אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר כחודש להשיג בלוק מים לקירור המעבד... אך כל חנות מחשבים שאני פונה אליה לא יכולה ליבא אחד כזה אני צריך עזרה בנושא יש לי את כל הצינורות אך חסרים לי החיבורים לבלוק וגם את הבלוק עצמו אך יש לי מערכת רדיאטור של קירור טרמי לנוזלים של טנקים.. משהו פצצה שמסוגל להוריד טמפרטורת נוזלים ל40- מעלות ... אני מתכונן להרכיב מערכת מאוד מקצועית אך חסר לי הבלוק אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בלוק קירור מים בארץ ומה מחירו אז שיחזיר לי הודעה... או שהוא מוכן להיפטר מאחד כזה תמורת סכום נורמלי.. תודה רבה.. כמו כן אני מאוד חדש בנושא מודינג ואובר קלוק אם מישהו פנוי בחופש פסח או גר קרוב לחדרה ומעוניין לתת לי יד בפרוייקט אני אשמח מאוד...
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
את זה של ה P4 הוא קיבל כמה ביקורות נחמדות, הוא זול יחסית, שקט מאוד וגם אפקטיבי אבל אני עדיין צריך את דעתכם לפי שאני קונה!
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ASUS RADEON 9800XT והגעתי עם ה HEATSINK המקורי אחרי מריחת ARCTIC SILVER 5 ל 483 לליבה ו 820 לזכרונות ( ב480 מתחילים להיות נקודות לבנות קטנות... ) ניסיתי לעשות את אותו הדבר בשני כרטיסי 9800XT אחד של SAPPHIRE ואחד מקורי של ATI והגעתי מקסימום ל 450 ליבה 810 זכרון ( אחרי מריחת המשחה... ) עכשיו אציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות HEATSINK חדש לכרטיס מסך שלי משהו שאני לא יצתרך לנסר ולהתאים אותו משהו שישב בול... אז אני צריך HEATSINK לליבה + לזכרונות והכי חשוב משהו שהוא עוזר בטוח שאריתם עליו ביקורות או משהו ועם אפשר להעלות לכאן את הביקורות אז זה יהיה נפלא !! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
איזה קירור יותר חזק למעבד ? הScythe Mugen 3 או CORSAIR H80/100 מסדרת קירורי המים ? פשוט במפרטים מומלצים שלכם כאן מילה לא הזכרתם על הקירורים של קורסאייר וזה ממש פלא כי טענתם בכתבות שזה הרבה יותר טוב וחזק מכל קירור אויר שקם עד היום ... אז מה לקנות בסוף קירור מים או אוויר ? ואיזה דגם מבין שני אלה שהזכרתי כאן ? אשמח לתשובה מפורטת כי ממש התבלבלתי כבר , :'(
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הפרטים של המחשב שלי בצד ימין ! <<<< תגידו לי איזה תמונות לתת ומאיפה ואני יעשה את זה ואל תדחפו לי את המדריך שבאתר כי הוא לא מובן אני צריך מדריך כמה שיותר ספציפי >>> פעם ראשונה
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב כפי שרשמתי אני רוצה לעשות oc לכל חלקי במחשב שלי, קניתי את המחשב לפני כ שבוע .. אינה המפרט: Intel Core Quad Q6600 - מעבד Themberlake V1 - מאוורר של המעבד Gigabaite P35 DS3L - לוח אם Geforce Bio Star 8800GT 512mb 256bit - כרטיס מסך 1024X2 Transcend 667 Mhz - זכרונות Enermax Liberty 400W - ספק כוח 320GB sata2 16Mb WD - דיסק קשיח אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ו לכרטיס מסך .. עכשיו השאלה היא האם כדי ? ואיך עושים את זה ? איזה תוכנות אני צריך ? והמחשב נרכש מ TMS וביקשתי שיעשו לי oc למעבד אבל לא ניראה לי שהם עשו .. אינה תמונות על הקירור והמעבד .. ( כמובן שהטמפ האלה במצב מנוחה .. )
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ על ה FurMark (למרות שהרצתי אותו מלא פעמים ולא קרה כלום) גם ב ATT זה יכול להרוס ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
איזה פרופסור אחד שעובד אם סבתא שלי באוניברסיטה נוסע לחול פעמיים בשבוע :o אז ביקשתי ממנו שיביא לי מערכת קירור במים ואני יביא לו כסף ....... מה שהתברר לי שלאחיו יש חנות מיוחדת למוצרי Overclocking בארצות הברית ...... לכן הוא הסכים להביא לי את המערכת הזאת ב - 150 דולר בלבד !!! איזה כיף לי ! יום רביעי הזה זה צריך להיות אצלי ...... ברגע שזה יגיע ישר אני מפרסם תמונות !
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת מה עדיף לי...להוסיף עוד סטיק של 512 mb לזיכרון הפנימי(יש לי עכשיו ג'יגה)....או לקנות קירור יותר טוב לכ"מ(x1900 gt),בשביל oc עתידי...(עד 350 ש"ח). תודה.
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני כנראה לא הולך על קירור אוויר אלה על מים וזה מבאס שאין חנות נורמאלית בארץ כי רק משלוח עולה איזה 300 שקל המטרה אוורקלוק רציתי לדעת אם המערכות האלו שוות משהו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=9743 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CL-W0121&cart=12410730408232890〈=heb http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=14011 ואם אפשר להוסיף לקירור בלוקים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה יפיק תוצאה טובה?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
עכשיו השאלה אם הוא יוציא אוויר או יכניס אוויר ... (אני רציני מצפה לתשובה ) תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני קונה בקרוב מערכת קירור מים, למעבד Q9550. עשיתי מפרט בסייד וינדר, זה מצורף בתמונה. השאלה היא האם כל מה שבחרתי מתאים אחד לשני ומה אני צריך להוסיף(חיבורים למיניהם) , ואיזה צנרת עדיף? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני קונה תמעבד Q6600 ואני רוצה קירור נורמלי ואולי לOC בעתיד הרחוק ... בחרתי בקירור קרור למעבד Thermaltake Mini Typ 90 Value Pack ¤188 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0343D שהוא נראה לי ממש מצויין + 2 המאווררים שמתווספים אליו ... האם הקירור הזה יספק אותי ? וגם ל OC קטן ? או שאם אני לא עושה OC אני אקח את הקירור הזה קרור למעבד Thermaltake Blue Orb II ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0257 אם אפשר דעות בבקשה ... תודה :] המחיר עד 200 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ראשית אסביר מה יש לי ואחר כך מה עשיתי איתם. יש לי כיסא מחשב ישן בגודל מספק וסאב לא גדול של YAMAHA, מעניין מה יצא אם אני אחבר אותם יחד. יצא משהו די מכוער אבל נשמע טוב ומרגישים את זה. חיברתי אותו למחשב ובמשחק כמו UNREAL אני מרגיש כל פיצוץ וכל פגיעה פיזית על הגוף. הדבר הכי טוב שיכול להיות FORCE FEEDBACK על הגוף. לא יודע אם מחשהו עשה את זה בעבר אבל זה נהדר ומומלץ - לא קשה רק צריך דרמל וכח לעבוד. תמונות בקרוב. ~~~~~~SNAKE~~~~~~~
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היה פעם ל-KSP אותו בקטלוג ב-210 ש"ח, היום אין אותו יותר שם. כל חנות אחרת לוקחת לפחות 250 ש"ח... האם מישהו מכיר חנות אחרת שתמכור אותו במחיר נמוך? בנוסף, האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר באיכות הקירור מול ה-6500AlCu שיש לי עכשיו?
-
שלום, ברשותי המארז Foxconn TH-230. הוא זהה מבחינת מבנה למארז פה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/foxconn-cases_2.html בכל מקרה, יש לו רק מאוורר 120mm אחד. אני מעוניין שיצא יותר אוויר מהמארז. ישנה האפשרות של מאורר 120 חזק יותר. שמתי עין על ה Smart Fan 2 של TT ועל ה Spider Fan של Evercool. איך הם? והאם יש המלצה למאורר טוב וחזק (כמובן עם רעש סביר או אפשרות להחלשתו כמו ב Smart fan)? בנוסף- אם אפשר, אשמח לחוות דעת על המאוורר Fox-1 של Evercool. http://www.evercool.com.tw/products/sb_f2.htm תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
עלתה בראשי מחשבה שכזאת... אולי במקום למצוא דרכים להשתיק את המחשב (העלתי נושא לא מזמן בפורום זה) אוציא את המחשב מהחדר... החלון של החדר שלי משקיף על מרפסת קטנה שלנו, חשבתי לקדוח בקיר להעביר כבלים רלוונתים לעמדת העבודה ואת המחשב אצמו להציב במרפסת. ברור שחשבתי על תיבה שבתוכה אני אשים את המחשב כדי שלא יירטב, אבל השאלה שלי באצם היא האם אין בעיה אחרת חוץ מגשם שיכולה לפגוע במחשב....
-
- 15 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אתמול החלפתי את קירור הסטוק של אינטל בקירור של ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עשיתי הכול כמו שצריך ניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד חיברתי כמו שצריך אבל עדיין הטמפרטורה גבוהה מאוד 73 מעלות במנוחה לגמרי. יש לציין שמקודם שהיה לי קירור סטוק אז הטמפרטורה עמדה על ממוצע של 63 במנוחה. עוד משהו מוזר זה שעכשיו שהפריזר מחובר אז בSPEED FAN וEVEREST הRPM של המעבד הוא על 12025 ובתדירות גבוהה המהירות משתנה. משהו פה מוזר לגמרי ואין לי מושג מה. למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm איזה אורך החוטים שלהם? איזה חוזק אור הם עושים..טיפה פירוט בבקשה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי ברשותי מקסימוס 2 פורמולה של אסוס ASUS V60 Q6700 וזכרונות של OCZ ריפאייר. שאלתי היא כזאת בלי להעלות מתחים הגעתי ל3.8 והוא יציב . עד לאיזה מתח אני יכול להעלות מבלי לןגרום למעבד סיכון? המערכת פועלת 24/7 המארז הוא אנטק 300 עם 4 מאוררים! טמפ , 54 מאמץ.(שזה פחות חשוב לי) ולגבי הזכרונות OCZ ריפאאיר 800 עד לאיזה מתח אני יכול להעלות אותם ללא סיכון בשרפה?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ישלי מחשב ישן יחסית ששדרגתי עם השנים. לוח Asus P5B 2ג'יגה של זכרון ומעבד אינטל E5700 עד לפני כמה שבועות המחשב עבד מעולה עם OC של 3.8Ghz במכפלה של 12 ו316Mhz FSB הזכרונות עבדו על 1:1.25 שזה התדר המקורי בקירוב ואז התחילו ריסטים אבל לא ריסטים בזמן מאמץ! אלא כשאף אחד לא במחשב :s05: בדיקות מאמץ עברו חלק! (בדיקות של שעה שעתיים) הטמפ' מעולות כמו מתי שעשיתי את הOC (כמובן בזכות תחזוקה שוטפת - ניקוי הקירור והחלפת משחה) פשוט בבקרים כשאני קם פתאום אני רואה שהמחשב במסך בחירת יוזרים וכשאני נכנס למשתמש זה כותב לי שגיאה. בדקתי בEvent Viewer ולפני כל Critical (שזה הריסט) יש Warning(או כמה) שאומר את זה אחרי איפוס הBios המחשב עובד.. לא היו ריסטים.. אבל מה הבעיה? למה פתאום הריסטים? ועוד במ…
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד+ ATHLON 64 3200 סוקט AM2 ושקניתי אותו קיבלתי על ההיטסינק שלו מין חומר כזה כמו פד טרמי שמודבק עליו והוא עד עכשיו על המעבד שלי והטמפ תקינה 35 מעולת. בחורף הטמפ של המעבד 24 מעלות קבוע ובקיץ עד 35 מעלות לא יותר. עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לי לפרק את ההיטסינק ולנקות אותו ועל הדרך להוריד את הפד טרמי שקיבלתי עם המעבד ולימרוח מישחה טרמית של THERMALTAKE יש לי משחה טרמית של THERMATAKE ואני לא יודע אם היא יותר טובה מהפד טרמי "המקורי" המחשב יחסית חדש 7 חודש אצלי. ויש לי ידע רב במחשבים ואני הרכבתי את המושב הזה..
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????) אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אוויר תרד הטמפ' של המעבד? בכמה בערך?
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי מאז של ANTEC 300 עם 5 מאווררים. 2 מקדימה נושפים. העליון והאחורי שואבים. רק לגבי הצידי אני לא בטוח. לפי ההוראות הוא אמור לנשוף על הכרטיס מסך (יש לי HD4870 PALIT) שממש עלול להתחמם תחת עומס רציני. הכרטיס עצמו מפנה את האויר לכיוון המאוורר הצידי. עכשיו זה נשמע לי לא הגיוני שהכרטיס מסך ינשוף לתוך המאוורר הצידי והמאוורר הצידי ינשוף על הכרטיס מסך בחזרה. לא עדיף פשוט להוציא את כל החום של הכרטיס דרך המאוורר הצידי (120MM)? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-