עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.titan-cd.com/english/cuv2ab_ld2.htm הוא נראה לי ממש משתלם, CFM גבוה, שקט, וממש זול (65 ש"ח בפנדה) בהתחלה חשבתי לקנות את ה Vantec iCEBERQ 4 אבל אז מצאתי את זה שנראה לי עולה עליו מכל הבחינות.... או שיש למישהו פה הצעה יותר טוב ? ויש לי כרטיס GeFroce FX 5600 שניהם מתאימים לכרטיס שלי...

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by syNdrom,

קודם כל נעים מאוד אני חדש בפורום... אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי..אבל אני חדש בתחום ..קראתי פה ושם מדריכים אבל ראיתי שכל מערכת זה הגדרות שונות בביוס.. המפרט שלי: Q6600 p35-ds3l g.skill 800Mhz cl5 asus 8000gt freezer cooling 7 עם מישהו יוכל להביא לי מדריך ולהגיד לי מה להגדיר בביוס לפי המערכת הנ"ל אני יודה לו מאוד..

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by bogy65,

המפרט המלא שלי הוא: Q6600+ac7 ABIT IP35-E G.SKIILL 2GB 800MHZ 3870X2 NZXT 650WAT אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות אותו לפחות ל3.2 משהו כזה מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה עושים לפי הביוס שלי? קראתי את כל המדריכים ואני פשוט לא מבין אני צריך הסבר פשוט יותר... תודה לכל העוזרים ...

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  4. משום מה אני לא יכול לשלוט על המאוורר של ה-NINJA PLUS הוא כל הזמן באותו המהירות. האם אני יכול לשנות לו את החיבור על הלוח אם מ-CPUFAN לחיבור אחר כדי שהוא יעבוד מהר יותר? במקרה ואין לנושא של הנינג'ה פתרון, אולי תמליצו לי על פתרון לקירור נוסף? אולי לחבר עוד מאוורר על הקירור של הנינגה או כל דבר אחר. (כרגע המעבד שלי נמצא ב-OC של 3000MHZ וכשאני מריץ TAT הוא מגיע ל-72 מעלות ואז אחרי זמן מסויים הוא עושה RESTART למחשב, בלי OC המעבד נמצא על 57 מעלות במאמץ)

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  5. טוב כפי שרשמתי אני רוצה לעשות oc לכל חלקי במחשב שלי, קניתי את המחשב לפני כ שבוע .. אינה המפרט: Intel Core Quad Q6600 - מעבד Themberlake V1 - מאוורר של המעבד Gigabaite P35 DS3L - לוח אם Geforce Bio Star 8800GT 512mb 256bit - כרטיס מסך 1024X2 Transcend 667 Mhz - זכרונות Enermax Liberty 400W - ספק כוח 320GB sata2 16Mb WD - דיסק קשיח אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ו לכרטיס מסך .. עכשיו השאלה היא האם כדי ? ואיך עושים את זה ? איזה תוכנות אני צריך ? והמחשב נרכש מ TMS וביקשתי שיעשו לי oc למעבד אבל לא ניראה לי שהם עשו .. אינה תמונות על הקירור והמעבד .. ( כמובן שהטמפ האלה במצב מנוחה .. )

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

E6300 P5LD2-SE TWINMOS 667 - CL 5 512X2 ספק שהגיע עם המארז שלי Soprano - TR2 420W קירור סטוק למעבד לכרטיס מסך יש לי גם כן שאלה, זה הכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם קירור פאסיבי (או אקטיבי [מה שהוא לא עם המאווררים]) עד איפה אוכל להגיע עם המערכת הזאת? ועם הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by Art Tatum,

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  8. יש לי מארז של Raidmax Sagitta II וניתקתי לא מזמן את המאוור בצד (ה-80 מ"מ) בגלל שהאור שהוא עושה הפריע לי קצת. מספיק לי המקדימה והמאחורה של ה-120מ"מ. בכל מקרה שמתי לב שהמאוורר מקדימה כבר לא עובד בכלל.. והזה מאחורה לפעמים גם לא עובד אבל עם דחיפה קטנה הוא מתחיל להסתובב.. אני רק לא בטוח שבמהירות שהוא אמור להסתובב ... אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שקצת יותר איטי.... אני הייתי רוצה שני המאווררים האלה יחזרו לפעול לפני שיקרה משהו למחשב.. כי אני משחק לעיתים קרובות במשחקים כבדים ואני פשוט פותח את המחשב בשביל שיהיה איורור...

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  9. שלום! יש לי את הראם הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 והוא במקור 800 מגה הרץ ותזמון 4-4-4-12 ומתח של 2.1V אבל רציתי לשאול אם במידה ואני אשים אותו על 1066 MHZ ותזמון של 5-5-5-18 ועדיין מתח של 2.1V אז האם הוא יתחמם יותר? כי אין לי קירור אליו חוץ ממפזר החום שבא ביחד איתו... ודרך אגב הוא עכשיו על מצב Performance Enhance: TURBO בביוס. מפרט: E7500 EP43-UD3L Extreme power plus 600W CM690 Corsair CL4 2X2 תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  10. קניתי לאחי את הזכרון הנ"ל והשוותי אותו לזכרון הכי בסיסי שהיה לי: Kingston 800MHz CL6. את הקינגסטון הרצתי עד היום בצורה יציבה ב890MHZ על 5-4-4-14 במתח של 2.1V וכן על מצב Turbo ולא Standard. את הG-Skill לא הצלחתי להריץ באותם הגדרות אפילו ב970MHz ובמתח של 2.3V - המחשב קרס. כמו כן המחשב לא יציב כשהזכרון במהירות 1100MHz על 5-5-5-15 גם במתח של 2.3V ובמצב Standard! יש לכם עצות?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  11. איך הקירור הבא למעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Scythe JAPAN SAMURAI-ZZ האם הוא טוב? (ושקט?) או להפך, הוא יותר מדיי, ואפשר להסתפק במשהו פחות רציני שיספק את הסחורה (ומה למשל) המחיר שהציעו לי עבורו הוא 150ש"ח. המחשב הוא מחשב שמיועד למשחקים ד"א (עם כ.מ 5770HD) אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

אז ככה, לפני מספר לא מבוטל של שנים, קניתי את הדבר הזה. http://www.employees.org/~slf/lrwb/ בזמנו הוא השאיר אבק על כל מה שהיה בשוק (גם מבחינת מחיר. אם אני זוכר נכון זה היה באיזור ה-100+ דולר), אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לבלוקים חדשים. אם מישהו מאנשי קירור המים הרציניים מעוניין להרים את הכפפה ולבדוק, אני אשמח להפרד ממנו בתמורה ל-0 שקלים חדשים (מעולם לא חובר למערכת, ישב בתוך שקית ניילון בארון בשנים האחרונות)

13. Started by captaincaveman,

בשביל לשלוט במהירות המאוורר של כ.המסך אני משתמש ב-MSI AB, שעושה את העבודה מעולה ונותן המון גמישות בהגדרות של טמפ\מהירות. בשביל לשלוט במהירות המאווררים של המעבד (רדיאטור למעשה, אבל מחוברים לאותו HEADER) אני משתמש ב-SPEEDFAN ואני הרבה פחות מרוצה... קבעתי את המהירות ההתחלתית על 20% ואת המקסימלית על 100%. בתור DESIRED TEMP קבעתי 50 מעלות. מבחינת SPEED FAN זה אומר שכשהו מגיע ל-50 מעלות הוא פשוט מעלה את מהירות המאווררים עד ל-100% או עד שהטמפרטורה יורדת מתחת ל-50. האם יש תוכנה שנותנת לי יותר שליטה על זה? משהו כמו MSI AB רק למעבדים?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  14. Started by Kakadu,

לפני כמה שנים טובות קניתי מחשב יעודי ל - OC, אז היה לי את הזמן והסבלנות ללמוד ולרדת לעומק העניינים. לא השתמשתי באותו נייח תקופה ארוכה ועכשיו יצרתי עמדה חדשה בכוונה לחזור לגיימינג. פירמטתי והכנתי אותו לפעולה ואז ראיתי שהאוברקלוק התאפס. ניסיתי לשחק מעט בביוס, אך כל הידע והנסיון שהיו לי כבר נשחקו. למעשה סך הכל העלתי את ה'באס' ל- 400 וזה גרם למחשב לא לעלות. ניסיתי מספר פעמים לאפס את הביוס בעזרת ה -CMOS אך לא עזר משום מה. [ישנה עוד פונקציה הנקראת C.P.R אך אותה אני לא מכיר] ביינתיים כלום לא עולה ואני כולי במתח :s05: זאת המערכת : CPU - Intel C2D E6600 MB - Asus P5B DLX 2X1GB Gskill + 2X1GB SuperTallent מקווה שתוכלו לעזור ......

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  15. הייי אנשים אני חייב את עזרתכם ! אני בונה לי מערכת חדשה שתתפקד לספר פעולות בבית, נכון לרגע זה יש עליו צלעות שחייבות קירור של שתי מאווררים של 120 x 120 x 25 mm נכון לרגע זה מחובר אליו שני מאווררים שעושים לי רעש נוראי בלילות, זה הנתונים שלו: Fan Dimension: 120 x 120 x 25 mm (L x W x H) Bearing: 2 ball bearing Rated Voltage: 12VDC Rated current: 0.25 A Connector: 2-pin ------------------------------------------------------- אני צריך משהו אם אותם הנתונים רק שקט ויעיל ! שמקרר כמו שצריך, אשמח להמלצות תודה אסף

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by cavalier3024,

יש לי מעבד AMD Phenom II X4 965, וכרגע מחובר אליו מאוורר של AVC שפשוט צורח. הוא מגיע ל5,500+ RPM במאמץ, ו4,500 ברגיל. עד עכשיו הייתי עושה DC מ3.4 ל2.6 והוא היה בסדר, אבל בחום הזה זה כבר לא עוזר. בקיצור אני צריך מאוורר חדש וכמה שיותר שקט. לא ממש חשוב לי המחיר, עד 300 שקל בערך, אבל אם יש ביותר זול אז עדיף. המלצות?

17. רצ"ב קישור לאדפטר עבור TRUE 120 http://www.crazypc.com/products/1366-bolt-thru-509602.html איפה משיגים בארץ

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by er0101,

כשאני מעלה מכפלה היא חוזרת חזרה ל10. מפרט המחשב שלי בצד. בנוסף יש קובץ פירוט של Everest אני לא מבין אם צריך להעלות מתח למעבד (ניסיתי להעלות טיפה ולא עזר). הPCIE על 100MHZ (לא יודע כמה צריך)

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  19. מצטער על הניסוח של הכותרת.. לא מצאתי משהו יותר טוב אבל בכל זאת: קבלו!

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by or,

הכ.מסך בטמפ' של: הציפ-סט 50 הזיכון 44 זה בסדר?????????

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  21. ???מחפש תוכנה לכיוון RPM של המאורר ושמודדת טמפ?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  22. אם יש פה מישהו שיש לו מאוורר טוב ושקט , שימליץ בבקשה על הדגם , תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by yuval_cohen,

אחי תן לי מיקום קצת יותר מדויק של החנות המשומשת ברחובות וקצת פרטים אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  24. Started by def,

כרגע סייימתי להכין את הכבלים המעוגלים שלי אחלה מוד .המוד הזה ממש קל לביצוע וממש יוצא יפה הבעיה היחידה הייתה לי ויכול ליהיות שזה נדמה לי?!?! אבל אני בטוח שהכבל של הdata של הhd הרבה יותר צפוף מזה של cd וכו ולכן קצת היה לי קצת בלאגן הבעיה היחידה שנותרה לי היא מה לעשות עם החוטים של החשמל מה דעתכם יש למישהו תמונות מה עושים כי חבל הם מסתירים והם מכוערים! תמונות מחר... לילה טוב! :asthanos: עריכה: ידעתי שלא סתם הייתה לי בעיה עם הide!!! אבל מה עשוים עם החיבוריי חשמל זה ממש מכוער!!

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by NEO...,

היום קיבלתי את הcrystal orb שלי ועשיתי oc עצבני geforce 2 mx 400 מהירות ליבה מ 175 ל 230 מהירות זיכרון מ 166 ל 200 אני רציתי לדעת איך אפשר לעשות שזה יהיה תמיד גם אחרי שאני מפרמט כי את את זה עשיתי דרך הדרייברים החדשים 42.68

• 3 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים