אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לאנשי הפורום הותיקים והחדשים כאן INFERNO שעשה את המוד הראשון בחייו מכיוון שהג'יגהבייט של התפגר לקחתי את הג'יפורס הישן (2MX של POWERCOLOR) הוצאתי לו הקירור הפסיבי שהיה עליו ושמתי לו מאורר רשמי (!) של אינטל בעזרת אילתור דיי מיוחד עכשיו מכיוון שיש לי מצלמה דיי גרועה תתצרכו להתמודד עם האיכות הירודה התוצאות OC מאוד מאוד נחמדות השתמשתי ב COOL BITS אני רוצה להודות לי לאנוכי ולעצמי וכמובן לחברה שלי שהביא לי את החומר בשעה כזאת אז הנה לינק http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200302051442479878&user=silverline תהנו חברים וטמפ' לא בדקתי (אין לי איך)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.... יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ואני רוצה לעשות לו oc... חשבתי על המאוורר הזה.... Thermaltake SlientTower.... רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים? אני יודע שהוא שהוא שקט בגלל השם (האמנם?) אבל האם אני יכול לבצע איתו אובר קלוקינג מתון? ואם כן באיזה רמה?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אוקיי , נתחיל במפרט של המחשב - Intel P4 2.4 Ghz Samsung 512 DDR 333 GigaByte משהו מסידרת Titan עם Chipset של SiS 648 . R9700 Pro . הבעיה שלי , היא שכל פעם שאני מנסה להריץ משחקים ( וורקראפט ) , המשחק קורס . אני נוטה לחשוב שזה בעיקבות התחממות יתרה של כרטיס המסך , מאחר וכשאני הורדתי את ההגדרות , המשחק רץ יותר זמן , אבל בסופו של דבר , הוא קרס . אני תיכננתי כבר הרבה זמן קירור מקיף למחשב , ואני מבקש שתמליצו לי על הרכיבים הבאים ( שאלתי גם בגיימר , המליצו לי לשאול כאן , חוצמזה , שהדעה שלכם ' קצת ' יותר שווה משל אנשים בגיימר P: ) - מארז - המארז שלי ממש ממש על הפנים . הוא די מכוער , ואין בו מספיק מקומות למאוררים . אני רוצה מארז יפה , עם מספיק מקומות למאוררים , ובבקשה …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה הטפרטורה האופציונלית של הכרטיס הנ"ל? ואם הקירור שלהם שווה? אם לא אם יש אפשרות להחליף קירור אשמח לדעת?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
השם אני יכול להסיר את החלק התחתן המרובע במאורר בצורה כול שהיא? :'( (אל תשאלו אותי למה מתי שאני אסיים את הפרויקט אתם תיראו
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי קירור נוזלי למעבד דגם CORSAIR H55 והמאוורר שלו שצמוד לצלע הקירור החיצונית אינו תקין לחלוטין. אני מחפש באוורר חדש ברמה גבוה שיספק תוצאות קירור טובות מבלי להתפשר על השקט (השקט מאוד חשוב לי). אני מתכוון לעשות OC למעבד (I7 4770K) רק מאוורר בגודל 12 ס"מ יתאים. תקציב 50 ש"ח עד 100 ש"ח ואם יש צורך בחריגה אז עד 20 ש"ח נוספים. על איזה מאוורר אתם ממליצים שיעשה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? קניתי מארה"ב 2 סטיקים של פטריוטים כל אחד הוא 512 צ'יפים של TCCD ותזמונים של 2-2-2-5 בינתיים לא עשיתי כ"כ הרבה ניסויים איתם אבל ניסיתי פעם אחת לעשות איתם משהו יפה על מתחים כשכולם על סטוק! הגעתי ל242 יציב והגעתי ל38 בסופר פי השאר לא היה יציב רק בגלל המעבד כי לא העליתי לו מתח הזכרונות יכולים עוד הרבה בלי מתח.. בקיצר כשהכל בסטוק הם העלו לי ת'תוצאה בהרבה באקוה מארק התוצאה הישנה שלי עם הגיילים שלי הייתי 42700 משו כזה ועכשיו 46300:) אני ייעדכן אתכם אני מקווה לעשות משהו יפה ביותר עם המעבד שלי : P4 3.0GHZ 775
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הצג LCD שהזמתי מארהיב , עכשיו קיבלתי את הצג ,פינים , וכבל שאני לא יודע לאן הוא הולך!! תמונה של הכבל (מצטער על האיכות): ועוד שאלה. קנית מארהיב גם 3 לדים אדומים (אולטרה ברייט) 5V וקנתי גם 3 נגדים של 1K אוהם (הזמתי 3 וקיבלתי 10....) איך אני יכול לחבר אותם לספק? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי את ה Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 מה ההבדל בינו לבין ה- Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310? ממש ממש דחוף. האם צריך בשניהם לפרק את הלוח אם?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור לסוקט 478... שיהיה אפשר להתקין אותו בלי להוציא את הלוח. הבנתי שבשביל להתקין את ה BT חייבים להוציא את הלוח.. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב בOC 4300 או 4400? או שיש יותר טובים ומשתלמים מהם בoc תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה להוסיף מאוורר בצד המארז שלי ואני צריך את התמונות ששמים וקודחים לפיהם מאוורר למארז חיפשתי באתר פה אבל במדריך יש רק לחור משושה כזה ואני צריך עגול ל 80 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
Everywhere I see people with amd 1700, and 2000 are running on 1800-2000 mhz or even more after they oced thier cpu. I got amd 2500 and I run on 1800mhz and its abit lame due people with lower prossecor then mine got better performance. How can I know the max mhz I can get ONLY to the proccesor? And after I know, how do I change it in the bios WITHOUT any heat probleams and stuff. PLEASE ANSWER ME IN HEBREW THANKS
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במידה ואני רוכש טוניק למחשב שלי, אני זקוק לחזק את הלוח אם?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת התוכנה הVMWARE יש אפשרות שמה להכנס לביוס האם אפשר לעשות דרכו המהרה וככה לשחזר את למצב קודם עד למציאת המהרה יציבה ? או שזה בלתי אפשרי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני לא מבין בזה כלום אז אם אני טועה פשוט תתקנו ולא לצחוק..סתם ככה דפדפתי באוורסט וראיתי את זה דרך אגב המהירות של הזיכרון שלי היא 400 DDR אז למה מופיע 200? תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי חברה ! אני צריך ממכם עזרה , תראו אני לא מבין גדול בעניין הלדים , אז רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי .. אז כחה לקחתי סידי ועשיתי בו חריטה (הסביבה החיצונית שלו היא פרספקט) , ואני רוצה להאיר את החריטה שעשיתי אם לדים .. כיצד אני יכול לעשות זאת ? ורציתי גם לדעת אם יש צבעים שזוהרים בחושך והיכן ניתן לקנותם תודה מראש לכל העוזרים ! :-*
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. סיימתי להרכיב את המחשב שלי סוף סוף ועכשיו אני רוצה מכם בבקשה חוות דעת. יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 שהרכבתי עליו קירור של Zalman CNPS9300 AT. אני רוצה בבקשה לדעת האם הטמפרטורה של המעבד שלי תקינה כאשר הוא בעומס של 100%. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 1000MHZ וכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 אני לא מבין כל כך ב OC אבל רציתי לדעת האם אפשרי לעשות בכלל OC למעבד הזה ? לפי מה שאני יודע המקסימום של המעבד הזה זה 1200MHZ יש לוח ASUS CUV4X
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
asus p4p800 with 2.6c@3140 שהתחלתי עם המחשב זה היה על מצה אוטומתי.. בערך על 1.58 ואז העליתי ל 1.600 ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות עוד (0.25) המחשב לא עולה המסך לא נידלק.. ואז שמכבים תמחשב ומדליקים אחרי כמה דקות הוא עולה וישר רושם שיש שגיאה וצריך לחזור להגדרות קודמות ... טמפ.. מנוחה 38 מאמץ 50.. תודהלעזורים..
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול מאיזה צד של הדיסק הקשיח נפלט מרבית החום ? מהצד העליון (חלק מתכתי) ? או מהצד התחתון (חלק אלקטרוני) ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עיינתי בכמה נושאים שנפתחו בפורום ועל פי דברם של אנשים חזרו ואמרו שמשחה טרמית שמכילה כסף מסוכנת. קניתי AS5, עד כמה שידוע לי זו המשחה בין הטובות בשוק היום ורציתי לדעת מה הסיכון בשימוש בה. החלפתי משחה טרמית פעם אחת עם משחה בשם: STARS-420, בקרוב אני קונה קירור של אינפיניטי ואני רוצה למרוח את ה-AS5 שאלתי היא כזו: מה הסיכון במריחת המשחה, אני לא מוציא את המעבד מהבית שלו, המריחה תתבצע בתוך המארז ועל ידי הציוד המתאים?(אלכוהול 70 אחוז, כרטיס אשראי, צמר גפן) נ.ב קראתי את המדריך שמופיע באתר.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי gigabyte 9550 128mb 128 bit האם ניתן לעשות לו overcloking ואם כן איך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Core i7 920, מקורר על ידי הTrue 120 Ultra החדש שבא עם המאורר... המאורר שבא איתו מתחבר ללוח בשלושה פינים, ורץ במהירות של 1700RPM... האם ניתן לשלוט בו והלגביר את הקצב (אם כן, עם איזו תוכנה) או צריך להחליף במאורר שמתחבר ב4 פינים? תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני רומה לעשוטת OC למעבד אז איך אני בדיוק נכנס לביוס ומה בדיוק לשנות שם כדי לעלות את המחשב לדוגמא ל 2.8 GHZ הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4C 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 512MB(256*2) 400 PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-