עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שאלה ראשונה האם לשים מאוורר צד על הדלת (אם אני לא ישים הוא חסום בחומר מבודד רעשים שמגיע עם המארז) והאם עדיף שהוא יכניס אוויר על הכרטיס מסך או יוצאי אוויר מהמארז שאלה שניה עד איזה מהירות מאוורר נחשב יעיל אני חשבתי לשים מאוורירם של 1200 RPM או שאפשר גם 800 או 500? המארז שלי הוא Fractal Design Define R3

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by Fetalo,

עריכה: התבלבלתי בפורום ;D תעבירו את זה בבקשה לפורום - מעבדים, לוחות אם וזכרונת/ אוברקלוקינג so - here we go היי, מצאתי את הלוח הנ"ל במחיר ממש טוב ורציתי לדעת - האם אני אוכל לעשות OC למעבד 1.8A מבלי להמהיר גם את הזכרון שמגיע איתו(כמובן ללא הצלחה), אם הבנתי נכון דבר כזה נעשה ברטריו ושם אני משנה את היחס באס בין המעבד לזכרון (או משהו כזה) תסבירו לי בבקשה בדיוק מה אני אצתרך להגדיר איך למה וכמה... ועוד באותו נושא אני יכול גם לקנות את אחד הלוחות הבאים: Epox 4g4a+ ו - Abit IT7 max עם זכרונות 2700/3000 ואיתם אני יודע שלא תהיה לי בעיה לעשות OC ולהריץ את הזכרונות ב 366-400 ומעבד ב2.4 אל תתחשבו עכשיו במחיר (למרות שיוצא כמעט אותו דבר) רק תגידו לי מה עדיף תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by zeevlevi,

מה אתם הייתם בוחרים במקומי ?

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by silky,

שלום רב, לא מזמן רכשתי את המעבד שבכותרת(4200+ X2 DC) יחד עם לוח של GIGABYTE ga-k8nf-9 והחלטתי לנסות להמהיר אותו... חיפשתי ברשת ומצאתי כמה אתרים כגון http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2452&p=3 שהצליח להמהיר אותו עם האמצעי קירור ה- STOCK ללא שום תוספות ל2.64 ככה שזה 11X240 והם טוענים ללא שום בעיה אני לא מצליח להעלות את זה מעבר ל 214X11=2356. אם אני מנסה 215X11 הוא פשוט לא עולה. למה????? דרך אגב עדכנתי את ה BIOS ככה שזו לא הבעיה. למישהו יש מושג? תודה

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  5. אני שמעתי שיש פה אנשים שיודעים על מספר חנויות באזור המרכז שמוכרים בין השאר מאווררים לקירור מארז במחיר זול בין 10-20 שקל למאוורר אז מי שיודע שיכתוב לי בבקשה את מקום החנות וכמה עולים שם מאווררים אני צריך מאוורר 80 ממ ומאוורר 120 ממ ושיהייה ניתן לחבר לספק עוד שאלה פירקתי מספק ישן מאוורר 80 ממ הבעיה היא שיש לו חיבור של 2 פינים ואני לא יכול לחבר אותו לספק או ללוח האם האם יש פתרון למקרה זה? איזה מתאם או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  6. בשעה טובה קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה) עם מעבד e8400 במהירות סטוק וקירור Thermaltake V1. בדקתי מה הטמפרטורה שלו במנוחה וכל אחת מהליבות עומדת על 50 מעלות בערך! אני יודע ש sonata 3 אינו המארז הקריר ביותר, אבל הכבלים בפנים ממש מסודרים וחוץ מהמאורר שמגיע עם המארז, Antec tricool, ששמתי אותו ליד הדיסקים הקשיחים, קניתי מאורר נוסף Arctic cooling 120 PWM שיושב בחלקו האחורי של המארז. יש לי כמה חשדות בנוגע לבעיה, אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור: 1. יש לי כרטיס מסך 9600gt פסיבי - שדי מפיץ חום בתור התחלה. 2. המאוורר האחורי מסתובב ממש ממש לאט. אני יודע שהוא אמור לנטר את המהירות לפי הטמפרטורה, האם זו לא טמפרטורה שאמורה לגרום לו לרוץ קצת? 3.המאוורר של ה-V1 מוגדר על טמפרטורה בינונית ולא ע…

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  7. 1. החלטתי לקנות מאוורר ולשים אותו בצד של ה Antec 900 שיש לי עכשיו איזה מאוורר מומלץ ולא משנה עלות רעש עם לדים או בלי העיקר שיתן את הביצועים הכי טובים 2. אני רוצה גם להחליף את ה AC 7 PRO ל TRUE של THERMALRIGHT + מאוורר, השאלה היא איזה מאוורירים יתאימו ויתנו את הביצועים הכי טובים ושוב בלי קשר לרעש ועלות העיקר הביצועים? אם אפשר לתת גם קישורים מהאתר של פנדה למוצרים www.pandas.co.il כי משם אני הולך לקנות. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. עשיתי לא מזמן OC לכרטיס 5850אקסטרים OC ל1GHZ , הOC יציב והכל בסדר , רק עכשיו באחד המשחקים היה לי תקיעה של התצוגה (המשחק המשיך לפעול כי שמעו את הקול של היריות והמקלדת המשיכה להגיב) אז עשיתי ריסט הפעלתי את הOCCT לשעה והוא לא מראה שום בעיה , אז חשבתי להפעיל את התוכנה הכי כבדה ללילה שלם כי לבדוק אם בכל זאת יש סוג של בעיה קטנה , אז בעקרון קראתי שהיו כרטיסים שנשרפו בשימוש בתוכנה, עשיתי בה בדיקה של 15דקות והטמפרטורה הגיעה ל: GPU Diode (DispIO) 76 °C GPU Diode (MemIO) 84°C GPU Diode (Shader) 80°C אני לא יודע מה מה כל אחד מהם אומר . אז אם אני יפעיל FURMARK ל8שעות יכול לקרות נזק לכרטיס שלי ? בכל זאת ללילה שלם על 80 מעלות עם 90% מאוור...

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי המארז Foxconn TH-230. הוא זהה מבחינת מבנה למארז פה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/foxconn-cases_2.html בכל מקרה, יש לו רק מאוורר 120mm אחד. אני מעוניין שיצא יותר אוויר מהמארז. ישנה האפשרות של מאורר 120 חזק יותר. שמתי עין על ה Smart Fan 2 של TT ועל ה Spider Fan של Evercool. איך הם? והאם יש המלצה למאורר טוב וחזק (כמובן עם רעש סביר או אפשרות להחלשתו כמו ב Smart fan)? בנוסף- אם אפשר, אשמח לחוות דעת על המאוורר Fox-1 של Evercool. http://www.evercool.com.tw/products/sb_f2.htm תודה מראש

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by בתאל:],

המחשב שלי עושה ריסט בגלל התחממות יתר איך אני מבצעת קירור?

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by idofr,

אני חושב שזה קצת ספאם אבל הייתי חייב להכניס את זה כולם תבינו עכשיו קיץ אז הטמפ' של המחשבים עולה ותפסיקו להבהל כול כך בחורף זה ירד בחזרה בנתיים מי שהמחשב שלו ממש חם שיקנה עוד מאוורר או 2 ותוריד את הOC למהירויות נורמליות באמת!!!

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by AviadF,

המודינג הבא שלי הולך להיות כזה: אני לוקח מארז AT ישן, שוכב (מאלו שנפתחים עם דלת כזאת לכיוון למעלה (למי שזוכר מפעם) והופך אותו (בעזרת ג'קסון, דרמל וכמה שעות פנויות) למארז ATX לכל דבר, עם חלון גדול בדלת למעלה, אוורור חכם, באי באס, ואני אף שוקל להוסיף צג LCD. הייתי רוצה את עזרתכם בכמה דברים: 1. איפה אני משיג באזור ראש העין- פ"ת חלקים אלקטרוניים בזול? (צג LCD, לדים אולטרא ברייט, מפסקים, נגדים וכדומה). 2. את הפאנל הקדמי של המארז אני רוצה לשנות. הפאנל הנוכחי כולל מפסקים של AT שלא מתאימים ללוח אם ATX. לכן החלטתי לשנות כבר את כל הפאנל. וכאן נוצרה הבעיה. חשבתי בהתחלה לעשות את הפאנל ממתכת או אלומניום, אבל חומרים אלו, קשה לעבוד איתם ולחתוך בצורה מדויקת. ואז עלה הרעיון השני, לעשות את…

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Thermaltake 80mm Smart Fan 2 Enermax 80mm 2 Ball Bearing Fan Kit אני שם אותם בחלון על דלת המארז...

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  14. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6590&PHPSESSID=9fd0c46d5914dbc44e0815367c6e1333 שווה לקנות?

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by shloosh,

איך אני מתקין את המאוורר הזה ??? http://www.gruntville.com/reviews/fans/smartfan2/page3.html מה אני בדיוק צריך לחבר???????? אני לא צריך שום דבר ממנו, רק שיאוורר ושכל האורות ידלקו(אין צורך כשההארד דיסק פועל אלא רק שיאוורר וידלק כל הזמן)! צריך לחבר איזה חוטים של הלדים??? או יש רק חיבור 1 שצריך לחבר לספק???

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by GHOST,

טוב אז ככה אחרי סיבוב בכל חנויות במחשבים אצלי בעיר ללא שום תועלת אני פונה אליכם (: .... אני מחפש את המעבד הנ"ל בגירסת LT3C עדיף 0309 או 0310 מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת כאלו?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  17. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=5212 מה אתם מציעים לי לקנות ???

• 19 תגובות
    • 840 צפיות
  18. צריך קרור חדש אמין וחזק מאוד ושקט לתושבת LGA1336 ללא פלטה אחורית שהיה נמוך עד 14 ס"מ לא יותר אם אפשר לתת בדיקה בין כמה קירורים

19. Started by captaincaveman,

http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=60000268

20. Started by asafm,

שלום קניתי מחשב חדש המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000 וקיבלתי איתו את המאוורר הסטנדרטי של AMD אין לי שום מאווררי צד במחשב ובמארז עכשיו אמרו לי(רק אחרי שחיברתי והרכבתי את המעבד) שכשמרכיבים מעבדים של AMD חייבים למרוח עליהם משחה טרמית ואני לא מרחתי עכשיו הטמפ' של המעבד היא 49 מעלות זה גבוה מאוד או נורמלי? ואם אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by rafi-s-,

זכרון ADATA VITESTA DDR500 X2 מתח 2.95 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by maphisto,

יש לי לוח giga-byte 7vtx חייבת להמצא דרך להעלות את המתח על המעבד amd thunderbird 1200@1370

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by amit123,

שלום! אני רוצה לדעת מה עדיף לי...להוסיף עוד סטיק של 512 mb לזיכרון הפנימי(יש לי עכשיו ג'יגה)....או לקנות קירור יותר טוב לכ"מ(x1900 gt),בשביל oc עתידי...(עד 350 ש"ח). תודה.

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  24. פנטיום 4 2 גה"צ אפשרי ל 2400 בלי סכנה? אני שואל מפני שזה לא מחשב שלי ואני לא רוצה לפגוע בו ,אפילו אם יש סיכוי קטן.. המפרט שלו ASUS P4B266-C ACPI BIOS Revision 1004 CPU Type Intel Pentium 4A, 2017 MHz (5 x 403) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Original Clock 2000 MHz L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ATC, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 478 Pin uPGA Package Size 3.50 cm x 3.50 cm Transistors 55 million Process Technology 6M, 0.13 um, CMOS, Cu, Low-K Die Size 146 mm2 Core Voltage 1.500 - 1.525 V I/O Voltage 1.500 - 1.525 V

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by Holy,

איך נראה ההיט סינק שמגיע עם מעבד AMD ושל איזה חברה הוא ועוד פרטים.... האם זה ההיטסנק שמגיע איתו? האם זה מקורי? (לינק)

• 8 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.