אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות כדי לעשות מזה איזה מדף פה זה המקום הכי מתאים לשאול את זה כי משתמשים בזה גם לחלון של במודינג אז איפה אפשר לקנות וגם איזה עובי אפשר להשיג ומחירים בערך למי שיודע תודה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מקדחה. ומקדח כוס. ואת אמצעי הבטיחות ואני יודע איפה למקם את החור. שאלתי היא- כאשר אני אתחיל לקדוח, המארז לא יעוף לי קיבינימט? איך לשמור עליו במקום? ???
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בעבר קניתי מחשב מנועה מחשבים סמפרון 3000 בסוקט 939 וקיבלתי את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 היום אני רוצה לשדרג ל מעבד X2 3800 DUAL CORE ואני לא בטוח שהמאווורר יספיק :s05: הבעיה שזה מאוורר עם ברגים בנועה פשוט פירקו את מתקן המאוורר מסביב לסוקט ביקשתי מנועה מספר פעמים לשלוח לי הבטיחו לי מספר פעמים אך לשווא 2 שאלות : 1.האם המאוורר יספיק למעבדי כפולי ליבה 2.איפו ניתן להשיג מאוורר איכותי עם ברגים
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
נאמר שאני עושה OC ומגיע ל-FSB 400 במחלק 1:1 אז הזיכרונות יעבדו ב-800 למרות שהלוח מוגבל רשמית ל-677? (הזכרונות תומכים ב-800 אז הם לא אמורים להגביל,נכון?) האם יש טעם לשים זכרונות 800 בלוח תומך 667 לצורכי OC?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים כיום יחסית בזול (250-300 ש"ח) מקררים קטנים עם חיבור 12v. מה דעתכם המלומדת על להוציא מכזה את מערכת הקירור ולהתקין במארז? לא בטוח אם זה גז, פלטייה או איש קטן עם נפנף כי לא פירקתי אבל זה 1. מוציא את החום מאחורה עם מאוורר 80; 2. לוקח 80 וואט. הכוונה היא לא להצמיד למעבד/כרטיס מסך/תנור עם חיבור PCI אלא לעשות חיים קלים לקירור אוויר על CFM חלש.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני עומד לקבל P4 2.66Ghz חדש והבנתי שיש לו ליבה ענקית כזאת על כל ה CPU, בניגוד למעבד ה AMD שיש לי עכשיו שיש לו ליבה קטנה יחסית לשאר השטח. הליבה של הP4 נראת משהו כזה: או הממ... איך אני אמור למרוח את ה Arctic Silver שלי על זה ? על כל החלק הכסוף ? ומה עם החור הזה שם ?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי אני עושה אוברקלוק למעבד E2180 , שהיה בשימוש יום יומי יציב 24/7 על FSB 320 , מתח לזכרונות 1.9V , מתח למעבד 1.375 בטמפרטורה של בסביבות 57-55 במאמץ (23 שעות על blend ב orthos ) , יחס מעבד לזכרונות 1:1 . עכשיו ניסיתי להמשיך והעלתי את ה FSB ל 330 מה שהצריך גם העלת מתח למעבד ל 1.395 וכאן בעצם נמצאת הבעיה שלי , המחשב הריץ את orthos על blend במשך 4 שעות ואז עשה ריסט , אבל אני חושש מהטמפרטורה שהגיע לי כבר עד בערך 66 (שזה כבר לא מומלץ למעבד כמו שהבנתי מכאן) . עכשיו העלתי מתח לזכרונות ל 1.95 ומריץ שוב blend לראות אם יש שינוי , אבל אני חושב שאני מגיע כבר למצב בעייתי עם הטמפרטורה (ואני יודע שאפשר עוד הרבה עם המעבד והקירור שיש לי כרגע) . *חשבתי לשאול אם העלת מתח לגשר הצפוני יוכל לע…
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
זהו המבנה של המארז מידי שלי. פירקתי ספק ישן והוצאתי ממנו את המאוורר. איפה אתם ממליצים לשים אותו והאם כדאי להוסיף עוד מאוורררים ואיפה? |-------------------------------| | | | * * | -> | | | | | | |**-> | |-------------------------------| מקרא ------ ** מאוורר
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ככל הנראה אני מזמין את החלקים יום שלישי.... אז ככה... DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Mushkin RedLine XP4000 DDR500 1GB (2x512MB) 2-2-2-6 לאיזה קירור אני צריך לדאוג במתח של 3.5V?... איזה מאורר מומלץ?? (שיהיה שקט וטוב...מעדיף שקט על ביצועים...עד גבול מסויים)... ועוד איזה מאורר הכי שווה אפשר לקנות לXP-120... אני מתחיל לחשוב שהTT TB לא משהו בגלל הנתונים השקריים של TT... והאם Enermax 420W EG425P-VE FMA יחזיק את כל העומס של הOC הזה?? (למעבד 250*10 בכמה מתח שיידרש) עריכה: בנוגע לHIS X800XL iTurbo.. איזה קירור צריך לזיכרונות בשביל להגיע לOC נחמד מאוד?? במארז מקורר היטב.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
צהריים טובים (: אני עכשיו לפני קנייה של קירור למעבד+לכ.מסך.. ויש לי קצת לבטים בנוגע למשחה הטרמית שעליי להשתמש בה.. הקירור למעבד הוא zalman cnps7000B alcu, והקירור לכ.מסך הוא Arctic-Cooling NV Silencer 5 - rev.2 (יש לי 6800GT). קיצור עד עכשיו הייתי בטוח ש-AS5 היא המשחה הטובה ביותר.. חוץ מכמה מקומות שבהם קראתי שהיא עושה קצת בעיות כי היא מוליכה חשמל.. (זה באמת יכול לגרום לקצר או בלאגנים אחרים? או שצריך להיות ממש מוכשר בשביל להרוס משהו איתה?) ולפני כמה ימים מצאתי כמה מקומות ששם היה כתוב ש-MX1 היא המשחה הטובה ביותר כיום ובנוסף לא מוליכה חשמל.. קיצור אני כבר מבולבל.. על מה כדאי לי ללכת? אולי בכלל להשתמש לכ.מסך במשחה שאני מקבל עם ה-silencer? קיצור אם מישהו יודע איזו משחה עדיפה…
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
Thermaltake MATRIX VX עם כן מה יהיה המרחק בינו לבין הספק?
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מכבר רכשתי מחשב חדש (בתקציב מאוד מוגבל). זהו המפרט: AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU TOPOWER TOP-450P5 450W SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM וכל זה ב2200, אבל זו לא הנקודה. תהיתי האם כדאי להתחיל עם OC? אמנם לא ניסיתי אף פעם אבל קראתי מדריכים בסייסים ואת המדריכים הללו שמיועדים ספציפית לGTS 450: http://pcformat.techradar.com/article/how-overclock-gts-450-13-10-10 http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2369472,00.asp וחשבתי שאולי כדי לנסות למתוח את הגבול של המערכת הזו. האם זה מומלץ או שמא כדאי לחכות עוד שנה-שנה וחצי? אני לא חייב לשחק בה…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז MIDI TOWER בכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר.. בפאנל נקסוס של VANTEC כתוב ככה : מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגיל בזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלות יש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלה טמפרטורת הרדיסק : 32-38 בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממ הורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה! כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלום המפרט הטכני שלי זה סלרון 1200 לוח אם אסוס - TUV4X 384 זיכרון - SDRAM הרדיסק 80 גיגה - W…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
השלט הזה של הילדים אפשר לעשות אתו שלט למשחקי מחשב הנה קישור איך עושים http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 http://www.geocities.com/adlanmenny/1.bmp זה השלט^ תשאלו שאלות
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים, נראה שארכוש מחשב עם הרכיבים להלן. קיים סיכוי שארכוש ב-TMS. הבנתי שהם לעיתים עושים OC קל בחינם. מעולם לא עשיתי OC, ואיני בקיא בתחום. : 1) מה הם עושים בדיוק? 2) מה המשמעות מבחינת ביצועים? 3) האם כדאי לעשות? 4) האם זה לא פוגע באופן מסויים באחריות? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לציפסט הדרומי 8) - ( חשבתי גם להשיג קירור טוב לצפוני ) והמלצה לקירור של כונן קשיח דרך אגב שרואים בביוס טמפרטורה זה של הציפסט הדרומי או הצפוני ? חוץ מהטמפרטורה של המעבד.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
מה הבלוק קירור הכי טוב שיש בלינק הזה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20CPU%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מה הם הבלוקים הטובים ביותר לצ'יפסט והכרטיס מסך פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20Chipset::Video%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מהו הרדיאטור הכי טוב פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=Radiators/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות)
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי לוח אם שמגיע עם תדר 2133 אך תומך עד 2933. האם שינוי ל-2666 נחשב אוברקלוק או שאוברקלוק זה רק מעל מה שרשום שבלול אם תומך? מדובר בלוח אם של asus b460m
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד INTEL P D 930 - פרסלר 3.0 ג'יגה, העובד על טמפ' ממוצעת של 50-55 מעלות (מאמץ של 30-40 אחוז), המעבד מגיע ל - 62 מעלות במאמץ...האם עליי לדאוג?? בתודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום , התקנתי DRIVER של ATI ולא מצאתי מקום בו אפשר לראות טמפרטורה של ליבה , האם יש תוכנה שמאפשרת זה , זאת התנסות ראשונה שלי עם כרטיסים של ATI ...
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט שתוכלו לראות בצד. המטרה שלי היא לפגוע ב4Ghz לi7 920 D0 בכמה שפחות חום. כרגע, הוא בעל מאוורר אחד ועוד לא התחלתי את הOC. -כמה מאווררים אתם ממליצים להוסיף? -יש המלצה למאווררים מסוימים? אולי כדאי לקחת S-Flex של Scythe מאחר והוא מאותה החברה של הקירור. -האם אחד נוסף יספיק? -כמה טמפרטורות ירדו כתוצאה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בעע אני לא מצליח לכתוב כלום,זה רושם לי שגיאה Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני עושה סקר שוק כדי לדעת מה הכרטיס הזה שווה... איזה כרטיס קניתם? מה מהירויות האוברקלוק שסגרתם איתו? וכמה נקודות עשיתם בתרידימארק?(01 03) אני אישות קניתי מאסוס. כרטיס ענק!!! סגרתי איתו 585 במעבד ו-360 בזכרונות יציב בלי מודים בכלל (זה כולל גם וולטמודים). התוצאה הגבוהה ביותר שלי בתרידימארק 03 היא 4580!!!!
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-