אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז קניתי מאוור של זלמן 700CU ה- VGA COOLER המפרט שלי הוא 6600GT , 3.00GHZ ויש לי 1GB RAM אז הבעיה היא ככה.. הטמפ אחרי שאני משחק FEAR היא 36 !!!!!! שזה חיה #!!#!# (של GPU של הכרטיס מסך) אבל שאני משחק הרבה זמן CSS ה- FPS יורד אני לא יודע מה לעשות שעשיתי ריסטראט היה כתוב ב- BIOS כזה דבר CPU Temperature 70 (שזה הטמפ של המעבד) מה לעשות זה המון לא? אין לי מושג למה זה ככה 70 מעלות במעבד ו-32 בכרטיס מסך שזה בסדר... יש לי גג 300 שקל אבל מה צריך לעשות? http://img10.imageshack.us/img10/3940/untitled5he.jpg
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אלן יש לי 4 מאווררים כאלה במארז שכבר שנה-וקצת עובדים על FULL , והם כבר לא מה שהם היו , רציתי לשאול אם אפשר לשמן אותם , והסיבה שאני שואל היא שכשקניתי אותם אני זוכר שהיה רשום שיש להם נוזל מיוחד בפנים , השאלה אם זה יפגע או יפעל בכלל?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שניהם מליבת נחושת וצלעות מאלומיניום, שניהם עולים אותו הדבר, שניהם נראים טוב. ה AX7 הוכיח את עצמו, הארוקול לא הכי מוכר. הארוקול בא עם מאוורר סופר שקט ואמור לקרר עד מעבד 3000+ (ומי יודע עד כמה עם מאוורר קצת יותר רציני), ה AX7 בא בלי מאוורר אבל כל מאוורר ג'נרי יעשה את העבודה... בקיצור, המון שיקולים ואני מבולבל לגמרי. מה לדעתכם כדאי ולמה? :s05: יש איזה ביקורת איפשהו על הארוקול כדי שאני יראה למה הוא מסוגל? תודה עריכה: אופס כמעט שכחתי. הנה לינק לארוקול (את ה AX7 אתם כבר מכירים ): לינק
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוף... מפרט ניתן לראות מצד ימין. החלטתי לעשות אוברקלוק למעבד עם קירור סטוק בהנחה שבכל זאת אפשר להוציא ממנו משהו. העלתי את ה-HTT ל-205, הרצתי את Prime95 לכחצי שעה ואז העלתי שוב בחמש וחזרתי על הבדיקה. כשניסיתי להעלות בעוד חמש, ה-BIOS לא הגיב ועשה ריסט כל 10 שניות. ניסיתי להוריד את מהירות הזיכרון ל-2/1.88(CPU/11) ולהעלות את ה-HTT ל-211 וזה עבד עד שהפעלתי מחדש את המחשב. הביוס שוב עה ריסטים. ניסיתי גם להוריד את ה-HT(למרות שלא אמורה להיות לזה השפעה במהירות כזו נמוכה) אך לא הייתה לזה שום השפעה. הביוס שלי מעודכן ומתח המעבד הוא 1.4-1.45. אי-אפשר לשנותו משום מה(לוח צולע). לא עברתי את 55 המעלות בבדיקות כך שזה נראה לי דיי מוזר. החשד שלי שהלוח פשוט גרוע -.-' כרגע אני 210MHz ללא מחלקים…
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מודה מאוד לכולכם על העזרה!!! יש כאן אנשים מאוד מקצועיים זאת המערכת בנתיים: לוח MSI975X פלטניום 4GB זכרון של OCZ 667MHZ GOLD (צ'יפים של 1GB) מארז טרמל-טק TSUNAMI מעבד D930 הספק שקיבלתי נראה לי לא כל כך טוב לאוברקלוקינג זה הדגם במדוייק: http://www.tzur-pc.co.il/shop/product_data.asp?ID=927 הוא יכול להחזיק X1800GTO וכל מה שמסביב באוברקלוקינג ? או שכדאי לבקש מהחנות להחליף לי לדגם יותר חזק ואם אפשר לקבל המלצות לדגם מסויים שיתאים למארז שלי ספציפית?? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/swa/swa.asp רובכם המליצו לי על משחה טרמית SILVER 5 שמתי לב ש OCZ הוציאו משחה כזאת אני אקנה אותה הדעות כאן חלוקות לכן אני צריך לקבל החלטה סופית מה לקנ…
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
זה קצת מוזר אבל הצלחתי להגיע לטמפ' נחמדה בחום של 37 מעלות.... במאמץ 32 חום מעבד...וזה די מוזר כי יש לי רק שתי מאוורים של80 וחום הלוח אם -24 וכלל המארז-32 אני מודא אולי החיישן נהרס ?!
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי DLT3C, עובד כרגע ב 2310 מה"צ. הבעיה היא שהוא לא מוכן לעלות מעבר לזה...! ניסיתי כמה שילובים של באס ומכפלה, אבל כלום... אני כרגע על באס של 220 (יציב), מכפלה 10.5. המעבדים האלה אמורים להגיע יותר, לא?? נ.ב. המתח המקסימלי שדחפתי לו זה 1.85 וולט שזה המון יחסית למעבד הזה... אני רוצה עוד! מה עושים?? תודה
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להמהיר את הכרטיס הגרפי שלי מחברת HIS בעוד 10% לערך אשמח לקבל תוכנת המהרה פשוטה ויעילה וחשוב שתהיה עם שליטה על מאווררי הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום.וצהרים טובים. יש לי קירור למעבד ביג תיפון של טרמנטק ומאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה וזהו. האם כידי לי להוסיף עוד מאוורר? האם בחלון בצד או מקדימה למטה? 120 או 80 ממ ? והאם תוספת מאוורר זה יכביד על הספק? אני מציין צריכת הספק דיי גבוהה בגלל כרטיס מסך 4870 +שני מאווררים-1 של המעבד והשני במארז שמוציא.שניהם 120 ממ. הספק הוא של טרמנטק 550 וואט. תודה בן.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום. הנני רוצה לקנות לדים כחולים אשל גדול הלד הוא קטן כידוע לי יש שני סוגי גודל של לדים גדול וקטן ורציתי לדעת אם יש לדים כחולים קטנים. בתודה!
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב כבר בערך 5 שנים,והבעיה היא במעבד: פנטיום 4 - 2.80GHz, סוקט 478, פרסקוט. הוא נמצא בחום מתמיד, ועם כמה חלונות ie של ynet וHW, ועוד תוכנה קטנה או 2 (בהחלט לא מאמץ גדול מידי), הוא הגיע היום ל- 77 מעלות! אני מבין שהמצב מאוד מסוכן, ואני רוצה להחליף את הקירור שלו, כרגע אני עם קירור הסטוק. מצורפת תמונה של cpu-z, everest, ותוכנה שהגיעה עם הלוח אם שלי - core center. הדגשים בבחירת הקירור החדש: - שלא יהיה מסובך מידי להרכיב את הקירור (למרות שבגדול אני די חושב שאני אסתדר עם רובם) - עד 150 ש"ח - עדיף עם משחה טרמית מובנת, אלא אם כן יש לכם המלצה אחרת... - אני לא מתכנן שום oc, למקרה שהיה ספק. 1. מצאתי כמה קירורים מעניינים: Scythe: Kama Cross Samur…
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אובר לכל זוג בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי התקנתי קירור מים מקצועי לפני כמה ימים על מערכת SLI 470GTX והתחלתי לעשות אוברקלוק הגעתי בלי בעיה מ 607 ליבה ל 700 וזכרונות מ 1600- ל 1760 עבר בדיקה של פיורמרק וכל ה 3dmark בלי בעיות, איך שאני מעלה מעל 704 תליבה זה מתחיל לקרוס לי באמצע הבדיקה חפרתי באינטרנט על האוברלוק לכרטיס הזה חשבתי אולי זה הגבול מסתבר שאנשים מגיעים גם ל 850 ליבה ו 2000 זכרונות ...מכיוון שהקירור מים שלי פשוט מופלא הכרטיסים לא עולים לי בלחץ מעל 40-41 בלי לחץ 29-31 יש לי פוטנציאל אדיר ועכשיו לבעיה אמרו לי שמעל ליבה 700 צריך להוסיף טיפה טיפה מתח לכרטיסים ...(אני משתמש בתוכנה אקסטרים טונר HD יש שם אפשרות לשנות מתח לכרטיסים אך משום מה אצלי זה לא נותן זה מסמן אותו כאפור כמו כן ניסיתי בתוכנה של MSI לא זוכר …
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול מקסימום תעיפו אותי לפורום אחר...:-) העלתי את הwcpuid משום מה התוכנה לא זיהתה לי את המהירות של הזיכרונות יש לי DDRAM 266MHz של חברה בשם Hynix אפילו מצאתי Made in Korea בקטן חחחחח משהו ע'נרי אני משער לעצמי.... אבל מה שאני לא מבין למה הוא לא מוצא את המהירות של הקקה הקטן
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר 120MM עד 55 שקל, שיהיה כמה שיותר חזק וכמה יותר שקט חשבתי עליו: Thunderblade 12cm Blue led Case Fan A1926 עולה 53 בKSP על 78CFM ו22DB איך הוא? האם באמת זה באמת 22DB ב78CFM? וזה שהוא אם לד לא מפריע לי, כי אין לי חלון, ואני לא צריך לד, אבל הוא פשוט חזק ושקט. אם יש אחר עדיף לא צריך שהוא יהיה עם ךד תודה אריאל
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קניתי פנטיום 4 2.8 פרסקוט על לוח של אינטל,במארז יש לי מאוור מקדימה שמכניס אוויר(בקושי לדעתי) ומאוור על המעבד(סטנדרטי של אינטל) כמו כן יש הכנה למאוורר נוסף בדופן האחורית של המארז שאני משער שהיא למאוורר 80120 אני לא יודע להבדיל(איך מודדים?) אני מבקש ששתמליצו לי על דגמים ועלויות פחות או יותר לקירור של המחשב כי הוא לא יורד מ57 בסביבוה של וידוס ואני לא רוצה לחשוב לאן הוא יגיע במשחקים........... אז איזה קירור מומלץ? רק למעבד ואולי מאוורר אחורי נוסף או שאני צריך גם ללוח (נראה לי שיש עליו מעים תושבת קטנה כסופה שלא ברור לי למה היא.) וגם לכרטיס מסך ולדיסק הקשיח.... מה שתמליצו זה מה שאקנה כי אני לא מבין בזה יותר מדיי... אז אני מקווה שתמליצו לי נכונה...... תודה רבה מראש לכולם.
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שניהם עולים אותו מחיר - 250. מי מיהם מקרר יותר טוב את המעבד? לא מצאתי השוואות של השניים.
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray , יחידות 1 ¤1400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=967 Foxconn Flaming Blade GTI Intel X58 CHIPSET, יחידות 1 ¤900 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=934 A-Data 3GB Kit (1GBx3) DDR3 i7 Core 1333Mhz CL9, יחידות 1 ¤305 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=656 Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata2 HD502LJ, יחידות 1 ¤292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=167 PALIT ATI Radeon 4850 Sonic 512mb GDDR5 HDMI, יחידות 2 ¤1180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=868 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 Corsair HX 620 Watt, יחידות 1 ¤585 http://www.rsm.co.il/product.as…
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לעשות ל 7600GS SONIC DDR3 אוסי.. טמפרטורה במנוחה 50 קלוקים רגילים של SONIC : 500*2 זכרון 450 ליבה ספר אנרמקס 370W מעבד אינטל פנטיום 530, אני רוצה להגיע לרמה של 7600GT רגיל(560 ליבה ו700*2 זכרון), ללא שום מודים והעלאות מתח וכדומה.. רק אוסי פשוט. וללא החלפת גוף קירור. תוכנות שיש לי: ריוה טיונר (אין לי מושג איך אני מגיע שם לאופציות (OC ATI TOOL (אין לי מושג עם אפשר לעשות עם התוכנה OC לכרטיסי נוידיה) דריברים של הכרטיס שגם שמה אין לי מושג איפה אופצית ה OC. אז בקיצור הייתי רוצה לדעת אם הטמפרטורה תקנית לכרטיס ויעילה לעשיית OC, כמו כן, גם אם יש לי את התוכנה הדרושה לעשיית ה OC- אם לא אז איזה תוכנה אני צריך?, והאם אני אוכל להגיע למהירויות של GT בלי בעיות בדרך של ה…
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
Mainboard : Gigabyte EX38-DS4 Processor : Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2500 MHz Video Card : ATI Technologies Inc Radeon HD 3870 Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) מקרר למעבד SYCHE NINJA מארז ANTEC sonata 3 שהרכבתי עוד מאוורר של 120 על איפה שיש את הHD'ס יש לי שלושה. תראו את הטמפרטורות זה הגיוני הכמויות האלה של המספר 50+? זה מאוד מדכא אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המחשב שלי די מספק אותי ומכיוון שהכרטיס מסך לשי (ATI X300SE) קצת צולע ואין לי כסף לכרטיס מסך חדש אז החלטתי לנסות שוב פעם לעשות לו אובר קלוק קטן בשביל לסחוט ממנו קצת ביצועים. פתחתי את המארז ניקיתי אבק הוספתי מאווררים + שתמי 2 מאווררי 80 mm אחד מעל הכרטיס ואחד מתחת לכרטיס ששניהם זורקים עליו אוויר. אז יש לידרייברים של אומגה אפשר להשתמש בהם יש להם AutoOverclock או שיש ATItool או תוגנות אחרות... עם מה לעבוד ואם יש טיפים אני אשמח. נ.ב. בלי הערות מיותרות של "כרטיס עלוב לא מריץ שום דבר אל תתאמץ, תחליף" , וזה משום שאין ל יכסף מיותר לכרטיס חדש. חוץ מזהי הכרטיס הזה הריץ יפה עד היום כל משחק שהבאתי לו (סדרת TW החדשים שבהם, HL2, DOOM3, ריפאבליק קומנדו, DOW:DC, NWN2) זה מריץ יפה מאוד עם …
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של INTEL P 4 3 GHZ רציתי לדעת מה הטמפרטורה הרצויה של המעבד במנוחה ומהיא הטמפ' הרצויה שלו בעבודה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש שאלה שדי מטרידה אותי לפני שאני הולך לפתוח את המכפלה של המעבד...בביוס אצלי נעולה גם האופציה להמהרת מהירות הfsb (תקועה על 133 מג"הצ לפי ג'אמפר בכרטיס אם), האם אחרי שאני יפתח את המכפלה תיפתח גם האופציה להעלות מהירות באס? או רק מהירות מעבד (שעכשיו נמצאת אצלי על 12.5 ) תודה
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם יש מניעה לאפשר למשאבת המים במערכת קירור מים לעבוד כל הזמן גם כשהמחשב כבוי? לפי ההגיון נראה כי כדאי להשאיר את המשאבה עובדת גם לאחר כיבוי המחשב כיוון שהמעבד עדיין חם מאד . נ.ב באותו נושא - האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ריליי או כיצד בונים אחד כזה למערכת קירור מים ? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-