עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קרה לי משהו מוזר מאוד... אתמול עדכנתי את הדרייברים שח הכרטיס מסך לגרסת בתא מהאתר של NVIDIA ועכשיו כשאני בודק מה הטמפ',אני רואה שהיא קפצה מ-50 ל-60????? מה זה צריך להיות???? ד.א אני אם הסיילנסר על הכרטיס...

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  2. אני עכשיו בבאס 200 ומכפלה 11 , המעלות :47 למעבד ו 32 ללוח . וגם העסק לא יציב ב 1.8 וולט. המתח נראה לי גבוה מידי למהירות כזאת . מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  3. העלתי דרך התוכנה rivatuner את מהירות המאוורר ל100% ב 3 הקטגוריות (standart 2D / low power 3D / performance 3D ) לפני זה הם היו על 40% האם העליה הזאת יכולה להזיק? כי בנתיים אני פועל עם זה 2 דקות ויש כבר השפעה של 3 מעלות הספק הוא Enermax Noisetaker II 420W

4. Started by def,

היום כשהלכתי לחנות אלקטרוניקה במטרה להבין איזה נגד אני צריך בשביל הפאן באס ,זה שמוריד ל9 לא מצאתי וגם לא ידעתי מה לבקש במקום זה הציא לי שם אחד העובדים להשתמש במייצב מתח ביוריד לי את המתח ל9 מ12 השאלה היא האם זה נכון??? ולמה זה מתחמם כל כך זה ממש חם... המייצב הוא שחור קטן ויוצא ממנו 3 רגליים מקבל אדמה מוציא אז זהו אשמח אם סוף סוף הלילה מחשבי יהיה מוכן.....

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  5. האם ה9500 הוא OC יותר טוב מ9600 והם ניתן לעקוף אותו<?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות את המעבד הנ"ל ואני רק רוצה לדעת קודם אם הוא יכול לפחות להגיע ל3GHZ עם קירור אוויר של 200-300 שקל..? והלוח אם שמתוכנן להיקנות איתו הוא GB DS4.. איך הוא לOC? ובכלל, הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  7. והאם הוא מספיק טוב או שעדיף לקנות אחד אחר ואיזה???

8. כי הרי הבחור הזה http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=848 הגיע ל4GHZ עם קירור אוויר. כרגע במנוחה המעבד הוא 25 מעלות

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  9. Started by TNAfan,

set ai overclocking to manual set cpu freq to 360 (to start) set dram freq to ddr720 (to start) leave performance mode on auto set pci express freq to 110 set pci clock synch mode to 33.3mhz set mem voltage to 2.20v (to start) set set cpu core voltage to 1.4000v (to start) set fsb term voltage to 1.5v set mch chipset voltage to 1.65v set ich voltage to 1.20 הלוח אם : P5W DH מעבד E6600 זיכרון 4 גיגה של 800MHZ (ב-4 סטיקים)

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  10. אז ככה יש לי מעבד P4 1.7 שיוצר בתהליך של 0.18u כלומר Willamette עכשיו איך אני יודע אם עשיתי הכל טוב?... כמה דברים שיש לי להגיד...אני הגדלתי רק את הבאס ולא עשיתי וולט מוד או משהו..!!... מ100 ל117...הקירור שיש לי הוא קירור סטוק...יש לי OC רק רק רק למעבד (בלי כרטיס מסך או משהו)... ויש לי קצת בעיות...הפעלתי את PRIME95 במשך 24 שעות...ולא היו שום בעיות..!!... אבל שאני עושה משהו הרבה זמן...לדוגמא משחק...איזה 6-7 שעות אז הוא פתאום נכבה..!! עכשיו...מה עם הזיכרונות שלי?..אני צריך לעשות להם משהו?...(יש לי 2 סטיקים 1 סמסונג ואחד גנרי...בטכונלוגית SD והם PC133) מה עם הציפסט?...צריך לדאוג לקירור?.. מישהו יודע איך לנעול את הAGP/PCI בלוח מסוג ASUS P4S533-MX?... המעלות: עכשיו....שאני לא מ…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  11. האם הגדרתי נכון את הזיכרונות ביחס לFSB? המחשב עבר בהצלחה בדיקות מאמץ OCCT וS&M הטמפ' הממוצעת 44c-46c כשבמנוחה המעבד על 32c האם הנתונים האלו טובים? הבנתי שצריך להעלות גם מתח איך עושים את זה? עד לאן אני יכול להגיע עם הלוח אם הזה והקירור, כי הבנתי שהם מגבילים תודה רבה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by ivry,

שלום במהלך ההתקנה של המחשב התברר שמוגן 3 לא יכנס בגלל גובה הזכרונות( VENGEACE) בחרתי במקום זאת את הנוקטואה שבא עם מאוור אחד מלמעלה שאלתי היא האם עשיתי בחירה טובה או טעות מרה המחשב הוא 3770K ולא מיועד לאובר אלא לעבודה מאומצת מאוד עם 16 גיגה זכרונות כרגע אודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות פאן באס או מאורר למעבד בעלי כיוון מהיריות עכשיו אני רואה שבכולם יש מתג קטן עכשיו השאלה שלי האם הם יאפשרו לי לסגור את גלת המארז או שאני לא יוכל לסגור אותה מכיוון שהמתגים יפריעו אליו דוגמאות שאולי אני יקנה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2272 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 ועוד שאלה האם הדברים האלה באים גם עם פאן באס לאחורה כלומר לחריצי כרטיסים?

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  14. שלום! 1) רציתי לדעת האם פילטרים כמו זה למשל פוגעים בזרימת האויר בצורה משמעותית, לדוגמא מאורר שיש לו 90 CFM בכמה בערך תירד זרימת האויר? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/AL_Filter_120_Bk_t_LRG.jpg 2) האם גרילים כמו זה למשל מורידים את זרימת האויר והאם יוצרים יותר רעש כאשר המאורר מוציא אויר על הגריל וכתוצאה מכך נוצר חיכוך עם האויר והגריל. האם הגרילים משמפיעים בצורה משמעותית על זרימת האויר בצורה שאפשר להרגיש? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/grill120_t_LRG.gif בבקשה תגובות... ;D

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  15. Started by rank,

אני יודע שהOC זה שינוי ההגדרות בביוס ... עכשיו השאלה היא האם הפירמוט מאפס את ההגדרות בביוס ? . אם כן אז כדי לי לפרמט את המחשב לפני הOC ?!

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

אם כאשר התקנתי את הפריזר, שמתי אותו על המעבד, ואז ראיתי ששכחתי לסדר את הפינים כמו שצריך אז הרמתי אותו מעט מהמעבד ואח"כ הנחתי אותו שוב. (עניין של כ-15 שניות) אבל כשהרמתי אותו ראיתי שקצת משחה נשארה על המעבד. האם זה מצריך לשים משחה חדשה? זה לא שמרחתי אותה, רק הרמתי והנחתי שוב.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by zzroni,

שלום לכם. קניתי לוח + מעבד פנטיום 2 400mhz slot 1 על המעבד יש צלעות קירור גדולות אבל אין מאוורר. המוכר אמר לי שזה עובד ככה - בלי מאוורר. האם זה נכון ? אולי יש למישהו גם מעבד כזה ויגיד לי אם באמת אין עליו מאוורר ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by dor31,

זה הכל

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. מישהו יודע?,יש לי 66GT בAGP עם זכרונות סמסונג והכרטיס של לידטק,אם מישהו יודע שזה יכול להוריד טמפ' וניסה את אחד הביוסים שיתן לינק כי הכרטיס שלי תמיד מגיע ל76 מעלות במאמץ ונע גם בין 76-עד 70 עד השנייה שאני לא משחק ובדקתי אם זה המאורר וזה לא...ואני לא רוצה לשלוח את הכרטיס אז זה הפתרום היחיד אז תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  20. קראתי פעם, באיזה thread נשכח שבמערכת קירור מים אני אמור להשאיר חור קטן בחלק העליון של מיכל המים (אולי בפקק ?) כדי שלאוויר יהיה מאיפה לצאת. אחרת האוויר נדחס שוב לתוך המערכת, מעמיס על המשאבה וכ"ו. האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  21. האם צריך ידע טכני בשביל להתקין את הtuniq tower מישהו מכיר מדריך? כי הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם...

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  22. הכותרת היא ההודעה

• 45 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי! רציתי לדעת אם אני באוברקלוק ואני יושב על המחשב כמה שעות בלי לשחק ,רצוי לבטל אותו ולהחזיר לסטוק?? :s05: ואם כן אז למה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש והשאלה שלי היא האם צריך להוסיף קירור לחלקים מסויימים במפרט... לא מתוכנן OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 מארז: THERMALTAKE V9 VJ40001W2Z+WINDOW ספק כוח: Corsair 550VX זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900MHz DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black כונן קשיח: Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB כרטיס מסך: Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCI-E צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מסך: Samsung 22" Wide T220P 5MS 1:50000 FullHD DVI

• 2 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים