עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bug2000,

כידוע (או שלא) לא היתי פה חודשים מסיבות מפחידות... עכשיו חזרתי כשרוב המפרט שלי שונה ועשיתי אוברקלוק למעבד שלי פנטיום 4 1600 WILLIAMETTE והמהרתי אותו ל 2000 MHZ טמפרטורת מנוחה 40 וטמפרטורת עבודה 50 וכנראה זה בגלל שהמתח שהמעבד מקבל הוא 1.84 וכשבביוס המתח עומד על 1.75 למישהו יש רעיון למה זה ככה? המעבד מקורר על-ידי VANTEC AEROFLOW . עוד מספר ימים אני מקבל קירור לזיכרונות של הכרטיס מסך . יש לי כבר קירור למעבד של הכרטיס מסך היטסינק של פנטיום 3 800 והוא כבר מודבק... קצת תמונות: למרות שאני עובד בבאס 125 אני יכול לשים בלוח אם שלי את מהירות השעון של הזיכרון על 333 והתיזמונים של הזיכרון הם : 2.5-2-2-5 המפרט החדש שלי : מעבד אינטל 1600 מומהר ל 2000 לוח אם אסוס p4pe זיכרון…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ערב טוב יש לי שני שאלות האחד יש לי 2 מאווררים של SLFEX איך אני שולט עליהם במהירות בעזרת SPEED FAN היה לי מאווררים ישנים ללא החיבור עם ה4 פינים ויכלתי לשלוט דרך ASUS עם החדשים שאני מחבר את החיבור איני יכול דרך ה ASUS ועוד שאלה האם 1.272V מתח למעבד זה בסדר/< תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום אני רציתי לדעת אם יש צורך בקירור שחבר שלי מציע לי מחליף את המאוררים שבאים אם המארז למאווררים האלה בסדר הזה: -מקדימה שניים מכניסים -מאחורה שניים שמוציאים -עם ארבעת המאווררים האלה: THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control בצד אחד שמכניס עם המאוורר הזה: AeroCool SILVER BLADE II Case fan 80MM האם אני צריך קירור כזה או שאפר קרור יותר קטן ואם יותר קטן מה אתם ממליצים במידה ואני לא עושה OC עריכה: בשביל המעבד לוח אם והכרטיס מסך האלה AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by x-pac,

אני צריך תוכנה שתראה לי את תדר הPCI/AGP ביוס שלי לא מראה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  5. שלום יש לי כרטיס מסך של asus ויש שמה מאורר קטן 50 מ"מ (נראה לי אם למישהו יש אותו סוג יכול לאשר לי את זה asus geforce 3 ti 200) עכשיו הוא מת כבר הרבה זמן כחצי שנה עכשיו אני יכול להשיג מאורר בין 60-80 מ"מ ואני רוצה לדעת אם אני יחבר אותו לחשמל שמה הוא יעבוד או לא? נ.ב למישהוא יש רעיון איך אני מחשב את המאוררר אם הבורג יותר מידי גדול? אם מישהו לא רואה את התמונה שיגיד כי יש לי גם תמונות אחרות עריכה: עכשיו רואים?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by xtract1,

שאלה קצת דפוקה..איך אני מגיע לביוס כדי שאני אוכל לשחק שם עם העניינים?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by integral,

טוב, הגיעו ל 20 שניות. מתי ירדו מתחת? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום אני מעוניין בקניית מאוורר 120mm שקט לקירור הדיסקים הקשיחים. מה הכי מומלץ? איך המאוורר enermax marathon? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי המליצו לי כאן בעבר על Noctua, אך מכיוון שלא ניתן (לא מצאתי בכל מקרה, ונעה מחשבים כבר לא מוכרת אותם) להשיג אותם בארץ אז המגבלה הזאת הוסרה, האם עדיין ה Noctua עדיפים ? אם לא שמתם לב אני מחפש מאוורר/ים לראדיאטור של הקירור מים. תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by TomerPerez,

הייתי רוצה להתחיל oc למעבד שלי intel core i7 2600k, יש לי את הקירור noctua nh d14. במאמץ מלא המעלות של המעבד הן 63 מעלות ובמנוחה הן 37 מעלות. האם המעלות האלה תקינו ואפשר להתחיל את הoc?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by Cha,

אהלן.. ביחד עם המעבד שלי intel core I7 930 הגיע מערכת קירור.. מאוור למעבד.. על כל מקרה המילצו לי בחנות מחשבים שקניתי לרכוש מערכת קירור אחרת Cold bit צירפתי תמונה של שני המערכות קירור למעבד.. המערכת קירור של המקור (אינטל) שוקלת יותר.. שורה תחתונה.. ביאזה מהן להשתמש..? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  12. אוקי חברה אז זאתת הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחקי פלאש (פוקר של הפייסבוק ועוד כמה משחקים שניסיתי) אז המחשב מתחמם. בדקתי עם התוכנה speed fan וכל פעם שאני משחק המעבד מגיע ל80 מעלות והוא מתחיל לצפצץ, אז אם תוכלו להגיד לי למה אני לא מצליח לשחק עם משחקי פלאש אני ישמח. נ"ב הסתכלתי במנהל המשימות והמשחק פוקר בפיירפוקס לוקח 50% מה- cpu של המחשב.

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  13. אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד, וקראתי בפורום ואת המדריך, ועדיין , לא כ"כ הבנתי מה לשנות, ואני לא רוצה לגרום נזק על ההתחלה.. יש לי P3 933 ולוח אם של SHUTTLE דגם AV18E, זיכרון 256 @133MH . בדקתי ספרון של הלוח אם והבנתי איפה נמצאים כל הג'אמפרים שקשורים, אבל לא הבנתי מי מהם צריך להזיז, ומה בדיוק לשנות בביוס כדי להתחיל להעלות את מהירות המעבד בהדרגה.. ד"א, טמפ' מארז : 32C מעבד: 38C אשמח לעזרה! אילון.

• 14 תגובות
    • 734 צפיות
  14. אני רוצה לעשות השוואה עם אנשים שעשו אוברקלוק לראדונים שלהם אני עם ה9500 פרו של הרקולס הצלחתי להגיע ל378/313 מה איתכם??

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם! ברשותי מארז של NZXT LEXA BLACKLINE שאיתו הגיעו 3 מאווררי 120 מ"מ מתוצרת NZXT גם כן. המאורז שקט מאוד על גבול החרישי, אבל לדעתי המאווררים שלו לא דוחפים מספיק אוויר (אני מנקה את הפילטרים כל שבועיים בערך) לכן החלטתי להחליפם. חשוב לי מאוד השקט. אני לא כל כך מבין ברמות הדציבלים השונות... מה המקסימום DBA שאני צריך לחפש, שעדיין יחשב מאוורר שקט? יש למישהו המלצות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by matanyaniv,

אני רוצה לעשות שבלונה על המארז. כניראה שתהיה לי אפשרות לחתוך את השבלונה במדפסת שבלונות מקצועית וראיצי לשאול אותם אם יש לכם ציור יפה(אפשר גם קצת מסובך) שאני יוכל לעשות ממנו שבלונה. בנתיים חשבתי על אחד מאלה: 1. כאוס 2. ביוהאזארד-הסמל של האטום 3. השמש הזאת:

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  17. אני צריך לדעת קצת פרטים על המערכת הזו: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0079/cl-w0079.asp אם יש בה את הבלוק שמתלבש על המעבד, את המשאבה, ואת כל הציוד הנלווה. ועוד שאלה אם זה מתאים לסוקט של LGA 775 - אם בכלל קיים את הבלוק קירור אני חדש בתחום ואני לא מבין אז אל תבואו בטענות אליי אני רק מברר פרטים תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by Shay0600,

טוב אז ככה.. אני מעלה את הבאס בגבול מסויים המחשב עולה אבל אחרי כמה זמן הוא נתקע ואם אני בכל זאת עובר תגבול הזה אז הוא גם לא עולה קירור או ספק כח?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by בייגל טוסט,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 במבט ראשון נראה כמו עוד קירור למעבד אבל בתוך הסינק יושבת מערכת קירור מים זעירה Built-In שאמורה לתת ביצועים ללא תחרות מישהו שמע על הקירור הזה? ביקורות?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by Ncoder,

שלום, יש לי את המערכת הבאה: מעבד E4400 קירור מעבד Tuniq Tower לוח אם GA-965P-DS3P זיכרונות Corsair XMS2 Dual Channel 800Mhz cl4-6400 2X1GB 4-4-4-12 DDr2 2.1V כ.מסך 8600GT מקורר פאסיבית של גיגבייט . מארז קומפיוקייס עם 2 מאווררי AC קדמי ואחורי (מהירות 1700 RPM). ספק 400ART של HEC . קראתי את המאמר הארוך והידוע על OC בלוח האם שלי: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366 בסופו של דבר הצלחתי להגיע ל-3 גיגהרץ, הזיכרונות עברו את הטסט המלא של MemTest ללא שגיאות. המכפלה היא על 9.0 וה-FSB על 333 . הפעלתי את התוכנות CoreTemp ואת Orthos ונתתי לו לעבוד במשך 5 דקות, הטמפ' הכי גבוהה שנרשמה במאמץ היא 58 מעלות (36 במנוחה) ותוך כדיי כך גם נגעתי כמה פעמים בזיכרונות לבדוק שהם לא ח…

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  21. ThermalTake POLO 735 Extreme 3 in 1 Cooler אמרו לי שיש לו ביצועים טובים,הוא די שקט וטוב לOC אז אני קונה אותו רק שיגיעה מהר!!חחח

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Dolby,

יש לי בארטון XP 2500 סטפינג AQYFA והקירור שלו הוא Aerocool DP-101 ומשחה טרמית שבאה איתו מארז סופרטאלנט 5 מאוררים ג'נרים ולוח אם Gigabyte GA-7N400 Pro2 שאלתי היא: למה זה כל כך חם!? טמפ' המארז היא +-26 מעלות והמעבד 55מנוחה / 60 מאמץ עצות ותשובות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Load,

לא מזמן הגיע הגיע אליי המארז והמאורר שלו 120 מ"מ מאחורה למרות גודלו הוא חלש מאוד אז נכון שהוא שקט אבל הוא בקושי זז! ומוציא אוויר, האם אפשר להגביר את המהירות שלו לא מצאתי אם יש לו ווסת ? ועוד דבר מה זה הכבל שיוצא ממנו (לבן שחור כזה עם ראש פלסטיק ירוק)?

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by nadav275,

מחפש מדריכים כמה שיותר מפורטים למודים ללוח הנ"ל רצוי בעיקר מודים למתח לזיכרון +למתח של הצ'יפסט תודה נדב

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by eranzo,

לא ברור למה הכרטיס כל כך חם... עומד 65-68 מעלות, לא במאמץ ולא OC, כל המאווררים פועלים ונקיים, מה ממולץ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 445 צפיות

דיונים חדשים בפורומים