אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב שאלתי כבר בהרבא פורומים ולא ענו לי אז אני שואל אותכם: האים אני יכול לעשות אוברקלוקינג רק למעבד? הבעיה שלי שיש לי לוח אם של INTEL והבנתי שקשה מאוד אם בכלל אפשרי לעשות לו אוברקולקינג ויש לי מעבד P4 1300MHZ שעובד בעומס ב 45מעלות!! אז אני יכול לעשות??? ואיך?
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יאיי סוף סוף הגיע הסילינסר P: המאוור הזה פשוט מעולה אין לי מילים מומלץ לכל אחד בסטוק הכרטיס במנוחה היה על 46 מעלות ומאמץ 80 עם הסילינסר 35 במנוחה ו50 במאמץ יאלה לעבודה בקרוב אני יחזור עם תוצאות OC
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם ניתן לחבר מספר מאווררים גדול יותר ממספר חיבורי החשמל בלוח אם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי קישור שמראה הבדל בביצועים , נגיד במשחקים בין e6300 עם אובר של 2.8 ghz או אפילו יותר, לבין המהירות המקורית (1.8 נדמה לי..)... כאילו על הנייר יש הבדל של לפעמיים 100% אבל איך זה באמת משנה בפועל?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מעבד וזכרון חדשים אקיצר לוח אם FOXCONN P4M800 RS2 משהו כזה מעבד CELERON 3.33Ghz 512K 533FSB ובדקתי ב SPEED FAN ובביוס וזה מראה לי 11 מעלות ככה השאלה שלי אם זה בסדר ולא מסוכן יענו קצת מידי ועוד שאלה מה זה AUX ב SPEED FAN כי זה אצלי ב 45C
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מבין שהיום חם וכאלה, אבל לא נראה לי הגיוני שה-E4400 החדש שלי, בסטוק, במאמץ, עם BIG TYPHOON מתחמם ל-70 מעלות ב-TAT. זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על ה-OC, שם כאשר אני עובד ב-2.8G - 3G הטמפרטורה במנוחה בערך -60,62 ובמאמץ... נושקת ל- 80 עזרתכם האדיבה בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש למישהו ביקורת על ה-articsilver 5 והאם אפשר להשתמש בו בקירור לכרטיס מסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
הי אנשים האם מערכות הקירור MUGEN 3 ו- Noctua NH-D14 יכנסו למארז hec 6AR6 ולוח gigabyte ga-p35-ds4 rev 1 עם silent pipe - north bridge גדולים מהרגיל?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ברשותי Radeon 9000 Pro ,מנסיונכם, האם החלפת הHSF יהיה משמעותי מבחינת הקירור או שמא הHSF שבא עם הכרטיס בערך באותה הרמה. באותה נשימה ,מה דעתכם על ה Crystal Orb? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי P4 1.8 שמורכב על לוח אם DDR סטנדרטי של MSI על זה מורכבים 2 כוננים קשיחים (20 ו 40 ג'יגה) + צורב וסידירום +מודם ADSL שמקבל חשמל מה-USB (דגם ALE-130) ועוד כרטיסים - 3 כרטיסי רשת (לבניית רשת ללא האב או סויצ') +כרטיס קול לייב 5.1 וכמובן G-FORCE4 ועוד כמובן מאווררים וכו' עכשיו, יש לי ספק 300W והוא החזיק יפה מאוד את כל זה אני קונה בימים הקרובים צורב D.V.D + כונן D.V.D מה אתם אומרים ספק 300W יחזיק את הנ"ל, או שאני אצתרך להפרד מעוד כמה שקלים כדי לקנות 400W? תודה לעוזרים... -שי-
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תושבת 775. אין כמעט חשיבות לרמת הרעש. עיקר השימוש של המחשב הוא משחקים כבדים. בנוסף ישנו בסמוך מכונת לייצור חום בדמות GTX 470, נראה לי שצריך להתחשב גם בזה. תודה,
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כרגע יש לי בעייה חמורה במארז של איזון דחיפה והוצאת אויר, הדחיפה לתוך המארז היא בכוח של כ-230CFM וההוצאה היא בקושי 75CFM... הדבר נוראי, ומונע ממני להגיע לטמפרטורות נמוכות אף יותר... לכן אני זקוק למאורר חזק מאד, אבל לא כמו שאתם חושבים, אלא בעל כוח יניקה טוב...
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מקדחה. ומקדח כוס. ואת אמצעי הבטיחות ואני יודע איפה למקם את החור. שאלתי היא- כאשר אני אתחיל לקדוח, המארז לא יעוף לי קיבינימט? איך לשמור עליו במקום? ???
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ב6A19 יש מאורר 1 (באחורה אם אני לא טועה)...איך הוא??.מרעיש??
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי קירור נוזלי למעבד דגם CORSAIR H55 והמאוורר שלו שצמוד לצלע הקירור החיצונית אינו תקין לחלוטין. אני מחפש באוורר חדש ברמה גבוה שיספק תוצאות קירור טובות מבלי להתפשר על השקט (השקט מאוד חשוב לי). אני מתכוון לעשות OC למעבד (I7 4770K) רק מאוורר בגודל 12 ס"מ יתאים. תקציב 50 ש"ח עד 100 ש"ח ואם יש צורך בחריגה אז עד 20 ש"ח נוספים. על איזה מאוורר אתם ממליצים שיעשה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני קונה תמעבד Q6600 ואני רוצה קירור נורמלי ואולי לOC בעתיד הרחוק ... בחרתי בקירור קרור למעבד Thermaltake Mini Typ 90 Value Pack ¤188 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0343D שהוא נראה לי ממש מצויין + 2 המאווררים שמתווספים אליו ... האם הקירור הזה יספק אותי ? וגם ל OC קטן ? או שאם אני לא עושה OC אני אקח את הקירור הזה קרור למעבד Thermaltake Blue Orb II ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0257 אם אפשר דעות בבקשה ... תודה :] המחיר עד 200 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לקרר את הAMD64 3400+ 754 שלי כמה שיות חשבתי על BIGWATER אבל אמרו לי שהביצועים עלובים. מחפש משהו הכי זול והכי טוב שאפשר להשיג. ד"א אני לא הטיפוס המרכיב, עדיף שתיהיה מורכבת ומוכנה או שההרכבה לא תיהיה מסובכת.
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ברצוני לעשות חלון בצד המארז... שמעתי שצריך דרמל.. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים איפה קונים אותו? ואם אפשר לצרף תמונה שאני ייראה מה זה.... זה יעזור מאוד. וברצוני לדעת איפה אוכל לקנות קתודה קרה בצבע כחול, ולאן אני אמור לחבר את הקתודה? לספק עצמו? או שהוא צריך זרם קטן יותר? תודה על הכל HD.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שעדכנתי את הביוס בהצלחה, התחלתי לעשות OC והגעתי לתדר של 3.0MHZ. נתונים: מעבד E7200 2.53MHZ, קירור סטוק. טמפרטורות: מנוחה - 25/28 מעלות (Realtemp) מאמץ - 52 מעלות. ד"א, בזמן הבדיקות ב-OCCT, הבדיקות במאמץ עמדו על 56 מעלות. איזו תוכנה יותר אמינה בכל מה שקשור לטמפרטורות? שאלות: 1. אני יכול להמשיך ב-OC אפילו שאני נמצא עם קירור סטוק? 2. היחס של הזכרונות עומד על 1:1, והזכרונות בתדר של 640, אני רוצה לדעת אם זה בסדר שאני אעלה את היחס ל-2.5 כדי לקבל את התדר המקורי 800MHZ. זכרונות: PI Black G.SKILL DDR2 PC2 6400 CL4 4GB Kit 3. לא שיניתי מתחים, ורציתי לדעת אם יש שינויים שאני צריך לבצע אחרי שסיימתי את ה-OC? 4. אני מתכנן לעשות גם OC לכ.מסך, זה אמור להשפיע…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כרגע סיימתי להרכיב את ה6920 החדש שלי. קודם כל אני רוצה להגיד שהמארז ממש יפה יותר מבתמונות והוא שווה את ה350 שקל ששמתי עליו. שמתי Tunderblade במקום המאורר הרגיל שבא עם הנינג'ה ואני רוצה להגיד שהדבר הזה הוריד לי קרוב ל10 מעלות. אם היה לי 32 מעלות במנוחה אני עכשיו על 22 מעלות במנוחה שנראה לי שזאת בעצם טמפ' החדר. במאמץ הייתי מגיע ל40 עכשיו הוא לא עובר את ה34. המארז עצמו מקורר ע"י שתי מאוררים 120mm. אחד שהיה לי על הנינג'ה מדימה ואחד שבא עם המארז מאחורה. המאוררים עצמם ממש שקטים חוץ מהThunderblade שהוא קצת רועש אבל אני שולט עליו עם Speed Fan. עכשיו שהטמפ' צנחו להן אני מבטיח לעלות השגים חדשים של oc. תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי עם המארז, ירון
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה של 667MHZ. אז ככה עשיתי אוברלוק קטן והגעתי לבאס של 276 ואז כשאני מנסה לעלות את הבאס ל279 אז אני נתקל בבעיה- כשהמחשב טוען את ויסטה הוא עושה ריסט ישר. אז ככה אני השתמשתי במדריך באתר הזה אבל ביינתם לא נגעתי במהירות הזכרונות ובמתח. זה מה שמופיע לי בביוס איפה שאני מעלה את הבאס: C.I.A.2 -DISABLED CPU HOST FREQUENCY 276 PCI EXPRESS 100mhz? השארתי אותו קבוע כמו שנכתב במדריך. SYSTEM MEMORY MULTIPLIER[AUTO] MEMORY FREQUENCY 698 ?אני לא נגעתי בזה , ככה זה היה מהתחלה. cpu voltage 1.325. מקווה שתעזרו לי במה אני צריך לעשות כדי להמשיך עם האובר קלוק.תודה לעוזרים. ואל תשכחו שגם אתם הייתם פעם נובים אז בבקשה עזרה.
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איזה מי שלושתם מקרר טוב וגם שקט מאוד? Freezer Xtreme CPU Fan For http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69&language=en BigTyp 120 Vx CL http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp Scythe MUGEN SCINF-1000 http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך הקירור accelero xtreme לכרטיס HD4870X2 ? ורציתי לדעת אם אני בא עם המחשב שלי ל KSP (לא קניתי מהם את המחשב) אם הם יכולים להרכיב לי את הקירור על הכרטיס? או שאני צריך להרכיב אותו לבד?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איזו קונפיגורצית אוורור תהיה עדיפה מבחינת מקסימום אוורור במינימום רעש!!! 1. מאוורר 120mm קידמי מכניס אוויר + 120mm אחורי מוציא אוויר. 2. מאוורר 140mm מכניס אוויר בצד המארז. http://www.aerocool.us/p-accessory/strameliner/streamliner.htm- זה המאוורר, כמובן שאין צורך במתאם. 3. שילוב של 1 עם 2 4. משהו כזה
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-