אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי שבועות בהם בניתי מפרט וקניתי חלקים עלתה לי השאלה הזו ולא מצאתי דרך לענות עליה.. רכשתי מעבד i5 4690k ולוח אם msi z97 gaming 5 יחד עם קירור noctua nh-d15, השאלה היא מה הרווח שאשיג מביצוע אוברקלוק? ניתן לאמוד זאת באחוזי ביצוע או כל דבר אחר? כמו כן ראיתי בPCPARTPICKER שהרבה אנשים שעושים מפרט אוברקלוק דווקא משתמשים בקירור פשוט יותר- Cooler Master Hyper 212 Evo, האם הוא מספיק לביצוע המהרה שכזו? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 13.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להגיע עם Q6600 שלי ל 3.6 והצלחתי לעשות את זה רק עם מתח של 1.575, זכור לי שלא מומלץ לעבור 1.5 אז כרגע אני על 3.45 עם מתח של 1.49 דרך אגב אין שום בעיה עם הטמפ' וגם במאמץ אני לא עובר את 55 מעלות. האם יש סכנה אמיתית במתח של מעל 1.5 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בלוח אם P35 S3 של גיגה בייט, ומעבד 4300. הספק הוא FSP GLN 350. הEIST מופעל. במנוחה התכנה של גיגה בייט קוראת 1.41, ה CPU-Z קוראת משהו באיזור ה1.39. בביוס מוגדר על 1.425 במאמץ, מתי שהייתי מצפה מהמתח לעלות, המתח יורד בתכנות ל 1.36 ו 1.34 בהתאמה. הדבר בסדר? מה זה אומר לגבי מה שאני מגדיר בביוס? תודה רום
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת עם למפרט הבא אני יכול להסתפק בקירור של אינטל או שעדיף לקחת FREEZER 7 PRO. אני לא מתכנן OC, ורעש לא ממש מפריע לי. המפרט הוא: C2D E6750 ASUS P5B 8800GTS 320 THERMALTAKE SUPRANO VB100BNS 12CMx2 הטמפרטורה בחדר היא בסביבות 26 מעלות. תודה רבה ויום טוב לכולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
חסר לי במארז מאוורר אחורי, האם ניתן לוותר עליו ולעבוד בלי, או שרצוי לקנות אחד ולהתקין? בעבר בדקתי לו טמפרטורות והם היו בסדר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת טובה , אפילו מאוד עולה 800 דולר !!! של VAPOCHILL ... ועוד בארה"ב , אין לי סכום שמתקרב לזה , אבל יש לי פרסקוט שרוצה את זה מאוד במה זה תלוי בניית מערכת כזאת ? מהם הרכיבים הדרושים ? אולי אפשר למצוא בחלקים ואז להרכיב ככה שיצא יותר זול ? מישהו מבין בזה ?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע בלוחות של אינטל אי אפשר לעות OC האם יש איזהשהי דרך לעשות OC ללוח של אינטל? הלוח הוא INTEL WS440EX והמעבד הוא פנטיום III 650MHZ
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, בעבר היתה האופציה ל overdrive וניטור טמפרטורה לכרטיס 9600XT. כעת יש לי את ה X1600 pro בלי שתי הפונקציות האלו. התקנתי את הדרייבר של אומגה וגורנישט, גם שם זה לא היה מלבד העובדה שהם די דפקו לי את המחשב. האם יש דרך אחרת להפעיל את התכונות האלה כי בדרייבר של ATI אין. האם התכונות האלו בכלל נתמכות בכרטיס הזה כלומר, האם יש לו בכלל חיישן טמפרטורה או יכולת OC? כמו כן, נא לא להציע ATI Tool. תודה אופיר
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
שלום, אני בעל מעבד Intel CORE2DUO E7500 שאמור לעבוד בתדר של 2.93GHZ, רשום 2.4GHZ. בכל מקרה הלוח אם שלי זה Gigabyte G31M-S2L וזיכרון DDR2 שני סטיקים של 2GB נראה לי. וכרטיס מסך AMD RADEON 6750. אני מעוניין אולי להעלות את המהירות של המעבד בכמה מאות MHZ ואפילו את הכרטיס מסך. לפני כמה ימים התקנתי את הקירור של Arctic Freezer Pro 7 Rev 2. האם אני יכול לעשות OC או לפחות להעלות את המעבד לתדר של 3 GHZ ואם כן אז איך כי אני לא מבין בזה ובחיים לא עשיתי OC. תודה מראש, עודד
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המעבד I7 2600 , לא הגרסה עם ה K , האם ניתן לבצע לו OC , ומה זאת אומרת טורבו בוסט 3.8GHZ , עכשיו אני רואה רק 3.4 ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס מסך - GEFORCE2 MX400 64 קראתי במדריך ה - OC של האתר על OC לכרטיס מסך. היה שם הסבר לגבי OC ורב ההסבר היה על שיפצורים לכרטיס מסך - החלפת מאוורר, צלעות קירור היטסניק ועוד. רציתי לשאול האם ניתן לבצע OC לכרטיס מסך - אפילו OC קטן - מבלי "לשפצר" את הכרטיס שלי? ניסיתי להוריד תוכנת TWEAK לכרטיס מסך (GTU), אבל לא הבנתי בכלל מה האפשרויות שם אומרות. איזה פרמטרים בטוח לשנות? אני עובד עם WINXP PRO והמערכת שלי כוללת לוח ABIT IT7 , מעבד P4 2.4 ו 256 DDR. בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי P4 2.8 לוח אם של Asus p4pe-x וזכרונות cl2.5 200mhz האם אני יכול לבצע OC ואם כן עד לאיזה רמה? בנוסף יש לי 7600GS של leadtek ולא הצלחתי לבצע OC מעבר ל-10%-15% יש למישהו עצות למה?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
האם ניתן לשפר את הבצועים של מחשב זה ע"י OC ובכמה ואם ניתן לשפר את המפרט של המחשב הנ"ל QE6700 2.67G ומאורר של INTEL שמגיע עם המעבד 775con P5B green 965P S/L1 2Gb /667 Kingston 250GB 16m SATA-II W.D. GeForce 7600GS 512Mb DVI תודה
-
- 3 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום! האם ניתן לבצע overclock למעבד מסדרת ה U של אינטל? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם... האם ניתן לבצע אוברקלוק ל Pentium 4 CPU 2.66GHz ??? אולי יהיה חסר משהו במפרט....אולי דגם יותר מפורט של המעבד ? המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. אשמח לקבל את תשובתכם... תודה רבה שלומי
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך onboard כלומר כרטיס מסך שמולחם ללוח אם? אם האוברקלוק לא יצליח האם הכרטיס מסך ישרף? שימו לב זה לא בדיוק כרטיס מסך אצלי זה רק היציה של המסך שמולחמת ללוח אם
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע אוברקלוק למעבד Core2Duo E6300 עם לוח אינטל DQ965GF זיכרונות של קינגסטון 667MHZ????
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אם כן איפה הם יושבים כלומר ליד איזו עיר? כי אני לא יודע איפה נצא המקום חניאל? והאם הם פתוחים ביום שישי? אם כן עד איזו שעה?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שניה, והמוכרים כולם מבטיחים שהכרטיס לא עבר oc. שאלתי היא, האם יש דרך לדעת זאת ואם כן איך? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 7k צפיות
-
-
ערב טוב , שאלה בכותרת.. אני יודע שהקירורים הבאים עם הקונקטורים בצורת יתדות , הינם עבור מעבדי אינטל ונכנסים בלחץ ללא צורך לפרק את הלוח עבור ההתקנה (בהנחה שאין גוף קירור קודם מסוג אחר) . השאלה מה לגבי אלו שאין להם יתדות , האם כולם באים עם מתאמים (תושבות) שצריך לפרק את הלוח בשביל "להלביש" תחתית אחיזה בצד השני ? או שחלקם כך (ואפילו אוניברסלים ל-2 סוגי המעבדים) וחלקם מתחברים עם הברגה ללוח ? דוגמא לקירור ללא יתדות עבור 775 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=50 או זה ל-AMD שבא עם תושבת כפי שנראה בצד: (צריך לפרק לוח בשביל להרכיב כזה) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=499
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם בשני המקרים תגובת המערכת תהיה זהה , מסך כחול לכמה שניות ואז כיבוי או שניתן להבחין בין שני המקרים. הייתי מעוניין לדעת האם הנפילות הם בגלל הספק. מערכת: מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5GHZ + קירור TUNIQ 120 כ.מסך: EVGA8800 GTS 320 supercloced לוח: GA-965P-DS3 3.3 זכרונות: G.skill 800Mhz מאווררים : 12'' שניים ו 9'' אחד מכניס ספק: LIBERTY 400W ד.קשיח: 2XWD סטנדרטים
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מאוורר למארז של חברת THERMALTEK מדגם A1926, אומנם על האריזה כתוב שהוא מרעיש 20 דציבלים מה שבמציאות לא קורה והוא גם עושה 2200 סיבובים על פי SPEEDFAN. ניסו לעזור לי עם התוכנה ולא הצלחתי להתמודד איתה למרות שהגדרתי הכל מהביוס ודרך התוכנה, יש תוכנה אחרת? פשוט הרעש משגע אותי! והאם למישהו יש את המאוורר הזה ויכול להגיד לי בוודאות שהוא הצליח להנמיך את הסיבובים אני אודה לו מאוד אם יסביר לי איך. שוב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לרכוש את גוף הקירור הנל ל P4 3.0 - 631. אני יודע שהוא מגיע עם מדבקה טרמית ואני לא מעוניין להשתמש בה. השאלה: אם אפשר להוריד אותה? ואם כן זה יפגע בהעברת החום מהמעבד לגוף?(בגלל חלקים שישארו) ואם כן ניתן להוריד אז איך ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם , היתי רוצה לדעת האם מחשב שלם לוח אם +כוננים ישרדו בעבודה בטמפ מקפיא 4- מעלות ? פשוט יש לי מקפיא שאני יכול להשתמש בו . נ.ב. כמובן שאצטרך להוסיף צינורית לניקוז מים וקידוח חורים לחיבור USB וכו'.. במחשב הינו : AMD XP 2000 512 DDR Maxtor 120 GB.
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-