אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היום נסעתי לזיגזג לקנות את הטרמלטייק ביג טייפון. הרכבתי, החסרתי פעימה בזמן שהמחשב עולה, בסוף הוא עלה הקירור העצום הזה הוריד לי 15 מעלות מאמץ! ישר שמתי את המחשב על 3.75GHZ המעלות היו איזה 63 מאמץ שזה מעולה (לוח ABIT IC7 שהוא ידוע בזה שהוא מזייף למעלה בטמפרטורה) כמובן יציב כמו בטון, אחריי זה שמתי 260 באס שזה יוצא 3.9GHZ, המעלות במאמץ הגיעו ל65 בערך, עוד פעם, כלום! וקצת לתמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין את זה: http://www.plonter.com/webcatalog/computerstore/detail.tmpl?cart=308939873725066085&sku=ZBH-500079〈=heb האם זה כדאי? יש למישהו בכלל בקרה דיגיטלית? תודה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לכל אלו שקונים AC3 באיזה 70 שקל לגרם הינה השוואה בין גריזים טרימים !!! לי יש כרגע DOW CORNING 340. מקצועי לתעשיה שעולה 70 שקל ל 350 גרם !! http://www.a1-electronics.co.uk/Heatsinks_Cases/Heatsinks2/HeatsinkPastes_Mar02_pg2.shtml אני לא רוצה להכנס פה לשיקולי טיב המוצר AC3 לדעתי הוא מעולה . כל העיניין שהוא לא שווה את התשלום הגבוהה מאד!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מקדחה. ומקדח כוס. ואת אמצעי הבטיחות ואני יודע איפה למקם את החור. שאלתי היא- כאשר אני אתחיל לקדוח, המארז לא יעוף לי קיבינימט? איך לשמור עליו במקום? ???
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק... השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ? השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני רוצה לעשות OC האם כדי לקנות מאוורר חדש דרך אגב הכרטיס הוא PRO של GIGA
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רציתי לקנות לדים חזקים אבל כשבאתי לחנות אמרו לי שזה עולה כ5 ש"ח חיפשתי באינטרנט ומצאתי חברה שמוכרת בזול יותר אך רק בכמויות אז מי שרוצה לדים שיכתוב פה את ההזמנה או שיפנה אלי באי סי קיו 166688046 מחירי הלדים : לדים חזקים בצבעים (אדום,ירוק,צהוב,.......) ו לדים דו צבעוניים עולים 0.3$ שזה בערך 1.35 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הבאתי קרור חדש ומצויין www.activecool.com אני עומד על 30 מעלות על 3.06 גיגה, עכשיו כשאני מעלה את הfrequency ליותר מ270 זה פשוט מראה מסף שחור, וכאילו המסך לא מחובר, ואז כשאני עושה ריסטרט זה אומר לי Overclocking faild! F1 - to continu F2 to defult masheu מה זה יכול להיות? זכרונות? mircon 2x512 זה לא הקרור בטוח אולי זה ספק? 300w אולי כי אני לא יודע לעשות אוברקלוק ^^ עזרו לי בקשה
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לכל המומחים הנכבדים... אני שוקל לרכוש את הכרטיס הנדון (הגירסה הישנה לא Ti 500) ולהמהיר אותו עד כמה שניתן מהירות הGPU היא כידוע 200mhz... מישהו יודע האם ניתן להמהיר ל+240 כמו בti 500? השאלה העקרונית היא בעצם מה ההבדל הטכנולוגי בין שתי הליבות? הייתכן שבti 500 קיימת בדיוק אותה הליבה כמו בgf3 הישנים רק מומהרת (כמו שב radeon 8500le יש את אותה הליבה של ה8500 הרגיל רק downclock) או שבג'יפורסים קיים גם הבדל במתחים Voltage שאיננו מאפשר להמהיר... מה בנוגע לשידרוג הביוס לכזה של Ti 500... תשובות אנשים תשובות :
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקנתי כרגע את Asus Tweak utility v3.11 וביצעתי המהרה קטנה לכרטיס Asus V7700 GeForce 2 GTS 64MB DDR (בעקבות התקנה של המשחק MOHAA.... : ) אני יודע שיש עוד תוכנה בשם NVMax, מאיפה אני מוריד אותה? כדאי לי להמהיר יותר ממה שעשיתי כרגע (220 לליבה ו 364 לזיכרון)?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זהו המבנה של המארז מידי שלי. פירקתי ספק ישן והוצאתי ממנו את המאוורר. איפה אתם ממליצים לשים אותו והאם כדאי להוסיף עוד מאוורררים ואיפה? |-------------------------------| | | | * * | -> | | | | | | |**-> | |-------------------------------| מקרא ------ ** מאוורר
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא…
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי Radeon 9000 Pro ,מנסיונכם, האם החלפת הHSF יהיה משמעותי מבחינת הקירור או שמא הHSF שבא עם הכרטיס בערך באותה הרמה. באותה נשימה ,מה דעתכם על ה Crystal Orb? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מסך אלסידי במחשב דרך המדריך שבאתר והכל עובד מעולה עם CystalFontz. רציתי לדעת אם מישהו הכי תוכנה/פקד מויז'ואל בייסיק שיכולה לשלוט בו כי אף תוכנה שניסיתי עד כה לא פעלה... נ.ב, מישהו יודע אולי למה LCDSMARTIE עולה לי ריסט פתאומי אחרי כמה דקות של עבודה? תודה, נדב
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה יעזור לי אם מישהו עם הכרטיס המדויק הזה יעזור לי אבל אני ישמח לכל עזרה בכלל. הבנתי מכתבות שהכרטיס של חברת ספיר ה-Sapphire Radeon 9600XT 128MB מגיע ללא HEATSINK לזכרונות שלו. לא נראה לי שאני יעשה OC אבל בכל אופן אם כן ואם לא מה אתם אומרים לגבי לקנות HEATSINK בשבילו או מאורר PCI מולו או כל דבר אחר שתציעו לי! :-\ *שימו לב שרק הכרטיס של ספיר מגיע ללא HEATSINK
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הלוח (מופיע במפרט שלי, MATSONIC.....) אין בו אפשרות לשנות באס, פשוט כלום ! יש משהו שפאשר לעשות בנידון חוץ מלקנות לוח חדש (שגם ככה בקרוב אני מחליף מחשב) ???
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב אז הכל התחיל ביום שני ,ניסיתי לעבור את רף ה 190 באס בדרכים רגילות ,קצת מתח פה ,ועוד קצת לשם , ובכל פעם קבלתי מסך כחול או חוסר BOOT (פוסט תמיד היה),לאחר שנואשתי חזרתי קצת אחורה חזרה לעבר ה 188 ולהפתעתי הרבה המחשב עושה פוסט ואף מגיע למסך BOOT אבל לא ממשיך לחלונות ?!?! לאחר עוד ניסיונות רבים לעבוד גם עם הרייד וגם להעלות עם דיסק איתחול ---כלום לא עזר אז מה כן קרה ? הלך בלוח הבקר של הדיסקים הקשיחים ולכן הוא לא תפקד . לאחר מכן הזמנתי לוח ABIT KD7 (ללא הרייד) ואתמול הוא הגיע . סיפור עצוב אבל לפחות כבר היום אני על 192 באס הלוח נותן עד 2.35 וולט למעבד ועד 3.4 לזכרונות .
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך מאורר שיוצא לי אוויר למה הטמפ של המעבד מגיע ל 50 ויש לי רק מאורר שמכניס אוויר אני רוצה שהוא יהיה שקט וטוב ורצוי גם מחיר טוב ================= ועוד משהו יש לי כרטיס מסך gf 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו overclocking איך אני יכול לדעת מה הטמפ והאם הוא יצב - שלא יגרם לו נזק
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אתמול קניתי כבל Molex עכשיו אני רוצה לחבר לאחת היציאות את הלדים ... לכן חתכתי את הכבל וחספתי 2 חוטים שחורים 1 צהוב 1 אדום חיברתי את הכבל (בלי הלדים) ופאום המחשב נכבה .... הקבל מקצר ... עכשיו הלכתי קניתי חדש ... הפעם קניתי כפול יציאה אחת שהופכת לשתיים .... ואני צריך עזרה איפה לחתוך בדיוק בלי שהכבל יקצר
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא: AMD Athlon xp 1800 | Gigabyte 7vtxh+ | Asus GeForce 4 Ti4400 | WD40GB 7200 | Benq CDRW 32x10x40 | LG x52 | 120m"m fan on the roof| 120 m"m on the back | Hocky table fan on the door | TT volcano 7 plus | Hardcano 2 | TT G4VGA cooper cooler | Blue LED KATUDA|Arcatic Silver 3 אני יודע שבשיל לעשות אובר קלוק צריך ללכת לביוס ודרך שם להגדיר כמה דברים בהרגה ואת כול זה.. אז נכנסתי לביוס לא בשביל לעשות OC רק בשביל לראות.. וראיתי שם שאני יכול לשנות את ה MHZ של המעבד שלי יש לי AMD Athlon XP 1800 ועכשיו ה MHZ הוא על 133 זה אמור להיות כך???? וכם אפשר לשנות שם Vcore מה זה?? אני ידוע שזה קשור לספק... וגם מה זה S M A R T זה קשור להארד דיסק ויש לי את האפשרות הזאת ב…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800gt גירסאת OC של INNO3D (לא ICHIIL) בכל מקרה עדעכשיו השתמשתי באוורסט גירסאת אולטימייט 4.20 והטמפ' של הכרטיס מסך הייתה 43-46.... עכשיו אחרי שהורדתי את הגירסאת אולטימייט החדשה יותר (4.50)סתם כדי להתעדכן הטמפ' קפצה ל-53-56!!!!! עכשיו כל שאר הדברים נשארו אותו דבר בלי שינויי GPU Memory 47°C ו- GPU Ambient 43 °C וגם המעבד הספק וכל שאר הדברים נשארו ללא שינויי...רק הכרטיס מסך פתאום קפץ ב-10 מעלות... אז רציתי לדעת מה יכול להיות שקרה?אולי באג בתוכנה?אולי הגירסא הקודמת לא הייתה טובה?מה לעשות?שתיהן היו גירסאות אולטימייט אז מה קרה עכשיו שזה מציג טמפ' הרבה יותר גבוהה?
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
החלפתי את הקירור הג'נרי. בנוסף ,החלפתי את שני מאווררי ה-80CM . משחה טרמית היתה כבר על הקירור ובחנות אמרו לי שלא צריך להוסיף כי כבר יש. במנוחה הטמפ' היו מעבד-48 כ.מסך 52 עכשיו המעבד-46 כ.מסך 59 מה שכן,אין רעשים כבר מהמארז אבל על זה לשלם מעל 200 ש"ח? עוד דבר,אולי אני צריך לשנות את מהירות סיבוב המאוורר ב AC ? אם כן,איך עושים זאת. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה בדיוק לשאול, אז פתחתי את זה פה כי יש בזה עניין של חום.. השאלה שלי היא, מה מומלץ ובטיחותי ביותר בשביל חלקי המחשב, להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות בימממה, או כל לילה לכבות את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-