אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אך המאווררים האלה מעבד(עד 120 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=10300 המעבד שלי זה AMD 64 הוא יתאים? ואם לא או שלא כדי מה כדי במקום? מאוורר לכרטיס מסך (עד 90 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 יש לי 6600GT הוא יתאים?אם לא או שיש יותר טוב מה כדי במקום השקט די חשבו לי :-\
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
Thermaltake MATRIX VX עם כן מה יהיה המרחק בינו לבין הספק?
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום,קניתי היום גוף קירור accelero twin turbo pro לכרטיס מסך שלי 8800gt. עשיתי לו אוברקלוק יחסית קטן (נראה לי) עם rivatuner לערכים: core: 600 >> 700 memory: 900 >> 950 שמתי את הסיבוב של המאווררים של הכרטיס מסך על 100% ובכל זאת אני לא מרגיש שום שינוי לטובה בביצועים. מוזר. בלי קשר לזה כשקניתי את המחשב לפני כמה שנים עשו לי אוברקלוק למעבד בחנות לערכים הבאים: מתח - 1.3875 מכפלה - 11X280 מכפלת זיכרון - 2.4X280 מאז עשיתי כמה עדכוני גרסאות לביוס וכל האוברקלוק התאפס. היום החלטתי להחזיר את האוברקלוק שוב פעם (דרך הביוס) לערכים שעשו לי בחנות, אבל משום מה גם cpu-z וגם everest פשוט לא מזהים לי האוברקלוק, ואני גם לא מרגיש שום שינוי בביצועים! מה עושים? מפרט מחשב (מ- everest)…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי להמהיר את המעבד ל 3.4 (425X8ׂ), המערכת כרגע יציבה והשינוי היחידי שעשיתי במתח היה לשנות את המתח של הזיכרון מ1.8 ל 2.2 מעבר לזה אני לא יכול להתקדם, אם אני מעלה ל 3.6 הוא רושם לי שאני צריך לשנות את ה CPU CONFIGIRATION עוד דבר מוזר זה ש SPP צ'יפ עומד על 82 מעלות במנוחה (85-87) במאמץ. איך אני יכול להתקדם מכאן ? והאם 82 מעלות לצ'יפ זה מוגזם ? מפרט : intel e8200 xfx nforce 680i lt sli gigabyte hd6950 1gb pny 2gb x2 ddr2 800mhz g.skill 1gb x2 ddr2 800mhz fsp everest 700w arctic freezer pro 7 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן חברים. אחרי מלא התלבטויות בקשר לקירור מים בסוף אני סגור על זה והולך לרכוש לי קיט השבוע הזה. עכשיו בניתי כבר את כל הדברים שאני צריך ואני צריך את הדעה שלכם מה לשפר ברצוני כרגע לקרר את המעבד הכרטיסים פחות חשובים לי. בקיצור הנה הדברים שאני רוצה לקנות: מה דעתכם?האם צריך לשפר פה משהו?אל תתייחסו לכבלים הם דברים שאני קונה בטוח. למי שמעוניין הנה המערכת שלי: i7 3930k 5.2ghz Rampage IV Extreme Gskill 4x4gb Seasonic 1250w gold xseries תודה והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
-
שתי מאווררים לא פועלים אחד של המעבד ואחד כללי כזה הם של AC והם מחוברים טוב החיבורים לא רופפים
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מנהלים שלום - עשיתי חיפוש מקיף ולצערי לא מצאתי על כמה DBA עומד הקירור הזה , גם באתר החברה לא מצאתי ! אשמח לשמוע תגובות בעלות נסיון עד כמה הקירור הזה שקט ... כרגע יש לי p4 - 3ghz ht רגיל לגמריי ... בעיקרון אני מעוניין בקירור שהדגש הוא שקט לגמריי - לא אכפת לי גם להשקיע את ה 300 שקל רק שיהיה ממש ממש חרישי , עכשיו התיכנון העתידי הוא להעביר את הקירור למחשב חדש ככה שהקירור צריך להיות מספיק גם לq9550 לפחות (כמובן שבLGA775). לא מעוניין בOC ... תודה רבה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי q6600 שאר המפרט בצד... תודה
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט שתוכלו לראות בצד. המטרה שלי היא לפגוע ב4Ghz לi7 920 D0 בכמה שפחות חום. כרגע, הוא בעל מאוורר אחד ועוד לא התחלתי את הOC. -כמה מאווררים אתם ממליצים להוסיף? -יש המלצה למאווררים מסוימים? אולי כדאי לקחת S-Flex של Scythe מאחר והוא מאותה החברה של הקירור. -האם אחד נוסף יספיק? -כמה טמפרטורות ירדו כתוצאה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, הדרישות: 1) מקרר טוב מאוד (מן הסתם). 2) יכולת להגיע ל-OC גבוה. 3) נראה יפה. 4) כמובן מותאם לתושבת LGA775 (עדיפות לתושבות החדשות יותר). תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC למחשב לפי מה שהבנתי הגבול העליון זה 3700 העלתי את הבאס ל250 ויוצא 3000@2800 הרצתי בדיקת מאמץ ב OCCT והמחשב איתחל את עצמו את הזכרון הורדתי ל666MHZ כדי שהוא לא יגביל אותי הטמ"פ היתה 55 תודה
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בלגן !!! המעבד q6600 הגיעה לי במישחק אחד ל 80 מעלות יש לי מאוורר טוב (2555 rpm max )(ליפעמים הוא נותן מכות קירור (יותר סיבובים )) מה כדי לעשות ? במנוחה בין 45 ל 70 ניראה לי שזה רגיל 80 מעלות כי הוא לא עובר את זה אולי 81 אני צריך מאוורר חדש? או שאני סתם לחוץ ? לדוגמה עכשב המזגן דלוק ו 75-74 מעלות
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מידע על GTL REF, את כל מה שאפשר בנושא. אם אפשר בשפה עברית או רוסית. תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 ועד כמה הוא יותר טוב מ http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 המחיר שלו מטורף האם הוא משתלם בכלל או ש ה Accelero S1 עדיף?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ATI X1600 PRO ואני חושב שהגיע הזמן להחליף את הקירור המקורי שלו כיוון שהוא על הפנים, בערך 58 מעלות בשימוש רגיל. קראתי כל מני כתבות וביקורת על אופציות קירור לכרטיסי מסך, כולל את הכתבה המקיפה באתר. אולם ברצוני להתייעץ האם כדאי ללכת לכיוון של Zalman Fatal1ty FC-ZV9? תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב מבין השניים והאם היותר טוב הוא גם משתלם לקנייה... עד כמה ההבדל משמעותי ? משמעותי מספיק לשלם יותר? (לא בטוח שיהיה OC) Thermaltake Mini Typhoon - Value Pack CL-P0343 ¤209 *או* Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤123 ??? עוד הצעות לקירור עד 200 יתקבלו בברכה...
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זה המעבד: AMD ATHALON XP 2500+ אני עומד לבצע OC למעבד, כבר הבנתי איך עושים (הסבירו לי אתמול). עכשיו, אני יודע שבמעבדים נעולים אי אפשר לשנות את הנתון הזה בביוס: X- Multiplier Factor X11.0 הוא נתון קבוע למעבד נעול ואי אפשר לשנות אותו לפי מה שהבנתי. אבל אני במעבד שלי כן הצלחתי לשנות אותו, שיניתי אותו ל-13, אבל כמובן לא שמרתי את ההגדרות (כי עדיין לא קניתי היטסינק טוב ואין לי איוורור ממש טוב במארז, אני רק בדקתי איזה הגדרות יש בביוס). אז אם אני הצלחתי לשנות אותו, זאת אומרת שהמעבד שלי לא נעול? (אל תשכחו שאני לא עשיתי שמירת הגדרות, פשוט יצאתי מביוס אחרי זה מבלי לשמור שום דבר). ועוד משהו: שמעתם פעם על מישהו שנשרף לו המעבד בגלל שהוא העלה את המהירות של המעבד מ-1830MHZ ל-1950MHZ? …
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום יש מעבד פקסקוט 3 גיגה שיש לו בעית רעש (אינטל מקורי) אני רוצה המצלה להחלפת מאורר שיהיה שקט משהוא שיתן רעש כמו 2000 סיבובים של המאורר המקורי של אינטל (בזמן עבודה רגילה ללא מאמץ) כמו כן כרגע המעבד עובד קבוע על 5400 סיבובים לשניה והטפרטרות עומדות על 52 מעלות למעבד ו 37 מעלות ללוח האם שהוא AUSUS דגם p4c800 e dulex תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDMATRIXSLOTFAN מאוורר עם חיבור של כרטיס למחשב המאוורר מתחבר לסלוט פנוי בצמוד לכרטיס המסך ומהווה מאוורר קרור נוסף למאוורר הקיים להגנה מושלמת בפני התחממות יתר של המחשב וכרטיס המסך באם יש לך כרטיס GF או ATI מהדגמים האחרונים יש לך פתרון לקרור נוסף של המערכת בנוסף מוריד את טמפרטורת המחשב ב 5-6 מעלות נוספים 2. האם הגיוני שמעבד amd xp2000 יעבוד בחום של 75-80 מעלות???
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... לא מש ידעתי לאן לשים את זה אבל זה יותר מתאים לפה כי זה נחמד אוברקלוק קטן
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-