אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, בבעלותי כרטיס על הפנים (עוד מעט כרטיס חדש) GF2MX400 גם אחרי OC קיבלתי: לא פחות או לא יותר 1500 נקודות, הכרטיס צריך לקבל קצת יותר אתם לא חושבים?
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 9 (ראו מפרט), המעבד כרגע עומד על 2080 מה"צ, ומגיע ל-44 מעלות במנוחה, ומעל 50 לפעמים בעומס מלא. המאוורר עובד על שיא הכוח (5300 סל"ד), ועושה מלא רעש, אבל אני מפחד להוריד לו את המהירות, לקח ממעבד קודם ז"ל... איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה למצוא HSF שישאיר את המעבד הזה בסביבות ה30+ בלי OC פשוט שלא יהיהו בעיות הולקנו 7+ יתאים ??
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המודינג הבא שלי הולך להיות כזה: אני לוקח מארז AT ישן, שוכב (מאלו שנפתחים עם דלת כזאת לכיוון למעלה (למי שזוכר מפעם) והופך אותו (בעזרת ג'קסון, דרמל וכמה שעות פנויות) למארז ATX לכל דבר, עם חלון גדול בדלת למעלה, אוורור חכם, באי באס, ואני אף שוקל להוסיף צג LCD. הייתי רוצה את עזרתכם בכמה דברים: 1. איפה אני משיג באזור ראש העין- פ"ת חלקים אלקטרוניים בזול? (צג LCD, לדים אולטרא ברייט, מפסקים, נגדים וכדומה). 2. את הפאנל הקדמי של המארז אני רוצה לשנות. הפאנל הנוכחי כולל מפסקים של AT שלא מתאימים ללוח אם ATX. לכן החלטתי לשנות כבר את כל הפאנל. וכאן נוצרה הבעיה. חשבתי בהתחלה לעשות את הפאנל ממתכת או אלומניום, אבל חומרים אלו, קשה לעבוד איתם ולחתוך בצורה מדויקת. ואז עלה הרעיון השני, לעשות את…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב אז נתקלתי לי במגירת קירור הבאה שהיא גם מנטרת 4 טמפרטורות ושולטת על סיבוב של 4 מאוורים. http://www.pchardware.co.il/docs/pd-291033436.htm אני רוצה לחבר את 4 החיישנים מעבד לוח אם כרטיס מסך הרדדסיק שיראה לי טמפרטורות. ולחבר את השליטה על המאוורים ל זה שעל המגירה, מאוור בדלת ובגג (3 פינים ) ומאוור אחורי (4 פינים ) האם זה אפשרי ? כי נראה לי שיהיה בעיה עם זה . כמו כן ביקורות ועוד קצת מידע יועליו מאד.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
?saw all the messages about opening the tubes on the Geforce 6200, can I do the same on Geforce 6200 Turbo cache how is the card for overclocking? how do i do it? my card has passive cooling, so would i need any extra cooling?\ Thanks to all who reply
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לוח GA-EP43-DS3L יאפשר לי להגיע ל-3.8GHz עם Q9550 (כמובן יציב ל-24/7)? נ.ב: הקירור למעבד הוא: Scythe ninja 2
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב תראו קניתי LCD + תאורה פוטנציומטר של 100ohm ובמדריך בהתחלה כתוב שצריך פוטנציומטר של 100ohm ואחרי זה בכתב כתוב שצריך פוטנציומטר של 10ohm אז תגידו לי אם ה100 זה בסדר ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה לגבי החלפת מאווררים מארז לcoolermaster scout צריך 2 של 140ממ 1 של 120 ממ לד אדום בוהק וחזק ככל האפשר שקטים וחזקים אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה לכם מראש חברים
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי מעבד e4300 ולוח אם של gigabyte 965p ds3p והרבה פעמים כשאני מכבה את המחשב כשאני מדליק אותו המחשב הביוס חוזר להגדרות ברירית מחדל וOC נימחק גם לפני כמה חודשים החליפו לי את הלוח אם מ965p ds3 ל965p ds3 והיתה אותו בעיה יש למשהו מושג ממה זה?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם השינוי בזכרון מ cas 2.5 ל cas 2 ישפר את הביצועים ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן! החלפתי את זכרונות הTRANCEND DDR500 שלי ב A-DATA VITESTA DDR500 ואני עדיין תקוע ב235 (ראו מפרט בחתימה). פשוט לא הולך לי...המעבד מתפנן לו ב28-32 מעלות בIDLE ולאחר שעה של CPUBURN (3 עותקים רצים בו זמנית) עם מהירות מאוורר הכי נמוכה הוא לא עבר את ה42 מעלות... המאוורר הוא 90מ"מ של דלתא. תזמוני הזיכרון הם על 3-4-4-8 , המתח 2.85 .. שינוי למתח הליבה עד ל2.85 לא עוזר ממש... הPCI/AGP באס נעול על 33/66 (אז אין השפעה עליו מהO/C). ביוס בגרסא אחרונה 1019 במה חטאתי?! אגב...יכול להיות שאני שוכח להזכיר איזשהו נתון..אז העירו את תשומת ליבי כבר יצא לי להעלות את המערכת ב3.5GHZ אבל זה כבר לא קורה (היה לי VOLCANO 7 לפני ה SP94)
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד איזה קירור מומלץ במחיר סביר עד 200-300 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
***כותרת*** תקציב עד 150 ש"ח נוכחי: קירור סטוק למעבד
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
W O O T ;D * התמונה מתייחסת לקירור מים ש NEC הציגו ב 2007, לא מוצא תמונה של הקירור החדש. אם מצאתם, תעדכנו. תודה. http://en.expreview.com/2010/05/06/nec-develops-super-efficient-cfc-cooling-solution-for-pcs/7105.html http://vr-zone.com/articles/nec-announces-new-cpu-cooler/9040.html
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ליבה עם NEWCATLE נחשבת החלשה ביותר לOC מבין הווינצסטר והאחרים (אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם)?
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי. אולי עשיתי משהו לא נכון? ??? ניסיתי לשחק עם כמות המשחה הטרמית, אבל כרגע עם ה heatsink הנ"ל אני יושב על 38 מעלות ב idle ו 70-71 מעלות ב full load. אין OC כרגע. מדובר על i7-920. באם זה נורמלי לקירור הזה, אז אלך היום לקחת את ה mugen 2 שראיתי שממליצים עליו, ואוסיף לו מאוורר נוסף. מבחינת מארז HAF 932 יש המון מקום והוא מאוורר למדי.
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה גדולה, פירקתי את הקירור שלי מכרטיס מסך 9800GTX , אבל את הסינקים אני כבר לא יכול להחזיר לזיכרונות של כרטיס המסך, הדבק כבר לא שווה, מה אני עושה עכשיו, אני לא יכול להחזיר לשימוש את הכרטיס כך ללא הגנה על הזיכרונות, מבקש את עזרתכם ברעיונות. בתודה רוני
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מאווררים ופתרונות קירור (עדיפות למשוגעים כאלה), אם יש איזה אתר טוב לזה, אני אשמח לקבל כתובת. תודה שי
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2600 ואני חושב שהוא מתחהם יותר מדי אך לא בטוח בכך. הטמפרטורה שנמדדה ב-MBM היא 58 ב-CPU ו-46 ב-CASE. זה תקין??? ??? דרך אגב שום רכיב במחשב לא נמצא תחת אוברקלוקינג... בתודה מראש
-
יש לי לוח giga-byte 7vtx חייבת להמצא דרך להעלות את המתח על המעבד amd thunderbird 1200@1370
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אז ככה יש לי מחשב די נחמד שהמפרט שלו הוא: מעבדi7 920 לוח ג'גהבייט X58 6GB זיכרון CL7 של Corsair במהירות של 1600 ספק Corsair 950 קירור למעבד Corsair (זה עם הרדיטור מים/ג'יל) 2 כרטיסי מסך HD5870 (גירסת רפרנס) שעובדים ב- crossfire מארז ANTEC1200 אף פעם לא עשיתי OC למערכת הזאת האם כדי? האם זה יתן לי הבדל באיכות המשחקים? מה אתם הייתם ממליצים?... אולי ביכלל לשדרג אותו וזהו?. ואם כן למה הייתם ממליצים להחליף?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קירור מכאן בלבד http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_934 איזה קירור מומלץ עד 150 שקל? (אם ממש שווה אז חריגה עד 200, אבל לא סתם)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
כשהמחשב מתחיל לעלות אני מקבלת הודעת שגיאה שכתוב שאני צריכה להיכנס לbios לבדוק הגדרות oc אני לא יודעת מה זה, לא שיניתי הגדרות ולא ניסיתי להמהיר את המחשב או משהו (כמו שאני רואה שכתוב שזה) , מישהו יודע אולי למה זה קורה מעצמו ומה הוא רוצה שאשנה שם?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בשביל לשלוט במהירות המאוורר של כ.המסך אני משתמש ב-MSI AB, שעושה את העבודה מעולה ונותן המון גמישות בהגדרות של טמפ\מהירות. בשביל לשלוט במהירות המאווררים של המעבד (רדיאטור למעשה, אבל מחוברים לאותו HEADER) אני משתמש ב-SPEEDFAN ואני הרבה פחות מרוצה... קבעתי את המהירות ההתחלתית על 20% ואת המקסימלית על 100%. בתור DESIRED TEMP קבעתי 50 מעלות. מבחינת SPEED FAN זה אומר שכשהו מגיע ל-50 מעלות הוא פשוט מעלה את מהירות המאווררים עד ל-100% או עד שהטמפרטורה יורדת מתחת ל-50. האם יש תוכנה שנותנת לי יותר שליטה על זה? משהו כמו MSI AB רק למעבדים?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-