אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מאוורר ARTIC COOLING FREEZER PRO והוא ממש מרעיש ואני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט זול וטוב לא מחפש משהוא ל OVER CLOCING אם תוכלו לתת לי הצעה למשהו שקט וטוב אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שיש לו מאוורר טוב ושקט , שימליץ בבקשה על הדגם , תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי מעבד P4 2.4 במהירות 3 גיגה וזכרונות GOLDEN DRAGON במהירות 400 מה"צ. (עבדתי עם באס מומהר מ200 ל250 והזכרונות היו ביחש של 2\3. עקב החלפת הזכרונות לOCZ עם תיזמונים הדוקים יותר נוצרה לי האפשרות להעלות את תדר עבודת הזכרונות ל460 מה"צ אך תדר המעבד ירד ל2.75 כי עברתי ליחס של 1\1. (הבאס כרגע 230) מה עדיף? זכרונות מהירים יותר ומעבד מוחלש או להיפך? יש לציין שאם אבחר להאיץ את המעבד אוכל להוסיף עוד 512 מגה ישנים של הGOLDEN DRAGON (במחיר העלאת תיזמון קטנה של הOCZ).
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי עכשיו לעשות OC דרך התוכנה של MSI. הצלחתי לעלות ב 100MHZ את הזכרון והליבה. (מ 810 ל 910 ומ 1250 ל 1350) אחרי שניסיתי להוסיף עוד 60 לכל אחד, כדקה וחצי אחרי שאני הפעלתי את התוכנה של המאמץ: ATITOOL, הופיע מסך עם תמונה אפורה ריקה והייתי צריך לכבות ולהדליק את המחשב מחדש. לפי מה שאני מבין זה נגרם מפני שהעליתי יותר מדי. השאלות שלי הן כאלו: 1. האם זה מסוכן שקורות התקלות האלה? (המסך הקופא והצורך בכיבוי והדלקה מחדש) 2. יש דרך אחרת לבדוק את ההמהרה בלי להתקל בזה אלא ע"י אינדיקטור אחר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
הכרטיס מסוג GIGABYTE 6600GT מגיע לטמפרטורה של 63 מעלות בזמן מנוחה ועובר בכיף את ה70 בזמן מאמץ.. אין ניתן להוריד את הטמפ הזאת למשהו יותר סביר? אמרו לי לקנות משחה טרמית arctic silver 5 למרוח על איזה 4 ריבועים שחורים שנמצאים על הכרטיס וזה אמור לעזור.. אז אני שואל כאן האם לעשות את זה ובכמה זה יוריד לי את הטמפ? אם לא מה אתם ממליצים? תודה..
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי מחשב עם AMD ATHLON XP 1700 מפלונטר. המעבד עובד בטמפרטורה של 53 מעלות עם דלת פתוחה, כאשר אני נוגע בHSF (סטנדרטי SPIRE) הוא קר. יכול להיות שאין מוליכות טובה בין המעבד לHSF? והאם למיטב ידיעתכם PLONTER שמים גריז טרמי על הליבה במחשבים המורכבים או מסתפקים במדבקה הטרמית? ואם אנחנו כבר כאן על מה אתם ממליצים AX7 או VOLCANO7PLUS ? וכמה הם יכולים להוריד לי את הטמפרטורה של הליבה? (סטוק לא קטן של שאלות , אבל כבר למדתי לסמוך עליכם שתענו)
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה,לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם המפרט הבא TWINTECH 9600GT E8400 ASUS P5N-D GEIL 2X1024 4-4-4-12 CM 690 וכעת אני רוצה לשדרג אותו במקצת-לקנות עוד 4 מאווררים למארז(שיהיו סך הכל שבעה,עם השלוש שאיתם הוא בא),לקנות קירור למעבד שיאפשר לי להגיע ל 4GHZ יציב בכל מצב,עוד שני סטיקים זהים של זכרון ועוד כרטיס מסך למערך SLI. ועכשיו לשאלות: קודם כל-הייתי רוצה לדעת כיצד מחברים את המאווררים-אני מניח שאם חיבור ה4 פינים הרגיל,אבל הבעיה היא שיש לי כאלה סך הכל 6 בספק,ויהיו לי שבעה מאווררים-האם אני אצטרך לקנת מפצלים? או שהמאווררים יבואו עם החלקים הנדרשים? עוד שאלה לגבי המאווררים-האם יש הבדל רציני בטמפרטורות בין ה"מפלצות" שמביאות זרימה לש 70+CFM,עם דציבלים של קרוב ומעל 30,לבין המ…
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
המוכר בחנות שאני קונה ממנה עשה אוברקלוק עם החלקים האלה: מעבד: 1800+ לוח אם: kt-400 של ג'יגה בייט וזכרונות: 512 mb מהירות, 2700 pc (של חברה בלי שם בכלל אבל הוכיחו את עצמם!!!) הוא הצליח להגיע ל-2600+ האם זה נחשב לאוברקלוק רצחני?!
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי, העמדתי אותי והמאוורר (Thermaltake Silent 1156) פשוט נפל (למזלי הכרטיס הגרפי בלם את הנפילה....) ניסיתי לחזק את החיבורים כמה פעמים אבל הוא פשוט לא מחזיק מעמד. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ראיתי באתר זיגזג חלון למחשב מה זה עושה ואיך מרכיבים אותו? חותכים את המארז?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עשיתי ניסוי קטן. העליתי את ה FSB מ 200 ל 215 מגה הרץ, והרצתי 3Dmark 2005. בסופו של דבר היה לי שיפור של 3 נקודות. מ 3456 ל 3459. נשמע הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
SF 2 SF 2 SF 2 ? כמובן שאני לא מדבר על שיקול כספי אלא רק על עוצמה/ביצועים. אז מה הכי משתלם ? Vantec Tornado 80MM Fan ZALMAN FAN ZM-1 80MM Vantec ThermoFlow 80MM Smart Spire 80MM Case Fan Ball Bearing ThermalTake SF 2 ENERMAX 80MM RPM Adjustable Fan Antec 80MM SmartFan אם יש לכם המלצות אחרות אתם מוזמנים להגיב... ועוד שאלה, האם זה יהיה חכם להתקין מאורר על גבו של אחר ? DUAL FAN Shoot it people !
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ההודעה הקודמת נמחקה הודעה חדשה - שיא מעלות של מעבד: טוב החלטתי אני חייב מאוור למעבד דחוף בבקשה המלצות אתם פשוט לא מאמינים מה היה החום של המעבד שלי היום נחשו 55? 60? 65? לא!!!! 74 מעלות !!!!. אתם נגנבים בהתחלהסתם לחצתי ctrl+alt+del כדאי לראות כמה העומס של המעבד, בדר"כ זה בערך 0-5 % אבל אצלי ללא שום תוכנית ברקע זה היה 60 אחוז !! לא האמנתי ולא הבנתי למה חשבתי מה זה יכול להיות, ואז חשבתי לבדוק את החום, פתאום אני פותח את התוכמה ורואה 74 מעלות (בדקתי בתוכנה הזאת שחכתי איך קוראים לה sidra נראה לי או משהו כזה). טוב בקיצור ראיתי את זה ישר כיביתי את המחשב. אחרי דקה הדלקתי עוד פעם את המחשב כדאי להיכנס לביוס לראות אם זה באמת חם כל-כך או שהתוכנה מזייפת אני נכנס לביוס ואני רואה 70 מ…
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
HELP!!! איך אני מנסר שפיצים כאלו שיש לי מסביב מאוורר? חתכתי עם פלייר תגריל האחור כי הוא הרעיש... הנה תמונה: מה הדרך לחתוך את זה? תודה לכל מי שיעזור
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ לקירור טוב של הכרטיס? (אבל עדיף שיהיה פאסיבי) ואם אנחנו כבר פה, האם יש צורך להוסיף מאוורר ל-Ultra-120 eXtreme? תודה
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
התחלתי לעשות OC לכרטיס דרך הקאטאליסט שמה בחרתי בAUTO TUNE, מה שהעלה את הכרטיס ל-690(ליבה) ו1110 בערך(לזיכרונות) ואחר כך המשכתי לעשות דרך ריבה טונר. מ723 בליבה מתחילות הבעיות. אני מקבל ב3DMARK ובכל משחק הודעת שגיאה של VPURECOVER . כרגע אני על 718 לליבה ו1151 לזיכרונות. הטמפרטורות נעות בד"כ בזמן מאמץ בין 50-55(55 לעיתים נדירות מאוד). אני עם קירור S1 ACCELERO ומאוורר 120MM מחובר אליו. הייתי רוצה לדעת, בעיקר ממישהו שיש לו את הכרטיס(יש לי של ספיר האדום הרגיל) האם יש אפשרות להגיע איכשהו ליותר. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי צינורות נחושת בבית שהבאתי במטרה שאולי אני אוכל לעשות איתם משהו לגבי קירור. יש לכם רעיונות מה אני עושה איתם ?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ברשותי מעבד אינטל, פנטיום 4 1700 MHZ... עכשיו כחלק משידרוג של המחשב שאני רוצה לעשות (הוספת זיכרון ואולי גם מאורר) החלטתי שאולי גם OC למעבד יהיה טוב... בממוצע הטמפ' שלי הם: מעבד: 35-36 לוח אם: 30-31 כרגע נתוני המחשב: מעבד ^^^ לוח אם ישן של FC 2 סטיקים של 128 DDR 400 MHZ שפועלים על 266 CAS 2 (הגג שהלוח תומך) ג'פורס 2 400MX (אולי גם לו ניתן איזה OC - לא יודע אבל אם כדאי בכלל) WD 40G 5400RPM ועוד הארד דיסק שאינו מחובר XP SP2 במחשב יש לי מאווררים: על המעבד בספק אחד קטנצי'ק ביותר בסוף אחד רגיל בהתחלה הטמפ' שלי לא ממש גבוהות... במיוחד מכיוון שאתמול בעזרת מכונה ניקיתי את המחשב ביסודיות רבה! רציתי לדעת אם אני אצליח לעשות OC טוב למעבד (נגיד עד ה2000 MHZ). מה דעתכם? כמובן שאני שואף …
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איך הקירור accelero xtreme לכרטיס HD4870X2 ? ורציתי לדעת אם אני בא עם המחשב שלי ל KSP (לא קניתי מהם את המחשב) אם הם יכולים להרכיב לי את הקירור על הכרטיס? או שאני צריך להרכיב אותו לבד?
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה דעתכם על DD3 מומלץ או בזבוז? 8gb 800hz מהסוג הפשוט ב 1200 שקל או DDR3 1333 1GB ב1000 שקל... ההבדל יורגש בישומים שאנו משתמשים (בעיקר משחקים).. או שעדיף כבר נפח??
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
והכותר של XBIT הוא: Three Gems for an Overclocker: AMD Athlon XP 1700+, Intel Celeron 2GHz and Intel Pentium 4 1.8A GHz מאמר הסוקר את המעבדים שהם " רבני חן " להמהרה - מאתר xbitlabs , והלינק: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/3gems-oc.html/
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג למחשב(המפרט דרך cpuz בתמונה המצורפת) ורציתי לדעת מה הן הטמפ' שכדאי לי להישאר בהן,והאם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג יותר גדול או להקטין את העוצמה.אם זה חשוב הבאסראטיו שלי הוא 13 והכרטיס מסך שלי הוא onboard ועליו אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג(כי הוא ישן).[אל תצחקו על המפרט המעפן] [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני חדש פה ובמיוחד באוברקלוקינג אני ראיתי שמישהו העלה את מהירות המעבד שלו ב800 מגה הרץ ואני רווצה לדעת איך לעשות את אותו דבר עם המחשב שלי אז בבקשה תפנו אותי למדריכים בנושא זה אגב המפרט שלי הוא זה: 3ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה , MB512 DDR PC3200 400 MHZ ,לוח אאם ASUS P4 P800S SE תודה רבה לכם.......
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר התייצעתי בעבר בנוגע לאוברקלוק וכעת יש ברשותי מידע חדש אותו ארצה לחלוק עימכם ואשמח לקבל יעוץ ועזרה. אז היום התקנתי את הביג טייפון שקניתי (וגם את הזלמן לכרטיס מסך). אני חייב לציין קודם כל שהזלמן VF700-CU הדהים אותי! עד עכשיו היה ברשותי קירור סטוק על כרטיס מסך של XFX גיפורס 6600GT על אפיק AGP 8X. הטמפ בIDLE הייתה על 49~51 מעלות קבוע, מאמץ לא עבר את ה56~60. כעת,ה אחרי ההתקנה הגעתי בIDLE ל41 מעלות! כאשר בLOAD זה לא עובר את ה46~50. פשוט מדהים מה גוף קירור מעולה כזה ומשחה טרמית חדשה (AS5) יכולים לעשות! הבאסה היחידה היא שלא היה ניתן להרכיב את הגופי קירור הקטנים (היטסינקים קטנים כאלה) לזכרונות. (יש 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס שלי 128MB סה"כ. DDR3) הם הפ…
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-