עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by -Tal-,

היי מחשב חדש בן 3 שבועות, E7500, קירור ונדטה 2, מאוורר קדמי מכניס אוויר מאוורר אחורי מוציא אוויר. אני מאוכזב מהטמפרטורה שראיתי עכשיו.. קניתי את הונדטה 2 במטרה שהמעבד יהיה על עד 35 מעלות... לא יותר וזה מה שאני מקבל: http://img41.imageshack.us/img41/7996/46453388.jpg מה אתם מציעים לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by ^TaLiK^,

איזה מהמעבדים יותר טוב לאובר קלוק בהנחה שאני פותח להם את המכפלות הגבוהות יותר ?? אם למישהו יש מדריך לפתיחת המכפלה של AMD 2100 אז הוא מוזמן לתת פה לינק למדריך האם הלוח epox 8rga פותח את המכפלה של ה-2100 ?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by Dj_Gal,

שלום, יש לי ספק Antec TruePower 430 Watt ואני רוצה לעשות את המוד הבא.. אבל מה .. הספק שלי הפוך כאילו הבסיס שלו הוא למעלה .. ואני רוצה להפוך אותו .. עכשיו עוד בעיה יש לספק שלי 2 מאוררים ...המאורר השני הוא יונק ומיקומו מעל המעבד.. השאלה שלי היא ..האם אני יכול להפוך את הספק כך שהמאורר השני יהיה למעלה? או שיקרה משהו עם אני יהפוך אותו ? תודה ..

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  4. אני הולך להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מ e2180 Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard שני סטיקים של אחד גיגה 667 או 800 (החברה בהתאם להמלצתכם) ספק 400W ג'נרי ומארז sunbeam transfoermer. איזה קירור מומלץ להרכיב למעבד (עלו תועלת מקסימלית) ולאילו ביצועים אני יכול לצפות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by Baz34,

לאחרונה בניתי מערכת חדשה אבל הכוונה להשתמש במארז הקיים שלי, אני צריך עזרה והכוונה לשיפור האיוורור 1. מעבד E6600 + קירור Tower Tuniq 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W כרגע במארז הקיים יש מאוורר 120mm אחורי (מוציא) ומאוורר 80 קידמי שואב נא המלצתכם הדחופה הכוונה לממש בעתיד OC במע תודה מראש למתייחסים

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  6. מקווה שזה שייך לפורום קירור, יכול להיות גם בפורום מארזים. אוקיי אני לא סתם שואל, יש מארזים בשוק שיש להם גם 9 ויותר מאוררי 120 מ"מ !! ולעומתם יש מארזים שנחשבים "חכמים" יותר בעיצוב ועשוים אלומניום וכו' ויש להם פחות מאוררים. השאלה היא, מה יותר קריר ?

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by kikkler,

שוב ושוב אני שומע על הדברים האלה כתחליפים מצויינים ואף עדיפים לרדיאטורים המיוצרים במיוחד לצורך קירור מים למחשב יצא למישהו להתעסק עם אחד ?

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום, יש ברשותי מעבד AMD 3500+ 939 עם קירור TT BT בהתחלה הטמפרטורה שלו היתה כ20-21 מעלות (במנוחה) וכרגע היא עומדת על 35 (במנוחה). יש לציין שלא מרחתי משחה טרמית וכאלו דברים אף פעם.. וגם, מאז שהתקנתי win xp 64 עלו הטמפרטוורת בכ 5 מעלות. למרות שהחזרתי ל win xp 32 נשארו הטמפרטורות על אותה המעלה. עכשיו מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל לקרר יותר את המעבד ? עריכה: הכרטיס מסך שלי evgs 6800gs עומד על 40 מעלות במנוחה זה בסדר? *ויש לציין שיש לי מארז מאוורר היטב TT SHARK, עם 2 מאווררים (קדמי ואחורי) 120 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/shark/va7000bwa.asp תודה

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  9. למה לעזאזל? אני צריך לנקות את הmx-1 למרוח שוב מחדש? ואיך זה שהוא עובד מהר והכל ולא קורה כלום אם זאת באמת הטמפרטורה, ראיתי את הטמפרטורה הזאת בEASYTUNE של ג'יגהבייט ובלוח אם

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by media22,

אני לא הכי מבין בנושא אבל ניסיתי לעשות OC ראשון והמחשב ניתקע לי לפני עליית הWINDOWS . יש לי לוח של ABIT IS7-E אני צריך לשנות משהו בתיזמונים? מה צריך להיות היחס בין ה APG PCI ? אני מנסה לעלות מ200/250 עם P2.4 /800 תודה לכל העוזרים ........................

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין להזמין את המאורר ARCTIC COOLING AC-FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 האם יש אפשרות כול שהיא שהוא לא יכנס לי בלוח???? יש לי לוח של אינטל d915pcy אם מישהו יוכל לתת לי תשובה חד משמעית אאני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  12. יש לו צלעות קירור גם על הזכרונות וגם על המעבד וגם מאוורר קטן, כדי לעשות לו את ה אוברקלוק הוספתי מאוורר גדול וטוב במרחק של ס"מ מעל הכל זאת אומרת מעל הצלעות קירור ומעל המאוורר הקטן, ומטרתו היתה לקרר הכל. הבעיה היא שאני עושה אוברקלוק ונכנס למשל ל MOHAA המשחק נתקע אחרי כמה שניות, ממה נובעת הבעיה שקשורה ישירות לאוברקלוק שאני עושה ?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, מעבד AMD אתלון 3800+dual 64X2 לוח: m2vmx למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתה את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. למרות מאמצים ונסיונות לא הצלחתי להפעיל את התכונה הנ"ל - כאשר אני עבר "ניהול צריכת חשמל מינמלית" המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים. אגב, כחלק מתהליך פתרון הבעיה התקנתי פאץ לווינדוס xp והגדרת ברגיסטרי רישום Throttle שם הוכנסה הפקודה PerfEnablePackageIdle עם ערך 1 (לא לגמרי מבין מה בדיוק נתבקשתי לעשות). הבנתי שהיו לאנשים אחרים בעייה כזאת והם לא הצליחו לפתור אותה (ייתכן שהפתרון היחיד הוא עדכון הביוס - אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי לא בטוח שהדבר יפתור את הבעייה). שורה תחתונה: אין לי cnc והמעבד שלי …

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  14. ראה מפרט מחשב: CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB MB: Intel Buffalo Creek DG33BU Chasis: HEC Compucase 6A19 Chasis Colling: 120mm Rear , 120mm Front PS: HEC-300AR-TF Memory: Kingston 1 GB DDR2-667 DDR2 5-5-5-15 X 2 Graphic Card: Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 HDD's: Maxtor 80 GB, SATA WD 250GB, SATA WD 500GB External USB Optical Drives: DVD-RW X16 DV-W516E - TEAC LG GCE-8525B 52x32x52 CD-RW IDE Drive Screen: BenQ FP767 17" LCD Speakers: Creative Inspire 2500 ------------------------------------------------------------- ראה תמונה מצורפת. הטמפרטורות נכונות למצב IDLE

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by royb,

אז ככה אני כבר כתבתי בהמון פורומים את השאלה הזו ולא קיבלתי אף תשובה עדיין ואני מאד מקווה שכאן אני יקבל והשאלה שלי היא איך אפשר לאחד כוח עיבוד של שני מחשבים לכוח עיבוד אחד??? אגב....אני הבנתי שיש תוכנה כלשהי שעושה את זה....

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  16. שלום רב תותחים ברשותי המפרט הבא : AMD +3500 S939 VENICE DFI ULTRA INFINITY TWINMOS 2X512 DDR LEDTEK 7300GT 256 DDR2 BIG THYPHOON SATA 2 250GB המחשב חדש , כשבועיים אצלי , וביצעתי בו OC בעבר להלן תמונות כרטיס מסך ליבה 400@500 זכרונות 350@400 מעבד 2200@2860 חשוב לציין שהOC הזה נעשה אז עם קירור סטוק.. והיום יש ביגטייפון נשאלת השאלה האם לדעתכם אני יכול להפיק יותר מהכרטיס מסך ?

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  17. הזמנתי מעבד כזה ולוח אם של ג'יגהבייט (GA-K8U ULi Chipset) ואני רוצה להוסיף לו גוף קירור או גוף קירור כולל מאוור, לא למטרת המהרה אלא שיהיה כמה שיותר שקט...רצוי שיהיה קיים ב www.logicpc.co.il

18. אם יש למישהו את הלוח הזה והוא עשה בו OC כל שהו שיגיד אני צריך עזרה בו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, קניתי את הכרטיס מסך HD 4850 (המלבן האדום בתמונה). כתוצאה מכך, כל המארז שלי נהפך לתנור . לכן אני חייב את עזרתכם במיקום המאוורים. (חיפשתי במדריכים, אך לא מצאתי תשובה מספקת, בגלל הבעיתיות של המארז שלי) נכון לעכשיו יש לי מאוורר אחד של המארז מס'1 בתמונה, מוציא אויר. אי אפשר למקם מאוורר מקדימה, אלא רק מהדלת הצדדית (הנפתחת), בגלל שבמיקום מס'2 בתמונה יש את כל הכבלים של הספק כח. ישנה אפשרות להוסיף מאוורר 8 סמ' בין הסידי רום והספק, למעלה (ליד מס' 3 בתמונה). קניתי כבר מאוורר 12סמ של סילבר סטון FM121, השאלה איפה למקם אותו, ולאיזה כיוון (כניסה/יציאה אויר)? והאם אני צריך לקנות עוד מאווררים ואיפה למקמם. בתודה ענקית מראש לכולם!

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by cold-fire,

מה אומרת השגיעה

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  21. לדוגמא על gigabyte G41M-ES2L, בכמה אפשר להמהיר אותו בלי להוסיף אמצעי קירור למעבד\ללוח? ועוד שאלה: האם ספק של 300W יספיק להמהרה כזו (אם אין כרטיס גרפי נפרד)?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הקירור הוא Thermaltake TR2 Cooler For Intel 775 Cooper Bas וזה בשביל מעבד ה930 ואני רוצה לציין שאני לא עושה oc או משהו

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  23. ראיתי שהוא בא עם משחה מרוחה כדאי לנקות אותה ולשים חדשה (יש לי MX-2 ) ? אפשר להוסיף מאווררים (2 של 80 ) ? זה לא יכביד עליו או משהו ?

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

מישהו יודע אולי מהי הטמפרטורה הנורמלית של הכרטיס. יש לי קירור טוב (V-1 של thermalight ) והטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות. האם זה נורמלי או שאני יכול לעשות משהו?

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Gigabyte 965 S3 מעבד 6300. המעבד בערך ב 26 מעלות ללא מאמץ. אין שום OC. 37 לבורד זה לא קצת חם מידי?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.