אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
החלטתי להתפרע ולהגיע לאובר קלוק המקסימלי שאני יכול בכרטיס מסך ומשם לרדת קצת וככה להשאיר תכרטיס מסך עשיתי והגעתי ל ליבה/370 זכרונות/470 ומשם הוא לא נותן לי יותר בליבה הוא מגיע עד גג בלחץ 380 וזהו אם אני מעלה יותר הוא לא נותן לי וחוזר לOC שהיה זה השיא או יש משהו שמגביל אותי? כי שמעתי אנשים שהגיעו עם הכרטיס ל400-450 ולזכרונות 500 (לא שאני רחוק)... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה" אני חדש פה ובעניין... יש לי מעבד של intel פנטיום 4 CPU:2.4 הורדתי את התוכנה שנקראת ( אתם בטח מכירים ) speed fan הגירסה הכי חדשה.... והוא רושם לי ככה...: HDO:42 c Temp1: 23 c Temp2: 127 c Temp 3: 127 c מה אני אמרו להבין מזה??? אמרו לי שזה מסוכן מאוד ואמרו לי לנקות את המארז ואת כל המאוררים... זאת עשיתי אבל עדיין אותו הדבר אני ממש לא יודע מה לעשות!!!! בבקשה תעזרו לי..!!!
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי צג באריהב 4*20 חיברתי בדיוק כמו במדריך של האתר ... ולא עובדת לי התאורה האחורית ... לא כותב לי בעברית... יש למישהו פיתרון אולי? תודה
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לו כבר מקום לשים עליו עוד מאוורר נכון?.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אני בודק מעלות לכרטיס מסך שלי(GEFORCE FX 5200)???? עד כמה ניתן להגיע איתו באוברקלוקינג???? וקצת לדעת ידע בסיסי באוברקלוקינג של כרטיסי מסך ואוברקלוקינג בכלל
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי GEFOCE6100 מובנה (מחשב חדש) האם OC יתן איזשהוא שיפור מורגש לדעתכם? מן הסתם אני לא מצפה לשחק משחקים הכי חדשים.... האם יש איזשהו סיכון גם ללוח אם? תודה
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לאחר הרבה מאוד זמן שהמחשב שלי חיי בגן עדן (בעירומיו) בלי בעיה של חום מהסיבה הפשוטה שכל חום נבלע ישר בקור שבחדר החלטתי שהגיע העת להלביש אותו בעיקר מהאבק הרב שמצטבר בתוכו וגם כדי לשפר את מראהו החיצוני. כמו רבים אחרים שמשתמשים ב - AMD ובמארז VIRGO שמתי לב להתחממות יתרה של המארז בגלל שהמארז כמארז מגיע ללא שום אמצעי קירור והנורא מכול הוא שאין פתח קידמי!! אלא רק עם ספק כוח (300W במקרה שלי) כמובן שמיד כחובב מחשבים לא מתחיל רצתי לקנות שני מאווררים וחזרתי כדי להתקינם. בהתחלה הוספתי את המאורר הראשון לאחורי המארז במקום שנראה כאילו עוצב במיוחד עבור מאורר (כנראה שזה באמת בכוונה) כדי שיוציא חום מהמארז ואז נשאר לי רק המאוורר השני ובו מתמקדת הבעיה הגדולה, איפה לעזאזל לתקוע אותו (מה שבד"כ…
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דרעק רציתי לשאול אם אפשר להכין צלעות קירור (לזכרון של כרטיס מסך)לבד יעני לחתוך חתיכת אלומניום בעובי של (?) והאם זה יכול להיות שטוח או שזה צריך להיות עם צלעות עליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט במיוחד ל-E6300 שלי. קירור הסטוק פשוט מזמזם כמו עינוי סיני בשבילי. המעבד מומהר בדר"כ ל-2.1G. השימוש הכבד ביותר הוא והכנת ידיאו אבל רק 5% מהזמן. רוב הזמן הוא בענייני גלישה ואופיס. קראתי את הסטיק של טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים. ההפרש בין Freezer 7 Pro ב-135 ש"ח (ב-SkyPC) שמקבל ציון 9.3 ל-CNPS7700AlCu שמקבל 9.5 הוא 42 ש"ח ול-Sunbeam Tuniq שקיבל ציון 9.95 הוא 120 ש"ח. 1. האם ל-OC לא הסטרי (עם ה-GA-945-P שלי אני מגיע גג לבאס של 355M) , ההפרש מול ה-Freezer 7 Pro שווה את המחיר בהנחה שכולם שקטים? 2. עד כמה שיפור הקירור ביניהם משמעותי בכלל ול-C2D הקריר יחסית בפרט? 3. האם יש ביניהם הבדלים ברעש? תודה
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לדעת מה מגביל אותי כאשר אני עושה O\C (אני מתכוון לצוואר הבקבוק וכשהמחשב מסרב לעלות לאחר המהרה או נופל במהלך טעינת חלונות או באמצע עבודה בחלונות , איך אני יודע מה בדיוק הוא הגורם , האם אלו הזכרונות , הלוח , המעבד או שמע זה ה AGP\PCI), מתי אני יודע מה מגביל אותי... מתי אני יודע לעלות וולטאג' לאותו רכיב שמגביל אותי... מה קטע של הTIMING בזכרון( יותר בכיוון של איזה TIMINGS לבחור ומתי מאשר תהסבר על הTIMINGS של זכרונות באופן כללי).. עוד שאלה היא : האם ישנם כבר רשומות של STEPPINGS למעבד XP1700+ בעל הליבה החדשה? כי יש לי גישה לסטוק והייתי רוצה לבחור את זה עם הSTEPPING האחרון או\ו הכי טוב... -מצטער מראש על טעיות כתיב\כתב...
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מארז פשוט עם מעבד שפועל ללא אוברקלוק יש שני מאווררים עיקריים אחד בגג שמוציא אויר ואחד בחלק האחורי שמכניס אויר הוספתי עוד מאוורר אחד בקדמת המארז שמכניס אויר והפכתי את המאוורר בחלק האחורי שיוציא אויר ושמתי לב שלא רק שהטמפרטורה לא ירדה... היא עלתה(!) עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי ששני המאוורים מקדימה ומאחורה יכניסו אויר ושיצא מהגג או להשאיר ככה?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מסיבה לא ברורה לחלוטין תוכנות לבדיקה טמפרטורה של המעבד מציגות נתונים לא נכונים. בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 24 מעלות (E7400 עם קירור עצבני של ZALMAN ומשחה טרמית AC), אבל במערכת הפעלה Real Temp ושאר הסוגים מציגה 38 מעלות, שזו הטמפרטורה הכללית של המערכת לפי הביוס. בקצרה הנתונים לא מדוייקים ואני לא יודע למה. איך אפשר לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי 9800NP וחשבתי אולי לעשות לו קצת OC הבעיה היא שאני לא יודע אם כדאי כי אני לא יודע אם הוא חם או לא אז איך אני ידע מה המעלות ואם כדאי לי לעשות OC? ד''א המעלות של המחשב הם: CPU 45 Board 36 תודה
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחיר עד 250 שקל תודה יניב
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
SilverStone SST-LC10B-E תראו איך המארז שלי יוצא בתמונה: - קיימים 2 מקומות שברצוני להוסיף להם מאוורר ואני צריך עזרה: א) באיזה מאוורר כדאי להשתמש? רצוי שקט... ב) האם הוא ינק אוויר או יפלוט אוויר? כמובן שחוות הדעת אמורה להיות לפי מבנה המארז (שוכב - HTPC). - כדאי לי להחליף את המאוורר זלמן המיושן הזה של המעבד למשהו יותר טוב? ** יש בעיית התחממות במחשב ולכן אני עושה שינויים במארז - ואם אני עושה שינוי אני יעשה בכולו. (48 מעלות של מעבד במצב של ביוס... בקור של החורף הזה, כשהוא ישן יום שלם...). התמונה: http://up177.siz.co.il/up1/x34akmyujttm.jpg תעשו הגדלה... יש הסברים בכתב גם כן + מסומנים המקומות. תודה רבה, ואם תוכלו אפילו להמליץ לי על מאווררים מומלצים זה יהיה מעולה (גם למעבד אם צ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות נורות LED באיזור המרכז??? מישהו יודע? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר מהיר מעבד שעבר OC או מעבד שלא עבר OC אבל באותה המהירות? למשל אם אני קונה 1600XP ואני עושה לו המהרה ל 1800XP ובמקביל אני קונה 1800XP ללא OC מה יותר מהיר
-
ממצב אנשים? יש לי מחשב ישן עם מעבד הנ"ל... ואני לא מוצא ת'אפשרות שלו בביוס לעשות לו אוברקלוק אני לא בטוח שאי-אפשר לעשות לו ולכן אני שואל אתכם איפה ניתן למצוא ת'אפרות לעושות לו... תודה מראש ATR
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי יש לי P4 2.6 HT 478 עם קירור אינטל. לוח ASUS 915P דגם P4GD1 ב PCI-E. 256MB *2 6600GT TURBO FORCE. אני לא GAMER, רק רוצה להביא את המעבד ל3.0 בזמן שאני לומד (תלת מימד) ולחזור חזרה למצב המקורי מיד כשאני מסיים. זה כדאי? אפשרי? מסוכן? והכי חשוב, האם זה מבטל את האחריות לכל החיים ב INTEL? תודה
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הכי חזק שאפשר למצוא וגם המלצה על מאוורר עם יחס כוח-רעש הטוב ביותר
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת מחשב ה2 שלי יושב המעבד הנ"ל עם קירור של OCZ VINDICATOR. רציתי לשאול מה טמפ' המקס בעומס וטמפ' המנוחה המשוערות שאמורות להיות עם הקירור של OCZ ומה בכללי טמפ' המקס מINTEL. יש לציין שהחלפתי משחת קירור(וניקיתי את המארז בשלמותו לקראת ימי הקיץ החמים) וכי הקירור הקודם היה מקורי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הבעיה היא כשאני משחק ב GTA 4 או Prototype אז לאחר כ-5 דקות משחק המחשב פתאום משמיע רעשים של אמבולנס מאיזה רמקול פנימי שלא קיים. לא מובן לי הסיפור כי זה לא רעש שאמור להיות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, אני חדש כאן. יש לי כרטיס מסך וודו באנשי ישן ומגעיל (ולא, אני לא יכול לקנות אחר עכשיו). לפני 3 חודשים כשפתחתי ת'מחשב שלי גיליתי שהמאוורר שלו מת. שימנתי אותו והכל היה טוב הוא חזר לחיות וכו'. לפני שבוע פתחתי אותו שוב וגיליתי להפתעתי שהוא מת ושיש לו ריח של עשן. כשפתחתי אותו ראיתי שהוא שרוף. הוא כבר מת לגמרי. יש על הליבה היטסינק בעובי חצי ס"מ (!), ועליה היה בעבר הקרוב מאוורר 40X40X10 מ"מ... עכשיו יש מאוורר רגיל שיושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ושומר עליו חם במקום רותח (נגעתי בו והוא בוער...מאוד!). הקטע הוא שעכשיו אני צריך למצוא מאוורר לכרטיס מסך שלי. אז הלכתי וחיפשתי, ונתקלתי ב-Blue Orb של תרמלטייק. המידות שלו הן 50X50X25 מ"מ כולל התופסנים שבצדדים. כך גם בכרטיס עצמו - 50…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא עוקב אחרי הנעשה בעולם החומרה בזמן האחרון, אבל אני רוצה לעשות שדרוגון קטן למערכת ... השאלה היא האם השילוב הבא יהיה מוצלח : toledo 4200 AMD 64X2 (אם אני לא טועה זאת הגרסה של ה 65W ? יש גם גירסה של 45W היא יותר מוצלחת ב OC ?) ASUS M2N-E G.SKILL 800MHZ CL4 וקירור ZALMAN 9500 או ARCTIC COOLIN האם השילוב הוא שילוב טוב או שיש כאן חלק שמהווה צוואר בקבוק מראש ? נ.ב - אני רוצה שהשילוב הזה יהיה מהיר מהנוכחי שלי (מפרט) כלומר לפחות להגיע איתו ל 2800MHZ ...
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 600 ואני רוצה לעשות אוברקלוק... אין לי את האפשרות בביוס להגדיר את המהירות... מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-