עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by UVnet,

חשבתי להמשיך את הת'רד הקודם אבל החלטתי פשוט לפתוח אחד יותר עדכני ויותר מדויק (לא עזרה...) http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=231784 שיפור של 130%... SuperPI 1M - 17.484

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by IMT,

יש לי כמה היתסינקים שהוצאתי ממחשב ישן ואני חושב לשים אותם על הכרטיס מסך. איך מדביקים אותם? צריך דבק מיוחד או שכל SUPER GLUE ממוצע יעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Torn,

אל תקשיבו למה שאומרים לכם, אחרי שעות של בדיקות של יחידות קירור שונות למעבד, הגעתי למסקנה הבאה: הקירור הכי טוב למעבד פרסקוט הוא הזלמן 7000CU, יש שיגידו לכם שהגירסה עם החצי נחושת חצי אלומניום טובה יותר (וזולה יותר), אך זה לא נכון הגירסה עם הנחושת הצליחה להוריד לי 2-3 מעלות פחות מהגירסה הזולה יותר. והנה מצורפת לכם דוגמה למעבד פרסקוט 2.8 עם הסטפינג הכי מתחמם שיש (CO), המעבד הומהר למהירות 3.2 רק שימו לב שהמאוורר עובד על 1400 RPM, הוא מסוגל לעבוד על יותר... אבל לפי הבדיקות שעשיתי אין הבדל בטמפרטורות כאשר הוא עובד על מהירות מלאה, אז מה אכפת לי, הרווחתי דממה בחדר... שומעים רק הארד דיסקים בקיצור תענוג לא נורמלי ומומלץ לכולם! (סוף סוף אני יכול להנות מהמחשב הזה מבלי לקבל …

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by Hack4ev3r,

שאלה קטנה יש לי בגלל שבאוברקלוק של כרטיס מסך אתה לא מעלה את המתחים או משהו אז כשאתה מבצע אוברקלוק הלך האחריות על הכרטיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Konst1988,

שלום לכולם. נתקעתי ב OC של המעבד שלי. מסיבה כלשהיא היה לי ממש קשה לייצב אותו, הוא כל הזמן נכשל ב PRIME, רק כאשר העליתי את המתח שלו ל 1.475 הוא עבר את זה ללא שגיאות. כרגע הטמפרטורה שלו במאמץ מגיעה ל 60 מעלות, ואני כבר לא רוצה לעלות יותר מזה. אני יודע שהמעבד לא ממש אוברקלוקר, אבל ראיתי באתר שאנשים הגיעו לתדרים גבוהים במעט מזה עם קירור סטוק ועם פחות מתח. לוח אם M55S-S3 של גיגהבייט, ספק .HEC 400TRT זה בטוח לא הזכרונות, הורדתי אותם ליחס 1:1 ככה שהיה להם מרחב גדול מספיק. בתמונה החזרתי אותם ליחס הרגיל שלהם, אחרי ביצוע ה OC, כי הם עובדים בתדר הזה סבבה. תודה לעונים. נ.ב. כאשר הורדתי את המכפלה של המעבד והעליתי את הבאס ל 240 המחשב לא ביצע POST. האם זה ההגבלה הסופית של הלוח אם? [atta…

6. Started by Diman82,

מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אחד כזה? מה שבטוח שחנויות מחשבים אי-אפשר למצוא אחד כזה, בדקתי בכל החנויות הגדולות.. כל מי שלא יודע מה זה ומתעניין שיפנה ללינק הבא: http://www.peltier-info.com/info.html מסבירים שם בקצרה.. או שלא בקצרה.. ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. * מעבד אינטל E8X00 עם קירור BOX * כ.גרפי בינוני מינוס: 8600GT או 2600XT עם קירור לא פאסיבי * ספק כוח זול ולא ג'נרי 400W-450W ללא משתיק קול (HEC, FSP וכו') * 2 מאווררים 12 ס"מ של מארז איכותי (לא ג'נרי) איך זה מבחינת הרעש: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 קרור למעבד GlacialTech Igloo 5062S ¤47 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Igloo5062S לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤431 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤453 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by Dany_74Q,

2600k L041B200@ 5.252GHz 1,4v Asus P8P67 deluxe 8GB G.skill Ripjaws X CL9 NH-D14 1MB 8MB 32MB כרגע יציב על 5ghz במתח 1.375 , יציב (prime + linx avx) ומעלות לא גבוהות מ64 .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Night_Fox,

כדאי לי לעשות OC למעבד המעפן שלי AMD 2500+ 1800 MHZ יש לי ספק כוח של 300W נראה לי

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by etay34,

יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GEFORCE FX5200... המאוורר שלו פתאום לא פועל... והחלפתי לכרטיס אחר שהיה לי בבית GEFORCE 4 בקיצור גם המאוורר שלו משום מה לא עובד... האם זה תקלה במחשב או משהו אחר? אשמח לקבל תשובות!!

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by b127,

אני מקבל לאחרונה די הרבה קריסות וBSOD, עם קוד השגיאה 0x0000007f שלפי שהבנתי מגוגל וממיקרוסופט יכול בהחלט להיגרם מOC. הענין הוא שאני כבר חצי שנה עם הOC הספיציפי, (D930 מ200 באס ל280) ולא היו לי קריסות בכלל. ובשבועיים האחרונים זה קורה בערך אחת ליומיים. האם יכול להיות קשר? אציין שהוספתי בקר סקאזי, שאינו בשימוש, דהיינו שלא מחוברים אליו כוננים כרגע. וכן החלפתי את הHD שלי, והעתקתי עם תוכנת אקרוניס את ה"C" מהHD הישן לחדש. איך אני יכול לדעת מה גורם לי את הבעיות? נ.ב. אציין גם שזה לא מעליית טמפרטורה בכלל, המעבד בד"כ על 45 עם קפיצות לכיון ה54 במאמץ וזהו. כשהוא יכול לעבוד בלי בעיות אפילו ב63.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  12. הנה הכרטיס שלי: זה fx 5200 הוא מצויד בזיכרונות מסוג סמסונג tc50 וליבה עם סטפינג של b1 מה הם יכולות האוברקלוק של כרטיס זה ? והאם ניתן לשפר אותו תוכנתית?

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by lol_minbet,

לא מצאתי איפה רשומה הפקודה? כרגע לפי Z-CPU זה על 400 ואני רוצה להעלות ל420FSB שהבנתי זה הגבול של הלוח

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by Mactural,

יש לי מעבד + לוח של אינטל. הטמפ' שלי כרגע דיי גבוהות באופן כללי, אבל סבירות פחות או יותר למעבדי אינטל (משהו כמו 46-52 לא במאמץ ו 68 במאמץ, בדיקה עם פריים 95). רציתי לשאול אם כדאי לי לקרר את המערכת, ואם הקטע של הקירור יכול להוות פקטור באוברקלוק (הבנתי שעם לוח של אינטל אי אפשר להגיע רחוק בלאו הכי, כי יש הגבלה להעלת המתח). במידה וכדאי לי להצטייד בקירור נוסף (על המעבד או גם מאוורר נוסף במארז, יש מקום לעוד אחד), רציתי לשאול האם אתם ממליצים על קירור של Delta, ואם תוכלו להמליץ לי על ציוד לקירור שלהם. הבנתי שיש איתם בעיות בקטע של רעש, שהוא גם פקטור מבחינתי (לא צריך להיות שקט לגמרי, אבל לא יותר רועש ממה שיש עכשיו, טוב, אולי קצת :-\). תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by GUY550,

בינתים המליצו לי על הקירור הזה ]קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤141 האם הוא מקרר טוב? ואפשר יהיה לשים אותו על הQ6600? התקציב עד 140 ש"ח תודות לעוזרים

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני שוקל עכשיו את הKuhler H2O 620 בתור פתרון קירור מיים זול שנועד לפתור בעיה קלה קשה מאוד למצוא גופי קירור שיכנסו למארז וללוח אם החדשים שלי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אני מחפש קירור טוב למעבד לATHLON 3800+ dual core 939 כיוון שקניתי אותו בגרסת TRAY... מחפש משהו לא יקר וטוב... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 482 צפיות
  18. שלום אני רוצה לעשות oc למחשב לשי ולדעת עם הוא מתאים לזה ואני לא מבין כול כך בנושא אבל אני מבין בחומרה.... את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל בבקשה עזרו לי אין לי בעיה לקרוא מדריכם וכאלה

19. אני רוצה להוסיף עוד מספר מאווררים למארז שלי, אבל יש לי ספק של 300W. איך אני יודע מתי הוא כבר לא יוכל לספק לי עוד כוח בשביל עוד מאווררים?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  20. מחפש מאוורר חדש ל775 ללא OC שיהיה שקט, תקציב: 100~ כמה שיותר זול אהה, וכמובן לינק למוזר בחנות (עדיף כמה שיותר קרוב לירושלים) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  21. אני מתכון לא רק לקירור מבוסס אויר, אלא גם למבוסס מים - וכמובן לא דברים ממדע בדיוני, אלא דברים שניתן להשיג במציאות בחנויות. לדוגמא ראיתי את הדבר הזה - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855 מה חושבים? יש הצעות לקירור הכי הכי מסיבי שאתם מכירים?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by maxshuk,

אהלן כולם, אתמול קיבלתי את הבייבי החדש שלי (core 2 quad q6600, 8800gtx וכו'), הוא פשוט חייה רעה. בעיה אחת איתו, החום שנוצר בחדר בגללו. אני מחפש פתרון קירור שיעשה את העבודה (לא יודע אם מה בדיוק יוצר את החום - המעבד, הכרטיס מסך או משהו אחר) אבל שלא יהיה יקר מידי (הוצאתי מספיק על המחשב). אני אציין שאני לא עושה אוברקלוקינג. אני לא מבין מספיק בשביל לקבוע תקציב, אבל הייתי מעדיף להישאר מתחת ל500. מארז: Gigabyte 3D Aurora לוח אם: Asus P5W DH Deluxe בתודה מראש, ליאור

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by VoliSuS,

סתכלו אני לא יודע אם התבלבלתי בין OC לכרטיס מסך או למחשב למה אני יודע שאם קונים מחשב אז אפשר לעשת וזה משפר לו את הביצועים או משו כזה קיצר אני קונה כרטיס מסך HD4670 עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים: נעשה את זה מסודר 1. אני יכול לעשות לו בכלל?? 2. זה שווה לעשות?? 3. מה זה עושה?? 4. איפה אני יכול לעשות דבר כזה?? בכל חנות מחשבים?? או רק בחנות שממנה קניתי את הכרטיס 5. אם נגיד יש לי כרטיס שהוא סתם לדוגמה כבר אצלי איזה חודש חודשיים אני יכול להביא אותו ולעשות לו או שזה רק לכרטיסים חדשים כזה?? תודה

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by tembo,

שלום, יש לחברים שלי בעיה עם המאורר שעל המעבד (פנטיום 4), הבעיה היא שזה מותג COMPAQ ודי בלתי אפשרי להשיג מאורר במחיר אנושי ובזמן סביר. התוצאות של חוסר התיפקוד של המעבד הם כשהוא מפסיק לעבוד (כל כמה דקות) הטמפרטורה עולה והמחשב מכבה את עצמו. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם ההשפעה של המאורר היא כל כך קיצונית או שהוא גם ה HEATSINK פגום? האם שווה לנסות להוציא למרוח משחה חדשה האם יש סיכוי להחליף בסתם מאורר אחר?

• 7 תגובות
    • 475 צפיות
  25. Started by SixKiller,

שלום אני רוצה לקנות כמה דברים בסוף השבוע... ו"ניתקלתי" במוצר הבא http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1579 הוא שווה 49 שקל האלה...?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.