אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי עם המחשב את התוכנה EasyTune 6 כדאי לעשות איתה אובקלוק עם אחד מהאפשרויות האוטומטיות ?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי ge force 4 mx 440 64 mg ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. לפי מה שראיתי.. והבנתי.. המערכת קירור שנמצאת על הכרטיס לא מקררת אותו בצורה טובה לכן אני רוצה להחליף את המערכת קירור.. אז לכל מי שיש הצעה למערכת קירור.. עד 120 שקל.. שיתוב לי ! תודה לכל מי שעזר לי!!!!!
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ענתיקה (בלשון המעטה) ולאחורנה המאוורר של המעבד התחיל לעשות רעשים מטרידים ניסיתי להסירו ולנקות אותו מאבק אבל זה לא עזר הרבה ואני מפחד שהמאוור עשה את תפקידו בעולם הזה והגיע הזמן להחליף אותו הבעיה היא שאין לי מושג בכל הקשור למאווררים ואני זקוק בדחיפות לעזרה- איזה מאוורר אני צריך? אגב מאוד חשוב לי מאוורר שקט פרטים על המחשב- מעבד: פנטיום 4 2.4MH לוח אם: ASUS P4SPMXSE תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מודה מאוד לכולכם על העזרה!!! יש כאן אנשים מאוד מקצועיים זאת המערכת בנתיים: לוח MSI975X פלטניום 4GB זכרון של OCZ 667MHZ GOLD (צ'יפים של 1GB) מארז טרמל-טק TSUNAMI מעבד D930 הספק שקיבלתי נראה לי לא כל כך טוב לאוברקלוקינג זה הדגם במדוייק: http://www.tzur-pc.co.il/shop/product_data.asp?ID=927 הוא יכול להחזיק X1800GTO וכל מה שמסביב באוברקלוקינג ? או שכדאי לבקש מהחנות להחליף לי לדגם יותר חזק ואם אפשר לקבל המלצות לדגם מסויים שיתאים למארז שלי ספציפית?? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/swa/swa.asp רובכם המליצו לי על משחה טרמית SILVER 5 שמתי לב ש OCZ הוציאו משחה כזאת אני אקנה אותה הדעות כאן חלוקות לכן אני צריך לקבל החלטה סופית מה לקנ…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
זה קצת מוזר אבל הצלחתי להגיע לטמפ' נחמדה בחום של 37 מעלות.... במאמץ 32 חום מעבד...וזה די מוזר כי יש לי רק שתי מאוורים של80 וחום הלוח אם -24 וכלל המארז-32 אני מודא אולי החיישן נהרס ?!
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את הראידון 9700 פרו שלי הכי קרוב לה 9800 פרו אני יודע שהליבה שונה אבל אברקלוק קטן יעשה את זה והבכרטיס עם אברקלוק מוציא הרבה יותר קראתי בכתבובת מה התוכנה הכי יציביה .
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאיזה טמפרטורה אסור להגיע עם GEFORCE 7900 GS באוברקלוק במאמץ ? CORE העלתי מ 450 ל 500 MEMORY העלתי מ 660 ל 800 נ.ב : השאלה שייכת לפורום הזה בכלל? עשיתי OVERCLOCK לכרטיס מסך.. עשיתי SCAN FOR ARTIFACTS למשך 30 דקות, לא היו שום בעיות. הטמפרטורה מגיעה ל 67-69 במאמץ - זה בסדר? כשזה במנוחה זה 49. אני יכול להשאיר אותו? זה בסדר? http://www.techpowerup.com/gpuz/4unrp/ GPUZ להמשיך להעלות ? להוריד?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עקב קניית מארז חדש בשביל להוריד את רמת הרעש ולעלות את רמת הקירור של המחשב, אני צריך לקנות שני מאוררי 120 ממ. עכשיו אחד מהם אני צריך שיהיה שקט או ניתן לשליטה על המהירות והשני שיהיה שקט או ניתן לשליטה אבל גם שיהיה בעל לדים ומסנן אבק מובנה! עכשיו ברצוני לדעת לגבי השני, האם יש חיה כזאת? ואם כן איפה אני משיג? תודה מראש, אור (שכחתי לציין ששניהם להכנסת אויר לא להוצאת) אוי סורי לא שמתי לב שפרסמתי את זה בלא נכון... מתנצל
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלוםץ ברשותי לוח ABIT IP35. אני מנסה להתקין עליו זכרונות של OCZ מסוג DDR2 PC2-6400 Titanium 4GB Edition Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel הורדתי את ה OC שלי - מעבד Q6600 כעת במהירות סטוק. התקנתי את הזוג החדש (לאחר שהוצאתי את הזוג הישן 2 GB - עכשיו יושב בצד בנתיים). כיוונתי בביוס ל 4.4.4.15 עם מתח של 2.2V והרצתי MEMTEST ל 7 וחצי שעות (כ 9 לופים) - לא ניצפו בעיות. העלתי את המערכת והרצתי LINX ואח"כ גם PRIME 95 BLEND - בשניהם הודעת שגיאה לאחר מספר דקות. לציין ש ב 5.5.5.15 ב 1.85 VOLT לא ניצפו בעיות. בבדיקה מעמיקה יותר ניראה שהזכרונות מוכנים לרוץ ב 4.4.4.15 עד DDR 790 אך נותנים שגיאות ב LINX מ…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המעבד הוא מסוג PALOMINO. (כבר גיליתי שזאת היתה טעות לקנות, לא היה לי מושג שיש סוג אחר בשם T-BRED) ההיטסינק שעליו הוא של זלמן נדמה לי דגם ה- 6000. המשחה הטרמית היא זאת שקיבלתי עם ההיטסינק. במצב של עומס החום ממריא ל-60 (!) מעלות (וזה עוד בצל). אפילו עם מארז פתוח ומאוור ביתי על המעבד לא הצלחתי להוריד אפילו מעלה. רק הלוח ירד באיזה 8 מעלות. האם זה טבעי? מה עושים, זה נראה לי חם מידי... המחשב לא נמצא ב-OC. ולא היו לי מעולם קריסות כתוצאה מהחום הזה. אני פוחד אבל שהמעבד יהרס... אם למשהו יש מעבד זהה, ורוצה להזדהות עם חום גורלי מוזמן. ולכל החברה שיכולים להמליץ על פיתרון מיזוג - אנא קררו את הילד...
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אם PRIME95 מחזיר שגירה, אך לא קורס, באחת הליבות - מה זה אומר? שרק אותה ליבה לא יציבה?
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
זה שהמזגן פועל מעבד 6300 כרטיס מסך 8800GTS 640MB 2GB RAM DDR2 800MHZ לוח אם MSI NEO1 965P כונן קשיח SATA 2 250GB כונן קשיח 2 SATA 160GB כונן קשיח 3 SATA 200GB '>http://www.2send.us/"] יש לי מאוורר קידמי 120MM שמקרר את הכוננים הקשיחים מקדימה. מסתובב מאוד מהר עושה רעש אבל שווה את זה. ומאוורר 120MM מאחורה שמוציא את האוויר המארז יש לו מאוורר 400MM גדול שמקרר את כל המחשב. בדלת של המארז. אני מחליף את המאוורר האחורי כי הוא מסתובב יחסית לאט. ו
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ערב טוב, המעבד שלי, אינטל 3.0 פרסקוט 64 ביט מגיע לטמפרטורות של 65 מעלות איך אני יכול לשלוט במאוורר כך שיתחיל לקרר כבר מטמפרטורה 58 ולא כאשר הוא מגיע ליותר תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים צינור קירור מיוחד גם לגשר הדרומי וגם לצפוני הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חנויות online עדיפות כי אני מאזור חיפה ואני לא מגיע למרכז יותר מדי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי הסיפור הוא די פשוט אני רוצה קירור חדש למעבד שלי כדי להכניס בוא עוד קצת רוח חיים לחצי שנה ~ הקרובים עד שאני יחליט להעיף אותו המעבד הוא barton 2600+ והוא היום עם קירור דיפולט אני יודע שהנושא דוסקס כבר הרבה פעמים אבל חשבתי שאולי עד היום יצאו עוד כמה דברים שיכולים להיות יותר טובים הרעש לא ממש חשוב בגלל שהוא עובד רק שאני ער אבל לא צריך להסחף חשבתי אולי על דגרה בינונית יופי זה תמיד יתרון אבל לא חובה ו....זהו בתודה מראש עידו
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לא הבנתי משהו.. הקירור הזה כבר בא עם מאוורר והוא בעצם עולה 331??? או שצריך להרכיס לו מאוורר ואז בעצם הוא עולה 400+ ??? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
למה אני שואל?כי אתמול בלילה עשיתי ניסויים על המחשב ב-OC. הצלחתי לעגיע עם הזכרונות שלי ל-DDR480(במקום 400),אבל בבדיקת S&M הוא נופל ב-CACHE L2 של הזיכרון.. ה-WIN עלה,גלשתי,שיחקתי הכל ממש הרגשתי שיפור,אבל לא הבנתי מה הקשר של זיכרון המעבד לזיכרונות המחשב? אשמח על הסבר/קשר בניהם,ולמה את L1 הוא כן עבר? ליאור-חשבתי שזה מתאים לפה ולא ל-OC כי ה-OC הוא המשני,אם צריך תעביר.תודה.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה עד שאני כבר יודע איך להעלות מכפלה, למדתי חצי מהטבלה של הגי'מפורים בע"פ (שכחתי ליין שהלוח לא פותח מכפלה בביוס :-[ ), אני מגיע בח"ב של לוח אם לסעיף בתמונה שאין לי שמץ מה הוא אומר אודה לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מישהו אמר לי היום שהם יחסית מתחממים ולכן הם ייחסמו אותי בOC. האם זה נכון? איני יודע עדיין את הדגם המדוייק אבל מדובר בשתי גי'גה במהירות 800
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בעוד כמה חודשים קצרים איזה pentium 4 2.0a OWnz וכבר עכשיו התחלתי במסע חיפושי ברשת אחר מערכת טובה לשימוש. כרגע המערכת עומדת על INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache Corsair CMX256A-3200C2 ABIT IT7 MAX Enermax 350W EG 365P VE אבל זו לא הנקודה. לאחר מכן חיפשי hs/f טוב, לעמן האמת הכי טוב שאני יכול למצוא. בדקתי בחנויות בארץ וראיתי מבחר קטן בצורה משמעותית לעומת הhsfים של amd, ואז בדקתי ב2cooltek והיו להם שם רק 4 hsfים לפנטיום 4.... עכשיו שני הhs/fים הנבחרים אשר הם גם זמינים בארץ הם הax-478 והvulcano 7 פלוס... עכשיו שני שאלות: 1)איך זה שלסוג המעבדים בעלי היכולת oc הגבוהה ביותר יש כזה מבחר מגעיל של hsfים 2)האם הבעיות של הa…
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מה יותר טוב? הבנתי שההשוואה ב PC-SPOT לא הכי נכונה... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
סתם לידע כללי. כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות). באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם? או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי את מחשבי מdual core e6750 לi3 540 עם לוח אם של gigabyte GA-H55M-S2V אשמח לעזרה בoc.. כמה שאלות.. 1.מה התזמון שאני צריך לעשות לזיכרונות ddr3 1033mhz של kingston? 2.מה המתח המומלץ לגשרים,למעבד,ולזכרונות? 3.אשמח לעזרה עם הביוס של ג'יגהבייט
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-