אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1114604750,58367, איך אפשר לדעת שזה נכון?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ב6A19 יש מאורר 1 (באחורה אם אני לא טועה)...איך הוא??.מרעיש??
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בעברית איך עושים וולט מוד לכרטיס שלי? איך אני רואה מה המתח הנוכחי? ואיך אני אשנה אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפני 3 שנים בערך פיתחו Winbond את זיכרון ה-BH-5 שלהם, ומיד אוברקלוקרים גילו כמה שהוא פנינה לאוברקלוק (עשה 250fsb בקאס 2.0 עם מספיק וולטאז'). ווינבונד מיד גילו כמה השבב מצליח, ובעקבות העובדה שלא קנו שבבים מתקדמים יותר, הייצור שלו הופסק. לאחרונה, פיתחה חברת Samsung את צ'יפ ה-TCCD - כנראה הצ'יפ היחיד שמצליח לעבור את ה-BH5 באוברקלוק. הפורומים של Xtremesystems.org מוצפים באוברקלוקרים שמצליחים להגיע עם הזכרונות האלו למהירויות מטורפות לדוגמא: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=44816&page=1 כמו כן, נפתח דיון שמרכז את כל הזכרונות ויצרניות שכרגע מבוססים על ה-TCCD של סמסונג: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43659&page=1 לידיעתכם
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ לקירור טוב של הכרטיס? (אבל עדיף שיהיה פאסיבי) ואם אנחנו כבר פה, האם יש צורך להוסיף מאוורר ל-Ultra-120 eXtreme? תודה
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן OC לכרטיס 5850אקסטרים OC ל1GHZ , הOC יציב והכל בסדר , רק עכשיו באחד המשחקים היה לי תקיעה של התצוגה (המשחק המשיך לפעול כי שמעו את הקול של היריות והמקלדת המשיכה להגיב) אז עשיתי ריסט הפעלתי את הOCCT לשעה והוא לא מראה שום בעיה , אז חשבתי להפעיל את התוכנה הכי כבדה ללילה שלם כי לבדוק אם בכל זאת יש סוג של בעיה קטנה , אז בעקרון קראתי שהיו כרטיסים שנשרפו בשימוש בתוכנה, עשיתי בה בדיקה של 15דקות והטמפרטורה הגיעה ל: GPU Diode (DispIO) 76 °C GPU Diode (MemIO) 84°C GPU Diode (Shader) 80°C אני לא יודע מה מה כל אחד מהם אומר . אז אם אני יפעיל FURMARK ל8שעות יכול לקרות נזק לכרטיס שלי ? בכל זאת ללילה שלם על 80 מעלות עם 90% מאוור...
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפני חודש פרסמתי פה את הX3 425 שהצליח להפוך לפנום מרובע (4 ליבות + קאש) עכשיו הגיע אליי עוד מחשב חדש עם 425 והנה התוצאה http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=876899 המשותף לשני המעבדים הוא ששניהם גרסאת TRAY ולכן אני מניח שכרגע אצל היבואן יש סטוק של 425 שמכילים ליבת DENEB ויש סיכוי לא רע שיהפכו לפנומים
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי מעבד e4300 ולוח אם של gigabyte 965p ds3p והרבה פעמים כשאני מכבה את המחשב כשאני מדליק אותו המחשב הביוס חוזר להגדרות ברירית מחדל וOC נימחק גם לפני כמה חודשים החליפו לי את הלוח אם מ965p ds3 ל965p ds3 והיתה אותו בעיה יש למשהו מושג ממה זה?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי קירור (ראה מפרט) וכרגע יש עליו מאוורר 120 מ"מ רגיל שעובד קבוע על 2000 סל"ד. לאחרונה התחיל להרעיש וחשבתי להחליפו למאוורר חדש, רק הפעם אני רוצה שיהיה נשלט. קראתי שקיימים מאוורים כאלה (עם 4 פינים) , אבל בכל חנות שחיפשתי בה (באינטרנט) לא מצאתי כאלה.. אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כזה - אנא המליצו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את הFE עם מישהו שיש לו MUGEN2 אז אני מעונין לדעת איזה קירור יותר שקט כי בנתיים הAC מחזיק לי את המערכת מעולה בOC של 3.7GHZ, יכול להיות שאולי בעתיד אני אשדרג לוח לEP45 בשביל OC יותר מאסיבי. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי ברשותי מקסימוס 2 פורמולה של אסוס ASUS V60 Q6700 וזכרונות של OCZ ריפאייר. שאלתי היא כזאת בלי להעלות מתחים הגעתי ל3.8 והוא יציב . עד לאיזה מתח אני יכול להעלות מבלי לןגרום למעבד סיכון? המערכת פועלת 24/7 המארז הוא אנטק 300 עם 4 מאוררים! טמפ , 54 מאמץ.(שזה פחות חשוב לי) ולגבי הזכרונות OCZ ריפאאיר 800 עד לאיזה מתח אני יכול להעלות אותם ללא סיכון בשרפה?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חזרתי, הפעם עם אקסטרים 120 על המעבד שלי אז ככה, ייצבתי את ה FSB בתוספת קטנטונת של מתח, המעבד יציב על 400X8. עכשיו אני מנסה לייצב אותו על 400X9, וכל פעם או ליבה 3 או 2 קורסת אני כבר על מתח של 1.55 (ב CPUZ מופיע 1.505), זה בטוח לעלות עוד? מה זה מתח ל - MCH? מה יותר כדאי מבחינת ביצועים, להעלות את תדר הזכרון כמה שיותר או יחס 1:1 ו-CL נמוך? הצעות? P.S. כשאני נועל את ה PCIE על 100, המחשב לא עולה. הוא עולה רק כשהאופציה מוגדרת על AUTO. זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב אני עושה כרגע OC ל1950GT הכל הולך דיי חלק אבל ברגע שאני מגיע לקלוקים של 650/750 אני מתחיל לראות ארטיפקטים במשחקים (קרייסיס לדוגמא,במשחק קלים יותר למשל יריחו אני לא רואה ארטיפקטים) עכשיו אני בודק טמפרטורות והם לא משתנות ממש בין 600/700 (יציב) לקלוקים הגבוהים יותר והטמפרטורה היא בערך 58 במאמץ עכשיו האם ייתכן שהמתח מגביל אותי? ובכלל איך אני מעלה מתח לכרטיס? הספק הוא HEC400W כך שהוא מספיק בהחלט
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ddr2 kingston 1gbX2 667mhz לעלות את התדר של ה 667mhz ל 800mhz לא יעשה בעיות? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אפרד ממחשבי, אז חשבתי לעשות לו OC אחרון (דבר שלא עשיתי בחיי) האוברקלוק הקודם שלי נגמר בתיקון במעבדה אז ניסיתי את הOC הפעם עם קצת יותר ניסיון. לא העלתי מתחים, רק את הFSB. יש מכפלה של 21X (לעומת 7.5 לQ9300 של היום ). התדר הבסיסי הוא 135, העלתי ל140, לאחר מכן ל150. אז המחשב קרס לי, הייתי צריך להוציא את הCMOS. לא היה לי מושג מזה, קראתי בריפרוף באינטרנט והבנתי מה הוא, איפה הוא ומה צריך לעשות. המחשב חזר, ואז הורדתי את התדר ל147,146,145, כולם לא היו יציבים. כששמתי אותו על 144 הכל היה יציב, על מהירות של 3.03Ghz (בקום 2.8 ) ואני מרגיש שיפור ניכר בביצועים. נעשה על קירור אוויר, אם לוח אם רע לOC תמונת הOC:
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה,לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם המפרט הבא TWINTECH 9600GT E8400 ASUS P5N-D GEIL 2X1024 4-4-4-12 CM 690 וכעת אני רוצה לשדרג אותו במקצת-לקנות עוד 4 מאווררים למארז(שיהיו סך הכל שבעה,עם השלוש שאיתם הוא בא),לקנות קירור למעבד שיאפשר לי להגיע ל 4GHZ יציב בכל מצב,עוד שני סטיקים זהים של זכרון ועוד כרטיס מסך למערך SLI. ועכשיו לשאלות: קודם כל-הייתי רוצה לדעת כיצד מחברים את המאווררים-אני מניח שאם חיבור ה4 פינים הרגיל,אבל הבעיה היא שיש לי כאלה סך הכל 6 בספק,ויהיו לי שבעה מאווררים-האם אני אצטרך לקנת מפצלים? או שהמאווררים יבואו עם החלקים הנדרשים? עוד שאלה לגבי המאווררים-האם יש הבדל רציני בטמפרטורות בין ה"מפלצות" שמביאות זרימה לש 70+CFM,עם דציבלים של קרוב ומעל 30,לבין המ…
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
קניתי היום את הזלמן cnps9700 led הרכבתי אותו והדבר היחיד שהוא עושה זה עושה אור.... למה הוא לא מסתובב אגב הוא גם העלה ב5 מעלות את חום המעבד שלי...
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומקווה להיתקבל לקהילה ולקחת חלק פעלי בה השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שלAMD לא כדאי לעשות אובר-קלוק האם זה נכון ? חשבתי לעשות גם לכרטיס מסך GF2 MX 32MG של ASUS באמת יהיה הבדל מורגש או שכדאי לי לעשות לשניהם ביחד? המעבד הוא AMD ATHLONXP 1700+ ו256 DDR זיכרון
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כאמור, אני עושה oc קטן ורוצה לבדוק שהכל בסדר.. מה הבדיקה הכי מהימנה?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
כידוע ישנה בעיה מוכרת עם התקנת גופי קירור על כרטיס הרדאון החדשים. וזאת בגלל ה Shim ש ATI הוסיפו, שאמנם מגן על הצ'יפ, אך גבוה מעט יותר מדי. רציתי לדעת מאלו שהיתה להם ההזדמנות להחליף את גוף הקירור , עד כמה הShim הזה בעייתי כאשר רוצים להתקין גוף קירור חדש, לדוגמת ה Zalman או ה CrystalORB.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מארז מקורר היטב, לא יותר חם מהחדר, אולי 2 מעלות. הטמפ מערכת שלי 40-43 ורציתי לדעת איך מורידים את זה. הבעיה שאני לא יודע איפה היא נמדדת, ואיך להוריד אותה. אם זה בציפסט אני יכול להסיג מאוורר קטן ולשים על הצלעות קרור לא? תודה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה לקנות? (אני מתכוון לשים על זה מאוורר דלתא) כאילו,אני מחפש שקט,ויש לי מאוורר דלתא שקט לאללה(יחסית לדלתא,ובכלל), אז מי מהם יעבוד יהיה יותר קר עם דלתא?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-