עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כשהמחשב מתחיל לעלות אני מקבלת הודעת שגיאה שכתוב שאני צריכה להיכנס לbios לבדוק הגדרות oc אני לא יודעת מה זה, לא שיניתי הגדרות ולא ניסיתי להמהיר את המחשב או משהו (כמו שאני רואה שכתוב שזה) , מישהו יודע אולי למה זה קורה מעצמו ומה הוא רוצה שאשנה שם?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  2. אשמח לשמוע את דעתכם (תיבה תחתונה)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by snirf,

הייתה לי בעיה שהמחשב הפעיל את עצמו מחדש כל חצי שעה בערך. הזמנו טכנאי שאמר שהבעיה היא במאוורר שלא פועל,הוא החליף ועכשיו הכול בסדר,רק ש...ההודעה ממשיכה להופיע בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. אז...מה עושים כדי לבטל את הופעת ההודעה? (יש לי ווינדוס XP HOME) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sPoiled,

שמעו. עשיתי אובר קלוק מ-2.8 ל-3 (P4 Presscot). עכשיו, נפל לי הווידאוס, עשיתי שחזור מערכת. הוא לא עבד. עשיתי פרמוט ואחרי יום הוא אומר לי ששוב חסר איזה קובץ. והייתי מוכרך לפרמט עוד הפעם. יש לציין שהווינדואוס הוא תקים ועובד 100%. יכול להיות שהווידואוס נופל בגלל האוברקלוק שעשיתי לא מזמן? יש עכשיו עוד הפעם את אותה הבעיה ועוד מאט לבטח יפול הווינדואוס עוד הפעם. ממש תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  5. קיצר יש לי עכשיו חורים של 80 שנעשו על ידי ו הזמנתי שני 120 אחשב של TH (כן אני יודע ש AC יותר טוב חח) קיצר אני צריך לעשות חור של 120 ממ כן או מה?

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by kobi_af,

יש לי לוח Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P לא מוכר אני יודע מעבד אינטל 2.4 נורטהוד שתי זכרונות של 256 pc3200 אני מעלה קצת ת fsb (משהו כמו עוד 100 מגה הרץ) מפעיל תמחשב אחרי שהייה של כמה דקות הוינדוס קורס לי (מסך כחול) למה זה קורס לי?מה אני יכול לעשות המעלות שלי נעות בין 35-40

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  7. יש איזה יתרון לאחד מהם על השני?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  8. קוניפיגרציות: מעבדי E6600 SL9S8 L632A קירור Glacialtech 5700MC - עברו Lapping קליל משחה Arctic Cooling MX-1 החלפת גופי קירור ללוחות אם: Noctua NC-U6 ו-Thermaltake Extreme Spirit II מארז Chieftech, מאוורר 120 מ"מ אחורי מוציא Arctic Cooling 1500RPM 53CFM, שני מאווררי צד Glacialtech 80mm 1700RPM 25CFM מכניסים. ספקי HEC 475 זיכרון ג'נרי 667 מ"ה. פרטים לשינוי בביוס: FSB ל-334 מ"ה. מתח מעבד ל-1.45v PCIE ל-100 מ"ה +0.1 לצ'יפסט הייתי מנסה להגיע ל-3.5Ghz, אבל לחבר'ה האלה יש 8GB של הזיכרון המחורבן הזה.. יש עוד משהו? צריך לשנות גם VID? עם איזה תוכנות לבדוק טמפ' ויציבות? בזמנו הייתי נותן הרצה עם s&m אבל אני זוכר שהיא בעייתית עם C2D, ראיתי שמזכירים את השם TAT מדי פעם, זה התחליף? O…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. אני הולך לקנות מערכת חדשה לגמרי בעוד כמה זמן שתיהיה מבוססת על core i7 ואמורה לאפשר OC ממש רציני. כשאני אומר רציני, אני מתכוון למעל ל- 5Ghz עם ה-core i7, ולקחתי את כל מה שכלול בשביל זה. קירור מיוחד למעבד אין לי, כי אין לי מושג מה מומלץ בשביל OC בסדר גודל של כזה- לכן אני פה מתייעץ איתכם. אז ככה, הנה המפרט המתוכנן המיועד במיוחד בשביל אוברקלוק רציני למדי- ה-core i7 860 עם קירור סטוק שחייב להתחלף כמובן, לוח ASUS Maximus III Formula היקר, שבחרתי אותו דווקא בזכות זה שהוא מיועד במיוחד לגיימרים שמעוניינים לבצע OC רציני למדי. 2 יחידות זיכרון G.Skill 2GB DDR3 CL-9, והמארז Thermaltake Xaser VI MX עם ספק 750W איכותי של HEC. לפי מה שידוע לי, ובררתי הרבה, המפרט הנ"ל מעולה בשביל ה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אמרו לי שיהיה להם נורות על הגריל וגוף מנחושת זה נכון? אני יודע שיש רק נורות לא ראיתי גוף נחושת...

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by o.k,

שלום לכולם !!! ברשותי המארז הבא::: Gamer 450W, 12cm Fan, LCD 8023 בצד המארז ישנו מאוורר 120MM ומאחורה נדמה לי שיש עוד שניים (אין עליו נתונים אז אני משער.....) רציתי לשאול האם יש צורך להוסיף למארז עוד מאוורר או שניים אפילו אפשר להעזר במפרט שלי.... תודה...

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Tom3bar,

אהלן חברים, יש לי את המארז הזה : יש לו מאוורר שמכניס אוויר בחלון, ו 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה. יש לו מקום לעוד 4 מאווררים מקדימה (למטה איפה שהצלעות האלה) אז חשבתי לשים שם 2 מאווררים שמכניסים אוויר (או שכדאי בכלל מאווררים שמוציאים אוויר!?) ... האם תהיה לזה השפעה ניכרת על הטמפ'? ואיזה מאווררים אתם ממליצים ? תודה רבה, תום.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by Tom3bar,

אהלן, יש לי את המארז Raidmax Scorpio 868 יש לו מאוורר אחד בחלון -שמכניס אוויר ועוד 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר. יש לו מקדימה למטה מקום לעוד 4 מאווררים, אז חשבתי לשים שם 2 של 80, השאלה היא איזה מאווררים ? האם אני צריך שיכניסו אוויר או יוציאו אוויר ? ולמה אני מחבר אותם ?! כי אני לא חושב שנשארו לי חיבורים. תודה תום.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by mazoneli,

קראתי כאן שמישהו הגדיל את ה CACHE של המעבד שלו ע"י ציור עם טוש כסף ע"ג המעבד, לא כ"כ הצלחתי למצוא את זה מישהו יכול בבקשה לכוון אותי לשם ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

בחודשים האחרונים כשאני משחק במחשב אני רואה כל מיני ארטיפקטים שמופיעים בזמן המשחק ופעולת אלט טאב וחזרה למשחק מבטלת אותם לכמה דקות וחוזר חלילה יש לכרטיס גוף קירור דק מאוד ועליו מאוורר המאוורר עובד אך אין קירור לזכרונות אם אני אדביק על הזכרונות RAM SINKS זה ישפר לי את המצב והארטיפקטים יעלמו? מותקנים לי דרייברים מעודכנים והכל עובד בסדר הבעיה היא רק במשחקים

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by bluz,

שלום, האם אפשרי להוסיף לכל מערכת קירור מים בלוקים לאחר הקנייה? לדוגמא, קניתי את המערכת הכי זולה במדריך לקירור מים.. עכשיו אני רוצה אחרי שנה להוסיף קירור לכרטיס מסך - אפשרי ובעייתי, או אפשרי ופשוט, או בכלל בלתי אפשרי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by GaLmgnT,

שלום! בתוך המפרט החדש שאני קונה (נושא בפורום מפרטים) כלול גם המארז CM690, שכידוע יכול להכיל עד כ-7 מאווררים. אני מתכנן להוסיף לו עוד 2 מאווררים נוסעים חוץ מאשר ה-2 שמגיעים איתו. איפה במארז אני צריך למקם את המאווררים? מי מהם יכניס אוויר, מי יוצא, ואיך אני יכול לשנות זאת? והכי חשוב - איזה זוג מאווררים כדאי לי לקנות? המפרט ייקנה ב-SkyPc, ומשם אני אקנה את המאווררים. אשמח לרעיונות והצעות, תודה!

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום.. שני מודולים של CORSAIR כמו הקיימים אך שהיו במתח אחר(2.20V) נשרפו ובמקומם הוספתי זוג זכרונות של סמסונג. הם נקלטו בלי בעיה והמחשב רץ יפה..אבל רציתי לדעת אם כדאי להשאיר את כל ההגדרות שבביוס על AUTO .. או שכדאי להגדיר בצורה נפרדת תזמונים וטווח תדרים..מצרף שתי תמונות נפרדות שמראות את הנתונים של הזכרונות.. לוח אם של אסוס-P5E DELUX... ושאלה נוספת היא אם זוג נוסף כמו הCORSAIR יתן ביצועים משמעותיים מבחינת ההבדל..? או שעדיף להשאיר את הרביעיה הנוכחית עם 4G זכרון כולל.. שאולי יש לו יתרון מהצד האחר..תודה

• 2 תגובות
    • 9k צפיות
  19. Started by SuB,

שלום חברים, יש לי מחשב ישן אך מלא גאווה והגיע השלב שצריך להוסיף לו זיכרון עד שיהיה קצת כסף למחשב חדש. הלוח הוא GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 והוא תומך בזיכרון עד DDR333 ואין לו DUAL DDR זיכרון 2X 256MB SAMSUNG DDR333 CL3 מעבד Intel Northwood 2.4 @ 3.0 הבאס על 167MHZ ותוספת המתחים היא 0.2V+ לזיכרון ומעבד על 1.65V. עכשיו, המחשב על Overclock משהו כמו 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג ל-1GB זיכרון והיום הסטיקים של DDR שמוכרים הם מינימום DDR400 (שיפעלו כמו DDR333 על המחשב שלי) העזרה שאני צריך : 1. בחירת הזיכרון: האם להוסיף סטיק של SAMSUNG DDR400 512MB ל-2 הסטיקים הקיימים או להחליף לסטיק 1 של 1GB מחברה כלשהי אחרת (ההפרש בין 512MB ל-1GB לא גדול) או האם אפשר בכלל להוסיף סטיק של 1…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by gal_il50,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המארז הבא(בשחור) ולהוסיף לו (אולי יש כזה מקורי?) חלון בדיוק כמו המארז בכחול---> http://www.hwzone.co.il/gallery/album50/aam איפה אני עושה את זה וכמה זה עולה(האמת היא שזה נראה לי אורגינל).

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by 123456789,

אני עדיין לא בן 13 (עוד שבועיים- שלוש) ואני כבר מתכנן איך לעשות את החלון יש לאבא שלי חבר מאוד טוב (הוא מאוד מנוסה בזה ויש לו את כל כלי העבודה האפשריים) ואם קצת שכנוע מצד אבא שלי הוא בטוח יסכים לחתוך לי את המידות הדרושות. לאחר מכן אני אקח חלון פרספקס וישים אותו הבעיה שלי האם אחרי שאני שם את החלון אם מה אני מדביק אותו. נ.ב: בבקשה אל תביאו לי לינקים באנגלית אני תלמיד די טוב (ממוצע מעל תשעים) אבל באנגלית אין לי כל-כך אוצר מילים גדול. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bykeking,

הי, חשבתי על להוסיף מאוורר בתחתית המארז. אני רוצה לקרר את האוויר החם באיזור כרטיס המסך. עכשיו לשאלות: כדי שהמאוור יוציא אוויר או יכניס אוויר? מאוורר 80 או 92 ממ'? לדעתכם זה בכלל יהיה אפקטיבי? זהו בינתיים, תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by KobyC92,

אהלן, אני מאוד חדש בתחום, ממש לאחרונה קניתי מחשב חדש להלן עיקרי המפרט(לא בטוח אם רלוונטי) מעבד I7-8700K קירור למעבד Arctic cooling freezer 13 לוח אם Gigabyte z370 HD3 כרטיס מסך GALAX GTX 1080 (שני מאווררים) מארז Antec GX330 ספק Antec 650W 80+ Bronze modular המארז מגיע עם שני מאוורים של Antec 120mm, אחד קידמי מושך והשני אחורי פולט. נכון לעכשיו לא מתוכנן OC למעבד, מבוצע OC קל לכרטיס מסך. מבחינת מקום, יש לו מקום לעוד סה"כ 4 מאוורים, 1 קידמי מושך ו3 למעלה לפליטה. רציתי לדעת אם יש משמעות להוספת המאוורים הללו? חלק? כולם? אם כן, האם שימוש במאוורים חסרי מיתוג נניח כמו זה מאייבי יספק שיפור בקירור או ששווה להשקיע …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ace_low,

במדריך לאוורור קיימת תמונה בה ממוקם מאוורר בסלוטים הפנויים שמעל הכוננים ומחוזק באזיקונים. האם המיקום אפקטיבי? הוא לא שואב אויר קר יחסית מבחוץ. תודה.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by kyyle,

מה נותן אם אני מוסיף עוד Enermax 120mm 2 Ball Bearing Fan Kit למארז שיש לי(Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case),הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000) היא קצת גבוהה(בערך 57-60 מעלות),יש לי וולקנו 7 פלוס,האם זה יתרום במשהו? או רק בטמפ'של פנים המארז ולא על המעבד? ואם אני מוסיף 2? כי יש לי מקום גם מקדימה וגם מאחורה.

• 6 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.