אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי מקסימוס 2 פורמולה של אסוס ASUS V60 Q6700 וזכרונות של OCZ ריפאייר. שאלתי היא כזאת בלי להעלות מתחים הגעתי ל3.8 והוא יציב . עד לאיזה מתח אני יכול להעלות מבלי לןגרום למעבד סיכון? המערכת פועלת 24/7 המארז הוא אנטק 300 עם 4 מאוררים! טמפ , 54 מאמץ.(שזה פחות חשוב לי) ולגבי הזכרונות OCZ ריפאאיר 800 עד לאיזה מתח אני יכול להעלות אותם ללא סיכון בשרפה?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כולנו מכירים את ה BSOD הידוע לשימצה של מערכת חלונות, מסתבר שהחליט לשנות צבע. לטענת האוברקלוקר, הוא נתקל פעמיים בהודעת שגיאה מלווה ברקע אדום במקום כחול (RSOD?!) המעבד הוא וויני 3500+, נשבר בקו ה 3000.
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי אנשים , לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס של Saphire x850 xt היום , פעם ראשונה שהתקנתי מאז את ה CCC של הקטליסט , זה הוציא אותי באמצע משחק (Battle Field2) וכתב לי שהכרטיס חם מידי , והוא יוריד את ההרצים שלו , כדי שלא יגרם נזק. בדקתי בתוכנה את המעלות , ונדהמתי.. 100 מעלות (אחרי 10 דקות של משחק בבטל פילד עשיתי alt+tab ובדקתי ישר) קישור לתמונה , כאן : http://img331.imageshack.us/my.php?image=untitled7ab.jpg יש למישהו מושג? יש למישהו כרטיס דומה והוא יוכל להגיד לי כמה הממוצע שלו במאמץ ולא במאמץ? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב אני עושה כרגע OC ל1950GT הכל הולך דיי חלק אבל ברגע שאני מגיע לקלוקים של 650/750 אני מתחיל לראות ארטיפקטים במשחקים (קרייסיס לדוגמא,במשחק קלים יותר למשל יריחו אני לא רואה ארטיפקטים) עכשיו אני בודק טמפרטורות והם לא משתנות ממש בין 600/700 (יציב) לקלוקים הגבוהים יותר והטמפרטורה היא בערך 58 במאמץ עכשיו האם ייתכן שהמתח מגביל אותי? ובכלל איך אני מעלה מתח לכרטיס? הספק הוא HEC400W כך שהוא מספיק בהחלט
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד שלי יותר טוב mugen 2 או zalman CNPS10X flex. יש לי: core i7 920 אני רוצה לעשות OCבערך ל-3.5
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי את המעבד הנ"ל על לוח אם שרשמתי בכותרת שיש לו אפשרות קלה ל-overclock: http://www.msi.com/product/mb/G41TM-E43.html עכשיו הוא על מהירות 3.45GHZ עם 39-40 מעלות... עכשיו רק במידה וארצה להעלות את המהירות שלו מעל לזה, זה מומלץ או מסוכן? והאם יש מדריך בטוח לכך? וגם יש לי 3 מתגים ב-OC EASY הזה, למה כל אחד מהם? תודה על העזרה אה ועוד שאלה לידע הכללי.. למה בעצם יש הבדל במעבדים חוץ מה-GHZ (ההבדל בין CORE 2 DOU לבין 2500K למשל חוץ מעניין ה-GHZ כפי שהזכרתי)
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom II X4 965, וכרגע מחובר אליו מאוורר של AVC שפשוט צורח. הוא מגיע ל5,500+ RPM במאמץ, ו4,500 ברגיל. עד עכשיו הייתי עושה DC מ3.4 ל2.6 והוא היה בסדר, אבל בחום הזה זה כבר לא עוזר. בקיצור אני צריך מאוורר חדש וכמה שיותר שקט. לא ממש חשוב לי המחיר, עד 300 שקל בערך, אבל אם יש ביותר זול אז עדיף. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה מאוורר בצורת טורבינה, יענו הקצה שלו שיהיה שפיצי מאיפה אני יכול להשיג כזה - 120 או 80 . ואיפה אפשר להשיג כזה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מערכת מבוססת על 2180, DS3R, ו2 GB זיכרון של סמסונג (שאת הדגם אני לא זוכר כרגע - במהירות 800 MHZ ) לצערי, אני לא מצליח לעבור את מחסום ה3.1 GHZ עם המעבד הזכרונות עובדים בתדר של 900 MHZ, עם תוספת מתח של 0.1V אומנם הOC מכובד -50 % (יציב לחלוטין - באזור ה29 מעלות במנוחה!) , אבל אני עדיין שואף ליותר ניסיתי להעלות מתחים למעבד, ולצ'יפסט -אך ללא הצלחה.. המחשב קורס לאחר הפוסט PICE נעול על 100 MHZ.. הצעות נוספות? או שמא הגעתי לגבול היכולת של הרכיבים?
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המפרט הוא כדלקמן: E2140 gigabyte 945gcmx OCZ 667Mhz, זכרון VALUE, לא משהו מיוחד התחלתי את האוברקלוק 1.העלתי את הבאס מ-200 ל-220 2.נעלתי את ה PCI-E 3.שיניתי את המכפלה של של הזכרונות ל-2.66 כדי שלא יעלה מעל 667 כשניסיתי לעלות ל-225 הוא כבר לא עלה וחזר לברירת מחדל אני אשמח לדעת מה עוד אני אוכל לעשות אפילו שהלוח אם הזה פשוט עלוב קשה לי להאמין שאפשר להאיץ את המעבד הזה מ1.6 רק ל-1.76 הרצתי גם חיפוש בגוגל של מערכות דומות ואנשים כמובן עברו את המהירות הזו
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כמו בכותרת .....עם הקירור סטוק כמה מעלות יש לכם במנוחה ובעת מאמץ (משחק כבד) ולמי שקנה קירור מיוחד לכרטיס , איזה קירור, וכמה מעלות אצלו גם במנוחה \ מאמץ ... תודה.
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, יש לי radeon 4870 1G של connect3D זה כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל. ועם קירור twinturbo בכל אופן, צירפתי תמונה מהדרייבר של ATI בנוסף ל OC מהמפעל רציתי לתת לו קצת יותר, אז עשיתי את ה auto-tune, וזה העלה בעוד איזה 10 את ה GPU ובעוד המון את הזיכרון. במאמץ הכרטיס הגיע לסביבות ה 50-55, אז אין בעיות בתחום הטמפ'. בכל אופן, הוא אמור להיות במהירות ליבה של 780 וזיכרון 1090 אבל בתמונה שצירפתי כתוב בחלק התחתון שהמהירותש ל הליבה היא 600, ולעומת זאת מהירות הזיכרון היא כן מה שהגדרתי. איך אני ידוע מה המהירות האמיתית? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. מדובר על שלושה מאווררים 120 מ"מ שמותקנים במארז. הייתי רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המתח שמגיע אליהם, כדי להוריד את רמת הרעש שמגיעה ממהירות הסיבוב שלהם. תודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ובכן לי יש מחשב די חדש , +AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX 710S-B GIGABYTE GA7VTX-H 256MB DDR PC2100 - CRUCIAL ויש לי מאורר הבסיסי שבא עם המעבד - SPIRE בזמן האחרון אני חש בהאטה בביצועים ובמחשב... בנוסף שמתי לב שמספר הסיבובים של המאוור עלה המון הוא עומד על 18750 !, האם זה הגיוני ? או שאני פשוט סתם פרנאויד... רציתי לדעת גם בנוגע לזיכרון איפה אני רואה כמה אחוז משאבי מערכת נשאר לי ? (כמו שהיה אחוזים ב - 98 ו ME)
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
מצטער על הניסוח של הכותרת.. לא מצאתי משהו יותר טוב אבל בכל זאת: קבלו!
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לפורום HWzone, אני חדש בפורום ומקווה להשתלב יפה, אני רוצה להכנס לכל הנושא של המודינג וכדומה כי זה מגניב אותי, אז אני ישמח למי שיעזור ויביא לי אתרים טובים בנושא מודינג (Fan Case etc..) שכוללים מדריכים בתוכם משלבי הבסיס כגון חלון בדופן המארז וצביעת המארז עד שלבים מורכבים יותר - תודות לעוזרים! עכשיו רציתי לנצל את הפורום הזה לכמה שאלות קטנות בנושא חומרה כדי לא לפתוח טרד חדש, רציתי לדעת מה זה היטנסינק, ומה בדיוק הקטע של ה Mhz כלומר נגיד יש לי מעבד amd atlhon900 אז כמה Mhz ולמה זה שונה מהמספר שמצורף למעבד כלומר מה זה :-[, ברכות לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחפש משחה תרמית למעבד מחשב/כרטיס מסך מיקצועי וטוב לOC...במחיר של עד 50
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מארז Fractal Design Define R4 ויש לי 2 מאווררים 120mm אסקטרה, אחד מיקמתי במקום הכי טבעי שאפשר, ואת השני אני לא בטוח היכן למקם (למרות שיש לי קצת מושג, אני מעוניין בחיזוק). ככה נראה +- הסידור שלי (תמונה אקראית מהנט, עם תוספות שלי) - מקרא: חצים כחולים - אויר קר נכנס. חצים אדומים - אויר חם יוצא. חצים ירוקים - אופציה למיקום מאווררים. הערה: חץ מספר 4 זורק אויר פנימה מדלת המארז.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? או שהמעבד חמים מידי? יש לי קירור TUNIQ TOWER + 2 מאווררים בתוך המארז.
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני באוברקלוק והפריים נותנת לי שגיאה אחרי כמה דקות ... אבל hotcpu בבדיקה מקיפה של 6 שעות פעלה בלי שום בעייה ושום שגיאה.. וגם toast רצה איזה 7-8 שעות בלי שום בעיות.. וגם עוד איזה תוכנה cpu stability test רצה כמה שעות בלי בעייה.. רק פריים עושה לי בעיות ואני לא יודע למה.. אפילו הורדתי את הזיכרונות מ 400 ל 320 על cas 3.0 ועדיין הפריים לא מצליחה.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד והגעתי לFSB 220 מFSB 200 ומעבד E4500 מ2.2 ל2.4 עכשיו שאני רוצה להמשיך להעלות את התדר לFSB 225 זה מחזיר לי את הקלוקים למצב ההתחלתי לפי מה שהבנתי הבעיה זה שהמעבד צרך יותר מתח ואני צריך להעלות את המתח ברמה אחת אבל גם הבנתי שאם אני מעלה את המתח יותר ממה שהיה בהתחלה זה מקצר את החיים של המעבד אז רציתי לדעת אם זה באמת מקצר את החיים של המעבד למרות שיש לי קירור טוב וטמפרטורה נמוכה ועוד דבר שרציתי לשאול זה אם אני מגיע לFSB 220 ואני יודע שהוא יציב ואחרי זה הוא חוזר למצב ההתחלתי ואני צריך לחזור לFSB הזה אז אני יכול ישר להעלות ל220 או שוב להעלות לאט בקפיצות של 5?
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי את הראם הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 והוא במקור 800 מגה הרץ ותזמון 4-4-4-12 ומתח של 2.1V אבל רציתי לשאול אם במידה ואני אשים אותו על 1066 MHZ ותזמון של 5-5-5-18 ועדיין מתח של 2.1V אז האם הוא יתחמם יותר? כי אין לי קירור אליו חוץ ממפזר החום שבא ביחד איתו... ודרך אגב הוא עכשיו על מצב Performance Enhance: TURBO בביוס. מפרט: E7500 EP43-UD3L Extreme power plus 600W CM690 Corsair CL4 2X2 תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון בOC לבורד Epox 8k3a + ? כרגע אני נמצא ב145 FSB ויציב ביותר , יש עוד אפשרויות OC שאפשר לשנות בBIOS ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-