עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SuB,

קניתי קתודה PerfectLight של TT. אני חייב לציין שהתכנון שלה מצויין, מבחינת מפסקים, תפיסה ועוד. לאחר כ-2 דקות שהיא פועלת, היא מתחילה להבהב לי כאילו היא נמצאת על המצב של בקרת קול, למרות שהיא בפירוש לא במצב זה. זה קורה בכל כיבוי והפעלה של המחשב לאחר 2 דקות. יש לי ספק ג'נרי של 300 וואט (מתוצרת CODEGEN אם זה אומר משהו), אבל אני כמעט בטוח שזה לא בעיה בספק, כי לחבר שלי יש אותו ספק ופחות מאוורר אחד ממה שיש לי, וגם לו יש את המנורה שפועלת מצויין. וגם כיביתי (באמצעות הפאן-באס שיש לי) את כל המאווררים, ואף בפעם נוספת ניתקתי פיזית כמה, והבעיה חזרה על עצמה.. מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה? קתודה מקולקלת? ספק? אין לי מושג מה לעשות, ואני מבואס...

2. Started by tmac1131,

יש לי בעיה שכל פעם שאני מעלה ממש בקצת את הmemory clock ואת ה gpu clock אחרי איזה 15 שעה פתאום המסך נהפך לשחור ואז רשום NO SIGNAL ואז אחרי איזה חצי דקה שזה ככה המסך חוזר אבל עם הודעה DON'T SEND של הדרייבר.... אני העלתי רק ב15 את הMHZ בכל אחד וגם עשיתי לזה test clock וזה התקבל הOC הקטן הזה. הטמפ' של הכרטיס פשוט מעולות: המנוחה:35 במאמץ אחרי רבע שעה של d3mark הטמפ' הוא 54 מעלות.... יש לי hd4850 ויש לי את הדרייבר הכי חדש למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

איך אני אמור לדעת איזה חיבור ישלו כמב סוגים כבר יש?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by danieln9,

יש לי כרטיס טלוויזיה ויש לו שלט שעובד אבל היייתי אוצה לדעת אם יש תוכנה שמישתמשת בקרן של הכרטיס ובשלט ככה שאני יכול לישלוט במחשב עם הקרן?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by kinggil,

שלום, המעבד שלי 63+מעלות שאני משחק, חשבתי אם אני יהפוך את המאוורר של המעבד במקום שיזרוק על ההיסטינק אוויר שיזרוק הפוך החוצה. האם זה יעזור במשו? המאוור שלי TR2 Thermaltake סתם לא משהו. עריכה: יש לי גם מאוורר בדלת שגם זורק אוויר , אם אני יהפוך גם את הכיוון שלו שיזרוק מחוץ למארז זה באמת יעזור כל העסק הזה? אני שואל פשוט כי לא בא לי להתחיל לפרק.

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  6. יש איזה חומר "ביתי" שניתן להשתמש כתחליף למשחה טרמית? בו דוד שלי הוציא את הגוף קירור מהמעבד, ניקה והחזיר ועכשיו החום שלו על 64C.... מחפש פיתרון זמני.. עד לתחילת שבוע הבא... אין באפשרותי ללכת לקנות ביומים הקרובים.. יש רעיונות? מדובר בפרסקוט 2.8... שיושב על סוקט 478... בראל.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by StreetRacer,

אהלן חברה. ברשותי מעבד Athlon XP 2000 לוח GIGABYTE Nforce2 Ultra 400 Dual Channel 1 סטיק זיכרון 512 וכרטיס מסך FX5200 של STLAB (כן,כן, אני יודע שהוא גרוע). מה ניתן לעשות כדי לשפר מעט את הביצועים (מבלי להשקיע בכרטיס מסך). תודה שמוליק

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  8. יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  9. שלום כולם התחלתי לעבוד על פרויקט להביא את ה1800 של אחי ל 3000 עכשיו יש בנתיים לוח מסריח , ספק גנ'רי , זכרונות גנריים , ומארז בסדר שהולך לעבור מודינג הנה התכנון לקנות abit is7-e למכור את הזכורנות ולקנות a-data vista שני סטיקים של 256 כול אחד 500 הרץ. ספק כוח hec 475 יקבל סליבנג קרור למעבד xp90 עם טורנדו גשר צפוני יש כבר קרור אקטיבי ולזכרונות יש מפזרי חום מאלומנים מארז חוטים מסודרים \ חוטים מעוגלים \ מאוור של 80 בגג \ 120 מכניס אוויר \ 120 מוציא אוויר מה עוד כדאי להוסיף לקראת קניית החלקים ? עכשיו ניסתי לראות עד כמה ניתן להגיע עם הציוד הנוכחי העלתי ב cpu clok ל 2001 ועובד בסדר ניסתי ל 2010 ולא עולה להוסיף מתח ? למה ? למעבד \ זכרון ? וכמה ? נעלתי pci ו תagp לאן מ…

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  10. אני בונה מערכת HTPC עם מארז HT-400 של ACCENT: http://www.arisetec.com/products/HT-400.htm ספק כוח ללא מאווררים ST30NF של SILVERSTONE: http://www.silverstonetek.com/products-30nf.htm גוף קירור למעבד של thermalright sp94 http://www.thermalright.com/product_default.htm כל המערכת הזו יושבת בתוך נישה בסלון צמוד למגבר+DVD+וידאו+ממיר אשר מפיצים בעצמם חום. האם יהיה לי קירור טוב+שקט?

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by d.k.,

יש לי מעבד + AMD Athlon XP 2600 שבמצב מנוחה מגיע לטמפ' של 61-63 מעלות, ראיתי בפורום שיש משחה שמורידה טמפ' של מעבד, האם זה אמור לפתור את הבעיה? איך משתמשים במשחה זו?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by pdalex,

אין אני לא יודע מה לעשות אך אמי חושד במשהו אבל זה בהמשך אז ככה יש לי מארז שלטסוני והמפרט תקראו במפרט. יש לי בעיות חום החום כל הזמן על 60 ומעלה עכשיו אני לא יודע אני חושד שהמאוורר של המעבד דפוק ז"א לא עושה את העבודהת הטמפ' הגיע לי עד 70 והיתה די הרבה זמן ככה לפני הבדיקה גלשתי באינטרנט ולא העמסתי על המחשב. עכשיו ככה המארז נמצע כל הזמן במקום הזה בשולחן למחשב שכמובן הוא מקום די סגור. היום הוספתימאוורר של 80ממ כאשר שמתי אותו שיקרר בתוך המארז החום עדייין עלה אבל היה בין64 ל67 אבל כששיניתי אתכיוון שלו ז"א שיוציא אויר הטמפ'מתייצבעל62 61 חבר'ה מה לעשות???? אם אני ישים VOLCANO זה יעזור??? אני רוצה גם להוסיף בתכנה HMONITOR זה מראה ככה(אני לא יודע איך סמים תמונה): בCOOLINGFANS רוב ה…

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by 1tanai,

שלום, יש לי את המעבד{כותרת ההודעה}ומאז שגיליתי את ה-overclock הגעתי למהירות של 2.0 בלי שום בעיה של חום. ועכשיו פתאום גם כאשר אני במהירות של 1.7 אז המעבד שלי מגיע לחום של כמעט 90 מעלות . מה לדעתכם הבעיה ? בבקשה גם אם השאלה לא טובה אז תנסו לענות עליה ברצינות זה מאוד חשוב תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  14. כמובן שלחנויות הקטנות לא יהיו חלקים כאלו. חבל שאין בארץ חנויות מחשבים רציניות.. או שאולי אני לא מכיר (אני מקווה שזה נכון). אז מאיפה באמת קונים חלקים כאלו? תודה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  15. מה אתם אומרים יש שיפור? http://www.upit.ws/picture.php?file=ce8213c6540cd.JPG ליפני.. http://www.img-il.com/my.php?file=vmlognttzw0e.jpg אחרי.. ויש עוד שיפור בונוס (%!! הינה עוד שיפור.. אם עוד OC אחרון.. http://www.img-il.com/my.php?file=0nuzigw3d1zn.jpg !! לאיזה רמה זה מגיע??? של איזה כרטיס.?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by SpLAsH,

לאיזה מעבד (של אינטל ושל AMD) מעבד 1700 מומהר משתווה בביצועים?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by kfirxxx,

שלום אני מעוניין לקנות מאוורר רגיל למארז אני לא מבין בזה בכלל אז פניתי אליכם.. מאוורר רגיל עם לדים כחולים (כל המחשב כחול) ואממ זהו בעיקרון אחד טוב ולא יקר.. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  18. לאחר הרבה מאוד זמן שהמחשב שלי חיי בגן עדן (בעירומיו) בלי בעיה של חום מהסיבה הפשוטה שכל חום נבלע ישר בקור שבחדר החלטתי שהגיע העת להלביש אותו בעיקר מהאבק הרב שמצטבר בתוכו וגם כדי לשפר את מראהו החיצוני. כמו רבים אחרים שמשתמשים ב - AMD ובמארז VIRGO שמתי לב להתחממות יתרה של המארז בגלל שהמארז כמארז מגיע ללא שום אמצעי קירור והנורא מכול הוא שאין פתח קידמי!! אלא רק עם ספק כוח (300W במקרה שלי) כמובן שמיד כחובב מחשבים לא מתחיל רצתי לקנות שני מאווררים וחזרתי כדי להתקינם. בהתחלה הוספתי את המאורר הראשון לאחורי המארז במקום שנראה כאילו עוצב במיוחד עבור מאורר (כנראה שזה באמת בכוונה) כדי שיוציא חום מהמארז ואז נשאר לי רק המאוורר השני ובו מתמקדת הבעיה הגדולה, איפה לעזאזל לתקוע אותו (מה שבד"כ…

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by o.o,

יש לי כרטיס MSI GF FX 5200 שמגיע עם מאורר ולא צלעות... הקלוק עומד על: 2D: 250MHz 3D: 250MHz Memory: 400MHz אני צריך המלצות לאיזו מהירות כדי לי להמהיר את הכרטיס. תודה לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  20. מכרתי את 3700 San Diego שלי והזמנתי Opteron 148 בנתיים אני משחק עם 3200+ Venice זמני (המעבדים של נועה מחשבים חבל על הזמן )

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by KYSG,

אך משחה שבה איתו היא טובה למעבד או שמומלץ לקנות אחרת(ואך אלו של OCZ)?

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by Yair Tz,

אצלי הוא עובד במנוחה על 50% מאוורר באופן חירשי, ומגיע לטמפרטורת ליבה של 52 מעלות, בזמן משחקים קבעתי לו פרופילים והוא מגיע ל-80% מאוורר עם 64-65 מעלות, ובעומס ממש כבד דוגמת CRYSIS על VH ברזולוציית 1680x1050 עם AAx2 הוא אף מגיע ל-100% מאוורר עם 69 מעלות. האם הטמפרטורות נורמליות? ראיתי אצל חבר 9600GT שעובד על 32 מעלות על AUTO... ??? יש לציין כי אצלו היה את מארז ה-TAGAN עם מאוורר ה-28 ס"מ וקירור סטוק, ואצלי מארז Gigabyte Triton וקירור סטוק גם כן.

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by tomer84,

איך אפשר לעשות אוברקלוק למעבד e5400 עם לוח biostar group g41-m7 תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by THE FOX,

http://www.x86-secret.com/articles/divers/v5-6000/v56kgb-1.htm שווה לראות מה היה בעבר...

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by the_lighting,

ל3.2 טמפ: במאמץ 59,56,55,58 אם אחרי 11 שעות של ORTHOS לא היתה שגיאה אז זה יציב וזה בסדר גמור נכון?!

• 10 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים