אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להשתיק את המחשב כי הוא בחדר שלי ופתוח 24/7. לא צריך ביצועים גבוהים כי הוא משמש לNAS וHTPC. המארז הוא thermaltake armor, מעבד core 2 duo וכרטיס מסך 5750. הספק אני מניח שחייב שיהיה מאוורר, למעבד חשבתי לקחת את ה Scythe Katana 4 ולהוריד ממנו את המאוורר. לכרטיס מסך לא מצאתי קירור ללא מאוורר, מישהו מכיר? והאם אני חייב להשים מאווררים במארז לצורך סירקולציה? אם כן אחד יספיק? ואיזה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז קודם כל שלום לכולכם שוב אז ככה, יש לי מחשב דיי ישן עם מעבד Dual-Core 3.4Ghz של Intel כמובן, והטמפרטורה שלו בחודשים האחרונים קפצה ל 60 מעלות ??? טוב, אז על מנת להוריד את הטמפרטורה פשוט הורדתי את מתח המעבד ל 1.2V מ 3V, כאשר 3V זהו ברירת המחדל בביוס, אני פשוט לא שם לב לשינוי בביצועיים וזה עדיין מראה לי שמהירות השעון שלי על 3.4Ghz. אז פשוט רציתי לשאול האם זה תקין והאם אמורים להיות שינויים בביצועים. [ ד"א בקשר לחימום המעבד קניתי משחת טרמית חדשה ואני פשוט צריך לנקות להרכיב מחדש את המאוור Vortex 752 שלי ;D ]
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בניתי לאחי מחשב Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock 945¤ Gigabyte GA-P35-DS3L 459¤ Geil 1GB DDR2-800Mhz DualKit ULTRA CL4 X2 194¤ Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail 1163¤ מהחנות TMS . החנות עושה OC למעבד חינם אז איזה קירור מומלץ ? משהו ב200 שח והאם זה מספיק לOC מכובד?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 2100 , והוא נמצא בזמן מנוחה על 58 מעלות , שזה די הרבה . יש לי מארז DRAGON DL-01BLD Full Tower BLUE עם שתי מאווררים מאחורה. עד המעבד יש לי מאוורר רגיל שבא עם המעבד. במארז יש לי עוד מקומות לעוד 3 מאווררים , כך ששתי המאווררים שנמצאים אחורה אני יכול לשים במקום אחר. חשבתי להעביר מאוורר אחד שנמצא מאחורה לשים אותו קדימה ככה שהוא נמצא מול הכרטיס מסך. עכשיו שאלות : האם כדאי להחליף למעבד מאוורר , האם זה ישפיע על הטמפ' ? האם כדאי לשים מאוורר טוב למעבד או להוסיף עוד אחד למארז ? האם כדאי להעביר את המורר של המארז קדימה קח שיהיה מול הכרטיס מסך ? כמה מעלות המעבד אמור להיות ? כמה מעלות זה טוב ? איזה מאוורר מומלץ לשים על המעבד ? איזה מאוורר מומלץ לשים במארז ? איך אני יו…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאווררים לבקר-מאווררים, אבל עדיין לראות את ה RPM שלהם בתוכנות כמו SPEEDFAN אז צריך כבל שהמתח ילך לבקר (עדיין עם מחבר של 3 פין) והכבל של הRPM ילך ללוח אם (עם כבל של 3 או 4 פין) יש כבלים מוכנים כאילו לקנייה? איפה קונים? או, אם צריך להכין לבד, איפה קונים את רכיבים שצריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כמו שאמרתי פה לפני מספר ימים, הפרוייקט הנוכחי שלי הוא לשים את רכיבי המחשב שתוך מגירת השולחן שלי... היום התחלתי לעבוד על הפרוייקט והנה התוצאות: (זה לא ממש מוכן אבל הלוח אם כבר בתוך המארז ורוב הדברים "הגדולים" כבר נעשו) http://members.lycos.co.uk/arielflash/comp מצטער על האיכות הירודה של התמונות, כשאני אסיים את הפרוייקט אני ינסה להשיג מצלמה נורמלית... WISH ME LUCK
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים קנו לי מחשב מ-KSP, על המארז מדבקה שאם אני פותח דלת של המארז המדבקה נקרעת והאחריות תפוג, השאלה אילו אפשרויות קירור יש בלי לפתוח את המחשב? (אם בכלל) בתודה מראש, רועי.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך של 128 nividia geforce 6600gt ורציתי לעשות להם oc אז הלכתי לפי המדריך שכתוב בפינת המדריכים באתר שקוראים לו המדריך להמהרת הכרטיס מסך... אז היה רשום שם שצריך לעשות בדיקות של יציבות קודם בכמה סוגי תוכנות אז הורדתי את ה3d mark וזה עשה לי כמה בדיקות והביא לי תוצאות אז מה אני אמור להבין מההתוצאות האלה..? איך אני יודע אם הכרטיסי מסך הוא יציב ואפשרי לעשות oc אגב עוד שאלה בגלל שיש לי שני כרטיסי מסך הנ"ל עם 128 mg זה לא אמור לחבר את הvideo meamory משום מה זה רושם לי רק 128 מגגה בייט זיכרון וידיאו ויש לי שתיים של 128 וזה אמור להיות 256 מישהו יכול לעזור? תודה Your system 3DMark Score 1615 SM 2.0 Score 569 N/A 12490 SM 3.0 Score 562 N/A 16624 CPU Score 3286…
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כמה שיותר חלקים שניתן למדוד אותם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני קונה מאוורר חדש למעבד שלי ( כל מי שמעונין- BIGTYPHOON ), האים עליי בנוסף להחליף את צלעות הקירור? או שזה לא קשור או שהצלעות באות על המאוורר? במקרה שכן תסבירו לי בבקשה למה צריך חדש, ותיתנו לי צלעות קירור מומלצות וקישורים למכירות, תודה נ.ב יש לי מעבד P4 3.0.
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את זה + מאור שקוף 20~52 CFM ב200 ש"ח... שווה? נ.ב.: ניועד לAMD העתידי שלי
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן! החלפתי את זכרונות הTRANCEND DDR500 שלי ב A-DATA VITESTA DDR500 ואני עדיין תקוע ב235 (ראו מפרט בחתימה). פשוט לא הולך לי...המעבד מתפנן לו ב28-32 מעלות בIDLE ולאחר שעה של CPUBURN (3 עותקים רצים בו זמנית) עם מהירות מאוורר הכי נמוכה הוא לא עבר את ה42 מעלות... המאוורר הוא 90מ"מ של דלתא. תזמוני הזיכרון הם על 3-4-4-8 , המתח 2.85 .. שינוי למתח הליבה עד ל2.85 לא עוזר ממש... הPCI/AGP באס נעול על 33/66 (אז אין השפעה עליו מהO/C). ביוס בגרסא אחרונה 1019 במה חטאתי?! אגב...יכול להיות שאני שוכח להזכיר איזשהו נתון..אז העירו את תשומת ליבי כבר יצא לי להעלות את המערכת ב3.5GHZ אבל זה כבר לא קורה (היה לי VOLCANO 7 לפני ה SP94)
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom II X4 965, וכרגע מחובר אליו מאוורר של AVC שפשוט צורח. הוא מגיע ל5,500+ RPM במאמץ, ו4,500 ברגיל. עד עכשיו הייתי עושה DC מ3.4 ל2.6 והוא היה בסדר, אבל בחום הזה זה כבר לא עוזר. בקיצור אני צריך מאוורר חדש וכמה שיותר שקט. לא ממש חשוב לי המחיר, עד 300 שקל בערך, אבל אם יש ביותר זול אז עדיף. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי עוד 2 סטיקים של 4GB RAM ,בשביל לחבר אותם אני אצטרך להוציא את גוף הקירור ומן הסתם למרוח משחה טרמית חדשה בדרך.. מדובר על המוגן 2,עכשיו יש לי מספר שאלות. אפשר לעשות את זה במארז? אני לא רוצה להסתבך עם הוצאת הלוח אם וכ"ו וכ"ו... כמה משחה לשים ואיך?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מהי הטמפרטורה הנורמלית של הכרטיס. יש לי קירור טוב (V-1 של thermalight ) והטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות. האם זה נורמלי או שאני יכול לעשות משהו?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איזה קירור אחד מהשניים עם יכולת קירור יותר טובה למעבד שלי? Pentium 4 3.20GHz עשיתי אוברקלוק ושיניתי את התדר ל 3.52GHz 1. THERMALTAKE TMG A1 2. ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מצורפים תמונות עם נתוני החומרה והטמפ' תודה לכם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מאווררים ופתרונות קירור (עדיפות למשוגעים כאלה), אם יש איזה אתר טוב לזה, אני אשמח לקבל כתובת. תודה שי
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אחרי הוספה של מאוורים אורות וכו והמחשב עוד עובד למה להחליף ספק או מה הסימנים שצריך להחליף
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
? למה? וכל ההגדרות בסדר בMBM וגם החיישנים.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם ( היי אני חדש כאן ) יש לי מעבד E7300 , עם המערכת להלן : מאחר ואני חדש כאן עשיתי חיפוש על מהו אוברקלוקינג פה ובגוגל ואיך עושים אותו , לאיזה מצבים או טוב ואילו לא . מצאתי כמה תשובות שזה גורם למעבד לעבוד מהר יותר ( בתדר גבוה יותר ) . תוך כדי הורדתי RealTemp , וברגוע הוא יושב על 40 ~ מעלות . אם אפשר הסבר יותר מורחב על אוברקלוק , ואם כדאי לי לעשות אותו ? ברור שבלבל אותי קצת כל העניין ולפיכך כל עזרה תתקבל בשמחה .
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אנשים יש לי כרטיס מסך של גיפורס 6600GT עם גוף קרור רגיל בלי מאוור מה אפשר לעשות? שווה להחליף? ועם כן? זה הכרטיס המסך GV-NX66T128VP FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE+SLI Bulk
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-