אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
היי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד שלי, והיא נראית לי די גבוהה... בדקתי בכמה תוכנות כדי לוודא SpeedFan: טמפ' 60~ במנוחה, 75-80 במאמץ HWMonitor: טמפ' 70~ במנוחה, 85-90 במאמץ RealTemp: כמו HWMonitor, טמפ' 70~ במנוחה, 85-90 במאמץ *זו פחות או יותר הטמפרטורה ב-2 הליבות. אלה טמפרטורות תקינות למעבד הזה? ומה הסיבה להפרש בין SpeedFan ל-2 האחרות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צירפתי תמונה בה סימנתי במרובעים אדומים את ה MOSFETS של המעבד והזכרונות, או בכל אופן מה שאני חושב שהם ה MOSFETS. דבר ראשון, האם צדקתי? איזה קירור יספיק להם בשביל OC שאמור להגיע עד המקסימום שהלוח יתן לי? נכון לעכשיו הושבתי עליהם את גופי הקירור האלו: http://www.thermaltake.com/coolers/memory/ramsink.htm מנחושת הושבתי אותם ככה שכל אחד מהם יושב על שני MOSFETS ככה שהוא מכסה 50-60% משטחו של כל MOSFET, מאחר ולא היו לי מספיק גופי-קירור. האם הם מספיקים? אם לא, יש לי גם גופי קירור גדולים יותר (בגובה 2ס"מ בערך) שאני יכול לחתוך לפי המידות, רק שהם מאלומיניום. מה עדיף? תוכניות לOC: קניתי TT BT לקירור המעבד, במקום הקירור הנוכחי ו DDR BOOSTER של OCZ כדי לתת מתח גבוה יותר לזכרונות BH5 כי ה…
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום הצלחתי לעלות את הזיכרון שברשותי ל235MHz, השאלה שלי היא האם הוא יכול להשאר ככה תמיד ללא כל חשש של נזק ? בקיצור האם הוא רגיש יותר לOC ממעבד ? ועוד משהו ... האם הורדת מחלק זיכרון/מעבד מוריד ביצועים ? תודה
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ??
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
כן....שלום אני חושב על לקנות זיכרון של Kingstone ואני רוצה לדעת עם הם טובים לOC ועם לא אז איזה סוג היה הכי מתאים???? (Kingstone 512(256x2) 400MHz)
-
- 2 תגובות
- 422 צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 סטיקים של 512 של החברה קינגסטון האם לפי דעתי ייצא לי OC טוב איתם? תודה
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני דיי סגור כבר על המפרט החדש שלי ויש לי כבר מעבד וכרטיס מסך חדשים אבל על הזכרון אני לא סגור כל כך. אני בעקרון רוצה לקנות את ה TwinMos 512 מגה כי הוא גם זול וגם לא אוברקלוקר גרוע, אבל בכל זאת תיזמונים של CAS 2 לא בטוח שהוא יעבוד בבאס גבוה. אז אני לא כל כך בטוח שהאם להשקיע ב Corsair 256 מגה בעל CAS 2 בטוח שהחברה מתחייבת עליו או שהשיפור לא יהיה כל כך גדול ואני יכול בשקט לקנות את ה TwinMos? אני חושב שזה שייך לכאן ולא ל פורום מעבדים וזכרונות כי יש כאן אנשים שיותר מבינים מה מתאים ל OC. אם צריך תעבירו בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
משום מה אני חושש שהקירור הזה לא יכנס למארז שלי =\ הוא נכנס?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואם לא אז איזה קירור שקט שמאפשר OC יתאים לכרטיס כזה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות E6400 לעריכת וידאו (ללא כרטיס) בחנות אחת אמרו לי שאין צורך בקירור בשניה המליצו לי על ZALMAN CNPS8000 או אם אני לחוץ על BIG TYP 120VX 1) האם נחוץ קירור? (מארז HEC 6AR6) 2) איזה מבין השניים יספיק? בתודה מראש, יהודה
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
תודה מראש. עריכה: עכשיו המעבד שלי על 36 מעלות אבל כאשר אני סוגר את הדלק הוא מגיע ל 40 מעלות זה מאוד מוזר כי בחורף החום היה בשעה כאזות 26-28 מעלות. מעבד A64 754 3000+ וגם ה HD העלה ל 37-38 מעלות יכול להיות שבגלל שקיץ הטמפ' עלתה בכ"ך הרבה?? :-\ והאם הזיכרון הפנימי משפיע על הטמפ' במארז?
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המעבד הוא מסוג PALOMINO. (כבר גיליתי שזאת היתה טעות לקנות, לא היה לי מושג שיש סוג אחר בשם T-BRED) ההיטסינק שעליו הוא של זלמן נדמה לי דגם ה- 6000. המשחה הטרמית היא זאת שקיבלתי עם ההיטסינק. במצב של עומס החום ממריא ל-60 (!) מעלות (וזה עוד בצל). אפילו עם מארז פתוח ומאוור ביתי על המעבד לא הצלחתי להוריד אפילו מעלה. רק הלוח ירד באיזה 8 מעלות. האם זה טבעי? מה עושים, זה נראה לי חם מידי... המחשב לא נמצא ב-OC. ולא היו לי מעולם קריסות כתוצאה מהחום הזה. אני פוחד אבל שהמעבד יהרס... אם למשהו יש מעבד זהה, ורוצה להזדהות עם חום גורלי מוזמן. ולכל החברה שיכולים להמליץ על פיתרון מיזוג - אנא קררו את הילד...
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שמעתי באחד הפורומים שחיבור s-ata משפיע על oc.......זה נכון? אם כן איך? למה? אפשר איך שהו להתגבר על המכשול הזה?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מצורפים תמונות עם נתוני החומרה והטמפ' תודה לכם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום.. היום הלכתי לחפש משחה טרמית של AS5 פניתי ל3 חנויות שכונתיות של חומרה, ואני שואל אם יש להם משחה טרמית הם מסתכלים עליי ואומרים לי שלא שמים משחה טרמית למחשבים חדשים רק לפנטיום 2 הייתי ממש מופתע ומזועזע וחשבתי לעצמי שבטח אם מישהו בא אליהם עם בעיה לחום אז הם לא שמים להם משחה במעבד... האם באמת לא חייב לשים משחה למעבד חדש יחסית או שהמוכרים ממש מפגרים?
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני קונה מארז Raidmax SAGITTA מעבד E6750 BOX כרטיס מסך 8800GT האם ה2 מאווררים שמצורפים למארז יספיקו? אני חייב לדעת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי כמה תמונות של דרמלים באינטרנט מה ההסדל בין זה לבין מקדחה רגילה? הרי שניהם מסובבים "משהו" לא? אין אפשרות לשים את הגלגלים שחותכים את הפח במקדחה רגילה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי מאורר מהספק הישן . מכיוון שהוא היה מחובר לספק (ללא תקע) אז "תלשתי" אותו חספתי את חוטיו חיברתי אותי ל"תקע" מחשבי חיברתי לכוח ו... הוא עובד . השאלה היא האם אני חייב לחבר אותו ללוח אם?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כי שמעתי שלכולם פה יש מאוררים של 120 מ"מ מאחורי המארז וכמה בערך עולים אזיקונים בשביל לקשור איתם את החוטים?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מארז של TT שדיי עושה רעש , קראתי פה בעבר שאחד הגורמים לרעש זה הגריל של בנוי טוב ... האם אם אני יחתוך את הרשת הזאת רמת הרעש תרד ? זה לא אמור לעשות איזה שהם בעיות לא ?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך voodoo4 32mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק עד שהוא ישרף כדי לראות עד מתי הוא יכול לסחוב... רציתי לדעת אם חלקים אחרים במחשב יכולים להישרף/להיפגע כתוצאה משריפתו של הכרטיס?? בתודה בנצי
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד intel E6300 1.86Ghz וכיוון שאני לא חושב שאני יצליח לעשות OC למעבד אז חשבתי אולי חנויות יכולות לעשות לי תמורת תשלום.. מישהו יודע אם tms,iqpc,foxpc,skypc או כאלה עושים?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חברה יש לי מאוורר אחד מסכן והמחשב שלי מתחמם מהר(תוך 20 דקות בערך) אז פתחתי את המחשב בצד ימין וכל פעם שהוא מתחמם אני מדליק את המאוורר הביתי שלנו ומקרר אותו עד שהוא נהיה קר. עכשיו שמעתי שלא טוב להשאיר את המחשב פתוח.האם זה נכון?? ב.מה אני צריך לעשות בשביל שלא יתחמם מהר תודה!
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות קירור למעבד E6300 ואני לא רוצה סתם "להתפשר" על נינג'ה כשתהיה אפשרות לקירור חזק יותר בזמן הקרוב.. למישהו יש מידע כל שהוא על זמינות של הקירורים האלה? לפי מה שקראתי בXS אין זמינות שלהם אפילו בארה"ב אז זה אומר שכדאי לוותר? תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אותו לOC למעבד E4300. אני כרגע על מעבד סטוק של אינטל על 2.97 ג'יגה לליבה. ואם יש המלצות אחרות שייכנסו לי בתוך המארז אשמח לקבל. תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-