מראש לכל מי שמוכן לנמסות לעזור!
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שאלה ראשונה מה זה לעזאזל אובר קלוק?!?! שאלה שנייה כמה מאוורים איזה מאוורים ואיפה לשים מאוורים בכדאי לקרר את המעבד AMD ATHLON XP 1800 בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך msi 8800gts 320 ועשיתי לו אוברקלוק מקסימלי ללא העלאת מתחים. אני רוצה "לסחוט" ממנו עוד קצת ולפי מה שהבנתי כנראה שצריך להוסיף מתח. מישהו מכיר תוכנה שניתן להעלות איתה מתחים לכרטיס בקלות יחסית? הגעתי לתדרים הבאים עם המתח המקורי של הכרטיס: מעבד - 634 שידר - 1600 זכרון - 958 על הכרטיס יש קרור של זלמן ובמאמץ הוא מגיע ל 56 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ישלי מאוור אחד של 120 ועוד מאוור אחד של המעבד... אני רוצה להוסיף עוד אחד של 120 או 80 עכשיו,יש לי ספק 300 W האם הוא מספיק בשביל זה??!? ???
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס x800XL של GigaByte, הפעלתי את התוכנה ATI Tool ועשיתי מקס קור, זה נתדע על 445 ועשיתי ריסטרט. השאלה אם אני לא יכול לעבור את ה445 ניסיתי ידנית אך זה הראה ארטיפקטים. סך הכל הכרטיס במאמץ על 56 מעלות... תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
כמעט 50 מעלות לא בעומס מלא אלא רגיל בלי איזו תוכנה שבכוונה מעמיסה עליו האם זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חברים יש לי מעבד 3800+ כפול, וכרגע אני על 10x240 יענו 2.4 גיגה הארץ עם 3X HTT עכשיו אני רציתי להעלות אובר ל2.6, אז שמתי 9.5 על 279 ומתח 1.45 .. עכשיו הוא עשה ריסט ומתי שהוא טוען את המחשב בקו הכחול של XP הוא נותן מסך כחול למה לעזאזל זה קורה ? ובטלתי את ה-COOLNQUIET
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח והקירור אבל אני מפחד עכשיו שהפלטה האחורית תפגע ברכיבים. משהו יכול לאשר שזה לא קרה לו? http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=21045&whichpage=1
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חלקכם אולי קראתם על מוד שהתחלתי לפני כמה שבועות. בכל מקרה המטרה הייתה ליצור מארז Vapo-Li משלי. אבל,מסתבר שאף אחד לא אוהב אותי, הפרויקט נכשל :'( והסיבה היא שהפלתי את ערכת הקירור של הVapo-Chill שלי והוא נשבר ולא הסכימו להחליף לי אותו בגלל שהוצאתי אותו מהמארז... לא תאמינו כמה הוא הדבר הזה שוקל... בכך מסתיימת קריירת המודינג הקצרה שלי... ההורים לא מוכנם לממן אותי שוב.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לשדרג את המחשב קלות מבחינת המארז והקירור. יש http://www.caselabs-store.com/magnum-sth10/ בדרך לארץ ואני מתכוון להרכיב מערכת קירור מים חדשה לתוכו. הכיוון כרגע הוא 2 רדיאטורים של 560 למעלה (P/P). הבלוק ישאר הנוכחי עד לשלב 2 שיהיה שידרוג החומרה. והקירור על כ. המסך לא ישתנה. אשמח לחוות דעת על http://www.sidewindercomputers.com/xsexqufanra.html או להמלצה על רדיאטור אחר בגודל הזה (רצוי באותה רמת מחיר)
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש מדריך ? למושגיים בסייסים ואם יש תמונות עוד יותר טוב ........
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2500 אני רוצה לעשות לו OC מי 333MHZ ל400MHZ 1) עם אני עושה OC למעבד מי 333 ל400 אז זה OC כבד?OCקל? OC קל ביותר? 2) זה אבדל גדול בין 333MHZ ל400MHZ ?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
המערכת השלמה של Swiftech שעולה כ -1500 ש"ח (!) או innovatek שהערכה עולה כ -1000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-