עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Arik.G,

שלום שוב לכולם ;D כמו שהבנתי אין שום סיכוי לפתוח את המעבד )-: אבל רציתי לברר האם יש סיכוי כל שהוא להעלות את ה FSB ועל ידי כך להעלול מהירות המעבד???? לפני כמה זמן ניכנסתי לקטע של ההמהרה ומהאז עשיתי OCלכרטיס מסך של ASUS GeForce 4 MX 440 V8170 DDR קניתי את הבלו אורב וקירור לזכרונות. ביצועי הכרטיס הישתפרו באופן די משמעותי אך עדיין אני רוצה לסחוט יותר מהמחשב שלי P3 800 Mhz 256 SDRAM עשיתי מודינג למארז עכשיו יש בו 7 מאוורים

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by ThaOG,

רציתי לדעת לכמה אני אוכל להגיע עם ה BT VX עם כל אחד מהם אין צורך להוסיף שזו הולכת להיות הפעם הראשונה שאני הולך לעשות OC. כמו כן אם אתם חושבים שכדאי לי להשתמש בקירור אחר? ואם כן איזה. מכיוון שזה הולך להיות הOC הראשון שלי ככה שאם יש משהו שאני צריך לדעת אני אשמח שתספרו לי. קראתי שעם קירור מים אני אוכל להגיע לתוצאות יותר טובות וחבר המליץ לי על ה Reserator1 V2l של זלמן אבל נראה לי שאני אסתבך איתו. לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE זיכרון: G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 4-4-4-5

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל...

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by Sickp,

ישלי מחשב ישן יחסית ששדרגתי עם השנים. לוח Asus P5B 2ג'יגה של זכרון ומעבד אינטל E5700 עד לפני כמה שבועות המחשב עבד מעולה עם OC של 3.8Ghz במכפלה של 12 ו316Mhz FSB הזכרונות עבדו על 1:1.25 שזה התדר המקורי בקירוב ואז התחילו ריסטים אבל לא ריסטים בזמן מאמץ! אלא כשאף אחד לא במחשב :s05: בדיקות מאמץ עברו חלק! (בדיקות של שעה שעתיים) הטמפ' מעולות כמו מתי שעשיתי את הOC (כמובן בזכות תחזוקה שוטפת - ניקוי הקירור והחלפת משחה) פשוט בבקרים כשאני קם פתאום אני רואה שהמחשב במסך בחירת יוזרים וכשאני נכנס למשתמש זה כותב לי שגיאה. בדקתי בEvent Viewer ולפני כל Critical (שזה הריסט) יש Warning(או כמה) שאומר את זה אחרי איפוס הBios המחשב עובד.. לא היו ריסטים.. אבל מה הבעיה? למה פתאום הריסטים? ועוד במ…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  5. שלום יש לי מעבד+ ATHLON 64 3200 סוקט AM2 ושקניתי אותו קיבלתי על ההיטסינק שלו מין חומר כזה כמו פד טרמי שמודבק עליו והוא עד עכשיו על המעבד שלי והטמפ תקינה 35 מעולת. בחורף הטמפ של המעבד 24 מעלות קבוע ובקיץ עד 35 מעלות לא יותר. עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לי לפרק את ההיטסינק ולנקות אותו ועל הדרך להוריד את הפד טרמי שקיבלתי עם המעבד ולימרוח מישחה טרמית של THERMALTAKE יש לי משחה טרמית של THERMATAKE ואני לא יודע אם היא יותר טובה מהפד טרמי "המקורי" המחשב יחסית חדש 7 חודש אצלי. ויש לי ידע רב במחשבים ואני הרכבתי את המושב הזה..

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  6. הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????) אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אוויר תרד הטמפ' של המעבד? בכמה בערך?

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  7. יש לי מאז של ANTEC 300 עם 5 מאווררים. 2 מקדימה נושפים. העליון והאחורי שואבים. רק לגבי הצידי אני לא בטוח. לפי ההוראות הוא אמור לנשוף על הכרטיס מסך (יש לי HD4870 PALIT) שממש עלול להתחמם תחת עומס רציני. הכרטיס עצמו מפנה את האויר לכיוון המאוורר הצידי. עכשיו זה נשמע לי לא הגיוני שהכרטיס מסך ינשוף לתוך המאוורר הצידי והמאוורר הצידי ינשוף על הכרטיס מסך בחזרה. לא עדיף פשוט להוציא את כל החום של הכרטיס דרך המאוורר הצידי (120MM)? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by LermanIsUberCool,

אני יכול לקנות את זה + מאור שקוף 20~52 CFM ב200 ש"ח... שווה? נ.ב.: ניועד לAMD העתידי שלי

9. עשיתי בדיקה של BLEND ונהיה מסך כחול כנראה שהבעייה בזיכרונות לכן מי שיודע מה אני אמור לכוון או מה אני אמור לעשות כדי שהוא כן יהיה יציב אני ישמח מאוד כי כרגע אני מבואס מאווודדד בכל אופן הנה הנתונים ששמתי בביוס EIST ו- C1E על DISABLE , מכפלה של x11 , באס 273 , חלוקה 1:1 שזה יוצא לפי הביוס 800 מופיע בצד שמאל של הביוס, וסמוך לו בצד ימין 546 זה מה שהוא מראה כאשר אני שם לו 1:1 לגבי הזיכרונות כיוונתי 4,4,4,12 , וב-ADVENCED TIMING CONTROL לא נגעתי . אם מישהו יודע אולי מה אני אמור לשנות פה כדי שזה כן יהיה יציב אני יודה לו מאוד על על זה מפרט: Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conr…

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by dsane,

אני רוצה לצייר על המארז לי אך חושש שזה יגביר את החימום שלו אם כן איזה צבעים יגדילו את החימום הכי פחות?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  11. אני מעביר את ה-DUTC למחשב השלישי (שלושה מחשבים בבית עם 1700+ 0.13 מיקרון ) תוצאות בהמשך..... ייקח קצת זמן כי אני גם מחליף את ה-HS של ה-NB בוולקנו 2 ממעבד ישן

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  12. אולי מישהו מכר איזה שהיא תוכנה שמגבירה את המאוורר של המעבד ...??? תנו שם בקשה וקישור להורדה... תודה לכולם...!!

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by Axel Foley,

מישהו יודע אולי מהי הטמפרטורה הנורמלית של הכרטיס. יש לי קירור טוב (V-1 של thermalight ) והטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות. האם זה נורמלי או שאני יכול לעשות משהו?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by dino,

ראיתי שיצא ה-EPOX 8RDA+ הכל-כך מפורסם ב-REV2.0, יכולות האוברקלוק שלו זהות ל-8RDA3+? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by or,

הכ.מסך בטמפ' של: הציפ-סט 50 הזיכון 44 זה בסדר?????????

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by tagada0071,

איזה קירור יותר חזק למעבד ? הScythe Mugen 3 או CORSAIR H80/100 מסדרת קירורי המים ? פשוט במפרטים מומלצים שלכם כאן מילה לא הזכרתם על הקירורים של קורסאייר וזה ממש פלא כי טענתם בכתבות שזה הרבה יותר טוב וחזק מכל קירור אויר שקם עד היום ... אז מה לקנות בסוף קירור מים או אוויר ? ואיזה דגם מבין שני אלה שהזכרתי כאן ? אשמח לתשובה מפורטת כי ממש התבלבלתי כבר , :'(

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by XpideR,

שלום לכולם יש לי לוח ep35-ds3l זכרונות 667 mhz המעבד כרגע על 3.70ghz באס על 390 והזכרונות על +1 במתח בביוס וכל השאר חוץ מהמעבד על normal בקיצור אני לא מצליח לעלות ל 3.80 ואני רוצה שתגידו לי מה לעלות במתחים בשביל להגיע ל 4.00ghz זה המטרה שלי תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  18. טוב כפי שרשמתי אני רוצה לעשות oc לכל חלקי במחשב שלי, קניתי את המחשב לפני כ שבוע .. אינה המפרט: Intel Core Quad Q6600 - מעבד Themberlake V1 - מאוורר של המעבד Gigabaite P35 DS3L - לוח אם Geforce Bio Star 8800GT 512mb 256bit - כרטיס מסך 1024X2 Transcend 667 Mhz - זכרונות Enermax Liberty 400W - ספק כוח 320GB sata2 16Mb WD - דיסק קשיח אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ו לכרטיס מסך .. עכשיו השאלה היא האם כדי ? ואיך עושים את זה ? איזה תוכנות אני צריך ? והמחשב נרכש מ TMS וביקשתי שיעשו לי oc למעבד אבל לא ניראה לי שהם עשו .. אינה תמונות על הקירור והמעבד .. ( כמובן שהטמפ האלה במצב מנוחה .. )

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  19. בנעוץ של השיאים בOC כל הMEM CLOCK של הכרטיסי מסך או כמעט כולם מעל אלפיים נכנסתי לRIVATUNER ואצלי עומד על 1150 והמקסימום זה 1700 ומשו (כרטיס מסך 9800GTX+) למה אצלי זה כזה נמוך?

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  20. קראתי בנעוץ על ה FurMark (למרות שהרצתי אותו מלא פעמים ולא קרה כלום) גם ב ATT זה יכול להרוס ?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  21. כיוונתי את כל השאר האחרים ל4. יותר נכון החזרתי אותם. את הcas latecy הוא לא נותן לי להוריד מ5 ל4 למה? מצורפת תמונה מהתוכנה Memset. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  22. לאחר הרבה מאוד זמן שהמחשב שלי חיי בגן עדן (בעירומיו) בלי בעיה של חום מהסיבה הפשוטה שכל חום נבלע ישר בקור שבחדר החלטתי שהגיע העת להלביש אותו בעיקר מהאבק הרב שמצטבר בתוכו וגם כדי לשפר את מראהו החיצוני. כמו רבים אחרים שמשתמשים ב - AMD ובמארז VIRGO שמתי לב להתחממות יתרה של המארז בגלל שהמארז כמארז מגיע ללא שום אמצעי קירור והנורא מכול הוא שאין פתח קידמי!! אלא רק עם ספק כוח (300W במקרה שלי) כמובן שמיד כחובב מחשבים לא מתחיל רצתי לקנות שני מאווררים וחזרתי כדי להתקינם. בהתחלה הוספתי את המאורר הראשון לאחורי המארז במקום שנראה כאילו עוצב במיוחד עבור מאורר (כנראה שזה באמת בכוונה) כדי שיוציא חום מהמארז ואז נשאר לי רק המאוורר השני ובו מתמקדת הבעיה הגדולה, איפה לעזאזל לתקוע אותו (מה שבד"כ…

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by benor,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: Pentium 4 1.6 Socket 478 המעבד בליבה Willamette לא Northwood! Asus P4S333 DDR 266 PC 2100 טוב אז ככה הוא ממש לא מבין במחשבים הוא סתם שיחק עם הביוס והוא אמר לי שהוא שינה בטעות את המהירות. הוא עשה אוברקלוק ל- 2100 Mhz טוב מה שאני רוצה לשאול אותכם הוא שאין סיכון באוברקלוק הזה? אין לו שום קירור מיוחד...

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by 0xIDE,

יש לי Ati HD4890 1024MB היום הורדתי את הCatalyst Control Center החדש וגם בישן היתה לי את אותה הבעיה אם אני לוחץ שם על Auto-Tune הוא עובר לי למסך הבא: אם אני לוחץ על Esc הוא יוצא מזה, כי שמתי לב שהוא באמת עושה משהו אבל במחשב הקודם הוא לא עשה ככה אז פחדתי שהוא פשוט יעלה הכל ויקרה לו משהו. כנ"ל לגבי Test Costum Clocks למרות שלא שיניתי אותם בכלל. מישהו?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.