עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אפשר\יש דרך לעשות OC רק למעבד בלי לגעת בזיכרונות?

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by yonni,

אני עומד בפנייה קנייה של מערכת מבוססת Q6600 (כ.מסך GTS8600) שתשמש בעיקר לאנימצית 3D, גראפיקה ועריכת וידאו (maya, photoshop, AE, Premiere, Avid, mudbox וכו) ומאז רכשתי את המחשב הקודם שלי לפני 4 שנים, אני רוצה לעשות OC, והפעם גם להיערך בהתאם. וכאן הדילמה שלי, בזמן שאני משתעשע בבניית מפרטים, אני שם לב שדווקא עם המעבד הזה שאני רוצה, היערכות ל OC (של 3.2 נגיד) אומרת השקעה כספית: ספק חזק יותר, זכרונות מהירים יותר, מארז קר ושקט יותר, קירור למעבד גדול יותר ולוח אם מתאים למשימה. בקיצור מחישוב קטן שעשיתי יוצא שכדי לגשת לOC בשקט ובביטחה יש להוציא על הפריטים הנ"ל בערך 600-700 ש"ח נוספים. ועכשיו אחרי כל זה הגענו לשלב השאלות: 1. האם זה שווה את ההשקעה במחיר מבחינת יחס עלות ותועלת? האם …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by U.E,

היי... אני צריך את העזרה שלכם פה... -אני רוצה לקנות מאוור קידמי 120mm -מאורר לצ'יפסט -קירור לדיסק קשיח שהוא בעצם תא בשבילו שמראה טמפ' וכל זה.. -פאנל קידמי שמראה לי טמפ' של המחשב מהירות מאוררים משהו יפה כזה אם אתם יכולים להמליץ לי איזה כדאי לקנות בכל אחד מהתחומים שציינתי...

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  4. Started by Zeev86,

הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל50+ כשהמקסימום זה 55-70. לפעמים הטמפ' 57-58. מה אפשר לעשות עם זה? יש למישהו עצות? יש לי מעבד DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5600+

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Oranili,

יש לי 2 מאוררים מאחורי המעבד .... עד עכשיו הם הכניסו אוויר פנימה למארז צריך להפוך את שינהם ??? שיוציאו את האוויר החם ? או שהם יכניסו אוויר פנימה? :

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  6. Started by Zambar,

חוץ מהמאוורר על המעבד והמאוורר של הספק, יש לי רק מאוורר אחד על המארז שדואג לקירור שם בפנים. אבל קיץ וחם, והחלטתי להוסיף עוד שני מאווררים למארז, כאשר המאוורר הנוכחי יפלוט אוויר מלמעלה והשנים החדשים יצרו תחלופת אוויר מקדימה לאחורה בתוך המארז.. תיכף נגיע לעניין תקציב, אבל כמה שאלות - א. האם מאווררים סטנדרטיים אמורים להספיק לעבודה שכזאת? ב. אם לא, התקציב העלוב שלי הוא 100 שקל. חשוב שהם יהיו שקטים ויעשו את העבודה כמו שצריך. ג. איך אני אמור לדעת אם אני צריך למשל מאווררים של 120 מ"מ או 80 מ"מ וכו'?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by netanel38121,

עשיתי OC והגעתי לתוצאות מעולות! אבל יש משהו 1 שמטריד אותי . בתוכנה RIVA אני רואה במוניטור של הטמפרטורות משהו שמוזר לי ורציתי קצת הסבר. '>http://www.2send.us/"] אם אפשר לדעת. למה יש לי כמו הזהרה כזאת בצבע צהוב כזה. ואני חייב לציין שה OC הלך חלק והמשחקים פועלים לי מעולה. בדקתי יציבות וטמפרטורות הנה הטמפרטורות ש ה OC פעיל. '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] התמונה האחרונה זה שיצאתי מהמשחק Q4 עם פילטרים פתוחים עד הסוף . ואני חייב לציין שזה פעל חלק כאילו עכשיו יש לי GTX תודה נתנאל

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מאיפה אני יכול להזמין או לקנות ?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  9. קודם כל, יש לי כרטיס מסך Saphire Radeon X1900GT 256MB המהירויות המקוריות שלו הן: VPU Clock 575Mhz Memory 1200Mhz (יענו 2 של 600). עכשיו, פעם לפני שניסיתי לעשות OC, הרצתי את 3DMark05 וקיבלתי תוצאה של 9466. אתמול נעזרתי ATI Tool ועשיתי את המאוורר סטוק של הכרטיס שלי על 100%, ונעזרתי בCatalyst באפשרות של "Run automated clocl configuration utility" כדי לבדוק יענו את המהירויות שאני יכול להריץ את הכרטיס בלי בעיה. במשך כל הבדיקה, לפי הבדיקה שלי כל הזמן בתוכנה Everest, אף אחת מהטמפ' של הכרטיס מסך שלי לא עברה את ה-80 (הוא מציג שם 3 לכרטיס מסך: GPU, GPU Ambient, GPU VRM). כשסיים את הבדיקה הוא כיוון לי את המהירויות הרצויות ל: VPU Clock 601Mhz Memory 1440Mhz (יענו 2 של 720). …

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  10. האם פשוטו כמשמעו העלאת המתח באפיק הזה כך שהכרטיס מסך מקבל יותר מתח ולכן יתן יותר אפשרויות אובר קלוק (של הכרטיס עצמו)? תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. קניתי השבוע את 8800 GTS והנה הטמפ' שEverest מראה לי GPU 63 °C (145 °F) GPU Diode 68 °C (154 °F) GPU Memory 63 °C (145 °F) GPU Ambient 59 °C (138 °F) לפעמים ה GPU Diode מגיע ל70. האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  12. כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש שלושה מאווררים של 80MM ושיהיו כמה שיותר חזקים ומצדי שיעשו רעש של שואב אבק. תקציב עד 50 שקל למאוורר. תודה לעוזרים! :)

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  13. עשיתי OC למעבד אז הכול הלך אחלה, עשיתי לזיכרון ואז ה-HDD מחליט להופיע בביוס וליפעמים לא. יש איזה שהוא עידכון ביוס שפותר את הבעיה הזו? יש איזו שהיא אפשרות לשנות שמה שזה לא יקרה? הטמפרטורות נמוכות, הזיכרון על 1100MHz, הצלחתי גם 1200MHz אז זו לא הנקודה פה.[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 03:54:01 חברה אני צריך עזרה בבקשה תעזרו ותגידו ללוח אם שלי אפשר לאפס את הביוס דרך המיקלדת? עם כן איזה מקש?

14. Started by oorlevi,

את כול המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי מעבד פנטיום 4 2.0 ואני רוצה לעשות לו OC קטן שלא יצריך ממני קנייה של מאוורים וכול מיני דברים בלי שהוא ישרף מחום, לא משהו רציני. הרבה פעמים פתחתי תראד כזה ואמרו לי כנס למדריך תקרא. קראתי את כול המדריכים אבל אין שם הדגמה על אמת ורק מסבירים. הדבר היחידי שהצלחתי לעשות בביוס זה שניכנסתי שם לאיזה משהו והיה לי משהו CPU 100MHZ אם אני לא טועה.. ויש אפשרות לעלות את זה ל-133MHZ אין לי מושג מה זה עושה אז לא נגעתי והחזרתי למצב הקודם.. אני לא יודע איך ליכנס לכול הפונקציות של מתח והעלאת ה-MHz . בבקשה תעזרו לי אם אתם צריכים תמונות תגידו לי.

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by hirs,

יש לי מחשב ישן מאוד בערך משנת 2000 ברצוני לשפר לו את הביצועים. האם אפשר לעשות לו OC? האם הוא יעמוד בזה? רכיב חברה דגם פירוט מעבד intel p2 mmx 400mhz לוח אם MSI ms-6163 ATX BX13 גרפי ASUS AGP-V3800 32mb זיכרון CRG sd 256mb 133mhz ספק CODEGEN 200xa 300w - atx 2.03(P4)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by nore0,

נכנסתי בביוס ל-FREQUENCY/VOLTAGE CONTROL ויש שם שתיי אופציות CPU HOST FREQUENCY על 200 PCI/AGP FREQUENCY על 33/66 משם אני עושה את ה-OC ? בחוברת של הלוח אם כתוב SET CPU HOST FREQUENCY FROM 200MHZ TO 455MHZ אפשר לשים על 455 ?

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  17. מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה הVBAT על 4.08V ומסומן באדום? עד עכשיו הוא תמיד נע בין 3 ל3.2V,המפרט ונתוני הOC שלי בצד.. תודה מראש, גיא

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  18. התקציב שלי הוא עד 900 שקל , השאלה היא אם זכרונות 800MHZ של TWINMOS ב520 שקל לא יספיקו לי ? אני רוצה להגיע ל3.2 - 3.4 ב Q6600 ... יש לי אפשרות לקנות גם את ה G.SKILL 800MHZ 2GB HZ , השאלה אם לא חבל על 400 שקל שיכו על זכרונות שאין לי צורך בהם ...

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  19. שלום, קניתי את המאוורר הזה למעבד Core 2 Duo E6600 ועכשיו שהמחירים Q6600 ירדו בעשרות אחוזים אני רוצה לקנות אותו. לפי האתר של Thermaltake לא רשום שהוא תומך ב - QUAD אבל מתאים לסוקט 775 שגם Q6600 יושב עליה. אתם חושבים שהוא מתאים גם למעבד 4 ליבות שלפי מה שאני מבין בפורום מתחמם מאוד (אני לא מתכוון לבצע OC). באופן אישי המאוורר נראה תותח חבל על הזמן השאלה היא אם הוא תומך ב - QUAD. אשמח לשמוע תגובות ממי שמבין בתחום. תודה,

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  20. מה אני אמור לעשות פה ? ואם אני משנה זה נשאר קבוע? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  21. Started by hackermeir,

קניתי 2 מאוררים של Arctic Fan אחד של 12CM ואחד של 8CM ושבאתי לחבר אותם ללוח ראיתי שיש לי רק כניסה אחת למאורר שהיא כבר תפוס תפוסה במאורר שכבר היה לי קודם. (הלוח Gigabyte GA945P-S3) את המאוררים שקניתי אפשר רק לחבר ללוח , מה אני עושה? תודה.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  22. היום ביקרתי אצלם בחנות והתענינתי לקירור למעבד שלי (E6700) ורציתי משהו טוב ואיכותי כמו הטוניק שחסר מלא זמן :-\ הודיעו לי שמגיע משלוח חדש של הקירור הנהדר הזה עוד כחודש אולי פחות! אני כבר שריינתי 2 אחד לי ואחד לאחי מי שרוצה הגיע הזמן להזמין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 אגב לפי מה שהבנתי לא מגיע הרבה כי חסר ליצרן:\ מזל שלא קניתי את הביג טייפון

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by mazoneli,

עשיתי OC ל 333 * 9 והאפשרות של הורדת המכפלה קיימת ומופעלת כך שהמעבד לא מאומץ המכפלה היא 6 יש עם זה איזשהיא בעיתיות ? אין לי בעיות יציבות בינתיים והטמפרטורה 54-57

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  24. 1. יש לי 8800GTS ובצד שצאל של המארז יש לי פתחי אורר שאפשר לשים שם מאווררים אז מה כדי לי מאוור אחד גדול 120 או שתי מאווררים קטנים, כמו של מעבד כי בנתיים שמתי מאורר אחד קטן וזה הוריד לי את הכרטיס באיזה 5-7 מעלות לא בזמן עבודה ואני רוצה לקנות עוד מאוורים אז מה כדי לי?? 2. יש לי גם שתי גופי קירור ששתיים מחשסים בדיוק את כל הכרטיס מסך (אם שמים אותם מלמעלה) וריציתי לדעת אם יש איזשהיא מדבקה או דבק או משו כדי להדביק אותם ועד כמה זה יכול לעזור?? (זה גופי קירור כמו של מעבד)

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by idan_20,

איפה עושים את זה ????? חיפשתי בכל מקום מדריכים משהו לא מצאתי כלום ???

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים