אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
חברה מה קורה יש לי שאלה לגבי אוברקלוקינג, נכון כשעושים אובר אז זה מקצר את תוחלת המעבד אז רציתי לדעת בכמה אחוז ואם מהמירים את זה לזמן בכמה חודשים/שנים זה מקצר את התוחלת שלו? ועוד שאלה האם אובר של מעבד פוגע גם בלוח-אם ובחלקים אחרים של המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות שבמעבדי אינטל כמעט כל המעבדים (חוץ מאלה בעלי ליבת וילמאייט) הם פשוט תותחי אוברקלוק ואילו בAMD יש אולי 3 מעבדים מומלצים???
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה יותר עדיף לקירור AMD ? שניהם באותו מחיר כמעט.... ה VANTEC אמור להיות שקט האם זה שווה ?
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המודינג הבא שלי הולך להיות כזה: אני לוקח מארז AT ישן, שוכב (מאלו שנפתחים עם דלת כזאת לכיוון למעלה (למי שזוכר מפעם) והופך אותו (בעזרת ג'קסון, דרמל וכמה שעות פנויות) למארז ATX לכל דבר, עם חלון גדול בדלת למעלה, אוורור חכם, באי באס, ואני אף שוקל להוסיף צג LCD. הייתי רוצה את עזרתכם בכמה דברים: 1. איפה אני משיג באזור ראש העין- פ"ת חלקים אלקטרוניים בזול? (צג LCD, לדים אולטרא ברייט, מפסקים, נגדים וכדומה). 2. את הפאנל הקדמי של המארז אני רוצה לשנות. הפאנל הנוכחי כולל מפסקים של AT שלא מתאימים ללוח אם ATX. לכן החלטתי לשנות כבר את כל הפאנל. וכאן נוצרה הבעיה. חשבתי בהתחלה לעשות את הפאנל ממתכת או אלומניום, אבל חומרים אלו, קשה לעבוד איתם ולחתוך בצורה מדויקת. ואז עלה הרעיון השני, לעשות את…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חזרתי, הפעם עם אקסטרים 120 על המעבד שלי אז ככה, ייצבתי את ה FSB בתוספת קטנטונת של מתח, המעבד יציב על 400X8. עכשיו אני מנסה לייצב אותו על 400X9, וכל פעם או ליבה 3 או 2 קורסת אני כבר על מתח של 1.55 (ב CPUZ מופיע 1.505), זה בטוח לעלות עוד? מה זה מתח ל - MCH? מה יותר כדאי מבחינת ביצועים, להעלות את תדר הזכרון כמה שיותר או יחס 1:1 ו-CL נמוך? הצעות? P.S. כשאני נועל את ה PCIE על 100, המחשב לא עולה. הוא עולה רק כשהאופציה מוגדרת על AUTO. זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הכרטיס הוא : ATI Sapphire Radeon 9600 Pro 128M DDR V/D/VO והמאוורר שלו נשרף לי. על המאוורר רשום: SAPPHIRE Cera Dyna Bearing עכשיו הוא מיוחד כזה זה לא משהו פשוט.. נראה יפה, ואמרו לי שקשה להשיג אותו בארץ אין הרבה כאלה. עכשיו השאלה שלי זה איפה אני יכול להשיג כזה דבר, וכמה זה יעלה? זה מאוד דחוף לי כי הכרטיס מסך לא יכול לעבוד בלי המאוורר! תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לפני זמן מה התחלתי לקבל הודעות של ATI שהכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי. לכן ביצעתי היום ניקוי אבק יסודי (היה המון אבק). לאחר הניקוי הטמפ' ירדו משמעותית: כרטיס מסך ירד ל 47 מעלות, לוח אם 33, מעבדים 30 ו 35, דיסק קשיח 29-30 (כל הבדיקות במנוחה) וכעת אני בודק את הטמפ', ולהפתעתי הן: כרטיס מסך 80 מעלות, לוח אם 39, מעבדים 35 ו 39, דיסק קשיח 41. מה הולך פה?
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי! יש לי בבית 2 מחשבים עם פנטיום 4 וחלקיהם, אני מעוניין לעשות אובר קלוק למעבדים ולהתעלל בהם קצת, כדי ללמוד את נושא האוברקלוק עליהם בצורה מעשית ולא להרוס את המחשבים האחרים. אני ישמח להמלצה לקירור לסוקט הזה, משהו קצת יותר טוב מקירור הסטוק ה"יעיל" שלהם. ושהקירור יהיה טוב גם לסוקט 775. התקציב: עד 300 תודה, דובי
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים קנו לי מחשב מ-KSP, על המארז מדבקה שאם אני פותח דלת של המארז המדבקה נקרעת והאחריות תפוג, השאלה אילו אפשרויות קירור יש בלי לפתוח את המחשב? (אם בכלל) בתודה מראש, רועי.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה לבדיקת טמפ' ואני לא יודע אם בכל לוח יש מישהו יודע ?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות מ266 ל277 אחרי דקה בווינדווס המחשב נופל.. מה עושים? המפרט: Antec Nine Hundred Enermax Modu 82+ 625W GIGABYTE EP45-DS3R Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מחשב PIII 1000 Mhz 128 sdram GF 2 32 mb הוא נתקע לאחר שמשחקים איתו כמה דקות הטמפרטורה שזה מודד היא 65 מעלות למעבד ו42 מעלות למחשב האם זאת טמפרטורה תקינה? והאם החום הוא הסיבה שהמחשב נתקע ?
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לשתמש בתוכנה occt. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ויש לו שלט שעובד אבל היייתי אוצה לדעת אם יש תוכנה שמישתמשת בקרן של הכרטיס ובשלט ככה שאני יכול לישלוט במחשב עם הקרן?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אוקי קודם כל חג שמח לכולם, ושנה טובה! עכשיו לשאלתי! D: אוקי קראתי את המאמרים והמדריכים שלכם, הם יפים, מושקעים, ברורים ומצויינים!! (ואני מתכוון באמת לא בציניות!) אז לפני השאלה מגיע לך כפיים על העבודה הנפלאה!! ועכשיו.. יש מאמר אחד שמסביר איך לעשות חור למאוורר עם מקדח כוס... עכשיו מקדח הכוס הוא 12 סנטימטר נכון? ורשום במדריך לעשות חמישה חורים שהחור האמצעי הוא 6-8 מילימטר ואז להכניס את מקדח הכוס לחור האמצעי ולקדוח... אז איך אני אמור להכניס 12 סנטימטר ל8 מילימטר?! אני יודע שלא התכוונת להכניס את מקדח הכוס לחור כי מין הסתם זה לא הגיוני אז תוכלו להסביר לי בצורה אחרת למה החור האמצעי חשוב ולמה מתכוונים שאומרים תכניסו את מקדח הכוס לחור האמצעי...? אשמח לתשובה! תודה מ…
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני יקבל את הכרטיס מסך: 8800GTS 320MB של Zotac. העיניין שהמעבד שלי, ה E6300, כנראה יגרום לצוור בקבוק (קטן יחסית) בקרוב אני אלך לקנות את הקירור EVERCOOL BUFFALO, שאלתי, כיצד אני מבצע את ה OC? עד לאיזה תדר אני אמור להגיע? האם הדבר כלול בסיכון כלשהו? והאם השיפור משמעותי? תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של BLEND ונהיה מסך כחול כנראה שהבעייה בזיכרונות לכן מי שיודע מה אני אמור לכוון או מה אני אמור לעשות כדי שהוא כן יהיה יציב אני ישמח מאוד כי כרגע אני מבואס מאווודדד בכל אופן הנה הנתונים ששמתי בביוס EIST ו- C1E על DISABLE , מכפלה של x11 , באס 273 , חלוקה 1:1 שזה יוצא לפי הביוס 800 מופיע בצד שמאל של הביוס, וסמוך לו בצד ימין 546 זה מה שהוא מראה כאשר אני שם לו 1:1 לגבי הזיכרונות כיוונתי 4,4,4,12 , וב-ADVENCED TIMING CONTROL לא נגעתי . אם מישהו יודע אולי מה אני אמור לשנות פה כדי שזה כן יהיה יציב אני יודה לו מאוד על על זה מפרט: Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conr…
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר על המארז לי אך חושש שזה יגביר את החימום שלו אם כן איזה צבעים יגדילו את החימום הכי פחות?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח פתח בדלת של המארז שלי ... יכול להיות לעשות חלון ... או דבר כזה או אחר ... בכל אופן ... כחלק מהעניין אני מעוניין להשיג גריל "גולגלתי" כמו בכתבה על אוברקלוקרים ומודרים ... לפי מה שהסתכלתי זה של מרוול קומיקס ? בכל אופן ... יש איזהשהוא אתר באינטרנט שאפשר לקנות כאלה שטויות ? תודה ... טל. :smoke:
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
צריך קרור חדש אמין וחזק מאוד ושקט לתושבת LGA1336 ללא פלטה אחורית שהיה נמוך עד 14 ס"מ לא יותר אם אפשר לתת בדיקה בין כמה קירורים
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כל היום אני יושב על המעגל הזה , כבר כולי בעצבים. באתי לוותר אבל בשניה האחרונה שמתי לב לשתי טעויות מפגרות שלי אבל זה עובד סוף סוף . זה עדיין על מטריצה כי הרגע סיימתי ואני פשוט שמח שזה עובד ורציתי להראות לכם: עוד שניה אני יעלה סרטון. אם אני ימצא לאן. :
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח ep35-ds3l זכרונות 667 mhz המעבד כרגע על 3.70ghz באס על 390 והזכרונות על +1 במתח בביוס וכל השאר חוץ מהמעבד על normal בקיצור אני לא מצליח לעלות ל 3.80 ואני רוצה שתגידו לי מה לעלות במתחים בשביל להגיע ל 4.00ghz זה המטרה שלי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי כרטיס ישן X1950XTX עכשיו בעבודה רגילה(אינטרנט,סרטים) הטמפ' עומדת על 50-55 מעלות שזה בסדר אבל ברגע שאני נכנס למשחק נגיד SC2 כבר במסך הראשי הטמפרטורות קופצות ועוברות את ה100 מעלות וזה בזמן שהמאוורר על מהירות מקסימלית. יש לציין שניקיתי את הגוף קירור והמאוורר,יכול להיות שהבעיה היא תוכנתית (דרייבר...) ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
לאחר הרבה מאוד זמן שהמחשב שלי חיי בגן עדן (בעירומיו) בלי בעיה של חום מהסיבה הפשוטה שכל חום נבלע ישר בקור שבחדר החלטתי שהגיע העת להלביש אותו בעיקר מהאבק הרב שמצטבר בתוכו וגם כדי לשפר את מראהו החיצוני. כמו רבים אחרים שמשתמשים ב - AMD ובמארז VIRGO שמתי לב להתחממות יתרה של המארז בגלל שהמארז כמארז מגיע ללא שום אמצעי קירור והנורא מכול הוא שאין פתח קידמי!! אלא רק עם ספק כוח (300W במקרה שלי) כמובן שמיד כחובב מחשבים לא מתחיל רצתי לקנות שני מאווררים וחזרתי כדי להתקינם. בהתחלה הוספתי את המאורר הראשון לאחורי המארז במקום שנראה כאילו עוצב במיוחד עבור מאורר (כנראה שזה באמת בכוונה) כדי שיוציא חום מהמארז ואז נשאר לי רק המאוורר השני ובו מתמקדת הבעיה הגדולה, איפה לעזאזל לתקוע אותו (מה שבד"כ…
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-