עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jambo,

אני רוצה לעשות התהרה לכרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות ואביזרים. לכרטיס מסך hercules gf3 prophet 3 64 ddr הבנתי שאני יכול להמהיר אותו ב 15% ללא שימוש באוויזרים. השאלה הראישונה האים אני יעלה ב15% במכה אחת או שיעלה בכול פעם ב3% עד אשר אגיע ל15%. השאלה השניה האים צריך לצרוב וכיצד צורבים? או האים מספיק לשמור הגדרות בתוכנת ההמהרה. השאלה השלישית והיה וביצעתי המהרה האים אפשר להיתחרט ולחזור אחורה . בתודה מראש. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by ac1240,

אני חדש בנושא הזה ורציתי לדעת אם אני יעשה OC לגרוטאה שלי האם היא תהיה שווה משהו המחשב שלי הוא P4 2.8GHZ ATI RADEON 9550 256MB 1GB RAM אם אני יעשה OC לכרטיס מסך איזה רמה הוא יהיה (בהשווה לכרטיסי מסך אחרים) ו האם אפשר לעשות OC לעוד חלקים חוץ מהכרטיס מסך? שאלה אחרונה:מה הסיכויים שאני יפגע במחשב שלי והאם שאני עושה OC אני צריך לקנות דברים מיוחדים למחשב או שאפשר לעשות עם מה שיש לי כרגע ? תודה

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by Eylon,

אני מעוניין למרוח משחה טרמית על המעבד אך אני לא מצליח להוציא את ה heatsink שנמצא עליו... אציין כאן שיש לי מאוורר של global win , דגם CAK 2 38 ... כל הקטע של שליפת ה heatsink ממש מסוכן כי אני עלול לפגוע בלוח אם אז אם למישהו יש את ה heatsink הספציפי הזה ויודע איך לעשות זאת אשמח לשמוע פתרון.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by yambtz,

יש לי מארז מקורר היטב, לא יותר חם מהחדר, אולי 2 מעלות. הטמפ מערכת שלי 40-43 ורציתי לדעת איך מורידים את זה. הבעיה שאני לא יודע איפה היא נמדדת, ואיך להוריד אותה. אם זה בציפסט אני יכול להסיג מאוורר קטן ולשים על הצלעות קרור לא? תודה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by chen902,

אהלן חברל'ך רכשתי לפני ימים מספר XFX hd5850 מנועה מחשבים (זה יוצא חרוז, תקריאו בקול רם) אני בסך הכל מרוצה ממנו, משחק ונהנה, אך שמתי לב שיחסית לטמפרטורות המיוחסות לו ברשת, הכרטיס שלי מתחמם מעט יותר. בגדול מצויין במספר אתרים כי הטמפרטורה במנוחה היא סביבות ה30+ מעלות ואילו במאמץ 60-70, ושלי יושב כבדרך קבע על 44 מעלות במנוחה, ובמאמץ 70+, כלומר 10 מעלות בממוצע מעל הטמפרטורות המומלצות. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי? אגב, אני משוכנע שבמארז שוררת סירקולציה טובה + , המארז הינו Centurion590 והוספתי מאוורר שנושף על הכרטיס ויש שניים שמוציאים אוויר מלמעלה (בנוסף לאחד שמכניס אוויר מקדימה)

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by guylederer0,

שלום יש לי את הכרטיס HD4870 1GB ... אני מעוניין לעשות לו OC ... העלתי את התדר מ 750 לאט לאט ועשיתי בדיקה ב FurMark על 1920X1200 על אפשרות Benchmarking MSAA שמתי על 8X הOC החזיק לי למספר מסויים ... אבל שהחזרתי בחזרה אתה MSSA ל NONE הוא ישר הביא לי שגיאה של VPU RECOVER שזה אומר שה OC לא מחזיק ... האם יש הבדל בין MSAA ? והאם OC מסויים יחזיק על אחד מהם ולא על השני ?... אני ממש ניסיתי לשבור תראש פה ... מישו יש רעיון ?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by THE_LORD,

טוב אז כמו שראיתם בכותרת אני מחפש קירור למעבד תקציב עד 200 ש"ח core 2 quad Q9300 הזמנתי לוח אם ASUS P5B DELUXE (אמור להגיע עוד שבוע-שבועיים) עכשיו היה לי מיני מקרר שפירקתי ממנו את הפילטר TEC דגם tec1-12706 http://www.hebeiltd.com.cn/peltier.datasheet/TEC1-12706.pdf עכשיו השאלה היא האם כדאי למוצא קירור אויר טוב לפילטר שאני אשים אותו בין המעבד לקירור, או שפשוט לקנות קירור מוכן למעבד? ואם כן אשמח לקבל רעיונות איזה קירור? עוד דבר קטן שצריך לדעת שהעומק במארז מלוח האם עד לדלת הוא 15 ס"מ הבנתי גם שקירור אוויר לא מוציא תוצאות טובות עם פילטר

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by whome,

שלום לכולם, האם לוח GA-EP43-DS3L יאפשר לי להגיע ל-3.8GHz עם Q9550 (כמובן יציב ל-24/7)? נ.ב: הקירור למעבד הוא: Scythe ninja 2

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם; יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שמתחם במנוחה, לא עשיתי עליו OC, כשמפעילים את המחשב הכ.מ על 50 והסביבה (ambient) על 37 אבל אחרי כמה דקות ה כ.מ עולה ל 62 והסביבה ל51 כשהמארז פתוח והמערכת בidle ועל הטמפ האלה הוא מתייצב המאוור של הכ.מ ב100% כול הזמן. המארז מפנים ניראה ככה: (מתנצל מראש על האיכות ) בתמונה לא רואים מאוור בחלק האחורי מתחת לכרטיס מסך שמוציא ועוד אחד שמכניס אוויר המאוור בצד זורק אוויר על הכרטיס מסך (כשאני מוציא אותו הטמפ עולה ל65 לכרטיס) אגב, סתם להשוואה הטמפ של הלוח אם ב36 החדר ב29. מה אפשר לעשות?! תודה מראש

10. Started by gjook,

שלום לכולם , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי קישור שמראה הבדל בביצועים , נגיד במשחקים בין e6300 עם אובר של 2.8 ghz או אפילו יותר, לבין המהירות המקורית (1.8 נדמה לי..)... כאילו על הנייר יש הבדל של לפעמיים 100% אבל איך זה באמת משנה בפועל?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  11. [glow=red,2,300]למישהוא שבאמת מבין [/glow] וסליחה לכל אלה שרוצים אבל לא מספיק משופשפים בעניין .... אני כרגע עומד על 240 באס עם זכרונות ביחס 1:1 (וזה אומר שהם על 480MHZ) עם 2.65V בתיזמונים של 3-4-4-8 הבנתי שזה יותר מידי לSAMSUNG PC3200 אני אשמח לעזרה באיך אני מוריד את התיזמונים שלהם ואת היחס עם הבאס אני רוצה שהם יהיו בOC אבל לא יותר מידי היסטרי.

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by gshhar,

כמה הם עולים? איזה ביצועים הם נותנים(לי יש AMD2000),איפה אפשר להשיג אותם?(ושל איזה חברה הם?)

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by Dream2K,

אז ככה אם טעיתי בפירום מצטער מראש אממ.. אז אני מחפש מאוורר למארז (80 מ"מ) אבל שיהיה חזק.. אני בתקווה שיוכל להגיע ל4000 rpm ב10v

• 18 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by DJ_ROYI,

אז ככה התלבתי מאוד בין שני הקירורים הבאים בסוף לקחתי את ה-Vendetta 2 אחרי שקראתי ביקורות ברחבי הרשת ומידע אישי וניסיון אישי עם קירורים לדעתכם עשיתי בשכל שהלכתי על ה-Vendetta 2 או טעיתי? תודה לעונים ...וסוף שבוע טוב..

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  15. שלום. מדובר על שלושה מאווררים 120 מ"מ שמותקנים במארז. הייתי רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המתח שמגיע אליהם, כדי להוריד את רמת הרעש שמגיעה ממהירות הסיבוב שלהם. תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  16. http://www.titan-cd.com/english/cuv2ab_ld2.htm הוא נראה לי ממש משתלם, CFM גבוה, שקט, וממש זול (65 ש"ח בפנדה) בהתחלה חשבתי לקנות את ה Vantec iCEBERQ 4 אבל אז מצאתי את זה שנראה לי עולה עליו מכל הבחינות.... או שיש למישהו פה הצעה יותר טוב ? ויש לי כרטיס GeFroce FX 5600 שניהם מתאימים לכרטיס שלי...

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by amisha,

אני כול הזמן נתקע במהירות של 3600 מגה הרץ .... יש לי זוג מעבדים בבית אחד 2.4C ממשפחת D1 והשני 2.8C ממשפחת M0 תמיד כשאני מגיע ל 3600 מגה הרץ המחשב נהיה איטי ולבסוף עושב ריבוט עכשוי הלוח זה לא כי עם המבד הראשון זה באס של 300 ועם השני זה 257 כלומר לא הלוח חוסם את המעבד השני (עפ"י הידע שלי ..) מה זה יכול להיות ?? הזיכרון הוא גייל 3700 ואני ניסית את זה בכמה מחלקים ושמרתי להיות מתחת למהירות המותרת של הזכרונות וזה עדיין קורה ... לוח P4C800 DLX ויש דיסק אחד שמחובר ב SATA (לגשר הדרומי)

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  18. יש לי מארז Fractal Design Define R4 ויש לי 2 מאווררים 120mm אסקטרה, אחד מיקמתי במקום הכי טבעי שאפשר, ואת השני אני לא בטוח היכן למקם (למרות שיש לי קצת מושג, אני מעוניין בחיזוק). ככה נראה +- הסידור שלי (תמונה אקראית מהנט, עם תוספות שלי) - מקרא: חצים כחולים - אויר קר נכנס. חצים אדומים - אויר חם יוצא. חצים ירוקים - אופציה למיקום מאווררים. הערה: חץ מספר 4 זורק אויר פנימה מדלת המארז.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  19. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by captaincaveman,

בשביל לשלוט במהירות המאוורר של כ.המסך אני משתמש ב-MSI AB, שעושה את העבודה מעולה ונותן המון גמישות בהגדרות של טמפ\מהירות. בשביל לשלוט במהירות המאווררים של המעבד (רדיאטור למעשה, אבל מחוברים לאותו HEADER) אני משתמש ב-SPEEDFAN ואני הרבה פחות מרוצה... קבעתי את המהירות ההתחלתית על 20% ואת המקסימלית על 100%. בתור DESIRED TEMP קבעתי 50 מעלות. מבחינת SPEED FAN זה אומר שכשהו מגיע ל-50 מעלות הוא פשוט מעלה את מהירות המאווררים עד ל-100% או עד שהטמפרטורה יורדת מתחת ל-50. האם יש תוכנה שנותנת לי יותר שליטה על זה? משהו כמו MSI AB רק למעבדים?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  21. Started by eldada,

המוכר בחנות שאני קונה ממנה עשה אוברקלוק עם החלקים האלה: מעבד: 1800+ לוח אם: kt-400 של ג'יגה בייט וזכרונות: 512 mb מהירות, 2700 pc (של חברה בלי שם בכלל אבל הוכיחו את עצמם!!!) הוא הצליח להגיע ל-2600+ האם זה נחשב לאוברקלוק רצחני?!

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  22. יש אפשרות (פיזית) לחבר מאוורר 120 (F3 כנראה) אחרי שהמחשב הורכב כולו? (כולל הגוף קירור) ז"א נגיד קניתי מחשב עם הקירור הנ"ל ואחרי שבוע אני רוצה להוסיף לו מאוורר תהיה בעיה של נגישות או משהו בסגנון שידרוש ממני להוציא את הקירור מהלוח אם? מדובר על לוח X48-DS5 של גיגבייט.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6590&PHPSESSID=9fd0c46d5914dbc44e0815367c6e1333 שווה לקנות?

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by izikd,

יש לי במחשב 2 מאוררים על המארז של 0.14A (אחד מכניס אחד מוציא) (טמפרטורות בין 25 ל35 מעלות צלסיוס) ואחד על המעבד של 0.23A (טמפרטורות בין 36 ל40 מעלות C) זה מספיק? יש מה להוסיף/להחליף ביותר טוב? מה הטמפרטורות המומלצות על המעבד ובמארז? אם אילו תוכנות ניתן לבדוק את הטמפרטורות?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.