אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למאוורר 120MM עד 55 שקל, שיהיה כמה שיותר חזק וכמה יותר שקט חשבתי עליו: Thunderblade 12cm Blue led Case Fan A1926 עולה 53 בKSP על 78CFM ו22DB איך הוא? האם באמת זה באמת 22DB ב78CFM? וזה שהוא אם לד לא מפריע לי, כי אין לי חלון, ואני לא צריך לד, אבל הוא פשוט חזק ושקט. אם יש אחר עדיף לא צריך שהוא יהיה עם ךד תודה אריאל
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך שלי התחיל להתכבות כל כמה זמן במיוחד בעומס בדקתי את הטמפ' וראיתי שאכן הכרטיס מסך מתחמם מאוד מדובר ב ASUS 8800 GTS בדקתי בתוכנת "אוורסט" וראיתי את בעיה נראה לי במתחים: אפשר לראות ש +12 נמוך מאוד. האם זה בעיה בספק? האם הוא הלך? מדובר בספק EZCOOL 450W. או האם יש איזה דרך אחרת? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי פנטיום 4 2.8 פרסקוט על לוח של אינטל,במארז יש לי מאוור מקדימה שמכניס אוויר(בקושי לדעתי) ומאוור על המעבד(סטנדרטי של אינטל) כמו כן יש הכנה למאוורר נוסף בדופן האחורית של המארז שאני משער שהיא למאוורר 80120 אני לא יודע להבדיל(איך מודדים?) אני מבקש ששתמליצו לי על דגמים ועלויות פחות או יותר לקירור של המחשב כי הוא לא יורד מ57 בסביבוה של וידוס ואני לא רוצה לחשוב לאן הוא יגיע במשחקים........... אז איזה קירור מומלץ? רק למעבד ואולי מאוורר אחורי נוסף או שאני צריך גם ללוח (נראה לי שיש עליו מעים תושבת קטנה כסופה שלא ברור לי למה היא.) וגם לכרטיס מסך ולדיסק הקשיח.... מה שתמליצו זה מה שאקנה כי אני לא מבין בזה יותר מדיי... אז אני מקווה שתמליצו לי נכונה...... תודה רבה מראש לכולם.
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. מחר או בימים הקרובים אני הולך להתקין על כרטיס המסך שלי (ATI Radeon 1950x pro) גוף קירור של AC, ה accelero S1 rev 2, כמו כן קניתי את ה Turbo Module (סט המאווררים שאפשר לקנות בנפרד). השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוט על מהירות המאווררים (Turbo module) באמצעות תוכנה מסויימת ? תודה מראש על כל עזרה. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139&data=1&disc=
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג את התוסף הזה הוא דומה לכספית ואין לי מושג איך קוראים לו אבל זה נראה משהו טוב זה משפר בהרבה את העברת החום
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש אני מנסה לעלות את מהירות המאוורר ואני לא מצליח בתוכנה speedfan אין את האפשרות של הפאנים קיבלתי עם הלוח תוכנה שנקראת Intel® Desktop Utilities וגם אין אפשרות של העלאת מהירות...... יש למישהו פתרון לקירור יותר אינטנסיבי של המעבד ללא צורך בהחלפת המאוורר? או תוכנה חלופית?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום , התקנתי DRIVER של ATI ולא מצאתי מקום בו אפשר לראות טמפרטורה של ליבה , האם יש תוכנה שמאפשרת זה , זאת התנסות ראשונה שלי עם כרטיסים של ATI ...
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermal-interface-roundup_10.html#sect1 מממ... תמיד ידעתי שהARCTIC SILVER 5 יותר טוב מה2MX ;D לפחות קיוויתי תסיקו את המסקנות שלכם לגביי איזו משחה עדיפה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא הגבתי את הוולטג....הוא נשאר 1.5
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן חברים. אחרי מלא התלבטויות בקשר לקירור מים בסוף אני סגור על זה והולך לרכוש לי קיט השבוע הזה. עכשיו בניתי כבר את כל הדברים שאני צריך ואני צריך את הדעה שלכם מה לשפר ברצוני כרגע לקרר את המעבד הכרטיסים פחות חשובים לי. בקיצור הנה הדברים שאני רוצה לקנות: מה דעתכם?האם צריך לשפר פה משהו?אל תתייחסו לכבלים הם דברים שאני קונה בטוח. למי שמעוניין הנה המערכת שלי: i7 3930k 5.2ghz Rampage IV Extreme Gskill 4x4gb Seasonic 1250w gold xseries תודה והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tower Compucase CI6919 עכשיו ביום שישי הקרוב אני מתכוון לקחת את הצד לפחח רק אני צריך לדעת מהן המידות המדויקיות של החלון, אם מישהו בעל חלון או שיודע מהן המידות של החלון יוכל לומר לי את המידות אני יודה לו מאוד. תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום קשה לי להאמין שאני באמת אמצא אבל שווה לנסות.. (לפני שמישהו יחשוב שאני בא לשנורר אז לא אני מעונין לקנות ) אני מחפש שני טיובים של ביטספאוור קריסטל לינק באורך של 19 מ״מ וארבעה מחברים c47 , אם למישהו נשאר מאיזושהיא סיבה אני מעוניין לקנות , כי אני כנראה לא יבצע הזמנה מחו״ל רק בשביל זה . תודה מראש מה הדלתא הנמוכה ביותר שאנשים עם קירור מים מגיעים אליה , האם קיים מצב של דלתא שלילית ?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב AMD Athlon 1.33 שסובל מבעיות חימום, החלטתי לבדוק אם יש משחה טרמית בין המעבד לגוף קירור והאם היא מרוחה טוב, כשפירקתי את המעבד והגוף קירור ראיתי שיש המון משחה טרמית על כל הריבוע של המעבד ושהשכבה בכלל לא אחידה, ניגבתי הכל עם נייר טישו וכעת אני מעוניין למרוח משחה טרמית בצורה האופטימלית ביותר, היכן צריך למרוח? (על כל הריבוע, רק על הצ'יפ הקטן באמצע...?) ואיזה עובי של שכבה צריך בערך למרוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי משתמש בקירור scythe ninja 3 על מעבד phenom II x6 Six Core 1055T ורוצה להחליף לו את המאוורר לאחד מואר עם לדים... הבעיה שהמאוורר של המעבד מגיע עם 4 חוטים והמאווררים הרגילים שיש בחנויות הם 3 חוטים .... האם אפשר להרכיב כזה מאוורר על הקירור? מה יקרה אם אחבר בכל זאת את המאוורר עם החוט החסר?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 166 מגהר'צ ובזמנו שמתי עליו מעבד של פנטיום 2 אין לי עליו חיישן חום כי הוא טרנטה רצינית אבל אחרי עבודה של שעות אני בכלל לא מרגיש חום מהמארז אז רציתי ללכת על אוברקלוק הבעיה שאני זוכר שבפעם האחרונה שדיברתה עם הטכנאי על זה הוא אמר משהו על הגאמפרים ומשהו שלא הבנתי כי בנושא אוברקלוק אין לי שמץ של מוסג אז מה זה גאמפרים ואיך זה קשור לבעיה שלי? ואיך אני לעזעזל יכול לעשות אוברקלוק לפנטיום 166 ;D לא לצחוק :-/ אני יכול לעשות דרך הביוס אולי דרך תוכנה ? בקיצור אני צריך עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
??? מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתכנון OC למערכת מבוססת E6300. מפרט המחשב: C2D E6300 @ 1.86GHz + קירור סטוק 2x1GB DDR2 Twinmos 667 5-5-5-15 Gigabyte 965P-S3 HEC 300W ביוס: FSB:DRAM 4:5 Bus 266MHz מה האפשרויות המומלצות ל OC למערכת זו? לאיזה ביצועים ניתן להגיע? תודה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם... עשיתי אובר קלוק דרך הביוס ב 20 אחוז יותר וזה העלה לי תמעבד מ 2.60 ל- 3.120 ואני לא שינתי כלום בקשר לעברור של המעבד רק במארז והטמפרטורה של המעבד במצה רגיל היא 36 מעלות זה בסדר? ואיך אני בודק אותו במצב עבודה יש לכם תוכנות?? ויש אחריות אם נשרף משהו?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עשיתי OC לE4300 שלי הגעתי ל2400MHZ הרצתי ORTHOS כמה שעות טובות ולא היו שגיאות וטמפ' מצוינת(לא עבר את ה55 מעלות) לא מזמן כשהפעלתי את המחשב הוא נדלק,נכבה ושוב נדלק והOC התבטל. מישהו יודע למה?הוא לא מספיק יציב?
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח אם GA-Z87X-UD3H עם מעבד i7 4770K. כרגע אני עם קירור סטוק של אינטל. אני מעוניין להחליף אותו ל-NH-D14 של noctua. העניין הוא שבאתר החברה כתוב שמשקל גוף הקירור המקסימלי המותר הוא 450g בעוד המשקל של הקירור הזה הוא 1.2KG. האם צריך לדאוג? או שאפשר להתעלם מהמלצת היצרן במקרה הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים! החלטתי לבנות שלט אינפרה אדום- מצאתי את כל הרכיבים.. חוץ מאת האינפרה אדום! כל הלדים/אופטו שמצאתי הם בעלי 2 פינים. א. האם אפשר להשתמש בלדים האלו? ב. אם לא.. אז אם אתם יכולים תנו לי שמות של רכיבים מתאימים אחרים בבקשה תודה רבה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בחירת קירור למעבד מKSP אני צריך קירור למעבד E7200 מKSP עד 200 שקל המעבד יעבור OC מקסמלי. האפשריות שראיתי הן Scythe Mugen Scythe Ninja II Arctic Coolin Freezer Xtreme עכשיו לפי הסקירה הזאת: Scythe Ninja 2 Review » Page 4 - Testing - Overclockers Club הנינג'ה מציג ביצועים יפים מאוד ולפעמים מאוד קרובים לU120E אז מה כדאי לקחת? אני יכול רק בKSP כי לי זיכוי שם
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מערכת קירור מים בסביבות המחיר 500 שקל .. לא איכפת לי אם זה יהיה קיט או לא .. יש לי את המארז הזה: CM690II BASIC. בעיקרון אני רוצה שהיא תחזיק OC טיפה כבד וגיימינג.. (יש לי את המעבד 2500K ואני רוצה להגיע איתו ל-4.8 או 5). המליצו לי על המערכת הזו: XSPC RASA 750 RS240, היא עולה 129 דולר שזה 447 שקל .. מה אתם אומרים ? ויש לי ספק כוח 650W .. נ.ב.- בעתיד אני רוצה להוסיף עוד רדיאטור ובלוק לכרטיס מסך.. השאלה שלי האם המשאבה תחזיק ?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-