עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by M-a-T-a-N,

האם הקירור הזה יותר טוב מהנינג'ה ומה ביגטייפון? המחיר שלו ירד השבוע הוא היה עולה 340 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138

• 15 תגובות
    • 796 צפיות
  2. תודה רבה לעזורים חבר שלי עשה למחשב שלי אוברקלוקינג בפעם הראשונה והוא עבד והכל ועשינו ריסט ולא ראינו שהמהירות שלו השתנתה כשנכנסנו לbios ראינו שהמהירות השתנתה , והוא שינה את המהירות ליותר גבוה ועשינו שמירה ועכשיו המסך לא מזהה מחשב מחובר !!!! עזרו לי בבקשה !!! תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by eliko78,

על איזה קירור הייתם ממליצים עד 150 שקלים (ולאיזה אוברקלוק קל,בינוני ,כבד הוא מתאים) אשמח לקבל כמה אופציות

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  4. שלום. מדובר על Corsair H50. כבל המשאבה מחובר כרגע לללוח האם (System Fan). אבל בהוראות ההתקנה מצוין במפרוש שיש לשים לב שהלוח מספק את מלוא העוצמה למשאבה. כיצד מבררים זאת? מאין לי לדעת כמה כוח משחרר לוח האם למשאבה דרך החיבור הנדון? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by adi518,

אוקי P: קראתי את הסטיקי וזה.. הבנתי שזה באמת יחסית פשוט לעשות OC אבל אני צריך לדעת כמה דברים.. מה צריך לבטל בביוס לפני שאני מתחיל לעלות את המכפלה של המעבד? מתי אני צריך להתחיל לעלות את המתח? אני צריך לשנות גם דברים בזכרון או רק של המעבד? אני חושב על OC ל 4.5-6.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by subamba,

שלום. אני מחפש קירור אוויר לזכרונות. אני מעוניין לדעת היכן ניתן להשיג בארץ ואם יש המלצות מיוחדות. או חשבתי כבר להחליף (ועל הדרך גם לשדרג) את הזכרונות שלי לDDR2 800 CL4 עם צלעות קירור יותר רציניות ממה שיש לי. כגון הPI של G.skill הזכרונות שיש לי כרגע הם G.Skill F2-6400CL5D-GBNQ במערך של 4X1. תודה תום

7. רציתי לקנות את ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro, אבל נאמר לי בחנות ממנה קניתי שאין להם גופי קירור נוספים כאלה במלאי, והיבואן הפסיק לייבא אותם. יש לכם המלצה לגוף קירור אחר? תקציב: עד 300 ש"ח לא מתכנן OC.

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  8. היי ! אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך המלצות לאיורור לכל המארז ואיוורור למעבד. השימוש של המחשב יהיה יחסית כללי כשאני מידי פעם אשתמש בתוכנות לעריכת סאונד (חובבן) ככה שהמעבד יתאמץ טיפה סביר להניח. ואני רוצה משהו טוב יחסית ומאוד חשוב שיהיה שקט. במיוחד גם שהחדר שלי חם מאוד הקיר שלי הוא קיר זכוכית והוא ממוקם בצורה כזאת שהשמש ממש מבשלת לי את החדר. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג וכד' לצורך העניין. יש ברשותי מפרט מחשב ללא אוורור למעבד ולמארז והוא מTMS הומלץ לי לקנות Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מKSP. רק אני מעדיף שהרכישה תהיה מTMS מאחר ואני כבר מתכנן לקנות מהם. הסיבה למה אני מעדיף לא ללכת לחנויות אחרות היא כי: א. טירטור ואין לי כוח לזה - ב. הם בטח יבקשו כסף עבור התקנה ועדיף …

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. Started by avilavi,

אני רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי מאוורר 120 ממ שיהיה שקט ככל האפשר ובמחיר סביר (עד 50 נגיד) ללא לדים. גם לא צריך PWM. מאוורר פשוט ושקט. אגב, מה ההבדל בין 3 פינים ו 4 פינים? ועוד שאלה, לאן כדאי לחבר אותו? ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  10. אני מחפש קירור שיוכל להחזיק לי אוברקלוק מכובד... הכרטיס של לידטק... פתוח כבר ל8 צינורות... אני רק מחפש קירור ע"מ לעשות אוברקלוק מפלצתי... תודה דן

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  11. יש ל-IS7 והתקנתי מהדיסק את הדבר הזה שמראה את הטמפ' במחשב. עכשיו יש שם PWM שהאמפ' שלו במנוחה אצלי 36 ובמאמץ לא עובר את ה-47 (PRIME95) שאלתי היא: מזה ה-PWM הזה?...והאם הטמפרטורה שלו טובה אצלי?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by dids22,

זה למחשב די ישן אם זה משנה ועדיף שיהיה בעברית אבל גם באנגלית בסדדר

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  13. תראו איזה קירור הכנתי לכרטיס מסך שלי: זה לפני:

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by rafi-s-,

יש לי כרטיס 6600gt של gigabyte ואני רוצה לצרוב לו ביוס 1 . איך אני עושה את זה 2 . אם אפשר לצרוב לו ביוס של 6800 או 6600u בקיצור ביוס של כרטיס יותר חזק ואם זה ישפיע על הכרטיס לטובה תודה לכל העוזרים

15. המעבד שלי הוא 2400 והוא מנצל רק 1800 ממנו... אמרו לי אני צריך להגדיל את הביוס עד הסוף איך עושים את זה נכנסים בתחילת המחשב כשלוחצים delete לתפריט הכחול הזה ואז?

16. שלום אני מנסה להשתמש בתוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא כותב לי שהוא לא מזהה את הDISPLAY ADAPTOR (ההודעה למטה מצורפת). מה לעשות? התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא שינה כלום [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by what the fuck,

טוב יש לי מאוורר SF2 שאין לי מה לעשות איתו (אין שום מקום במארז שינצל אותו כמו שצריך) אז חשבתי להשים אותו על ההיטסינק אז יש לי את ההיטסינק שמקבלים עם ה P4 מה שרציתי לשאול זה: 1. האם אפשר להשים עליו את הSF2 ? 2. האם זה יעזור ? 3. איך מוציאים את המאוורר שכרגע על ההיטסינק ? 4. איך מרכיבים את ה SF על ההיטסינק בלי שיפול ? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by Money_Man,

אם כן, יש המלצות??.. מה דעתכם על: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  19. http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDMATRIXSLOTFAN מאוורר עם חיבור של כרטיס למחשב המאוורר מתחבר לסלוט פנוי בצמוד לכרטיס המסך ומהווה מאוורר קרור נוסף למאוורר הקיים להגנה מושלמת בפני התחממות יתר של המחשב וכרטיס המסך באם יש לך כרטיס GF או ATI מהדגמים האחרונים יש לך פתרון לקרור נוסף של המערכת בנוסף מוריד את טמפרטורת המחשב ב 5-6 מעלות נוספים 2. האם הגיוני שמעבד amd xp2000 יעבוד בחום של 75-80 מעלות???

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by Void,

מה אתם אומרים על הלוח הזה לאוברקלוק ובכלל? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by liran_h,

שלום יש מעבד פקסקוט 3 גיגה שיש לו בעית רעש (אינטל מקורי) אני רוצה המצלה להחלפת מאורר שיהיה שקט משהוא שיתן רעש כמו 2000 סיבובים של המאורר המקורי של אינטל (בזמן עבודה רגילה ללא מאמץ) כמו כן כרגע המעבד עובד קבוע על 5400 סיבובים לשניה והטפרטרות עומדות על 52 מעלות למעבד ו 37 מעלות ללוח האם שהוא AUSUS דגם p4c800 e dulex תודה מראש

• 15 תגובות
    • 795 צפיות
  22. זה המעבד: AMD ATHALON XP 2500+ אני עומד לבצע OC למעבד, כבר הבנתי איך עושים (הסבירו לי אתמול). עכשיו, אני יודע שבמעבדים נעולים אי אפשר לשנות את הנתון הזה בביוס: X- Multiplier Factor X11.0 הוא נתון קבוע למעבד נעול ואי אפשר לשנות אותו לפי מה שהבנתי. אבל אני במעבד שלי כן הצלחתי לשנות אותו, שיניתי אותו ל-13, אבל כמובן לא שמרתי את ההגדרות (כי עדיין לא קניתי היטסינק טוב ואין לי איוורור ממש טוב במארז, אני רק בדקתי איזה הגדרות יש בביוס). אז אם אני הצלחתי לשנות אותו, זאת אומרת שהמעבד שלי לא נעול? (אל תשכחו שאני לא עשיתי שמירת הגדרות, פשוט יצאתי מביוס אחרי זה מבלי לשמור שום דבר). ועוד משהו: שמעתם פעם על מישהו שנשרף לו המעבד בגלל שהוא העלה את המהירות של המעבד מ-1830MHZ ל-1950MHZ? …

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by itsik2525,

Thermaltake MATRIX VX עם כן מה יהיה המרחק בינו לבין הספק?

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by pavel19,

חברה מה קורה יש לי שאלה לגבי אוברקלוקינג, נכון כשעושים אובר אז זה מקצר את תוחלת המעבד אז רציתי לדעת בכמה אחוז ואם מהמירים את זה לזמן בכמה חודשים/שנים זה מקצר את התוחלת שלו? ועוד שאלה האם אובר של מעבד פוגע גם בלוח-אם ובחלקים אחרים של המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by avi15,

היום קניתי והתקנתי את FREEZER 7 PRO, אני 100% בטוח שזה יושב טוב. בכל מקרה, הרצתי את system stability test של everest, המעבד הגיע ל48 מעלות. התחלתי לשחק בGRAW ושאני יצאתי מהמשחק ראיתי 84 מעלות, יכול להיות שהחישן נידפק?או שמשהו באמת לא בסדר? נגעתי בצלע קירור וזה לא מרגיש 80 בכלל! עכשיו 5 דקות אחרי, החישן אומר אותה טמפרטורה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים