עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by B@LENO,

שלום לכולם אני יודע שהכרטיס הזה הוא מאוד ישן רציתי לדעת עם הקירור המקורי לאיזה מהירויות אפשר להגיע עם הכרטיס ואם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by Monopoly,

יש לי E5200 באוברקלוק על 3.12 GHZ, עד פה הכל טוב ויפה הבעיה היא שלפעמים אני משחק משחקים קלים-בינוניים או סתם מולטי טאסקינג והמעבד מקפץ בין 1500GHZ ל3.12 בעצמו כדי לחסוך בחשמל. אני מעוניין לדעת איך אני מפסיק את האופציה הזאת כדי שהמעבד ישאר על קלוק קבוע כל הזמן המפרט בצד מעודכן אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב =] שבת שלום

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by segev22,

ככה שיניתי בביוס את מתח הזכרונות שלי ל 2.1 וולט על מנת לקבל ביצועים טובים יותר (מדובר בXMS2 של קורסייר 800 מגה הרץ עם CL4). השינוי הצליח... אבל כאשר אני פותח את שני התוכנות PC PROBE2 ו- AI SUITE הן מראות לי מתחים גבוהים יותר כמו בתמונה שצירפתי... האם הן אמינות וזה מידע אמיתי או שהן לא אמינות כי אני חושש שילכו לי הזכרונות.... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by gnk,

שלום, יש ברשותי Hercules Radeon 8500LE כבר שנתיים, לאחרונה המאוורר שעל הכרטיס החל להשמיע רעשים מטריפים! האם יש דרך לסדר את זה? ומה גורם לזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by PuMbA,

http://zalman.co.kr/product/cooler/7700-478MBlist_eng.htm זה המאוור הראשון של המעבד הראשון שאני רוצה לקנות ... לבדוק יותר נכון ... http://zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm זה השני .... http://zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_478_eng.html זה השלישי עכשיו בין הקצה של הלוח אם שלי מלמעלה יש לי סנטימטר אחד בין הלוח לספק כוח אני לא יודע אם המאווררים יתאימו לי יש לי לוח אם MSI 845 Ultra-C תודה ...

6. Started by KobyC92,

אהלן, אני מאוד חדש בתחום, ממש לאחרונה קניתי מחשב חדש להלן עיקרי המפרט(לא בטוח אם רלוונטי) מעבד I7-8700K קירור למעבד Arctic cooling freezer 13 לוח אם Gigabyte z370 HD3 כרטיס מסך GALAX GTX 1080 (שני מאווררים) מארז Antec GX330 ספק Antec 650W 80+ Bronze modular המארז מגיע עם שני מאוורים של Antec 120mm, אחד קידמי מושך והשני אחורי פולט. נכון לעכשיו לא מתוכנן OC למעבד, מבוצע OC קל לכרטיס מסך. מבחינת מקום, יש לו מקום לעוד סה"כ 4 מאוורים, 1 קידמי מושך ו3 למעלה לפליטה. רציתי לדעת אם יש משמעות להוספת המאוורים הללו? חלק? כולם? אם כן, האם שימוש במאוורים חסרי מיתוג נניח כמו זה מאייבי יספק שיפור בקירור או ששווה להשקיע …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Riddler,

יש לי לוח MA-78GM-S2H של Gigabyte, וגם הצ'יפסט וגם המעבד מתחממים יותר מדי מפעולות פשוטות של ניגון וידיאו באינטרנט, ניגון מוזיקה וכו'. אני מחפש בשלב בראשון להוסיף מאוורר 120 קדמי כדי להכניס אוויר, כי כרגע יש מאוורר אחורי בלבד. המארז הוא Thermaltake RS100. ראיתי מאווררים בטווח של 20-100 ש"ח. אני מניח שהיקרים איכותיים יותר, אבל יש יותר מדי דגמים/חברות...מה מומלץ מבחינת שקט ומבחינת כמות אוויר שהוא מכניס? במידה וזה לא יעזור לקרר את הצ'יפסט אני אשקול גם הוספת קירור פסיבי/אקטיבי ישירות עליו, אבל אני רוצה להתחיל עם מאוורר קודם. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Idom,

היי אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה, הסכום עד 600 ללא ספק המארז צריך להראות טוב וכמובן לשמור על קירור המערכת.

9. Started by sharmeiri,

מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by pc student,

חברה לפני שבוע בדקתי בסנדרה והמעבד הגיע ל-49 מעלות ויש לי amd 2000. האם אני זקוק לקירור חדש אם כן איזה?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  11. שלום! אני רוצה לנסות להעלות את מהירות המעבד שלי, אבל אני רוצה לדעת באיזה שלב המתח שאני אתן למעבד יהפוך להיות מסוכן ו/או מקצר חיים. אז כמו שרשום, עד איזה V אפשר לתת למעבד בלי לפגוע בתוחלת החיים שלו. כמובן שאני מדב רעל עבודה שוטפת (OC תמידי), ולא מתח שיזרום למעבד ל15 דקות של בנצ'ים ואז יחזור למצב רגיל...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מעבד דואל קוור,2.8- 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM. האמת עד עכשיו לא הצטרכתי, אבל עכשיו הומלץ לי קירור למעבד לשם שקט בחדר. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215016.new;topicseen#new המחשב בחדר שינה,משמש מערכת עריכת וידאו. המעבד הוא 2.8, כרגע עובד על מהירות 3.1, עובד ללא בעיות בכלל בקירור אינטל מקורי. מחפש המלצה לקירור למעבד (חיפשתי כבר ולא מצאתי תשובה נורמלית). אני מבצע הזמנה מלוג'יק בימים הקרובים ואני מתכוון להכניס את זה גם להזמנה. אם ניתן להרים מעט יותר OC, זה יהיה נחמד, אבל אני לא מאלה שמשתגעים וזה לא נותן לי פסיכולוגית כלום. חשוב לי שקט,יכול שיפור לעומת האינטל, ומחיר טוב (כי ההשקעה הזו לא הייתה מתוכננת) לא מעניין אותי לדים/אם הוא נראה מגניב יו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by RLM,

אני שוקל לקנות את הקירור הזה של ThermalTake: (http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp) יש לי לוח P35-DS4 של ג'יגה בייט. ללוח יש צלעות קירור די גדולות, ואני חושש שהם יפריעו לקירור. מישהו יודע אם זה מתאים? למישהו יש לוח כזה וניסיון עם קירורים מהסוג הזה? אולי חשוב לציין שכל 4 הסלוטים של הזכרון תפוסים, ככה שאם הוא מפריע לזכרון זו גם בעיה. (למרות שאני מאמין שהוא לא אמור להפריע..) ובכלל, איך הקירור הזה? אני יודע שיש קירורים יותר טובים ממנו, אבל אני מחפש גם משהו שיראה טוב, וגם יחסית למחיר לדעתי הוא נותן תפוקה לא רעה.. לא? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by djelectric,

אוקיי, דבר שמאוד מאוד מטריד אותי זה שכל תוכנה אחרת מציגה לי טמפ' שונות למעבד?!? למה זה קורה? מה, לכל תוכנה יש חיישן משלה או משהו? אני ממש לא מבין את זה, זה לא כמו בטמפ' של כרטיס מסך?! מה הבעיה שתוכנה תציג את זה כמו בביוס? או שגם זה לא אמין.. .. אני לא יודע מה הסיבה שתוכנה תציג לך טמפ' שונה ממה שהמעבד שלך באמת עובד.... טוב... כרגע הדבר שאני הכי מאמין לו הוא ה OCCT זה מטריד אותי כי אני בקרוב מקבל לידי את ה thermalright ultra 120 extreme כמובן שאני יפרסם תמונות וביצועים והכל כשזה יהיה מוכן, אני כבר מתכונן לפציעות שהמחשב שלי יעשה לי

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by hack man,

אני רוצה לקנות היום ברטון 2500+ ויש לי כמה התלבטויות בksp מוכרים אותו הכי זול האם יש סיבה לכך ? האם הסטפינג שיש עכשיו בשוק הוא טוב לאוברקלוקינג? ושאלה אחרונה האם כדי לקחת איתי NF-7 או 8RDA3I? תענו מהר כי אני חייב ללכת לשם לקנות

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by Pollik,

כותרת :yelclap:

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by yehob,

עשיתי OC למחשב שלי.. הגעתי ל115 FSH מה שנותן לי כרגע 1.7 מגה הרץ עכשיו כשאני עולה ל FSH 120 המחשב מגיב בצורה מוזרה הכרטיס קול מפסיק לעבוד ואז לאחר כה דקות המחשב ניתקע. יש לי מערכת קירור די טובה המחשב על 33 מעלות במנוחה ו40 במאמץ חשבתי אולי להעלות את המתח?? רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בביוס אם מישהו יכל להגיד לי... חשבתי אולי הזיכרון הפנימי מגביל אותי בגגל שיש לי SDRAM 256 מהירות 125 מגה הרץ שזה לא הרבה אם יש למישהו איזה עצה איך אני יכול להמשיך ב OC אני ישמח לישמוע. שאלה אחרונה איך עושים OC לזיכרונות?? תודה לכל מי שקרא וענה

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  18. איזה קירור יכול להתאים למפרט כמו שלי? (המפרט בצד <) לפי דעתי צריך להשים קירור לכרטיס מסך כי הוא דרוש לו מערכת קירור.. אשמח לתגובות והמלצות .. תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. השבוע קבלתי סוף סוף את המשאבה ששלחתי לחול בגלל תקלה ינעל הדואר חודש ימים החבילה ישבה במכס סתם ועוד בחוצפה אם שלחו לי הודעה שני ? מה אם הראשונה שלא קבלתי בכלל ובנוסף רצו בדואר כסף 190 ש"ח בקיצור המצאתי לאם קבלה ובסוף קבלתי את החבילה היום פרקתי על המחשב +הקירור מים וארגנתי הכול מחדש בנוסף עשיתי חלון לדלת צד האמת יצא חמוד אבל אני מתבאס מהמארז חשבתי מתי שקנתי את מהארז שאו מתאים לקירור מים קצת צפוף אבל זה מה יש הסידור הישן

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. שמתי לב גם שטמפ' המעבד עלתה בזמן המבחן של הכרטיס מסך, זה צריך להיות כך? והמתחים בסדר?

• 10 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by Gil28,

המחשב של חבר שלי: q6600 ga-p43-ds3l g/skill 4096 cl4 tuniq tower enermax modu82+525w hush ביטלתי את כל ה-C1E והEIST 9*333 וזיכרונות על 800 מתח למעבד 1.28(ע"פ cpu-z.)כשהטוניק על המהירות הכי גבוהה הליבות במנוחה על כ-50 מעלות ובמאמץ עובר את ה-70 מה לא בסדר? (הטוניק לא חם מדי)

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by AvivCh,

http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253 זה הכרטיס הוא במשחב סלוני אם יש קירור מומלץ שיכול להתאים שיהיה שקט יעזור מאוד תודה

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by The_Byter,

התקנה פשוטה. מומלץ לוח עם VTT tracking או mod מתאים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shirNoshe,

אם אני מעלה עוד 3MHZ ה-WIN עולה אבל כל תוכנת בדיקה כמו S&M וגם SP2004 נתקעת.רק איתחול מוציא מהמצב. ניסיתי לתת עוד קצת מתח וללא הבדל.אפשר לתת עוד פוש למתח?כי אני מפחד לא לשרוף. אגב,מה המתח המקסימלי שהמעבד יכול ליסבול?איך אני יודע עד כמה המעבד יכול לקבל מתח? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by langa,

שלום לכם. בזמן משחק ב crysis המעבד מגיע ל 74 מעלות צלזיוס. האם זה תחום העבודה שלו? יש לציין שזהו מעבד athlon x2 dual cure socket 939 על לוח asus a8n-e. כמו כן שמתי פד הולכת חום בין המעבד לפלטה קירור של חברת אלפא ג'ל קישור: http://www.geltec.co.jp/english/product/pro_09.htm לאחר המשחק הטמפ חוזרת ל 61 מעלות תוך כדקה. דבר שמצביע שהפד קירור מוליך טוב לדעתי. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים