אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי מתחים ואני ישמח אם תסבירו לי אותם[= דבר ראשון,אשמח אם תסבירו לי מה עושה פה כל שורה ולמה היא אחראית ( כמו מתח למעבד,לגשר צפוני וכו'.) ועוד דבר,אשמח אם תכתבו לי מה המתחים המקסימלים שאסור לעבור אותם כי אם אני יעבור אותם הם כבר יתחילו לגרום לי נזק(הכוונה במעבדי 45NM או במעבד שלי Q9550). תודה רבה לעוזרים בבקשה תפרטו ככל האפשר[= עריכה: עוד שאלה קטנה,אם אני רוצה לקנות לוח אם איך אני יודע לכמה מקסימום FSB הוא יכול להגיע כדי שלא ישמש לי כגבול בOC?. Motherboard Voltage Control******* Load-Line Calibration [enabled] CPU Vcore [1.4875V] CPU Termination [1.500V] CPU PLL [1.670V] CPU Reference [0.935V] MCH Core [1.620V] MCH Reference [1.120V] MC…
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, הדרישות: 1) מקרר טוב מאוד (מן הסתם). 2) יכולת להגיע ל-OC גבוה. 3) נראה יפה. 4) כמובן מותאם לתושבת LGA775 (עדיפות לתושבות החדשות יותר). תודה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אוקי חחח יש לי במחשב 384MB זיכרון..(ddr) עכשיו זה מוחלק לשני כרטיסים בצורה מוזרה! אחד מהם הוא 128MB DDR 133MHZ (שזה 266MHZ) והשני תתפלאו לשמוע 256MB DDR 400MHZ (שזה 800MHZ!) עכשיו את השני קבלתי כפיצוי בגלל שקבלתי את המחשב עם כרטיס 256MB דפוק אז בשקתי שיחליפו לי וקבלתי פיצוי כרטיס הרבה יותר טוב עכשיו בגלל שהמהיריות שונות הבנתי שזה הולך לפי הנמוך..שזה יוצא מאוד חרא הזכרונות איטים אז יש אפשרות שאני לפחות אעשה אוברקלוק לכרטיס אחד (הכוונה ל 128) שטיפה יגיע ליכולות? אם יש אפשרות לעשות OC לכרטיס אחד אז איך עושים?? תודה רבה, רן.. : ???
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של INTEL P 4 3 GHZ רציתי לדעת מה הטמפרטורה הרצויה של המעבד במנוחה ומהיא הטמפ' הרצויה שלו בעבודה.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי E8500 ומאוורר של TERMALTEK BIG TYPHOON ורציתי לדעת עד כמה יכול להגיע המעבד באובר קלוק בלי לפגוע בו ...... בנוסף רציתי לדעת אם אני מעלה את האובר קלוק כמה חלקים אחרים במחשב מושפעים מהעניין ואם אני יכול לפגוע בהם...... נ"ב אני חדש בפרום אז אם טעיתי במיקום של השאלה אני מתנצל מראש ןתודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם ATI למדו או שה HD4830 יסבול גם הוא מבעיית חום במצב סטוק כמו אחיו הגדולים?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
לאיזה שיפור ממוצע אפשר לצפות מ overclock מעבד של 920 i7 עם GTX560?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי, ורציתי לדעת לאיזה מהטמפ' של המעבד צריך להתייחס? מופיע לי Core#1 Core#2 ו CPU בנפרד.... הטמפ' של ה CORE גבוהה יותר כמו שאתם יכולים לראות בתמונה והטמפ' של ה CPU נראית לי סבבה... השאלה האם זה בסדר. מדובר על Intel Core 2 Duo E8400 בנוסף האם הטמפ' של הלוח לא גבוהה מידי? (הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD4850.... יכול להיות שהוא גורם גם ללוח להתחמם?) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום החלפתי לאחרונה את המאוורר של הכרטיס מסך למאוור מאותו סוג מכיוון שהוא היה רועש. 1)הטמפ' שהיו בכרטיס שלי אז היו בין 33-37 במנוחה(ac cooling one fan) ועכשיו אחרי שהחליפו לי כרטיס הטמפ' במנוחה הם:40-42 ואני לא מבין למה כי זה אותו כרטיס.. האם זה משפיע על חיי הכרטיס או ששינוי כזה בטמפ' לא משמועתי? 2)יש לי בעיה שלפעמים שאני מכבה את המחשב ומדליק אחרי כמה זמן הכרטיס נתקע בדקתי את זה בכך שפתחתי את המארז שהמחשב פעל ועצרתי לשנייה אתה המאוור,הייתם מצפים שהכרטיס יחזור להסתובב אחרי זה אבל לא הוא נתקע וזז בתנועות קטנות במקום הלוך חזור(כמו פרכוס). כשזה קורה הכרטיס מגיע למטמפ' של 100 ומשהו מעלות ואז הוא נכבה וזה כבר בעיה יותר מטרידה למרות שהיא קורת בתידרות של פעם בשבועיים ואז אני צריך…
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, איך הטמפרטורות של המחשב שלי??? יש לי מארז של COOLERMASTER CENTURION 5 II לפי דעתי הן קצת חמות ורציתי לבקש שתייעצו לי איך אפשר לקרר את המחשב לטמפרטורות נורמאליות, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הבאתי קרור חדש ומצויין www.activecool.com אני עומד על 30 מעלות על 3.06 גיגה, עכשיו כשאני מעלה את הfrequency ליותר מ270 זה פשוט מראה מסף שחור, וכאילו המסך לא מחובר, ואז כשאני עושה ריסטרט זה אומר לי Overclocking faild! F1 - to continu F2 to defult masheu מה זה יכול להיות? זכרונות? mircon 2x512 זה לא הקרור בטוח אולי זה ספק? 300w אולי כי אני לא יודע לעשות אוברקלוק ^^ עזרו לי בקשה
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אתם יודעים כל הקלוקים והבאסים וכל השאר... ואם אפשר אז גם הסברים מה זה כל דבר לא יזיקו בכלל...
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,מעבד AMD 2000(לא עם ה-0.13) ,וולקנו 9. הטמפ' שלו היא ברגע זה כ-50 מעלות בערך,אני יודע שכבר דיברו על זה המון ש-50 מעלות זה לא מסוכן אבל השאלה שלי היא האם זה לא הרבה בהתחשב בעובדה שיש לי 7!! מאווררים? המחשב גם לפעמים נתקע לי האם יכול להיות שיש לזה קשר לטמפ' הזו?(שמגיעה לאחרונה גם לאזור ה-60). מה אני יכול לעשות בעיניין? מרחתי שוב משחה לאחרונה ולא השתנה כלום,אני יודע שהמארז הזה הוא מעולה וגם המאוורר של המעבד,אולי הגוף קירור הזה הוא פשוט לא משהו? במידה ואני אחליף לגוף קירור טוב יותר(אתם מוזמנים לזרוק הצעות) האם יהיה שינוי מהותי? ובכלל אם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק זה משנה הגוף קירור כי הרי המאוורר עושה את רוב העבודה לא?
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://img408.imageshack.us/img408/5232/asfpf7.jpg לא הבנתי. גם ב-SPEED FAN זה 23 מעלות.. כנראה משו דפוק, נכון? המפרט המלא: E6600 Core 2 Duo @ 3.0 GHZ 340 ומשהו על מכפלת 9 [שמתחלפת ל-6 בזמן שהמעבד לא מעמיס על עצמו =] אחלה אפשרות יש להם שמה באינטל] GIGABYTE 945P-S3 ASUS 7300GT @ 440\880 קירורי סטוק להכל ספק כוח של ENEMARX LIBERTY 620W ^ מתכנן לקנות עוד חצי שנה+- כרטיס HIGH END של Nvidia או ATI [תומך DX10 כמובן] בכל מקרה יש לי שאלה על המעבד.. האם זה יתכן שהטמפרטורה שעכשיו היא 23 הייתה מקודם 53, לפני מס' שניות? השתמשתי ב-Easy Tune של GB.. ראיתי שהמאורר פעל על 23% שמה ב-AUTOMATIC MODE עכשיו, העלתי את זה ל-50 ומשהו אחוז וזה עשה כזה רעש מגניב של אוויר של טווו כ…
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יצרנית פתרונות קרור גז ASETEC הוציאה מוצר קרור חדש VAPOCHILL MICRO נראה מעניין ביותר.... http://www.asetek.com/
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GeForce 6600GT והתקנתי דרייבר חדש יותר nVidia ForceWare 77.72 (הגרסא הקודמת הייתה 71.89) התוצאה הייתה שיפרו של כ - 2.5% ב -3dMark 2005 (מממוצע של 3740 נקודות ל- 3830 בהרצה של 3 מבחני המשחקים). לא רע, נכון? דרייברים חשדים משפרים כך בד"כ?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הי, אני עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד Intel Q9550. תכננתי להצמיד אליו את ה Arctic cooling freezer Xtreme, אך קבלתי המלצה שמכיוון שמדובר ב Quad אני חייב קרור הרבה יותר אגרסיבי ולכן כדאי להשתמש ב Thermalright Ultra 120 eXtreme + מאוורר עליו. ההמלצה מייקרת את המערכת בעוד 150 ש"ח, ולדעתי בלי סיבה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה הטמפ' הממוצעת הרציונלית של הרכיבים הבאים? לוח אם מעבד CPU כרטיס מסך GPU הארדיסק ובמצב מקסימום עד איזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק לחומרה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
השלט הזה של הילדים אפשר לעשות אתו שלט למשחקי מחשב הנה קישור איך עושים http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 http://www.geocities.com/adlanmenny/1.bmp זה השלט^ תשאלו שאלות
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לפני הכל זה המפרט של המחשב שלי: המחשב שלי: כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box מארז NZXT Tempest קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme אוקי הבעיה GHZ ממש נמוך צריך להיות על 3160 וזה על 1998.. המחשב בזמן מנוחה: http://up17.siz.co.il/up1/ylwemkjzn4jw.jpg המחשב בזמן מעמץ: http://up23.siz.co.il/up3/lluzzdootlvd.jpg ועוד תמונה ממש מוזרה -חובה כניסה- http://up13.siz.co.il/up3/twk…
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- עדיין חברים יקרים לא עניתם לי על שתי שאלות 1- האם להוסיף 100 שקל ולעשות כאילו המרה למעבד 2000 במקום ה1900 שווה? אני יודע שחנויות רבות לא מסכימות לזה 2- למה אני נתקע ב148 באס למען השם אני לא מבין זה מחרפן אותי אני לא ישן בלילה מרוב עצבים זיכרון קניתי במיוחד pc2700 xtreme ddr 333 אין מצב שהוא תוקע אותי ב148 לוח של גיגה בייט דגם 7vrxp ver 1/1 שאני יודע שהלוח הזה מגיע ל160 בכיף ואני חושב נתקע ב166 דבר שלישי אין לי שום כרטיס שיכול אולי לעצור תאובר קלוק כרטיס רשת יש לי מובנה יש לי רק על הpci כרטיס קול של קריאטיב 5.1 שאני לא מאמין שהוא יכול לעצור אותי ועל הa-g-p יש לי את הכרטיס מסך asus 8200t ti 20…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחפש מידע חוות דעת על שני המוצרים ותוכנות נלוות עם שווה את ההשקעה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום וצהרים טובים! עשיתי לפני כחודש OC אבל לפי מה שאני מבין היחס בין הזיכרון למעבד לא תקין. זהו הOC הראשון שלי אז ככה שאין לי הרבה ידע מעבר לזה. הטמפרטורות במאמץ מגיעות ל:68-73 לפי מה שאני רואה המערכת יציבה מאוד. נ.ב המתח ניתן ע"י המערכת(אני קצת מפחד להתעסק עם זה כי אני לא כ"כ מבין בזה) המפרט הוא: מעבד:Q6600 קירור:gigabyte g power לוח אם:gigabyte p35 ds3l זכרונות של kingston 800mhz (אם צריך דגם צפציפי אני יבדוק) צרפתי תמונה. תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-