אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 DIMM1: Elpida 512 MB PC3200 DDR SDRAM 400mhz DIMM2: Micron Tech. 512 MB PC2700 DDR SDRAM 333mhz R9800P 128mb. Cooler: ARCTIC ATI SIlencer 1 rev.2 ספק hec 400 לא פראייר בכלל מארז מאוורר פלוס טמפרטורות נמוכות 2944 3DMark 05 :\ אפשר לעשות פה משהו? מעבד אולי זכרון ואז לעשות ששניהם ירוצו על 400MHZ או לרדאון כי יש עליו קירור טוב
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוק, ואין לי חיישן טמפ' על הכרטיס (או שיש והוא נעול איכשהו), זה יכול להיות מסוכן? ואיך בודקים יציבות לכרטיס בכללי? לא הבנתי מה זה "3 לופים של 3DMARK05" כמו שרשום במדריכים.. אין משהו כמו super pi רק לכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער על השאלה האידיוטית, אני פשוט חייב לוודא משהו. יש לי 2 מחשבים, אחד מהם עם מעבד פנטיום 4 1.6GHZ ואחד מהם עם מעבד AMD 2500 , השאלה שלי היא לגבי המאוורר שנמצא על גבי ההיטסינק שעל המעבד - איך אני יודע אם הוא מוציא אוויר או לא? המאוורר של המעבדים שלי נראה כך - האם מאוורר שנראה כך מוציא או מכניס אוויר? ומה לגבי הצורה הזאת - האם מאוורר שנראה כך מוציא או מכניס אוויר? בקיצור - האם כשאני מסתכל על המאוורר של המעבדים שלי - הוא צריך להיראות כמו בתמונה הראשונה או השניה?
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הלוח הנ"ל תומך במעבדי מרובעי ליבה? ואם לא האם יש עידכון ביוס שהופך אותו לתומך? :-[
-
- 7 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי Q6600 - עם אוורור אוריגינל של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- - Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE 019 ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי שלושה מאווררים שאמורים להתחבר לתקע רגיל של החשמל(220V) בגודל של 8CM. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר את המאווררים האלה לצ'יפים האלה של הספק.. איפה שמחברים גם את הארד דיסק וכו'. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הקירור הנ"ל ישב טוב על הלוח? הכוונה לשאלה אם הוא לא יגע בצלעות הקירור שעל הלוח או בהיט פייפס :s05: אם כן יש המלצות על קירור טוב אחר שלא יגע בצלעות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עשיתי OC עם ה-rivatuner מ-621/796 ל-688/857 (אוברקלוק לאוברקלוק כאשר הקלוקים המקוריים הם 580/690) שאני בודק בתוכנות אחרות זה אומר לי שהקלוקים העכשווים שלי הם באמת הקלוקים האלה אבל ב-ati tray tools זה אומר לי 580/857 כלומר רק הקלוק של הממורי אפקטיבי כנראה שזה בגלל שאמרתי לו להשתמש ב-OC רק ל-3D וב-2D הוא נותן לי רק את ה-OC של הממורי ובאברסט התמונה אחרת בכלל... יש לי שם ארבעה מצבים: תחת הכותרת: ATI PowerPlay: Setting #1 GPU: 573 MHz, Memory: 688 MHz Setting #2 GPU: 472 MHz, Memory: 688 MHz Setting #3 GPU: 688 MHz, Memory: 857 MHz Setting #4 GPU: 621 MHz, Memory: 796 MHz שניתן באמת לראות שהמצב השלישי זה ה-OC שלי... השאלה מתי הוא משתמש בו? מישהו יודע? אם אתם רוצים אנ…
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הכותרת די ברורה, אבל אם לא אז אני מדבר על אתר שבו אנשים העלו את התוצאות שלהם עם החלקים שלהם ועם ההגדרות שהם כיוונו. זה דבר שדי יכול לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
הבנתי שיש תוכנות שאפשר איתם לשנות את הביוס של הכרטיס מסך ככה שהוא יקבל יותר מתח אז למה בעצם לעשות V-mod ולהרוס את האחריות???? בכל אופן ניסיתי עם איזו תוכנה להעתיק את הביוס של הכרטיס שלי 8600gt leadtek אבל זה לא זיהה את הכרטיס מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו ומדריך לאיך בדיוק לעשות את זה כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
על המארז שלי יש מקום מובנה למאוורר, רק שהוא הגיע בלי מאוורר. משהו בסגנון של 73, אולי 74 מ"מ. הבעייה היא שלא מצאתי אף מאוורר בגודל כזה לקנייה בארץ - מצאתי כמה מיוחדים בחו"ל, אבל אני לא אזמין את זה מחו"ל. יש אולי מתאמים, או מקום שכן מוכר את זה ולא שמעתי עליו? (לא חיפשתי ביותר מדי חנויות). תודה!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
העלתי את תדר המעבד ל (2.97GHz (330X9 מתח למעבד- 1.38 (המעבד מגיע ל 2.8GHz במתח סטוק). הרצתי אורתוס 5.5 שעות, הכל יציב. טמפרטורה ב-TAT הייתה 60 מעלות, באוורסט 47 מעלות. אחרי אורתוס הרצתי 3DMARK05 ובחלק השני של הבדיקה, כאשר היא בודקת ת'מעבד, התרסק לי לדסקטופ. אני לא מבין, אורתוס לא מספיקה בשביל לבדוק יציבות? קראתי פה המון המלצות לבדוק איתה.. מה אני צריך לעשות? להעלות מתח למעבד? להריץ אורתוס 15 שעות? להריץ 3DMARK05 בלופים? עריכה: בסוף העלתי את המתח למעבד והמחשב עכשיו מצליח לסיים את בדיקת 3DMARK05 . כנראה שאורתוס לא מספיקה בכדי לבדוק יציבות.... :-\ בכל מקרה, האם זה הגיוני 1.4 וולט למעבד בשביל תדר כזה נמוך? קראתי כאן על אנשים שמגיעים לתדר הזה ללא העלאת מתחים בכלל...…
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכם, ממש הלילה שידרגתי את המחשב שלי - לוח אם ASUS M2A HDMI, מעבד Athlon X2 4800. משום מה, המאורר של ה CPU נע בין 800 ל 900 סל"ד. מישהו יודע ממה נובעת תקלה כזו? כרגע ה CPU חי ב 60 מעלות בצל להלוח אם מראה קריאה של 42 מעלות... מה עושים? תודה, אייל
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
E6750 + Tuniq Tower + P5B DLX + Corsair XMS2 2GB - האם אני יכול להגיע איתו ל-3.5GHz או שהבאס 1333 מפריע לי?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
מערכת המחשב: Intel Core 2 Duo E6300 1.8ghz 1024MB Ram 667mhz Gigabyte GA-965P-S3 Radeon X1950XT קירור סטוק. עשיתי OC למעבד ובינתיים הגעתי לתוצאה של מהירות באס 375mhz מהירות המעבד: 2.7ghz ה OC עובד מצויין.. הרצתי את התוכנה Prime95 ואת S&M והמחשב עבר בלי בעיות. טמפרטורה במאמץ מגיעה לכ 60 ולא עוברת.. במנוחה הטמפרטורה היא 50-55. אבל משום מה יש לי בעיה.. כשאני עושה ריסט למחשב והכל.. אין שום בעיה הכל תקין והמערכת עולה. אבל כשאני מכבה את המחשב למשל לכל הלילה, ובא בבוקר ומדליק אותו, הוא עושה רעש מאוד חזק של מאווררים.. משהו כמו וווווווווווווו....... להרבה מאוד זמן (כמה דקות.. שזה הרבה מאוד) ואז המחשב נכבה, ואז הוא שוב נדלק ועושה את הרעש הזה לעוד איזה דקה-שתיים ואז הוא נדלק ומע…
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך קירור למארץ למרות שאין שם חור לעוד מאוורר אבל נראה לי אני יעשה חור שיהיה אפשר להכניס את המאוורר לשם אפשר עצות איך לעשות חור במארז? והציעו לי מאוורר של COOLER MASTER לא יודע איזה דגם זה מאוורר למארז ב 30 שקל שווה? תודה לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עכשיו רק נזכרתי לשאול אחרי שהזמנתי , אני חושב שראיתי איזה דיון שאמרו שהוא מתאים לPRO אבל אני לא יודע אם זה אומר שהוא גם מתאים לXT ?
-
- 14 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום כולם, הלוח הוא GA-965P-DS3P, על המעבד יש AC Freezer 7 Pro ולציפסט יש Thermaltake Extreme Spirit II אני עם E6600 (המפרט המלא בצד). עד עכשיו הוא עבד על 2.7 GH, אחרי שקניתי את הTT ES 2 (ולמרות שקצת התאכזבתי ממנו) החלטתי להמשיך הלאה, לפני כמה ימים העלתי את התדר ל334, (מכפלה *9) והרצתי ORTHOS ל16 שעות. בזכרונות לא נגעתי, תוספת מתח קטנה למעבד (+0.1 או משהו דומה), במאמץ הליבות בסביבות ה54 והמעבד על סביבות ה48, הטמפ בלוח לא עוברת את ה52 (לא בטוח אם זה הציפסט או נמדד בנקודה אחרת). סידור המאוררים הוא 2 של 120 MM מוצאים מאחורה, 1 של 80 MM מוציא מלמעלה, 1 של 120 MM מכניס מקדימה (בכלוב של הHD), אלה באו עם המארז, להם הוספתי 1 של 90 MM מקדימה מכניס, ועוד אחד של 80 MM מכניס שזורק או…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי X1950XT ואני מעוניין להוסיף לו איזה מאוורר או משהו מבלי שאני יצתרך לפרק את הקירור המקורי. ככה הכרטיס שלי ניראה בידיוק (כדיי שתוכלו לדעת אם בכלל זה אפשרי לעשות את מה שאני שואל) http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/169image4.jpg זה פשוט מסוכן תראו מה הולך אצלי בכרטיס בגלל שאין מזגן בחדר והמארז חרא (אין לי כסף עכשיו להשקיע על מארז וכל זה!!) '>http://www.2send.us/"] זה למה אני שואל אם אפשר לשים עוד מאוורר על הכרטיס,שיהיה 2 עליו או משהו.
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפני ה20 דקות משחק בNeed For Speed Most Wanted היתה 56-58(זה נורמלי?) ואחרי המשחק ,הטמפ' עמדה על 72. זה נורמלי בשביל הכרטיס מסך הנ"ל עם קירור פאסיבי?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לקחתי מעבד Penium D915 2.8Ghz ועשיתי לו OC ל-3.4GHz כולי התרגשות!! OC ראשון שלי למעבד ואני חייב להגיד שזה מספק...! בכל מקרה לא נגעתי במכפלה ובבאס כי לא מצאתי אותם העלתי רק את ה-FSB ואת המתח של הזכרונות והמעבד לא ידעתי איפה עושים את היחס פשוט רק העלתי את ה-FSB ואם הוא קרס אז הוספתי קצת מתח בקיצור ה-600Mhz האלה עלו לי ב-8 מעלות במאמץ קודם הוא היה על 46 מעלות ועכשיו על 54 מעלות אבל זה שווה את זה... הקירור של המעבד זה Cooler Master משהו טוב כזה די דומה לסטוק של אינטל רק הרבה יותר טוב יש לי שתיים כאלה (גם במחשב השני כי אני מרוצה מהקירור) ונלוח אם שהשתמשתי בו הוא לוח אם די זבל: Asus P5L-MX זהו תודה אשמח לתגובות שיעזרו לי לשפר!
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון...לא מצאתי פורום יותר מתאים. בכל מקרה, איזה משפט נכון ? שניהם נכונים אולי? ולמה? 1)השוואת התוצאות של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשרת לקבל תמונה מדויקת על הביצועים של כלל המערכת כולל זיכרון והתקני קלט/פלט. 2)השוואת תוצאות CPUtime של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשר לקבל תמונה מדויקת על הביצועים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
התקנתי את ה 6600 והרבצתי לו אוברקלוק 45% בקושי . ויש לציין שצרך מתחים גבוהים למעבד .... גם הטמפ בכלל לא מצאו חן בעניי עם קירור blueorb fx אשמח לדעת מה עדיף ואם יש לכם נסיון עם אוברקלוק ל E6550 אז מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב ויש לו לוח אם של אסוס P5B (הרגיל לא דלוקס) עכשיו המעבד שלו זה E6320 וזכרונות של OCZ PLATENIUM 2GB עכשיו כמובן שהמתחים בביוס כולם על AUTO והטמפ שלו לא טובות ממש גבוהות.... אני צרך שמישהו יגיד לי מה המתחים בסטוק אמורים להיות(רגילים) לכול דבר... VCORE VDIMM וכו.... דיי חשוב... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-