עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מתכנן לקנות מחשב בסביבות 5000 ש"ח. כרטיס מסך הוא פחות משמעותי מבחינתי. אני לא מתכנן OC רציני ממש. השאלה שלי היא איזה מעבד יתן לי ביצועים גבוהים יותר? (המחשב מיועד לעריכה). תודה.

• 7 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by פיני1805,

חברים סליחה על הבורות אבל מה זה אוברקלוקינג??? איך עושים את זה ובשביל מה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  3. הם נראים שהם שוקלים לפחות קילו, עם הזמן הם לא יכולים לעקם את הלוח ע"י המשקל שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by yarivot26,

הHR-03 שלי סוף כל סוף הגיע איתו הגיע הiXTREMA PRO QUIET FAN של SILENX (המאורר ענקי למרות שזו פעם ראשונה שאני רואה 120MM בגודל אמיתי): עם הHR-03 הגיע מדריך קצר איך לחבר את המאוורר אבל לא הבנתי ממנו כמעט כלום ולא הצלחתי להביא למאורר תפיסה טובה אז אם למישהו יש את הHR-03 או יודע איך ויוכל להביא לי הסבר קצר אני אודה לו מאוד. תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היום קיבלתי מספר חלקים חדשים למחשב שלי וביניהם את לוח האם הנ"ל של Asus וכמובן שניגשתי לתהליך ההמהרה במהרה (Pun intended) אך נתקלתי במספר אפשרויות בביוס הקשורות להמהרה אשר לא ידעתי את משמעותן ומן הסתם כצפוי חוברת ההוראות לא סיפקה שום אינפורמציה מועילה. בקיצור, אני אעריך אם מישהו יוכל לפרש את ההגדרות הנ"ל או לקשר למדריך כלשהו אשר מסביר את מהותן. - DRAM Static Read Control - Auto/Disabled/Enabled Transaction Booster - Auto/Disabled/Enabled - Clock Overcharging Mode - Auto/700mV/800mV/900mV/1000mV - CPU Voltage Reference - Auto/x0.63/x0.61/x0.59/x0.57 - CPU Voltage Damper - Auto/Disabled/Enabled - CPU PLL Voltage - Auto/1.70v - FSB Termination Voltage - Auto/1.20V/1.30V/1.…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. Started by eranzo,

לא ברור למה הכרטיס כל כך חם... עומד 65-68 מעלות, לא במאמץ ולא OC, כל המאווררים פועלים ונקיים, מה ממולץ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 417 צפיות
  7. Started by alonkl,

יש מתאם או משהו של מולקס ל3 פין (או החיבור של המאוור בלוח אם לא יודע איך קוראים לו)? תודה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by מאפיונר,

צריך המלצה על מאוורר בתקציב עד 100 שקל גודל 120 בלי כזה דבר שאפשר לשלוט על המהירות שיהיה חזק מאוד ושקט מאוד..... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 626 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מאורר LED כחול כי הוא מתאים למארז שלי וכנראה שאני קונה אותו בפנדה אז יש משהו שקט וטוב שם? ואם אפשר גם המלצה לעוד מאורר אחד בלי LED שקט וטוב משם 2 המאוררים צריכים להיות 120MM תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  10. יש יעני מתח מהספק ואז כל מאוור מתחבר לשני.. יש 3.. זה טבו או שצריך ללוח אם או משהו?

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת מה הקירור אוויר הכי חזק ונחשב לOC כיום בשוק בשביל מעבדי C2D? האם זה : Zalman - CNPS9700-LED ? או שמה זה THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU HEAT EXCHANGER או משהו אחר?

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by ofir38,

לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על הBT VX .. יש לי כבר קירור סטוק על המעבד משהו כמו 9 חודשים.. השאלה שלי היא.. האם מגיע עם הקירור גם משחה טרמית? ואם לא איזו כדאי לקנות ואיך מורחים? הבנתי שיש משחה לזלמן קלה למריחה אבל אין אותה בחנות שקרובה לבית שלי.. ויש את הAC שהיא טובה אבל אין לי מושג אם היא קשה למריחה או לא.. מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by parker8,

חשוב שיהיה שקט, אני לא עושה OC. התקציב הוא 150-200 ש"ח, אם צריך יותר מזה אני אוסיף. אשמח לכמה אופציות אפשריות. תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by Oranili,

עשיתי OC ל BUS מ200 ל226.. עכשיו הוא עושה OC גם לזכרונות אז הורדתי את הזכרונות מ200 ל166.. אז עכשיו הם לא ב OVER CLOCK ? .. הם יפעלו יותר לאט?.. כי אני רואה ב FREQUNCY שהם על 177 תודה

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  15. שלום הורדתי את התוכנה everest ויש שם מקום שאומר לך אם המחשב שלך עשה אובר קלוק או לא עכשיו יש לי מעבד p4 pesscot 3.0 ghz עכשיו רשום בתוכנה שהמעבד במצב רגיל צריך להיות 3000ghz והוא עכשיו 3042 המעבד חם נורא 50 מעלות ומעלה האם כדי לעשות אוברקלוק על מנת להוריד אותו ל 3000 בשביל שירדו המעלות והמחשב יעבוד יותר מהר למה עכשיו הוא נתקע אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 376 צפיות
  16. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם המאוררים של חברת סקייט טובים? (שקטים, מקררים וכו') תודה!

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  17. יש לי שני מחשבים, אחד AMD אטלון 64 ביט 3600+ עם קירור של Thermaltake TR2-R1 והשני זה אינטל קונרו E6300 עם קירור סטוק אם אני שם את שני המחשבים בחדר הפנימי בבית (שזה החדר שלי) שני המחשבים מתחילים עם טמפרטורה של 39 מעלות אבל אם הם נמצאים בחדר אחר בבית (כל חדר) הטמפרטורה מתחילה מ26 מעלות בשני המחשבים רצוי לציין שהאינטל אצלי כבר 7 חודשים והAMD רק שבועיים לשני המחשבים יש את אותו מארז (טרמלטק סופרנו עם שלושה מאווררים) לאינטל יש ספק של אנרמקס ליברטי 400 ולAMD יש Thermaltake 400W PFC נכון לעכשיו רק האינטל אצלי בחדר ואני מחפש לו קירור טוב (את הAMD זרקתי אותו בחדר אחר כי הוא לא ממש מעניין אותי) אני יכול להשקיע עד 350 ש"ח על קירור הכי יעיל שיש (אם יש) נ.ב. אני יודע שהחדר שלי הוא ממ…

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  18. יש לי אפשרות לבחור איזה קירור אוויר שאני רק רוצה מחברת ThermalTake בחינם, אז, מה לבחור? בינתיים אני חושב שהBT VX יהיה הבחירה הטובה ביותר(קומפלט...) אבל תמיד אפשר לחדש לי...

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by SmurFin,

אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by xpl0it,

קודם כל אצא בהצהרה ואומר שבחיים שלי לא התקרבתי אפילו למחשב "מומהר" ובטח שלא "המהרתי" אחד. אבל בכל זאת, שאלה קטנה.. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי על מעבד E6600 של אינטל מסדרת CORE 2 DUE. אבל אז ראיתי הודעה של מישהו שגם קונה מחשב חדש, מעבד E4300 של אינטל מסדרת CORE 2 DUE, ואמר כי הוא יוכל להגיע ל-E6600. זה הגיוני ? זה מסובך ? אני הולך לשלם 1300 ש"ח על ה-6600, כשבחצי מחיר אפשר לקנות את ה-4300 ולהפוך אותו למהיר כמו ה-6600 ??? זה לא נשמע הוגן לכן אני חייב לשאול..כמה מסובך זה להפוך 4300 ל-6600 ? מבחינת מחיר, ציוד, והידע שצריך להיות לי בנושא (שכרגע הוא 0.0). המשך יום נעים

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. החלפתי היום מארז חדש.AMMO 533 מאוד מבסוט ממנו,ההרכבה עברה ממש יפה יחסית לראשונה. הטמפ' השתנו לטובה. במנוחה: מעבד-36-40 הארדיסק- 32-35 כרטיס מסך-49-53 הבעיה היא שהמאוורר שהרכבתי מאחורה של TT 120MM קצת מרעיש לי ואני רוצה לדעת שני דברים: 1.איך אני מחליש לו את המהירות? ניסיתי דרך תוכנת SPEEDFA אבל אני רואה שם נתונים מוזרים (תמונה) דרך הביוס אולי? ואם כן לאיזו מהירות להוריד. 1.א. מה זה ה-20 מעלות שמופיע בתוכנה? 2.האם יש מאוורר 120MM צבעוני שקט יותר במחיר נורמלי? המאוורר שמגיע עם המארז ממש חרישי (COOLERMASTER) איפה אני משיג עוד מאוורר כזה? המידע היחיד מהאתר לגבי המאוורר הינו-One 120x120x25mm front fan 1200rpm, 22dBA תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by דניאל נ,

1.רציתי לשאול אם אפשר לפתוח צינורות ל X1650PRO ? 2. הבנתי שעושים את זה דרך RIVATUNER מישהו יכול להסביר לי איך ?

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  23. ראיתי באשכול למעלה שהמאוורר ZALMAN CNPS 7700 Cu הוא שקט וקיבל דירוג גבוה. ראיתי אותו בKSP ב240 שח האם הוא מומלץ ושקט. ואם אני קונה אותו האם אני יכול לבד להרכיב אותו ולפרק את הישן או שזה בעייתי? תודה

• 5 תגובות
    • 441 צפיות
  24. Started by gshhar,

E6600 P5K Deluxe/WiFi-AP Super Talent 2GB (2x1GB) DDR2 PC2-6400 800MHz CL4 ASUS PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB ENERMAX LIBERTY 620W

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  25. שלום לכולם, שמתי מאווורר של AC AF 12025 מקדימה שיכניס אוויר קר למערכת וחיברתי לפי הספר של הלוח אם (P5B)ל CHS C2 ואת המאוור שמוציא חיברת ל1 כמובן.. כי רק לשם הוא מגיע ביצעתי הכול לפי הספר..שלחתי את המחשב לIQPC להחלפה לLIBERTY 400W וכשהוא חזר אליי מופיע לי בביוס רק PWR FAN וCAS FAN1 זה שמוציא האחורי(לפני זה היה מופיע CAS FAN1 ו2 על 2000+- RPM בערך)עכשיו מופיע רק זה שמוציא בביוס והמאווור של הספק עומד על 800RPM בערך...למרות שהמאווור הקידמי מכניס אוויר איך הביוס לא מנטר אותו והוא מחובר לאיפה שהוא צריך להיות לפי הספר ..ממש מוזר מה אפשרי לעשות חברים??

• 0 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים