עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המלצותכם בבקשה על מאוורר 120 ממ כלשהו עם לד כחול בעל יחס טוב של שקט לעוצמה. תודה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by alexta-z,

איזה לוח אם עדיף epox 8rda+ או asus a7n8x הלוח ישמש לאוברקלוק

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by BIA,

טוב תראו קניתי LCD + תאורה פוטנציומטר של 100ohm ובמדריך בהתחלה כתוב שצריך פוטנציומטר של 100ohm ואחרי זה בכתב כתוב שצריך פוטנציומטר של 10ohm אז תגידו לי אם ה100 זה בסדר ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  4. יש לי מאז של ANTEC 300 עם 5 מאווררים. 2 מקדימה נושפים. העליון והאחורי שואבים. רק לגבי הצידי אני לא בטוח. לפי ההוראות הוא אמור לנשוף על הכרטיס מסך (יש לי HD4870 PALIT) שממש עלול להתחמם תחת עומס רציני. הכרטיס עצמו מפנה את האויר לכיוון המאוורר הצידי. עכשיו זה נשמע לי לא הגיוני שהכרטיס מסך ינשוף לתוך המאוורר הצידי והמאוורר הצידי ינשוף על הכרטיס מסך בחזרה. לא עדיף פשוט להוציא את כל החום של הכרטיס דרך המאוורר הצידי (120MM)? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by פ י נ י,

הצלחתי להביא את המעבד מ - 3000MHz ל - 3907MHz מעבר לכך הלוח לא מצליח לזהות את הכונן הקשיח שהוא SATA יש למישהו תשובה לענין או איזו שהיא דרך בהגדרות שהלוח כן יזהה את הכונן. לגבי סוג הלוח או מעבד ניתן לראות בכרטיס מפרט מחשב. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by RONG23,

שלום אשמח לעזרה לגבי החלפת מאווררים מארז לcoolermaster scout צריך 2 של 140ממ 1 של 120 ממ לד אדום בוהק וחזק ככל האפשר שקטים וחזקים אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה לכם מראש חברים

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by idanashh,

יש לי וולקנו 6 4550 סל"ד אבל שאני ניכנס לביוס אני רואה שהוא בעצם נע בסביבות 6000 סל"ד הוא עושה לי הרבה רעש ואני כבר לא יכול ליסבול אותו אתם יודעים הרעש המעצבן והחזק הזה= ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה לעזאזל אני יכול לעשות??????

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  8. החלפתי, מאורר, בגסות די רצינית עקב סיבוכים בחיבור ללוח אם(חוסר שיקול דעת שלי). בסופו של דבר המאורר (Ninja 2) התחבר כראוי - והטמפרטורה צנחה פלאים בכ 15c(וזאת אף שחיברתי את הגוף קירור פסיבית ללא מאורר). למרות שפחדתי שנגרם נזק ללוח אם עקב הלחץ שהפעלתי על המחשב, הכל נראה שפועל כרגיל(ווינדוס/אינטרנט/תוכנות). אולם פתאום הפיירפוקס לדוגמא טוען שג'ימייל ופייסבוק זו כתובת לא "certified" ובאופן מוזר הווינדוס ויסטה לא מאפשר להתחבר ל ווינוס אפדייט. השעון של הווינוס לא מצליח לעדכן את עצמו מול הסרבר. ממש מוזר, אני די מצטער שהחלטתי להתקין גוף קירור לבד. האם יכול להיות שגרמתי נזק לאיזה שהוא חלק שאחראי על קידוד לפרטיות במעבד או בלוח אם? ממש מוזר מה שקורה פה. הויסטה שלי מותקנת כבר שנה ואף פ…

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by liiight,

החום של המעבד כמעט לא עלה! יש לי מפרט כמתואר למטה, ונכון שכיוונתי את המזגן ישר על המחשב (המזגן הזה הקפיא לי את הביצים, וגרם למארז להיות קרח) אבל בדקתי גם בEVEREST, גם בMBM, גם בBIOS, גם בSANDRA. זה כאילו שהOC הזה לא הזיז בכלל למחשב. זה יכול להיות? דרך אגב, העלתי את הFSB מ200 ל215 (מכפלה סגורה על 15)

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  10. חשבתי אולי להחליף את כל ה3 מאווררים ששואבים אצלי אוויר חם מהמארז מאחד כזה:[250mm] Product Details: The Monster fan you true modder's have all been waiting for! Performance-PCs.com designs a fan for you that is the optimal side panel intake fan. We beefed up the RPM's a bit to maximize the CFM to over 100 while still keeping the noise level down below 20 dB. We then added 5 bright blue LEDs which add color and pizzazz to your case. This fan is meant for use for hard core modder's that are capable of cutting their own large side panel holes for installation. Fan includes a pretty black trim ring bezel for hiding your cut and a sleek looking black mesh filter to keep f…

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by avilavi,

אני רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי מאוורר 120 ממ שיהיה שקט ככל האפשר ובמחיר סביר (עד 50 נגיד) ללא לדים. גם לא צריך PWM. מאוורר פשוט ושקט. אגב, מה ההבדל בין 3 פינים ו 4 פינים? ועוד שאלה, לאן כדאי לחבר אותו? ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. ערב טוב , יש לי כרטיס ישן X1950XTX עכשיו בעבודה רגילה(אינטרנט,סרטים) הטמפ' עומדת על 50-55 מעלות שזה בסדר אבל ברגע שאני נכנס למשחק נגיד SC2 כבר במסך הראשי הטמפרטורות קופצות ועוברות את ה100 מעלות וזה בזמן שהמאוורר על מהירות מקסימלית. יש לציין שניקיתי את הגוף קירור והמאוורר,יכול להיות שהבעיה היא תוכנתית (דרייבר...) ?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  13. רצ"ב קישור לאדפטר עבור TRUE 120 http://www.crazypc.com/products/1366-bolt-thru-509602.html איפה משיגים בארץ

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי בעיות חום עם כרטיסי מסך 4850 ב CF - במצב מנוחה הם כ 80 מעלות. 1. כיצד ניתן לקרר אותם מלבד ניקוי אבק ? 2. אשמח להמלצות על אמצעי קרור לכרטיסי המסך במחירים של עד 150 ש"ח ליחידה. 3. במיד ואני מתקין את הקרור, האם הוא יספיק להמהרה של הכרטיסים להספק המקסימלי הניתן להגדרה ב CATALYST ? תודה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by tal_be,

אהלן, ניסיתי עכשיו לעשות OC דרך התוכנה של MSI. הצלחתי לעלות ב 100MHZ את הזכרון והליבה. (מ 810 ל 910 ומ 1250 ל 1350) אחרי שניסיתי להוסיף עוד 60 לכל אחד, כדקה וחצי אחרי שאני הפעלתי את התוכנה של המאמץ: ATITOOL, הופיע מסך עם תמונה אפורה ריקה והייתי צריך לכבות ולהדליק את המחשב מחדש. לפי מה שאני מבין זה נגרם מפני שהעליתי יותר מדי. השאלות שלי הן כאלו: 1. האם זה מסוכן שקורות התקלות האלה? (המסך הקופא והצורך בכיבוי והדלקה מחדש) 2. יש דרך אחרת לבדוק את ההמהרה בלי להתקל בזה אלא ע"י אינדיקטור אחר? תודה!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  16. אז ככה: מחשב: מעבד p4 2.0ghz northwood מכפלה 20 לוח אם sis 648fx-a כרטיס מסך geforce 6200 inno3d 256mb זיכרון 2x256 pc3700 ללא קירור נוסף (ג'נרי) ביוס פיניקס גירסא 6.0 אני חייב לדעת איך לעשות אוברקלוקינג למעבד,כ.מסך וזיכרון! תודה ענקית ענקית למי שיסביר לי!! מס' אייסיקיו(למי שחושב שיהיה יותק קל להסביר) 264542801

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  17. אני מחפש מאוורר 80MM למארז, כל מה שראיתי הם בעלי 25-35DB אני מחפש משהו שקט, שאני לא ישמע אותו.. יש חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  18. Started by Asot,

חבר'ה,יש לי את ה Q6600 G0,ואני לגמריי צעיר מת בנושא אוברקלוקינג,האם למישהו יש מדריך טוב למתחילים איך אני ממהיר אותו לפחות ל 3 ghz על לוח אם P5K של אסוס??? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by TeaTime,

יש לי 300 שקל שהרווחתי מעבודה בבחירות השאלה שלי איפה כדי להשקיע אותם? הבחירה היא בין: GEIL DDR433 בדיוק המהירות לבאס 270 בRATIO של 5:4 כאשר אם אני לא קונה את זה, הקניה תהיה ה GEIL DDR400 (לא האולטרה) ל AX-478 כאשר אם אני לא קונה אותו אני נשאר עם הקירור המקורי של הP4 שאר המערכת היא ABIT IC7 P4 2.4C

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by MAOR,

סידרתי את המאווררים ככה ... 1 80 מ"מ מתחת ל - CPU 1 96מ"מ למטה (מעלה את האוויר החם למעלה) 1 80 מ"מ על המארז והוא יושב מול הלוח ככה שהוא מקרר אותו (כמובן שיש את המאוורר של ה - CUP ועד את המאוורר הקטן שיושב על המעבד) ובקשר למודינג ... צבעתי את כל המארז בשחור (חוץ מהפנל שהוא בסגול מגניב) יש לי צבע כתום זוהר !!! (הוא ממש זוהר !) והורדתי שבלונה של כדור אש וצבעתי את הכדור בכתום ... ובמרכז הכדור יש חור בו יושב המאוורר ! מחר אני יביא תמונות כי זה הכל בשלבי התייבשות ..... לקח לי משהו כמו 5 שעות על העבודה ... צבעתי שתי שכבות ... עד שעשיתי את החור ... אבל לבסוף זה יצא תותח !!!!!!!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  21. והפעם המערכת בתוך המארז.. עדיין הרצה על יבש הרדיאטור :

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by kobibo,

הכרטיס עם O.C ל XTPE ,טמפר' 39 מנוחה 58 מאמץ. יש לי את ה MX1 שקניתי עבור המעבד וחבל לא להשתמש בה גם עבור כרטיס המסך ( בהנחה שהיא מתאימה ). בנחה שפירוק הקירור לא מסובך ( קפיצים מנגנונים ) אודה לעזרה כיצד לפרק את הקירור לשם מריחת משחה והרכבתו מחדש,האם צריך גם למרוח מלבד הליבה גם את הזיכרונות ? ( גם המלצה כיצד לשים את המשחה :באמצע קצת או שכבה אחידה על כל הליבה ). אודה לעזרתכם. נ.ב. אם הרכבתי את המחשב מאפס אני יוכל גם להסתדר עם זה אבל תמיד טוב לשמוע המלצות והנחיות.

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  23. היי ! יש לי בעיה. הכרטיס מסך שלי מתחמם בצורה רצינית(גם בלי OC), ואני צריך המלצות בבקשה לקירור טוב. אני מעדיף קירור מיקצועי שמקרר משני הצדדים כי גם בצד השני של הכרטיס הוא ממש לוהט, עים עדיפות לאחד כזה שמוציא את האוויר החם החוצה(שלא ילך לכיוון המעבד). המפרט שלי: ABIT AI7 3.6@2.8 + Thermalright SP94 FX 5900XT של Gigabyte A-DATA pc4200 אין בעיה של תקציב. תודה למגיבים.

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by Or ei,

אני רוצה למצוא HSF שישאיר את המעבד הזה בסביבות ה30+ בלי OC פשוט שלא יהיהו בעיות הולקנו 7+ יתאים ??

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  25. שלום לכולם אני דיי חדש בעניין האובר קלוק ולא ממש מבין בזה יש לי לוח של אסוס p4p800-e deluxe מעבד 3.0ghz prescot 256X2 של hunix והשאר לא כל כך משנה אני חושב... בעיקרון בלוח של אסוס יש ai overclock שעושה אובר קלוק אוטומטית מהביוס רק צריך להגדיר אחוזיי אובר קלוק אצלי כרגע הוא מוגדר על 20% מה שאומר שהמעבד שלי הפך להיות 3.6 אני יודע שהמעבד הזה בעייתי בקטע של התחממויות... מה אתם אומרים איזה מאוורר יכול לקרר אותו? לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה מפעל תעשיה.. תודה לכל העוזרים..:] נ.ב המעבד מגיע לטמפרטורות של 52-53 ב idle ולא בדקתי עד כמה הוא מגיע במאמץ.. אבל לפעמים המאוורר המקורי שלי של אינטל עושה כל כך הרבה רעש אז אני מבין שהוא ממש חם..

• 17 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים