עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ha,

חיפשתי ברשת אך לא מצאתי, מישהו מכיר? חבל לי לזרוק AC7 במצב מעולה ולבזבז 200 ש"ח על אחד חדש כאשר אני מחליף לוח אם.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  2. קניתי קירור מנחושת לזכרונות שלי קירור כזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co הוא מגיע שבתוכו יש כאילו גומי לכול האורך גומי דביק כזה שידבק טוב לזכרוונת עכשיו מה אתם ממליצים להדביק אותו ככה סטנדרט כמו שהוא למרוח עליו משחה טרמית ואז להדביק , אולי להדביק אותו עם דבר טרמי (יש לי לא צריך לקנות) ? מכחה לטיפים שלכם תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  3. ??? תודה לעונים...

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by kobibo,

הביטו במאמר הבא ( מופיע גם בדף הבית ) : http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=page4&arc_id=57 לפי מה שאני רואה והשלכה לכרטיס שלי ( O.C ל XTPE ) שינוי הטמפ' לא משמעותי ביותר ...לפי דעתי. הכרטיס שלי במנוחה 39 מעלות עם הסיילנסר שלהם 36 מעלות. הכרטיס שלי במאמץ ( 100% מאוורר ) 61 מעלות שלהם עם הסיילנסר 54 מעלות. לא שאני מזלל חלילה ב 7 מעלות הפרש ,אבל הקירור לא תותחי כמו שציפיתי שהוא יהיה. חוץ משני מאווררים 120 כ"א במארז אין לי שום קירור אחר,זאת אומרת שבמידה ואני ישים עוד 120 מתחת לכרטיס אני חושב שאני ישיג תוצאות טובות יותר...לא?

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by liorrozenbeg,

אני רוצה לדעת את הגודל של המאורר שלי חיפשתי על המאורר ולא כתוב עליו אותו כתוב power logic model:pl 80s12m מישהו יכול לעזור לי??? דחוץ!! תודה!...

6. מעבד: AMD PHENOM II X4 940BE לוח: GIGABYE 770-UD3 קירור: xigmatek achilles s1284c המעבד כרגע על 3.6GHZ ועל 42-43 במנוחה בתוך ANTEC 300 שהמאווררים על MEDIUM

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  7. הזיכרון עובד יציב גם ב 280 אבל המעבד שלי תוקע זה לא בטוח שכול הזיכרונות Uccc יגיעו ל 270+- אבל למי שלא רוצה להוציא הרבה על זיכרון זו בהחלט הבחירה המושלמת....

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by hysel,

שלום לכולם רציתי לדעת עם מישהו יודע איך לבצע Overclocking על לוח ASUS A7M עם מעבד AMD ATHLON 1333MHz קניתי ערכת קירור של Volcano 7+ עם Artic Silver II תודה מראש נ.ב אני עובד בחברת טלרום פתרונות מחשוב (תמיכה במשחקי מחשב) בתור אחראי המוצרים שלהם כך שאם יש לכם שאלות כל שהם על נושא כל שהוא אל תהססו לשלוח לי מייל או לבדוק את האתר שלי www.4-gamers.com תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by moshe55501,

ואם אפשר אז אשמח לקבל מדריך מפורט

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

איפה ניתן למצוא ( לרכוש ) מנורת אולטרה סגול למחשב ? שאני אצייר עם עט זוהר זה יזהר

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. Started by Nijhuis,

אהלן קרור הסטוק על כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ולאחר שקילה של כל האפשרויות ובהתחשב בעובדה שאין אחריות על המאוורר בחנות ממנה קניתי(או בכל חנות אחרת) החלטתי לקנות קרור חדש, אז אם בטוב ליבכם תוכלו להמליץ לי על קרור טוב+ לכרטיס מסך X700 PRO של ABIT אני אודה לכם מקרב לב nijhuis

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  12. משום מה אני לא יכול לשלוט על המאוורר של ה-NINJA PLUS הוא כל הזמן באותו המהירות. האם אני יכול לשנות לו את החיבור על הלוח אם מ-CPUFAN לחיבור אחר כדי שהוא יעבוד מהר יותר? במקרה ואין לנושא של הנינג'ה פתרון, אולי תמליצו לי על פתרון לקירור נוסף? אולי לחבר עוד מאוורר על הקירור של הנינגה או כל דבר אחר. (כרגע המעבד שלי נמצא ב-OC של 3000MHZ וכשאני מריץ TAT הוא מגיע ל-72 מעלות ואז אחרי זמן מסויים הוא עושה RESTART למחשב, בלי OC המעבד נמצא על 57 מעלות במאמץ)

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by davidbr,

למישהו יש מדריכים לעשיית case badge מואר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  14. שלום לכם, ניסיתי לעשות OC לE8400 שלי ל4 ג'יגה,שמצריכים שהזכרונות ירוצו במהירות של 890 MHZ לפחות...אבל לא הצלחתי להגיע לשום יציבות,ותמיד הבעיות התקשרו לזיכרונות.. ניסיתי להביא להם מתח של עד 2.21 וולט ולשחרר את התיזמונים ל5-5-5-15,אבל כלום לא עזר,וגם כשהורדתי טיפה את תדר המעבד ואת תדר הזכרונות לא הצלחתי להגיע ליציבות... הנקודה הגבוהה ביותר שאליה הצלחתי להגיע היא מעבד במהירות 3.87 GHZ וזכרונות בתדר 860 MHZ...רק במצב הזה הזכרונות והמערכת כולה יציבים פיקס-והזכרונות מקבלים רק 2.05 וולט... ראיתי כאן בפורום אנשים עם מערכות דומות שהגיע עם המעבד הזה לתוצאות פשוט פסיכיות של מעל 4.5,ואני נורא מופתע ומבואס שאני לא מצליח להגיע אפילו ל4... אם מישהו יכול לייעץ לי ולעזור לי,אני אודה לו מא…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  15. הלוח שלי הוא EPOX8KDA3J זכרונות ADATA ויטסטא 500 MHZ 512X2 מעבד amd 64 3200+ 754 אני לא מצליח לעבור את ה 2340 עם המעבד (2200 סטוק) אפילו 250 על מכפלה של 8 לא הצלחתי משומה(הצלחתי 242) ומצד שני לא הצלחתי גם 220 כשהזיכרון על 100 MHZ (1:2) לא ניסיתי העלאת מתחים כי בכזה או"ק קטן לא נראה לי שצריך.. הסטפינג שלי הוא DH7-CG מה שכן, ניסיתי עם חבר שלי (יש לו לוח DFI UT 250+ ) לשים אצלו את המעבד שלי והזכון, אותה בעיה, הורדתי את המעבד ושמתי את המעבד שלו (בלוח אם שלו) והצלחנו להגיע בכיף ל250 (זכרון על 500 ומעבד על 2400 בערך, יש לו מעבד 3000+) האם המעבד שלי הוא הבעיה או הלוח אם ? (הייתי צריך לבדוק עם החומרה שלו [יש לו כמו שלי רק מעבד 3000+ במקום 3200+ ז"א אותו זכרון] על הלוח שלי, ופ…

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Hi Amit, Sorry for not responding sooner. Been recovering from the flu. You're due to be contacted on the next mailout for the regular block. Regarding the silver block. I've been collecting serious expressions of interest for a batch order. What I'll be doing is sending out email on the 18th August asking for confirmation of interest to proceed in the way of a deposit, which will be about $100 US via Paypal (or whatever). I'll wait 6 days for payment of deposits, and on the 25th August the order will go in for the silver (and the deposits used to pay for the silver). Once the blocks are finished (~6 weeks after that for delivery/machining), I'll ask for the balance wh…

17. לפני שאני מחליף אותו החלטתי לנסות להמהיר את המעבד שלי, הקירור הוא AC Freezer 64, המעבד נימצא על 38-40 מעלות במנוחה לפי CoreTemp תמונה מ CPUZ של המעבד + הזיכרון: ה bios של הלוח אם: המתחים כרגע stock: לפי מה שהבנתי, אני אמור להוריד את המכפלה , לעלות את המתח למעבד , ולהגדיל את התדר. יש עוד משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל? תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by dennis14,

עוד מעט אני קונה Gigabyte 6800gs pci-e ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק כבד/גדול/מכובד החלטתי לקנות לו את הקירור Thermalright V-1.(אם יש לכם הצעות טובות יותר לטווח של עד 250 ש"ח אני פתוח אליהן) יש לי 2 שאלות: 1.האם הקירור הזה יתאים לי לכ.מסך? 2.לכמה לדעתכם אני יוכל להגיע באוברקלוק עם קירור זה? לינק לקירור - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 לינק לכ.מסך - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={59D3E8A3-663B-4E5B-9E7C-367764971662} זה מאד חשוב לי, כי אני מתכנן לקנות אותו עוד מעט אם הוא מתאים.

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מאוורר stealth 80mm שלהם שקניתי קצת יותר מלפני חצי שנה. והוא מרעיש כמו מטוס סילון כיום. לפי האריזה יש לו אחריות לכל החיים...פפפטטט....

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by urizi,

זהו המבנה של המארז מידי שלי. פירקתי ספק ישן והוצאתי ממנו את המאוורר. איפה אתם ממליצים לשים אותו והאם כדאי להוסיף עוד מאוורררים ואיפה? |-------------------------------| | | | * * | -> | | | | | | |**-> | |-------------------------------| מקרא ------ ** מאוורר

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by ido-nava,

אוקי אני הצלחתי להגיע ל 3000 MHZ ע"י שימוש בתוכנה שבביוס של ASUS (P4P800) סימנתי לעשות OC של 20%. עכשיו אני רוצה להגיע ל 3200 .. אז אני צריך לפתוח מכפלה של 230 X 14 אבל כמה VOLT לסמן למעבד ??? תודה

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

שלום לכולם אני חדש פה רציתי לשאול איך עושים Overclock דרך BIOS יש לי לוח אם של ASUS דגם P4S533-E. P4S533-E User Manual (English) E1034 אני די חדש בעניין של Overclock ורציתי לדעת האם בכלל שווה לשפר את ביצועי המערכת שלי דרך BIOS עד כמה שאפשר תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by OuTsIDe,

מין שפריץ כזה כשה עושים זריקות איך מישתמשים בוא ביכלל?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  24. דיברתי עם הבעלים, והוא טוען שבזכותי הוא מקבל ה-מ-ו-ן פניות מישראל, (כי אני מצאתי אותו ופירסמתי אותו כאן ) אז שכנעתי אותו להוסיף לרשימת הארצות שהוא עושה אליהן משלוח את ישראל, מה שאומר שאתם לא צריכים לשלוח לו מייל בשביל לסדר משלוח לישראל! אני לא יודע אם זה פרסום חינם, אבל האתר מוכר לדים מצויינים (קיבלתי כבר את החבילה שלי.. ;D ) במחיר עוד יותר מצויין (לד לבן/כחול/אדום/ירוק של 5000MCD עולה 0.5$!!), וכתובת האתר היא: www.ExaByteSystems.com

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. זה היה כתום .... זה היה יפה ... זה קרץ לעין ... עש לי מחשב פנטיום HT 3 478+ 512 זיכרון לוח אפ ASUS P4S800D יש לי רק מאורר אחד שמכניס אוויר למחשב (120) ה HD חמים במקצת (ללא מאמץ...) Sensor Properties: Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 55 °C (131 °F) Aux 54 °C (129 °F) 5700 GPU 51 °C (124 °F) GPU Ambient 41 °C (106 °F) WDC WD800JB-00ETA0 43 °C (109 °F) WDC WD2500JS-00MVB1 44 °C (111 °F) Cooling Fans: מאורר של המעבד 1929 RPM מאורר של 120 בדיוק מעל ההמעבד בגוף 1520 RPM 1442 RPMמאו…

• 14 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים