אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 1400MHZ על 60 מעלות במנוחה, אני לא מעוניין לעשות לו אובר קלוק, אך הוא ממש חם והשאלה שלי אם כדאי לי לקנות לו גוף קירור חדש או להשאיר את המקורי? אם כן איזה גוף קירור אתם ממליצים? אותו דבר עם הכרטיס מסך שלי ASUS V770 PRO DELUXE 64MB הוא על 58 מעלות עם הקירור המקורי, האם כדאי להחליף? אם כן איזה גופי קירור יש בשוק לכרטיסי מסך? אשמח לקישורים עם המוצרים שתמליצו לי.
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אפשר בדרך מסוימת? לא חייב להיות בקליק , אם אפשר להעלות את המתח של הכרטיס מסך באובר קלוק? יענו אם הוא לא יהיה יציב? אם זה ל MEMORY\CORE. בתודה ג'י, (אני חייב את זה בבקשה ! )
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות שבמעבדי אינטל כמעט כל המעבדים (חוץ מאלה בעלי ליבת וילמאייט) הם פשוט תותחי אוברקלוק ואילו בAMD יש אולי 3 מעבדים מומלצים???
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לאחר כישלון הפרויקט הקודם עקב היעלמות מצרכים מסוימים מחולון,חריגב קשה מהתקציב ומכירת ה-Lian-Li PC-70 שלי,החלטתי לבטל אותו לטובת פרויקט זול יותר. לעכשיו הפרויקט כולל:השמדת הבז' לטובת תבנית צבע כחולה שחורה ,החלפת לפחות 65%(מדוד :-X) משטח הפלדה של המארז לטובת פלקסי(Hoooooooooge window),הרבה מאוד לדים,וכנראה מערכת של EMP עם בלוק WW(לא בטוח בנוגע לזה עדיין). אני כולל פה סקיצה ראשונית של החלון הגדול,אם תאהבו אני אפרסם עוד:
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני באוברקלוק והפריים נותנת לי שגיאה אחרי כמה דקות ... אבל hotcpu בבדיקה מקיפה של 6 שעות פעלה בלי שום בעייה ושום שגיאה.. וגם toast רצה איזה 7-8 שעות בלי שום בעיות.. וגם עוד איזה תוכנה cpu stability test רצה כמה שעות בלי בעייה.. רק פריים עושה לי בעיות ואני לא יודע למה.. אפילו הורדתי את הזיכרונות מ 400 ל 320 על cas 3.0 ועדיין הפריים לא מצליחה.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=60000268
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות התהרה לכרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות ואביזרים. לכרטיס מסך hercules gf3 prophet 3 64 ddr הבנתי שאני יכול להמהיר אותו ב 15% ללא שימוש באוויזרים. השאלה הראישונה האים אני יעלה ב15% במכה אחת או שיעלה בכול פעם ב3% עד אשר אגיע ל15%. השאלה השניה האים צריך לצרוב וכיצד צורבים? או האים מספיק לשמור הגדרות בתוכנת ההמהרה. השאלה השלישית והיה וביצעתי המהרה האים אפשר להיתחרט ולחזור אחורה . בתודה מראש. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל GB850 הורדתי את העידכון האחרון של ה-BIOS אבל אני לא מצליח להגיע לשינוי מהירות ה-BUS או המכפלה מה-BIOS ... מה אני עושה ? דרך אגב אני עובד על 1.4 של אינטל וממש דחוף לי להריץ אותו קצת יותר מהר .
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
:o http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=8&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כולנו מכירים את ה BSOD הידוע לשימצה של מערכת חלונות, מסתבר שהחליט לשנות צבע. לטענת האוברקלוקר, הוא נתקל פעמיים בהודעת שגיאה מלווה ברקע אדום במקום כחול (RSOD?!) המעבד הוא וויני 3500+, נשבר בקו ה 3000.
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, מעבד AMD אתלון 3800+dual 64X2 לוח: m2vmx למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתה את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. למרות מאמצים ונסיונות לא הצלחתי להפעיל את התכונה הנ"ל - כאשר אני עבר "ניהול צריכת חשמל מינמלית" המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים. אגב, כחלק מתהליך פתרון הבעיה התקנתי פאץ לווינדוס xp והגדרת ברגיסטרי רישום Throttle שם הוכנסה הפקודה PerfEnablePackageIdle עם ערך 1 (לא לגמרי מבין מה בדיוק נתבקשתי לעשות). הבנתי שהיו לאנשים אחרים בעייה כזאת והם לא הצליחו לפתור אותה (ייתכן שהפתרון היחיד הוא עדכון הביוס - אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי לא בטוח שהדבר יפתור את הבעייה). שורה תחתונה: אין לי cnc והמעבד שלי …
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
<p>קודם כול עשיתי את הטעות של החיים שלי שעברתי מכרטיס מסך עם קירור פאסיבי לקירור אקטיבי...פשוט חפירת ראש ובחיים לא האמנתי כמה זה יפריע לי...קניתי 8600GT של ספארקל ופשוט חפירה המאוורר שלו...פשוט חור במוח...</p><p>יש דרך להנמיך את מהירות המאוורר בצורה כולשהי?? עד היום היה לי קירור פאסיבי בכרטיסי מסך ולא היה לי צורך להיתעסק בזה...</p><p>עזרה..</p><p>כמו כן חיפשתי אבל לא מצאתי קירור חלופי פאסיבי לכרטיס מסך...(למרות שאני לא מעוניין-אחריות וכאלה-אבל אם אין ברירה)</p>
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? או שהמעבד חמים מידי? יש לי קירור TUNIQ TOWER + 2 מאווררים בתוך המארז.
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפי המפרט שבצד מה הגבולות של מהירות ומתח של המעבד בקירור סטוק המעבד עכשיו על 3 GHz ואני לא יודע אם כדאי להעלות לי עוד
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
או קיי קיבלתי את המשלוח מניויורק (הכל בייחד יצא לי רק 1100 ש"ח ) http://img233.imageshack.us/img233/7680/006jx8.jpg GSKILL 4GB 1000 PC2 8000 E8400 RETAIL COOLING XIGMATEK HDT מחר אקנה לוח (מעדיף לוח לקנות בארץ ...רכיב רגיש מדיי , צריך אחריות פה בארץ) ...חשבתי על הגיגבייט DSL3 כי לרובם יש אותו ולכן אוכל להיעזר איתכם ובכלל איך לעשות לו אובר קלוק אז : יש למישהו לינק או מדריכון קצר עם תמונות מהביוס מהיכן להתחיל OC ל E8400 על DSL3 עם זכרונות של 1000 MHZ ? 10X ;D נ.ב התוכנות הללו מספיקות לבדיקת יציבות ? (ממש אין לי כוח לכל הפריימים האילה שלוקח שעות על גבי שעות....) לא מספיק להריץ SUPER PI על 32 למשך 25 דקות וגמרנו ? יש לי : -SUPER PI CPU Z S&M MEMTEST…
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מעוניין בקירור לסוקט 775, תקציב 80 ש"ח. לאחר חיפוש קצר ב skypc (עדיפות לחנות זו, כי אני מבקר בא השבוע בכל מקרה) מצאתי את הקירור הבא: GlacialTech Igloo 5600 PWM: http://www.skypc.co.il/pl_product~Igloo5600~18~0.htm 76 ש"ח. 1. איך הוא? 2. הוא בא עם משחה טרמית? 3. יש הצעות לקירור בתקציב (80 ש"ח) יותר משתלם/מומלץ/טוב? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב עם הפרטים הבאים: לוח אם GA-EX38-DS4 כרטיס מסך Sapphire 4850 שתיים כאלה בCF. מארז Antec 900. 1.כדאי לי לקנות להם קירור מיוחד? אם כן,אפשר המלצה לקירור לשניהם לא יקר במיוחד? 2.וכששמים עוד קירור - מאבדים את האחריות? 3.ואני לא מבין,ראיתי את הדיון של המשחה טרמית שאומר שכדאי להעלות את המהרות של המאווררים - זה מומלץ? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות חור בגג המארז, ויש לי מקדח כוס אבל רק עם כוסות קטנות. הבעיה היא שכוס בגודל נורמלית עולה 70 ש"ח (לכוס אחת!!!) אז רציתי לדעת אם יש כאן מישהו מהצפון שיש לו כוס בגודל של בערך 75-80 מ"מ ויוכל להשאיל לי אותה רק כדי לעשות את החור למאוורר. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הקדמה ------- הנידון : EPOX 661FX אחרי התקנה מערכת הפעלה יש מסך כחול וריסטרט ולפעמים גם בהתקנה עצמה ... חשבתי בהתחלה שזה סוג של אי תאימות אבל שמתי מערכת הפעלה אחרת וזה חזר מיותר לציין ששאר הרכיבים במחשב תקינים . אין קבלים נפוחים מה שכן בדקתי את הגשר הדרומי אני לא סגור על זה אבל מסביב לציפ' הליבה הירוקה יש משהו חום אני חושב שזה ליכלוך .. לא סגור על זה .. המחשב נדלק רגיל בגלל זה אני מתבאס להשקיע בלוח חדש ..התייעצתי עם טכנאים אחרים והם אמרו לי שזאת בעיה של תוכנה אז ככה : שלל : מעבד פנטיום 4 3GHZ, לוח ..EPOX SIS661FX. קניתי : זיכרון PQI 512MB , מארז , צורב ASUS עכשיו אני רואה שבנוסף להשקעה הזאת אני אצטרך גם לוח 478 יש לי אפשרות לרכוש לוח ASUS P4V800D-X ב 300…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כמו בכותרת .....עם הקירור סטוק כמה מעלות יש לכם במנוחה ובעת מאמץ (משחק כבד) ולמי שקנה קירור מיוחד לכרטיס , איזה קירור, וכמה מעלות אצלו גם במנוחה \ מאמץ ... תודה.
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הגיע הכרטיס מסך שהזמנתי מחו''ל Connect3d X800GTO הכרטיס נפתח ל 16 צינורות ועל קירור סטוק אני עושה 6423 נק' ב3DMARK2K5 יש לציין כי כל הכרטיסים החדשים של C3D לא נפתחים אבל בגלל שקניתי מ monarch שהיה להם סטוק ישן (בניגוד ל NEWEGG שכולם חדשים ולא נפתחים) קיבלתי כרטיס שנפתח ל16 צינורות ... בנתיים , קירור סטוק : 520 לליבה ו550 לזיכרון בלי שום ארטיפיקטים , חלק לחלוטין ! מעבד וניס 3000 על 2700MHZ [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://img408.imageshack.us/img408/5232/asfpf7.jpg לא הבנתי. גם ב-SPEED FAN זה 23 מעלות.. כנראה משו דפוק, נכון? המפרט המלא: E6600 Core 2 Duo @ 3.0 GHZ 340 ומשהו על מכפלת 9 [שמתחלפת ל-6 בזמן שהמעבד לא מעמיס על עצמו =] אחלה אפשרות יש להם שמה באינטל] GIGABYTE 945P-S3 ASUS 7300GT @ 440\880 קירורי סטוק להכל ספק כוח של ENEMARX LIBERTY 620W ^ מתכנן לקנות עוד חצי שנה+- כרטיס HIGH END של Nvidia או ATI [תומך DX10 כמובן] בכל מקרה יש לי שאלה על המעבד.. האם זה יתכן שהטמפרטורה שעכשיו היא 23 הייתה מקודם 53, לפני מס' שניות? השתמשתי ב-Easy Tune של GB.. ראיתי שהמאורר פעל על 23% שמה ב-AUTOMATIC MODE עכשיו, העלתי את זה ל-50 ומשהו אחוז וזה עשה כזה רעש מגניב של אוויר של טווו כ…
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הזיכרון עובד יציב גם ב 280 אבל המעבד שלי תוקע זה לא בטוח שכול הזיכרונות Uccc יגיעו ל 270+- אבל למי שלא רוצה להוציא הרבה על זיכרון זו בהחלט הבחירה המושלמת....
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היות ושמעתי שהמאוררים המקוריים רועשים במידה קיצונית אשמח להמלצות לגבי מאוררים ספציפיים שארכוש(כדי להחליף את הרועשים). באם זה מתאפשר, אשמח למאוררים שלא יפגעו בעיצוב המארז. בכבוד רב, אורי נ.ב אני מעוניין במאורר 120MM נוסף על מנת לנצל את ההכנה שמגיעה לכזה, עם המארז.
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך כמו שמצויין בחתימה. הבנתי בעבר דרכם שעדיף להתחיל בקטן את הOC ובאמת הפעלתי את הRIVA ונתתי לו לבחון את ההגדרות של הכרטיס לאחר הפעלה מחדש. זה מה שיצא: (ראו תמונה) השאלה שליהיא: מה להעלות קודם? את הCORE או את הMEMORY? ובכמה (יש לציין שאין לי גופי קירור שאני הוספתי על הכרטיס)? איך אני רואה את הטמפ' של הכרטיס שלי עכשיו ואחרי הOC? כי כל עוד שאני לא רואה טמפ' אני יכול להעלות את הMHZ ללא בקרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-