עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי, Radeon X1900XT 256MB שיהיה משהו פשוט להרכבה בלי זכוכית מגדלת תקציב: סביבות 200 שקל :] :] תודה מראש חג שמח.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by Danman,

לאחרונה קניתי מערכת קירור חדשה למחשב שלי, Thermalright SLK947U + Enermax 92MM + AS5 וה MBM מראה את הטמפרטורה של בין 15-17 מעלות, ובמשחקים 20-23, האם זה אפשרי? אני באוברקלוק p2.4b @ 2700mhz

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by yiftahorad,

איך עושים אוברקלוקינג בכלליות? דרך הביוס? ואם כן, אז איך אני עושה אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

כשאר היום ניסיתי לעשות OC קטנטן לכרטיס הנ"ל ישר אחרי שהעלתי 30 MHZ לליבה ואולי 20 לזכרונות (כמו שאני יודע זה ממש מעט ולא רציני) הכרטיס ישר הראה ארטיפקטים ועשה בעיות (נכבה והייתי חייב לרסטט) לאחר שימוש בשלושה תוכנות כגון rive tuner, powerstrip, ati tools הרמתי ידיים... יש לכם הצעות? נ.ב כן אני מעודכן מבחינת דרייברים.

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by David_K,

קודם כל המפרט כמו שאתם רואים הוא בצד .. 1.הזכרונות שלי הם מדגם PSD22G8002H של Patriot ,המתח שהם דורשים לפי האתר של החברה הוא 1.9v , כדי להגיע לFSB של 445 ולשמור על היציבות של הזיכרונות ההיתי צריך לעלות את המתח של הזיכרונות ל1.980v ,יש איזה שהיא בעיה עם זה שהזכרונות האלו יעבדו במתח כזה ? 2.כדי לבדוק יציבות,בדקתי עם IntelBurnTest במצב "Maximum" והתוכנה עשתה 10 ראונדים והכל עבר ללא בעיה , האם זה מספיק? אגב,המתח של המעבד נקבע על 1.34375v בBios ,מתחת לזה IntelBurnTest היה נותן שגיאה אחרי 7 סיבובים ..

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. Started by freezer claw,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד - הוא עושה רעשים! אז אני לא ממש בור בכל נושא המחשבים (הייתי פעם תומך טכני באיזה פורום -ויסטה פורום .. מכירים ?) בכל מקרה פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק , הרעש כמו שבדקתי לא הגיע מספק הכוח , הוא ללא ספק יצא ממאוור המעבד .. אז מה שניסיתי לעשות זה לשמן את כל העסק , אבל אז נתקלתי בבעיה , הסרתי את המדבקה שמאחוריה מסתתר הציר שאני אמור לשמן , אבל מסתבר שהמאוורר הותקן הפוך (ככה הוא בא) ואין שום אפשרות להוציא אותו משם . המאוורר בנוי כך : רק שאצלי אין ברגים (רק עיגולים שחורים) ובצד שמאל יש ידית כזאת של נעילת המאוורר ( הרמתי אותה אך עדיין כל העסק לא זז!) ניסיתי להכניס את השמן עם קשית מיוחדת בלי לסובב את המאוורר אבל עדיין יש רעש..…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by dima_s,

שלום! אני מחפש מידע על GTL REF, את כל מה שאפשר בנושא. אם אפשר בשפה עברית או רוסית. תודה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by isenberg,

שלום לכולם הנתונים: מעבד Pentium 4 D 805 מארז- ATX כרטיס מסך - ללא OC- ללא קירור נוכחי - המאורר שהגיע עם המעבד, הוא של אינטל. הבעיה: הטמ"פ אומנם סבירה אבל המאורר עושה רעש של סופת טורנדו מתקרבת, כאשר הוא בדר"כ על 4500 סל"ד, רק בימים קרים הוא על פחות, ואני גר בב"ש. אסטרטגיה א לקנות מאורר איכותי ושקט למעבד בלבד, חשבתי על FREEZER 7. אסטרטגיה ב להוסיף שני מאוורירים למארז, אחד יוציא אוויר והשני יכניס. יש לי עוד שני מקומות פנויים מאחורה. אם כן מה האופציה העדיפה כאשר המטרה הראשית היא רעש עבודה סביר (לא חייב שקט במיוחד) ומחיר סביר - עדיף פחות מ200 שח. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by alexta-z,

יש לי על הלוח אם 2 חיבורי מאווררים תפוסים ואחד של ה cpu fan שתפוס גם הוא , הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר מאוררים נוספים למחשב ?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by The-Star,

היום קיבלתי את המחשב עשיתי קצת חקירה ב everest וגיליתי את הטמפ' הבאות : Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) Aux 54 °C (129 °F) GPU 67 °C (153 °F) WDC WD3200AAKS-00VYA0 47 °C (117 °F) מפרט : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤ 660 1 קשיחים למחשבים שול…

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  11. ערב טוב, המעבד שלי, אינטל 3.0 פרסקוט 64 ביט מגיע לטמפרטורות של 65 מעלות איך אני יכול לשלוט במאוורר כך שיתחיל לקרר כבר מטמפרטורה 58 ולא כאשר הוא מגיע ליותר תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by maayan,

כיצד אוכל לזהות את הסטיפינג יש לי BIOS של AMIBIOS וכל הנתונים הקשורים למתח ולמהירות הן באפור (לא ניתנות לשינוי) האם יש משהו לעשות בנידון

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by Void,

מה אתם אומרים על הלוח הזה לאוברקלוק ובכלל? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by spybar1,

שלום חברים, נראה שארכוש מחשב עם הרכיבים להלן. קיים סיכוי שארכוש ב-TMS. הבנתי שהם לעיתים עושים OC קל בחינם. מעולם לא עשיתי OC, ואיני בקיא בתחום. : 1) מה הם עושים בדיוק? 2) מה המשמעות מבחינת ביצועים? 3) האם כדאי לעשות? 4) האם זה לא פוגע באופן מסויים באחריות? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  15. הלוח (מופיע במפרט שלי, MATSONIC.....) אין בו אפשרות לשנות באס, פשוט כלום ! יש משהו שפאשר לעשות בנידון חוץ מלקנות לוח חדש (שגם ככה בקרוב אני מחליף מחשב) ???

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  16. http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDMATRIXSLOTFAN מאוורר עם חיבור של כרטיס למחשב המאוורר מתחבר לסלוט פנוי בצמוד לכרטיס המסך ומהווה מאוורר קרור נוסף למאוורר הקיים להגנה מושלמת בפני התחממות יתר של המחשב וכרטיס המסך באם יש לך כרטיס GF או ATI מהדגמים האחרונים יש לך פתרון לקרור נוסף של המערכת בנוסף מוריד את טמפרטורת המחשב ב 5-6 מעלות נוספים 2. האם הגיוני שמעבד amd xp2000 יעבוד בחום של 75-80 מעלות???

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by BassMan,

טוב קודם כל שלום כולם! הרבה זמן לא הייתי פה... טוב עכשיו לבעיה.. קיבלתי היום עכבר של מיקרוסופט.... אופטי הכי פשוט.. יש לו 2 לדים.. אחד לעינית ואחד סתם ליופי.. אז מייד פתחתי החלפתי את הלד של העינית לאחד כחול.... ועכשיו הבעיות... 1. לא ממש רואים את זה אבל לא קריטי לי... 2. העכבר עובד... אבל רק על משטחים שהם לא שחורים... כאילו השולחן שלי שחור ואז הוא לא עובד.. ועל דף לבן הוא כן עובד... יש למישהו סיבה למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by Shadowman,

שאלתי כבר את השאלה אבל אף תגובה.... ואני עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים של הליבה של המעבד בביוס.. יש לי לוח של אסוס.... p4s333 עידכנתי את הביוס... אבל עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים.... למישהוא יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  19. יש לי מאוורר 3 פינים, וניגמר לי המקומות לחיבור מאוורר על הלוח, ואני רוצה לחבר אותו לספק... אני לא רוצה ליקנות את המתאם הזה ב 20 שקל, אני מחפש איזה קומבינה , תודה מראש. חוץ מזה שימו לב שמחר אני רשום כאן בדיוווווווק שנה ;D

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  20. שלום, אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל לראות איתה את הטמפרטורה של המעבד של המחשב שלי... תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by shayw,

E2180 @ 3.33Mhz AC Freezer 7 Pro Scythe S-Flex 1200 X2 מתח מעבד 1.41v טמפרטורות במנוחה מעבד- 39-41C לוח- 36C טמפרטורות בבדיקה של OCCT על High Data Set ו High Priority מעבד- 62C לוח- 59C

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by MAOR,

אתמול קניתי כבל Molex עכשיו אני רוצה לחבר לאחת היציאות את הלדים ... לכן חתכתי את הכבל וחספתי 2 חוטים שחורים 1 צהוב 1 אדום חיברתי את הכבל (בלי הלדים) ופאום המחשב נכבה .... הקבל מקצר ... עכשיו הלכתי קניתי חדש ... הפעם קניתי כפול יציאה אחת שהופכת לשתיים .... ואני צריך עזרה איפה לחתוך בדיוק בלי שהכבל יקצר

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by Lavelle,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 ועד כמה הוא יותר טוב מ http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 המחיר שלו מטורף האם הוא משתלם בכלל או ש ה Accelero S1 עדיף?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  24. הוא מטריף אותי !!! כמו טרקטור מנייטורי שפועל לי באוזן !!! החלפתי ללוח חדש וכנראה המואארר של הצ'יפ לא משו ... הוצאתי אותו שיחקתי קצת נתיתי לו איזה טיפת שימון (למרות שהמחשב חדש) לא עוזר אפשר לנתק אותו או שלא בריא ? נ.ב גם על 100 אחוז וגם על 50 אחוז עושה רעש

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by The Grey Matter,

הנה בקורת מעניינת ביותר על קיט לבנייה עצמית של מארז שקוף למחשב, נראה מעניין (רק חבל שזה לא יגיע לארץ) http://www.mikhailtech.com/articles/cases/dcicm42/page1.shtml

• 2 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים