אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בכל מיני מקומות שחיברו פלטה טרמואלקטרית אל בלוק מים וזה מביא תוצאות קטלניות. השאלה שלי זה אם אני שם זתי פלטות טרמו אלקטריות? זה בעצם מכפיל את ההפרש טמפרטורות מה שאומר שאני יוכל להריץ את המעבד על -30 או -40 מעלות לא?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הוא מטריף אותי !!! כמו טרקטור מנייטורי שפועל לי באוזן !!! החלפתי ללוח חדש וכנראה המואארר של הצ'יפ לא משו ... הוצאתי אותו שיחקתי קצת נתיתי לו איזה טיפת שימון (למרות שהמחשב חדש) לא עוזר אפשר לנתק אותו או שלא בריא ? נ.ב גם על 100 אחוז וגם על 50 אחוז עושה רעש
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. מדובר על Corsair H50. כבל המשאבה מחובר כרגע לללוח האם (System Fan). אבל בהוראות ההתקנה מצוין במפרוש שיש לשים לב שהלוח מספק את מלוא העוצמה למשאבה. כיצד מבררים זאת? מאין לי לדעת כמה כוח משחרר לוח האם למשאבה דרך החיבור הנדון? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום רב , המאוורר של ה TT 120 שהיה לו נפטר (ליתר הדיוק נשבר מסיבה שלא ברורה לי) , צריך המלצה למאוורר חלופי , המעבד כרגע ללא OC השאלה אם הוא יכול לעבוד בלעדיו ולהריץ משחקים ותוכנות או שעדיף להימנע. המארז הוא ANTEC900 שהוא מאוד מאווררר אבל לא יודע כמה זה יהווה תחליף זמני לבלי מאוורר על הגוף קירור. עצתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, 1. האם ישנם כבלים מאריכים או התקן אחר (4-5 מטר) לעכבר, מקלדת מסך וכ"ו כדי שאוכל להוציא את המחשב מהחדר ולהמשיך לעבוד כרגיל? 2. יש למשהו לינק לתוכנה למדידת החום במעבד AMD? 3. מהוא החום המקסימלי שמעבד AMD2000 מסוגל לעמוד בו? 4. הצעה אחרת למניעת או הקטנת רעש המאוורים - תתקבל בברכה. תודה, שלומי
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לרוב הוא יושב על ה- 50 מעלות אבל במאמץ הוא יכול להגיע גם ל-60. הבנתי שזה די גבולי. מנגנון הקירור הנוכחי אצלי: 2 מאוורים של המארז: אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר. הקדמי הוא הנמוך מביניהם. 1 מאוורר של המעבד 1 מאורר של הכרטיס מסך 1 בספק כח הצעות?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי משתמש בקירור scythe ninja 3 על מעבד phenom II x6 Six Core 1055T ורוצה להחליף לו את המאוורר לאחד מואר עם לדים... הבעיה שהמאוורר של המעבד מגיע עם 4 חוטים והמאווררים הרגילים שיש בחנויות הם 3 חוטים .... האם אפשר להרכיב כזה מאוורר על הקירור? מה יקרה אם אחבר בכל זאת את המאוורר עם החוט החסר?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
Gigabyte Neon Cooler 8 Pro For K8 שווה 108 ש"ח ? כמובן למעבד AMD 3000 64bit .
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אלן יש לי 4 מאווררים כאלה במארז שכבר שנה-וקצת עובדים על FULL , והם כבר לא מה שהם היו , רציתי לשאול אם אפשר לשמן אותם , והסיבה שאני שואל היא שכשקניתי אותם אני זוכר שהיה רשום שיש להם נוזל מיוחד בפנים , השאלה אם זה יפגע או יפעל בכלל?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן חברה', אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד בעל 4 ליבות בחודש חודשיים הקרובים, ההתלבטות כרגע היא בין ה Q6600 לבין המעבדים החדשים שצפויים להגיע שיכילו 12 מגה זכרון מטמון... השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות (בכל אחת מהאופציות) לקרר את המעבד בצורה פסיבית? השאלה מתחלקת לשניים - בהנתן שאיני עושה OC, ובהינתן שכן. סה"כ אני לא בטוח לגבי הצורך ב OC במעבדים האלה כי למה שאני צריך אותם הם לדעתי מעל ומעבר גם ככה... אבל הסקרנות תמיד מחייבת לשאול.
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא 2400 והוא מנצל רק 1800 ממנו... אמרו לי אני צריך להגדיל את הביוס עד הסוף איך עושים את זה נכנסים בתחילת המחשב כשלוחצים delete לתפריט הכחול הזה ואז?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אין לי שום קירור נורמלי (מעבר למאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, ואני יכול להוסיף מאוורר שיוציא אוויר לתוך הספק) אני עובד עם הHSF המקורי של המעבד וספק גנרי. כדאי להסתכן אפילו בOC מינימלי כזה?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מארז http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1502 עכשיו יש לי בצד מאוורר שמאיר באור כחול - נחמד הכל טוב ויפה. יש לי גם אור כחול בתוך המארז (הוספתי) מישהו מכיר אתר שמוכר גרילים בגודל 12MM שאני אוכל להחליף את הגריל של המאוורר שיש לי בצד (זה סתם רשת לבנה) ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה את המחשב אתמול - הלכתי על LEADTEK 7900 GS - אני חדש ל-OC איזו תוכנה מומלצת ל OC - אנא קצת טיפים מה לעשות - תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קירור של זלמן למעבד I5 בטווח מחירים של 150 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800gt גירסאת OC של INNO3D (לא ICHIIL) בכל מקרה עדעכשיו השתמשתי באוורסט גירסאת אולטימייט 4.20 והטמפ' של הכרטיס מסך הייתה 43-46.... עכשיו אחרי שהורדתי את הגירסאת אולטימייט החדשה יותר (4.50)סתם כדי להתעדכן הטמפ' קפצה ל-53-56!!!!! עכשיו כל שאר הדברים נשארו אותו דבר בלי שינויי GPU Memory 47°C ו- GPU Ambient 43 °C וגם המעבד הספק וכל שאר הדברים נשארו ללא שינויי...רק הכרטיס מסך פתאום קפץ ב-10 מעלות... אז רציתי לדעת מה יכול להיות שקרה?אולי באג בתוכנה?אולי הגירסא הקודמת לא הייתה טובה?מה לעשות?שתיהן היו גירסאות אולטימייט אז מה קרה עכשיו שזה מציג טמפ' הרבה יותר גבוהה?
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה זה רשום ? ויש לי עוד שאלה, איזה יחס עדיף, 2:1 או למשל 6:5, אני יודע ש 2:1 עדיף אני פשוט לא מבין למה, כי בעצם ביחס 2:1 הוא יעשה מחזור ויחכה אחד יעשה מחזור ויחכה אחד, וביחס 6:5 הוא יעשה חמש ויחכה אחד יעשה חמש ויחכה אחד, אז מההגיון שלי 6:5 עדיף לא ? מישהו מוכן להסביר למה 2:1 עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
או להשאל עם הגנרי של AMD... שווה את ההשקעה (אני לא עושה OC) [זה נותן לי 3 שנים אחריות במקום שנה גם]
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישןו בטירוף פנטיום 3 600 MHZ עשיתי לו קצת OC והגעתי ל באס של 150 במכפיל (קבוע איזה עצבים!!!) 4.5 כשניסיתי להעלות אותו ל 155 הוא לא מעלה את ה מע' בהפעלה מה אני צריך לעשות ?? אני עם הקירור של אינטל והמעבד הוא בסלוט ולא כמו החדשים שבאים בסוקט
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לא יודע כמה זה רלוונטי (אחרי זמן רב - לא היא לי אינטרנט) אבל במקום להשתמש בברגים ואומים אני השתמשתי לחיבור הדלת בברגים קודחים או פחפחים (בלשון מקצועית ;D). אלו ברגים שבצה שלהם יש ראש קידוח ותוך כדי הברגתם הם יוצרים חור גם ב פרסטפקס וגם בפח של הדלת הם מחזיקים נהדר וקלים יותר לעבודה מאשר קידוח של חורים לפני כן
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
רציתי לבקש עזרה אני נואש קניתי תמאוורר הזה לזכרונות דגם : RC Turbo Module http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=125 הבעיה שזה לא עוזר לי כי אני חייב תצלעות קירור האלה : Arctic RC http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=124 בבקשה אחים תנסו לעזור לי פה אני חייב להשיג אותם ואני לא מוצא איפה אפשר לקנות אותם... בבקשה עזרה =]
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
כידוע סידור כבלים במארז משפרת בצורה ניכרת למדי את הטמפ', עכשיו כשמסדרים חוטים במארז MIDI לפחות שהוא לא גדול ממש אז צריך להכניס את החוטים מאחורי הכלובים ואולי להשתמש מדי פעם באזיקונים בכדי למנוע פיצול של יותר מדי חוטים וליצור סדר במארז. שאלתי היא האם דבר זה יכול לפגוע בביצועים?? כי אחרי הכל אנחנו מקפלים את הכבלים ממש ומכניסים אותם במקומות לחוצים כאלה. שאלה נוספת, אם אני פותח דפנה אחת של המארז בכדי שייכנס אוויר קר וישתפרו הטמפ' אז בדרך גם ייכנס אבק, הוא יכול לגרום לנזק? ועד כמה זה לא טוב שנכנס אבק לתוך המארז? תודה רבה, תשובותיכם בהקדם!
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום כולם! הרבה זמן לא הייתי פה... טוב עכשיו לבעיה.. קיבלתי היום עכבר של מיקרוסופט.... אופטי הכי פשוט.. יש לו 2 לדים.. אחד לעינית ואחד סתם ליופי.. אז מייד פתחתי החלפתי את הלד של העינית לאחד כחול.... ועכשיו הבעיות... 1. לא ממש רואים את זה אבל לא קריטי לי... 2. העכבר עובד... אבל רק על משטחים שהם לא שחורים... כאילו השולחן שלי שחור ואז הוא לא עובד.. ועל דף לבן הוא כן עובד... יש למישהו סיבה למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-