אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
http://img408.imageshack.us/img408/5232/asfpf7.jpg לא הבנתי. גם ב-SPEED FAN זה 23 מעלות.. כנראה משו דפוק, נכון? המפרט המלא: E6600 Core 2 Duo @ 3.0 GHZ 340 ומשהו על מכפלת 9 [שמתחלפת ל-6 בזמן שהמעבד לא מעמיס על עצמו =] אחלה אפשרות יש להם שמה באינטל] GIGABYTE 945P-S3 ASUS 7300GT @ 440\880 קירורי סטוק להכל ספק כוח של ENEMARX LIBERTY 620W ^ מתכנן לקנות עוד חצי שנה+- כרטיס HIGH END של Nvidia או ATI [תומך DX10 כמובן] בכל מקרה יש לי שאלה על המעבד.. האם זה יתכן שהטמפרטורה שעכשיו היא 23 הייתה מקודם 53, לפני מס' שניות? השתמשתי ב-Easy Tune של GB.. ראיתי שהמאורר פעל על 23% שמה ב-AUTOMATIC MODE עכשיו, העלתי את זה ל-50 ומשהו אחוז וזה עשה כזה רעש מגניב של אוויר של טווו כ…
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
זה קשור לפורום הזה כי זה בשביל תיכנונים לקירור שאני אבנה בשבילו (אני מתכנן לקנות אחד בשבוע הבא כניראה). חרשתי את גוגל ומצאתי רק תמונות של החלק הקידמי שלו, אני צריך תמונות של החלק האחורי שלו. אם יש אותו למישהו והוא יכול לצלם אז גם יהיה מצויין תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! אני וחבר שלי רוצים לקנות שני קטודות (אני ירוק והוא כחול), אז הזמנו זוג ב-180 ש"חואני ממתין לזה כבר 14 יום (המקסימום שהחנות אמרה זה 10 ימים ואני מעוצבן), ובכל פעם שאני מתקשר הם אומרים שיש בעיות אצל היבואן והוא לא רוצה לתת להם את זה וכדומה.. נמאס לי כבר לחכות, אם חברה קובעת זמן מקסימלי, שתעמוד לזה, ואם יש להם בעיות אז שהם ישלמו על זה לא אני, זבש"ם. אני חושב לקחת מחנות אחרת, אבל יש שמה שתי קיטים של קטודות: THERMALTAKE PerfectLight SoundControl cathode kit ב- 111 ש"ח וSUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - ב-130 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש הבדל מבחינת עוצמת התאורה בין שני המנורות, חוץ מה שבטרמלטק אתה מקבל את הבקרת קול. האם המנורה של טרמלטק מגיע עם מפסק שאפשר…
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח את המחשב שלי לתיקון ואני רוצה לאפס את הOC במעבד עכשיו כבר איפסתי את הOC לכרטיס מסך . כדי לאפס את הOC במעבד , מספיק לעשות ללחוץ בביוס Load Optimal Defaults ? כי זה מה שעשיתי וזה איפס לי את הביוס ... זה מספיק ? ולא יגלו שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, בניתי לי מפרט למחשב אפשר לראות אותו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265240.0 המארז שלי הוא שקוף לגמרי בצידו, לכן מן הראוי שתוכן המארז יהיה נעים לעין.. לכן אני מחפש גוף קירור למעבד (E6600) שלא יהיה מסובך וענק ויתאים למפרט שלי. בגוף קירור שרשום שם (ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 LED FOR INTEL s775) קראתי עכשיו קצת, הוא טוב הוא יפיפה והכל אבל ה-FAN MATE2 הזה מאוד מפחיד אותי מהסיבה שצריך לכוון אותו לבד והוא איננו אוטומטית או משהו שכזה, זה לא סתם לחבר למעבד וזה .. אני מפחד טיפה להסתבך. בנוסף הגוף קירור הזה שוקל פאקינג 440 גרם יענו חצי קילו! יענו כמה טלטלות והגוף קירור הזה יכול לשבור ת'לוח אם...ואין על זה אחריות. וזה עוד משהו שמרתיע.. אגב אני יו…
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר להוריד תוכנה טובה לאוברקלוקינג(למעבד 733)
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי בעיה במחשב והוא שבמשחקים הוא נתקע לי. כלומר במשחקים כבדים כמו היטמן הירוס 5 וכו' המשחק נתקע הסאונד גם נתקע (שומעים את הצליל האחרון שהיה במשחק חוזר על עצמו) והמקלדת והעכבר לא עובדים הפתרון הוא לעשות ריסט. עשיתי בדיקות ניקיתי את המחשב בדקתי וירוסים ותוכנות spy וכל זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב מתחמם ועקב כך הוא נתקע, יותר נכון הכרטיס מסך מתחמם (הוא מגיע לאיזה 70 מעלות - אני יודע שזה לא נורמלי). לקחתי מאוורר ביתי ובעזרתו קיררתי את הכרטיס מסך ועכשיו זה לא נתקע לי, חשוב לציין שהמאוורר על הכרטיס עצמו הוא עובד. עכשיו השאלה שלי היא האם איכשהו אפשר להוסיף איזה קירור נוסף לכרטיס מסך? אם כן איפה מחברים אותו או מה מה אתם ממליצים לי לעשות? למה אני לא יכול להמשיך ולע…
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש את האיזון בין שקט ליעילות, עם קצת יותר דגש על שקט. יש כאן למישהו ניסיון עם מערכות קירור כמו H60 של Corsair או H2O 620 של Antec? איך הם בהשוואה לMugen2 של Scythe או NH-D14 של Noctua, מבחינת שקט ויעילות תחת כזה אוברקלוק?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
אני מרכיב כעט מערכת חדשה שאמורה לעבוד בסביבת עבודה שקטה מאד. מדובר בשימוש לתיכנות כבד וגרפי חלקי עם השארת אפשרות למשחקים מדי פעם אך בהחלט לא גיימר מושבע. 2500K + Mugen II + Antec P183V3 + Z68 Board. עיקר החשיבות היא שהמערכת תהיה שקטה. השאלה היא האם ללכת על קירור פאסיבי משהוא כמו Gigabyte HD6770 (GV-R677SL-1GD) או Sparkle GTS 450 Passive או שלקחת כרטיס רגיל ולהוסיף לו VGA Cooler (או שיש בכלל כרטיסי מסך בחוזק זה שהם שקטים מספיק?) המלצות על פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 המאוורר עושה הרבה רעש האם יש דרך להוריד את המהירות שלו?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יאיי סוף סוף הגיע הסילינסר P: המאוור הזה פשוט מעולה אין לי מילים מומלץ לכל אחד בסטוק הכרטיס במנוחה היה על 46 מעלות ומאמץ 80 עם הסילינסר 35 במנוחה ו50 במאמץ יאלה לעבודה בקרוב אני יחזור עם תוצאות OC
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות שני מאווררים למארז שלי( ANTEC300) בסגנון ה ANTEC TRICOOL שאני לא מוצא בארץ. אני מחפש שיהיו שקטים אך מהירים (לפחות 1800RPM) ועם יכולת של כיוון מהירות כמו בTRICOOL. תודה. נ.ב: הגודל זה120/25
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להשקיט שני מחשבים שיש לי האחד בסלון ומשמש לסרטים ואחר באולפן מוסיקה כאמור, המחשבים כבר קיימים ועובדים. מישהו יודע להמליץ על פתרונות? האם קניית מארז שקט תייצר הבדל משמעותי? (המלצות על מארזים?) אודה לכל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 2 mx 200 32mb (כן כן אני יודע שזה ענתיקה !!!) ועשיתי לו קצת אוברקלוקינג והמקסימום שהגעתי היה core -223 mem -188 עם 1384 3DMARKS ובמצב הזה הוא יציב מאוד אבל אני לא מצליח להגיע איתו ליותר מזה כי הוא מתחמם יותר מדי אז אני חושב לחבר צלעות קירור לזיכרונות של הכרטיס ומאחורי המעבד - איך אני מדביק\מחבר את הצלעות לכרטיס ? תודה מראש .freak250686
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מבין שהיום חם וכאלה, אבל לא נראה לי הגיוני שה-E4400 החדש שלי, בסטוק, במאמץ, עם BIG TYPHOON מתחמם ל-70 מעלות ב-TAT. זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על ה-OC, שם כאשר אני עובד ב-2.8G - 3G הטמפרטורה במנוחה בערך -60,62 ובמאמץ... נושקת ל- 80 עזרתכם האדיבה בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות אוברקלוק למעבד AMD PHENOM 955 BE עם לוח GIGABYTE GM880 USB3 וקירור AC FREEZER 13 ואם כן האם יש מדריך שתוכלו להמליץ לי עליו תודה.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי ge force 4 mx 440 64 mg ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. לפי מה שראיתי.. והבנתי.. המערכת קירור שנמצאת על הכרטיס לא מקררת אותו בצורה טובה לכן אני רוצה להחליף את המערכת קירור.. אז לכל מי שיש הצעה למערכת קירור.. עד 120 שקל.. שיתוב לי ! תודה לכל מי שעזר לי!!!!!
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר intel pentum 4 64 bit 3.0 512 ddr2 533 gigabayte motherboard 160 giga sata geforce 6200 קיצר קניתי את המחשב לפני חודש והתחלתי להיתעניין יש לי שאלה, אני לא הוספתי למארז מאוורים חדשים הוא אצלי כמו שקיבלתי אותו, במנוחה הכרטיס מסך שלי בטמ' 55 ושאני משחק סאן אנדראס הוא ב67-70 ואני רוצה לדעת מה הטמפטורה המומלצת לכרטיס מסך הזה בזמן מנוחה כי אני חושש שאני שורף אותו, כזכור לא הוספתי לו עוד מאוור או משהוא, האם זה מומלץ הטמפטורות הללו ואני מוכן להשקיע בקירור מים לכרטיס תייעצו לי איזה כי אני לא כל כך מכיר, תודה רבה לעונים אני מאוד מודה! והאם מומלץ להוסיף עוד פתרונות קירור
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הבאתי קרור חדש ומצויין www.activecool.com אני עומד על 30 מעלות על 3.06 גיגה, עכשיו כשאני מעלה את הfrequency ליותר מ270 זה פשוט מראה מסף שחור, וכאילו המסך לא מחובר, ואז כשאני עושה ריסטרט זה אומר לי Overclocking faild! F1 - to continu F2 to defult masheu מה זה יכול להיות? זכרונות? mircon 2x512 זה לא הקרור בטוח אולי זה ספק? 300w אולי כי אני לא יודע לעשות אוברקלוק ^^ עזרו לי בקשה
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מקווה, אקבל את המארז של Enermax FS-710. אני מודר מתחיל ולכן אצטרך קצת עזרה, רעיונות ועצות בקשר למודינג של המארז הזה. א. האם יש לכם אתרים באנגלית שמסבירים איך לבצע צביעה, חורים למאווררים וחלונות למארזים? (רצוי עם תמונות). ב. באחד הת'רדים פה, ראיתי אדם שפירסם תמונות של המארז שלו והוא שם את החוטים מתחת ללוח-האם. איך ניתן לעשות את זה? החוטים לא נוגעים בלוח האם ויכולים לעשות קצת בעיות או דברים כאלה? ג. זה אולי לא נושא הבורד, אבל אם כבר שואלים... בקרוב אקנה כרטיס מסך. אני רוצה Geforce 4 Ti4400. חשבתי על ה-Asus V-8840. איך הוא? יש המלצות לכרטיסים אחרים עם ביצועים טובים וחדות תמונה טובה? (פילטרים טובים). תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא EPOX8KDA3J זכרונות ADATA ויטסטא 500 MHZ 512X2 מעבד amd 64 3200+ 754 אני לא מצליח לעבור את ה 2340 עם המעבד (2200 סטוק) אפילו 250 על מכפלה של 8 לא הצלחתי משומה(הצלחתי 242) ומצד שני לא הצלחתי גם 220 כשהזיכרון על 100 MHZ (1:2) לא ניסיתי העלאת מתחים כי בכזה או"ק קטן לא נראה לי שצריך.. הסטפינג שלי הוא DH7-CG מה שכן, ניסיתי עם חבר שלי (יש לו לוח DFI UT 250+ ) לשים אצלו את המעבד שלי והזכון, אותה בעיה, הורדתי את המעבד ושמתי את המעבד שלו (בלוח אם שלו) והצלחנו להגיע בכיף ל250 (זכרון על 500 ומעבד על 2400 בערך, יש לו מעבד 3000+) האם המעבד שלי הוא הבעיה או הלוח אם ? (הייתי צריך לבדוק עם החומרה שלו [יש לו כמו שלי רק מעבד 3000+ במקום 3200+ ז"א אותו זכרון] על הלוח שלי, ופ…
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש ומרוב טיפשותי שכחתי לגמר מנושא הקירור וכרגע יש לי רק מאוורר אחד 80MM מאחורה מוציא ומאוורר מקורי על המעבד (המאוורר+היטסינק שבאים עם המעבד). אחרי שהרכבתי את המחשב בדקתי את הטמפ' של המעבד וגיליתי שהיא 50 מעלות במנוחה ונדמה לי 59 במאמץ. אני מתכנן לקנות וולקנו 12 (כפי שהציעו לי בפורום לוחות אם, זיכרונות ומעבדים), אבל אני אקנה אותו רק בעוד שבוע. ועד אז הטמפ' של המעבד והמארז תהיה גבוהה מדי. אז רציתי לדעת אם אני אשים מאוורר גדול (המאווררים הרגילים שבבית אני מתכוון, לא מאוורר שמיועד למחשב או משהו כזה) מול המחשב יקרה משהו למחשב? כמובן שאני ג אפתח את דלת המארז כדי שהאוויר יכנס פנימה. זה פיתרון זמני ואני רוצה לדעת אם הוא יגרום לבעיות?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-