אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש 80ממ שב7V או 5V יהיה שקט לחלוטין! אני רק רוצה להכניס אותו לספק כוח ככה שלא צריך שיהיה חזק במיוחד אבל חשוב שיהיה שקט לחלוטין! כמובן שדרוש 80ממ בצורה סטנדרטית (מרובע) ועדיפות למאורר עם מהירות קבועה ולא בעל פוטנציומטר. בנוסף למי שיש ניסיון עם הקירור לכרטיס מסך של זלמן (VF700), האם על מינימום (מוצהר 18.5) הוא שקט מאוד או שלגמרי אי אפשר לשמוע אותו? ושוב, חשוב מאוד מבעלי ניסיון שיש להם את המאוררים האלה, כי לקרוא מפרט יבש ו"לנחש" מה עדיף, גם אני יכול... רב תודות (:
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני בונה קירור מים שיעבוד עם משאבה טבולה. רציתי לדעת אם יש צורך שמיכל המים יהיה גדולה בהרבה מגודל המשאבה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לירן, חדש באתר לפני מספר חודשים, רכשתי מחשב חדש בחלקים ובניתי אותו בעצמי (בפעם הראשונה ) המחשב מיועד לעבודות אולפן אאודיו. (הקלטת ערוצי אאודיו ועבודה מאסיבית עם כלי VSTI כבדים על ערוצי מידי) הנה המפרט: מעבד INTEL Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray http://ark.intel.com/products/37150/Intel-Core-i7-950-Processor-(8M-Cache-3_06-GHz-4_80-GTs-Intel-QPI) לוח אם GIGABYTE - X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov זיכרונות 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL7-7-7-20 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145250 קירור מעבד Scythe Mugen 3 CPU Cool…
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
סוף סוף שמתי את ה-BT.. שמח וטוב לב הלכתי לביוס לבדוק מה השתפר בטמפרטורה.. ובכן ירידה של כמעט 10 מעלות מהמאוורר הקודם.. אך משום מה המהירות RPM שרשומה שם ב- Cpu fan מתחילה מ-1000 ומשהו ויורדת לאט לאט עד שהיא מגיעה ל-0 RPM... אך המאוורר עצמו עדיין מסתובב!!... אז הלכתי לאוורסט ולהפתעתי גיליתי שהמאוורר של ה-BT אכן מסתובב לו ב-534 RPM.. איך הביוס התחיל לזייף לי? נ.ב. ראיתי באתר של MSI על איזה עדכון ביוס לצ'יפ של החיישן Winbond.. לא יודע אם זה יפתור את הבעיה כי לא רשום שם מה בדיוק הם עדכנו..
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
אז ככה.. אני עובד על פרוייקט חדש יחסית שיתבסס על מארז TT MOZART TX, הזמנתי לפני כמה ימים (ההזמנה יצאה כבר ;D ) לארץ כעיקרון הזמנתי הכל חוץ מבלוקים, שעליהם אני עדיין לא סגור.. מעבד: אני לא סגור על מה ללכת, על הGTZ או על הD TEK.. כ.מסך, בכל מקרה אני אבנה מערך CF, כך שאני צריך 2 בלוקים, שככל הנראה אני אבחר בתוצרת של DD על פני התוצרת של EK (אלא אם כן תגידו אחרת) בכל אופן, מדובר ב2 לופים נפרדים.. לצ'יפסטים, פה אני קצת תקוע.. מדובר בלוח של DFI LP X48 UT, המכיל גם HEATPIPE לכל אורך הלוח (צ'יפסטים, מייצבי מתח), אני מעוניין לקרר את כל הרכיבים הנ"ל, אך האם ניתן להתקין בלוק סטנדרטי על הגשר הדרומי? או שיש בעיה של "התנגשות" עם כרטיסי המסך? לצערי לא מצאתי בלוק ייעודי למייצבי המתח ללוח…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים כיום יחסית בזול (250-300 ש"ח) מקררים קטנים עם חיבור 12v. מה דעתכם המלומדת על להוציא מכזה את מערכת הקירור ולהתקין במארז? לא בטוח אם זה גז, פלטייה או איש קטן עם נפנף כי לא פירקתי אבל זה 1. מוציא את החום מאחורה עם מאוורר 80; 2. לוקח 80 וואט. הכוונה היא לא להצמיד למעבד/כרטיס מסך/תנור עם חיבור PCI אלא לעשות חיים קלים לקירור אוויר על CFM חלש.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד אינטל GHZ 2.8 (פרסקוט, עם הייפר ט'רדינג)... אני זוכר שהוא אמר שלי המעלות שלו ממש גבוהות אני לא זוכר בדיוק כמה(אם אני לא טועה 77C). על כמה בערך זה צריך להיות?(לא עשינו לו אוברקלוקינג ולא כלום... ככה איך שהוא דנדש מהאריזה...).
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני לא מבין את זה! זה ייתכן? הרי שזאת תושבת 754 רגילה לחלוטין!!! למה לעזאזל הוא לא עולה? כ"כ בניתי עליו! יש סיכוי שמישהו משתמש בלוח הזה ויש לו XP120? או אולי שמעתם? או אולי אתם יודעים איפה לחפש? אלוהים אדירים, אני לא רוצה להאמין שזה אפשרי! אה-הא, הבנתי, Gigabyte מכניסים פלסטיק כלשהו מתחת ללוח אם... ואני צריך להחליף אותו באחד סנטדרטי איפה אני משיג? איך אני מחליף? זה שוטטה את זה בכלל? או שאני קונה XP90 במקום?
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ערב טוב, המעבד שלי, אינטל 3.0 פרסקוט 64 ביט מגיע לטמפרטורות של 65 מעלות איך אני יכול לשלוט במאוורר כך שיתחיל לקרר כבר מטמפרטורה 58 ולא כאשר הוא מגיע ליותר תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם א"ק אני מעלה את הבאס ל-150 המחשב נתקע מה יכול לגרום לזה ? ליתר בטחון אתן את המפרט AXP1900+ +VULCANO8 WITH SF ASUS A7N8X KINGSTON 256MB DD266 KINGAMX 265 MB DDR400
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קיבלתי לידי :asthanos: Pentium 4 - 1715 MHz והגעתי לביינתים ל- 1802 מג"ה : האם כדאי לי להמשיך? הטמפרטורות - CPU - 47 Mobo - 30
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני צריך מאורר שיוצא לי אוויר למה הטמפ של המעבד מגיע ל 50 ויש לי רק מאורר שמכניס אוויר אני רוצה שהוא יהיה שקט וטוב ורצוי גם מחיר טוב ================= ועוד משהו יש לי כרטיס מסך gf 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו overclocking איך אני יכול לדעת מה הטמפ והאם הוא יצב - שלא יגרם לו נזק
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אוקיי אז המערכת החדשה שלי היא: P-4 2.4b 533 mhz Abit IS7-E 865PE Kingston HyperX PC3200 cas 2 2 2 5 512mb x 2 Geforce 4 TI 4200 128mb VIVO 250 core 513 mem @ 315 core 645 mem WD 80GB 7200 RPM 8 mb cach בעיקרון מה שחדש זה רק הלוח פלוס הזכרונות ולפני זה היה לי לוח של אינטל עם זכרונות SDRAM. לא משנה, לבעיה: אז ככה הרכבתי את המחשב, שמתי משחה טרמית של ארקטיק סילוור שלוש, הדלקתי את המחשב התקנתי הכל, ואני רואה שהטמפ' במנוחה היא 42 מעלות, זה קצת גבוה כי בלוח הקודם שלי הייתי ב 32 מעלות במנוחה כשהמעבד שלי עבד ב 1.8 GHZ עם מתח של 1.85 וולט. אז אחרי כמה בירורים הבנתי ש ABIT מודדים את החום של המעבד מהחלק החם שלו וזה מוסיף בערך 10 מעלות מאשר הלוחות האחרים. אוקיי, אז לא ממש התייחסתי למע…
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רציתי לקנות לדים חזקים אבל כשבאתי לחנות אמרו לי שזה עולה כ5 ש"ח חיפשתי באינטרנט ומצאתי חברה שמוכרת בזול יותר אך רק בכמויות אז מי שרוצה לדים שיכתוב פה את ההזמנה או שיפנה אלי באי סי קיו 166688046 מחירי הלדים : לדים חזקים בצבעים (אדום,ירוק,צהוב,.......) ו לדים דו צבעוניים עולים 0.3$ שזה בערך 1.35 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שאלתי כבר את השאלה אבל אף תגובה.... ואני עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים של הליבה של המעבד בביוס.. יש לי לוח של אסוס.... p4s333 עידכנתי את הביוס... אבל עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים.... למישהוא יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ממש מדהים סידרתי את הכבלים כולה ומרחתי מחדש משחה והמעבד עומד על 30 מעלות 8) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רכשתי AthlonXP 2100 אשר רץ עם מאוורר Zalman CNP6000-cu. (לעצלנים במיניכם: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm) כמו כן יש לי blueorb על הגשר הצפוני, והלוח הינו Asus A7M266. בכל אופן, אמנם עכשיו קר בחוץ - כ 21 מעלות, מהירות המאוורר מוגדרת על כ 1800 סל"ד - משהו באמצע בין 1600-2500 בשביל לשמור על השקט של המאוורר. תחת עומס עם פריימ 95 רץ כמה שעות טמפ' הגשר היא 36 מעלות וטמפ' המעבד הינה 64 מעלות בלי עומס הטמפ הגשר עומדת על כ 34 מעלות וטמפ המעבד על כ 58 מעלות. האם לדעתכם זה מספיק סביר ? בעקרון השתמשתי ב AS3 על המעבד, אבל לא הורדתי מספיק טוב את הגריס הטרמי שנמרח שם לפניכן (לא, זה לא אני עשיתי את הטעות הזאת), אז אולי אוכל לגדר עוד מעלה וחצי.
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בעע אני לא מצליח לכתוב כלום,זה רושם לי שגיאה Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי בלוק מים למעבד בלבד. הטמפרטורה של הכרטיס קרירה למדי (50 מעלות: X1900GT) חשבתי לבדוק עכשיו מה שלום הציפים של הזכרון, שמתי עליהם את האצבע והם חמימים למדי... בסביבות ה-60-70 מעלות.. השאלה האם צריך לשים להם קירור או שהאיוורור של המארז מספיק, אם כן מה הפתרונות?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עד כמה תזמוני הזיכרון משפיעים על ביצועי המחשב?(כמצויין בכותרת) בפרט ביצועי הכרטיס הגרפי (אם בכלל - ואני מניח שלא). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 ועד כמה הוא יותר טוב מ http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 המחיר שלו מטורף האם הוא משתלם בכלל או ש ה Accelero S1 עדיף?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הוא מטריף אותי !!! כמו טרקטור מנייטורי שפועל לי באוזן !!! החלפתי ללוח חדש וכנראה המואארר של הצ'יפ לא משו ... הוצאתי אותו שיחקתי קצת נתיתי לו איזה טיפת שימון (למרות שהמחשב חדש) לא עוזר אפשר לנתק אותו או שלא בריא ? נ.ב גם על 100 אחוז וגם על 50 אחוז עושה רעש
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עדיין לא מציאות, אך נחמד לראות. מה שמפתיע אותי זה שהזכרונות עברו POST. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=148633
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התכונות של הבקר: Model number: RFC-01 Model name: Six Eyes 6 Fan Controller 6 Temperature Monitor Passive Safety Alarm Feature Build-in Safe Retractable Dial Dimensions: 148 x 42 x 100 mm / 6.3 x 3.93 x1.65 in Temperature: 6 Channels Temperature Range 0 ~ 100oC / 32 ~ 199oF Fan Channels: 6 Channels Display colors: Blue / Light Blue / Red / Purple / White Green / Apple Green DC output: 3.7V ~ 12V (± 10%) Output Amps: 1Channel MAX. 1A התכונות של המאווררים (כולם מהסוג הזה):[table][tr][td]Size 120mm x 25mm [/td][/tr][/table][table][tr][td]Operating Voltage 7V – 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td] Performance at 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td]Airflow[table][tr][td]6…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-