עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Dready,

הבאתי קרור חדש ומצויין www.activecool.com אני עומד על 30 מעלות על 3.06 גיגה, עכשיו כשאני מעלה את הfrequency ליותר מ270 זה פשוט מראה מסף שחור, וכאילו המסך לא מחובר, ואז כשאני עושה ריסטרט זה אומר לי Overclocking faild! F1 - to continu F2 to defult masheu מה זה יכול להיות? זכרונות? mircon 2x512 זה לא הקרור בטוח אולי זה ספק? 300w אולי כי אני לא יודע לעשות אוברקלוק ^^ עזרו לי בקשה

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by Kriz,

הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא…

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  3. והמאוורר הוא: AeroCool Xtreme Turbine 120 mm 90 cfm 32 dba יש לו יחס של 2.8 זרימת אויר/רעש שלא נדבר על איך הוא נראה כי הוא פשוט פצצתי, דרך אגב אני כבר הולך להזמין 4 כאלו לא פחות ולא יותר כי מה לעשות בארץ לא ניתן להשיג אותו ואם מישהו מוצא שיגיד לי בבקשה כי הוא חשוב לי... ;D מה תגידו על זה? לינק: http://www.aerocool.us/p-accessory/xtreme%20turbine/xtreme%20turbine.htm

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by maphisto,

טוב אז הכל התחיל ביום שני ,ניסיתי לעבור את רף ה 190 באס בדרכים רגילות ,קצת מתח פה ,ועוד קצת לשם , ובכל פעם קבלתי מסך כחול או חוסר BOOT (פוסט תמיד היה),לאחר שנואשתי חזרתי קצת אחורה חזרה לעבר ה 188 ולהפתעתי הרבה המחשב עושה פוסט ואף מגיע למסך BOOT אבל לא ממשיך לחלונות ?!?! לאחר עוד ניסיונות רבים לעבוד גם עם הרייד וגם להעלות עם דיסק איתחול ---כלום לא עזר אז מה כן קרה ? הלך בלוח הבקר של הדיסקים הקשיחים ולכן הוא לא תפקד . לאחר מכן הזמנתי לוח ABIT KD7 (ללא הרייד) ואתמול הוא הגיע . סיפור עצוב אבל לפחות כבר היום אני על 192 באס הלוח נותן עד 2.35 וולט למעבד ועד 3.4 לזכרונות .

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by b127,

אני מקבל לאחרונה די הרבה קריסות וBSOD, עם קוד השגיאה 0x0000007f שלפי שהבנתי מגוגל וממיקרוסופט יכול בהחלט להיגרם מOC. הענין הוא שאני כבר חצי שנה עם הOC הספיציפי, (D930 מ200 באס ל280) ולא היו לי קריסות בכלל. ובשבועיים האחרונים זה קורה בערך אחת ליומיים. האם יכול להיות קשר? אציין שהוספתי בקר סקאזי, שאינו בשימוש, דהיינו שלא מחוברים אליו כוננים כרגע. וכן החלפתי את הHD שלי, והעתקתי עם תוכנת אקרוניס את ה"C" מהHD הישן לחדש. איך אני יכול לדעת מה גורם לי את הבעיות? נ.ב. אציין גם שזה לא מעליית טמפרטורה בכלל, המעבד בד"כ על 45 עם קפיצות לכיון ה54 במאמץ וזהו. כשהוא יכול לעבוד בלי בעיות אפילו ב63.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by Boxster,

סיימתי את הOC לכרטיס מסך שלי שיש לי עכשיו NVIDIA GEFORCE 8500GT בהתחלה זה היה ככה: CORE CLOCK:459 MHZ MEMORY CLOCK:400 MHZ לאחר הOC: CORE CLOCK:610 MHZ MEMORY CLOCL:440 MHZ - אי אפשר לעלות יותר מ440 : | אממ זהו תוצאות נחמדות אפשר לעלות יותר בערך עוד 20-30 לדעתי.... כרגע הטמפ' של הכרטיס מסך:60 רגיל ו72 במאמץ.... אממ זהו ( : מישהו יודע לאיזה רמה בערך הכרטיס הגיע? תודה!

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  7. לפני שאני מחליף אותו החלטתי לנסות להמהיר את המעבד שלי, הקירור הוא AC Freezer 64, המעבד נימצא על 38-40 מעלות במנוחה לפי CoreTemp תמונה מ CPUZ של המעבד + הזיכרון: ה bios של הלוח אם: המתחים כרגע stock: לפי מה שהבנתי, אני אמור להוריד את המכפלה , לעלות את המתח למעבד , ולהגדיל את התדר. יש עוד משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל? תודה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by FeedMe,

שוב אני והקירור גז שלי אז ככה, מישהו מחברי הפורום אולי יודע (עמרי שוסטר!!!) איפה אפשר להשיג את הרכיבים המפורטים בלינק הבא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105834 הכוונה לגריז הדיאלקטרי,conforming spray , והלכה הזו שהוא השתמש בה (או משהו זהה) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by The-Star,

היום קיבלתי את המחשב עשיתי קצת חקירה ב everest וגיליתי את הטמפ' הבאות : Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) Aux 54 °C (129 °F) GPU 67 °C (153 °F) WDC WD3200AAKS-00VYA0 47 °C (117 °F) מפרט : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤ 660 1 קשיחים למחשבים שול…

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by amisha,

יש לי מחשב ישןו בטירוף פנטיום 3 600 MHZ עשיתי לו קצת OC והגעתי ל באס של 150 במכפיל (קבוע איזה עצבים!!!) 4.5 כשניסיתי להעלות אותו ל 155 הוא לא מעלה את ה מע' בהפעלה מה אני צריך לעשות ?? אני עם הקירור של אינטל והמעבד הוא בסלוט ולא כמו החדשים שבאים בסוקט

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by itsik2525,

Thermaltake MATRIX VX עם כן מה יהיה המרחק בינו לבין הספק?

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  12. רוצה להחליף את המאוורר למשהו יותר מהיר / חזק / גדול.... : איפה ניתן לקנות + המלצות לדגמים , תודה.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by dude1221,

אני עם E7400 כרגע על 3.85 אבל כשאני מעלה ל4 או אפילו ל3.90 פתאום יש מסכים כחולים וב4 המחשב קופא ומתכבה מה הבעיה ? ספק 500W ג'נרי לוחGA-G31-S2C קירור COOLER MASTER HYPER N520

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  14. http://jp.youtube.com/watch?v=V1S-Tl3TiOo&NR=1

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by ganymede,

שלום, יש למישהו המלצה לגוף קירור שקט למעבד - עד 300 ש"ח - שיתאים גם למקרה שאני אשדרג למארז קטן (לקולנוע ביתי)? האם אפשר למצוא מערכת קירור מים בתקציב כזה? מה ההשקעה המינימלית למע' כזו?

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by BassMan,

טוב קודם כל שלום כולם! הרבה זמן לא הייתי פה... טוב עכשיו לבעיה.. קיבלתי היום עכבר של מיקרוסופט.... אופטי הכי פשוט.. יש לו 2 לדים.. אחד לעינית ואחד סתם ליופי.. אז מייד פתחתי החלפתי את הלד של העינית לאחד כחול.... ועכשיו הבעיות... 1. לא ממש רואים את זה אבל לא קריטי לי... 2. העכבר עובד... אבל רק על משטחים שהם לא שחורים... כאילו השולחן שלי שחור ואז הוא לא עובד.. ועל דף לבן הוא כן עובד... יש למישהו סיבה למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  17. http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermal-interface-roundup_10.html#sect1 מממ... תמיד ידעתי שהARCTIC SILVER 5 יותר טוב מה2MX ;D לפחות קיוויתי תסיקו את המסקנות שלכם לגביי איזו משחה עדיפה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by ^DoggyStyle^,

היום קיבלתי את הפאנל הבא http://www.pch.co.il/docs/pd1588436731.htm של אנרמאקס.. חיברתי הכל, כל הכניסות פועלות, יש שליטה על מאווררים והכל על הכיפאק.. חוץ מהמסך LCD... המסך דולק, אבל לא מראה נתונים.. פשוט אור LED כחול... אשמח אם מישהו יעזור ויגיד איך אני מפעיל ת'נתונים על המסך... תודה רבה לעונים....

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by Iko89,

שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by 00Amir,

רקע : מחשב I7 860 זיכרון קרוסר 2X2G 1600MHZ CL9 . לוח אם P55A-UD3 גיגבייט כ. מסך : GTS 250 1G כאשר המצב רגיל (ללא אוברקלוק) תדר הזיכרון מראה : 1333MHZ. ו BUS SPEED מראה : 133MHZ. כאשר אני מעלה את מהירות הבאס עד 148MHZ תדר הזיכרון עולה בהתאמה 1480MHZ ( א. לא מבין למה תדר הזיכרון עולה) כאשר אני עובר את BUS SPEED מהירות 150MHZ - המחשב עולה אבל כל התקני USB לא עובדים : עכבר, רשת אלחוטית. לא ברור לי למה... ? אם הזיכרון שלי הוא 1600MHZ למה זה לא מראה לי את בכלל - הוא מראה במצב AUTO 1333MHZ . יש לציין שטמפ' המעבד במנוחה סביב 40מעלות , ושל לוח גרפי 44 מעלו - לא נראה לי מסוכן.. (על המעבד קירור בופאלו) לא ברור לי למה ה USB נתקע... דרך אגב - הצלחתי לשפר בסופר פי של 1M מ…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by elad_jacoby,

קניתי כרטיס מסך חדש : 8800GT היום אבל בeverest הוא אינו מציג את הטמפ' שלו. איך אפשר בכל זאת לבדוק אותה?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by AMD-GUY,

יש לי 6800LE שהוחלף פעמיים. הראשון נהרס בגלל הספק הג'נרי שהיה לי (עכשיו יש לי של HEC), השני היה דפוק כי הוא היה גורם למחשב לקרוס במשחקים, והנה השלישי עובד מעולה, חוץ מהעובדה שב- IDLE הוא 70 מעלות! על הראשון הרכבתי Giant3 והיה לי 45 ב- IDLE ומקסימום 63 במשחקים כבדים, בשני לא בדקתי ועכשיו הרכבתי אותו על השלישי. נחשו מה... 75 מעלות ב- IDLE! למה?! יש מצב שהחיישן דפוק? אני עם קירור מעולה ומשחה טרמית מעולה (arctic silver 5). תודה מראש עריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות מחשב לחדר...עם המארז הזה Thermaltake Soprano VB1000SWS ואני צריך פאנל שליטה טוב על המאווררים כי בכול זאת זה החדר שלי ואני רוצה שקט לפעמים....אז משהו טוב מבחיר סביר...עד 200 שקל..

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  24. שלום המחשב שלי רועש מאוד, ואני מניח שהבעיה היא במאוורר, לכן השאלה שלי לכאן היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות שיהיה שקט מאוד (רצוי שממש לא ישמעו שהמחשב פועל בכלל) ומה מחירו, תודה.

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  25. השאלה למעלה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.