עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי עכשיו את המארז CM690 ויש לי בתוכו עכשיו 4 מאוורים כולם 120MM אחד מלמטה,מקדימה,ממול לכרטיס מסך ומאחורי המארז . יש לי עוד 3 מקומות פנוים 2 מלמעלה ו1 מהצד ממול למעבד.אם אני יוסיף למקומות האלה עוד 3 מאווררים אז זה ישפר בהרבה את הטמפרטורה .ואני גם מתענין ל OC גדל יותר.יש בFOXPC שלוש מאווררים ב 90 שקל. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=739 המפרט שלי: AMD ATHLON 4400+ @ 2.8 CONNECT 3D ATI HD4850 AC EPOX MF4 J3 EZCOOL PS-1000 500WATT

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  2. זה מוזר למה אין לי רק את ה-V של המעבד, אלה רשום לי CORE VOLTAGE וזה דברים כאלה כל אחד משהו אחד, למה אני אמור להתייחס להעלת המתח למעבד שלי ? יש לי Q9550 וב-CPUZ מרא הלי שהוא ב- 1.25V על תדר סטוק

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  3. הוצאתי מאוור 60 מ"מ שהיה על היטסינק במעבד של פנטיום 3 533 מגה הרץ חיברתי במקומו מאוור 80 מ"מ שמחובר עם אזיקונים הם נוגעים בצלעות של המעבד והמאוור 80 בגלל גודלו נוגע במגע ישיר עם ההיטסינק של הציפ הצפוני האם יש סכנה במקרה זה ?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

הוא בכלל על הלוח ?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by SuBeX,

קראתי את מה שיש בפורום וגם במקומות אחרים, אבל אני עדיין לא סגור על זה? וגם שמתי לב שמחקו את ההשוואת קירור לכ. מסך.... אני משער שמעדכנים את זה עכשיו... לכן אני אשאל, מה הקירור הכי טוב לכ. המסך שלי? 9600XT כמובן. אני מעוניין לעשות לו OC עד שאני אשדרג את המחשב גרוטאה שלי... ;D תודה מראש... כמו כן אני אשמח לדעת מה הטמפ' המשוערת שלו ללא OC עם איוורור סטנדרטי ותקין?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  6. יש לי משהו שנקרא: CPU HOST Frequency(MHZ) (לוח gigabyte 945P) וכשאני לוחץ יש לי לבחור במספרים מ100 עד ל600 השאלה אם שם בעצם עושים את הOC ואם כן מה וכמה לאחר מכן יש לי PCI-E Frequency(MHZ( הוא על AUTO) הבנתי שעדיף שהוא יהיה מותאם אישית ויהיה קבוע ז"א לשנות אותו ל100Mhz ?(קראתי את המדריך ככה אמרו לפי המדריך אנ ירק רוצה להיות בטוח) ואת האפשרות של ה DRAM BANK INTRELEAVE אני לא מוצא בכלל , זה קיים בלוח הזה והיכן המחלקים והיחסים בביוס המעפן הזה? תודה רבה רבה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  7. i dont want to crash my new GIGABYTE R9700 PRO

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  8. לאחרונה המחשב שלי עובד באיטיות גם לאחר פירמוט. כשפתחתי את המחשב גיליתי בפנים כמויות מסחריות של אבק. 1) האם אבק משפיע על ביצועי המחשב? הרי אבק הוא חומר מבודד ולא אמורה להיות לו שום השפעה במגע עם רכיבי המחשב. 2) במידה ויש השפעה איך אני מנקה את כל הכמות הזו של האבק?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by blabla600,

ברשותי מעבד Phenom || X4 955, עם מאוורר עלוב ביותר שאני לא בטוח שהוא אפילו המאוורר של הסטוק. המעבד מתחמם במהירות, טמפטורה במצב מנוחה עומדת על 45-46 מעלות. במצב עומס עם משחק כבד ברקע זה תוך דקות ספורות עולה ל- 62 מעלות (שזאת טמפרטורת מקסימום מומלצת עפ"י היצרן) בבדיקה של OCCT של 10 דקות עם הגדרת תכנות שאם ברגע שזה מגיע ל- 70 תפסיק את הבדיקה, הבדיקה אכן הופסקה , כך שהמעבד שלי במצב 100% בהחלט מגיע ל-70 (ואולי יותר אבל זה לא חשוב כי מה שלא יהיה ברגע שזה מגיע למעל 62 זה לא בסדר). הטמפרטורות לא חשובות, כי מה שלא יהיה אני מעוניין להחליף את המאוורר הקיים למשהו מתקדם ומומלץ. חשבתי בכיוון של freezer 7 pro, שזה יכול להיות טוב אחרי הכול לא מדובר במעבד עם OC ואני לא מתכנן אי פעם OC . א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מוכר או תורם במרכז הארץ במחיר סביר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

דרישותי מה HSF הן כדלקמן: -זמין בארץ -מאושר ע"י AMD, לXP 1800+ (רצוי שגם למעבדים יותר מהירים) -חזק במידה (=>עם פוטנציאל להמהרה בעתיד) -שקט במידה -קל להתקנה -מחיר בהתאם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by carman6,

שלום לכולם, לפני משהו כמו כמה חודשים אני זוכר שהיו פה כמה מדריכים שמישהו ממש טוב ונחמד העלה באותו זמן. הם היו מדריכים מעולים שהסבירו בפירוט אבל לא היה לי הזמן לנסות אותם. כרגע אני לא מוצא אותם- לא פה בפורום וגם לא באתר. מישהו יודע איפה הם אולי?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  13. האם המאוורר שמגיע איתה חזק יותר מהמאוורר המגיע עם הכרטיס? מכיוון שהוא נראה די גדול ורציני (המאוורר הרגיל).

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  14. חבר שלי הביא לי מסך שהוא הוציא מתוך מחשב נייד ישן. המסך הוא מסך LCD בגודל של 20.5 ס"מ * 6 ס"מ ! כתוב לי עליו מאחורה GE-1194HB ו- PLX104CHIT. יש לו צמה של 30 חוטים עם חיבור שחור כזה (כמו של החיבורים של ה ATA)... מאחורה יש 10 צ'יפים שעל חמש מהם כתוב HD44102CH והשאר ריקים. מישהו יודע איך אני מחבר את זה לאנשהו? *תמונה בקרוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה ההבדל בין BT לבין ה-Thermaltake Golden Orb II האם הThermaltake Golden Orb II נותן לBT פייט רציני או שהBT טוחן אותו בלי מים?

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by stingeR-,

stingeR & The Byter E7200 SLAVN Q809A857 VID : 1.0375 DFI LP DK P35-T2RS Patriot PC4300 1GB D9GKX chips FX 5200 PCI EMP-K2 -50c גז כמובן FSB : 561... מדובר על זיכרון שמצליח להגיע ל1250 בקלות!! שימו לב בסקרין של הSPI 1MB הזיכרון נמצא על 4-4-4-10.. והגענו לתמונות : '>http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=466709"]http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=466709 '>http://www.hwbot.org/listResults.do?cpuModelId=1619&applicationId=13&filterUser=true&filterBlocked=true&limit=100"]http://www.hwbot.org/listResults.do?cpuModelId=1619&applicationId=13&filterUser=true&filterBlocked=true&limit=100

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by go_go,

יצרנית פתרונות קרור גז ASETEC הוציאה מוצר קרור חדש VAPOCHILL MICRO נראה מעניין ביותר.... http://www.asetek.com/

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Gigabyte W566N. Intel Mobile Core 2 Duo T7500 GeForce 8400m GS Win XP במשך החודש האחרון טמפ' המעבד התחיל לקפוץ כשהוא נמצא בכל מאמץ כלשהוא, בין אם זה משחק או קידוד סרט. לאחר כחמש דקות לערך טמפ' המעבדים מגיע לשיאו (100C) ולאחר עשר דקות עד רבע שעה המחשב נכבה. גם אם אני משחק במחשב מאוד פשוט כמו דיאבלו 2, או הירוס 3, הטמפ' קופץ באופן מיידי ולאחר אותו זמן קצר שציינתי המחשב נכבה. כשהמחשב לא נמצא במאמץ טמפ' המעבדים נמצא באזור ה-55. פתחתי את המחשב (עד כמה שיכולתי) וניקיתי אותו מכל אבק שהיה. ללא הועיל. בצעתי בדיקות ב OCCD: http://img39.imageshack.us/gal.php?g=2009051318h11cpu1.png

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by Holography,

חברה... תראו.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=446 אני רוצה לקנות את זה ויש לי כמה שאלות.. א.האם זה זה מחמם את המארז? ב.איזה חיבורים מחברים את זה וכמה וולט זה? ג.אפשר לכבות אותו (לא ידנית (=כלומר לא לפתוח את המארז ולנתק אותו אלה דרך המחשב)) ד.מישהו יכול למצוא לי על המוצר מידע טכני? (באתר הרשמי לא רשום מידע טכני) ה.זה שווה את הכסף?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  20. הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT והטמפרטורות היו 52 מנוחה 81 מאמץ ולאחר התקנת הקירור החדש הטמפרטורות הם 39מנוחה 45 מאמץ ואני רוצה להגיע רחוק בOC כרגע זה על 720 ואני לא מצליח לעבור את ה720 לליבה אז כניראה שאני צריך להעלות מתח לכרטיס מסך , איך אני מעלה לו מתח וכמה כדאי כדי להגיע ל 770-800 לליבה ?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by tepez,

קניתי לא מזמן את המחשב הזא: Gigabyte K8-NF-9 AMD Athlon 64 3000 Venice Thermaltake TR2-M6 SE(K8) Twinmos 512MB DDR400 Gainward GeForce 6600 Ultra 256MB Western Digital 80GB Sata Conpucase 6A19 הרצתי 3DMark05 וקיבלתי 2100. הטמפרטורה של הכרטיס מסך מתחילה מ54 ולא יורדת מזה (לפי everest) על הדרייברים וdirectx הם עדכניים ואני משתמש בWinXP יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק? מה גורם למחשב לעבוד לאט?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by gilad121,

האם הטמפ של הלוח אם וכרטיס מסך משפיעה גם על טמפ המעבד? אצלי למשל טמפ כ.מסך היא 65 ולוח אם 52 . האם טמפ אלו משפיעות על טמפ המעבד ? כלומר ירידה בטמפ אלו תיגרור ירידה בטמפ המעבד ?

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by leon2810,

הייתי רוצה לעשות OC למעבד ישן פנטיום 4 יש אפשרות שלא יקרה לו נזק?האם אני צריך להוסיף קירור?עד כמה HZ אני יכול להגיע?(כרגע 2.8 גיגה-הארץ)

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by JonyPony,

טוב, אז לקראת החומרה החדשה שהולכת להכנס למארז החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את מנועי הסילון שלו (נשבר לי מהרעש). אני מחפש מאווררי 80ס"מ שקטים! הCMF לא כל-כך חשוב, חשוב לי השקט! עדיף עם חיבורים ללוח-אם ואולי גם פאנל שליטה... תודה מראש! ;D

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  25. שהוולקנו 7 פלוס שלי כלל לא עוזר למעבד אי אמ די 2000 שלי המעבד על 51 מעלות במהירות הכי נמוכה של המאוורר 3500 סיבובים.. וכשהייתי עם מארז פתוח זה היה 40 מעלות.. וגם הלוח אם רותח 44 מעלות אני לא יודע מה יכול להיות לא טוב המעבד ללא אובר קלוק וללא הוספת מתח ולא כלום ראוי לציין שהרכיב לי אותו מנהל החברה סימפלטק ואני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה ואיך למרוח תגריז הטרמי בבקשה תאמרו לי אם אני סתם מאוכזב או שבאמת יש סיבה לדאגה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים