עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Galit17,

המחשב שלי: e6600 מעבד 965 ds3 gigabyte לוח 8800640mb כרטיס מסך 4 giga זכרון -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי OC למחשב בבאס הגעתי ל 350 ובמכפלה X9 וסיסטם ממורי מולטיפייר 2.0 כשאני מנגנת שירים במחשב הם זזים ממש לאט . וכשאני מבטלת את ה OC אז השיר זז חלק אני משתמשת בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER אגב גם הצבעים שמתנגנים יחד עם השיר זזים ממש לאט, וכשאני מקטינה את החלון הזה של השיר אז השיר מתנגן מהר . הרצתי את התוכנה OCCT הכל בסדר אין בעיות חום וכאלו גם בדקתי באוורסט ואין בעיות חום. כשאני מבטלת את ה OC המחשב חוזר להיות מהיר וכשאני עושה את ה OC השיר שוב מתנגן בקושי כזה. אני שמה תמונות של CPU-Z ושל הביוס שלי , הדבר היחיד ששיניתי ב…

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  2. הנה הצינורות שלי... מה דעתכם? סיימתי להכין אותם היום. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by natan805,

יש לי כרטיס מסך x1950p של powercolor שאני נוגע בו ביד הוא מאד חם האם ככה זה בכל כרטיסי ה x1950p ? כי ה 6800xt שהיה לי קודם היה פחות חם

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by killerg,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם הוא מיתחמם יותר מדיי המיפרט הוא : amd athlon 64 x2 4800 gigabyte ga-m55s-s3 wd wd2500aaks 250gb kingston ddr 2048mb (1024mbx2) 667mhz leadtek geforce 8800gts 320mb entrmax liberty 400w זה התוצאות שקיבלתי בEVEREST: http://www.2send.us/uploads/3563f52a92.JPG האם יש משהו חריג הכרטיס מסך לפי דעתי ממש חם 67 מעלות זה דיי הרבה וזה במנוחה

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by ben_amitai,

או קיי אז לפני כמה זמן פתחתי ת'רד על החלפת גוף הקירור שלי בגלל שאני רוצא לעשות OC אבל לפני שהחלטתי לקנות נזכרתי שהטכנאי שהלכתי אליו לא מזמן שהחליף לי את המשחה התרמית עשה את זה ממש אבל ממש לא איך שמסבירים פה בפורום. ראיתי שהוא הוציא את הגוף קירור ניקה את המעבד עם מטלית כזאת מרח כמות קטנטנה על המעבד ומרח עם האצבע בתנועות סיבוביות( ) והניח בחזרה את הגוף קירור. אני פניתי לטכנאי בהנחה שהוא יודע מה הוא עושה וכי פחדתי שאני לא ידע איך למרוח את המשחה. קיצר עכשיו הטמפ' הם דיי גבוהות למה שראיתי אצל אנשים אחרים המחשב במנוחה עם מזגן נמצא על 48-52 ובמאמץ הוא עובר את ה60 עכשיו לפני שאני יחליף גוף קירור אני רוצא לדעת אם אני ימחר כמו שצריך את המשחה התרמית המעלות ירדו פלאים ....או שזה…

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  6. יש לי בעיה עם הטמפרטורה של לוח האם (מפרט מלא בצד), בהתחלה המחשב הגיב באיטיות והלוח היה מגיע ל55+ במנוחה, המאוררים שבאים סטוק הם (3 של 120, 2 מוצאים אחד מכניס, 80 למעלה מוציא), בהתחלה חשבתי שאולי הם לא מספיק חזקים אז רק פתחתי את הדלת, לא היה שינוי,הוספתי מאורר של 90 מקדימה ו80 בצד (סגרתי את הדלת) והיה שיפור, בביוס וכשהמחשב רק עולה הטמפ של הלוח היא בסביבות ה40, אחרי כ10 דקות הטמפ עולה (רק של הלוח, השאר נשאר קבוע) עד ל49, ובמאמץ עד ל 54 (נמדד עם אוורסטט) חשבתי להוסיף עוד שתי 120 (חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=17417 ) להוציא ולהשתמש באלה סטוק כדי להכניס (המאוררים שהוספתי ישנים אז הם מרעישים) השאלה שלי כמה זה יעוזר? א…

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  7. Started by netanel38121,

אז אחרי שסיימתי עם הכרטיס מסך עשיתי OC למעבד. והגעתי לזה. '>http://www.2send.us/"] והנה הטמפרטורות '>http://www.2send.us/"] בדקתי משחק כבד איזה רבע שעה ככה ואני חייב לציין שהיה שיפור משמעותי בטעינה ובעוד כמה דברים. גם בהפעלות של תוכנות.(אני מאלה שהכל חייב להיות מושלם אם שמתם לב) רציתי לדעת רק אם הגעתי לתוצאה טובה ב OC של המעבד. ניסיתי להגיע בFBS ל 360 אבל אז המחשב לא פעל לי אז הבנתי שזה המגבלה ואיפסתי את ה BIOS והחזרתי את זה ל 340. באורגנל זה 266 FBS אגב הזיכרונות שלי זה 800MHZ '>http://www.2send.us/"]

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. אני לא בטוח אם בכל שאר המשחקים גם יש, אבל בזה רואים בבירור. יש לי 8800GTS 320MB ועשיתי לו OC לתדרים של GTX. אולי זה המעבד מגביל? או שהOC נכשל? (כל המפרט נמצא בצד).

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  9. הייי לכולם קניתי כ.מסך חדש EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 שנקנה בארה"ב.. אז ככה ידועה על החברה EVGA שמיצרת קירור חדשני בשם KO ACS3 עם מכסה מברזל שמקרר יותר אז למה אצלי הוא מתחממם במנוחה מגיע ל70 מעלות ובמאמץ מגיע ל80 מעלות עם KO ACS3 צריך להיות 40-50 מעלות מאוד מוזר המהירות של המאוור שלו 2700RPM 100% יש 4 מאוורים במארז לא מבין למה זה קורה תעזרו לי תודה לעוזרים דרך אגב המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 דיסק קשיח:‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב ספק כוח:‏TR2 Power W0101 550W Silent (24pin צורבDVD:‏DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 12…

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by yonni,

אני עומד בפנייה קנייה של מערכת מבוססת Q6600 (כ.מסך GTS8600) שתשמש בעיקר לאנימצית 3D, גראפיקה ועריכת וידאו (maya, photoshop, AE, Premiere, Avid, mudbox וכו) ומאז רכשתי את המחשב הקודם שלי לפני 4 שנים, אני רוצה לעשות OC, והפעם גם להיערך בהתאם. וכאן הדילמה שלי, בזמן שאני משתעשע בבניית מפרטים, אני שם לב שדווקא עם המעבד הזה שאני רוצה, היערכות ל OC (של 3.2 נגיד) אומרת השקעה כספית: ספק חזק יותר, זכרונות מהירים יותר, מארז קר ושקט יותר, קירור למעבד גדול יותר ולוח אם מתאים למשימה. בקיצור מחישוב קטן שעשיתי יוצא שכדי לגשת לOC בשקט ובביטחה יש להוציא על הפריטים הנ"ל בערך 600-700 ש"ח נוספים. ועכשיו אחרי כל זה הגענו לשלב השאלות: 1. האם זה שווה את ההשקעה במחיר מבחינת יחס עלות ותועלת? האם …

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  11. אני מחפש בלוק לכרטיס מסך למערכת קירור מים של Thermaltake (ביגווטר 745 אם זה משנה למישהו) שמותאם גם לכרטיס מסך X600XT של ATI וגם ל 8800GTS של נווידיה. קיים כזה דבר בכלל? http://thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0088/cl-w0088.asp זה טוב?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  12. אוקי סידרתי את הביאוס החופר שלי, העליתי את המעבד בחזרה ל 3GHZ והפעם שמרתי את ההגדרות של ה OC ב CMOS למקרה שהוא יאפס לי את ה OC עוד הפעם. ORTHOS רץ כבר 4 שעות בלי ארורס, טמפ' מעבד 65 גג ב TAT. כמה זמן בערך מומלץ (בערך) להריץ אורטוס, בשביל להיות בטוח שהמערכת יציבה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מכווה שזה מראה את הטמפ של הכרטיס > [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by alexo360,

אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות: 1.קראתי שאפשר לעשות עם כמה תוכנות אוברקלוק אוטומטי,זה טוב? 2.אם אפשר לעשות אוברקלוק אוטומטי אתם יכולים להביא לי תוכנה לleadtek geforce8800gts 640mb ותוכנה לq6600. 3.אני עוד לא החלטתי על איזה לוח אם לקחת,אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב שתומך בsli? עדיף מהחנות skypc.co.il 4.חבר שלי אמר לי שהוא קרא שלאנשים שעשו אוברקלוק המחשב לאט לאט נהרס בגלל שהאוברקלוק מפעיל את המחשב בהגדרות גבוהות מדי,זה נכון?

• 1 תגובה
    • 374 צפיות
  15. אפשר\יש דרך לעשות OC רק למעבד בלי לגעת בזיכרונות?

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by nir.zamir,

היי, אני מתכוון לעשות OC למעבד E4400 או E4300. קראתי את המדריך באתר ועוד כמה מדריכים וגם חיפשתי בפורום אבל פשוט לא הצלחתי להבין: 1. האם יש מדריך OC שמסביר גם על תזמונים ומתחים? מצאתי את זה אבל לא ממש הבנתי: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=103676 2. האם תמיד נדרשים לשנות תזמונים של הזכרון? ומתחים? בהנחה שאני אקנה זכרונות TWINMOS 800mhz האם אני אדרש להתעסק עם זה? תודה רבה לכולם! ניר

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  17. היי לכולם יש לי 2 מאוורים אחד 80MM ושני 120MM כולם מסובבים באותו מהירות 1500RPM ונעזרתי בתכונה SpeedFan ולא עזר לי כלום גם לא נותן לי להגביר אז למישהו יש ת'התכונה אמינה וקלה פשוטה להפעיל ולהגביר ל3000RPM זה דחוף כי המחשב שלי רותח ממש כמו תנור וחפשתי בכול תכונות לא עזר לי כלום בתודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  18. Started by frogman,

האם לאחר שעשתי אובקלוק לכרטיס מסך שלי וכרגע המעבד שלו וגם הזיכרון שלו עובדים על אותו הקצב של 8800gtx 768 oc2 הוא יתן את אותם הביצעוים במשחקים? או לא?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש פה ונשרמתי לפני כמה דקות חח ;D ;Dויש לי בקשה תכונה להגברת מהירות מאוורים במארז אחד 80MM ושני 120MM כל אחד מהם 1500 RPM אני צריך להעלות ל3000RPM המחשב שלי רותח ממש ודרך אגב מפרט שלי כ.מסך:EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 מעבד:E6600 לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זיכרון:‎‏1GB TwinMOS TwiSTER CL5‎ עוד חודש קונה 1GB תוספת ספק כוח:TR2 Power W0101 550W Silent (24pin מארז: פשוט ‏MidiTower ATX Black‎ תודה לעוזרים ;D ;D

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  20. אני מכיר אנשים עם מפרטים כמו שלי, שאני יודע שזה חזק והוא אומרים שזה טס ברמות על לדעתי המחשב שלי לא.. ניסיתי כבר כל דבר אפשרי למיטב ידיעתי בצד של התוכנה עכשיו אני חושב על החומרה אז באתי לפה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה... אני רוצה לקרר HD של סמסונג, הוא מגיע לטמפ של 44 מעלות במנוחה...קצת גבוה מידי...עכשיו אני לא יודע האם לשים את המאוורר (80מ"מ) מעל הHD או מתחתיו כי אין לי הכנה לחבר אותו בחלק הקדמי של המארז. אז מה יותר מומלץ? מעל הHD או מתחתיו???? בנוסף יש לי מאורר של 80 בחלק האחורי של המארז שמוציא אוויר.. תודה מראש לתגובות...

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by nore0,

נכנסתי בביוס ל-FREQUENCY/VOLTAGE CONTROL ויש שם שתיי אופציות CPU HOST FREQUENCY על 200 PCI/AGP FREQUENCY על 33/66 משם אני עושה את ה-OC ? בחוברת של הלוח אם כתוב SET CPU HOST FREQUENCY FROM 200MHZ TO 455MHZ אפשר לשים על 455 ?

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by rivking,

יש לי Sapphire X1950 Pro 512MB והקלוקים שלו כרגע 621/796 (כאשר הסטור הוא 580/690) עשיתי את זה דרך הקטליסט הרצתי OC אוטומטי והגעתי לקלוקים אלו עכשיו בריבה טונר שאני נגיד נותן מספר לקלוק ולוחץ apply זה חוזר לקלוק הרגיל נגיד אם אני למשל העלתי 5-8 הוא יחזור אני צריך לעלות 15+ גדי שהוא יממש את הקלוק וכמובן שככה לא עושים OC ושאני משתמש ב-ati tool אני מעלה לקלוק הוא המסך נכבה וצריך לעשות ריסטרט אני לא מבין מה הולך זאת בעיה חומרתית? או שמה הכרטיס באמת חרא ל-OC...? עוד משהו! שאני יוצא לדסקטופ ואני נגיד נכנס או ל-atitool או ל-rivatuner או ל-Ati tray tool זה רושם לי שהקלוק הוא 580/796 ולא 621/796 יכול להיות שהקלוק מתממש רק ב3D ולא ב-2D כי שאני נכנס לקטאליסט אני רואה 621/796... ??? …

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  24. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/r15on01/r15on01.asp מישהו מכיר ויכול להסביר לי קצת יותר טוב איך זה עובד? זה נראה מעניין מאוד אבל לא שמעתי על דבר כזה עדיין, שווה להשקיע בזה 150 ש"ח? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  25. טריק שלי ואני מקווה שיעזור גם לכם. הרעיון הוא ליצור תת לחץ במארז כל הפתחים והחורים במארז אטומים למעט המאווררים והפתחים של הסלוטים ליד כרטיס המסך (שדאגנו מראש שלא יהיו תפוסים). שני מאווררים מוציאים אוויר ואחד מכניס (מה שחשוב הוא שיהיו יותר שמוציאים). בגלל תת הלחץ והעובדה שהמקום היחידי שפתוח הוא ליד כרטיס המסך יש ממש רוח תמידית על כרטיס המסך. הטמפרטורה של הכרטיס שלי ירדה ביותר מ10 מעלות ! החיסרון: הטריק מעלה את הטמפרטורה של הציפסט/מעבד במעלה או שתיים (לא קריטי אצלי). הגורם המגביל של כ.מסך שלי היא הטמפרטורה (VMOD) הצלחתי להעלות ליבה מ540 עד ל750 על אותו קירור עם אותם טמפרטורות! איור קטן שתבינו על מה לעזאזל אני מדבר. עדיף לתחום את הכרטיס מסך עם כרטיס נוסף כמו בציור ואפשר גם ל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים