עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hwfhwf,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX - מעבד Xtreme Thermalright Ultra 120 Xtreme - קירור מעבד Asus Rampage Formula - לוח אם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - מאוור Corsair 650TX 52A @ 12V - ספק כוח Western Digital 500Gb 16MB AAKS X 2 - דיסקים קשיחים Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail X 2 - כרטיסי מסך בCF Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS - מארז Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail - צורב A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 -זכרונות Creative X-Fi FATAL1TY Platinum Champion Edition - כרטיס קול מחנות שלא אזכיר את שמה רק אציין שהשירות היה מ…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by tamir2,

שלום לכולם!! יש לי ge force 4 mx 440 64 mg ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. לפי מה שראיתי.. והבנתי.. המערכת קירור שנמצאת על הכרטיס לא מקררת אותו בצורה טובה לכן אני רוצה להחליף את המערכת קירור.. אז לכל מי שיש הצעה למערכת קירור.. עד 120 שקל.. שיתוב לי ! תודה לכל מי שעזר לי!!!!!

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by אדם לוי,

מה מספק ביצועים טובים יותר בOC ובכלליות מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  4. כמו בכותרת, בא לי סתם לבצע אוברקלוק ורציתי לדעת אם הלוח שלי בכלל מתאים לזה.. פרטים על הלוח. http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  5. חוץ מהפלסטיקים השחורים שצריך לסובב, יש שיטות קצת יותר מתוחכמות או לפחות יותר עמידות לגופי קירור למעבד? (הפלסטיקים הלבנים בקצה לפעמים מתפצלים לי).

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by omrid14,

מפרט בצד <----------- טוב עשיתי OC הכל טוב ויפה אני עכשיו על 3.81GHZ העלתי 800MHZ . > תמונה > http://www.siz.co.il/my.php?i=aozlmtlgj5fn.jpg ניסיתי להעלות עוד וזה כבר מתחיל לגמגם.. עושה שגיאות מערכת בוינדוס וכו? לא העלתי עדיין שום מתח לא נגעתי בכלום רק בFSB ... הגמגומים של המחשב שהוא עושה שגיאות וכאלה זה סימן שצריך להתחיל לשחק עם הוולטים וכל זה? אם כן. איפה בביוס אני מעלה את הולטים ולכמה אני מעלה??

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  7. הלוח שלי הוא EPOX8KDA3J זכרונות ADATA ויטסטא 500 MHZ 512X2 מעבד amd 64 3200+ 754 אני לא מצליח לעבור את ה 2340 עם המעבד (2200 סטוק) אפילו 250 על מכפלה של 8 לא הצלחתי משומה(הצלחתי 242) ומצד שני לא הצלחתי גם 220 כשהזיכרון על 100 MHZ (1:2) לא ניסיתי העלאת מתחים כי בכזה או"ק קטן לא נראה לי שצריך.. הסטפינג שלי הוא DH7-CG מה שכן, ניסיתי עם חבר שלי (יש לו לוח DFI UT 250+ ) לשים אצלו את המעבד שלי והזכון, אותה בעיה, הורדתי את המעבד ושמתי את המעבד שלו (בלוח אם שלו) והצלחנו להגיע בכיף ל250 (זכרון על 500 ומעבד על 2400 בערך, יש לו מעבד 3000+) האם המעבד שלי הוא הבעיה או הלוח אם ? (הייתי צריך לבדוק עם החומרה שלו [יש לו כמו שלי רק מעבד 3000+ במקום 3200+ ז"א אותו זכרון] על הלוח שלי, ופ…

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by danyboy,

שלום, המאורר צד במארז שלי (80) יצא משימוש, מה שהייתי רוצה לדעת: 1) יש בעיות מיוחדות עם המאורר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11425 ?(הכי זול שראיתי) 2)במארז יש מאוררים נוספים (עוד 1 (80)+ של הליברטי + מעבד(92?)+ כ.מסך ) עד כמה משמעותית הסכנה של הצטברות חום *? * מה שאני באמת רוצה לדעת : עד כמה דחוף לשים חדש? המחשב בשימוש שוטף ונראה לי לא רק בחמישי אני אוכל לקנות.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by Mortar,

מצטער מראש שאני פה דופק ת'ראדים אחד אחד אבל זה מה יש : אז ככה, אני יודע שלגבי הP4 B היו כמה סטפינגס ספציפים מאוד טובים לOC, האם הדבר זהה אצל הP4 C והאם אני יכול למצוא מידע עליהם וכבר לדעת מה יהיה טוב ומה לא ?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by drBozo,

יש לי כרטיס NVIDIA TNT2 (ישן, אני יודע), שהשתחרר לו ההיטסינק (אלימות לא פותרת שום דבר כנראה). איך אפשר להדביק אותו מחדש? האם Superglue מספיק? תודה מראש (אני מקווה שזה הפורום המתאים).

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by qqqwwweee,

לקוח מפה: http://gurucomp.org/forum/viewtopic....5&p=2545#p2545 דגם המעבד: Intel Pentium DualCore E5200 דגם לוח-אם: Asus X48 Rampage Formula דגם זכרונות: TwinMos PC5300 DDR2 (או משהו כזה) תדר מעבד : 2.5 @ 3.56 תדר FSB : 285 תדר זכרונות : 667MHZ מתח מעבד : 1.208 מתח זכרונות : 2.20 מכפלה: 12.5 כל התהליך בוצע בלי החלפה של גוף קירור או החלפה של משחה טרמית , רק גוף קירור של intel ואיזה תוצאות ! . עשיתי OC של 43% , ולדעתי המעלות טובות תחליטו אתם ! והנה כמה תמונות מהתהליך (לא מכל התהליך רק בשלבי הבדיקה ומהCPU-Z ) זה תמונה מCPU-Z אחרי הOC : זה המעלות במנוחה : זה המעלות של המעבד בבדיקת מאמץ בOCCT אחרי 41 דקות : הנה תמונה של חוצץ הOC בEverest : יש פוטינ…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  12. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. יש לי את הכרטיס R 9550 ,ו רציתי לשאול העם הטמפרטורות שלו בסדר, אז כך במנוחה 30 מעלות, ו בעומס 48 מעלות, רציתי לדעת העם המעלות העלה תקינות לכרטיס מסך הזה. תודהLaZy-©BoY*

• 16 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by integral,

מעניין איפה הגבול http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=936661&postcount=320 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by zam,

היי. אני מתכוון להחליף את המאווררים במחשב. לאור ההמלצות כאן בפורום אני אקנה Scythe. אם יש למישהו טיפ / המלצה / ניסיון אישי או כל רעיון אחר אני אשמח לשמוע. לגוף הקירור שעל המעבד: 2 מאוררים 2000rpm Slim מסוג זה: http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..113..172.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12005&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 למארז: 2 מאווררים רגילים מסוג זה: http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..113..172.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18393&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הקו המנחה הוא שקט אבל גם ביצועים טובים מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by liorrozenbeg,

אני רוצה לדעת את הגודל של המאורר שלי חיפשתי על המאורר ולא כתוב עליו אותו כתוב power logic model:pl 80s12m מישהו יכול לעזור לי??? דחוץ!! תודה!...

16. Started by ravnadal,

כמה שאלות לאחר צפייה במדריך של buildzoid וגם כמה כלליות. דיי הבנתי את הרעיון וכבר רשמתי לי בדיוק את ההגדרות שצריך לשחק איתם, המתחים וכו' הדבר היחיד שהפריע לי זה שהוא אומר שצריך לעשות את כל ה OC על מערכת windows 10 נקייה במחיצה נפרדת ושאם עושים את זה במחיצה הקיימת יש מצב שזה יידפוק את מערכת ההפעלה ואני אצטרך להתקין מחדש את הווינדוס עם כל המשתמע מכך (משחקים, תוכנות וכו') מילא שהתהליך לוקח יחסית הרבה זמן + בזמן הבדיקות המחשב שלך מושבת. אבל להתקין ווינדוס בכונן אחר או במחיצה אחרת לעשות שם את כל הבדיקות ואז לנקות את הכל שמסיימים ולעבור לעבוד עם המחיצה העיקרית נראה לי כמו הרבה מאוד עבודה. להוסיף לזה את הקטע שעם הזמן צריך לשחק במילא עם ההגדרות עקב ט…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. Started by shlomi4i,

זה המערכת שלי MB Name:Gigabyte Technology Co., Ltd.EP43-UD3LBIOS Version : EP43-UD3L F9CPU Name :Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHzMemory information :4,192,760 KB RAMOS information :Windows 7 Ultimate 64 Bit versionCD version information :4-Series 1.20 B9.0907.1 עשיתי oc ל3.14 הבאס נמצא כרגע על 419 עם מתח נמוך המערכת יציבה מאוד וגם הטמפרטורות תקינות אבל שאני מעלה את הבאס אפילו טיפה פשוט המחשב קורס ולא נדלק ועושה שחזור הגדרות לביוס גם הם אני מעלה לו מתח הלוח אם שלי הוא זה שמגביל אותי ? והם ניתן לפתוח את ההגבלה ללוח ?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by Idanp,

יאיי סוף סוף הגיע הסילינסר P: המאוור הזה פשוט מעולה אין לי מילים מומלץ לכל אחד בסטוק הכרטיס במנוחה היה על 46 מעלות ומאמץ 80 עם הסילינסר 35 במנוחה ו50 במאמץ יאלה לעבודה בקרוב אני יחזור עם תוצאות OC

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  19. מעוניין בקירור לסוקט 775, תקציב 80 ש"ח. לאחר חיפוש קצר ב skypc (עדיפות לחנות זו, כי אני מבקר בא השבוע בכל מקרה) מצאתי את הקירור הבא: GlacialTech Igloo 5600 PWM: http://www.skypc.co.il/pl_product~Igloo5600~18~0.htm 76 ש"ח. 1. איך הוא? 2. הוא בא עם משחה טרמית? 3. יש הצעות לקירור בתקציב (80 ש"ח) יותר משתלם/מומלץ/טוב? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by def,

האם יש הבדל בין הצד עם החלק הכסוף לבין זה עם השחור??? ועם כן אז בבקשה לפרט :asthanos: יש לי גם בעיה בחיבור של הfan bus אם מישהו בנה אותו בבקשה עזרה אני לא מבין איזה נגד בידיוק צריכים בחלק שבו מורידים את הואלט מ12 ל 9 אז בבקשה חברה עזרה! אני לא יודע מאיפה הוא מקבל ומאיפה מוציא בבקשה תסבירו מהו כל צד.....

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by parlux,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ליפני כמה ימים ושמעתי על זה שאפשר לעשות לכרטיס מסך אוברקלוק התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך רק ליפני כמה ימים קיצור שיחקתי כמה ימים ב COD4 בלי אוברקלוק לא ידעתי מה זה ביחלל. אחר כך ששמעתי שיש תוכנה שמעלה את הביצועים של הכרטיס מסך( ivotuner לא זוכר מה השם של התוכנה חחח) קראתי מדריכים וגם איזה ילד מהפורום לימד אותי איך לעבוד עם התוכנה. שידעתי איך לעשות אוברקלוק! עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך MSI 8600GT 1GB(והיה עובד סבבה ליפני האוברקלוק) עכשיו אחרי כל הימים האלה שטחנתי וחיפשתי מדריכים ותוכנות שבודקות את היציבות זה שעזר לי מהפורום אמר לי התוכנה הכי טובה זאת התוכנה 3Dmark לא הבנתי ביחלל בתוכנה 3Dmark אמרתי ניראה שיהיה מיספר הכי גדול זה ה…

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  22. הי, אני מחפש קירור שקט למעבד e7300 שעבר OC ל~3000Ghz (ה-OC הסטנדרטי למעבד הזה פחות או יותר). כרגע יש לי מאוור evercool פשוט שקיבלתי עם המעבד (אמור להיות טיפה יותר טוב מ-stock). המארז שלי הוא gigabyte iSolo 230, לא גדול מדי ולא מדוגם מדי, ככה שנראה לי שה-Scythe Zipang גדול מדי עבורו. חשבתי על Scythe Shuriken 3 - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6727, מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  23. שלום הזמנתי מפרט מחשב [מפורט בהמשך] מחנות שלא ננקוב בשמה כרגע (הניחוש לא קשה מדי) שמבטיחה לבצע אוברקלוקינג של 30-40% אצלם ולספק אחריות מלאה על המחשב למרות זאת. התקשרתי לוודא את הפרטים כאשר הדגשתי שהאובר קלוקינג חשוב לי ואם צריך לשפר בשבילו חלק או שניים אני אשמח, לכן קניתי קרור יקר וזכרונות 1600MHZ רציתי קלוק יותר נמוך אבל הכניסו לי לראש שאסור לעבור את ה 1.5V ואלה הזכרונות שהתאימו להגדרה הכי טוב. התלהבתי וקניתי מהם... לאחר 10 ימים התקשרו אלי היום להודיע שהמחשב מוכן, שאלתי מיד על האובר קלוקינג ואמרו שלא הצליחו לבצע: "המחשב נפל". שאלתי למה ונפנפו אותי בזה שזה לא תמיד עובד , התעקשתי (אני אולי לא מבין באובר קלוקינג אבל לא דביל גמור) ואמרתי שיש רק שתי אפשרויות : 1. שהרכיבים ש…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by bamenny,

שלום רב, אני רוצה להשקיט שני מחשבים שיש לי האחד בסלון ומשמש לסרטים ואחר באולפן מוסיקה כאמור, המחשבים כבר קיימים ועובדים. מישהו יודע להמליץ על פתרונות? האם קניית מארז שקט תייצר הבדל משמעותי? (המלצות על מארזים?) אודה לכל עזרה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.