אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
המאוורר שעל המעבד שלי מת. אני ממש חייב מאוורר חדש אבל אין לי מושג מה המחיר בשבילו. המחשב הוא יחסית ישן: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון: Crucial 2GB PC2-6400 DDR2-800MHz - יש 2 כאלה דיסק קשיח: Hitachi HDP725050GLA360 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 צורב: LG GH22NS40 מארז: Huntkey Hercules II H002 ספק כח: 400W HUNTKEY - אין לי מושג מה הדגם הספציפי זה כל מה שידוע לי... בהתחלה חשבתי שזה בעיה של שימון אבל מסתבר שלא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showamd.cfm יש פה 1700+ DLT3C שעבר OC ל4712MHZ זה הגיוני? ואיזה קירור זה Kryotech G2?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שני ספקים... http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8406 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 האם יש בראשון תוספות או משהו כזה שיבטא את מחירו הגבוה לעומת השני ..?כי אני רואה שבשני יש הספק גבוה יותר... הנה מה שמצאתי באתרי הבית אבל עדיין לא ברור מי יותר טוב זה שיותר יקר השחור.. עם פחות הספק נראה פחות טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=83 והשני עם 535 וואט נראה יותר טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=71 האם נכון הדבר? ועוד שאלה מצאתי את הספקים בחנות שלמעלה...האם יש מקום יותר זול למוצרים אלה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ומה קורה כאשר מעלים את תדר הבאס הבנתי שכאשר מעלים את תדר הFSB תדר המעבד עולה ומה עם הבאס??
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ברצוני לקנות שני מאווררים בגודל של 140 מ"מ. המארז שלי הוא corsair carbide 500r. לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שתהיה אמינה. הרעש של המאוורר מפריע לי במידה בינונית.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני הולך לעשות OC כבד ואני מעוניין בלוח טוב,אבל ממש טוב. לא כל כך הצלחתי להבין מה עדיף מבין השניים ומה יש לכל אחד שלשני אין אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. 1 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 2 ABIT IC7 Intel 875P האם ללוח הזה יש כרטיס רשת?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
שלום רב קניתי את המערכת הבאה לסבא שלי לא מזמן הוא עורך וידאו מקצועי: מעבד: E6420 לוח: 965P-DS3 כ.מ: 8800 GTS 320 ספק: ENERMAX 500 זכרונות: TWINMOS 1GBX2 דיסק קשיח: 2X250 WD שאלתי היא האים אוכל לעשות לו אברקלוק (בכללי אם בכלל) אם הקרור סטוק ככה כמו שהוא בא?
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
על איזה אתם הכי ממליצים,איזה הכי אמינה\מדוייקת? יש לי את הלוח IC7 אתם יודעים אולי אם יש בדרייבר של הלוח תוכנה טובה כמו באסוס למשל?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה משהו קררררר, מאוד קר, המארז שלי גם ככה מאוורר לכן אני מחפש HSF שיכול להביא אותי רחוק, הבעיה היחידה זה שאני מממש רוצה שקט, כמה שיותר שקט יותר טוב! על כן הגעתי כמובן לזלמן, ויש לי שם שתי אפשרויות ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 המניפה הידועה! או לחילופין ההיטסינק הטיפה היותר סטנדרטי ZALMAN CNPS7000A-Cu האם יש לכם המלצה אחרת? מחיר לא בעיה, כל דבר אחר גם אופציה, העיקר שקט ואיכותי! אני מזכיר, המארז מאוורר!!!
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מתוכנן OC ל +2500 . הייתי רוצה את Volcano 12 החדש שיצא, אך אין לי עדיין מהיכן להזמין. אנא עזרו HF
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה עם האצבע פשוט ? ובאיזה צורה ? שמעתי על כוכבים וזה..... מתקין ברגעים אלו ממש את ה פריזר 64, אודה לכם על תגובה מהירה !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הכוללת: מעבד E4400 קירור למעבד מסוג Tuniq Tower לוח GA-965P-DS3P כרטיס מסך 8600GT של גיגבייט עם קירור פאסיבי. זיכרונות G.Skill 2GBHK Dual Channel (יגיעו בשבוע הבא) מארז קומפיוקייס + ספק HEC 400ART יש לי כרגע מאוורר אחד של 120MM שהגיע עם המארז והוא מחובר בחלק האחורי של המארז מוציא אוויר, נראה לי שאני צריך עוד מאוורר אחד שיכניס אוויר למעכת (בחלק הקדמי של המארז) ואולי אפילו עוד מאוורר, יש לכם הצעה טובה שתתאים לאוברקלוק ובמקביל לא תיהיה יותר מידי רועשת ? שאלה נוספת, הטוניק טאואר הגיע עם בורר עוצמת מאוורר, אני מבין שזה נועד לאפשר לי יותר שליטה על הסיבוב במצבי עבודה שונים (משחקים כבדים, אינטרנט קל, עבודה וכ"ו...), האמת שאני לא בקטע של לשנות את המהירות במצבים ש…
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את המאוורר המעפן של הרדאון 9600 פרו שלי לאיזה אייסברג 4 נחמד את האייסברג אני בטוח שלא תהיה לי בעיה להרכיב עכשיו השאלה זה איך אני מפרק את המאוורר שבא עם הרדאון בלי לשבור אותו לחתיכות? חיפשתי מדריכים באתר ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי כלום
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מאז שניקיתי את הכרטיס המאורר נתקע (זז קדימה ואחורה) מדי פעם וצריך לתת לו דחיפה כדי שיסתובב. הכרטיס הוא Connect3d HD4850 (הדגם הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347) מה יכולה להיות הבעיה ? איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Vantec UvLed 80MM Case Fan Orange איזה חיבור יש לזה 3pin או חיבור מולקס? וזה חיבור פין אני יכול לחבר אותו לפאן כונטרול? אם כן אז איך.. כי 3pin יש לו שלושה חוטים לא? אז איך אני מחבר 3pin לפאן כונטרול? תודה מראש לעוזרים D: רן.
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם... עשיתי חיפוש ... ומצאתי איזה תראד... ולא ממש הבנתי כי היה שם ממש סיפור אגדה... יש לי שאלה קטנה.... החיבור במולקס 5 V נגיד אני קונה לד של 3 V אז זתומרת שאני צריך נגד של 2 V ש"יספוג" כמו שאמרו בתראד ההוא שיספוג 2 V את ההפרש... ואת הנגד אני מחבר למולקס... ואת הלד לנגד...? זה השאלה שלי.... Thanks.... Chicco
-
- 46 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני שאני בכלל מחליט אם להשאיר את ה OC שלי חי ונושם, צצה לי שאלה שאין לי תשובה טובה עבורה למעבד שלי (X2 3800) כמובן יש שתי ליבות. בדיקה באוורסט מראה את שתי הליבות וגם טמפ' שמוצגת כטמפ' המעבד. עכשיו פה מתחילה הבעיה. ליבה אחת רצה על 43 מעלות שניה רצה על 50 מעלות והתוצאה הכוללת של המעבד היא 45 השאלה היא די פשוטה. האם אני צריך להתייחס לטמפ של הליבה החמה יותר או לתוצאה הכוללת או..מה בעצם? עריכה ==== שימוש ב speedfan מראה טמפ' פחות או יותר זהה לשתי הליבות (מעלה לכאן או לכאן)
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI, בתוכנה של MSI אני טמפ' מעבד מסוימת כמו זאת שאני רואה ב-speedfan. ב-speedfan אני רואה עוד טמפ' שנקראת AUX. ב-everest אני רואה שטמפ' המעבד היא כמו ה-AUX ב-speedfan. במנוחה: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 33, AUX - 44. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 40, AUX - 50. תחת עומס, super-pi: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 43, AUX - 61. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 49, AUX - 74. בתעוד של MSI לא רשום על סנסור נוסף ולכן אני לא בטוח מזה אומר, כי מצד אחד הייתי מצפה שהטמפ' של המעבד לא יעלו יותר מדי כי זה גוף קרור רציני יחסית. מצד שני אני לא מבין מזה הטמפ' הגבוהות הא…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שבת שלום . יש לי תגוף קירור XP120 ואני מכשרוני שברתי את אחד הקיליפסים שמחזיקים תגוף קירור עכשיו הוא עדיין מחזיק אותו אבל אם אני לוחץ עם האגודל על הפינה שאין בה תפלסטיק אז יורד בטיל 2 עד 4 מעלות (אולי יותר) ואני חושב גם שאחרי מספר דקות בטח הטמפ' תירד יותר. אז השאלה שלי יש מצב כלשהו אני משיג פלסטיק חדש כזה במקום כלשהו? ואם אין מצב בעולם לא משנה מה אני יעשה יש לכם במקרה איזה פתרון יצירתי שיכול להחזיק אותו כמו שהוא אמור להיות?
-
- 18 תגובות
- 961 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב ועשיתי לביוס CLEAR (עם סכין). הסרתי את הסכין כמובן ואיתחלתי את המחשב. הכל טוב ויפה, הביוס חזר ל-DEFAULT. שוב שיניתי את ההגדרות ושמרתי (F10). המחשב נכבה ואיתחל, אבל עם ההגדרות הרגילות. כל פעם שאני משנה משהו ושומר, הוא מכבה את עצמו, וחוזר עם ההגדרות המקוריות. עדכון: מוזר, עכשיו זה עובד. מקודם זה היה כאילו הייתה איזו בעיה עם הג'מפר, כאילו הוא מחובר כל הזמן (למרות שהלוח היה פתוח וראיתי ששום דבר לא מחבר אותו (גם את החיבור עשיתי עם סכין שאח"כ הסרתי)), ולכן כל פעם חוזר ל-DEFAULT. ועכשיו משום מה זה עובד. 1. למה זה קרה? 2. האם CLEAR CMOS מחזיר אותו לגרסא המקורית של הביוס או לגרסא שעידכנתי ב-FLASH?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי שימוש לאחד המחשבים הישנים שלי - בעיקר לאינטרנט - והבעיה שהוא עושה רעש של טרקטור... לפני כמה חודשים כבר החלפתי לו את הספק הג'נרי שהגיע איתו למשהו יותר נורמלי ודי שקט , והחלפתי גם את הקרור לכרטיס מסך... לאחר בדיקה היה קל לראות שאת הרעש עושה המאוורר של המעבד (פנטיום4). אז המטרה שלי עכשיו היא להפוך אותו לכמה שיותר חרישי -בתקציב של כ600~700 ש''ח. ומה שחשבתי לעשות בינתים זה להחליף למארז נורמלי כגון centurion 532 , ולשים למעבד איוורור פסיבי - נראה לי sonic tower . זהו... אשמח לשמוע תגובות או הצעות.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המעבד E7200, את הלוח gugabye EP35-DS3 וזכרונות, יש לי 3 אפשרויות ואני עדין בהתלבטות: 1. OCZ OCZ2RPR800C44GK 4096MB (2GBX2) DDR2 800MHZ CL4-4-4-15 REAPER שעולים 577 שקל. 2. CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS שעולים 544 שקל. 3. Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE שעולים 487 שקל. אני רוצה לשאול לאיזה תדר סופי של המעבד אני יכול להגיע עם החלקים הללו (ואיך אתם מחשבים אותו) ועל הדרך אם אפשר, המלצה לאחד הזכרונות שרשומים פה ... תודה מראש, עידו.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON IIX3 440 ולוח MSI 785GTM-E45 שתומך בפתיחת הליבה. המעבד מסוג RANA ניסיתי לפתוח אך ללא הצלחה השאלה שלי האם בכלל ניתן לפתוח ליבה במעבד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמאווררים במחשב החדש שלי מאד איטיים, סביב ה1000RPM (לפי אוורסט) איך אפשר לשנות את מהירות המאווררים?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-