עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by chris_u16,

הצלחתי סופסוף לעשות המהרה נורמאלית (יציבה) למחשב שלי. לוח אם: ECS P4VXASD2 V1.1A מעבד: P4 2.0GHz זכרונות: 256MB PC2700 (זכרון של חברה לא ידועה) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9000pro II 128MB מארז: Enermax CS-3181L-BBS - RAINBOW העליתי את ה-VCORE ל1.725 אוברקלוק: 2300MHz הסיבה העיקרית לאוברקלוק היא לא ה300מה"ץ שאני מקבל אלא מהירות הזכרון. בגלל שהלוח הזה לא תומך ביותר מ266MHz זכרון, ויש לי 333MHz זכרון, יש פה מהירות שלא מנוצלת, ולכן האוברקלוק. מה שיחסית מיוחד בOC שלי זה שאני עשיתי אותו על מפרט גרוע, כלומר לוח אם ישן ומעפן שאין לו בכלל אפשרויות OC עליו, כל הOC בוצע דרך CPUFSB, העליתי את הVCORE ע"י מוד, קיצור כמה פינים למעבד. מהירות הזכרון אחרי האוברקלוק: 306MHz. (לפחות אני מנצל…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by id,

יש לי מחשב intel P 3-733 מהירות הבס שלי היא 133 אני מעלה אותו ל150 והוא עושה ריסטארט במהלך הווינדוס אי אפשר להעלות ולטים ולא נראה לי שהוא מתחמם כי המחשב פתוח ומקוון עליו מאורר גדול במיוחד למה הוא עושה ריסטארט???????????

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  3. שלום לכם שלום למפרט שלי בצד התווספו: corsair 450VX Geforce 8800GT sonic sunbeam Tuniq כפי שבטח שמתם לב המעבד שלי pentium D 805 ישן,ברצוני להמהיר אותו על מנת שיסחוב עוד כמה זמן,אך אין סיבה להתפרע... ניסיתי לעבור קצת על המדריך באתר אך הפאשרויות בביוס לא מופיעות אצלי ולכן הייתי רוצה קצת עזרה -מה האפשרויות שאני צריך לשים לפני שאני בכלל עושה משהו? ומה הלאה....חשבתי לעשות oc ללא העלאת מתחים.... תודה

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  4. שלום, היום המהרתי לחבר שלי את ה- E6300 ל 2.45 והלוח אם שלו הוא GA-945P-S3 לכן יש שם בחירת מתח ו- Voltage למעבד, אז אני לא יודע כמה צריך מכל דבר, זאת אומרת כמה ולטאג' ומתח... מישהו יודע בבקשה כמה צריך למתח הזה או האם למישהו יש בקירוב אובר קלוק? 2.4 או 2.6? אז נאי אחשב בערך כמה צריך ל 2.45 או שפשוט אוריד ל 2.4 ואשים מתח כמו למישהו שיש לו ומבין תודה רבה אם תעזרו לי לדעת אילו מתחים וולטאג' בדיוק צריך או בערך כמו כן האם להפעיל אפשרות SmartFan או לא? או להשאיר אותו עובד קבוע אחריי שממהירים?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by giloman,

אני חדש פה ובמיוחד באוברקלוקינג אני ראיתי שמישהו העלה את מהירות המעבד שלו ב800 מגה הרץ ואני רווצה לדעת איך לעשות את אותו דבר עם המחשב שלי אז בבקשה תפנו אותי למדריכים בנושא זה אגב המפרט שלי הוא זה: 3ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה , MB512 DDR PC3200 400 MHZ ,לוח אאם ASUS P4 P800S SE תודה רבה לכם.......

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. המפרט שלי מופיע מימין. במסגרת מתיחת פנים למחשב שלי אני מנסה לבצע חיסול ממוקד למספר גורמי רעש במחשב. דיסק קשיח ישן (80 ג"ב של WD) שהתחיל להרעיש פורש לגמלאות, כנ"ל מאוורר 120 מ"מ של TT שמאוד איכזב אותי. הספק של HEC עובר למחשב המשני לטובת seasonic שסוף סוף נשלח אלי וצפויה להתבצע רוטציה בקרב מאווררי המארז. הכוונה היא להעביר את המאוורר של tuniq לקדמת המארז (מאחורי כלוב הדיסקים) ולהשאיר אותו על סל"ד נמוך באופן קבוע, להתקין מאוורר slipstream 1600rpm עם בורר מתח בתוך גוף הקירור של המעבד ומאוורר scythe fdb 1200rpm כמאוורר פליטה ראשי של המארז במקום ה-TT. השאלות שלי למומחי הפורום הם: האם כדאי את מאווררי המארז להדביק עם סיליקון (או לשים סיליקון ביחד עם הברגים) על מנת לצמצם רעידות? הא…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  7. שלום אני צריך המלצה לקירור שקט למעבד I3 ללא OC לא מחפש משהו יקר מידי גג 180 ש"ח עדיפות לכמה שפחות...

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by Nahum2,

אז איך התכנה הזאת היא עובדת כראוי? 2-3 לחיצות ויש לי OC? (התכנה באה עם הלוח אם)

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by asafm,

שלום קניתי מחשב חדש המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000 וקיבלתי איתו את המאוורר הסטנדרטי של AMD אין לי שום מאווררי צד במחשב ובמארז עכשיו אמרו לי(רק אחרי שחיברתי והרכבתי את המעבד) שכשמרכיבים מעבדים של AMD חייבים למרוח עליהם משחה טרמית ואני לא מרחתי עכשיו הטמפ' של המעבד היא 49 מעלות זה גבוה מאוד או נורמלי? ואם אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by or,

הכ.מסך בטמפ' של: הציפ-סט 50 הזיכון 44 זה בסדר?????????

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by Tom3bar,

אהלן, כמו שציינתי יש לי את הR9800Pro, הגירסא שבא בלי ההיטסינק על הזיכרון.. כרגע (דיפולט) הכרטיס על Core : 378 Memory : 337.5 אני משתמש בדרייברים של אומגה. באיזה קצב לעלות את שניהם ? ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות ? ומתי צריך ךהתחיל להעלות מתח? עוד משו אני צריך לדעת ? תודה רבה, תום.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by Mister-G,

אפשר בדרך מסוימת? לא חייב להיות בקליק , אם אפשר להעלות את המתח של הכרטיס מסך באובר קלוק? יענו אם הוא לא יהיה יציב? אם זה ל MEMORY\CORE. בתודה ג'י, (אני חייב את זה בבקשה ! )

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  13. יש עליו 2 מדבקות כאלה של החנויות של אחריות כאלה... זה בטח איזה מפגר הדביק... וכמעט אין משחה תרמית שם בקשר למדבקות האלה איך להוריד אותן?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by Nitro Viper,

באפוקס 8RDA

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by rockstarr,

ראשית אני רוצה ללכת על מארז הבא: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=41109 1. האם יש בו מאווררים בכלל? באתר הרשמי מצויין שהכל (OPTIONAL) זאת אומרת ניתן להוסיף אבל לא כלול. בנוסף אני צריך המלצה למאווררים מתאימים למארז הזה ולאחד לקירור מעבד (קירור מעבד איכותי אבל לא יותר מדי יקר (200 שקל~)). 2. האם המארז בכלל טוב והחברה בכלל ידועה?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. שלום אנשים! אני קונה בקרוב מערכת קירור מים, למעבד Q9550. עשיתי מפרט בסייד וינדר, זה מצורף בתמונה. השאלה היא האם כל מה שבחרתי מתאים אחד לשני ומה אני צריך להוסיף(חיבורים למיניהם) , ואיזה צנרת עדיף? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  17. יש לי אפשרות להחליף את הFE עם מישהו שיש לו MUGEN2 אז אני מעונין לדעת איזה קירור יותר שקט כי בנתיים הAC מחזיק לי את המערכת מעולה בOC של 3.7GHZ, יכול להיות שאולי בעתיד אני אשדרג לוח לEP45 בשביל OC יותר מאסיבי. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by ofir341,

יש לי שני כרטיסים של 6950 DIRT 3 EDITION אחד מהם נהרס הביוס ליפני חודשיים ואחד עובד טוב, עכשיו אני רוצה לצרוב על הביוס הפגום ביוס חדש של 6950 אבל הבעיה היא שאני לא מצליח ליצרוב ביגלל שיש מסך כחול בתחילת הWINDOWS. אני ראיתי שאנשים עושים את זה דרך הבוט, הם עושים בוט לATIWINFLASH וצורבים ביוס חדש. אז השאלה שלי איך אני עושה זאת כי כשנסיתי לעשות את זה לא הצלחתי לעשות בוט לתוכנה. אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי תענו בבקשה זה דחוף כי הכרטיס סתם שוכב אצלי ללא כל שימוש. תודה לכל מי שעוזר!.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  19. אהלן, אני סתם נורא רוצה להשוויץ, אז הנה כמה תמונות: אוטוטו מחליף את הDS4 שלי לDFI INFINITY 975X.\G ואז אני אמשיך להעלות אותו. מאגר ההמהרה CPU-Z Validator מה אתם אומרים? -ג'ו.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by locke,

אפשר בכלל למצוא דבר כזה בנפרד ממכשיר גדול יותר? אני צריך משהו כזה שדומה ל- LCD שאני אוכל איכשהו לאלתר לו חיבור למחשב.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by KoDkOd,

שלום , אני מחפש תוכנה לבדיקת טמפ' ואני לא יודע אם בכל לוח יש מישהו יודע ?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by TYCOONMAN,

שלום...בימים הקרובים אני מקבל את הזלמן לכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת איך לשים את הגריז הטרמי ( שאני מקבל בחבילה) על הציפ. האם לשים על כללל הציפ השחור ( לא כמו במעבד שזה רק בחלק המתכתי והקטן)? איזה כמות למרוח? שכבה לבנה אחידה או שיכבה חצי שקופה? האם אפשר למרוח עם האצבעות? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by TheReaper,

טוב אני עושה כרגע OC ל1950GT הכל הולך דיי חלק אבל ברגע שאני מגיע לקלוקים של 650/750 אני מתחיל לראות ארטיפקטים במשחקים (קרייסיס לדוגמא,במשחק קלים יותר למשל יריחו אני לא רואה ארטיפקטים) עכשיו אני בודק טמפרטורות והם לא משתנות ממש בין 600/700 (יציב) לקלוקים הגבוהים יותר והטמפרטורה היא בערך 58 במאמץ עכשיו האם ייתכן שהמתח מגביל אותי? ובכלל איך אני מעלה מתח לכרטיס? הספק הוא HEC400W כך שהוא מספיק בהחלט

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  24. עשיתי בדיקה של BLEND ונהיה מסך כחול כנראה שהבעייה בזיכרונות לכן מי שיודע מה אני אמור לכוון או מה אני אמור לעשות כדי שהוא כן יהיה יציב אני ישמח מאוד כי כרגע אני מבואס מאווודדד בכל אופן הנה הנתונים ששמתי בביוס EIST ו- C1E על DISABLE , מכפלה של x11 , באס 273 , חלוקה 1:1 שזה יוצא לפי הביוס 800 מופיע בצד שמאל של הביוס, וסמוך לו בצד ימין 546 זה מה שהוא מראה כאשר אני שם לו 1:1 לגבי הזיכרונות כיוונתי 4,4,4,12 , וב-ADVENCED TIMING CONTROL לא נגעתי . אם מישהו יודע אולי מה אני אמור לשנות פה כדי שזה כן יהיה יציב אני יודה לו מאוד על על זה מפרט: Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conr…

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by hamoodit,

שלום לכולם, המחשב שלי בבסיסו: 2.53 P4 , לוח אסוס P4T533-C/E - 1 ג'יגה זכרון RDRAM PC1066 רוצה להעלות את הביצועים של המעבד.... מישהו ניסה כבר עם הלוח/מעבד הזה ? לא מפחד על החומרה תרגישו חופשי להעלות הצעות !

• 8 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים