אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני כבר מספר ימים עם הקונרו במצבי איטרנט ופעולות רגילות נימצא על 25-31 מעלות וסיבובי מאוורר על 1000\1250 האם זה נורמלי חוץ מזה באופן סתמי מידי פעם התוכנה של איזי טיון בלוח גי'גהבייט מצפצף שהוא לא רואה סיבובי מאורר לכמה שניות וזה חולף באותו זמן בדקתי שהמאוור כן מסתובב טוב ולא לאט מידי חוץ מזה נימצא תמיד בפרנהייט למרות הבחירה ב-C
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרונות ראם: g.skill 4GB ddr2 800MHZ CL4 כרטיס מסך: gigabyte nvidia geforce 8800GT 512MB (עם קירור S1 ומאוורר 120MM) לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r (rev2) ומעבד : Q6600 stepping G0 (עם קירור V1) יש לי בבקשה 2 שאלות לא קשורות אחת לשנייה: 1) לאחר שעשיתי OC למעבד Q6600 ל3.11GHZ (במקום 2.4GHZ) , (והראם על 830MHZ במקום 800 ) גיליתי שCL של הראם הפך ל5 במקום 4 , (התזמונים הם 5-6-6-16 במקום 4-4-4-12) כיצד לפתור את הבעייה הזו ? 2) לאחר OC לכרטיס מסך משחקים קורסים (למרות ש3D MARK06 סיים ובתוצאה יפה) ובלי הOC לכרטיס מסך הם עובדים, שהם קורסים יש BlueScreen וכתוב משהו דומה לזה: falid to restore display driver timeout (בערך ) ויש לי את הדרייברים …
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כמוכם, גם לי היתה המון התלבטות על קירור למחשב החדש שלי. הרי קניתי מחשב חדש, אז בא לי להחליף הכל וגם כי הדור החדש של אינטל מתחמם מאד אז הכל נראה הגיוני שאני אעבור למים... לא בדיוק. יש קירורי אוויר מצויינם אבל אם בכל זאת תרצו מים, אני חייב להגיד לכם שכדי שתתרחקו מדגמי H80/H100. קיימת תקלה ברמת היצור באחד מהבאצ'ים הגדולים שלהם. אני נתקלתי בזה. מדובר ברעש נורא שמגיע מהמשאבה בגלל שהמשאבה קיבלה 12.096volt במקום 12.00. זאת לא בעיה של ספק כי כל הספקים לא מדייקים במתח. זאת בעיה בתכנון של המשאבה. קורסאייר ידועים בשירות לקוחות מצויין ותוך יומיים קיבלתי מערכת קירור חדשה שעברה טיפול למניעת התקלה מבלי להוכיח תאריך רכישה, קבלה או כל דבר אחר. הם מאד טובים בלהחליף מוצרים וגם ל…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי P4 1.8 שמורכב על לוח אם DDR סטנדרטי של MSI על זה מורכבים 2 כוננים קשיחים (20 ו 40 ג'יגה) + צורב וסידירום +מודם ADSL שמקבל חשמל מה-USB (דגם ALE-130) ועוד כרטיסים - 3 כרטיסי רשת (לבניית רשת ללא האב או סויצ') +כרטיס קול לייב 5.1 וכמובן G-FORCE4 ועוד כמובן מאווררים וכו' עכשיו, יש לי ספק 300W והוא החזיק יפה מאוד את כל זה אני קונה בימים הקרובים צורב D.V.D + כונן D.V.D מה אתם אומרים ספק 300W יחזיק את הנ"ל, או שאני אצתרך להפרד מעוד כמה שקלים כדי לקנות 400W? תודה לעוזרים... -שי-
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום.וצהרים טובים. יש לי קירור למעבד ביג תיפון של טרמנטק ומאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה וזהו. האם כידי לי להוסיף עוד מאוורר? האם בחלון בצד או מקדימה למטה? 120 או 80 ממ ? והאם תוספת מאוורר זה יכביד על הספק? אני מציין צריכת הספק דיי גבוהה בגלל כרטיס מסך 4870 +שני מאווררים-1 של המעבד והשני במארז שמוציא.שניהם 120 ממ. הספק הוא של טרמנטק 550 וואט. תודה בן.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה: http://www.plonter.com/webcatalog/computerstore/detail.tmpl?cart=308939873725066085&sku=ZBH-500079〈=heb האם זה כדאי? יש למישהו בכלל בקרה דיגיטלית? תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו מכיר? לפי היצרן המאווררים האלה נותנים זרימה של כמעט 90 CFM, אבל לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע אם יש? או לחילופין מאווררים אחרים הנותנים זרימה דומה?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אובר לכל זוג בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מפרט: c2d 6320 1.80GHZ, Asus P5B, 4GB DDR2 800MHZ, HD 4770 מחובר לטלווזיה 42 LCD. הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק, ממש בקטנה למעבד, הבנתי שאני יכול עם ידע קצר, ובלי להיות מומחה לפחות להגיע עם המעבד ל2.2, 2.3. אני הייתי מעדיף לא להתעסק עם הביוס, והבנתי שיש תוכנה של של אסוס שנקראת AI SUITE, שיש מד מסויים, שאפשר לאט לאט לעלות אותו, והוא כבר מעלה הכל לבד, כלומר מתחים וכל מה שצריך, המליצו לי על תוכנה שנקראת OCCT או OCCP לבדיקה של מאמץ וטמפרטורה של המעבד. הבנתי שלא כדאי לי לעבור את 1.6V, ושהמעבד לא יעבור טמפרטורה של 75C. יש עוד אולי איזה כמה דברים בתור מתחיל לגמרי, שאני צריך לדעת? מעבר לסיכונים כמובן.. אני בתכלס רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד, פשוט לתת עוד טיפה פוש למערכת בכללי. מ…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, שמעתי פעם שיש שיטת קירור אשר עובדת ע"י לשים שתי מתכות ולהעביר בהם זרם חשמלי, אחת מתחממת והשניה מתקררת. אם זה נכון הייתי רוצה לדעת בידיוק אריך זה עובד ולמה לא משתמשים בזה בעולם המחשבים. תודה. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז בואו נתחיל מהמפרט שלי אז ככה : CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name MSI 845 Ultra-C Video AdapterNVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Creative SB0350 Audigy 2 ZS Sound Card Intel® 82801BA Ultra ATA Storage Controller - 244B Microsoft Windows XP Professional SP2 לשאלות : 1. עכשיו יש לי שתי זכרונות DDR RAM 256Mb בסה''כ 512Mb יש לי קירור בשבילם אבל עוד לא שמתי את הקירור כי ראיתי שיש שם שתי פסים של משחה טרמית אם אני לא טועה וצריך להוריד שם את שתי המדבקות שמכסות את המשחה הטרמית אז חשבתי אם אני ישים את זה עכשיו אני לא יוכל להעביר את זה לזיכרון אחר אז עוד לא שמתי את זה אז אפשר לשים או לא כיא אני אול…
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
התחלתי לעשות OC לכרטיס דרך הקאטאליסט שמה בחרתי בAUTO TUNE, מה שהעלה את הכרטיס ל-690(ליבה) ו1110 בערך(לזיכרונות) ואחר כך המשכתי לעשות דרך ריבה טונר. מ723 בליבה מתחילות הבעיות. אני מקבל ב3DMARK ובכל משחק הודעת שגיאה של VPURECOVER . כרגע אני על 718 לליבה ו1151 לזיכרונות. הטמפרטורות נעות בד"כ בזמן מאמץ בין 50-55(55 לעיתים נדירות מאוד). אני עם קירור S1 ACCELERO ומאוורר 120MM מחובר אליו. הייתי רוצה לדעת, בעיקר ממישהו שיש לו את הכרטיס(יש לי של ספיר האדום הרגיל) האם יש אפשרות להגיע איכשהו ליותר. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
היי יש לי כבר מחשב קיים (מפרט 4 ) שכולל OC עם E4500 ל 3GHZ במקום 2.2GHZ ויש לי הזדמנות למכור אותו ולקנות E6300 חדש השאלה היא עד כמה אני יוכל להגיעה עם OC? אני יודעה שזה מאד אינדיבידואלי וזה לא מדויק ושהכי טוב לנסות... ועוד אבל בערך? יש מצב לעבור את מחסום ה4HGZ או פחות? תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כמו שאמרתי פה לפני מספר ימים, הפרוייקט הנוכחי שלי הוא לשים את רכיבי המחשב שתוך מגירת השולחן שלי... היום התחלתי לעבוד על הפרוייקט והנה התוצאות: (זה לא ממש מוכן אבל הלוח אם כבר בתוך המארז ורוב הדברים "הגדולים" כבר נעשו) http://members.lycos.co.uk/arielflash/comp מצטער על האיכות הירודה של התמונות, כשאני אסיים את הפרוייקט אני ינסה להשיג מצלמה נורמלית... WISH ME LUCK
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת אך לא מצאתי, מישהו מכיר? חבל לי לזרוק AC7 במצב מעולה ולבזבז 200 ש"ח על אחד חדש כאשר אני מחליף לוח אם.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי X800 והתברר לי היום שהמאוורר הפסיק לפעול.. למישהו יש רעיון איך אני מסדר אותו ? להוציא אותו ולנקות יעזור ? אם דבר כזה לא יעזור אז אולי המלצה על גוף קירור שיהיה תחליף למאוורר הזה ... תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי כולם קיבלתי את המחשב Q6600 ASUS P5KR THERMALTAKE BIG TYPHOON KINGSTONE 800MHZ 2 GB CL5 WD2500AAKS JSP-TECH 550D ENERMAX LIBERTY 400W קיצר .. יש לי מאוורר אחד מאחורה .. שלפי דעתי מוציא אוויר =] כמו שצריך להיות .. הוא דיי חלש ... אני יחליף אותו בקרוב ויוסיף אחד מקדימה ... הנה תמונות מהמערכת .. זו תמונה ראשונה כשהעבד במאמץ .. אז רואים את הגראף .. =] עוד תמונה שצילמתי שתראו מה המקסימום ומה המינימום .. יש עליות וירידות בגראף כי ניסיתי עם דלת ובלי .. אבל אחרי זה השארתי אותו משו כמו 20 דקות סגור המאוורר של הביג טייפון על המקסימום =] עכשיו שאלתי : 1. שמעתי על תוכנה prim95 .. שבודקים איתה אחרי OC .. איך עובדים איתה וכל זה .. 2. כמה להתחיל Oב למעבד בתור…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מקווה מאוד שהנושא קשור לפורום הזה אני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות PC100 שאין לי מושג של איזה חברה הם אולי אתם יכולים להגיד איך לבדוק התיזמונים הם 3-3-3-5 ואני רוצה להוריד לפחות ל-2.5 הזיכרונות יכולים להשרף?
-
- 15 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם הFREEZER מגיע עם משחה מרוחה כבר עליו? האם כשאני מתקין אותו להסיר קודם את המשחה הישנה מהמעבד? והאם צריך להוסיף משחה בנוסף למשחה שמרוחה עליו?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של INTEL P 4 3 GHZ רציתי לדעת מה הטמפרטורה הרצויה של המעבד במנוחה ומהיא הטמפ' הרצויה שלו בעבודה.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המפרט בצד והנה מידע בנוגע לOC לזכרונות שלי, http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/corsair_xms2_dhx_pc2-6400_4gb_kit/3 With the timings loosened a little to 5-5-5-12 and the voltage kept at 2.3v, the XMS2 DHX managed an impressive overclock of 174 Mhz (DDR2 349), bringing the kit to a fantastic DDR2 speed of 1149. All the results taken were tested for absolute stability with OCCT stress testing. הגיעו ל1150. עדיין לא 1200 אבל מאוד קרוב. הלוח אם שלי מסוגל להגיע גם ל1300 האם OC מ800 ל1150 יתן שיפור משמעותי בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
למעשה זהו קירור גז ממנוע של מזגן. שאלתי היתה, האם קירור כזה, שצמוד אל המחשב, יוכל לגרום לאדים היכולים חלילה לגרום לקצר, אודה לעונה על השאלה. להלן התמונות: 1.לאחר הכנת התושבות, המחשב מוכן לחיבור. http://img172.imageshack.us/img172/3118/dscf1626tq7.jpg 2.המחשב יתיישב שמעבדו והקירור שלו מגבילים היטב לקירור הגז http://img182.imageshack.us/img182/4503/dscf1633be1.jpg 3.המחשב מקובע היטב, מעבדו מקבל קירור על הצורה הטובה ביותר. http://img507.imageshack.us/img507/4131/dscf1640jc2.jpg חשוב להזכיר כי בתוך המחשב מותקנות עוד 2 וונטות כתוספת, ככה שיש סרקולציה טובה מאד לאוויר, ובנוסף, המארז שלי מלא בחורים ופתחים. אבל רק בשביל להיות בטוח אני שואל. האם קיים סיכוי לקצר?, למרות התנאים המושק…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תוכנות למעבד וכרטיס מסך, ואיזו תוכנה מודדת ושומרת פרטי טמפרטורה בזמן שמשחקים כדי שיהיה אפשר לראות טמפרטורה תחת עומס ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-