עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לבנות מערכת קירור מיים אבל אין לי כל כך כסף אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.איפה אפשר למצוא רדיטורים,(כל מיני מקומות,חפצים)...? 2.ראיתי בגלרייה אנשים עם צינורות בצבע ירוק,האם זה הצבע של הצינורות או הצבע של הנוזל (שמו חומר ירוק בתוך המים?)? 3.ראיתי פה מישהו שעשה בלוק קירור מים מפרספקס וגוף קירור רגיל,האם זה טוב,עובד? 4.תודה רבה לעונים!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SandSt0rm,

האם שאני עושה OC מהירות הבאס [FSB] עולה בהתאם למהירות המעבד שאני מביא שם או שבעצם אני שולט על זה ואני יכול להגיע עם זה לאן שאני רוצה

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Spaik,

באיזה טמפ' בערך הייתם אומרים שזאת טמפרטורה טובה? 50 זה טוב?? מעבד AMD 2400 בלי OC תגידו לי בערך מה זה טמפרטורה טובה תודה

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by DJPOWER,

עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך MX 440 128MB CORE:310@354 MEMORY:364@400 אני לא בטוח במהירויות סטוק כי זה אחרי שעשיתי לריבה טיונר DEFAULTS... עכשיו אני נוגע גם מאחורי הליבה וגם על ההיט סינק והם לא חמים כל כך...(אפשר לגעת כמה שרוצים) אבל שאני מתחיל לשחק בניד פור ספיד אנדרגרואונד 2 על האיכות הכי גבוהה אז יש המון תקיעות! אם מישהו יודע למה ויכול לעזור אני ישמח מאוד תודה מראש יונתן 8)

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  5. Started by Fighter,

שלום קניתי מנועה מפרט אבל כנראה הם עישנו משהו ושלחו לי sapphire 1900xt בנפרד וקירור באריזה בנפרד במקום הבנאדל שהם מרכיבים עם connect 3d אוקי אז....... זה מסובך? או שזה לא מסובך כמו שמרכיבים למעבד של המחשב? אם אפשר תשובות מהירות כי אני בהרכבה, תודה

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by croetro,

שלום, החלפתי את מאוורר הסטוק ל MUGEN 2 ושמתי עליו 2 מאווררים: SCYTHE S-FLEX 120MM 1600RPM אחד מכניס ואחד מוציא. הרכבתי את הקירור כמו בהוראות היצרן אחד על אחד. שמתי משחה MX-2 כמו שייעצו לי: כמובן לאחר שניקיתי מהמשחה הישנה, לשים ככדור אפונה באמצע המעבד ולהרכיב את הגוף. בנוסף יש מאווררי S-FLEX 120MM 1600RPM אחד בקדמת המארז שמכניס אוויר ואחד שמכניס אוויר בדלת המארז. +עוד מאוורר שמוציא אוויר מהצד האחורי של המארז. הרצתי בדיקה עם REAL-TEMP+PRIME95 והנה התוצאות: כמו שאתם רואים בטמפ' במנוחה: 42 במאמץ טמפ' מרבית : 64 טמפ' החדר : 29 התוצאות סבירות עם הנתונים שיש לי ?

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by galz,

אוקיי, למרות שציפיתי ממנו ליותר, האנרמקס שלי הלך לעולמו לאחרי כמעט שנתיים של שרות נאמן. הפעם האחרונה שקניתי מאוורר הייתה לפני כמעט שנתיים, כך שאני כבר לא זוכר מה נחשב טוב ומה הנתונים היבשים אומרים. בכל מקרה, אני רוצה ללכת על המאוורר הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5379 הנה הנתונים היבשים שלו מהאתר הרישמי של TT (מדובר ב A2029, הכי ימני בטבלה): http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by gabig12,

היי המחשב שלי מתחמם יותר מידי הוא מגיע ל-63-70 מעלות ואז מתכבה יש לי : AMD ATHOLON 2500+ EPOX 8RDA3I 512 MB TWINMOS ניסיתי לנקות את המארז ואת המאווררים מאבק ניסיתי לסדר את הכבלים שיהיה אוורור טוב בעזרת אזיקונים ניסיתי לקחת את המאוורר של הספק הישן ולהתקין אותו במארז שום דבר לא עוזר??? מה לעשות אני כבר משתגע??? אולי לנסות למרוח משחה טרמית??? להוסיף מאווררים??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shay3601,

Core i7 920 מה הטמפרטורה שאסור לחרוג ממנה? P6T DELUXE מה הטמפרטורה שאסור לחרוג ממנה? תודה! הטמפרטורה אצלי ללא מאמץ בתמונה למטה תיראו. ועוד עם קירור COOLER MASTER V10 צריך את עזרתכם. [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by guybz72,

מזה זמן רב אני עבדתי יציב במערכת הכוללת מעבד Q6600 בתדר 3.5G באופן יציב מאוד עם טמפ עבודה לא בעייתית. לפני כמה ימים נוכחתי לדעת שמהירות המעבד ירדה חזרה ל2.4G. בדיקה של BIOS המערכת עמד על אותם נתונים היסטוריים שקבעו תדר עבודה 3.5G. כשניסיתי לשנות את מהירות ה-FSB בביוס לא היה כל השפעה בפועל על תדר המעבד. ה-SETUP בביוס מכוון לFSB 389 עם מכפלה X9 שקובעת תדר 3.5G , בפועל שינוי ערך FSB לא משפיע על תדר המעבד. אני ממש עובד עצות אשמח מאוד לעצה מבעלי ניסיון המערכת שלי ספק: ENRMAX 400W מעבד: Q6600 + Tower TUNIQ 120 זכרון: 4G Gskill כ. מסך: EVGA 8800 SC 320MB לוח: GA-965P-DS3 rev3.3

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  11. חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  12. האם הקומפרסור שנמכר באוטו דיפו ב100 שח בערך נותן לחץ אויר במהירות גבוהה כדי לנקות את המחשב או שהוא נותן לחץ נמוך אך עם הספק (עמידות) גבוהה ? כי אם כן תחשבו כמה אפשר לחסוך בקניית בקבוקי לחץ אויר... את ה12V יספק ספק כח ישן

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  13. ה FULLTOWER של SUPERTALENT בלי ספק, ב480 שקל בלבד, נראה לי מחיר דיי טוב קניתי השבוע ספק אז אני בכל מקרה לא צריך ספק אחר כדאי ללכת עליו? כמו ששאלתי בטופיק איך הוא מבחינת זרימת אוויר איפה המיקום של המאוררים, אם יש לו בגג או משהו איך הוא מבחינת נוחות ובכלל בכלליות למי שיש את המארז הזה מוזמן להגיד לי יתרונות\חסרונות תודה. ** אם אפשר שזה יהיה ממקור ראשון (בעל המארז או מישהו שהתעסק איתו יותר מ3 שניות) ולא משמועות או דעות היגיון וכאלה **

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by Evyatar,

איזה קירור יותר טוב למעבד ויקרר אותו יותר טוב ויוריד יותר את המעלות? Thermalright XP-90C for P4&K8 או Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  15. מעבד- pentium4 3.0ghz לוח אם-ASUS P5GDC DELUXE מאוורר- spire אני כבר ניסיתי הכל, ניקיתי את כל המחשב כמו שצריך,החלפתי משחה טרמית , אבל אחרי שאני לדוגמה נכנס למשחק אפילו די ישן, 2 דקות וטמפ' עולה ל 80 ויש התראה של התוכנה של ה לוח אמ שלי ,10 דקות ואז יש מסך כחול וRESTART אני מודד את כל הנתונים עם תוכנה PCASUS PROBE ליפעמים זה קורה אפילו עם סרטים 720P בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לשחק בשום דבר, אני רק יכול לגלוש באינטרנט, הטמפ' הרגילה , בלי עומס - 65 רק אני מבקש על תגידו לי תחליף מחשב או מאוורר.

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  16. מדובר בכרטיס מסך 8800GT של BFG עם OC מהמפעל. שבשעת מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 83 מעלות(לפחות על פי GPUZ). יש הצעות? כמו כן המחשב מנוקה מאבק בצורה סדירה, כך שזו לא הבעיה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. שלום, יש לי את התוכנה Intel Active Monitor ואתם חושבים שהיא מזייפת אולי? היא מראה לי היא מראה לי 44-46 ב CPU שב everest מראה לי 39 ובלוח אם יותר ב 2-4 מעלות מב everest אבל אני לא כל כך יודע כי כשאני מפעיל את הסנסור בEVEREST תמיד אני שומע רעש כזה לא של חשיבה של המחשב אני מכיר את הרעש של החשיבה שלו וזה לא זה אז אני חושב שEVEREST לא מזייף והרעש זה של הסנסורים עובדים כדי להראות טמפ',אז רציתי לשאול אותכם כי אתם מבין יותר ממני זה בדוק בקיצור...intel active monitor מזייף? (קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם) שאלה שנייה: יש לי 2 מאוררים במחשב שקניתי (ז"א לא כולל מאוררים לספק ולמעבד) כל מאורר 80MM אני חושב (מאוררים אחוריים) שתיהם שמתי מאחורה ויש לי מקום למאורר קידמי,עכשיו יש…

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by ag43,

בעקבות דיון קודם: יש לי מערכת מבוססת I7 (מפרט בצד). הטמפרטורות בIDLE הן 45-50 ללא OC. אני מתכנן OC ורוצה לקנות קירור לשם כך אבל הבעיה היא שאין עדיין כמעט קירורים שמתאימים לI7 ובנוסף לכל יש לי את מארז הUBER CHAKRA שמגביל גובה של מאווררים (בגלל המאוורר שנמצא על הדלת). כרגע אני יודע בוודאות שBIG TYPHOON נכנס ו ARCTIC FREEZER EXTREME גם. המרווח לדעתי הוא כ13 ס"מ +\- למרות שמישהו בפורום טען שהנינגה 2 (15.2 ס"מ) נכנס. אשמח להמלצה לקירור טוב לתושבת הנ"ל שיכנס למארז זה. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eegg,

הדיסק קשיח שלי wd 120 giga מתחמם מאוד 130 מעלות פרנהיט אני צריכך המלצה לקירור זול עד 70 שח

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  20. ומה אומרת הבעייה הזאת? Warning - Accuracy of DMI data cannot be guaranteed [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  21. Started by Netanel16,

קיבלתי את המחשב החדש שלי, עם כרטיס מסך GeForce 7800 GTX, והבעיה היא שהטמפרטורה שלו עומדת על 50-60 ישר שאני מדליק את המחשב, בלי שום מאמץ, ובאמצע משחק היא מגיעה ל 70 פלוס. בכרטיס הקודם שלי GeForce 440 MX, הטמפרטורה הייתה 20-30 במנוחה. האם זאת בעיה או שהטמפרטורה הזאת נורמלית ? ואם כן איך אפשר לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Electric Boom,

שלום, מישהו יכול להגיד לי האם Asetek Vapochill micro Xtreme K8 עדיף על ה-BIG TYPHOON עם נימוק כמובן

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  23. אני הולך לקנות מחשב: Intel P4 2.66 GHz 800... 2x256MB 400 DDR ASUS P4p800 דיסק קשיח 60 GB lite on 52x32x52 retail פלופי רגיל Radeon 9200 128 MB TV OUT DVI איך שאתם רואים כבר יש לי את הכל חוץ ממארז ומאווררים. אז מארז אני צריך אחד איכותי שעולה עד 320, משהו כזה, ושאפשר לשים בו 3 מאווררים (כי זה הכמות הטובה ביותר אמרו לי). אם אתם חושבים שאני צריך לשים פחות מ-3 מאווררים במארז, אז תביאו לי מארז שלא חייב להתאים ל-3 מאווררים. אני רוצה שהמארז יהיה מסוג LARGE ולא MIDI. וגם, בנוסף לכך שתמליצו לי על מארז טוב ומספר מאווררים, תגידו לי איפה למקם את המאווררים במארז. אם אני אצטרך לקדוח חור, אז אני אעשה את זה, אבל עדיף שאני לא אצטרך (אבל שוב אין לי בעיה לעשות את זה, זה נראה קל). ותמליצו גם…

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by ff10,

שלום חברים אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי קירור למעבד שלי המעבד שלי הוא E6750 הסכום עד 450 ש"ח מה אני צריך לבדוק כשאני קונה קירור למעבד ?? ואיזה קירור את ממליצים למעבד כמו שלי ?? תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. יש כרגע את המאורר המקורי של המעבד נכון לעכשיו אין בכלל מאורר במארז (מאחורה) לקנות 1 או 2 (יש מקום ל2 מאוררים 80mm) זה יעזור בכלל? או שצריך להחליף את המאורר שיושב על המעבד? מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים