אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אף אחד לא עוזר לי :'( המפרט שלי בצד.. תעזרו לי בבקשה להתחיל לעשות OC למחשב.. מה צריך לשנות בביוס לפני שמתחילים לעלות את הבאס? (כל האופציות שמבטלות את הורדת המכפלה, ואלה שנועלות את הPCI-E, תעזרו לי בבקשה, משם אני כבר אצליח להסתדר..) והאם זה משנה איזה גירסת ביוס יש לי? (כרגע יש לי F4)
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טוב אז ככה תי OC געתי למהירות 2.8מ 2.4 והמעבד היה 37 מעלות לא במאמץ אחרי זה ניסיתי להגיע למאקסימום המחשב עלה הגעתי ל GH 3 והמחשב נכבה עשה קולות אחרי זה שבאתי להדליק אותו לא מופיע כלום במסך וזה אומר memory faild מישו יודע מה זה יכול להיות נשרף אולי משו ? והגדרתי שהמעבד מגיע ל 60 מעלות אז שיכבה את המחשב
-
- 17 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה כל אחד מהם עושה? ותגידו איך המעבד שלי בשילוב עם הלוח אם ל-OC אני לא מצליח להביא אותו מעל ל2.31GHZ , יש לך טיפים?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 אני רוצה לקנות בשביל לתלות בדלת של המארז, כי נכנס הרבה אבק בחלונית למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
e8500 ללא אוברקלוק, בבאר שבע בחום... הטמפרטורה סבירה או שהתקנתי את המאורר(סטוק) לא טוב או משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://up95.siz.co.il/up3/mtmezy0wyziz.jpg ככה זה נראה בMIT הCPU CLOCK RATIO בסטוק מוגדר על 13.5 ובגלל שזה פעם ראשונה שלי אני לא כל כך מבין אני שמתי בהתחלה 222X13.5 ובכל השאר לא נגעתי , המחשב עלה הטמפרטורות בסדר אבל OCCT מפסיק לאחר שניה , ORTHOS בBLEND מפסיק תוך שניה אבל בבדיקה של הCPU בלבד בORTHOS הכל בסדר , מה שרציתי לדעת זה מה וכמה להגדיר לפי התמונה תודה רבה מראש ואם החסרתי פרטים נא להגיד לי
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלוםץ ברשותי לוח ABIT IP35. אני מנסה להתקין עליו זכרונות של OCZ מסוג DDR2 PC2-6400 Titanium 4GB Edition Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel הורדתי את ה OC שלי - מעבד Q6600 כעת במהירות סטוק. התקנתי את הזוג החדש (לאחר שהוצאתי את הזוג הישן 2 GB - עכשיו יושב בצד בנתיים). כיוונתי בביוס ל 4.4.4.15 עם מתח של 2.2V והרצתי MEMTEST ל 7 וחצי שעות (כ 9 לופים) - לא ניצפו בעיות. העלתי את המערכת והרצתי LINX ואח"כ גם PRIME 95 BLEND - בשניהם הודעת שגיאה לאחר מספר דקות. לציין ש ב 5.5.5.15 ב 1.85 VOLT לא ניצפו בעיות. בבדיקה מעמיקה יותר ניראה שהזכרונות מוכנים לרוץ ב 4.4.4.15 עד DDR 790 אך נותנים שגיאות ב LINX מ…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש לא מבין במערכות קירור מים , אני רוצה להזמין מחו"ל משהו ממש טוב למטרות אוברקלוק כמובן ובנתיים אני רוצה רק למעבד , אני רוצה לפני הכל לדעת כמה תעלה לי מערכת רגילה לאוברקלוק של יותר מ50% , ואולי חבל על הכסף וכדאי לי להתחיל לחסוך למערכת חדשה מבוססת I7/I5 למיניהם ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי E4500 לוח Mainboard : Unspecified 4CoreDual-SATA2 זה הלוח Chipset : VIA PT880 Pro זיכרונות 2GB KINGSTONE 667MHZ והגעתי כבר לבאס של 252 מקורי 200 ויש לי בעיה עם הזכרונות http://zix.co.il/viewer.php?id=256906307.JPG מה הבעיה? הרצתי גם OCCT בחרתי לזיכרון אבל לא יודע זה עדין אימץ אץ המעבד ולא היו שגיאות
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ועוד האם שווה לקחת את Rev.b שעולה 190 או הרגיל שעולה 150 כי גם ככה אני עומד להחליף המחשב
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רקע : מחשב I7 860 זיכרון קרוסר 2X2G 1600MHZ CL9 . לוח אם P55A-UD3 גיגבייט כ. מסך : GTS 250 1G כאשר המצב רגיל (ללא אוברקלוק) תדר הזיכרון מראה : 1333MHZ. ו BUS SPEED מראה : 133MHZ. כאשר אני מעלה את מהירות הבאס עד 148MHZ תדר הזיכרון עולה בהתאמה 1480MHZ ( א. לא מבין למה תדר הזיכרון עולה) כאשר אני עובר את BUS SPEED מהירות 150MHZ - המחשב עולה אבל כל התקני USB לא עובדים : עכבר, רשת אלחוטית. לא ברור לי למה... ? אם הזיכרון שלי הוא 1600MHZ למה זה לא מראה לי את בכלל - הוא מראה במצב AUTO 1333MHZ . יש לציין שטמפ' המעבד במנוחה סביב 40מעלות , ושל לוח גרפי 44 מעלו - לא נראה לי מסוכן.. (על המעבד קירור בופאלו) לא ברור לי למה ה USB נתקע... דרך אגב - הצלחתי לשפר בסופר פי של 1M מ…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=HgGaEZjb5Ls נו, זה מתבקש ...
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , המעבד שלי מגיע לטמפרטורות מטורפות ,65 מעלות בזמן מנוחה . קניתי מאורר חדש של Tearmaltake V1 והחלפתי את המשחה הטרמית לפי ההמלצות של המדריך באתר ,ושום דבר לא מצליח לקרר את המעבד , ההחלפה של המאורר הצליחה להוריד את הטמפ' ב2-3 מעלות. אני לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה .(הסיכוי שהמאורר מורכב לא נכון הוא קלוש ) למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לוח-אם dfi-lanparty של חבר .... נסיתי להוציא את המאורר של הצי'פ כדי להחליף משחה והצי'פ יצא איתו מה זה אומר?????? (למי שלא הבין זה אומר שכל הפינים שלו חצויים ל-2 עכשיו ....איך זה היה דבוק כל-כך חזק)!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
והמאוורר הוא: AeroCool Xtreme Turbine 120 mm 90 cfm 32 dba יש לו יחס של 2.8 זרימת אויר/רעש שלא נדבר על איך הוא נראה כי הוא פשוט פצצתי, דרך אגב אני כבר הולך להזמין 4 כאלו לא פחות ולא יותר כי מה לעשות בארץ לא ניתן להשיג אותו ואם מישהו מוצא שיגיד לי בבקשה כי הוא חשוב לי... ;D מה תגידו על זה? לינק: http://www.aerocool.us/p-accessory/xtreme%20turbine/xtreme%20turbine.htm
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבצע שידרוג כללי לכל המחשב מבחינת קירור והקטע החשוב ביותר השקט#@# אני יוצר מוזיקה ושקט בזמן העבודה זה דבר חשוב ביותר אז הינה המפרט שלי: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- יש לי לציפסט את הקירור סטוק אבל הוא מרעיש ברמות אז כיבתי וזה על 48 מעלות !!!! קניתי מאז את הקירור פאסיבי הזה: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler והחיבור ללוח אם איתו נדפק לי (אין לי ברגים טובים והוא לא מתחבר טוב ) אז אני עם הפאסיבי שוב AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- יש לי קירור סטוק אני רוצה לקנות טרמנטק ביגטייפון TX או משהו טוב אחר כמה שפחות רעש בביצועים מקסימלים ספק כוח- HEC 480W ACE480 לא מפקיע ולא מתכוון לשנות דיסק קשיח- WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII איך בונים לו כלו…
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הרבה חברה מהקהילה נרשמו לקבוצה של HWZONE ב HWBOT.ORG שזה נחמד.... אבל הקבוצה לא תוכל לצבור נקודות בקצב מהיר אם אנשים לא יתחילו לתת תוצאות... יש כאן אנשים עם מחשבים מעולים עם פוטנציאל גבוהה רק תיקחו חלק ותתחילו לפרסם תוצאות בקבוצה שלנו ב HWBOT כמובן שאני חייב לשבח את אלה שכן לוקחים חלק: Gomunkul שמוביל xVertigo Titan777 CyAn1De iMMoRTaLiTY eluha taotao אז מי שעדיין אין לו משתמש מוזמן לפתוח ולהצתרף לקבוצת HWZONE ומי שכבר רשום... למה הוא מחכה?! למידע נוסף בדקו את הסטיקי של GGUYZ לגבי קבוצת HWZONE ב HWBOT
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי ברשותי המעבד הנל AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e AM2 2500MHZ 45W על הלוח GA-MA78GM-S2H בסרטי 1080P בקידוד איכותי, המחשב מפיל פריימים והסרט יוצא מסנכרון... שיחקתי קצת בהגדרות והעלתי את התדר במכפלה של 12.5 עם באס של 240, סהכ 3000 מה"צ _לעומת 2500 בסטוק) קירור של זלמן טמפ' מננוחה 42 מאמץ 60 עד כמה ניתן למתוח את המעבד הזה ומה טמפ אופטימלית? כמו כן על איזה OC אתם ממליצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה.. אני עובד על פרוייקט חדש יחסית שיתבסס על מארז TT MOZART TX, הזמנתי לפני כמה ימים (ההזמנה יצאה כבר ;D ) לארץ כעיקרון הזמנתי הכל חוץ מבלוקים, שעליהם אני עדיין לא סגור.. מעבד: אני לא סגור על מה ללכת, על הGTZ או על הD TEK.. כ.מסך, בכל מקרה אני אבנה מערך CF, כך שאני צריך 2 בלוקים, שככל הנראה אני אבחר בתוצרת של DD על פני התוצרת של EK (אלא אם כן תגידו אחרת) בכל אופן, מדובר ב2 לופים נפרדים.. לצ'יפסטים, פה אני קצת תקוע.. מדובר בלוח של DFI LP X48 UT, המכיל גם HEATPIPE לכל אורך הלוח (צ'יפסטים, מייצבי מתח), אני מעוניין לקרר את כל הרכיבים הנ"ל, אך האם ניתן להתקין בלוק סטנדרטי על הגשר הדרומי? או שיש בעיה של "התנגשות" עם כרטיסי המסך? לצערי לא מצאתי בלוק ייעודי למייצבי המתח ללוח…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מתכנן בעתיד לעשות OC ללוח DFI Ultra-D עם זכרונות OCZ VX שעובדים במתח גבוה וודאי יתחממו ויביאו לחימום ה-MOSFETS. ראיתי את המוצר הזה בחו"ל: http://www.sidewindercomputers.com/michcokit.html ורציתי לדעת אם כדאי מאד לנסות להשיג אותו ואם כן, איפה (לא מצאתי ברשת בארץ.) האם כוון מאוורר אל איזור ה-MOSFETS יוכל למזער את בעיית החום במידה מספקת או שגופי הקירור הקטנים הנ"ל לבד או עם המאוורר יהיו פתרון מוצלח בהרבה? בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים,אחד 2700 ואחד 2100 ->אחד על 333 אחד על 266. הם עובדים על תזמונים לא רעים כרגע(לא מעודכן אני אבדוק בביוס ויעדכן). האם כשאוריד את הסטיק האיטי(256 מגה) אני אקבל חוץ מבוסט של 333 גם שיפור בתזמונים?... במעבד על 533 ד"א
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מארז יש newron . מעבד intel pentium 4 2.8 בתוכנת המוניטור , מד המעלות מראה שה-proccessor zone מתחמם ומגיע ל 55-75 מעלות, בדר"כ במשחקים. חשבתי שזה עניין של אוורור אז הוספתי עוד 2 מאווררים אך מסתבר שזה לא העניין. האם למישהו יש הצעה או פיתרון ? אשמח לשמוע כל דעה בנושא. תודה.
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום. עשיתי אובר עם המעבד שלי amd barton 2500+ ABIT nf7 A-data 3200/400 512 מ : 1.8ghz > 2.31 הbus עומד אצלי על 209 עכשיו, השאלה שלי היא איזה יחס אני צריך לשים בין ה FSB ל DRAM? זה דיי חשוב, כי יש לי בעיה עם משחקים, זה כמו כזה "חרבון" בסאונד שקורה, אבל כל פעם שאני משנה את היחס בביוס זה משנה או נפחת... בכל מקרה אני צריך לדעת איזה יחס לשים ..
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, שנכנסתי לאתר של Danger Dan ורציתי לחפש מוצרים שאני אוכל לקנות מצאתי רק מקום כזה שאתה ממלא חלקים שאתה רוצה ובערכות קירור מים אנלא מבין בגרוש! לכן אני אשמח מאוד מאוד עם מישהו יוכל למצוא לי איזו חבילה של Danger Dan מהאתר שלהם כי אני לפחות לא מצאתי , או! שתרכיבו לי אחת שכוללת בלוק אך ורק למעבד אבל בלוק טוב מאוד! וכל שאר הדברים - צינורות/רדיאטור /כל השטויות האחרות, אני רוצה לפתוח תחבילה שאני אזמין מהם ולקבל הכול שאנלא אצטרך לאלתר כלום שאני פשוט אוכל לחבר את זה. תודה לכם ה כמעט שחכתי - הכול צריך ליהיות תואם לפלומינו 1800+
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, חלקכם זוכרים את השאלות הרבות שהיו לי על קירור ועל OC ואני שמח לומר לכם לאחרי הרבה עזרה מכם, זה גם מאחורי. אבל היום (קיץ) המחשב שלי שוב מתחמם ואני צריך דרכים לקרר אותו (וכמה שיותר זולות) יש לי מעבד AMD2500+ ולוח אם Gigabyte GA-7N400V-L 2 סטיקים של זכרונות 128 (333MHZ) ו2 סטיקים של 256 (333MHZ). איוורור: יש לי מאוור של ונטק על המעבד והחלפתי למשחה טרמית של ננוטרם בלו 2. הוספתי מאוור בחלק העליון של המחשב ובצד שלו (והם עובדים על המהירות הכי גבוהה) כמו כן יש לי מאוורר בקידמת המחשב וכמובן אחד שמוציא גם מאחוריו. יש לי מארז של TASK A-2310 Screwless (החלפתי ספק כח). כמו כן קניתי אתמול כרטיס מסך של ראדון 9200(וחשבתי שכאשר אני אחבר אותו, הטמפ' של לוח האם שלי תרד היות …
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-