עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lalnage,

איך הCorsair HC200EX-1001? יש ב1266 ש"ח בפאנדס.

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  2. ברצוני לדעת אם יש מאגר של המהרה לכרטיסי מסך? ואם לא האם יש אנשים שעשו אוברקלוק לכרטיסי מסך 8800 320 gts אשמך לדעת פרטים.... אני באופן אישי עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי רק אין לי מושג כמה גידול עשיתי באחוזים או איך בודקים את הגידול? מחפש השואות או תוכנה שמראה גידול באחוזים כמו everast

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by mazoneli,

אני מתכנן להחליף ל[מפרט] שלי את הלוח ההתלבטות היא בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7797 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6424 או ה DS3 יש משהו עדיף בסדרי גודל התקציבים הללו

• 9 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by owen10,

אחרי שניקיתי את המאוורר שלי 12 ס"מ הוא התחיל להיות רועש....מקודם הוא היה ממש שקט יש הצעות? ועוד שאלה אתם יכולים להגיד לי אם הטמפ של המחשב שלי תקינה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by aviv00,

אתם ממליצים לי להמשיך עם ה OC ? או לחזור ל 2.4GHZ הוספתי מאורר על הלוח האם לא עוזר הרבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by ndv,

יש לי את riva tuner אבל אני לא מבין בה... יש פה אפשרות לראות איזה צינורות פעילים ואיזה לא אבל אני לא רוצה להרוס ואני צריך שמישהו שמבין בפתיחת צינורות ידריך אותי.... יש פה ביטים מ00 עד 31, יש ליד כמה V . ולפי מה שהבנתי יש רק 5 צינורות פעילים (שני יחידות פיקסל ושלוש יחידות ורטקס ) מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  7. שלום! רציתי לדעת אם כשאני מעלה את הBUS של המעבד ,אז גם הFSB יעלה? והאם גם התדר של הזיכרונות יעלו,כשהם על יחס של 1:1?(FSB:DRAM נכון?)

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  8. יש לי מארז ג'נרי שיש עליו מאוורר שלא מחובר מלוח אם אלא מהספק. האם אפשר להגביר את מהירותו? ועוד משהו, בגלל שאין לי בעיה שהמחשב ירעיש, איך אני מעלה את מהירות המאוורר סטוק שלי למקס'? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by X-It,

היום רציתי לדעת מה המהירויות של המאווררים שלי וגם טמפרטורות של הרכיבים שלי... אז נכסנתי לSPEED FAN ואני רואה את התמונה שמצורפת למטה... שרשום שיש שם טמפרוטורות ממש גבוהות... האם זה באמת גבוה ויכול להישרף? ואם כן אז מה לעשות.. והאם זה טמפרטורות סבירות? וזה המחשב שלי: אינטל פנטיום 4 3.2 HT ווסטרן דיגיטאל 200GB 7600 RPM 16MB BUFFER ויש לי שני מאווררים של 120... בבקשה עיזרו לי!!! :-\ [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  10. איזה טמפ מומלצת שיהיה ביום סביר (לא חם ולא קר) שיהיה ללוח אם של GIGABTYE עם ציפסט 965 בתוכנת EVEREST (אולי יש הבדלים משמועתים בין תוכנות או BIOS) ואיזה מומלצ למעבדי C2D בתוכנת TAT *כמובן וכמובן שאחרי OC **וכמובן שטמפ המקסימלית המומלצת ***כנראה שביום חם כנראה תעלה הטמפ בכמה מעלות בנוספ אז יש לקחת בחשבון גם את זה בתודה מראש אביב http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core-Duo-Temperature-Guide-ftopict221745.html Thermal Junction temperatures of 75c is hot, 70c is warm, and 65c is safe. אז 70 זה אפשר להגיד מקסמלי שמומלצ?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  11. Started by Master Boo,

אהלן קניתי מאוור Thermaltake לLGA775 והרכבתי לבד. כמובן שהנחתי שההרכבה תהיה פשוטה, מסתבר שצריך לפרק את כל לוח האם ושטויות כאלה. עם המאוור קיבלתי שקית של משחה ושמתי כחצי מהשקית (כיסה את כל המעבד בשכבה עד שלא רואים את המעבד בכלל). לפני התקנת המאוורר המעבד עמד על כ69 מעלות כשהמחשב רק עלה. עכשיו הוא על כ79. יכול להיות שהבעיה היא פשוט במשחה התרמית? הייתי צריך לשים את כל השקית? אולי יש בעיה אחרת (יש עוד שני מאוורים במארז- צדדי ואחורי, שניהם פועלים (80, לפי דעתי)? אשמח לעצות, אביתר.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by shahar12,

תגידו זה נורמלי שהלוח אם יעמוד על 50-52 מעלות במנוחה? צריך לקנות קירור לצ'יפסט או משהו? עוד דבר, מה זה AUX? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by ofir38,

כיצד אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס מסך? דרך הBIOS ? אם כן כיצד? תודה לעוזרים

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by navk2,

שלום, קניתי מאוורר חדש (7700MC) ורציתי לבוא להרכיב אותו אבל אז נזכרתי שאין לי אלכוהול ושבמדריך שקראתי היה מצויין שכדאי להוציא את המשחה הטרמית הקודמת חייבים אלכוהול, אי אפשר להוציא אותה בלי אלכוהול ? כי ניראה לי שאם אני פשוט יעבור על זה אם נייר טישו זה יירד, או שזה בכלל עושה נזק ככה למעבד ? מה צריך לקחת צמר גפן לשים עליו קצת אכוהול ולנגב ? ואציטון זה טוב לנגב את זה ?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  15. חוץ מהלד, הנתונים של המאוורר עם הלד ממש מרשישים 77CFM ב17DB .... זה ככה גם לגבי ה ‏Golden Orb II ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. השאלה היא האם לקנות את הS-FLEX בלי שינוי מהירות הסיבוב או עם שינוי מהירות הסיבוב.

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  17. Started by Track,

שני המוצרים הטובים ביותר לקירור - הUltra 120 Extreme למעבד והHR-03 Plus לכרטיס מסך 8800, אינם מובאים לארץ, מסיבה כלשהיא! משהו יודע מדוע, ומה אפשר לעשות לגבי זה חוץ מלכאוס? הרי את כל המוצרים הפחות טובים של Thermalright הם מייבאים, אז למה הפסיקן?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by boogie,

יש לי בעיה שההרדיסק מתחמם מאוד ומאט את המחשב, כי אין לי מזגן בחדר לכן רציתי לקבל כמה המלצות לגופי קירור ומאווררים לHD שיכולים לעזור לי... חפשתי ב ZAP אבל נתקלתי בממש הרבה סוגים אז אם מישהו מכיר משהו טוב אני יודה לו מאוד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by frogman,

האם 78 מעלות זה הגיוני לאחר יציאה ממשחק עם הכרטיס הנ"ל? לי זה נראה גבוהה, הקירור סטוק שמגיעה עם הכרטיס. וזה עוד לפני מחשבה על אוברקלוק....

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מאוורר 120 ג'נרי ואני רוצה לעשות לו את המוד של ה- 7V הבעיה שהוא לא מתחבר לספק אלא ללוח אם ולא מצאתי דרך לשלוט עליו, גם לא עם SPEEDFAN משום מה, קיצור אפשר לעשות מוד שקט לאמוורר כזה ? ד"א החיבור שלו הוא חיבור קטן כזה בגודל של 3 ס"מ שמתחבר ללוח אם...

• 18 תגובות
    • 969 צפיות
  21. ניסיתי בפעם הראשונה לעשות אוברקלוק למחשב שלי ובינתיים אני חושב שדי הצלחתי אני עדיין לא יודע כלום, אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב אבל בואו תראו את הנתונים ותגידו לי אתם. התחלתי עם ASUS P5B, E6320 @ 1.86Ghz 2gb kingstone 667mhz גוף קירור למעבד של THERMALTAKE TMG i2 Heatpipe - ביקורת בבקשה! הבאתי אותו ל mhz2330 מהירות הליבה שיניתי את הבאס ל 332.8 וה FSB ל 1331.3 לפי מה שאני רואה כאן ב CPUZ. המתח של המעבד אני רואה הוא 1.312 (להוריד קצת?). אני רואה כאן שה FSB:DRAM = ל 1:1. המהירויות של הזכרונות שיניתי ל 5-5-5-15 (האמת שאין לי מושג מה הם היו בהתחלה) ועכשיו אני עושה בדיקת TORTURE ב PRIME95(ממש ברגע זה) והטמפרטורות הם כאלה: CPU: 58C CORE#0: נע בין 45-47 (כשזה מגיע ל 47 זה יורד י…

• 13 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by MT99,

אהלן. יש לי את המארז SOPRANO ואני מדליק את המחשב המאוורר הקידמי של המארז פשוט לא פועל. האם יש איזה דרך להגדיר אתהפעילות שלו דרך הווינדוס? רק המאוורר האחורי והצדדי פועלים. חשוב לציין שהמחשב בסה"כ שבועיים אצלי.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by -JustMe-,

אני יודע שזה בעיקר פורום שמדבר על אוברקלוקינג אבל רציתי לשאול: אני קונה מחשב חדש והנה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX מחיר: ¤655 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤467 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1671 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤310 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤417 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: עכשיו לשאלה שלי: האם אני צריך לקנות קירור נוסף למחשב או שהמארז מכיל קירור בתוכו(מספיק)? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  24. Started by Talool,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי oc במחשב שלי כי אני חושב שביצעתי oc ואני לא בטוח חחחחחח סתכלו בתמונה שצילמתי בcpuz תגידי לי אם אכן ביצעתי oc http://tinypic.com/view.php?pic=678rakp ועוד דבר מישהוא יכול להסביר לי מה זה המולטיפליר הזה ? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 600 צפיות
  25. שלום. יש לי מעבד ATHLON 64 3200 AM2 וחשבתי על לקחת היטסינק של מעבד כמו שלי ובצלעות קורור ליקדוח לאורך חורים ולהשחיל בהם צינורות נחושת לעשות כמו רדיאטור ואז לחבר לזה משאבת מים.. מה אתם אומרים אפשרי? הצהוב זה הצינור נחושת שישב בין הצלעות קורור עמוק.. ויעבור בו מים. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים