אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר למעבד? מישהו יודע מהו קירור האוויר הכי טוב למעבד? והאם הnoctua שקט?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי elixir 2 x 256 3200 3.0-4-4-8 והם עובדים כרגע על באס של 192.. (384) וקיבלתי בpcmark2002 memory score:8450 אני חשוב שזה לא רע .. . מה אתם אומרים ?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את הגודל של המאורר שלי חיפשתי על המאורר ולא כתוב עליו אותו כתוב power logic model:pl 80s12m מישהו יכול לעזור לי??? דחוץ!! תודה!...
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם אפשר להחליף מאורר ל Volcano 7 +למשהו (הרבה) יותר שקט - אפילו על חשבון תוספת של עוד 3-4 מעלות? אם כן, אז מה מומלץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, האם קיים Water Block ל HD4850 X2 ? אם כן , אפשר להפנות איפה (גם שזמנות מחו"ל זה בסדר)
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G ds3 CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.285 בבקשה עזרה אני מפחד להרוס את הלוח-אם אגב המעלות של ה CORE בסדר גמור הם כמו של ה TAT כמעט [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מעוניין בקירור לסוקט 775, תקציב 80 ש"ח. לאחר חיפוש קצר ב skypc (עדיפות לחנות זו, כי אני מבקר בא השבוע בכל מקרה) מצאתי את הקירור הבא: GlacialTech Igloo 5600 PWM: http://www.skypc.co.il/pl_product~Igloo5600~18~0.htm 76 ש"ח. 1. איך הוא? 2. הוא בא עם משחה טרמית? 3. יש הצעות לקירור בתקציב (80 ש"ח) יותר משתלם/מומלץ/טוב? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מפרט מחשב [מפורט בהמשך] מחנות שלא ננקוב בשמה כרגע (הניחוש לא קשה מדי) שמבטיחה לבצע אוברקלוקינג של 30-40% אצלם ולספק אחריות מלאה על המחשב למרות זאת. התקשרתי לוודא את הפרטים כאשר הדגשתי שהאובר קלוקינג חשוב לי ואם צריך לשפר בשבילו חלק או שניים אני אשמח, לכן קניתי קרור יקר וזכרונות 1600MHZ רציתי קלוק יותר נמוך אבל הכניסו לי לראש שאסור לעבור את ה 1.5V ואלה הזכרונות שהתאימו להגדרה הכי טוב. התלהבתי וקניתי מהם... לאחר 10 ימים התקשרו אלי היום להודיע שהמחשב מוכן, שאלתי מיד על האובר קלוקינג ואמרו שלא הצליחו לבצע: "המחשב נפל". שאלתי למה ונפנפו אותי בזה שזה לא תמיד עובד , התעקשתי (אני אולי לא מבין באובר קלוקינג אבל לא דביל גמור) ואמרתי שיש רק שתי אפשרויות : 1. שהרכיבים ש…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להשקיט שני מחשבים שיש לי האחד בסלון ומשמש לסרטים ואחר באולפן מוסיקה כאמור, המחשבים כבר קיימים ועובדים. מישהו יודע להמליץ על פתרונות? האם קניית מארז שקט תייצר הבדל משמעותי? (המלצות על מארזים?) אודה לכל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני לא יכול לגרום לזכרון לעבוד על יותר מ133מה"ץ (266) ללא OC. יש לי מעבד שהבאס שלו הוא 400מה"ץ והלוח לא נותן לי להחליף את המחלקים של הזכרון. האפשרות היחידה היא: 3:4, אלא אם כן אני משנה את הN/B Strap למשהו יותר גבוה מ400 אבל אז הזכרונות נעשים עוד יותר איטיים אם אני לא עושה OC גדול במיוחד. ההגדרות הכי טובות שמצאתי למהירות 2.4GHz היא: FSB: 120 N/B Strap: 400 CPU:DRAM: 3:4 (אין לי אפשרות אחרת!!) Speed: 2.4GHz Voltage: 1.575 DRAM: 160 (320) Temps: 45 - rest 55.5 - full load ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות בביוס, כל מה שאפשר ולא הצחתי להגיע למהירויות גבוהות יותר של הזכרון ללא OC נוסף. עשיתי בדיקה ב3dmark01 אחרי OC ל2.4: התוצאה בלוח הECS הקודם שלי לאחר OC ל2.2, זכרונות שעובדים על 27…
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי Epox 8kda3j Nforce 3 250gb השאלה האם אני יכול לחבר עליו את הטייפון הגדול האם יש לי חורי עיגון בלוח? פשוט אני לא ממש רוצה לפרק את הלוח כרגע כדי לבדוק, זה סיבוך במארז שלי. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת עם הטמפ' במחשב שלי תקינה, המפרט בצד. חשוב לציין שאין במערכת OC בכלל, ושהמערכת לא היית במאמץ כאשר התמונה צולמה. תודה לעוזרים !
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
עשיתי OC ל6600GT שלי והמהירות האחרונה של הליבה שהיתה יציבה היתה 561 ראיתי אנשים בפורום הזה ובפורומים אחרים שהגיעו למהירויות גבוהות בהרבה בלי שינוי מתחים האם נפלתי על ליבה דפוקה או שאני עושה משהו לא נכון? נ.ב. האי יציבות מתבטאת בכך שבזמן שאני מריץ את 3DMARK באחד המבחנים הוא נתקע לכמה שניות
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל אני חשבתי על הקירור של THERMALRIGHT IFX + שלושה מאווררים של 1600/900 RPM המערכת שתעבור OC היא כזאת : מעבד E8400 לוח אם Asus rampage formula זיכרון G.Skill 1066 MHz 2X2048MB PI ספק Thermaltake Thoughpower 750W כרטיס מסך Gigabyte HD4870 512MB 2 דיסקים קשיחים של 500GB ובעתיד גם CF ל4870 עכשיו האם מוגזם לקנות IFX אם שלושה מאווררים? אין שום בעיה אם כסף , אבל אני לא רוצה לקנות סתם , המחיר של IFX ועוד שלושה מאווררים הוא כ600 שקל , האם קירור מים במחיר כזה יהיה יותר טוב? תודה רבה לכולם מראש , ושוב הOC שמתוכנן למעבד הוא לסחוט את המיץ ממנו ( בגדר היציבות כמובן )
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום! אני וחבר שלי רוצים לקנות שני קטודות (אני ירוק והוא כחול), אז הזמנו זוג ב-180 ש"חואני ממתין לזה כבר 14 יום (המקסימום שהחנות אמרה זה 10 ימים ואני מעוצבן), ובכל פעם שאני מתקשר הם אומרים שיש בעיות אצל היבואן והוא לא רוצה לתת להם את זה וכדומה.. נמאס לי כבר לחכות, אם חברה קובעת זמן מקסימלי, שתעמוד לזה, ואם יש להם בעיות אז שהם ישלמו על זה לא אני, זבש"ם. אני חושב לקחת מחנות אחרת, אבל יש שמה שתי קיטים של קטודות: THERMALTAKE PerfectLight SoundControl cathode kit ב- 111 ש"ח וSUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - ב-130 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש הבדל מבחינת עוצמת התאורה בין שני המנורות, חוץ מה שבטרמלטק אתה מקבל את הבקרת קול. האם המנורה של טרמלטק מגיע עם מפסק שאפשר…
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 140mm עם תאורת LED כחולה הכי טוב מעדיף משהו שקט אבל ביצועים יותר חשוב לי אשמח אם תציעו כמה סוגים שאפשר להשוות ביניהם. המאוורר לא חייב להיות מהארץ אני יכול להזמין מחול.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמעט 50 מעלות לא בעומס מלא אלא רגיל בלי איזו תוכנה שבכוונה מעמיסה עליו האם זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מה הטמפ' הממוצעת הרציונלית של הרכיבים הבאים? לוח אם מעבד CPU כרטיס מסך GPU הארדיסק ובמצב מקסימום עד איזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק לחומרה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש קודם כל, למי שנכנס בכדי לעזור לי! אוקיי אז ככה, פירסמתי כבר דיון בקשר לבעיית התחממות שהייתה לי על המעבד עם הקירור הנ"ל Artic Cooling 7 Freezer, עכשיו יש לי מעבד Q6600 ללא המהרה - אני גם לא אוכל לעשות, יש לי לוח אם של אינטל DP35DP. העניין הוא שהמעבד הגיע לי לטמפ' מטורפות במנוחה של עד 85.. זה היה מטורף פשוט.. פעם אחת אפילו שצרבתי הוא עשה ריסטרט מרוב שהוא התחמם. עכשיו כשהלכתי לSKYPC אמרו לי כי אחד הצלעות שבורות וכי צריך לקנות מאורר חדש קניתי, עכשיו שמרתי את הישן שאחד הצלעות שבורות - חשוב לציין שכל המאורר וגוף הקירור בסדר.. פשוט ישנם 4 "ברגים" "צלעות" או מה שזה לא יהיה.. שמסובבים ללוח אם ואז זה יוצר מין "ואקום" על המעבד ומעביר לו את הקור.. עכשיו כל צלע …
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך אמרתי שאני אעשה את זה, קצת התעכבתי אבל היו היה לי קצת זמן והרכבתי את הסיילנסר, הפירוק + ההרכבה לקחו לי לא יותר מ10 דקות... והתוצאות לפניכם: הטמפרטורה במצב מנוחה : 40 מעלות. במצב מאמץ: לא עובר את ה55 מעלות (עם מארז פתוח במאמץ זה לא עובר את ה48 מעלות!) תמונות: הקונקטור של החשמל לא מתאים, אז אני מחבר אותו לקונקטור בלוח-אם עם מתאם מאולתר. מאחורה הייתי צריך לחבר חזרה את הברזל שמקרר את הזכרונות מאחורה, פשוט חיברתי אותו עם ברגים של ספק בינתיים הצלחתי להגיע ל9009 נקודות ב3DMARK 2005 : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1125196 אולי כשאני אחזור לOC למעבד וללוח זה ישפיע לטובה על התוצאה ( גם שיפור קטן יתקבל בברכה )
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג (דרך הביוס שיניתי מ200 ל250 הפעלתי מחדש והמחשב לא עולה! כלום המסך נשאר ריק (הוא מחובר) פשוט דלוק אבל לא עובד כלום! חייב עזרה דחוף ! תודה.
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מה דעתכם על DD3 מומלץ או בזבוז? 8gb 800hz מהסוג הפשוט ב 1200 שקל או DDR3 1333 1GB ב1000 שקל... ההבדל יורגש בישומים שאנו משתמשים (בעיקר משחקים).. או שעדיף כבר נפח??
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לפני כחודשיים, אני עדיין מחפש דרך לקרר את התנור שלי ולכן אני מעוניין בקירור מים. אני מעוניין במערכת שלמה (כ.מסך+מעבד) בתקציב של 600 שקל, למרות שהתקציב מגביל לכן אני מניח שחריגה היא אפשרית. שימו לב שבמפרט שלי מימין, מצויין שאני כרגע עם Big Typhoon VX אך הטמפרטורות גבוהות מדי: האם המערכת הבאה, כפי שהמליצו בסטיקי של קירור מים היא האופציה הכי זולה עבורי? או שישנה מערכת תקציבית שתענה על צרכיי? בנוסף, הנה תמונה מהמארז שלי:
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הזיכרון עובד יציב גם ב 280 אבל המעבד שלי תוקע זה לא בטוח שכול הזיכרונות Uccc יגיעו ל 270+- אבל למי שלא רוצה להוציא הרבה על זיכרון זו בהחלט הבחירה המושלמת....
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הצד עם החלק הכסוף לבין זה עם השחור??? ועם כן אז בבקשה לפרט :asthanos: יש לי גם בעיה בחיבור של הfan bus אם מישהו בנה אותו בבקשה עזרה אני לא מבין איזה נגד בידיוק צריכים בחלק שבו מורידים את הואלט מ12 ל 9 אז בבקשה חברה עזרה! אני לא יודע מאיפה הוא מקבל ומאיפה מוציא בבקשה תסבירו מהו כל צד.....
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-