עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש ברשותי מעבד 1.5 GHZ סוקט 423 ורצית לנקות את צלעות הקירור שלו (הן מלאות אבק ומטונפות) אבל קשה מאד להוציא אותם יש לי לוח אם GARIBALDI ויש שלושה קליפסים בכל צד, לא רצית למשוך אותם בכוח מחשש שיגרם נזק כלשהו למעבד, אז אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך להוציא אותו?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  2. שלום, קיבלתי עם המחשב את התוכנה EasyTune 6 כדאי לעשות איתה אובקלוק עם אחד מהאפשרויות האוטומטיות ?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by eliko78,

על איזה קירור הייתם ממליצים עד 150 שקלים (ולאיזה אוברקלוק קל,בינוני ,כבד הוא מתאים) אשמח לקבל כמה אופציות

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. Started by guyaros,

מפרט המחשב הוא: AMD Athlon xp 1800 | Gigabyte 7vtxh+ | Asus GeForce 4 Ti4400 | WD40GB 7200 | Benq CDRW 32x10x40 | LG x52 | 120m"m fan on the roof| 120 m"m on the back | Hocky table fan on the door | TT volcano 7 plus | Hardcano 2 | TT G4VGA cooper cooler | Blue LED KATUDA|Arcatic Silver 3 אני יודע שבשיל לעשות אובר קלוק צריך ללכת לביוס ודרך שם להגדיר כמה דברים בהרגה ואת כול זה.. אז נכנסתי לביוס לא בשביל לעשות OC רק בשביל לראות.. וראיתי שם שאני יכול לשנות את ה MHZ של המעבד שלי יש לי AMD Athlon XP 1800 ועכשיו ה MHZ הוא על 133 זה אמור להיות כך???? וכם אפשר לשנות שם Vcore מה זה?? אני ידוע שזה קשור לספק... וגם מה זה S M A R T זה קשור להארד דיסק ויש לי את האפשרות הזאת ב…

5. Started by David_K,

קודם כל המפרט כמו שאתם רואים הוא בצד .. 1.הזכרונות שלי הם מדגם PSD22G8002H של Patriot ,המתח שהם דורשים לפי האתר של החברה הוא 1.9v , כדי להגיע לFSB של 445 ולשמור על היציבות של הזיכרונות ההיתי צריך לעלות את המתח של הזיכרונות ל1.980v ,יש איזה שהיא בעיה עם זה שהזכרונות האלו יעבדו במתח כזה ? 2.כדי לבדוק יציבות,בדקתי עם IntelBurnTest במצב "Maximum" והתוכנה עשתה 10 ראונדים והכל עבר ללא בעיה , האם זה מספיק? אגב,המתח של המעבד נקבע על 1.34375v בBios ,מתחת לזה IntelBurnTest היה נותן שגיאה אחרי 7 סיבובים ..

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. יש לי מחשב די ענתיקה (בלשון המעטה) ולאחורנה המאוורר של המעבד התחיל לעשות רעשים מטרידים ניסיתי להסירו ולנקות אותו מאבק אבל זה לא עזר הרבה ואני מפחד שהמאוור עשה את תפקידו בעולם הזה והגיע הזמן להחליף אותו הבעיה היא שאין לי מושג בכל הקשור למאווררים ואני זקוק בדחיפות לעזרה- איזה מאוורר אני צריך? אגב מאוד חשוב לי מאוורר שקט פרטים על המחשב- מעבד: פנטיום 4 2.4MH לוח אם: ASUS P4SPMXSE תודה מראש

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  7. ראיתי שפה בפורום ממליצים על טמפ' של 80 מעלות לכרטיס מסך הזה, עכשיו האם זאת הטמפ' המקסימלית שאליה הכרטיס צריך להגיע? (הכרטיס שלי עובד במצב רגיל בלי עומס יתר בסביבות ה-68 מעלות ובמשחקים הוא עובר את ה-90(~93) ונוצרת בעיה של קווים שחורים ותקיע של המשחק.) מקמה בקורות שקראתי על גופי קרור בדקתי את ה- ZALMAN VF900-Cu הוא נשמע ממש טוב אבל פה בפורום ראיתי שאנשים אומרים שטמפ' הזכרונות בכרטיס שלהם עם הקרור הזה עומדת על 70 מעלות אבל ה-GPU סביב ה-50 במצב מנוחה. האם זה בגלל הקרור הפאסיבי שבה עם הדגם הזה או שזאת בעיה ספציפית של אותו המשתמש? לגבי ההמלצה, אני צריך שהיא תהיה מחנות עם סניף בחיפה/קריות כגון: TMS, פנדה, נעה, איוורי וכול דבר אחר. נ.ב הכרטיס לא באוברקלוק ואף פעם לה היה.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by צפיחית בדבש,

המחשב שלי דלוק 20 שעות ברצף, יש לי שני מאווררים, פנטיום 4, האם עדיף לי להכניס עוד מאוורר למארז?

9. Started by BassMan,

שלום כולם.... אז כך... הזמנתי את המפרט הנ"ל: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory יש גם מארז טוב.. קירור.. כל מה שצריך.. אבל לא קשור לשאלות שלי..... היום דיברתי עם החנות והם אמרו לי שאת המעבד יהיה רק עוד שבועיים.... את הזכרונות רק עוד 3 שבועות (עם הצ'פ שאני רוצה כי במלאי יש של MTEC ואתם יודעים....) המוכר הציע לי להחליף מעבד ל 2000+ או 2200+ עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי? או שלחכות.... כמו כן את הזכרונות החלפתי ל DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory (BH-5) האם יהיו הבדלים משמעותיים ב OC? תודה מראש לכל העונים....

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by ace_low,

ערב טוב. אני די חדש בעניין ה-OC וניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך מסוג NVODIA RIVA TNT2 Model64/Model 64Pro בעזרת ה-Omega driver KX 1.4523a. אני מקבל בשתי צורות הבדיקה שתי תוצאות סותרות: הראשונה ע"י תוכנה אני מצליח להעלות ל180 גם מהירות מעבד וגם מהירות זיכרון (מתחיל ב125 ו-143 בהתאמה) ולאחר בדיקה ע"י תוכנה לא נמצאות בעיות וע"פ התוכנה ניתן להעלות עוד את המהירות. הבעיה מתחילה בבדיקה ע"פ DirectX 7. שם כבר במהירות הראשונה (ברירת המחדל של הכרטיס) הוא מוצא באיזור ה-70000 artifacts, ומבקש להוריד את המהירויות מתחת לברירת המחדל. לפי מה מומלץ לעבוד במקרה זה? אני לא רוצה לעבוד כרגע עם תוכנות לOC (אני מקבל מחשב חדש בשבוע הקרוב ואני לא רוצה לשפץ את הכרטיס הנוכחי, בכרטיס הבא אולי). תודה

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  11. השאלה אם אפשר לשלוט על ה-RPM שלו :ם יש איזו תוכנה שעושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  12. אז ככה יש לי מארז MIDI TOWER בכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר.. בפאנל נקסוס של VANTEC כתוב ככה : מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגיל בזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלות יש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלה טמפרטורת הרדיסק : 32-38 בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממ הורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה! כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלום המפרט הטכני שלי זה סלרון 1200 לוח אם אסוס - TUV4X 384 זיכרון - SDRAM הרדיסק 80 גיגה - W…

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  13. אז בואו נתחיל מהמפרט שלי אז ככה : CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name MSI 845 Ultra-C Video AdapterNVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Creative SB0350 Audigy 2 ZS Sound Card Intel® 82801BA Ultra ATA Storage Controller - 244B Microsoft Windows XP Professional SP2 לשאלות : 1. עכשיו יש לי שתי זכרונות DDR RAM 256Mb בסה''כ 512Mb יש לי קירור בשבילם אבל עוד לא שמתי את הקירור כי ראיתי שיש שם שתי פסים של משחה טרמית אם אני לא טועה וצריך להוריד שם את שתי המדבקות שמכסות את המשחה הטרמית אז חשבתי אם אני ישים את זה עכשיו אני לא יוכל להעביר את זה לזיכרון אחר אז עוד לא שמתי את זה אז אפשר לשים או לא כיא אני אול…

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by Gil3,

שלום גמרתי כבר לעשות את ה OC לכרטיס מסך של הלפטופ שלי אך הייתי רוצה שה OC הזה יפעל באופן אוטומטי במצבים הבאים: 1) אך ורק כשמפעילים משחק או יישום שמציג גרפיקה 2) מתי שהטמפרטורה לא עוברת את ה 80 מעלות ושיתבטל במצבים הבאים: 1) כשיוצאים מהמשחק או המיישום שמציג גרפיקה 2) כשהטמפרטורה עוברת את ה 80 מעלות האם זה אפשרי? אם כן אז אשמח אם תגידו לי איך לעשות את זה! תודה לעוזרים! עריכה: לא משנה הבנתי איך עושים את זה!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. 2600dkv3d או aiugb0245spfw

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by nas,

http://www.ystechusa.com/images/pdfs/industrial_blowers.pdf

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. כידוע סידור כבלים במארז משפרת בצורה ניכרת למדי את הטמפ', עכשיו כשמסדרים חוטים במארז MIDI לפחות שהוא לא גדול ממש אז צריך להכניס את החוטים מאחורי הכלובים ואולי להשתמש מדי פעם באזיקונים בכדי למנוע פיצול של יותר מדי חוטים וליצור סדר במארז. שאלתי היא האם דבר זה יכול לפגוע בביצועים?? כי אחרי הכל אנחנו מקפלים את הכבלים ממש ומכניסים אותם במקומות לחוצים כאלה. שאלה נוספת, אם אני פותח דפנה אחת של המארז בכדי שייכנס אוויר קר וישתפרו הטמפ' אז בדרך גם ייכנס אבק, הוא יכול לגרום לנזק? ועד כמה זה לא טוב שנכנס אבק לתוך המארז? תודה רבה, תשובותיכם בהקדם!

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by quriso,

מחפש שני מאווררי 120MM למארז ENERMAX CHAKRA, חשוב מאוד השקט והיעילות. תודה.

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by POD,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס וב- FarCry אני רואה הכל טוב חוץ מבמצב ראיית לילה, יש עיוות צבעים וגם הראיה הכללית לא כ"כ ברורה. ביטלתי את האוברקלוק והמצב נשאר ככה. יכול להיות שהכרטיס נדפק?

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  20. יש ל-IS7 והתקנתי מהדיסק את הדבר הזה שמראה את הטמפ' במחשב. עכשיו יש שם PWM שהאמפ' שלו במנוחה אצלי 36 ובמאמץ לא עובר את ה-47 (PRIME95) שאלתי היא: מזה ה-PWM הזה?...והאם הטמפרטורה שלו טובה אצלי?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  21. שלום. האם טמפרטורת החדר משפיעה על בדיקת טמפרטורת המעבד תחת Stress Testing. ברור שהטמפרטורה משפיעה על טמפרטורת המעבד במנוחה, אבל מה לגבי המקס? תודה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. שלום , קניתי מחשב חדש עם מארז Compucase 6C28. המאוורר האחורי שבא עם המארז (120 MM) , די מרעיש. ציפיתי למארז יותר שקט . בוודאות זה המאוור של המארז כי ניתקתי את כל המאוורים האחרים לבודד את הרעש. 1. בגלל שלא נראה , שזה רעש סביר מהמאוורר , האם אפשר בכלל לבקש מהחנות להחליף את המאוורר בטענה שהמאוורר לא שקט ( לא ראיתי\שמעתי את המארז הזה לפני) . 2.במידה סעיף 1 לא רלוונטי , אני רוצה אופ' מוכנה מראש , כי אם לא יחליפו , אני מעוניין כבר לקנות במקום (אפילו בחנות אחרת) ולהחליף למאוורר אחר . השאלה האם חייב יהיה לשים מאוורר 120 או שאפשר 90 קטן יותר (יהיה ניתן טכנית לחבר?) .יש לי כרטיס מסך מובנה ומעבד 5200 אשמח אם מישהו ימליץ על מאוורר שקט.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  23. המפרט בצד והנה מידע בנוגע לOC לזכרונות שלי, http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/corsair_xms2_dhx_pc2-6400_4gb_kit/3 With the timings loosened a little to 5-5-5-12 and the voltage kept at 2.3v, the XMS2 DHX managed an impressive overclock of 174 Mhz (DDR2 349), bringing the kit to a fantastic DDR2 speed of 1149. All the results taken were tested for absolute stability with OCCT stress testing. הגיעו ל1150. עדיין לא 1200 אבל מאוד קרוב. הלוח אם שלי מסוגל להגיע גם ל1300 האם OC מ800 ל1150 יתן שיפור משמעותי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  24. מפרט בחתימה... אני רוצה לנסות לדחוף עוד תמעבד ולהוריד מכפלה ולהעלות FSB... איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  25. חשבתי אולי להחליף את כל ה3 מאווררים ששואבים אצלי אוויר חם מהמארז מאחד כזה:[250mm] Product Details: The Monster fan you true modder's have all been waiting for! Performance-PCs.com designs a fan for you that is the optimal side panel intake fan. We beefed up the RPM's a bit to maximize the CFM to over 100 while still keeping the noise level down below 20 dB. We then added 5 bright blue LEDs which add color and pizzazz to your case. This fan is meant for use for hard core modder's that are capable of cutting their own large side panel holes for installation. Fan includes a pretty black trim ring bezel for hiding your cut and a sleek looking black mesh filter to keep f…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים