עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by soundf,

שלום ברצוני לבצע שידרוג כללי לכל המחשב מבחינת קירור והקטע החשוב ביותר השקט#@# אני יוצר מוזיקה ושקט בזמן העבודה זה דבר חשוב ביותר אז הינה המפרט שלי: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- יש לי לציפסט את הקירור סטוק אבל הוא מרעיש ברמות אז כיבתי וזה על 48 מעלות !!!! קניתי מאז את הקירור פאסיבי הזה: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler והחיבור ללוח אם איתו נדפק לי (אין לי ברגים טובים והוא לא מתחבר טוב ) אז אני עם הפאסיבי שוב AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- יש לי קירור סטוק אני רוצה לקנות טרמנטק ביגטייפון TX או משהו טוב אחר כמה שפחות רעש בביצועים מקסימלים ספק כוח- HEC 480W ACE480 לא מפקיע ולא מתכוון לשנות דיסק קשיח- WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII איך בונים לו כלו…

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  2. ראיתי שיש אנשים שמוסיפים 2 מאווררים של 120 מ"מ לגוף הקירור של המעבד, לאן בדיוק מחברים את שניהם על לוח האם? ב- CPU FAN HEADER או ב- CHA FAN HEADERS? תמונה להמחשה: תודה מראש

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by VooDoo3,

חג חנוכה שמח לכולם , בהפעלת המחשב , בשורה שבה מוצג המעבד כתוב לי : Intel Pentium III 800EB Mh'z מה אומרות האותיות EB בסמוך למהירות המעבד ?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by iakovl,

יש לי מוד די מעניין שחשבתי עליו, הוא על אך להתקין חלון במארז ללא צורך בקניה של אחד. והוא די פשוט. אני רוצה שתרשמו לי רעיונות לשיפור או עצות בקשר לתהליך שלבים: 1.קונים לוח של פלסטיק קשיח שקוף בעובי של 0.5 ס"מ. 2.מסמנים על הדלת של המארז את קו המתאר של לוח הפלסטיק. 3.מהקו שסימנתם מורידים 1 ס"מ ומסמנים עוד פעם. *בשלב הזה יהיה לכם ריבוע/מלבן בגודל של הלוח ועוד ריבוע בתוכו* 4.עכשיו צריך לחתוך את הריבוע הפנימי על ידי כלי כל שהוא, אני משתמש במספרי ברזל. 5.גוזרים 4 קוים קטנים בין הקודקודים של הריבוע הגדול והפנימי. 6.מקפלים את מה שנוצר פנימה. *בשלב זה יש לכם חור גדול במארז עם קצוות של 1 ס"מ שנכנסות פנימה* 7. עושים עוד כפל בקצוות הפנימיים על שתיווצר צורה של L בפנים. 8. לתוך החלל שנו…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by nehmia,

אמרו לי שככה אנ ייוכל לשפר ממש תאוברקלוק שלי מה זה עוזר מה הסיכונים ואיך עושים?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by ran_01,

יש לי מעבד Q6600 כבר בערך כשנה, לאחרונה שמתי לב לכך שמהירות גלישת האינטרנט שלו ממש איטית, המעבר בין דף אינטרנט אחד לשני הפכה להיות ממש סיוט, בדקתי את המחשב מכל כיוון אפשרי והכל נראה לי תקין, ניקיתי אבק אבל עדיין זה לא עזר. האם יכול להיות שמדובר בבעיית טמפרטורות ? האם בגלל שלוח האם מתחמם יש לי בעיית גלישה ? הנה פרוט הטמפרטורות כעת: Motherboard 50 °C (118 °F) CPU 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #1 56 °C (133 °F) CPU #1 / Core #2 50 °C (122 °F) CPU #1 / Core #3 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #4 48 °C (118 °F) GPU 73 °C (163 °F) WDC WD2500KS-00MJB0 37 °C (99 °F) מה אתם אומרים חברה .....? תודה

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by hack man,

ככה קניתי מארז עם חלון בצד צירפתי לו מנורה עם לדים שאני הרכבתי השלב הבא הייתה קניית קתודה שרגישה לצלילים ותכננתי אותה ככה שמתי שמוחאים פעמיים כף היא נלדקת זהו כל הסיפור עלה 350 שקל ד"א אחלה מארז מקרר מצוין הלוח מעט חם אך אני צריך לקנות קירור אקטיבי לבריג' הצפוני וזהו דיי עם המילים הנה כמה תמונות http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D001F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D002F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D003F.JPG האחרונה מעט חשוכה תהנו

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by Ruya,

שלום יש לי מחשב נייח עם כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb. בזמן האחרון המחשב שלי קופא אקראית וככל הנראה זה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם ותוקע את המחשב. השאלה שלי אם משתלם לקנות קירור לכרטיס הזה או כבר לקנות כרטיס מסך חדש? תודה על העזרה,רועי

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by KF,

שלום ביצעתי עכשיו OC העלתי את הבאס מ199.50 ל204 (בעזרת התוכנה CLOCKGEN) אוקיי הכול טוב ויפה עשיתי בדיקת PRIME 95 למשך חצי שעה ככה והיא הייתה בסדר.... לאחר מכן הפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס עלה... נכנסתי לCPUZ וכל ההגדרות חזרו לקדמותם... כאילו הבאס חזר להיות ל199.50... למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום חברים יש לי קירור נוזלי למעבד דגם CORSAIR H55 והמאוורר שלו שצמוד לצלע הקירור החיצונית אינו תקין לחלוטין. אני מחפש באוורר חדש ברמה גבוה שיספק תוצאות קירור טובות מבלי להתפשר על השקט (השקט מאוד חשוב לי). אני מתכוון לעשות OC למעבד (I7 4770K) רק מאוורר בגודל 12 ס"מ יתאים. תקציב 50 ש"ח עד 100 ש"ח ואם יש צורך בחריגה אז עד 20 ש"ח נוספים. על איזה מאוורר אתם ממליצים שיעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by gal.w,

יש לי את הקרביים של מצלמת רשת ששבקה חיים (אני חושב שהבעיה הייתה במחבר הUSB אבל לא בטוח) חשבתי על בניית אינטרקום וידאו לחדר. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לבדוק אם הלוח תקין 2. איך אני יכול לחבר את זה למוניטור? אני יודע איזה פינים מוציאים פלט אבל אני לא יודע באיזה פורמט ומה נחוץ כדי לחבר את הccd למוניטור כלשהו יש למישהו רעיון יותר טוב לשימושים? חבר שלי הציע להשיג לוח strong ARM (כמו של Palmים שונים) ולבנות פקס צבעוני

12. Started by crovei,

צהריים טובים (: אני עכשיו לפני קנייה של קירור למעבד+לכ.מסך.. ויש לי קצת לבטים בנוגע למשחה הטרמית שעליי להשתמש בה.. הקירור למעבד הוא zalman cnps7000B alcu, והקירור לכ.מסך הוא Arctic-Cooling NV Silencer 5 - rev.2 (יש לי 6800GT). קיצור עד עכשיו הייתי בטוח ש-AS5 היא המשחה הטובה ביותר.. חוץ מכמה מקומות שבהם קראתי שהיא עושה קצת בעיות כי היא מוליכה חשמל.. (זה באמת יכול לגרום לקצר או בלאגנים אחרים? או שצריך להיות ממש מוכשר בשביל להרוס משהו איתה?) ולפני כמה ימים מצאתי כמה מקומות ששם היה כתוב ש-MX1 היא המשחה הטובה ביותר כיום ובנוסף לא מוליכה חשמל.. קיצור אני כבר מבולבל.. על מה כדאי לי ללכת? אולי בכלל להשתמש לכ.מסך במשחה שאני מקבל עם ה-silencer? קיצור אם מישהו יודע איזו משחה עדיפה…

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  13. שלום אני צריך עזרה, באילו מקומות כדאי לי למקם את המאווררים החדשים? תודה

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by ^GunX^,

היי לכולם! רציתי לעשות אוברקלוק למעבד P3 733 ואני לא מצליח הלוח אם שלי : ASUS CUV4X-C יש על גבי הלוח אם ג'מפרים , אולי צריך להזיז אותם כדי שיהיה אפשר לעשותOC ? או שצריך פשוט לשנות משהו בביוס ? תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  15. לא מוצא את האפשרות,אגב שאני עושה את האוברקלוק לעלות כל פעם 10 ב MEMORY וכל פעם 10 ב CORE ואז לראות אם זה יציב? כאילו ב 3dmark לבדוק ? יש פעולות שצריכים לעשות לפני ה OC? תודה לכל העונים.

• 16 תגובות
    • 848 צפיות
  16. יש לי כריס מסך 6600GT של ג'יגהבייט המאוורר הקטן שלו עושה המון רעש, פירקתי שימנתי לא עוזר. ניסיתי לנתק בכלל אבל הכרטיס מגיע לטמפ' גבוהות (90 מעלות) מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by Serial Killer,

מה הבלוק קירור הכי טוב שיש בלינק הזה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20CPU%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מה הם הבלוקים הטובים ביותר לצ'יפסט והכרטיס מסך פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20Chipset::Video%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מהו הרדיאטור הכי טוב פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=Radiators/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות)

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by roeiw,

יש ל FX5200 איזה עידכון ביוס או משהו שמשנה לו את הגירסה לדגם יותר מתקדם??

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by makron1,

לכל המומחים הנכבדים... אני שוקל לרכוש את הכרטיס הנדון (הגירסה הישנה לא Ti 500) ולהמהיר אותו עד כמה שניתן מהירות הGPU היא כידוע 200mhz... מישהו יודע האם ניתן להמהיר ל+240 כמו בti 500? השאלה העקרונית היא בעצם מה ההבדל הטכנולוגי בין שתי הליבות? הייתכן שבti 500 קיימת בדיוק אותה הליבה כמו בgf3 הישנים רק מומהרת (כמו שב radeon 8500le יש את אותה הליבה של ה8500 הרגיל רק downclock) או שבג'יפורסים קיים גם הבדל במתחים Voltage שאיננו מאפשר להמהיר... מה בנוגע לשידרוג הביוס לכזה של Ti 500... תשובות אנשים תשובות :

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by Kiru,

היי, קניתי שני מאווררי מארז (12025) וקירור מעבד (Freezer 7 Pro) של AC. יש לי כמה שאלות: 1. במפרט של מאווררי המארז באתר של AC (כאן: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81&data=2&disc=), כתוב שיש להם חיבור של 3 פינים. במציאות יש רק חיבור של 2 פינים. אני לא מבין את המפרט, או שיש כאן איזושהי תקלה? 2. עם הקירור של המעבד לא הגיעה שום משחה. ככה זה אמור להיות? מרכיבים אותו כמו שהוא? חוץ מזה, יש עוד משהו שאני צריך לדעת על ההרכבה של גוף הקירור הזה? תודה

• 16 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by ZUMARA1,

המדריך האחרון שעשו ממש לא מזמן OC על מעבד 2500K רציתי לשאול אם באמת הכלים שהראו שם זה כל הכלים לOC ברמה כזאת סביבות 4.5-4.7 בתור אחד שלא עשה OC ^^ ומתחנן OC במחשב בחדש רציתי לדעת האם זה באמת כזה פשוט שינו כמה אופציות ל off/on ומשחק עם המתח ?תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין להחליף את קירור הסטוק של מעבד Q6600 לקירור אחר. מדובר על ליבת Kentsfield מעטפת הספק של 105W. הדגש הוא על שקט, ולא מתוכנן OC. חשבתי על AC Freezer 7 pro rev 2 יש משהו יותר משתלם בטווח מחירים הזה?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by omd,

מפרט מחשב 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

איזה אוברקלוק מקסימלי (אם קירור אוויר סטנדרטי = לא כל ה sk ax7, קירור בסגנון ה volcano 11 או כאלו אבל לא על מהירות גבוה במאוור) אם מעבד הברטון 2500 ראיתי כאלו שהגיעו על 2000 gh או יותר אבל אני לא יודע אם איזה קרור .... אז הייתי מעוניין לדעת... כי ראיתי הרבה מאוד המלצות על המעבד הזה

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by ^DoggyStyle^,

היום קיבלתי את הפאנל הבא http://www.pch.co.il/docs/pd1588436731.htm של אנרמאקס.. חיברתי הכל, כל הכניסות פועלות, יש שליטה על מאווררים והכל על הכיפאק.. חוץ מהמסך LCD... המסך דולק, אבל לא מראה נתונים.. פשוט אור LED כחול... אשמח אם מישהו יעזור ויגיד איך אני מפעיל ת'נתונים על המסך... תודה רבה לעונים....

• 11 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים