עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eyal00,

שלום, לא מזמן עשיתי OC לE4300 שלי הגעתי ל2400MHZ הרצתי ORTHOS כמה שעות טובות ולא היו שגיאות וטמפ' מצוינת(לא עבר את ה55 מעלות) לא מזמן כשהפעלתי את המחשב הוא נדלק,נכבה ושוב נדלק והOC התבטל. מישהו יודע למה?הוא לא מספיק יציב?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  2. בד"כ אנשים היו קמים ואומרים עכשיו שהטוניק הוא האופציה המועדפת.. אז יש שינוי אחרי קצת קריאה מצאתי את ה-HR01 של TR שלפי הביצועים שלו משתווה במהירויות נמוכות ואפילו עוקף את ה-120EX http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.silenthardware.de%2Freviews%2Fcpu%2Fthermalright_hr_01_plus%2Fkuhlercharts_silent_fanless%2Findex.html&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF8 הגוף עצמו עולה 210 שח בסקיי.. תוסיפו לזה מאוורר נורמלי כמו ה-SlipStream שעולה 50 שקל וקבלתם שילוב מנצח

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by dddd01,

שלום לכולם, יש לי זכרונות ראם: g.skill 4GB ddr2 800MHZ CL4 כרטיס מסך: gigabyte nvidia geforce 8800GT 512MB (עם קירור S1 ומאוורר 120MM) לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r (rev2) ומעבד : Q6600 stepping G0 (עם קירור V1) יש לי בבקשה 2 שאלות לא קשורות אחת לשנייה: 1) לאחר שעשיתי OC למעבד Q6600 ל3.11GHZ (במקום 2.4GHZ) , (והראם על 830MHZ במקום 800 ) גיליתי שCL של הראם הפך ל5 במקום 4 , (התזמונים הם 5-6-6-16 במקום 4-4-4-12) כיצד לפתור את הבעייה הזו ? 2) לאחר OC לכרטיס מסך משחקים קורסים (למרות ש3D MARK06 סיים ובתוצאה יפה) ובלי הOC לכרטיס מסך הם עובדים, שהם קורסים יש BlueScreen וכתוב משהו דומה לזה: falid to restore display driver timeout (בערך ) ויש לי את הדרייברים …

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by tomz,

אני מתכנן לקנות AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא יהיה למשחקים בעיקר והורדות ושוטויות ואני מתכנן לעשות לו אובר קלוק, כרגע אני לא יודע איזה ראם אני יקח, אבל השאלה שלי היא איזה CPU FAN מומלץ לי לקחת היום במחיר סביר ששווה לשלם עליו

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  5. מעוניין במשהו שקט מאוד,קיבלתי הצעה מחבר לקחת של noctua D14 למעבד ולקנות גם מאווררים שלהם. לצערי יקר לי 90 שקל מאוורר אחד

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מערכת קירור מים בסביבות המחיר 500 שקל .. לא איכפת לי אם זה יהיה קיט או לא .. יש לי את המארז הזה: CM690II BASIC. בעיקרון אני רוצה שהיא תחזיק OC טיפה כבד וגיימינג.. (יש לי את המעבד 2500K ואני רוצה להגיע איתו ל-4.8 או 5). המליצו לי על המערכת הזו: XSPC RASA 750 RS240, היא עולה 129 דולר שזה 447 שקל .. מה אתם אומרים ? ויש לי ספק כוח 650W .. נ.ב.- בעתיד אני רוצה להוסיף עוד רדיאטור ובלוק לכרטיס מסך.. השאלה שלי האם המשאבה תחזיק ?

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by maphisto,

טוב אז הכל התחיל ביום שני ,ניסיתי לעבור את רף ה 190 באס בדרכים רגילות ,קצת מתח פה ,ועוד קצת לשם , ובכל פעם קבלתי מסך כחול או חוסר BOOT (פוסט תמיד היה),לאחר שנואשתי חזרתי קצת אחורה חזרה לעבר ה 188 ולהפתעתי הרבה המחשב עושה פוסט ואף מגיע למסך BOOT אבל לא ממשיך לחלונות ?!?! לאחר עוד ניסיונות רבים לעבוד גם עם הרייד וגם להעלות עם דיסק איתחול ---כלום לא עזר אז מה כן קרה ? הלך בלוח הבקר של הדיסקים הקשיחים ולכן הוא לא תפקד . לאחר מכן הזמנתי לוח ABIT KD7 (ללא הרייד) ואתמול הוא הגיע . סיפור עצוב אבל לפחות כבר היום אני על 192 באס הלוח נותן עד 2.35 וולט למעבד ועד 3.4 לזכרונות .

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by sambusak,

לא ממזמן, גיליתי כי מערכת קירור המים שלי, לא מקררת מי יודע מה... VGA ישב על 50 וCPU ישב על 40. לפני כמה ימים, פתחתי את המחשב וראיתי שכנראה היתה דליפה קטנה במיכל. דלפיה כל כך קטנה, שחלק מהמים נזלו אבל במשך יותר מחודש. הקיצר, שמתי לב שכאשר המחשב פועל, לא זורמים מים בצינורות כי רמת המים במיכל ירדה בצורה כזאת שהמשאבה לא הצליחה להזרים מים. כלומר, ניתן להפעיל מחשב עם קירור מים פאסיבי. מספיק בלוק מים גדול על המעבד כדי שזה לא יתחמם יותר מידי. כמובן, שלא רציתי לקחת עוד סיכונים, ומילאתי עוד מים במערכת. אחרי זה, טמפ' המעבדים ירדה ביותר מ15 מעלות תוך מספר שניות!!!! אולי כדאי לי לשים את החומר הזה שמוסיפים למערכות מים של מכוניות ישנות? שמתי אותו באוטו שלי (שנת 84), וכל הדליפות ה…

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,מעבד AMD 2000(לא עם ה-0.13) ,וולקנו 9. הטמפ' שלו היא ברגע זה כ-50 מעלות בערך,אני יודע שכבר דיברו על זה המון ש-50 מעלות זה לא מסוכן אבל השאלה שלי היא האם זה לא הרבה בהתחשב בעובדה שיש לי 7!! מאווררים? המחשב גם לפעמים נתקע לי האם יכול להיות שיש לזה קשר לטמפ' הזו?(שמגיעה לאחרונה גם לאזור ה-60). מה אני יכול לעשות בעיניין? מרחתי שוב משחה לאחרונה ולא השתנה כלום,אני יודע שהמארז הזה הוא מעולה וגם המאוורר של המעבד,אולי הגוף קירור הזה הוא פשוט לא משהו? במידה ואני אחליף לגוף קירור טוב יותר(אתם מוזמנים לזרוק הצעות) האם יהיה שינוי מהותי? ובכלל אם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק זה משנה הגוף קירור כי הרי המאוורר עושה את רוב העבודה לא?

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  10. שלוםץ ברשותי לוח ABIT IP35. אני מנסה להתקין עליו זכרונות של OCZ מסוג DDR2 PC2-6400 Titanium 4GB Edition Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel הורדתי את ה OC שלי - מעבד Q6600 כעת במהירות סטוק. התקנתי את הזוג החדש (לאחר שהוצאתי את הזוג הישן 2 GB - עכשיו יושב בצד בנתיים). כיוונתי בביוס ל 4.4.4.15 עם מתח של 2.2V והרצתי MEMTEST ל 7 וחצי שעות (כ 9 לופים) - לא ניצפו בעיות. העלתי את המערכת והרצתי LINX ואח"כ גם PRIME 95 BLEND - בשניהם הודעת שגיאה לאחר מספר דקות. לציין ש ב 5.5.5.15 ב 1.85 VOLT לא ניצפו בעיות. בבדיקה מעמיקה יותר ניראה שהזכרונות מוכנים לרוץ ב 4.4.4.15 עד DDR 790 אך נותנים שגיאות ב LINX מ…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין לקנות מגירת קירור טובה ומוצלחת יש לכם איזה הצעות טיפים וחנויות בהם אפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. Started by SEFi,

המאורר מחובר ללוח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by sxs,

אני עומד לקבל P4 2.66Ghz חדש והבנתי שיש לו ליבה ענקית כזאת על כל ה CPU, בניגוד למעבד ה AMD שיש לי עכשיו שיש לו ליבה קטנה יחסית לשאר השטח. הליבה של הP4 נראת משהו כזה: או הממ... איך אני אמור למרוח את ה Arctic Silver שלי על זה ? על כל החלק הכסוף ? ומה עם החור הזה שם ?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  14. אני מתכנן אוברקלוק מועט-בינוני בעתיד הקרוב אני מתלבט בין כמה אפשרויות: arctic cooling freezer 7 pro - http://www.skypc.co.il/pl_product~10154~18~0.htm 130 ocz vendetta - http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZT9210~18~0.htm 132 האם אלה יספיקו לי? או שעדיף לי לקנות משהו בסביבות ה: OCZ TvanQ High Performance Cooler (עולה 175 שקל - אין לי קישור) skythe mugen - http://www.skypc.co.il/pl_product~SCINF1000~18~0.htm 175 (שיתאים (מבחינת המידות) גם למארז הנ"ל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=H-550D-F25&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ולוח אם asus p5q) תודה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, רכשתי את המארז Stacker 830 SE שיהיה פה מוכן ויחכה עד נובמבר שאני ירכיב מחשב חדש. אני מעוניין כנראה ללכת על תושבת 1366 ואני יקנה כנראה את ה i7 920 אלא אם כן Amd תוציא משהו חדש ומשתלם יותר בחודשיים הקרובים למרות שלא נראה לי. לא משנה לעניין הנושא - הסטקר שלי קצת מגביל אותי בגלל החלון צד של המאווררים בבחירת קירור למעבד בגודל רגיל, הגדולים בכלל לא יכנסו ללא הוצאתו ורציתי לדעת אם יש איזשהו קירור טוב מאוד עד מצוין [ אוויר כמובן ] במחיר שפוי שנחשב קטן יחסית לגדלים הסטנדרטים. אם אפשר להיות ממש ממש ספציפי אז שלא יעלה על 14 סנטימטר בגובהו על מנת שלא יפריע לחלון צד שלי. אשמח לשמוע אם יש דבר כזה בשוק, וכמובן בחנויות בישראל.. במקרה הכי גרוע אני פשוט מוריד את הפלסטיק בצד של …

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

לא יודע כמה זה רלוונטי (אחרי זמן רב - לא היא לי אינטרנט) אבל במקום להשתמש בברגים ואומים אני השתמשתי לחיבור הדלת בברגים קודחים או פחפחים (בלשון מקצועית ;D). אלו ברגים שבצה שלהם יש ראש קידוח ותוך כדי הברגתם הם יוצרים חור גם ב פרסטפקס וגם בפח של הדלת הם מחזיקים נהדר וקלים יותר לעבודה מאשר קידוח של חורים לפני כן

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by The_Byter,

חלון זכוכית למארז !

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  19. שלום ותודה על הקריאה. מחר או בימים הקרובים אני הולך להתקין על כרטיס המסך שלי (ATI Radeon 1950x pro) גוף קירור של AC, ה accelero S1 rev 2, כמו כן קניתי את ה Turbo Module (סט המאווררים שאפשר לקנות בנפרד). השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוט על מהירות המאווררים (Turbo module) באמצעות תוכנה מסויימת ? תודה מראש על כל עזרה. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139&data=1&disc=

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  20. בדקתי עם speedfan כתוב לי CPU - 85c יש להבה ליד GPU-83c גם פה internal temp + remote temp - 43c hd0 - 40c לפי המדריך הגברתי את הטמפ' של המאוורר עד הסוף הוא עובד כרגע על 3500 rpm.מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by dan9,

היי יש לי כבר מחשב קיים (מפרט 4 ) שכולל OC עם E4500 ל 3GHZ במקום 2.2GHZ ויש לי הזדמנות למכור אותו ולקנות E6300 חדש השאלה היא עד כמה אני יוכל להגיעה עם OC? אני יודעה שזה מאד אינדיבידואלי וזה לא מדויק ושהכי טוב לנסות... ועוד אבל בערך? יש מצב לעבור את מחסום ה4HGZ או פחות? תודה לעונים..

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by עינב,

שלום לכולם . קניתי לפני יומיים סניק+קירור למעבד של INTEL עלה לי 80 שקל (חפיף) . עכשיו ששמתי אותו שמתי בלי משחה טרמית , וכרגע טמ"פ המעבד 28 מעלות , והמאורר עובד נורא מהר 4300RPM ועקב זה הוא עושה רעש (זה שהמארז פתוח). שהמארז סגור הטמ"פ עולה ל 33 מעלות 36 מעלות והמאורר מתחיל לעלות בקצב עצבני ל 6000RPM ואפילו 7000RPM ועושה רעש אדיר של טרקטור. אני רוצה להבין מה הסיבה לכך ומה ניתן לעשות ..???

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי X800 והתברר לי היום שהמאוורר הפסיק לפעול.. למישהו יש רעיון איך אני מסדר אותו ? להוציא אותו ולנקות יעזור ? אם דבר כזה לא יעזור אז אולי המלצה על גוף קירור שיהיה תחליף למאוורר הזה ... תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by Haflo,

התקנתי כרגע את Asus Tweak utility v3.11 וביצעתי המהרה קטנה לכרטיס Asus V7700 GeForce 2 GTS 64MB DDR (בעקבות התקנה של המשחק MOHAA.... : ) אני יודע שיש עוד תוכנה בשם NVMax, מאיפה אני מוריד אותה? כדאי לי להמהיר יותר ממה שעשיתי כרגע (220 לליבה ו 364 לזיכרון)?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  25. אפשר להוריד מהירות סיבוב במאורר Schyte S-flex 1200 To 800 RPM?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים