אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי חםםם הנה הטמפ' חשוב לדעת זה הטמפ' בלי מאמץ, רק אינטרנט הנה הטמפ' מאוורסט: Motherboard 65 °C (162 °F CPU 77 °C (192 °F Aux 65 °C (162 °F GPU Diode 87 °C (217 °F) WDC WD1600JS-00MHB0 62 °C (155 °F) מה לעשות? או עוד כמה זמן נשאר עד שהמחשב הזה ישרף?
-
- 15 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני כנראה לא הולך על קירור אוויר אלה על מים וזה מבאס שאין חנות נורמאלית בארץ כי רק משלוח עולה איזה 300 שקל המטרה אוורקלוק רציתי לדעת אם המערכות האלו שוות משהו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=9743 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CL-W0121&cart=12410730408232890〈=heb http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=14011 ואם אפשר להוסיף לקירור בלוקים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה יפיק תוצאה טובה?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הנה המחשב שלי... גם אני עשיתי לו מודינג. שלחתי את התמונות גם לגלריה אבל חבר שלי הציע לי לשים גם כאן קניתי נורות נאון ולפי מדריכים מסויימים חתכתי את המארז בצורה שאני הכנתי. שמתי פרספקס (חלון מפלסטיק), שמתי מאורר עם צבעים במחשב.. וזאת התוצאה.. מה אתם אומרים? 3/\4|-| ! (|3(|0\/\/ /'\/\/ PC it is now l337
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באתר על הניסוי שעשו עם הקירור הזה.. אכן התוצאות מרשימות.. אבל שמתי לב שרשום בחסרונות שהוא מסכן את הלוח אם.. מדוע? בגלל הצורת הרכבה שלו? האם באמת הלוח אם יכול להישבר?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא יודע איך נועלים PCI/AGP בביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG חיפשתי בכל הביוס ואני נואש בבקשה עזרה
-
- 15 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם MSI RC410M2 ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ- 1.86GHZ ל-2.2GHZ משהו כזה, עכשיו ככה. נכנסתי ל- BIOS וחיטטתי בכל האפשרויות ואין לי אפשרות לשלוט על מהירות המעבד, בכלל! מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כרגע סייימתי להכין את הכבלים המעוגלים שלי אחלה מוד .המוד הזה ממש קל לביצוע וממש יוצא יפה הבעיה היחידה הייתה לי ויכול ליהיות שזה נדמה לי?!?! אבל אני בטוח שהכבל של הdata של הhd הרבה יותר צפוף מזה של cd וכו ולכן קצת היה לי קצת בלאגן הבעיה היחידה שנותרה לי היא מה לעשות עם החוטים של החשמל מה דעתכם יש למישהו תמונות מה עושים כי חבל הם מסתירים והם מכוערים! תמונות מחר... לילה טוב! :asthanos: עריכה: ידעתי שלא סתם הייתה לי בעיה עם הide!!! אבל מה עשוים עם החיבוריי חשמל זה ממש מכוער!!
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את הFE עם מישהו שיש לו MUGEN2 אז אני מעונין לדעת איזה קירור יותר שקט כי בנתיים הAC מחזיק לי את המערכת מעולה בOC של 3.7GHZ, יכול להיות שאולי בעתיד אני אשדרג לוח לEP45 בשביל OC יותר מאסיבי. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט ואיכותי... במחיר סביר... שמתאים ל socket 478 מישהו יכול להמליץ לי?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום במהלך שיטוטי באינטרנט אמרתי לעצמי איך זה יכול להיות שלא המציאו איזה משהו שפותח את המכפלה לAMD בלי לאבד את האחריות וצדקתי..... יש דבר שניקרה SPEED STRIP וזה משהו שאתם שמים על פינה מסוימת בפינים של המעבד. מה שזה עושה זה מקצר שני פינים שפותחים את המיכפלה .......... אז כתבתי אימייל לחברה כבקשה לעשות סקירה ותתורגם גם לאנגלית על ידיי(אני דובר אנגלית) או מישהו שיודע אנגלית טובה כמו ARMAGEDON טוב בקיצור הינה ההודעה ששלחתי Hi I am originally from israel and i would like to review the product for the web site www.hwzone.co.il , other then the product review being in hebrew i will translate it to english and give you a link so you can put it in your web site. if you agree to …
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חזרתי, הפעם עם אקסטרים 120 על המעבד שלי אז ככה, ייצבתי את ה FSB בתוספת קטנטונת של מתח, המעבד יציב על 400X8. עכשיו אני מנסה לייצב אותו על 400X9, וכל פעם או ליבה 3 או 2 קורסת אני כבר על מתח של 1.55 (ב CPUZ מופיע 1.505), זה בטוח לעלות עוד? מה זה מתח ל - MCH? מה יותר כדאי מבחינת ביצועים, להעלות את תדר הזכרון כמה שיותר או יחס 1:1 ו-CL נמוך? הצעות? P.S. כשאני נועל את ה PCIE על 100, המחשב לא עולה. הוא עולה רק כשהאופציה מוגדרת על AUTO. זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הוצאתי מסך TFT של מחשב נייד האם יש אפשרות להרכיב אותו למחשב שלי? יש בוא כזאת כניסה ל- 25 פינים ועוד יחידה נפרדת של החשמל העלתי תמונות http://photos.walla.co.il/wqq
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm איזה אורך החוטים שלהם? איזה חוזק אור הם עושים..טיפה פירוט בבקשה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך וכל פעם שאני מסיים להעאלות הכל אחרי שאני עושה אישור זה חוזר להגדרות הרגילות למה זה? גם דרך הדריור כל פעם שאני עושה אישור זה חוזר...
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי מחשב PIII 1000 Mhz 128 sdram GF 2 32 mb הוא נתקע לאחר שמשחקים איתו כמה דקות הטמפרטורה שזה מודד היא 65 מעלות למעבד ו42 מעלות למחשב האם זאת טמפרטורה תקינה? והאם החום הוא הסיבה שהמחשב נתקע ?
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של BLEND ונהיה מסך כחול כנראה שהבעייה בזיכרונות לכן מי שיודע מה אני אמור לכוון או מה אני אמור לעשות כדי שהוא כן יהיה יציב אני ישמח מאוד כי כרגע אני מבואס מאווודדד בכל אופן הנה הנתונים ששמתי בביוס EIST ו- C1E על DISABLE , מכפלה של x11 , באס 273 , חלוקה 1:1 שזה יוצא לפי הביוס 800 מופיע בצד שמאל של הביוס, וסמוך לו בצד ימין 546 זה מה שהוא מראה כאשר אני שם לו 1:1 לגבי הזיכרונות כיוונתי 4,4,4,12 , וב-ADVENCED TIMING CONTROL לא נגעתי . אם מישהו יודע אולי מה אני אמור לשנות פה כדי שזה כן יהיה יציב אני יודה לו מאוד על על זה מפרט: Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conr…
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן! החלפתי את זכרונות הTRANCEND DDR500 שלי ב A-DATA VITESTA DDR500 ואני עדיין תקוע ב235 (ראו מפרט בחתימה). פשוט לא הולך לי...המעבד מתפנן לו ב28-32 מעלות בIDLE ולאחר שעה של CPUBURN (3 עותקים רצים בו זמנית) עם מהירות מאוורר הכי נמוכה הוא לא עבר את ה42 מעלות... המאוורר הוא 90מ"מ של דלתא. תזמוני הזיכרון הם על 3-4-4-8 , המתח 2.85 .. שינוי למתח הליבה עד ל2.85 לא עוזר ממש... הPCI/AGP באס נעול על 33/66 (אז אין השפעה עליו מהO/C). ביוס בגרסא אחרונה 1019 במה חטאתי?! אגב...יכול להיות שאני שוכח להזכיר איזשהו נתון..אז העירו את תשומת ליבי כבר יצא לי להעלות את המערכת ב3.5GHZ אבל זה כבר לא קורה (היה לי VOLCANO 7 לפני ה SP94)
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה עם המיקום ששמתי אותם טוב אז ככה: 2 של 80 מ"מ בדלת אחד מוציא ואחד מכניס 1 מאחורה מוציא 1 מקדימה מכניס תודה מראש... ;D ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח פתח בדלת של המארז שלי ... יכול להיות לעשות חלון ... או דבר כזה או אחר ... בכל אופן ... כחלק מהעניין אני מעוניין להשיג גריל "גולגלתי" כמו בכתבה על אוברקלוקרים ומודרים ... לפי מה שהסתכלתי זה של מרוול קומיקס ? בכל אופן ... יש איזהשהוא אתר באינטרנט שאפשר לקנות כאלה שטויות ? תודה ... טל. :smoke:
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]למישהוא שבאמת מבין [/glow] וסליחה לכל אלה שרוצים אבל לא מספיק משופשפים בעניין .... אני כרגע עומד על 240 באס עם זכרונות ביחס 1:1 (וזה אומר שהם על 480MHZ) עם 2.65V בתיזמונים של 3-4-4-8 הבנתי שזה יותר מידי לSAMSUNG PC3200 אני אשמח לעזרה באיך אני מוריד את התיזמונים שלהם ואת היחס עם הבאס אני רוצה שהם יהיו בOC אבל לא יותר מידי היסטרי.
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם...! היום שיניתי בביוס את ה "CPU Extranal" משהו כזה.... זה היה 133/33 ואני העלתי ל 133/34... זה העלה לי 13Mhz .. אוקי.. וזה גם העלה לי קצת את הטמפ'. עכשיו.. אלה הטמפ' : האם זה בסדר ולא יקרה למעבד משהו..?!? יישרף וכו'... ומה הטמפ' שהוא באמת יכול להשרף... מעבד intel P4 2533Mhz כ. מסך ג'י פורס 4 אמ אקס 440 64 מ עד איזו טמפ' אני יכול להגיע ולא יקרה למעבד כלום?!? תודה מראש, Odedb52
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי כרטיס MSI GF FX 5200 שמגיע עם מאורר ולא צלעות... הקלוק עומד על: 2D: 250MHz 3D: 250MHz Memory: 400MHz אני צריך המלצות לאיזו מהירות כדי לי להמהיר את הכרטיס. תודה לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי לוח giga-byte 7vtx חייבת להמצא דרך להעלות את המתח על המעבד amd thunderbird 1200@1370
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ובכן לי יש מחשב די חדש , +AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX 710S-B GIGABYTE GA7VTX-H 256MB DDR PC2100 - CRUCIAL ויש לי מאורר הבסיסי שבא עם המעבד - SPIRE בזמן האחרון אני חש בהאטה בביצועים ובמחשב... בנוסף שמתי לב שמספר הסיבובים של המאוור עלה המון הוא עומד על 18750 !, האם זה הגיוני ? או שאני פשוט סתם פרנאויד... רציתי לדעת גם בנוגע לזיכרון איפה אני רואה כמה אחוז משאבי מערכת נשאר לי ? (כמו שהיה אחוזים ב - 98 ו ME)
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-