עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ככל הנראה אני מזמין את החלקים יום שלישי.... אז ככה... DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Mushkin RedLine XP4000 DDR500 1GB (2x512MB) 2-2-2-6 לאיזה קירור אני צריך לדאוג במתח של 3.5V?... איזה מאורר מומלץ?? (שיהיה שקט וטוב...מעדיף שקט על ביצועים...עד גבול מסויים)... ועוד איזה מאורר הכי שווה אפשר לקנות לXP-120... אני מתחיל לחשוב שהTT TB לא משהו בגלל הנתונים השקריים של TT... והאם Enermax 420W EG425P-VE FMA יחזיק את כל העומס של הOC הזה?? (למעבד 250*10 בכמה מתח שיידרש) עריכה: בנוגע לHIS X800XL iTurbo.. איזה קירור צריך לזיכרונות בשביל להגיע לOC נחמד מאוד?? במארז מקורר היטב.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by shemiraz,

הכרטיס שלי טיפה רועש נדמה לי איך אני יודע מה מהירות המאוורר באחוזים או כמה rpm ? ב speedfan לא רשום לי

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by crovei,

צהריים טובים (: אני עכשיו לפני קנייה של קירור למעבד+לכ.מסך.. ויש לי קצת לבטים בנוגע למשחה הטרמית שעליי להשתמש בה.. הקירור למעבד הוא zalman cnps7000B alcu, והקירור לכ.מסך הוא Arctic-Cooling NV Silencer 5 - rev.2 (יש לי 6800GT). קיצור עד עכשיו הייתי בטוח ש-AS5 היא המשחה הטובה ביותר.. חוץ מכמה מקומות שבהם קראתי שהיא עושה קצת בעיות כי היא מוליכה חשמל.. (זה באמת יכול לגרום לקצר או בלאגנים אחרים? או שצריך להיות ממש מוכשר בשביל להרוס משהו איתה?) ולפני כמה ימים מצאתי כמה מקומות ששם היה כתוב ש-MX1 היא המשחה הטובה ביותר כיום ובנוסף לא מוליכה חשמל.. קיצור אני כבר מבולבל.. על מה כדאי לי ללכת? אולי בכלל להשתמש לכ.מסך במשחה שאני מקבל עם ה-silencer? קיצור אם מישהו יודע איזו משחה עדיפה…

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by Anabol,

שלום לכולם, לא מכבר רכשתי מחשב חדש (בתקציב מאוד מוגבל). זהו המפרט: AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU TOPOWER TOP-450P5 450W SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM וכל זה ב2200, אבל זו לא הנקודה. תהיתי האם כדאי להתחיל עם OC? אמנם לא ניסיתי אף פעם אבל קראתי מדריכים בסייסים ואת המדריכים הללו שמיועדים ספציפית לGTS 450: http://pcformat.techradar.com/article/how-overclock-gts-450-13-10-10 http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2369472,00.asp וחשבתי שאולי כדי לנסות למתוח את הגבול של המערכת הזו. האם זה מומלץ או שמא כדאי לחכות עוד שנה-שנה וחצי? אני לא חייב לשחק בה…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  5. Started by haim652,

שלום, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש, לגימינג, והבאתי את הE8500 בשביל לעשות OC בעתיד, רציתי לשמוע דעות על המעבד הזה בOC, אני שמעתי שהוא מעבד מעולה לOC. אך רציתי לשמוע זאת מאנשים שנסו ויותר מנוסים, נכון לעכשיו ביצוע OC הוא לא יעיל ולא יעזור עם מחשב כמו שלי, ובטח כשיש לי את ה4870X2 שנוטע להתחמם, אך אני מדבר באופן כללי על המעבד ולא על המפרט. משהו ששחכתי להזכיר הוא שיש על המעבד גוף קירור של ZEROtherm מדגם Nirvana 120. ובנופף השמח לשמוע דעות על גוף קירור זה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  6. אז ככה יש לי מארז MIDI TOWER בכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר.. בפאנל נקסוס של VANTEC כתוב ככה : מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגיל בזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלות יש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלה טמפרטורת הרדיסק : 32-38 בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממ הורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה! כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלום המפרט הטכני שלי זה סלרון 1200 לוח אם אסוס - TUV4X 384 זיכרון - SDRAM הרדיסק 80 גיגה - W…

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by adlanm,

השלט הזה של הילדים אפשר לעשות אתו שלט למשחקי מחשב הנה קישור איך עושים http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 http://www.geocities.com/adlanmenny/1.bmp זה השלט^ תשאלו שאלות

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by ben007,

אלוהה, קיבלתי היום את הפריזר, שהלצתם לי לקנות בת'רד הזה, ובמילה אחת: תודה! יש המון סקירות ברשת אז רק בכמה מילים על המוצר: בא באריזה קומפקטית עם שכבת משחה MX-1 כבר על ההיטסינק, ומדבקה לקישוט. ההתקנה לדיסלקטים, פשוט מוציאים את הישן, מנקים את המעבד, ושמים את החדש. חצי דקה ולא יותר. אחרי זה, בא השלב הכייפי.. עם הקירור הישן, המקורי, SPIRE, המעבד היה על 50 מעלות ללא OC במנוחה. עם הפריזר, המעבד על 32 מעלות במנוחה ללא OC, ו-40 במאמץ. עם OC, ללא שינוי מתח - 35 מעלות במנוחה, 42 מאמץ [ 2000@2200 ] עם OC, הוספת 0.20V למקורי - 38 מעלות מנוחה, 45 מאמץ [ 2000@2500 ] אז נכון שה-BT טיפה יותר שקט ( לא שאני שומע את זה..) אז נכון שה-BT טיפה יותר קריר ( להוסיף עוד 100 שקל בשביל לה…

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by spybar1,

שלום חברים, נראה שארכוש מחשב עם הרכיבים להלן. קיים סיכוי שארכוש ב-TMS. הבנתי שהם לעיתים עושים OC קל בחינם. מעולם לא עשיתי OC, ואיני בקיא בתחום. : 1) מה הם עושים בדיוק? 2) מה המשמעות מבחינת ביצועים? 3) האם כדאי לעשות? 4) האם זה לא פוגע באופן מסויים באחריות? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by ^GunX^,

היי לכולם! רציתי לעשות אוברקלוק למעבד P3 733 ואני לא מצליח הלוח אם שלי : ASUS CUV4X-C יש על גבי הלוח אם ג'מפרים , אולי צריך להזיז אותם כדי שיהיה אפשר לעשותOC ? או שצריך פשוט לשנות משהו בביוס ? תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  11. צריך המלצה לציפסט הדרומי 8) - ( חשבתי גם להשיג קירור טוב לצפוני ) והמלצה לקירור של כונן קשיח דרך אגב שרואים בביוס טמפרטורה זה של הציפסט הדרומי או הצפוני ? חוץ מהטמפרטורה של המעבד.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by SEangel,

מה עדיף aerocool DP 101 או TT Volcano11 ?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by Serial Killer,

מה הבלוק קירור הכי טוב שיש בלינק הזה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20CPU%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מה הם הבלוקים הטובים ביותר לצ'יפסט והכרטיס מסך פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20Chipset::Video%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מהו הרדיאטור הכי טוב פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=Radiators/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות)

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by law89,

היי לוח אם שמגיע עם תדר 2133 אך תומך עד 2933. האם שינוי ל-2666 נחשב אוברקלוק או שאוברקלוק זה רק מעל מה שרשום שבלול אם תומך? מדובר בלוח אם של asus b460m

15. Started by Harel007,

בעע אני לא מצליח לכתוב כלום,זה רושם לי שגיאה Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by threeme2189,

אני עושה סקר שוק כדי לדעת מה הכרטיס הזה שווה... איזה כרטיס קניתם? מה מהירויות האוברקלוק שסגרתם איתו? וכמה נקודות עשיתם בתרידימארק?(01 03) אני אישות קניתי מאסוס. כרטיס ענק!!! סגרתי איתו 585 במעבד ו-360 בזכרונות יציב בלי מודים בכלל (זה כולל גם וולטמודים). התוצאה הגבוהה ביותר שלי בתרידימארק 03 היא 4580!!!!

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  17. עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ. ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט . האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי? כדאי להוריד?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by IMT,

שלום, התחלתי להתעניין בOC, אבל גיליתי שאין לי בלוח אם חיישני טמפרטורה. יש אפשרות לקנות חישנים בנפרד ולהצמיד אותם ללוח? וכמה זה צריך לעלות?

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום. האם טמפרטורת החדר משפיעה על בדיקת טמפרטורת המעבד תחת Stress Testing. ברור שהטמפרטורה משפיעה על טמפרטורת המעבד במנוחה, אבל מה לגבי המקס? תודה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by strifer,

שלום רב , המאוורר של ה TT 120 שהיה לו נפטר (ליתר הדיוק נשבר מסיבה שלא ברורה לי) , צריך המלצה למאוורר חלופי , המעבד כרגע ללא OC השאלה אם הוא יכול לעבוד בלעדיו ולהריץ משחקים ותוכנות או שעדיף להימנע. המארז הוא ANTEC900 שהוא מאוד מאווררר אבל לא יודע כמה זה יהווה תחליף זמני לבלי מאוורר על הגוף קירור. עצתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  21. הנני עומד להיות בעל מחשב E6400 לוחGB 965P S3 וזיכרונות של 1G GSKILL 800 CL5(בר אופצית החלפה נכון להיות לאותו חברה 533 CL4) וקרור של TUNIQ120 אני מעוניין להגיע לליטנסי כמה שיותר נמוך (מחשב שמיועד לעבודה להקלטות וסאונד) השאלה איזה זיכרון יתן לי את התמורה הזאת- מבין ה2 שציינתי למעלה.(הבנתי שלהמהיר את המעבד לבאס 440 יתן לי יחס 1:1..אבל אני טיפה לא בעסקי הOC..ולכן זה יקשה עלי טיפה- אלא אם זה ממש פשוט לשנות את הבאס..כי הבנתי שאין התעסקות במתחים...אז לקרור שלום) יחס (להמהיר זיכרון ל1066) 2:1 יתן לי את הלייטנסי הנכסף גם כן?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by Godlike2k,

אז קניתי מאוור של זלמן 700CU ה- VGA COOLER המפרט שלי הוא 6600GT , 3.00GHZ ויש לי 1GB RAM אז הבעיה היא ככה.. הטמפ אחרי שאני משחק FEAR היא 36 !!!!!! שזה חיה #!!#!# (של GPU של הכרטיס מסך) אבל שאני משחק הרבה זמן CSS ה- FPS יורד אני לא יודע מה לעשות שעשיתי ריסטראט היה כתוב ב- BIOS כזה דבר CPU Temperature 70 (שזה הטמפ של המעבד) מה לעשות זה המון לא? אין לי מושג למה זה ככה 70 מעלות במעבד ו-32 בכרטיס מסך שזה בסדר... יש לי גג 300 שקל אבל מה צריך לעשות? http://img10.imageshack.us/img10/3940/untitled5he.jpg

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by AMD-GUY,

יש לי 6800LE שהוחלף פעמיים. הראשון נהרס בגלל הספק הג'נרי שהיה לי (עכשיו יש לי של HEC), השני היה דפוק כי הוא היה גורם למחשב לקרוס במשחקים, והנה השלישי עובד מעולה, חוץ מהעובדה שב- IDLE הוא 70 מעלות! על הראשון הרכבתי Giant3 והיה לי 45 ב- IDLE ומקסימום 63 במשחקים כבדים, בשני לא בדקתי ועכשיו הרכבתי אותו על השלישי. נחשו מה... 75 מעלות ב- IDLE! למה?! יש מצב שהחיישן דפוק? אני עם קירור מעולה ומשחה טרמית מעולה (arctic silver 5). תודה מראש עריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by yanivganor,

האם המאוורר המרשים והמפלצתי הזה לא יכול לעשות נזק ללוח האם ? יש לו מומנט אדיר ואם הוא לא מורכב בדיוק במקביל ללוח, הוא יכול לעשות נזקים, לא? גם המשקל העצמי שלו לא נמוך בכלל. מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  25. יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHz וכרטיס מסך 256MB NVIDIA GeForce FX 5700LE ואני מחפש קירור טוב לשניהם. קירור הסטוק למעבד רועש נורא ולא עוזר במיוחד (55 ללא שום מאמץ) והקירור של הכרטיס מסך מעפן - אחרי 10 דקות בגי טי אי הוא נתקע.... תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.