אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי במחשב 768 RAM 512 של קרוסאייר שקניתי ועוד 256 של לא יודע מי רציתי לדעת אם אפשר לעשות איכשהו לזכרונות אוברקלוק? יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 MX440 (לצערי) ומלא משחקים לא פועלים עליו....בגלל שהוא MX אם אני אעשה עליו אוברקלוק משחקים כאלה כן יפעלו? יש בכלל טעם לעשות לו אוברקלוק? ועכשיו לשאלה קצת יותר ניובית מקודמותיה... איך אני עושה בכלל אוברקלוק? אני יודע להתקין תוכנה של טמפרטורה ולבקר טמפרטורות אבל אני לא ממש יודע מה הטמפרטורות המקסימליות שמותר לי להגיע אליהן לא שאמורה להיות בעיה כי המחשב שלי יחסית קר מבפנים מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה של טמפרטורות?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד עם 11.5*166. יש לי אוורור מצויין ואני רוצה להעלות את הBus ל200 (לפחות!). ברגע שאני מעביר ב BIOS ושומר, המחשב לא עולה יותר עד שאני לא מאפס. מה הבעיה ? יש לי: AMD 2500+ Epox 8RDA3+ Samsung 512 MB Win XP SP1 Albatron FX5900XTV
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מעבד athlon amd 1300 לוח אם Gigabyte GA-7IXE4 על המעבד יש את המאוורר שהיה עליו תמיד...(שבא עם המחשב) אז ככה... הבעיה שלי היא שהמעבד שלי מתחמם בזמן מנוחה עד 70 מעלות ולוח האם עד ל 40. הדלת של המארז תמיד פתוחה.. האם זה נורמאלי שהמעבד והלוח יתחממו עד כדי כך??? ומה ניתן לעשות בכדי שלא יתחמם כל כך.? תודה.
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם א"ק אני מעלה את הבאס ל-150 המחשב נתקע מה יכול לגרום לזה ? ליתר בטחון אתן את המפרט AXP1900+ +VULCANO8 WITH SF ASUS A7N8X KINGSTON 256MB DD266 KINGAMX 265 MB DDR400
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
Gigabyte Neon Cooler 8 Pro For K8 שווה 108 ש"ח ? כמובן למעבד AMD 3000 64bit .
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז Compucase 6A21 עם ספק HEC 400W בחרתי במארז הזה על פני ה 6A19 כי הוא נראה קצת יותר טוב לטעמי וגם קיבלתי אותו עם ספק 400W במקום ה 300W של ה 6A19 ובאותו מחיר. המארז כולל במקור שני מאוררים של 120mm . אני חושב שהמאווררים מייצרים יותר מידי רעש כי זה רעש שלא ניתן להתעלם ממנו ואין לי שום מאווררים אחרים לא ב M.B ולא על ה 6600GT קראתי כאן בכמה מקומות שה 6A19 יותר שקט מה 6A21, האם זה נכון? והגיוני? איזה מאווררי מארז 120mm שקטים ניתן להרכיב במקום? בחיפושי ראיתי שרוב המאווררים עם CFM גבוה (50-75CFM) מיצרים רעש די גדול 32-35DBa ואילו השקטים יותר מיצרים CFM נמוך שלא בטוח מספיק לאוורור נאות.
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בתכלס מבחינת ביצועים בלבד איזה קירור יותר טוב רק מבחינת ביצועים לא מחיר ולא שום דבר אחר רק מבחינת ביצועים
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
Hi Amit, Sorry for not responding sooner. Been recovering from the flu. You're due to be contacted on the next mailout for the regular block. Regarding the silver block. I've been collecting serious expressions of interest for a batch order. What I'll be doing is sending out email on the 18th August asking for confirmation of interest to proceed in the way of a deposit, which will be about $100 US via Paypal (or whatever). I'll wait 6 days for payment of deposits, and on the 25th August the order will go in for the silver (and the deposits used to pay for the silver). Once the blocks are finished (~6 weeks after that for delivery/machining), I'll ask for the balance wh…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. הנני רוצה לקנות לדים כחולים אשל גדול הלד הוא קטן כידוע לי יש שני סוגי גודל של לדים גדול וקטן ורציתי לדעת אם יש לדים כחולים קטנים. בתודה!
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק? ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כמו שאמרתי פה לפני מספר ימים, הפרוייקט הנוכחי שלי הוא לשים את רכיבי המחשב שתוך מגירת השולחן שלי... היום התחלתי לעבוד על הפרוייקט והנה התוצאות: (זה לא ממש מוכן אבל הלוח אם כבר בתוך המארז ורוב הדברים "הגדולים" כבר נעשו) http://members.lycos.co.uk/arielflash/comp מצטער על האיכות הירודה של התמונות, כשאני אסיים את הפרוייקט אני ינסה להשיג מצלמה נורמלית... WISH ME LUCK
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
או להשאל עם הגנרי של AMD... שווה את ההשקעה (אני לא עושה OC) [זה נותן לי 3 שנים אחריות במקום שנה גם]
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם מישהו יודע איך לבצע Overclocking על לוח ASUS A7M עם מעבד AMD ATHLON 1333MHz קניתי ערכת קירור של Volcano 7+ עם Artic Silver II תודה מראש נ.ב אני עובד בחברת טלרום פתרונות מחשוב (תמיכה במשחקי מחשב) בתור אחראי המוצרים שלהם כך שאם יש לכם שאלות כל שהם על נושא כל שהוא אל תהססו לשלוח לי מייל או לבדוק את האתר שלי www.4-gamers.com תודה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי היום צג LCD 2X24 שעל גבו ישנם שלושה צ'יפים האחד HD44780C16 והשניים האחרים הם: SANYO LC7930 השאלה איך אני מפעיל אותו כלומר אני רוצה לחבר אותו בדומה למוסבר במדריך כאן באתר. ועוד שאלה האם ניתן לחברו serial ולא פרללי פשוט יש לי כבר מדפסת על יציאת ה LPT שלי ולכן אני רוצה לחבר ב serial. הודה לעזרתכם בנידון.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מאוניון לאשות oc ך readon 9600xt 256mb שאני אקנה השבוע איזה יצרן מיצא את הכרטיס הכי טוב ל-oc ואיפה ניתן לקבל מדריך ותוכנות בשביל להעביר את ה-oc ;D
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הוא מטריף אותי !!! כמו טרקטור מנייטורי שפועל לי באוזן !!! החלפתי ללוח חדש וכנראה המואארר של הצ'יפ לא משו ... הוצאתי אותו שיחקתי קצת נתיתי לו איזה טיפת שימון (למרות שהמחשב חדש) לא עוזר אפשר לנתק אותו או שלא בריא ? נ.ב גם על 100 אחוז וגם על 50 אחוז עושה רעש
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מכירים את הציידנית הזו של האוטו ששומרת על קור http://www.bigelectric.co.il/Product.asp?productid=622 אם מפרקים אותו מגלים שבעצם כל המערכת קירור שלו זה בגודל 10סמ על 7 סמ ועובי 5 סמ זה בנוי משני פלטות שעל ידי ראקציה בניהם נוצר אפק של קירור והם פולטים קור בערך 15 מעלות (אם לא פחות) ואם מחברים את המתח בקוטביות הפוכה אז יוצא חום (לא לשימוש אבל סתם שתדעו) אז אם נקח את הפלטות האלה ונחבר לשנאי 12V ומהם נוציא שרוול צינור לתוך המארז של המחשב או אפילו ישירות על המעבד אז יש לנו אחלה קירור שבעולם שלא מרעיש בכלל 0DB וזול (400 שח כולל הכל. מה גם שהו מגיע לטמפ שנמוכות יותר מכל מערכת קירור מים... אז תגידו לי זה לא רעיון גאוני ? אני לא יודע איך לא חשבו על זה? אם מישהו מכיר ומבין על …
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, מערכת הקירור שלי דלפה, הוחלפה, אך המשאבה בחדשה לא עובדת (תודה סי.די.לוג על השירות ה"איכותי"). לאחר קומדיית הטעויות הנ"ל, קניתי היום ביג-טייפון ב-250 ש"ח, והשתמשתי בשני הברגים של הביג-ווטר, וזה נראה שהכל יושב טוב, המעבד באיזור ה-32 מעלות כרגע. האם עדיף להשתמש ב-4 הברגים שניתנו לי עם הביג טייפון או שכל עוד זה יושב שם אז הכל טוב? הידקתי כהוגן את ההיטסינק למעבד, כדאי להיזהר ולא להדק מדי (מדי זה עד שאי אפשר לסובב עוד...)?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ככה יש לי Readon 9550 128mb ועשיתי לו OC ל 460/244 (שזה 80% לליבה ו26% לזכרונות בערך) עם קרור סטוק של ג'יגבייט שזה סתם הבלוק הזה רק על הליבה ועל הזכרונות אין כלום ויותר מזה מתחילים ארטיפקטים ועכשיו פעם אחת שיחקתי בNFS:C על ההגדרות הכי גבוהות עם 1280*1024 (לא עבד בשמיים אבל עבד) חצי שעה בערך אחרי זה ישר כיביתי את המחשב ונגעתי בריבוע הכסוף הזה שאמרתי לכם קודם וקיבלתי כוויה כל היום הייתי עם קרח ביד (תזכרו אין ארטיפקטים) מה יכול לקרות לליבה?
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. האם טמפרטורת החדר משפיעה על בדיקת טמפרטורת המעבד תחת Stress Testing. ברור שהטמפרטורה משפיעה על טמפרטורת המעבד במנוחה, אבל מה לגבי המקס? תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אחרי מספר נסיונות כושלים לברר גם אצל היבואנים קיוותי כאן לקבל תשובה. תודה !
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים המחשב באוברקלוק, יש במארז 3 מאווררים 120 מ"מ, אחד מכניס אוויר למטה במארז, אחר מכניס אוויר על הדלת של המארז, ואחד מוציא למעלה מאחורה במארז... יש במארז שני 4870... אם אני מכניס את היד לתוך המארז אז ממש לא חם שם השאלה אם הטמפרטורה הזאת סבירה...? ( כאן המאוורר היה מכובה לחלוטין, שהמאוורר דלוק על מינימום הטמפרטורה 61 מעלות, ו55 שהמאוורר בעוצמה מלאה...) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח אם GA-Z87X-UD3H עם מעבד i7 4770K. כרגע אני עם קירור סטוק של אינטל. אני מעוניין להחליף אותו ל-NH-D14 של noctua. העניין הוא שבאתר החברה כתוב שמשקל גוף הקירור המקסימלי המותר הוא 450g בעוד המשקל של הקירור הזה הוא 1.2KG. האם צריך לדאוג? או שאפשר להתעלם מהמלצת היצרן במקרה הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
- 1 follower
-