עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה להגיע ל3.5 ghz בלי לעבור למעבד את מתח בסביבות ה1.22 וגם יצרתי מחלק של 1:1 ועכשיו אני עם הזכרונות על 800 והם בלי קירור שאני ממשיך תאוברקלוק אני יעבוד ת800 זה עלול להזיק להם ? טמרטורה במאמץ לא עובד את ה68

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by shayw,

האם ATI למדו או שה HD4830 יסבול גם הוא מבעיית חום במצב סטוק כמו אחיו הגדולים?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by idos100,

שלום החלפתי לאחרונה את המאוורר של הכרטיס מסך למאוור מאותו סוג מכיוון שהוא היה רועש. 1)הטמפ' שהיו בכרטיס שלי אז היו בין 33-37 במנוחה(ac cooling one fan) ועכשיו אחרי שהחליפו לי כרטיס הטמפ' במנוחה הם:40-42 ואני לא מבין למה כי זה אותו כרטיס.. האם זה משפיע על חיי הכרטיס או ששינוי כזה בטמפ' לא משמועתי? 2)יש לי בעיה שלפעמים שאני מכבה את המחשב ומדליק אחרי כמה זמן הכרטיס נתקע בדקתי את זה בכך שפתחתי את המארז שהמחשב פעל ועצרתי לשנייה אתה המאוור,הייתם מצפים שהכרטיס יחזור להסתובב אחרי זה אבל לא הוא נתקע וזז בתנועות קטנות במקום הלוך חזור(כמו פרכוס). כשזה קורה הכרטיס מגיע למטמפ' של 100 ומשהו מעלות ואז הוא נכבה וזה כבר בעיה יותר מטרידה למרות שהיא קורת בתידרות של פעם בשבועיים ואז אני צריך…

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by Kirma,

שלום :] הספק היה עושה רעש ולכן ניקיתי אותו מאבק עם פן ועכשיו בקושי שומעים אותו.. הסתכלתי ב AIDA64 והוא מראה לי שהמאוור של הספק עובד על 1000RPM, זה הגיוני ? או שהרסתי את המאוורר או משהו עם הפן ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by Achilllles,

אני מחפש מאוורר 140mm עם תאורת LED כחולה הכי טוב מעדיף משהו שקט אבל ביצועים יותר חשוב לי אשמח אם תציעו כמה סוגים שאפשר להשוות ביניהם. המאוורר לא חייב להיות מהארץ אני יכול להזמין מחול.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by Second Edition,

שלום לכולם ( היי אני חדש כאן ) יש לי מעבד E7300 , עם המערכת להלן : מאחר ואני חדש כאן עשיתי חיפוש על מהו אוברקלוקינג פה ובגוגל ואיך עושים אותו , לאיזה מצבים או טוב ואילו לא . מצאתי כמה תשובות שזה גורם למעבד לעבוד מהר יותר ( בתדר גבוה יותר ) . תוך כדי הורדתי RealTemp , וברגוע הוא יושב על 40 ~ מעלות . אם אפשר הסבר יותר מורחב על אוברקלוק , ואם כדאי לי לעשות אותו ? ברור שבלבל אותי קצת כל העניין ולפיכך כל עזרה תתקבל בשמחה .

7. Started by X-Gamer,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי, סתם כדי להמהיר אותו קצת. השאלה האם יש פוטנציאל בחומרה הזו asus p5kpl-cm E5200 Kingston 1GB DDR2 667Mhz Kingston 2GB DDR2 800Mhz axle 9600GT 1GB הבעיה שנראית לי היא הספק כוח EZCool 400 אני אוכל להעלות מתחים עם כזה ספק? הכל עם קירור סטוק שמגיע עם המוצרים. למרות שהטמפ' לא נראות לי כאלה גבוהות. המעבד נמצא בדר"כ על 45 +- מה נראה לכם יגביל אותי ראשון?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  8. יש לי קירור של TWIN TURBO ניראה לי של arctic cooler ומאז ששמתי אותו הטמפ של הזכרונות גבוהה מאשר כשהיה לי את הקירור סטוק יכול להיות שזה מפני שהדבק של הקירור הפסיבי לא מחזיק כל כך. עם מה כדאי לי להחליף את הקירור הפאסיבי שם? או אם אפשר לחזק את הקירור הנוכחי איכשהו? בלי מאמץ הזכרונות על 70 מעלות בGPUZ (גירסא 0.3.1)

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by Access Denied,

החברה ב-thermaltake לא קמים מהשולחנות שם לשנייה.. וזה הפלא החדש שלהם: הוא נקרא SpinQ אז נכון שהוא לא הקירור הכי טוב ויעיל בעולם, אבל לעזאזל הוא יפה.. ביקורת: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Freview2k8.blogspot.com%2F2008%2F10%2Fthermaltake-spinq-cpu-cooler.html&hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  10. מעוניין במשהו שקט מאוד,קיבלתי הצעה מחבר לקחת של noctua D14 למעבד ולקנות גם מאווררים שלהם. לצערי יקר לי 90 שקל מאוורר אחד

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by lidani69,

המעבד שלי הגיע כבר ל79 מעלות (PENTIUM D 930על לוח P5WD2-E PREMIUM). זה עם הקירור המקורי והלא יעיל כמובן... אני מעוניין לקנות לו קירור חדש וחזק (חשבתי על TERMALTAKE BIG TYPHOON) שאלתי בKSP ואמרו לי שאני לא יכול להרכיב אותו אצלי כי צריך מארז FULL TOWER או משהו כזה ושלי ATX אם אני לא טועה..... אם אפשר איזה הסבר קצר והמלצות לגבי אמצעים לקירור המעבד בכיף.... ותודה מראש...

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  12. תראו שמתי לב שכאשר יש יותר מאווררים במחשב כך מהירות המאוורר של המעבד ואלה שמחוברים ללוח יורדים האם זה בגלל המספר של המאווררים הנמצאים במחשב לפי מה שאני חושב זה בגלל שיש צריכה יותר גדולה מהספק ולכן הוא מחלק את זה האם אני צודק?? אם לא מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by beekiller,

שלום חברים רכשתי את המפרט הבא GIGABYE 965-DQ6 E6300 1.86GHZ 2GB RAM KINGSTON VALUE RAM 667MHZ GF7600GT האם ניתן פה לעשות אוברקלוקינג של נגיד 20% ללא סיכון מיוחד? אם כן איך בדיוק עושים ומה צריך לעשות? אני משתמש במאוורר למעבד של אינטל שהגיע איתו תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by dennis14,

עוד מעט אני קונה Gigabyte 6800gs pci-e ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק כבד/גדול/מכובד החלטתי לקנות לו את הקירור Thermalright V-1.(אם יש לכם הצעות טובות יותר לטווח של עד 250 ש"ח אני פתוח אליהן) יש לי 2 שאלות: 1.האם הקירור הזה יתאים לי לכ.מסך? 2.לכמה לדעתכם אני יוכל להגיע באוברקלוק עם קירור זה? לינק לקירור - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 לינק לכ.מסך - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={59D3E8A3-663B-4E5B-9E7C-367764971662} זה מאד חשוב לי, כי אני מתכנן לקנות אותו עוד מעט אם הוא מתאים.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  15. זה היה כתום .... זה היה יפה ... זה קרץ לעין ... עש לי מחשב פנטיום HT 3 478+ 512 זיכרון לוח אפ ASUS P4S800D יש לי רק מאורר אחד שמכניס אוויר למחשב (120) ה HD חמים במקצת (ללא מאמץ...) Sensor Properties: Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 55 °C (131 °F) Aux 54 °C (129 °F) 5700 GPU 51 °C (124 °F) GPU Ambient 41 °C (106 °F) WDC WD800JB-00ETA0 43 °C (109 °F) WDC WD2500JS-00MVB1 44 °C (111 °F) Cooling Fans: מאורר של המעבד 1929 RPM מאורר של 120 בדיוק מעל ההמעבד בגוף 1520 RPM 1442 RPMמאו…

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by liorrozenbeg,

אני רוצה לדעת את הגודל של המאורר שלי חיפשתי על המאורר ולא כתוב עליו אותו כתוב power logic model:pl 80s12m מישהו יכול לעזור לי??? דחוץ!! תודה!...

17. Started by KoM,

לא בדקתי אף פעם...

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. Started by shahar_d,

שלום אני די חדש פה אני מתעניין בכל הנושא של הmodding הגעתי לפה דרך הפורום של signup למי שמכיר יש שם מספר מדריכים על modding נדלקתי על זה ישר והם המליצו עליכם כאתר חומרה רציני שמתעסק בדברים האלה. מה שרציתי לשאול זה מה אני צריך לדעת בשביל לעשות modding של קירור למשל ( באתר של signup יש מספר מדריכים בנושא אבל רציתי לשמוע דעה נוספת ) תודה מראש שחר.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by Stranger,

כשאני נכנס לביוס לבדוק אין לי רישום טמפרטורות משום שאיו לי חיישן אולי יש איזה תוכנה או דרך מסויימת לדעת את הטמפ'? כנ"ל לגבי הכרטיס מסך...! תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by HFDO5,

היי אנשים אני זוכר שהיה מדריך לעשות מהצג LCD הישן הזה של הטורבו במחשבים הישנים צג לטמפרטורה שמתחבר ל LPT מישהו יודע איפה זה היה? חפישתי לפני לא מצאתי ממש.. : תודה

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by Maurice,

עכשיו גמרתי להרכיב מחשב חדש עם מעבד XP2500+ עם קירור: Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD . המעבד מתחמם מאד. המחשב נדלק על 60 מעלות ועולה ל80 והלאה. המאוור מגיע רק ל3200 3300 סיבובים בעוד שבמפרט של ספייר כתוב 3500 -4200 +- 10%. משהו פגום?

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה, באילו מקומות כדאי לי למקם את המאווררים החדשים? תודה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by Torn,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי את הכרטיס הנ"ל (יד 2) במחיר של 450 שקל. כמובן שיש עליו עוד אחריות של שנתיים! בכל מקרה שמעתי הרבה ביקורות טובות על יכולות הOC של כרטיסים שמבוססים על הצ'יפסט 7900GS. אז צפיתי לאיזה OC נחמד. בכל מקרה הצלחתי להגיע עם הכרטיס לתדרים של 600 לליבה ו1800 לזיכרון, לדעתי זה OC מדהים בהתחשב בעובדה שהמהירויות שלו בסטוק הם 430 על 1300, וכמובן שכל זה על קירור סטוק. יש לי שאלה בנוגע לנזקי OC לטווח הארוך, אני יודע שכרטיסי מסך בניגוד לזיכרונות/מעבדים אלו רכיבים שיכולים להיהרס! ולמרות שיש לי אחריות, לא ממש בא לי להתחיל את התהליך המייגע של לבכות לחנות. השאלה היא, בהנחה שיש לי ספק טוב, ושהטמפ' במאמץ לא עוברות את ה70 מעלות, אין שום סכנה בביצוע OC כזה לכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by kobihaz,

שלום רב לכם!!! אני חדש באתר הזה אבל קיבלתי המלצות קניתי עכשיו את הלוח RAMPGE EXTREME ואת הכרטיס מסך 4870X2 אמרו לי שבישביל שאני ינצל את הכרטיס מסך אני צריך לעשות אוברקלוק רציני למעבד עכשיו רציתי לדעת מהיכן אני יכול לילמוד איך לעשות את זה?תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by Imbernir,

http://usa.asus.com/products/pccomponents/cooler/gaming/starice/overview.htm מה אתם חושבים על הקירור הזה? הרבה אנשים אומרים שזה הדבר הגדול הבא (גם בקירור וגודל) ומגיע ועובר אל הביצועים של ההיטסינקים החדשים של Thermalright. אני חושב על לקנות אחד אבל אני לא מוצא שום השוואות של זה...כי זה גם די חדש. המקום היחיד בארץ שמצאתי את זה בwww.lamir.co.il למישהו יש השוואות?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים