אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איזה אוברקלוק מקסימלי (אם קירור אוויר סטנדרטי = לא כל ה sk ax7, קירור בסגנון ה volcano 11 או כאלו אבל לא על מהירות גבוה במאוור) אם מעבד הברטון 2500 ראיתי כאלו שהגיעו על 2000 gh או יותר אבל אני לא יודע אם איזה קרור .... אז הייתי מעוניין לדעת... כי ראיתי הרבה מאוד המלצות על המעבד הזה
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הבעיה היא עם OC אני מנסה לעשות OC עד 265 בFSB שזה 3.97GHZ במעבד שלי (P4 3.0GHZ) אז רציתי לעשות ל 4GHZ שזה 267 MHZ בFSB אבל כשאני נכנס לביוס ואני לוחץ + על הFSB כשהוא 265 MHZ הוא פשוט לא עולה (הFSB) הוא נשאר 265MHZ. מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! לאחרונה התחלתי לעבוד בעריכת קול על המחשב הביתי שלי. מאז ומתמיד החום של המחשבים בחדר היה קבוע (בסביבות ה40-50), לא משנה איזה מחשב זה, משום מה הטמפרטורה קבועה (המחשב הקודם היה מחשב מלפני 7 שנים). לאחרונה שמתי לב במחשב שלי שהטמפרטורה ממש גבוהה, מגיעה אף ל80 (על פי התוכנה של גיגהבייט), ובמצב IDLE על סביבות ה50 (האמת שלפני כן זה לא היה 50, אבל ניקיתי את המארז היום ועכשיו זה 50 בIDLE). האם הגיוני שעקב החום הרב, המעבד למעשה "מקרטע" ונתקע, לחצי שניה, בתוכנת העריכה (קיובייס) כאשר אני מפעיל דרכה כמה פלאגינים(VSTi) ? הקירור הוא המקורי של אינטל, המארז הוא המארז הפשוט של קומפיוקייס 19A, לא זוכר את השם המלא של הדגם. ישנו מאוורר 12 ס"מ מלפנים ומאוורר 12 ס"מ מאחור, ומאוורר…
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לרוב הוא יושב על ה- 50 מעלות אבל במאמץ הוא יכול להגיע גם ל-60. הבנתי שזה די גבולי. מנגנון הקירור הנוכחי אצלי: 2 מאוורים של המארז: אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר. הקדמי הוא הנמוך מביניהם. 1 מאוורר של המעבד 1 מאורר של הכרטיס מסך 1 בספק כח הצעות?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הרבה חברה מהקהילה נרשמו לקבוצה של HWZONE ב HWBOT.ORG שזה נחמד.... אבל הקבוצה לא תוכל לצבור נקודות בקצב מהיר אם אנשים לא יתחילו לתת תוצאות... יש כאן אנשים עם מחשבים מעולים עם פוטנציאל גבוהה רק תיקחו חלק ותתחילו לפרסם תוצאות בקבוצה שלנו ב HWBOT כמובן שאני חייב לשבח את אלה שכן לוקחים חלק: Gomunkul שמוביל xVertigo Titan777 CyAn1De iMMoRTaLiTY eluha taotao אז מי שעדיין אין לו משתמש מוזמן לפתוח ולהצתרף לקבוצת HWZONE ומי שכבר רשום... למה הוא מחכה?! למידע נוסף בדקו את הסטיקי של GGUYZ לגבי קבוצת HWZONE ב HWBOT
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
איזה מקומות יש בקפריסין שמוכרים דבק טרמי? בבקשה תעזרו לי אני חייב את זה בשביל לפרוץ מכפלה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי E8500 ומאוורר של TERMALTEK BIG TYPHOON ורציתי לדעת עד כמה יכול להגיע המעבד באובר קלוק בלי לפגוע בו ...... בנוסף רציתי לדעת אם אני מעלה את האובר קלוק כמה חלקים אחרים במחשב מושפעים מהעניין ואם אני יכול לפגוע בהם...... נ"ב אני חדש בפרום אז אם טעיתי במיקום של השאלה אני מתנצל מראש ןתודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לאוברלוקינג וקירור... מקסימום תעבירו... קיבלתי ליום הולדת HARDCANO 12 ואני רוצה לחבר חיישן חום אחד לכרטיס מסך ! עכשיו השאלה איפה לדחוף אותו ?!?! את החיישן שחיהרתי למעבד סמתי מתחתיו, ( עלייד החיישן המקורי של הלוח... ) אבל איפה אני יכול לשים את של הכרטיס מסך שייתן קריאה מדוייקת או לפחות קרובה מאוד לחיישן המקורי שכבר יש בכרטיס מסך ?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי p4 2.8c abit ai7 adata 512X2 ddr 500 powercolor x800 pro והמחשב פתוח עם מאוורר גדול עליו. הכרטיס גרפי אפילו לא היה על OC פעם אחת.... הוא מגיע לי לפעמים ל 60 מעלות!!! ויש מלא סימנים!!! בלי OC...!! המעבד הוא בדרך כלל על 45 מעלות ובמאמץ אפילו 54 בלי OC SYS על 31 מעלות ו 38 בעומס... אין לי מושג מזה SYS , אולי לוח אם? PWM שגם אין לי מושג מזה על 35 ולפעמים 41 במאמץ.. וזה כשהמארז פתוח.. למה זה קורה??? המארז הוא גנרי וספק הכח הוא של 350W של BEST POWER שזה די גנרי.. למה זה קורה???
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הסתכלתי לאחרונה בקבלי חום של thermalright, רוב הביקורות משבחות אותם (יותר מהזלמן 7000 שאני מזמין בקרוב, שמנסיון אחד מהטובים שקיימים בשוק אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה , ולהוסיף מאה עד מאתיים שקל זה לא בעיה בשבילי, אבל יש כמה בעיות בזמינות : 2. בדקתי באתר היצרן, והקבלי חום האלה מתאימים ללוח שם שלי (asrock dualsata) רק אם אני מחליף את הפלטה שמסביב למעבד, האם דבר כזה זמין בארץ בכלל ? תקראו מה כתוב למטה - http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_xp90.htm 1. הקבלי חום האלה כידוע, לא באים עם מאווררים, איזה מאווררים שקטים הייתם ממליצים לקנות להם, שכמובן זמינים בארץ (שקט נמדד גם עם החלקות של הרעש)
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני בונה FANBUS בנתיים הלדים והמתגים מחוברים כבר לפאנל המתגים הם 2 מצבים בהתחלה חשבתי לעשות ON\OFF אבל עכשיו אני רואה אפשר לעשות גם HIGH LOW (12\7) אז מה אתם אומרים ? לעשות ON OFF או HIGH LOW ? המאוררים גם מקבלים את הכוח מספק נוסף ככה שאני שם מתג אחד שהוא ON OFF לספק ככה שתמיד יהיה לי איך לכבות אותם (למרות שזה יהיה את כולם בייחד)
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 2.8GHZ NORTHWOOD 512DDR 400MHZ לוח אם של אינטל לא זוכר איזה נראה לי D865GLC אני לא יכול לבדוק כי הכונן קשיח שלי בתיקון לאחר שגיליתי בו תקלה וכרטיס מסך FX5200 128MBIT יש לי 3 מאוררים אחד במעבד אחד מאחורה ואחד בספק,עכשיו הבעייה במחשב היא שרשום לי בתוכנה הנקראת INTEL ACTIVE MONITOR שקיבלתי אותה עם הדרייברים של הלוח אם והיא אומרת את הטמפ' במחשב,לפני כמה חודשים לילה אחד המחשב צפצף וראיתי שיש 71 מעלות במעבד! כיביתי את המחשב מהר ולאחר יום הדלקתי אותו שוב וקרא אותו דבר,ישר לאחר הפעלת המחשב רשם לי 60+ מעלות שאלתי כמה אנשים וחלקם אמרו שיכול להיות שהחיישן נשרף כי לפני הבעייה הזאתי זכור לי שהיה לי 40 פלוס מינוס מעלות וכיום לפני שבוע החלטתי להתקין את התוכנה שוב לאחר …
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוקינג בכלליות? דרך הביוס? ואם כן, אז איך אני עושה אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
כשאר היום ניסיתי לעשות OC קטנטן לכרטיס הנ"ל ישר אחרי שהעלתי 30 MHZ לליבה ואולי 20 לזכרונות (כמו שאני יודע זה ממש מעט ולא רציני) הכרטיס ישר הראה ארטיפקטים ועשה בעיות (נכבה והייתי חייב לרסטט) לאחר שימוש בשלושה תוכנות כגון rive tuner, powerstrip, ati tools הרמתי ידיים... יש לכם הצעות? נ.ב כן אני מעודכן מבחינת דרייברים.
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך אני יכול ליבדוק את הטמפרטורה של מחשב?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אמרו לי שככה אנ ייוכל לשפר ממש תאוברקלוק שלי מה זה עוזר מה הסיכונים ואיך עושים?
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הבאתי קרור חדש ומצויין www.activecool.com אני עומד על 30 מעלות על 3.06 גיגה, עכשיו כשאני מעלה את הfrequency ליותר מ270 זה פשוט מראה מסף שחור, וכאילו המסך לא מחובר, ואז כשאני עושה ריסטרט זה אומר לי Overclocking faild! F1 - to continu F2 to defult masheu מה זה יכול להיות? זכרונות? mircon 2x512 זה לא הקרור בטוח אולי זה ספק? 300w אולי כי אני לא יודע לעשות אוברקלוק ^^ עזרו לי בקשה
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
זה קצת מוזר אבל הצלחתי להגיע לטמפ' נחמדה בחום של 37 מעלות.... במאמץ 32 חום מעבד...וזה די מוזר כי יש לי רק שתי מאוורים של80 וחום הלוח אם -24 וכלל המארז-32 אני מודא אולי החיישן נהרס ?!
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
ככה קניתי מארז עם חלון בצד צירפתי לו מנורה עם לדים שאני הרכבתי השלב הבא הייתה קניית קתודה שרגישה לצלילים ותכננתי אותה ככה שמתי שמוחאים פעמיים כף היא נלדקת זהו כל הסיפור עלה 350 שקל ד"א אחלה מארז מקרר מצוין הלוח מעט חם אך אני צריך לקנות קירור אקטיבי לבריג' הצפוני וזהו דיי עם המילים הנה כמה תמונות http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D001F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D002F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D003F.JPG האחרונה מעט חשוכה תהנו
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה ה Smart Fan בביוס. כי איפשהו פה רשמו (לפי מה שהבנתי) שזה משתיק את המאוורר. כדאי להפעיל את זה? אצלי זה על אוטומטי עכשיו נראה לי. ומה זה בכלל? ???
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האתר ברוסית, אבל בכל זאת מצרף לינק: http://news.ferra.ru/hard/2008/08/09/80481/ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד אינטל GHZ 2.8 (פרסקוט, עם הייפר ט'רדינג)... אני זוכר שהוא אמר שלי המעלות שלו ממש גבוהות אני לא זוכר בדיוק כמה(אם אני לא טועה 77C). על כמה בערך זה צריך להיות?(לא עשינו לו אוברקלוקינג ולא כלום... ככה איך שהוא דנדש מהאריזה...).
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כל האנשים פה בפורום שמגיעים עם מעבדי אינטל 2.4C ל3500 מגהרצים באיזה קירור הם משתמשים?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שוב אני והקירור גז שלי אז ככה, מישהו מחברי הפורום אולי יודע (עמרי שוסטר!!!) איפה אפשר להשיג את הרכיבים המפורטים בלינק הבא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105834 הכוונה לגריז הדיאלקטרי,conforming spray , והלכה הזו שהוא השתמש בה (או משהו זהה) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-