אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אחי תן לי מיקום קצת יותר מדויק של החנות המשומשת ברחובות וקצת פרטים אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
היי! יש לי בבית 2 מחשבים עם פנטיום 4 וחלקיהם, אני מעוניין לעשות אובר קלוק למעבדים ולהתעלל בהם קצת, כדי ללמוד את נושא האוברקלוק עליהם בצורה מעשית ולא להרוס את המחשבים האחרים. אני ישמח להמלצה לקירור לסוקט הזה, משהו קצת יותר טוב מקירור הסטוק ה"יעיל" שלהם. ושהקירור יהיה טוב גם לסוקט 775. התקציב: עד 300 תודה, דובי
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
מה קורה אנשים! כמו שאמרתי הזמנתי את הדותן+המתאם מחנות אחת (החבילה במכס מחכה לאישור) וגם הזמנתי מדנגרדן ספוגים+גריז דיאלקטרי+ פלטייה 50x50mm 170w שהם כבר הגיעו אלי לבית... עכשיו התיכנון למעבד אני מחבר את הקרור גז ולכרטיס מסך אני רוצה לחבר את הtec ל 6800 אולטרה שלי של אלבטרון! עכשיו יש לי כמה בעיות שלצערי שחכתי מהם!!! 1. לפי מה שהבנתי לכול ה6800 אולטרה יש את הבעיה של ה- cold bug הבעיה מתחילה כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת ל25 מעלות!! ורציתי לדעת עם מישהו פה מכיר מוד או ביוס או כול דרך אפשרית לבטל את הבעיה הזאת?? 2. הנתונים של הפלטייה הם 170w 12 volt 20amps השאלה היא עם אני יכול בדרך מסוימת לשלוט בכוח של הפלטייה ? הכוונה עם אני יכול לחבר איזה נגד או משהו כזה שיקבל 12 וולט …
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך שתגידו מה דעתכם על המוצרים הבאים והאם כדאי לי לקנות אותם: http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=ddrc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=135 http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=hdc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=136
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
זה צריך להיות דופק על 3 GHZ ?? למה זה 2 ??
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס מסך וגם בדרך רציתי לראות כמה רעש הוא עושה על המקס', נכנסתי לnTune והוא לא נותן לי אפשרות לשנות את המהירות של המאוורר: http://img102.imageshack.us/img102/5586/untitledps9.jpg ובקשר ל OC אני רוצה לעשות דרך ה ATI Tools ויש שם איזה 6 עמודות, אני צריך להעלות בכולם אותו דבר? אני מדבר על זה: http://img510.imageshack.us/img510/3851/untitled2ut3.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX - מעבד Xtreme Thermalright Ultra 120 Xtreme - קירור מעבד Asus Rampage Formula - לוח אם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - מאוור Corsair 650TX 52A @ 12V - ספק כוח Western Digital 500Gb 16MB AAKS X 2 - דיסקים קשיחים Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail X 2 - כרטיסי מסך בCF Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS - מארז Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail - צורב A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 -זכרונות Creative X-Fi FATAL1TY Platinum Champion Edition - כרטיס קול מחנות שלא אזכיר את שמה רק אציין שהשירות היה מ…
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7600gs של Leadtek ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק קטן הטמפרטורה כרגע היא 45 מעלות לפי הסנסור (למרות שזה לא נראה לי כי לא יכול להיות שאיך שאני מדליק את המחשב זה לא יכול להיות 45 מעלות ) עם איזו תוכנה לעשות OC, ולכמה MHz לדעתכם אני אגיע? ;D
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הנה פיסת חדשות שעוד לא הגיע לאתר: חברת DANAMICS הדנית פיתחה מערכת קירור המשתמשת במתכת-נוזלית (!!!) ונקראת LM10 http://www.danamics.com/danamics-lm10.aspx בעיקרון מדובר בגוף-קירור למעבד אשר נראה שגוף-קירור פאסיבי הכולל HEATPIPES אבל באופן מפתיע אין בHEATPIPES שמן אלא מתכת נוזלית! בראש גוף הקירור מורכבת משאבה קטנה היוצרת סירקולציה של המתכת ולפי טענת החברה רמת הקירור גבוהה יותר משל קירור מים וגם חוסכת התעסקות עם צנרת וסכנת דליפות. גוף הקירור: משאבה:
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.8 אף פעם לא ניתקלתי איתו בבעיות כלשהן ואני לא עושה אוברקלוק. העניין הוא שמאד התפלאתי לקרוא שהטמפרטורה המומלצת למעבד הזה במאמץ היא 45 מעלות, כאשר שלי במנוחה עומד פחות או יותר על טמפרטורה זו. במאמץ הוא מתקרב לשישים(לא בדקתי משחקים כמו דום, אבל NBA על דיטייל מקסימלי הוביל ל58 מעלות). כל זה כאמור בלי OC ועם קירור סטוק רגיל. מה פשר הדבר?
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מעבד חדש: ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2488 השאלה שלי היא האם המאוורר שבא עם המעבד (אם בכלל) מספיק לקירור או שצריך מאוורר חדש. אם צריך מאוורר חדש איך הדבר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1405 כתוב שהוא מתאים עד ל 3400+ אז זה אומר שזה חלש מדי למעבד כמו שאני רוצה?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הי יש לי AMD ATHLON XP 1700+ ורציתי לדעת אם הוא T BRED מבלי להוציא את המעבד ולהסתכל יש דרך אחרת לבדוק?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לראשונה אני רואה איך הצ'יפסט נראה מאחורי הגוף קירור משום שהמאוורר המקורי של הצ'יפסט נדפק לי. ובכן הוצאתי את המאוורר ואני רואה מן מגן דק כזה על הצ'יפסט שבאמצע יש ריבוע קטן, עליו אני צריך למרוח את המשחה? האם עליי לקלף את הישן או משהו כזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ אילו נתונים כדאי שיהיו למאוורר כדי שאני לא אקנה סתם משהו? וכמה זה צריך לעלות?
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני קניתי אותם ביום שישי בPC Hardware שברמת-גן. הם עלו לי 138ש"ח (שלמתי מזומן). מדובר כמובן בסט הכבלים של Chaintech במהירות ATA133 הכולל 2 כבלי IDE בעלי 2 חיבור להתקנים ועוד חיבור אחד לכונן דיסקטים בעל חיבור אחד. אני לא יכול להגיד שהם הכבלים הכי טובים שהם יכולים להיות. יש להם כמה חיסרונות כמו העבודה שהם רק 40ס"מ, דבר היכול להפריע לאנשים בעלי מארז FULL TOWER, אבל דווקא יכול להיות מתאים בול לאנשים בעלי מארזים סטנדרטיים. עוד בעיה קטנה היא שהגומי על החוטים הוא משני חלקים. 1.) מן צינור לאורך החוט 2.) חיבור נוסף בקראת סוף הכבל והחיבור עצמו. החלקים הללו לא מחוברים פיסית ויכולה להיות תנועה בינהם ואז החוטים עצמם יכולים להגלות לעין (ד"א הם בצבע אפור כהה - לא סמפטי במיוחד). מלבד …
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מצטער על הניסוח של הכותרת.. לא מצאתי משהו יותר טוב אבל בכל זאת: קבלו!
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מארז אפולו ויש מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ, רציתי המלצה על מאוורר עם לד כחול שיהיה טוב ושקט הכי חשוב. אני מעדיף שזה יהיה מסקאי או מKSP כי הן קרובות אליי הביתה (ראשל"צ). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המחשב שלי חםםם הנה הטמפ' חשוב לדעת זה הטמפ' בלי מאמץ, רק אינטרנט הנה הטמפ' מאוורסט: Motherboard 65 °C (162 °F CPU 77 °C (192 °F Aux 65 °C (162 °F GPU Diode 87 °C (217 °F) WDC WD1600JS-00MHB0 62 °C (155 °F) מה לעשות? או עוד כמה זמן נשאר עד שהמחשב הזה ישרף?
-
- 15 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באתר על הניסוי שעשו עם הקירור הזה.. אכן התוצאות מרשימות.. אבל שמתי לב שרשום בחסרונות שהוא מסכן את הלוח אם.. מדוע? בגלל הצורת הרכבה שלו? האם באמת הלוח אם יכול להישבר?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי קירור (ראה מפרט) וכרגע יש עליו מאוורר 120 מ"מ רגיל שעובד קבוע על 2000 סל"ד. לאחרונה התחיל להרעיש וחשבתי להחליפו למאוורר חדש, רק הפעם אני רוצה שיהיה נשלט. קראתי שקיימים מאוורים כאלה (עם 4 פינים) , אבל בכל חנות שחיפשתי בה (באינטרנט) לא מצאתי כאלה.. אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כזה - אנא המליצו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב אז לפני חודש בערך נדפק לי המאוורר של הכרטיס מסך ומין הסתם הוא התחיל להחמם בטרוף (תאמינו לי אפילו נגעתי בו וכמעט קיבלתי כוויה ) מה שחייב אותי לפעול מהר כדי שאני יכול עדיין להשתמש במחשב עד שיהיה לי כוח לקחת את הכרטיס לחנות שיחליפו לי אותו (ד"א זה כרטיס Gforce 4 ti 4200 128 ddr של אינו-ויג'ן - לא לקנות חרא של כרטיס !!!) היות ולא היו לי עוד מאווררים רזוורים (אני חדש בקטע של ה oc והמודינג) אז לקחתי יוזמה ירדתי למחסן והבאתי מאוורר גדול בקוטר של המארז בערך שהתמשני בו כדי להוריד את הטמפרטורות שלי והנחתי אותו מול המארז כשהדלת פתוחה המאוורר חוץ מי זה שהוא עשה כצת רעש קירר ממש לא רק את הכרטיס מסך אלה גם את כול המחשב !!! אז אני שואל האם להמשיך עם הרעיון הזה ? או שזה יכו…
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שמתי את המעבד על 4.5ghz ומתח של 1.35V והוא יציב לגמרי במאמץ כבר כמה חודשים הבעיה היא שהוא לא נדלק כמו שצריך.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושומע את המאווררים עובדים ורואה שהנורות על הלוח דלוקות, אבל המסך נשאר שחור ואחרי כמה שניות המחשב נכבה. ככה קורה כמה פעמים ברצף עד המחשב נדלק. חשבתי שאולי המתח לא מספיק אז הורדתי את התדר ל4.3ghz אבל זה עדיין ממשיך. חשבתי שאולי המתח גבוה מדי אז שמתי 4.3ghz ו1.31v אבל עדיין אותה בעיה חשוב לציין שמתי שהוא עולה הוא לא מאפס את ההגדרות של הביוס.. ניסיתי לגעת בPLL אבל זה גם לא עוזר. (ניסיתי גם לעלות וגם להוריד אותו) מישהו יודע למה זה קורה? הצלחתי להריץ בנצ'מרקים על 4.9ghz, למה שהמחשב לא יעלה אפילו על 4.3ghz? דרך אגב, בזמן משחק הטמפ' פחות מ60 מעל…
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה להשתיק את המחשב כי הוא בחדר שלי ופתוח 24/7. לא צריך ביצועים גבוהים כי הוא משמש לNAS וHTPC. המארז הוא thermaltake armor, מעבד core 2 duo וכרטיס מסך 5750. הספק אני מניח שחייב שיהיה מאוורר, למעבד חשבתי לקחת את ה Scythe Katana 4 ולהוריד ממנו את המאוורר. לכרטיס מסך לא מצאתי קירור ללא מאוורר, מישהו מכיר? והאם אני חייב להשים מאווררים במארז לצורך סירקולציה? אם כן אחד יספיק? ואיזה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-