אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה כבר זמן מה לעשות OverCloaking למעבד שלי, Intel P3 800MhzEB. בבעלותי לוח אם עלוב(לצערי), של חברת Matsonic האלמונית - Matsonic MS7117C, VIA Apollo Pro, MoBo. עדכנתי לאחרונה את הגרסה "החדשה"(משנת 2000) ביותר של ה- BIOS. שם, נוספה אפשרות חדשה של שינוי המכפלות. אבל, לא משנה לאיזו מכפלה שאני מנסה, מהירות המעבד נשארת אותו הדבר. אני כבר מנסה זמן רב לעשות את ה- OverCloaking, אבל ללא הצלחה. Help? תודה, יובל
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני אני קונה מארז חדש (עוד לא החלטתי איזה) אז בינתיים אני רוצה להתעלל בזה שיש לי עכשיו (הזה שמקבלים עם מחשב ניורון עם הפאנל הכחול מקדימה) אני מחפש רעיונות למודינג - אשמח לקבל רעיונות מכם או לינק לאתרים אחרים תודה
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני רוצה לבחור קירור טוב ללוח GIGABYTE 965P S3 שיוכל להחזיק את הלוח קריר יחסית גם בבאס 500. אני מתלבט בין השניים הבאים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14895 אני מכיר השוואה של גופי קירור לצ'יפסט שהזלמן ניצח בה אבל האקסטרים ספיריט 2 לא השתתף בה. לינק - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=1971&articID=473 והנה שלוש ביקורות של האקסטרים ספיריט 2 - 1) http://www.rbmods.com/Articles/Thermaltake/Thermaltake_e_spirit2/1.php 2) http://www.moddin.net/review.asp?ReviewID=211 3) http://www.p…
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מדוע כשאני בודק את הטמפרטורות של המעבד שלי (E6550) לפני ואחרי OC מופיעה לי רק מעבד אחד או ליבה אחת? בתוכנה Intel Thermal Analysis Tool מופיע לי רק מעבד אחד CPU 0, ובתוכנה CPUID Hardware Monitor מופיעה לי רק Core #0? אין תצוגה של שתי הליבות למרות שיש לי מעבד כפול ליבה.
-
- 7 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום. לא ברור לי להיכן המאוורר אמור לפנות (מאוד חדש בתחום). ההוראות של ההתקנה איומות! האם המאורר אמור להיות כאשר......... טוב חבל על המילים - הנה תמונה: הכוונה שלי כאן הייתה שהמאוור ינשוף אל תוך גוף הקירור (הרי זה מה שאמור להיות, לא?) האם התקנתי כראוי (אם קשה לראות דרך התמונה, קידמת המאוורר פונה כלפי, ואחורי המאוורר פונה כלפי גוף הקירור)?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1 אין לי כ"כ מקום איפה לשים רדיאטור שעובד עם 2 מאווררי 120 מ"מ אז חשבתי לקחת אחד שעובד עם מאוורר 120 מ"מ אחד. האם הם לא יאיטו אחד את השני ? 2 אם אני בכל זאת הולך על רדיאטור כפול האם יש לכם איזשהי המלצה על מארז שבו אני אוכל לשים את הרדיאטור מקדימה או מאחורה ? (אני מתכוון איפה שיש מאווררים מקדימה או מאחורה (אני פשוט לא יודע איפה עוד אפשר לשים אותם. 3 מה יהיו ההדבלים בין רדיאטור כפול של 2 מאווררי 120 מ"מ לבין אחד שעובד עם 2 מאווררי 80 מ"מ ?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח Gigabyte GA-MA78GM-S2H בעבודה רגילה ללא מאמץ החום של הציפסט (נורט'בריג' אם אני לא טועה) 85-87 מעלות כאשר אני משחק משחקים עם טיפה מאמץ..הטמ"פ מגיעות לכמעט 100 מעלות ואולי אפילו יותר ואז נכבה המחשב ככה יוצא מצב שאני לא יכול לשחק משחקים במחשב מה עושים? בדקתי קצת באתרים בחו"ל ואני רואה שזאת בעיה נפוצה של הלוח הנ"ל מה שכן.לא ראיתי פתרון הסירקולציה טובה יש מאורר 12' בחזית 2 מאוורי צד 92 מ"מ ומאחורה מאורר 92 מ"מ שמוציא אוויר הטמ"פ של המעבד ללא עבודה הינה 35-40 מעלות ( מעבד 5200 AMD) כרטיס מסך 4850 ספק 550 וואט של chieftec תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6283 אני מחפש ספק טוב ל OC של ה E6400 שלי. אני רוצה שהספק יהיה שקט ככל האפשר. Silentpcreviews טוענים שזהו הספק השקט ביותר בעולם (פרט לאלו שנמכרים ללא מאוורר כלל). האם אפשר להשיג אותו במחיר טוב יותר ?. 900 ש"ח (כולל משלוח) לספק עם אחריות של שנה אחת, זו שחיטה.
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הסטוק הוא 1.4 ואני רוצה לרדת עוד האם זה אפשרי איך שהו?ואיך אני מוריד מכפלה למעבד,לא ממש ראיתי שם כזאת אפשרות(מדבור במערכת ה"אינטרנט שלי)
-
- 7 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אז אני מקבל מחשב חדש אם 9450 וקירור TUNIQ TOWER ביחד אם לוח האם ASUS MAXIMUS FORMULA ומארז AURORA 570 הגדול. הייתי רוצה לדעת מה המהירות והמתח המומלצים ל OC למעבד הנל וכך גם האם כדאי להחליף את המאורר שבא אם הקירור למאורר 120 ממ טוב יותר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב אז ככה יום חמישי קיבלתי ת'מארז והמאווררים עם קטודות של סנבים... המארז היה מצוין הכול עבד בו כמו שצריך אגב כשהתקנתי את המאווררים של סנ בים הם עשו רעש כמו של ספק כוח (קניתי שניים וזה נשמע כמו 2 ספקי כוח) יש לכם איזו שהיא עצה בשבילי כדיי לעצור ת'רעש? דרך אגב המאווררים מכניסים אוויר זה אמור להיות ככה לא? הנה פירוט על הקירור של המארז - שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר חם, מאוורר בדלת מכניס אוויר ושניים שעושים רעש מקדימה שמכניסים אוויר... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Abit IP35 Pro Intel P35 Chipset Socket 775 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev 2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK GECUBE RADEON HD2900Pro 512MB HDMI ViVo PCI-e Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair HX Series 520W PSU SunBeam TUNIQ TOWER 120MM Logitech® Cordless Desktop® MX 3200 Laser Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black קניתי את המחשב במטרה לבצע OC אבל לא לשבור שיאים! זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון לעשות OC ואני מתכוון לעשות את זה עפ"י המדריכים שקראתי מהאתר למעבד ולכ. מ…
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
או קי אני רוצה לקמבן אחת...ולא לקנות... אז יש לי גי פורס 4....אובר קלוק...החום מגבילך אותי... אז יש בלוק קירור שיקרר גם תזכרונות? וכמה עולה משאבה נורמלית? ואיפשר להשיג רדיאטוב בחינם?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מעבד עם סטפינג ישן (אני חושב) ואני לא מצליח לעבור את FSB של 155 יכול להיות שהוא ישן מדי (הP4 533 בין הראשונים בארץ) מה אומר ה אותיות ומספרים האלו ?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם כשאני יעשה OC יש סיכוי שההארד דיסק יישרף ...? אם לא...אז מה בקשר ל: אם אני שורף את המעבד האם עכשיו יש סיכוי?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא איפה אפשר לקנות את smartfan 2 thermaltake ראיתי את זה אצל מודינג בגלרייה
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אז מרוב שאני ממהר פה להקשיע וכו' .. שחכתי לציין את ה OC שלי לכרטיס מסך שלי ה9800GTX שלי מספיק דיבורים הנה תמונות : אמ זה כרטיס מסך EVGA, גרסא רגילה, קירור סטוק .. והנה התוצאות אני לא ממשיך כי אז יש זיופים, אחרי איזה 50 מגה הרץ שאין לי כוח להעלות ^^ אבל כשיהייה לי פתרון לקירור של הגשר הדרומי, אני יוכל להמשיך =]
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
שלום רב קודם כל האם אפשר להסתמך על המוניטור בRIVER TUNER ? הוא מראה לי 42 במנוחה ובמאמץ קופץ בערך ל56-58 כמה אני יכול להגיע ?
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מארז TT V4 עם המאוררים הבאים. למטה אחד מכניס, בצד האחורי מול המעבד מוציא. ועוד מאורר למעלה מוציא (אני יהפוך אותו בבוקר כדי שיכניס) מפרט Q9400 עם אוברקלוק ל 3.6 2 כרטיסים GTX260 עם הקירור סטוק (הקפסה השחורה) קירור למעבד ac 64 freezer pro הכרטיסים במנוחה 49 ו43 הצעות לסידור מאוררים? המאוררים יוחלפו מאוחר יותר במאוררים של דלטה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 800 מגהרץ, ולוח תומך 1333 שקניתי בגלל הישן הענתיקה שהתקלקל :-\ אני רוצה לקנות קירור משהו נחמד כדי לעשות אוברקלוק, אמרו לי שאני יכול לעבוד על באס 1333... זה נכון? איזה קירור צריך? תודה רבה לעוזרים ויום טוב מוראל.
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם יש איזשהו רכיב יותר מדי חם? או אם אתם רואים איזושהי בעיה בבקשה תגיבו: הכל במנוחה
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שמח לשמוע דעות, והעצות לשיפור וכו'. תגידו, זה מכניס אותי לאיזשהי טבלת שיאים? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם (פעם ראשונה לזיכרוני שאני שואל משהו ;D, כמה נחמד). בכל אופן חיברתי לבן-דודי היקר אתמול או שלשום Athlon XP 1600 plus ללוח (לא שזה קשור) Gigabyte ......H plus ומאוורר ספייר (החדש). החום שלו (מעבד) על ההפעלה ועם דלת פתוחה, רק בביוס (כלומר כשהוא לא עושה כלום) הוא 49 מעלות צלסיוס. עדיין לא יצא לי לבדוק את זה "חיי" בווינדוז או בבנצ'מרק כי המחשב מכובה ומוחבא עד שהוא (בן-דוד) שלי חוזר מהצבא כדי לראותו (שששש... הפתעה). האם החום הזה נורמאלי, בהתחשב בהיטסינק ה...מעפן? (ד"א הוא לא כ"כ רע, 0.71 C/W לפי דן הכה אהוב עלי). סתם כבד"א, זה אתר (דן) האהוב עלי ואני בו לפחות פעם ביום בשנה-וחצי שנתיים האחרונות, אם אין משהו חדש אז אני קורא שוב משהו ישן, הבחור (והניסוח כמובן…