עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yoav9,

אני רוצה לקנות בעוד כמה חודשים קצרים איזה pentium 4 2.0a OWnz וכבר עכשיו התחלתי במסע חיפושי ברשת אחר מערכת טובה לשימוש. כרגע המערכת עומדת על INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache Corsair CMX256A-3200C2 ABIT IT7 MAX Enermax 350W EG 365P VE אבל זו לא הנקודה. לאחר מכן חיפשי hs/f טוב, לעמן האמת הכי טוב שאני יכול למצוא. בדקתי בחנויות בארץ וראיתי מבחר קטן בצורה משמעותית לעומת הhsfים של amd, ואז בדקתי ב2cooltek והיו להם שם רק 4 hsfים לפנטיום 4.... עכשיו שני הhs/fים הנבחרים אשר הם גם זמינים בארץ הם הax-478 והvulcano 7 פלוס... עכשיו שני שאלות: 1)איך זה שלסוג המעבדים בעלי היכולת oc הגבוהה ביותר יש כזה מבחר מגעיל של hsfים 2)האם הבעיות של הa…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by ZUMARA1,

המדריך האחרון שעשו ממש לא מזמן OC על מעבד 2500K רציתי לשאול אם באמת הכלים שהראו שם זה כל הכלים לOC ברמה כזאת סביבות 4.5-4.7 בתור אחד שלא עשה OC ^^ ומתחנן OC במחשב בחדש רציתי לדעת האם זה באמת כזה פשוט שינו כמה אופציות ל off/on ומשחק עם המתח ?תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by Trol,

לא ידעתי איפה בדיוק לשאול, אז פתחתי את זה פה כי יש בזה עניין של חום.. השאלה שלי היא, מה מומלץ ובטיחותי ביותר בשביל חלקי המחשב, להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות בימממה, או כל לילה לכבות את המחשב?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by orensh69,

המעבד שלי מתחמם פרסקוט(intel 3 ghz) מגיע לי ל70 מעלות.. כאשר המעבד 70 מעלות והלוח אם (asus p5gd1) הוא 43 מעלות....socket 775. אז המאורר של המעבד מסתובב על 3100rpm אני חושב שזה לא תקין. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר שיסתובב מינימום נגיד 3000 סיבובים או 3500 סיבובים??? הנה תמונה http://i32.tinypic.com/sb6136.jpg מהזה הזרמים האלו ? ב+5v ו12??

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by omd,

מפרט מחשב 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by GGuyZ,

עדיין לא מציאות, אך נחמד לראות. מה שמפתיע אותי זה שהזכרונות עברו POST. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=148633

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by shibby15,

יש כזה דבר??? אם כן אפשר לתת לינק תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  8. Started by pyaniv,

שלום, אני כרגע עובד עם 11.5*166. יש לי אוורור מצויין ואני רוצה להעלות את הBus ל200 (לפחות!). ברגע שאני מעביר ב BIOS ושומר, המחשב לא עולה יותר עד שאני לא מאפס. מה הבעיה ? יש לי: AMD 2500+ Epox 8RDA3+ Samsung 512 MB Win XP SP1 Albatron FX5900XTV

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  9. היי, התחלתי לא מזמן OC למעבד שלי ואתמול כשהעליתי את הבאס ל180 אחרי כמה דקות בווינדוס עלה מסך כחול שאומר שווינדוס סוגר את עצמו כדי שלא תהרס החומרה כי יש בעיה... הורדתי ל176 והכל בסדר... למה? זה לא התחמם יותר מדי אני על 39 מעלות למעבד ו24-26 ללוח.... זה משתנה לפי הטמפרטורה של החדר אבל זה האיזור.... למה כשאני מעלה מכפלה ל13 או 13.5 זה מזהה את המעבד שוב כ2500 ולא כ2800? זה כאילו אני לא משפר כלום.... בינתיים אני עדיף להמנע מתוספות מתח ואמרו לי שאני יכול להגיע ל3200 בלי בעיה... אז איפה הטעות שלי? תודה מראש, ניר.

• 15 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום לכולם. תמיד שאני עושה אוברקלוק לכרטיס המסך דרך תוכנה, לאחר כיבוי והדלקת המחשב האוברקלוק נעלם! אז אני צריך לעשות אותו מהתחלה, האם יש דרך לשמור עליו (אני משתמש בקולביט)

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by bad-sector,

אני עומד להחליף את הסלרי שלי ב ATHLON XP 1700 ושמעתי שיש לגירסאות הפחותות מ 2000 בעיות חימום... יש צורך להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד בקירור רצחני יותר או שמא די והותר ? ואם כן מאיפה אני יכול לרכוש צלעות קירור \ מאוור נורמלי?

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by lexsus,

שלום יש לי מחשב אני רוצה לקנות מאוור למעבד בגלל זה שיש לי שבא עם המעבד מרעיש נורא ואני צריך אותו למעבד פנטיום 4 והמטרה שיהיה הכי שקט שאפשר בסיבבות ה 150-200 תודה

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  13. שלום, אני בונה קירור מים שיעבוד עם משאבה טבולה. רציתי לדעת אם יש צורך שמיכל המים יהיה גדולה בהרבה מגודל המשאבה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by guyaros,

מפרט המחשב הוא: AMD Athlon xp 1800 | Gigabyte 7vtxh+ | Asus GeForce 4 Ti4400 | WD40GB 7200 | Benq CDRW 32x10x40 | LG x52 | 120m"m fan on the roof| 120 m"m on the back | Hocky table fan on the door | TT volcano 7 plus | Hardcano 2 | TT G4VGA cooper cooler | Blue LED KATUDA|Arcatic Silver 3 אני יודע שבשיל לעשות אובר קלוק צריך ללכת לביוס ודרך שם להגדיר כמה דברים בהרגה ואת כול זה.. אז נכנסתי לביוס לא בשביל לעשות OC רק בשביל לראות.. וראיתי שם שאני יכול לשנות את ה MHZ של המעבד שלי יש לי AMD Athlon XP 1800 ועכשיו ה MHZ הוא על 133 זה אמור להיות כך???? וכם אפשר לשנות שם Vcore מה זה?? אני ידוע שזה קשור לספק... וגם מה זה S M A R T זה קשור להארד דיסק ויש לי את האפשרות הזאת ב…

15. סוף סוף שמתי את ה-BT.. שמח וטוב לב הלכתי לביוס לבדוק מה השתפר בטמפרטורה.. ובכן ירידה של כמעט 10 מעלות מהמאוורר הקודם.. אך משום מה המהירות RPM שרשומה שם ב- Cpu fan מתחילה מ-1000 ומשהו ויורדת לאט לאט עד שהיא מגיעה ל-0 RPM... אך המאוורר עצמו עדיין מסתובב!!... אז הלכתי לאוורסט ולהפתעתי גיליתי שהמאוורר של ה-BT אכן מסתובב לו ב-534 RPM.. איך הביוס התחיל לזייף לי? נ.ב. ראיתי באתר של MSI על איזה עדכון ביוס לצ'יפ של החיישן Winbond.. לא יודע אם זה יפתור את הבעיה כי לא רשום שם מה בדיוק הם עדכנו..

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by asafasaf,

ברגיל הוא 2.50 עם מתח 1.170 הגעתי איתו ל-3.0 עם מתח 1.260 הבעיה היא שהוא מתחמם יותר מדי.. קירור AC FREEZER 7 PRO המאוורר שלו על 2500 סיבובים קבוע.. ב-OCCT הוא עוצר אחרי 20 דקות כי החום מגיע ל-70 מעלות.. ברגיל הוא 50 בממוצע. בנוסף הוא לא יציב.. הוינדוס נתקע מדי פעם ואני צריך לעשות ריסט. בהתחלה כל פעם שזה קרה העלתי מתח בהתחלה לFSB אחרי זה לגשר הצפוני עד שכבר הגעתי למקסימום העלאה אצלהם. המתח לזיכרון על +0.3. ואז העלתי למעבד כל פעם קצת עד שהגעתי ל1.260 אבל עדיין יש את הקריסות האלה.. והוא מתחמם יותר מדי. מחר אני יקנה משחה תרמית MX 2 אבל לא נראה לי שזה ממש יפתור את הבעיה.. מה עוד אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  17. תודה לכל מי שעזר לי הצלחתי להחזיק מעמד 7 שעות בPRIME95 מה אתם אומרים על התזמונים? מתחים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  18. מה המצב חברים ? אני רוצה משטח קירור ללפטופ שלי יש לי Dell inspiron 1525 הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות היא כי הוא עובד 24/7 יש למישהו המלצה עד 200 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by Bryant8,

אהלן אנשים, מקווה שקשור לפה- קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך, חזק מאד, עם מאוורר AC7 PRO למעבד, ובמארז - HEC 6919B יש 2 מאווררים סטנדרטיים 12 MM הבעיה היא שהמווארר האחורי, בגב המחשב לא מסתובב בכלל! על הלוח אם יש לי 2 חיבורים - SYSTEM FAN 1 ו - SYSTEM FAN 2 ניסיתי לחבר אותו לשניהם, אך הוא לא עובד... כשאני נותן לו דחיפה ידנית, הוא ממשיך להסתובב לכמה שניות ואז מפסיק- משמע שיש לו חשמל אך עדיין הוא לא מסתובב כראוי.. מה אפשר לעשות מלבד להחליף את המאוורר? תודה רבה!! :hi:

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  20. Started by b127,

אני מקבל לאחרונה די הרבה קריסות וBSOD, עם קוד השגיאה 0x0000007f שלפי שהבנתי מגוגל וממיקרוסופט יכול בהחלט להיגרם מOC. הענין הוא שאני כבר חצי שנה עם הOC הספיציפי, (D930 מ200 באס ל280) ולא היו לי קריסות בכלל. ובשבועיים האחרונים זה קורה בערך אחת ליומיים. האם יכול להיות קשר? אציין שהוספתי בקר סקאזי, שאינו בשימוש, דהיינו שלא מחוברים אליו כוננים כרגע. וכן החלפתי את הHD שלי, והעתקתי עם תוכנת אקרוניס את ה"C" מהHD הישן לחדש. איך אני יכול לדעת מה גורם לי את הבעיות? נ.ב. אציין גם שזה לא מעליית טמפרטורה בכלל, המעבד בד"כ על 45 עם קפיצות לכיון ה54 במאמץ וזהו. כשהוא יכול לעבוד בלי בעיות אפילו ב63.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. חברס פעם ראשונה שלי... אז ככה יש לי פה: p5q deluxe e2180 gskill 1000MHZ TRUE 120 אני לא ממש מצליח לעבור את ה2500 MHZ ואני שואף לסחוט כל MHZ שאני יכול מהמערכת אנא עיזרו לי לנצל את המפרט עד הסוף

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by hack man,

ככה קניתי מארז עם חלון בצד צירפתי לו מנורה עם לדים שאני הרכבתי השלב הבא הייתה קניית קתודה שרגישה לצלילים ותכננתי אותה ככה שמתי שמוחאים פעמיים כף היא נלדקת זהו כל הסיפור עלה 350 שקל ד"א אחלה מארז מקרר מצוין הלוח מעט חם אך אני צריך לקנות קירור אקטיבי לבריג' הצפוני וזהו דיי עם המילים הנה כמה תמונות http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D001F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D002F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D003F.JPG האחרונה מעט חשוכה תהנו

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by HFDO5,

אני מחפש לקנות כדי לעשות מזה איזה מדף פה זה המקום הכי מתאים לשאול את זה כי משתמשים בזה גם לחלון של במודינג אז איפה אפשר לקנות וגם איזה עובי אפשר להשיג ומחירים בערך למי שיודע תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. ראיתי שמוכרים כיום יחסית בזול (250-300 ש"ח) מקררים קטנים עם חיבור 12v. מה דעתכם המלומדת על להוציא מכזה את מערכת הקירור ולהתקין במארז? לא בטוח אם זה גז, פלטייה או איש קטן עם נפנף כי לא פירקתי אבל זה 1. מוציא את החום מאחורה עם מאוורר 80; 2. לוקח 80 וואט. הכוונה היא לא להצמיד למעבד/כרטיס מסך/תנור עם חיבור PCI אלא לעשות חיים קלים לקירור אוויר על CFM חלש.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  25. המהירות של המאוורר של המעבד מסתובבת ב 20000RPM ן 10000RPM משהו שלא נתקלתי בו בחיים .. והמעבד מראה 27מעלות ... למשהו יש תשובה בשבלי ? (זה מאוורר של אינטל עם הסניק שלו , והוא עבד במחשב אחר שבוע אז הוא דיי חדש ... )

• 10 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים