עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vatos-Locos,

למעבד אני לא צריך סנסור כי יש על הלוח להרדיסק שלי אין סנסור וגם לא לכרטיס מסך אני רוצה לחבר להם תסנסור אבל השאלה שלי היא איפה הכי נכון לחבר את הסנסור ועם מה

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by romany2005,

שלום, נשברו לי התפסניות של הלוח אם עכשיו יש לי דבק מגע האם זה טוב להדביק אחת מהם(נשבר רק חלק קטן מהתפסנית), התפסניות משמשות להחזקת המאוורר שעל המעבד.

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  3. להתחלה שוב תודה ל hwzone על הקירור של TT לזכרונות שקיבלתי במפגש ;D . הדבקתי אותו ולא הייתי בטוח שעשיתי את הדבר הנכון , הדבקתי את הקירור מצידו הימיני של המאורר ומעליו , האם זה היה בסדר ? או שהלך הקירור :-\ ?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אוקי, אז זה הולך ככה. ישלי OC יציב על המחשב כבר בערך חודש וחצי.. בהגדרות הבאות: FSB400, מעבד X8, עובד על 3200, מתח 1.36 זכרונות עובדים על 800, בתזמונים 4-4-6-12 במתח +0.3 = 2.11. הFSB קיבל +0.25, והNB קיבל +0.15 (זה המינימום מתחים שהייתי צריך בשביל לקבל בוט לפני חודש וחצי) הכל טוב ויפה, הרצתי היום PRIME95 וכמו שהכי כיף, אחרי 4 שעות ו20 דקות, קיבלתי שגיאה.. מדהים :-\ ואז ניסיתי לשחק מחדש בהגדרות, ודי לתדהמתי גיליתי שהמערכת עושה בוט גם על +0.2 לזכרונות = 2.01 = על אותה מהירות ואותם תזמונים! (133Mhz יותר מסטוק! ורק =0.1V יותר מסטוק! זכרונות מעולים =] ) והFSB / NB צריכים רק +0.1 ! אפשר לדעת מה זה הקטע הזה? למה לפני חודש וחצי הייתי צריך למלא את הלוח בתוספות מתחים בשביל להחזיק…

5. Started by onn_the_vy,

המאוורר של הדוקטור מת.... (מי שלא יודע על מה מדובר.. -> http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=hsf4 ) מה כדאי לקנות במקום שיהיה שקט, מקרר, ולא יעלה הרבה כסף...... (יש לי -400- בבנק...צבא מזדיין..) תודה :-)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. העובדה שנוקטואה שולטת בעולם קירורי האוויר לא עוצרת אותה מלנסות עם קירור חדש - והיא מצליחה, ובגדול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%90%d7%94-%d7%98%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%93/

• 23 תגובות
    • 10.7k צפיות
  7. קבלו את השיטה החדשה לאיוורור המחשב ! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by MiniMizer,

האם היא צריכה לגעת בגוף המעבד או לא? שאלתי הרבה אנשים ולא קיבלתי שום תשובה אחידה חלק אמרו שהיא לא צריכה לגעת כיוון שאז הטמפרטורה שמדווחת תהיה גבוהה יותר ממה שהיא באמת, חלק אמרו שהיא צריכה לגעת כדי לקבל מדידה מדויקת יותר וחלק אמרו שזה לא משנה כי ממילא הדיודה לא מדויקת בכלל. ובכן, What do you think?

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by owen10,

אני מחפש איזה דרך לקרר את הדיסק קשיח שלי!!! חשבתי אולי לקנות לו מאוורר כזה ששמים עליו, אם למישהו יש המלצות איך לקרר את הדיסק קשיח בבקשה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  10. או לשאוף אוויר החוצה מצלעות הקירור??

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. Started by MoSQuiTo,

אני יודע שיש אפשרות להדליק את המחשב על-ידי לחיצה כפולה על המקש השמאלי בעכבר... עכשיו השאלה היא איך מגדירים זאת???

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by ofird,

האם זה ייתכן? את המאוורר הנ"ל קיבלתי עם המעבד AMD 3200 לפני חצי שנה במחיר מוזל: http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm ובזמן האחרון הוא מתחיל ממש להרעיש (הוא מעולם לא היה שקט מידי...) האם זו תופעה נפוצה? מה אפשר לעשות? אם אתם ממליצים לי להחליף את המאורר - אז איזה דגם מומלץ למיפרט שלי (מחשב HTPC, ALWAYS ON).?

• 6 תגובות
    • 422 צפיות
  13. Started by shimon16,

עד עכשיו היה ברשותי דרייבר ישן של Nvidia שמקבלים בבאנדל של הכרטיס מסך והטמפ' של הכרטיס היתה בסביבות 60-63 מעלות ע"פ הדרייבר אתמול התקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של Nvidia והטמפ, צנחה ל46-50 מעלות. מי מהדרייברים מזייף? הטמפ' סבירה ל6800 רגיל עם 16 צינורות פתוחים?

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  14. אני תמיד הייתי בטוח שאוברקלוק עם הדרייברים דרך קולביטס 2 זה הכי טוב (בלי כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב ותופסות זיכרון). אני מבין שאני טועה(נכון?!) ושאוברקלוק עם תוכנות ייתן לי מהירויות יותר גבוהות אבל לפני שאני אשתגע עם הורדת כמה תוכנות: מהי התוכנה הכי מומלצת ל6600GT של ALBATRON ? ? ? המקסימום של הדרייברים(הקירור הוא בלוק כרטיס מסך ומע' BIGWATER 46C IDLE) הוא: ליבה: 603 זכרונות: 1.19 תוצאת 3DMARK05 היא : 4250 תודה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  15. אני אגיד את דעתי בהמשך....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tgen,

אף פעם לא יצא לי להתעסק בהמהרת חלקים למחשב והבנתי שהמעבד E6300 יכול בקלות לתת יותר מהתפוקה הרגילה שלו. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להדריך אותי לגבי כל התהליך כל זמן שזה לא כרוך בסיכונים מיוחדים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איפה אני מוצא מדריך...? כדי להטריד אתכם פחות

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  18. Started by xtract1,

אנשים קראתי פה את כל המדריכים ואני מודה שעדיין לא הבנתי ככ. בחיים לא התנסתי בOC ובקושי ידעתי מזה..אני חושב אבל לעשות OC ל2 מחשבים בבית.P4 עם תושבת 478 ששמעתי שהם טובים. אז כמה דברים. 1. אמרתם שיש איזו ליבה שלא מומלצת בתושבת הזו...אז איך אני בודק איזה ליבה יש לי? 2.הבנתי שיש תוכנה לOC של כרטיסי מסך וכו'...לא הבנתי איך אני עושה בפשטות OC למעבד מישו יכול להסביר לי במילים פשוטות או עם איזה תוכנה וכו'?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by MAOR,

לא מזמן נדפק לי הארד דיסק וקיבלתי בגדר האחריות(אם טיפה תוספת כי הקודם היה 20 גיגה) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM אתמול אחרי שהמחשב היה פתוח מהבוקר עד הערב פתחתי את המארז (לעשות איזה סדר בחוטים) נגעתי בהארד דיסק וצעקתי .... איזה חום זה היה !!!!!!!!! יש לי 4 מאווררים (לא כולל ספק והיטסינק) 1 מתחת להארד דיסק מכניס 1 בין הלוח להארד דיסק שוכב (יש חור למטה) הוא מכניס אוויר ודוחף את האוויר החם למעלה 1 על הדלת מול הלוח והכרטיס מסך מכנס 1 מתחת לספק מוציא אוויר + הספק שמוציא אוויר וההארד דיסק עדין חם אני לא יכול להגיד לכם את המעלות ... כי החיישנים שלי הלכו ... מה לעשות איך לתקן את הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by chenzig,

מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר 3? וכמובן יתרונות וחסרונות של שניהם

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. רציתי לדעת מהם בדיוק ההבדלים בין שניהם בו נגיד שאני יכול להשיג אותו במחיר טוב השאלה האם בכלל להשקיע או להישאר עם המקורי כל זאת במידה ואני לא מתכנן המהרה בשלב הקרוב ,אין מה לדבר על מאווררים אחרים כאופציה יותר משתלמת ה GOLDEN הוא הברירת מחדל היחידה שלי לצורך הענין

22. Started by hagay21,

רכשתי 5 סוגים של מאווררי 120מ"מ ומולם העמדתי 5 סוגי 80 מ"מ והתוצאות שהגעתי אליהן היו שכל מאווררי ה 120 אכן דחפו יותר אויר כמצופה חלקם אף הרעיש יותר מן ה 80 (מי שחולק מוזמן לבוא למבחן שמיעה) אך התוצאה העיקרית של הניסוי הייתה כיוון זרימת האויר והמסקנה שהגעתי אליה היא שמאווררי ה 120 דחפו את האויר מן מרכז המאוורר לצדדיו בעוד שכל מאוררי ה 80 מ"מ דחפו לכיוון מרכז המאוורר לסיכום ה120 בנויים לקרר שטח רחב בעוד שה80 מ"מ ניראו יותר לשטחים ספציפיים או כיוון יותר מדויק המיבחן שעשיתי כלל הדלקת פצצת עשן של פורים על מנת לראות לאן זורם האויר

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by kaki356,

יש לי מישהו אולי טבלה? אני מדבר על TR EX כאשר מורכב עליו מאוורר אחד או שניים

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by cupra,

ראשית מילה רעה ל asus שסיבכו את העסק, הגדרת ה pat בביוס מסורבלת ולא מובנת. בביוס קיימות 2 הגדרות שנוגעות בעיניין, הראשונה נקראת: תחת הגדרת הציפסט יש performance acceleration mode ומוגדרת כ auto או enabled, פה הסירבול, כל אדם יכול להבין שזה בעצם ה pat, מה גם שהדבר לא מוזכר בביוס או בחוברת ההוראות, וזה לא. ניסיתי לבדוק את העיניין ולא היה ולו תוצאה 1 שונה בין 2 המצבים. תחת האפשרות השניה שנמצאת בביוס היא performance mode וניתנת לשינוי כ auto ו standard ו turbo, דווקא האפשרות הזו נראית ככיוון הטיימינג של הזיכרונות, מה שהסתבר כלא נכון. כדי להיות בטוח שאכן זו אפשרות ה pat נשארתי במצב auto הבאס התכוונן ל mhz הדיפולטי של הזיכרונות שלי 250 ( 3.75ghz ) והורדתי תיזמונים מ 3-4-4…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  25. תרשמו לי בבקשה עד לאיזה באס הגעת? שהמחשב היה יציב כולל העלת מתח לזיכרון ולמעבד.? אני לדוגמא הגעתי ל148 באס וזה לא היה יציב ו145 באס יציב.. אז בבקשה תגובות

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים