אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.לפני חודשיים קניתי מחשב חדש,חלקים חזקים.ואני רוצה לעשות OC למעבד... עכשיו בנתיים יש לי רק בעיה אחת,שאני יפתור אותה בקרוב.הבעיה היא שאין לי קרור טוב למעבד.זה קירור של אינטל שבא עםהמעבד Q6600 שקניתי.והטמפרטורות במנוחה,לכל מעבד הם... 52.ובמאמץ 70 80.אז אני לא עושה בנתיים כלום במחשב,עד שאני יקנה קרור.הקרור שאני קונה זה subeame tuniqe שהבנתי שזה קרור ממש טוב....אז עד אז אני בנתיים ירשום לכם את המפרט שלי. ואם תוכלו להגיד לי עד איזה אוברקלוק אני יכול להגיע עם המעבד?ואיך אני עושה למעבד OC. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)-מעבד Motherboard Name Asus Maximus Formula (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1…
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ראיתי שהרבה ממליצים על IGLOO.. אני לא אוברקלוקר רק מחפש מאוורר שמקרר טוב והכי חשוב שיהיה שקט ראיתי שיש 3 IGLOOים: Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 עריכה: אוקיי מצאתי מידע על שלושתם והבנתי מה ההבדלים... http://www.glacialtech.com/sub-product08.htm אתם חושבים ש הLIGHT יקרר טוב ושקט כמו שמצוין שם ? כי 1900RPM זה די קצת... יש יותר שקט מ20 דציבל אגב ?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חבר'ה,יש לי את ה Q6600 G0,ואני לגמריי צעיר מת בנושא אוברקלוקינג,האם למישהו יש מדריך טוב למתחילים איך אני ממהיר אותו לפחות ל 3 ghz על לוח אם P5K של אסוס??? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך נראה ההיט סינק שמגיע עם מעבד AMD ושל איזה חברה הוא ועוד פרטים.... האם זה ההיטסנק שמגיע איתו? האם זה מקורי? (לינק)
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GF4 TI 4200 X8 ולכבוד דום 3 עשיתי OC קטן ששיפר את הביצועים אבל אחרי כמה זמן (לא ידע איך זה התחיל בדיוק) עשיתי את אותו OC קטן והרצתי את המשחק והוא פשוט נתקע כל כמה שניות ושוב א''כ חוזר ושוב נתקע וכו' ... זה לא רק בעת המשחק אלא גם בתפריט הראשי מה לעשות כדי שוב לעשות OC בלי בעיות?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אנשים!!! לא היתי פעיל הרבה זמן אבל חזרתי אז ככה יש לי Radeon9500pro של סאפיר מכיוון שאי אפשר לעשות לו אוברקלוק ללא פלאשינג של הביוס אני פונה אליכם חברי הפורם הנכבדים אני חיפשתי ביוס מתאים וממש לא מצאתי :\ היתי רוצה בבקשה שאנשים שעשו אובר קלוק ופלאשינג לביוס יתנו פה את דרך הפעולה שלהם ובבקשה קישור לביוס שאני צריך לאובר... ותוכנה אם אני צריך לפרט דגם מדויק של הכרטיס וזכרונות אני יפרט תודה מראש! ;D נ.ב הכרטיס אין לו דבר אשר מבדיל אותו מכרטיס ATI רגיל אין סינק שונה וכו... לכן יש לי אי וודאות...אני יכול לצלם ואלי אתם תוכלו לזהות אותו
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אחי תן לי מיקום קצת יותר מדויק של החנות המשומשת ברחובות וקצת פרטים אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
לפני זמן מה התחלתי לקבל הודעות של ATI שהכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי. לכן ביצעתי היום ניקוי אבק יסודי (היה המון אבק). לאחר הניקוי הטמפ' ירדו משמעותית: כרטיס מסך ירד ל 47 מעלות, לוח אם 33, מעבדים 30 ו 35, דיסק קשיח 29-30 (כל הבדיקות במנוחה) וכעת אני בודק את הטמפ', ולהפתעתי הן: כרטיס מסך 80 מעלות, לוח אם 39, מעבדים 35 ו 39, דיסק קשיח 41. מה הולך פה?
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים קנו לי מחשב מ-KSP, על המארז מדבקה שאם אני פותח דלת של המארז המדבקה נקרעת והאחריות תפוג, השאלה אילו אפשרויות קירור יש בלי לפתוח את המחשב? (אם בכלל) בתודה מראש, רועי.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
במזל טוב קניתי את המעבד הנ"ל; ומייד ניגשתי למלאכת הקודש - המהרה. אך משום מה המעבד מסרב לעבוד בתדרים גבוהים. המפרט שלי נמצא בצד, ולהפתעתי גיליתי שאי אפשר להעלות את המכפלה בלוח שלי (כך שמתדר 3GHZ אפשר לשכוח....ניחא) אבל כשאני מעלה את תדר המעבד, מ1.6GHZ ל1.7GHZ, הוא פועל...ועובר בדיקת מאמץ, אבל בריסטרט הבא הוא פשוט קורס, ולא שולח חשמל לאף אחד מהרכיבים. המתח שעליו הוא עובד הוא 1.325 והטמפרטורה שלו מעולה (~35). למישהו יש רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, עד עכשיו הייתי מורח משחות תרמיות בצורה אחידה ושווה על המעבד בעזרת כרטיס / סכיון כזה או אחר. אך מסתבר כי השיטה הנכונה היא ע"פ יצרניות המשחות היא לשים במרכז המעבד(כמות כזו או אחרת ע"פ היצרן) ולחבר את גוף הקירור בצורה חלקית לסובב אותו ימינה ושמאלה. ואז אפשר להמשיך את תהליך ההתקנה. הסיבה ע"פ היצרניות היא מניעת בועות אוויר אשר יכולים לשבש את התפשטות החום מהמעבד לגוף הקירור. ע"פ איזו שיטה אתם מורחים ומהם הטמפרטורות?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מנסה להשקיט את המחשב, שכרגע מאוד רועש. לאחר בדיקה הגעתי למסקנה שאם אחליף את הקירור לשלושת הרכיבים הנ"ל, המחשב יהיה שקט ביותר. יש לכם המלצה על גופי קירור? השקט הוא כמובן בעדיפות ראשונה, אבל שלא יהיו גדולים ומסורבלים מדי, ולא יקרים מדי. לא יהיה OC, אפילו לא קצת. כ"מ: חשבתי על Zalman VF-900CU צ'יפסט: Zalman ZM-NB47J מעבד: יש הרבה מאוד דגמים שנראים מתאימים, ואני לא יודע במה לבחור המערכת שלה מיועדים גופי הקירור: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum כרטיס מסך: PNY 6800GT AGP מה אתם אומרים? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ויש לו שלט שעובד אבל היייתי אוצה לדעת אם יש תוכנה שמישתמשת בקרן של הכרטיס ובשלט ככה שאני יכול לישלוט במחשב עם הקרן?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 6 4550 סל"ד אבל שאני ניכנס לביוס אני רואה שהוא בעצם נע בסביבות 6000 סל"ד הוא עושה לי הרבה רעש ואני כבר לא יכול ליסבול אותו אתם יודעים הרעש המעצבן והחזק הזה= ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה לעזאזל אני יכול לעשות??????
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
***כותרת*** תקציב עד 150 ש"ח נוכחי: קירור סטוק למעבד
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
החום של המעבד כמעט לא עלה! יש לי מפרט כמתואר למטה, ונכון שכיוונתי את המזגן ישר על המחשב (המזגן הזה הקפיא לי את הביצים, וגרם למארז להיות קרח) אבל בדקתי גם בEVEREST, גם בMBM, גם בBIOS, גם בSANDRA. זה כאילו שהOC הזה לא הזיז בכלל למחשב. זה יכול להיות? דרך אגב, העלתי את הFSB מ200 ל215 (מכפלה סגורה על 15)
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני בונה מערכת חדשה שתהיה מבוססת על החלקים הבאים: E5200 מעוניין להביא אותו ל3.8GHZ DFI Blood Iron P35 2X2GB DDR II 800MHZ 640\1TB קשיח HD4830\9800GTX PLUS TAGAN 400W PSU CM690 Thermalright 9775 LE איך הלוח הבא לC@ ממוצע \ גבוה?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע מימין. במסגרת מתיחת פנים למחשב שלי אני מנסה לבצע חיסול ממוקד למספר גורמי רעש במחשב. דיסק קשיח ישן (80 ג"ב של WD) שהתחיל להרעיש פורש לגמלאות, כנ"ל מאוורר 120 מ"מ של TT שמאוד איכזב אותי. הספק של HEC עובר למחשב המשני לטובת seasonic שסוף סוף נשלח אלי וצפויה להתבצע רוטציה בקרב מאווררי המארז. הכוונה היא להעביר את המאוורר של tuniq לקדמת המארז (מאחורי כלוב הדיסקים) ולהשאיר אותו על סל"ד נמוך באופן קבוע, להתקין מאוורר slipstream 1600rpm עם בורר מתח בתוך גוף הקירור של המעבד ומאוורר scythe fdb 1200rpm כמאוורר פליטה ראשי של המארז במקום ה-TT. השאלות שלי למומחי הפורום הם: האם כדאי את מאווררי המארז להדביק עם סיליקון (או לשים סיליקון ביחד עם הברגים) על מנת לצמצם רעידות? הא…
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אולי מישהו מכר איזה שהיא תוכנה שמגבירה את המאוורר של המעבד ...??? תנו שם בקשה וקישור להורדה... תודה לכולם...!!
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כל היום אני יושב על המעגל הזה , כבר כולי בעצבים. באתי לוותר אבל בשניה האחרונה שמתי לב לשתי טעויות מפגרות שלי אבל זה עובד סוף סוף . זה עדיין על מטריצה כי הרגע סיימתי ואני פשוט שמח שזה עובד ורציתי להראות לכם: עוד שניה אני יעלה סרטון. אם אני ימצא לאן. :
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מאווררים ופתרונות קירור (עדיפות למשוגעים כאלה), אם יש איזה אתר טוב לזה, אני אשמח לקבל כתובת. תודה שי
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
? למה? וכל ההגדרות בסדר בMBM וגם החיישנים.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש (בחתימה). אני חייב לציין שאני לא כל כך מרוצה מהטמפ', יש אנשים שיגידו שאני סתם בכיין - אני לא צריך לשמוע את זה. מה שכן, אני צריך ייעוץ לגבי זרימת אוויר טובה יותר וללא קישורים למדריכי האתר הזה שעברתי עליהם כבר... (מעדיף מדריכים מקצועיים באנגלית אם אפשר) בימים אילו: (IDLE) מעבד: 36-40 צ'יפסט: 37-40 כ.מסך: 44-48 קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm קודם כל, המאוורר הקידמי מושך את האוויר לאחר שהיה צריך לעבור דרך חריצי הדלת הקדמית, חריצי המארז ופילטר. זה לא נגמר פה, בתוך המארז האוויר צריך לעבור את התושבות של ההארדיסקים. יש לי 2 HD, הפרדתי אותם לקצוות, אך עדיין האוויר מתקשה לעבור שם. אם אני שם יד בתוך המארז…
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אז ככה יש לי מחשב די נחמד שהמפרט שלו הוא: מעבדi7 920 לוח ג'גהבייט X58 6GB זיכרון CL7 של Corsair במהירות של 1600 ספק Corsair 950 קירור למעבד Corsair (זה עם הרדיטור מים/ג'יל) 2 כרטיסי מסך HD5870 (גירסת רפרנס) שעובדים ב- crossfire מארז ANTEC1200 אף פעם לא עשיתי OC למערכת הזאת האם כדי? האם זה יתן לי הבדל באיכות המשחקים? מה אתם הייתם ממליצים?... אולי ביכלל לשדרג אותו וזהו?. ואם כן למה הייתם ממליצים להחליף?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-