אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
הלוח אם: DFI lanparty nF4 ultra-d המאוורר שעל הnorth bridge הלך. תוצאה - הטמפ' שם על 70!, הוצאתי אותו והלכתי לחפש בכל מיני חנויות מאוורר חדש ללוח. אין שום חנות שחיפשתי (אזור ר''ג) גם אלקטרוניקה וגם מחשבים שמוכרת כזה דבר. רק זיגזאג מוכרים, אבל הגדלים הם ענקיים, מעל המאוורר נמצא הכרטיס מסך, לכן אין מקום לקירור גדול עליו. עזרה!!!
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת ה tuniq tower לא ניכנס לי למארז ( uber chakra ) בגלל המאוור הענק שיש לו בצד.. אז עכשיו אני מחפש תחלופה אחרת ולא יודע איזה, חשבתי על ה zalman cnps 9700 האם ללכת עליו או שיש המלצות יותר טובות? (התקציב הוא מקסימום 400 ש"ח) ועדיף גם שיתלבש על סוקט AM2 המקורי תודה מראש. (וגם נקודה לנחשבה לכל מי שחושב לקנות את ה uber chakra בעתיד...)
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. אני מתכנן להחליף בקרוב את הלוח אם (ג'יגבייט?), מעבד (E2140 ) וכרטיס מסך (X1950). כרגע יש לי פריזר 7 פרו, כדאי להחליף אותו בקירור מים? האם כדאי לחבר גם את הכרטיס מסך למערכת? והאם אני אטצרך להתאים מחדש את הבלוק לכרטיס כאשר אני מחליף ? ניתן גם לקרר HDD עם הקירור מים ? צריך לחבר גם את הצ'יפסט ? המטרה שלי היא ביצועים (OC לכל דבר שיכול להמהיר אותו- עד קצה גבול היכולת) ושקט (חולה על שקט) כאשר הדגש הוא קודם על השקט. אשמח לקבל מענה לשאלותי.... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
איך אני מנתק את הגוך קירור הבא מהלוח אם http://www.uac.co.jp/svr/smc/accessories/img/snkp0015a4.jpg תודה
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
הנה התמונה של המארז, ANTEC SONTA 3 מס' 1 זה מאוורר שמוציא אוויר arctic fan 12 מס' 2 זה ביג טייפון שעובד על העוצמה הכי נמוכה, (3 מאווררים עושים יותר מידי רעש..) 1300 סל"ד בערך מס' 3 מאוורר antec tricool שעובד על העוצמה הכי גבוהה ומכניס אוויר מס' 4 במארז antec sonta 3 יש חריצים מקדימה בצדדים כדי שיכנס אוויר ע"י המאוורר מס' 5 זה מין חורים כאלו במארז כמו שיש למאוורר מאחורה רק בצורה מלבנית, למה צריך את החריצים האלו? האוויר הקר שהמאוורר מכניס לא בורח משם? תמונות של הטמפרטורות תמונות מה BIOS הכל בסדר איתן? מה ההודעה באדום בתמונה השנייה אומרת? שאני צריך לעלות מתח? המחשב כרגע יציב מאוד מבחינת טמפרטורות יש בעיה להמשיך לעשות OC? במאמץ הטמפרטורה ב TAT עומדת על 69…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
טוב, עשיתי קצת עריכה המפרט: מעבד: Q6700 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: 8800GTS 320MB BFG, או OC או OC2 עוד לא הוחלט זכרונות: DOMINATOR CORSAIR 2x1024 CL4 HD: ברקודה 7200.10 חצי טרה צורב DVD , לא הוחלט עדיין איזה מארז: כנראה ה-P150, חלט מהבחירה תלוי בתשובות של הת'רד הזה 1. הטוניק יצליח להכנס למארז הזה? אם לא, מה כן בשביל ה-CPU? 2. מה המאווררים הכי מומלצים עבור הפרונט , אני מבין שצריך שניים של 90 מ"מ, המליצו לי בחנות על SCYTH? איך הם? עדיף אחרים? תודה
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, בעוד שבועיים אני טס לארה"ב. אני מבקש המלצות לקירור מים באזור תקציב של 600 שקל. אני מעוניין בקירור למערכת שלמה ומכיוון שאני לא בקיא בנושא- התקציב יתגמש אם צריך. להשוואת מחירים לפי מחירי ארה"ב תיכנסו לכאן (פשוט תרשמו את המוצר בתיבת חיפוש למעלה): http://www.pricewatch.com [br]פורסם בתאריך: 24.08.2007 בשעה 09:49:50 אף אחד כאן לא יודע לייעץ לי?אולי אתר טוב עם ביקורת בנושא?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הדגם הוא TA350DC http://www.nidec.com/ta350dcm/ta350dcm.htm
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי, המחשב בן 4.5 שנים ובמקום לקנות חדש אני רוצה להמהיר אותו. לא איכפת לי שהוא ייהרס כי הוא ממש איטי ולא מתאים לדור של היום. גם אם אני אקנה מחשב חדש אני אקנה בסביבות 1,000 שקל ועדיין זה יהיה יותר מהיר ממה שיש לי עכשיו. אני לא מומחה למחשבים ומעוניין בהדרכה לגבי ההמהרה. נתוני המחשב-פנטיום 4, 1.8. אם לאחר האוברקלוקינג הוא עדיין יהיה איטי אז אני אזרוק ואקנה חדש. פשוט חשבתי שאפשר יהיה "לסחוב" איתו עוד 3-4 חודשים ואז לקנות מחשב יותר טוב כשהמחירים ירדו. שוב-לא איכפת לי שהוא ייהרס. אני קונה מסך+כרטיס TV+מדפסת השבוע ואם הוא ייהרס אז אני אוסיף מחשב לסל קניות שלי. ותודה מראש לעונים
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי E2160, סטפינג L2. לפי ה Core Temp יש לו Tjunction של 100c. זה נכון? (היא גם מזהה אותו כ- Pentium M). חשבתי שרק לקוואדים יש Tjunction של 100c... אני רק רוצה להיות בטוח, כי המעבד עם אובר ל 3GHz, ובינתיים קירור סטוק (ה V1 לא יושב טוב בתוך המארז, עוד כמה ימים אני מקבל BT VX.), והוא בפול מאמץ של TAT מגיע ל 80 מעלות. עכשיו זה נראה הרבה מאוד, אבל אם באמת ה Tjunction הוא 100c, אז זה לא נורא כל כך. (שווה ל 65 מעלות על Tjunction של 85c.) ובתוכנות כמו אוורסט וספיד פאן, הטמפרטורה היא 15 מעלות פחות. (במאמץ מלא 65 מעלות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי AMD 4200 S939 עכשיו הוא עומד על 60 מעלות במאמץ! ו39 במנוחה. האם זה טוב ? ובכרטיס X1950 מה המעלות שאסור לעבור איתו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
כרטיס של GIGABYTE... מישהו ניסה? מה התוצאות? דגש: קירור פאסיבי
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia Point Of View 7300LE. אוורסט כותב לי שהוא עומד על 51 מעלות. הוא יכול להישרף לי?מה ניתן לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש את הטמפרטורות המומלצות לא רק למעבדים (כפי שמופיע בפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0), אלא גם לכרטיסי מסך, ללוחות האם וכמובן לדיסקים הקשיחים. לא הצלחתי למצוא תשובה בפורום... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
פירקתי לא מזמן שרת ישן של IBM.בתוך המארז (הכבד!)מצאתי מאוורר שמוציא אוויר.אף פעם לא ראיתי חיבור כמו שלו (ראו תמונה) ממבעט ראשון הוא נראה חזק אבל רועש.אחרי שפירקתי אתו הרגשתי שזה המאוורר הכי כבד שהחזקתי בחיים.הוא נראה איכותי מאד,מגיעה עם תופסניפ מגומי וגריל מובנה שלא יתפסו חוטים בפנים המארז. שחכתי לציין שהוא 120mm. תודה על העזרה. http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260001lj8.jpg http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260002wt2.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=p8260003mg5.jpg
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צג טמפ' ורצתי לדעת על איזה מבין השנים אתם ממליצים: Sunbeamtech Chromatic windmill Black panel(עולה 210ש"ח) או Cooldiyer LCD Front Panel Black(עולה 136ש"ח) אם יש הצעות אחרות אני גר באזור הקריות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי אז אם תוכלו לענות לי 1. מדוע צריך 800 MHZ מה זה תורם ל OC ? איך בדיוק זה משתלב 2. ואם אני כן עושה OC אולם עם זכרון 667 זה חסר תועלת ? 3. אם אני לא מתכנן לעשות OC רציני רק להמהיר את המהירות של המעבד מה כדאי לקנות 667 או 800 נ.ב תגידו מזל טוב קיבלתי את המעבד היום q6600 g0
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
יש לי לוח GA P35-DS3P זיכרון 800 DDR2 מעבד E2160 היכן אני מגדיר OC מקסימלי???????בבקשה לפרט תודה מראש לכולם ולפורום שאני הכי אוהב
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
איפה אני מוצא מאוור מחליף צבעים של 80MM? אני רוצה משהו בסביבות 50-70 ש"ח שקא כמובן.. תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני כרגע על 2900 מגה הרץ ללא העלאת מתח הטמפרטורות ב Speed FAN במנוחה הם 40 מעלות ב TAT הם 57 בביוס 37 בעומס כבד מאוד על כל המעבדים הטמפרטורה ב Speen FAN מגיע ל 52 וב TAT ל 68-70 יש טעם להמשיך עוד קצת ב ?OC ולמה ההבדלי טמפרטורה הגדולים האלו בין התוכנות למה להאמין? ועוד שאלה קטנה בביוס כתוב לי שה RPM של המאוור של המעבד (ביג טייפון) עומד על 900RPM הוא לא אמור להגיע ל 2000? הוא עובד על המקסימום...
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
טוב ככה המעבד בסטנדרט 2.4 ג'יגה לאחר OC הוא על 3.4 ג'יגה כמו כן צירפתי תמונות....אנא אל תשכחו זה OC ראשון שלי על מעבד 8) המערכת עברה בדיקת יציבות מלאה ע"י s&m.... מתחים שהזנתי ופה אני שם דגש שאני "מפחד" לעלות מתחים אבל אם אפשר להעלות עוד את המתח או להוריד בהתאם תגידו לי....: cpu vcore-1.5v-נראה לי שזה מספיק כי המערכת יציבה. fsb termination voltage-1.4v -לפי דעתי צריך להעלות עוד קצת אבל ברגע שאני מעלה את זה בעוד קצת המתח בביוס הופך לצבע אדום שמסמן מתח חריג. nb vcore-1.325v- אותן הספקות כמו במתח ה FSB. sb vcore (sata,pcie- auto-לא ידעתי אם יש צורך להזין מתח חריג אז השארתי על אוטומט. sb chipset voltage- 1.125v. מתח זיכרונות הוא 2.175v כאשר לפי הדפי נתונים הוא אמור להיות …
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי לויסטה 64 ביט לפני כשבוע ומאז בספידפן אני לא רואה את הטמפרטורה של של ההארדיסק, הדיסק שלי: AAKS250 של ווסטרן דיגיטל כמובן שהוא מזהה אותו במנהל ההתקנים והכל כמו שצריך. אך בספידפן הוא לא מזהה אותו גם בחלק של ההארדדיסק של הSMART. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
בIQPC עולה 110: IQPC.co.il http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2273 בשאר החנויות בסביבות 200. אמור להיות קריר באיזה 5 מעלות, אבל שקט נמוך ויפה דיל או טעות
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-