אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הנתונים של Scythe Kaze Server DC Input: 5 V or 12 V (From PC Power Supply Unit) DC Output: 3.7 V (±10%) ~ 12 V (±10%) Fan Adjustment Range: 4 (max. 1 Ampere and max. 12 W) Fan Speed Range: 0 - 9,990 rpm (Display: 30 rpm Steps) הנתונים של המאורר: Rated Voltage: 12v DC Rated Current: 1.14A (13.68W) האם יש התאמה או שהוא שהקונטרולר לא חזק מספיק? תודה!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אוקי P: קראתי את הסטיקי וזה.. הבנתי שזה באמת יחסית פשוט לעשות OC אבל אני צריך לדעת כמה דברים.. מה צריך לבטל בביוס לפני שאני מתחיל לעלות את המכפלה של המעבד? מתי אני צריך להתחיל לעלות את המתח? אני צריך לשנות גם דברים בזכרון או רק של המעבד? אני חושב על OC ל 4.5-6.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ. ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט . האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי? כדאי להוריד?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מקווה מאוד שהנושא קשור לפורום הזה אני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות PC100 שאין לי מושג של איזה חברה הם אולי אתם יכולים להגיד איך לבדוק התיזמונים הם 3-3-3-5 ואני רוצה להוריד לפחות ל-2.5 הזיכרונות יכולים להשרף?
-
- 15 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הבעיה היא עם OC אני מנסה לעשות OC עד 265 בFSB שזה 3.97GHZ במעבד שלי (P4 3.0GHZ) אז רציתי לעשות ל 4GHZ שזה 267 MHZ בFSB אבל כשאני נכנס לביוס ואני לוחץ + על הFSB כשהוא 265 MHZ הוא פשוט לא עולה (הFSB) הוא נשאר 265MHZ. מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, מערכת הקירור שלי דלפה, הוחלפה, אך המשאבה בחדשה לא עובדת (תודה סי.די.לוג על השירות ה"איכותי"). לאחר קומדיית הטעויות הנ"ל, קניתי היום ביג-טייפון ב-250 ש"ח, והשתמשתי בשני הברגים של הביג-ווטר, וזה נראה שהכל יושב טוב, המעבד באיזור ה-32 מעלות כרגע. האם עדיף להשתמש ב-4 הברגים שניתנו לי עם הביג טייפון או שכל עוד זה יושב שם אז הכל טוב? הידקתי כהוגן את ההיטסינק למעבד, כדאי להיזהר ולא להדק מדי (מדי זה עד שאי אפשר לסובב עוד...)?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב שנה עם מעבד E6750 לוח אם P5K וכרטיס מסך 8800GTS והמארז מתחמם בצורה מוגזמת ופולט חום ...טמפרטורת המעבד עומד על כ 47-50 מעלות במנוחה, המאווררים של המארז עובדים ...מישהו יכול לעזור לי איך לפתור את הבעיה ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי E8500 ומאוורר של TERMALTEK BIG TYPHOON ורציתי לדעת עד כמה יכול להגיע המעבד באובר קלוק בלי לפגוע בו ...... בנוסף רציתי לדעת אם אני מעלה את האובר קלוק כמה חלקים אחרים במחשב מושפעים מהעניין ואם אני יכול לפגוע בהם...... נ"ב אני חדש בפרום אז אם טעיתי במיקום של השאלה אני מתנצל מראש ןתודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
היי משתמש בקירור scythe ninja 3 על מעבד phenom II x6 Six Core 1055T ורוצה להחליף לו את המאוורר לאחד מואר עם לדים... הבעיה שהמאוורר של המעבד מגיע עם 4 חוטים והמאווררים הרגילים שיש בחנויות הם 3 חוטים .... האם אפשר להרכיב כזה מאוורר על הקירור? מה יקרה אם אחבר בכל זאת את המאוורר עם החוט החסר?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ב IDLE 60-70, במאמץ 80-90. 1: האם יכול להיות בגלל שיש לי ספק 400W של CODEGEN כמו שהטכנאי טוען(ואם כן, נניח ואני אקנה ספק 500W BRAND האם זה ישפר לי את הביצועים בגדול? 2: האם רצוי שאני אחבר איזה כבל מולקס לכרטיס או משהו בסגנון? תודה מראש לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני עומד להחליף את הסלרי שלי ב ATHLON XP 1700 ושמעתי שיש לגירסאות הפחותות מ 2000 בעיות חימום... יש צורך להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד בקירור רצחני יותר או שמא די והותר ? ואם כן מאיפה אני יכול לרכוש צלעות קירור \ מאוור נורמלי?
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היום (שני) אני מזמין קירור למעבד כי אתמול הרסתי את שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים: *איזה קירור יתאים לי למחשב יש לי S775 INTEL *זה מגיע עם משחה כי אני לא יודע כל כך איך לשים אותה ושמעתי שיש גם מדבקות שזה הרבה יותר פשוט (מקסימום אחי מבין בזה הוא יסדר לי הכל) *יש לי עכשיו קירור של COOLER MASTER שהוא יושב על הלוח אם בתוך ארבע חורים שנכנס אליהם בורג אם אני יקח קירור אחר הוא ישב לי בדיוק שם או שנצתרך לעשות התאמות? *הינה משהו שראיתי מה אתם חושבים עליו הוא יקרר לי טוב? (יש לי CORE 2 DUO E6300) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4396 הוא שווה את הכסף? *אם יש לכם משהו אחר להציע בוא נגיד עם חריגה של עד 100 שקל תציעו אם יש חנויות אחרות יותר אמינות תציעו אני לוקח הכל רק כ…
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHz וכרטיס מסך 256MB NVIDIA GeForce FX 5700LE ואני מחפש קירור טוב לשניהם. קירור הסטוק למעבד רועש נורא ולא עוזר במיוחד (55 ללא שום מאמץ) והקירור של הכרטיס מסך מעפן - אחרי 10 דקות בגי טי אי הוא נתקע.... תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי אצל הרבה אנשים מקלדת צבועה רציתי לדעת איפה יש מדריך אם יש בכלל יש?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז מה כל הקטע במארז הזה השקט שלו?! הוא מתחמם , הוא לא משהו מיוחד ואני לא חושב ששקט עדיף על קירור טוב...
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלוםץ ברשותי לוח ABIT IP35. אני מנסה להתקין עליו זכרונות של OCZ מסוג DDR2 PC2-6400 Titanium 4GB Edition Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel הורדתי את ה OC שלי - מעבד Q6600 כעת במהירות סטוק. התקנתי את הזוג החדש (לאחר שהוצאתי את הזוג הישן 2 GB - עכשיו יושב בצד בנתיים). כיוונתי בביוס ל 4.4.4.15 עם מתח של 2.2V והרצתי MEMTEST ל 7 וחצי שעות (כ 9 לופים) - לא ניצפו בעיות. העלתי את המערכת והרצתי LINX ואח"כ גם PRIME 95 BLEND - בשניהם הודעת שגיאה לאחר מספר דקות. לציין ש ב 5.5.5.15 ב 1.85 VOLT לא ניצפו בעיות. בבדיקה מעמיקה יותר ניראה שהזכרונות מוכנים לרוץ ב 4.4.4.15 עד DDR 790 אך נותנים שגיאות ב LINX מ…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נאמר שאני עושה OC ומגיע ל-FSB 400 במחלק 1:1 אז הזיכרונות יעבדו ב-800 למרות שהלוח מוגבל רשמית ל-677? (הזכרונות תומכים ב-800 אז הם לא אמורים להגביל,נכון?) האם יש טעם לשים זכרונות 800 בלוח תומך 667 לצורכי OC?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לקירור מים אבל יש כ"כ הרבה מבחר שאני לא יודע מה לעשות !! יש את שני הבלוקים של waterchill , koolance zalman ואני ממש לא יודע מה לעשות יש את הערכות החיצוניות של כול מיני חברות ויש את EMP (אבל מאוד יקר) מישהו יכול קצת לעזור לי ?? אני מעוניין לשמור על התקציב כמה שיותר נמוך ולקרר את המעבד והכרטיס מסך ואני רוצה לשמור על יכול גדילה לפיזור חום למצב שיהיה TEC במע' עריכה : מה אתם אומרים על הwaterchill שבא על הראדיאטור של 120 משאבהL20 ובלוקים רגילים למעבד והכרטיס ?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2372 איך היא..? יספיק לשני מחשבים?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מכבר רכשתי מחשב חדש (בתקציב מאוד מוגבל). זהו המפרט: AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU TOPOWER TOP-450P5 450W SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM וכל זה ב2200, אבל זו לא הנקודה. תהיתי האם כדאי להתחיל עם OC? אמנם לא ניסיתי אף פעם אבל קראתי מדריכים בסייסים ואת המדריכים הללו שמיועדים ספציפית לGTS 450: http://pcformat.techradar.com/article/how-overclock-gts-450-13-10-10 http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2369472,00.asp וחשבתי שאולי כדי לנסות למתוח את הגבול של המערכת הזו. האם זה מומלץ או שמא כדאי לחכות עוד שנה-שנה וחצי? אני לא חייב לשחק בה…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז MIDI TOWER בכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר.. בפאנל נקסוס של VANTEC כתוב ככה : מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגיל בזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלות יש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלה טמפרטורת הרדיסק : 32-38 בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממ הורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה! כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלום המפרט הטכני שלי זה סלרון 1200 לוח אם אסוס - TUV4X 384 זיכרון - SDRAM הרדיסק 80 גיגה - W…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בשבוע האחרון הרכבתי ב HWZone מפרט למחשבים ב5000 ש"ח והרגע חזרתי מ skypc להתייעץ ובלה בלה הקיצר המפרט שלי היה: E8400 DFI LANParty DK P45-T2RS 4 GB RAM Mushkin WD 500GB HD48700 CM 690 Artic Colling Freezer 7 Pro Zalman Case Fan ZM-F3 120mm X2 צורב DVD Enermax Pro82+ 525W הוא אמר שהכל טוב ויפה אבל יש בעיה בקירור ששמתי. הוא אמר שהקירור למעבד ששמתי הוא בכלל למחשב משרדי והוא דומה מאוד לקירור BOX שבה עם ה E8400 ולא מומלץ בכלל לקחת כזה קירור למחשב למשחקים. הוא אמר שאו שלוקחים את הקירור הכי טוב או שלא לוקחים בכלל כי אין שום קירור טוב משתלם ויעיל באמצע. מה אתם חושבים על זה? הוא שם לי Thermalright Ultra+120 eXtreme לגביי המאוורים הוא אמר לי שהם מרעישים טיפה ולא הכי מומלצים אז הוא ש…
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
השלט הזה של הילדים אפשר לעשות אתו שלט למשחקי מחשב הנה קישור איך עושים http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 http://www.geocities.com/adlanmenny/1.bmp זה השלט^ תשאלו שאלות
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-