אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
בניתי מאווררים כמו במדריך שבאתר אבל אני לא מוצא את המקום לחבר את החיבור הקטן של השתיים ללוח אם, קראתי בחוברת הוראות של הלוח אם ומצאי שהחיבור אמור להיות עם 3 פינים, מה קורה כאן לעזעזל?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המאוורר של הספק ועוד מאוורר במארז הפסיקו לעבוד והמחשב נכבה כל שעתיים ולא יכולתי להדליק אותו עד שהוא התקרר מספיק. שקית חלב קפואה פתרה את הבעיה והמחשב רץ מצויין כל היום [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך פה קצת עזרה..יש לי כמו שאמרתי GeForce 4 mx440 של ASUS דגם 7180 אם אתם ממש רוצים לדעת.. אז עם הכרטיס מגיעה תוכנת tweak utility שבוודאי חלקכם מכירים שמאפשרת להאיץ את מהירות הזיכרון מ270 ל 280 ומהירות המעבד מ400 ל420..ועכשיו לשאלה: כדאי?? ??? אם כן, כדאי להחליף מאוורר? ובכלל, האם אפשר לעשות יותר אוברקלוקינג ממה שמאפשרים לי פה? **לכל מי שיעזור אני אפרסם פה תמונות אם אני אצליח (ואם לא אז תראו כרטיס מסך שרוף) וגם את התוצאות שלי** ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בימים קרירים אלה, שוב עולה לי המחשבה והרצון לראות שוב כמה אפשר לדחוף את המערכת ב OC ... כאשר הטמפ' של המעבד מתייצבת לה על 29 מעלות, אבל עדיין קשה ללוח אם לשמור על יציאות בתדר 4.8Ghz ... מחזיר אותי לאותה מסקנה שחייבים לוח אם איכותי (יותר מה P55-UD3) ... אבל הדבר לא ימנע ממני לנסות שוב ושוב לשבור את השיא של עצמי... למרות שבתכלס אין לי סיכוי להגיע לרמת של סנדי סתם, תמיד שקר לי אני חושב על OC ... לא הזוי ??
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם תוכלו לומר לי עם איזה מאוורר מגיע המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE וכמה ואיזה מאווררים ניתן להוסיף לו. אני מתכוון ישר עם הקנייה של מחשב חדש שהחנות תרכיב לי מאווררים נוספים אותה שאלה מופנת גם למארז הבא: Chenbro Mid Tower Xpider Silver Screwless Gaming Case
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איזה כלים צריך בשביל להגיע לרמה כזו של ליטוש נחושת? או אולי לאיזה בעל מקצוע אפשר לפנות בלי שהוא יסתכל עלי כאילו אני אידיוט? אם יש כאן מישהו שכבר עשה את זה אשמח לשמוע ממנו פרטים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סוף סוף ... ;D קיבלתי אותו לפני כשעתיים ... מכיוון שהוולקנו מותאם גם לפנטיום 4 וגם לאת'לון XP , הוא מגיע עם שני סוגי קליפסים .לקחתי את הקליפ המתאים - של האת'לון (יש לי פנטיום 3) וחיברתי אותו לוולקנו . למרבה הפתעתי , כאשר נסיתי להכניס אותו למקומו , סירב הנ"ל בכל תוקף , בדקתי וגילתי שהבעייה היא בלוח-אם - יש קבל קטן שלא מאפשר לכל התופסן להיכנס . לאחר כ5 דקות של חשיבה מאומצת החלטתי לחתוך את החלק שנוגע בקבל . רק לאחר שחתכתי את חלק המתכת הקטן , הואיל בטובו ההיט-סינק להתיישב על המעבד שלי . המעבד עכשיו בטמפ' של 30 מעלות (לאחר שני בנצ'ים ומשחק קטן) ובOC ל900 מה"צ . כרגע המהירות מכוונת לMedium אבל לא נראה לי שתהיה בעיה כאשר אעביר אותו לLow. מבחינת רעש , המאוורר עושה רעש בדרגה ב…
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שאלה לגבי ה8800 GT ASUS ,הקירור שלו נשלט . איך הכי טוב לשלוט בקירור לשים אותו אל אופציה אוטומתית או לתת לו פול מהירות או לתת לו מהירות הכי גבוה רק במשחקים? הטמפ שלו אל אוטומת 52 ובמאמץ מגיעה עד 75
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
את הטמפרטורה של המעבד הוא מראה (45) וכן של הדיסק קשיח (32) אבל משום מה הטמפרטורה של הלוח אם נעלמה. בנוסף הורדתי תוכנה שנקראת cupid כדיי לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך(45)...אולי זה קשור? משום מה התוכנה המוזרה הזאת גם מראה לי משהו על 121 מעלות זה הגיוני? אולי מרוב חום נשרף לי הסנסור של הלוח אם? אגב, לא יודע אם זה קשור, יש לי מאוורר בצד האחורי של המארז והפכתי אותו כדיי שיוציא אוויר החוצה ומעליו יש את הספק כוח שגם מוציא אוויר החוצה.. זה בסדר או עדיף להפוך בחזרה את המאוורר כדיי שיכניס אוויר? תודה לעונים!! עדכון: זה המאוורר היחיד במארז....יש לי עוד אחד אבל אני לא יודע איך להתקין אותו כי יש לו חיבור קטן כזה כמו של המאוורר של המעבד....
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב כתבתי את הפוסט הזה גם בפורום מארזים אך מכיוון שהפוסט פונה לשני כיוונים אני מפרסם גם פה: מפרט מערכת: E8400 HIS HD5770 GIGABYTE G31M-ES2L 2GB RAM HEC 500W
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי כרטיס Radeon 9500PRO שבהתחלה היה נעול לאוברקלוק אבל באמצעות הדרייברים של אומגה פתחתי את הנעילה.. כרגע אני עם קירור סטוק ולדעתי הגעתי (במהירויות מקסימליות בקירור סטוק) לתוצאות חביבות.. בבקשה תגיבו,תגידו את דעתכם ותתנו עצות,הערות\הארות.. מהירויות סטוק: Core: 277, Memory: 270. מהירויות עכשויות: Core: 340.2, Memory:279.45 הקטע המאכזב (אפילו מאוד).. אני לא מוצא את תוצאות ה3DMark's וה Aquamark שהיו לפני האוברקלוק :-\ ** עריכה ** - האם בעזרת קירור מים ייפתחו בפניי מהירויות גבוהות בהרבה מאלה שהגעתי עד עכשיו? (להזכירכם כרגע אני עם קירור סטוק). -תגיבו בבקשה בקשר לתוצאות האוברקלוק כפי שביקשתי בהתחלה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
המהרתי את המעבד ל-2.4. סנדרה מדווחת על מהירות של 2.41 GHz.. ווינדוס במחשב לי עדיין מדווח על 1.81 GHz. איך זה קורה? בינתיים אי ההתאמה נעלמה. הכל זהה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מי צודק ? אנימקבל כאן תוצאות אחרות לגמרי
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני קונה בקרוב מערכת קירור מים, למעבד Q9550. עשיתי מפרט בסייד וינדר, זה מצורף בתמונה. השאלה היא האם כל מה שבחרתי מתאים אחד לשני ומה אני צריך להוסיף(חיבורים למיניהם) , ואיזה צנרת עדיף? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אם אני מעלה את המתח רק זה הורס את האחריות לא?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה גוף קירור לפרסקוט הרותח שלי, שיהיה שקט ויעיל בסביבות 175 ש"ח. שאלתי פה פעם, והמליצו לי על הקירור הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KATANA&cart=1174872445393231〈=heb שעולה (עם משלוח) 170 ש"ח. עכשיו שבדקתי קצת, ומצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693 שעולה (עם משלוח) 205 ש"ח. חשוב לציין שה-NINJA הוא מתצוגה. השאלה שלי מה יותר עדיף, ה-KATANA או ה-NINJA. אני חושב להזמין מחר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
במבט חיצוני המאורר נראה איכותי , מותקנות במסגרת גומיות לספיגת זעוזים. צורה חדשנית לעומת מתחרים, נבנה מפלסטיק קשיח ומגיע עם אחריות ארוכה. ההתקנה ארכה מספר דקות, המחשב הופעל ועתה נותר לבחון את ביצועי המאורר לעומת הרעש המופק ממנו. ב12V המאורר ב 1500RPM ודוחף 56CFM בעשותו זאת נוצר רעש בעוצמה 23.5 dB על פי הגדרות יצרן. משמיעה ראשונית המאורר שקט, יותר מן 23 דציבל להערכתי כמעט 30 DB, היתרון שהרעש המופק מגיע בתדרים פחות צורמים כפי שהיה עם מאורר ANTEC TRI-COOL 120. לאחר שהמאורר חובר אל בקר הונמך מהירותו אל 1000RPM, בכך הושגה ירידה משמעותית ברעש המופק ועדיין המאורר דוחף לא מעט אוויר. ברגע זה מאורר הספק כוח [Antec Neo HE 430] יותר דומיננטי והרעש המופק ממנו [סביבות 20DB] בולט אל מעל …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ASUS A7N8X DELUXE יחד עם AMD XP2100 ו2 DDR WINBOND 3200
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
היי , כמו שאתם רואים קיבלתי את החלקים , זה פחות או יותר מה שיש לי כאן : amd 3500 939 winchester msi board G.Skill 3200 512x2 x850xt קירור סטוק למעבד , רק שמתי משחה טרמית as5 המעבד בלי אובר קלוק (2200 מגה הרץ) עומד על 35 מעלות במנוחה. אין לי מושג כמה בעבודה , תנסו לשער לבד :\ בכל מקרה , יש לי ידע באובר קלוק , אבל ממש לא ב 64 ביט ובכל הדברים שהשתנו. היה לי פשוט athlon 1700 & epox 8rda , והגעתי איתו ממש רחוק. קיצרררררר :] העפתי מבט בביוס , ראיתי דברים חדשים שאין לי מושג מה הם. כמו 16 וחץ למעלה ועוד 16 ו חץ למטה , אחד ליד השני , נראה לי זה קשור ל pciE כמו כן , ראיתי משהו מכפלה של 5 , שגם היא אין לי מושג. אני לא מבקש שתכתבו לי עכשיו מדריך שלם מה זה כל דבר…
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי? ראיתי כמה סירטונים של 8600GTS שמגיעים ל 1GHZ ובתגובות רשום שהשתמשו ב VMOD לפי מה שהבנתי זה מעלה את ה VOLTAGE אבל לא הבנתי איך אני עושה את זה זאת תוכנה או ממש MOD? אני לא מעוניין להגיע ל 1GHZ (תלוי כמה חם הכרטיס יהיה) אבל הייתי רוצה להגיע ל 800~900MHZ אם זאת תוכנה מישהוא יכול לתת לי קישור להורדה ואיך אני משתמש בזה אם זה ממש MOD זה אחד שקשה/מסוכן (לכרטיס) לעשות? תודה למי שעוזר, עמנואל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שהעניים שלי דפוקות או שאני מסטול [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי 7600GS AGP הורדתי את RIVA TUNER והוא לא נותן לי לשנות את המדדים של הזכרון וה CORE בכל פעם שאני משנה זה חוזר אוטומטית לדיפולט זהו כרטיס עם קירור פאסיבי של גיגהבייט כך שגם ב V-TUNER שמגיע עם הכרטיס לא ניתן לשנות מהירות שעון זכרון האם הכרטיס נעול בצורה כל שהיא???מה עלי לעשות???
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיט את המחשב לחלוטין. בינתיים רק המאוורר שבספק ושבכ. מסך נשאר... האם יש דרך להמיר את הקירור של ה-hd4850 לקירור פאסיבי?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-