עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמה זמן צריך להריץ אותם ? עד שיש ארטיפקים ? ובאיזה עמודה אני אמור לעלות את הקלוקים ?

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by white,

בוקר! בניתי מערכת קירור גז (בלי מדחס ובלי מאוררים) לפי האתר שמראה איך לבנות (היה פרסום פה לפני חודש או משהו). בקיצור, הכל עובד סבבה, הבלוק קירור קר עד קפוא (למגע ביד, אין לי איך למדוד את הטמפ' שלו) אבל הטמפ' של המעבד גבוה לפי אורסט,לפי הביוס ולפי התכנה של גיגהבייט. כולן מראות את אותו הדבר בסטייה של שתי מעלות בערך. את הבלוק ליטשתי בנייר שיוף עדין (עם מים - נייר 0 ) כחלק מהגימור שלו, משחה טרמית שאני לא זוכר מה הסוג שלה. את הבלוק עשיתי גדול יותר מהמעבד ככה שיש בו חורים בפינות דרכם הבלוק מתחבר ללוח עם ברגים. חיזקתי את הברגים עד שהלוח התכופף קצת ושחררתי אותם למצב שבו אין כיפוף של הלוח . טמפ' מעבד 35 מעלות בלילה ו 41 מעלות ביום במנוחה. מעבד DUAL CORE 2 - לא אמור להגיע לטמפ' של …

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני ב97 מעלות... מה נחשב מעלות נורמליות ל ? p4 2.8 שאלה נוספת על הדרך... בeverest טמפרטורות הכרטיס מסך מופיעות ב sensor<computer ? או במקום אחר? אם כן אז אני יבין שלכרטיס מסך שלי אין חיישן...(הוא ישן לגמרי..). וביגלל זה הוא לא מופיע? תודה ...........

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by asaf_azar,

ניתן לעשות עליו OC?? DG965WH ויש לי E6600 פשוט עי מישהו אמרתי לי שלא ניתן לעשות עליו וניסיתי ולא מאצתי אפשרות בביוס(אני חדש בזה). תודה

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by lael,

תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by stingeR-,

איזה קירור למעבד יותר טוב? לא משנה הכסף... וחייב קירור רק של טרמלטייק... http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0369/cl-p0369.asp

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dids22,

המחשב במנוחה ככה שתיהם לא עושים משהו ד"א מה זה ה "CPU"? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  8. מיועד למעבד P4 1.6 הסתכלתי בזאפ ויש שם שלל מוצרים ולא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  9. תודה.

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  10. Started by Holy,

אני רוצה לקנות מאורר לדים אבל אין שום סיכוי שאני אצליח לישון איתו בגלל האור השאלה שלי אם מישהו פה התנסה בהתקנת מפסק ללדים, כלומר שהמאורר תמיד יפעל אבל את הלדים אפשר יהיה לכבות ולהפעיל לפי דרישה. מישהו נתקל בזה פעם? זה אפשרי? פשוט אף פעם לא החזקתי מאורר לדים אז אין לי מושג איך זה בנוי

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  11. שלום אני הולך להביא לי מחול קירור אויר למעבד אז רציתי לדעת איזה קרור אויר הכי טוב בעולם העם זה Thermalright Ultra-120 או TUNIQ TOWER 120 או משהו אחר? ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ קרור למעבד:Thermaltake ‏BigTyp 120 מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH בכמה אחוז אני יוכל להאיץ אותה בכמה אחוז?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  12. האם כזאת טמפרטורה בטוחה לכרטיס, גם לשימוש לטווח ארוך? זאת הטמפרטורה המתקבלת לכרטיס מסך, אחרי חצי שעה של בדיקת יציבות ה-R-T HDR, שמתי אותו על תדרי הסטוק של ה-SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320MB. עריכה : הוא עושה תדרים של GTX בלי בעיה, אבל אני לא יודע אם כאלה טמפרטורות בטוחות בשבילו, מה דעתכם? עריכה שניה : האמת היא שברגע שעליתי לתדרים של ה-GTX בליבה ובזכרונות, שמתי לב גם שה-SHADERS קפצו מ-1200 ל-1350MHZ, האם יכול להיות שמשהו בכרטיס גורם לקפוץ ככה בתדרים, אפילו שעוד לא נגעתי בהם?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי שאלתי בחנות אם אפשר לקבל זיכוי על הקירור שבא עם המעבד כנגד החלפה שלו בקירור יותר שקט ואמרו לי שאין אפשרות לקבל זיכוי. זאת אומרת שבנוסף למעבד אני צריך לשלם עוד על קירור. שאלה ראשונה שאני רוצה לשאול היא מה שוויו של קירור הסטוק והאם הוא באמת רועש כמו במעבדים הישנים יותר שהם לא DUAL CORE. ועל זה קירור תחליפי שקט אתם ממליצים שלא יקר? תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  14. חיברתי עם הכבל ה 3 PIN ללוח אם ושמתי לב שהמאוררים לא עוברים את 930+ RPM משהו יודע למה ? לוח אם שלי GIGA-BYTE GA-K8NF9 ULTRA תודה

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  15. מבקשים ממני תמונה של CPU Z עם הפרטים רק בעיה שאין לי מושג איך לצלם בדיוק את החלון באותה רזולוציה שמבקשים. עזרה?

• 10 תגובות
    • 586 צפיות
  16. שלום. קראתי כמה אשכולות פה והבנתי שהמחשב שלי לא במצב טוב בכלל. יש לי את המארז ששכחתי את שמו, נראה לי mini tower 610A... משהו כזה. קיצר המעבד שלי הוא AMD 64 ושמתי לו קירור ALPHINE64 של AC בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM אחד מהקדימה ואחד מאחור. הטמפ' במנוחה של המחשב הם: מעבד - 55~ לוח אם - 38~ הארדיסק - 40~ ספק - 55~ מה אפשר לעשות? הוספתי דלת עץ עם 2 מאווררים של ספק, אחד מכניס והשני מוציא וזה לא הזיז בגרוש השכבתי את המחשב על הצד שהחום יעלה למעלה דרך הדלת שיש בה חורים וזה גם לא עזר המחשב נמצא בפינה של החדר ולידו המסך (הגב של המסך CRT קרוב לגג המארז.. שמושכב) אולי אם אני אשים את המחשב על הריצפה זה ישנה משהו? כדאי להחליף מאווררים? מה עושיםם? תודה.

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  17. שלום כולם, יש לי בעיה די רצינית באוברקלוק למעבד P4 2.8GHZ + HT שיש לי. הוא בסוקט 478 עם לוח אם PT880 Neo - LSR, והטמפוטורה שלו במאמץ מגיעה ל-65-70 מעלות (במנוחה 53+-). אני רואה כל הזמן אנשים שמעלים את הבאס בעשרות אחוזים, ועושים בלי בעיה OC של 30%, אבל אצלי אני בקושי מצליח 10%... אני מעלה עם התוכנה Core Center של MSI (היצרנית של הלוח אם) את הבאס ב-2 כל פעם, ובממוצע כשה-FSB הוא על 210-220 המחשב נתקע או שיש מסך כחול. לא נגעתי במתחים (Vcore על 1.36), יש לי ספק 350W ג'נרי וזכרונות אחד של CEON ואחד של TWINMOS. מה אני צריך לעשות כדי לעשות OC לפחות של 10% שיהיה יציב??? נ.ב: אנשים אחרים עם P4 תספרו לכמה הגעתם ב-OC, כי שמעתי שאכן P4 הוא לא ה-OC'ר הכי טוב אבל יש כאלה שהצליחו הרבה...…

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  18. אם אני אקנה את המנקה משחה טרמית הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=16216 ב88 ש"ח יהיה עדיף בהרבה מניקוי יסודי בעזרת אלכוהול עם צמר גפן?? שווה את הכסף??

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  19. אוקיי אז ניסיתי להעלות כמה שיותר קרוב לבאס 370 במכפלה של 9, אבל לא הצלחתי :-\ עכשיו אני במתחים רגילים בבאס 350, ניסיתי להעלות לבאס 366 במתח 1.35 לפי הביוס ו+0.1V לזכרונות והוא עבד סבבה, חצי שעה של אורטוס ללא שגיאות. אבל שעשיתי ריסטרט הוא לא הגיע לפוסט, שלא שיניתי כלום. ניסיתי אח"כ להעלות ל 370 והוא לא הגיע לפוסט, מן הסתם. ניסיתי להעלות מתח ולא הצליח, פחדתי להעלות יותר מדיי כי הוא הגיע ל 66 מעלות במאמץ מלא של ה TAT במתח 1.35. אח"כ שניסיתי להחזיר לבאס 366 הוא לא הגיע לפוסט עוד פעם. יש משהו לעשות? בנתיים החזרתי למתחים רגילים ובאס 350 עם מכפלה של 9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  20. שלום יש לי מעבד ATHLON 64 3200 עם הקירור המקורי. והיה לי על הגוף קירור המקורי מין חומר טרמי (לא פד בד טרמי..) והוא היה עושה את העבודה טוב ומקרר טוב ולפני כמה ימים החלפתי את זה במשחה טרמית של THERMAL TAKE והיה לי גרוע, ואז החלפתי למשחה AS5 ונהיה עוד יותר גרוע והמחשב במאמץ מתכבה לפעמים כי הטמפ' מגיע ל60C המעבד מגיע מקסימום ל60C זה בסדר? אני יכול לבטל את הכיבוי של המחשב בביוס אבל זה ההגנה ואני לא יודע אם 60C זה בסדר למעבד שלי? אני לחא יודע מה לעשות המעבד במנוחה 42-45 מעלות ובמאמץ גג עד 62מעלות זה בסדר? :s05:

• 86 תגובות
    • 10k צפיות
  21. Started by b3ta0,

שלום אני צריך עזרה ממי שמבין... אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד יהיה ממוקם מקדימה למטה, יכניס אוויר לתוך המארז. מאוורר שני יהיה ממוקם על על ה'חלון' (חלון רשת, למאוורר יהיה מאיפה לקחת אוויר), ויזרוק אוויר על הכרטיס מסך, כרטיס מסך 8800GTX. המאוורר שיהיה בתחתית המארז יהיה 120 ממ, נתונים: 49.0CFM, 1,200RPM אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את אותו מאוורר שימוקם בצד, או אולי אסתפק במאוורר 120ממ, אך חלש יותר? משהו כמו: .33CFM, 800RPM שני המאווררים מאוד דומים במחיר, אבל אולי עדיף שיהיה מאוורר יותר חלש בצד המארז, ויותר חזק בתחתית (בקדמת) המארז? האם 33CFM נחשב לכמות סבירה? כרטיס המסך יהיה דיי קרוב למאוורר, והמאוורר צד מיועד להורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך. תודה. --קורה..

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  22. Started by gabi_y,

הרכיבים הם לוח אם GA P35 DQ6 מעבד E6400 ספק CORSAIR HX520W זכרונות CORSAIR DDR2, XMS2-6400 2x128Mx64non-ECC 240 DIMM, unbuffered, 4-4-4-12 כרטיס מסך ATI RADEON X1950 GT הצלחתי להגיע עד 450 FSB במכפלה של 8 עשיתי בדיקת מאמץ והכל היה טוב, מעל אני לא מצליח להגיע.ניסיתי 480 העלתי מתחים והכל,זה לא מצליח חשבתי שזה בעיה של הזכרונות נעלתי אותם על 2.2 (כאילו 1:1) אבל זה לא עזר,אחרי זה הורדתי את המכפלה ל 6 וזה שוב עובד טוב, אז זה שולל את זה שהזיכרון מפריע נכון? ומראה כאילו הבעיה היא במעבד. כי זה עדיין רץ על 480 רק במכפלה נמוכה,אני צודק? מה האפשרות שלי להמשיך ? תודה...

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  23. SCYTHE מצהירה תאימות של INFINITY ללוחות ASUS מסוימים אבל מצפיה בתמונות, לא נראה שיש מקום למאוורר אחד ועוד פחות מזה לשניים. רציתי לוודא שיש למישהו צירוף כזה על לוח ASUS ואם כן אשמח לדעת מהו המארז ועל קשיי התקנה מיוחדים. בעיקר אני מתענין בלוחות בהם ASUS מכניסה אמצעי קירור פסיביים כמו P5B DELUXE וקומנדו.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by skot,

התקנתי את התוכנה Everest והיא מראה לי שהלוח אם שלי טמפ' 90 מעלות מה לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כרגע יש לי מעבד amd 4600X2 והמצ שלו 2.4 גיגהרץ אם אני יעלה אותו ל-3.0 מה מצב הטמפרטורות המומלץ כרגע אין לי קירור מיוחד על המעבד רק תגוף הקירור המקורי

• 9 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים