אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לבחור קירור טוב ל - 8800GT במחיר של עד 200 ש"ח בערך. לפי מה שקראתי לכרטיס יש את אותו אופן החיבור כמו ל - 7900GTX אז ה - ZALMAN Fatality FS-ZV9 (בפנדה הוא עולה רק 15 ש"ח יותר מה - VF900-CU) יתאים, אך אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה כי הכרטיס חם למדי. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14232 ואתמול ראיתי שהקירור החדש של TT הגיע ל - TMS, לינק - http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4636 ובמחיר נוח, לא ראיתי בנצ'ים שלו ורציתי לשאול אם מישהו יודע מהם הביצועים שלו.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800 GTS גירסת ה 320 MB, קניתי בלוק מים אבל לא מאלה שמכסים את כל הכרטיס. כאשר פירקתי את הקירור המקורי גיליתי עוד מלא רכיבים שדורשים קירור. מה האופציות לקרר אותם? האם הסינקים הקטנים לזכרונות מספיקים? איך לקרר את ה I\O CHIP ? אם אפשר קישורים. האם המוצר הבא הכרחי? http://www.dtekcustoms.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=207 תודה.
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הבא Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו הבעיה היא כזו, אצל הדובים הוא עולה כ100 פחות מאשר אצל זיגזאג ואני ממש רוצה לקנות מזיגזאג, אבל 100 שקל הבדל!!! אז אני יודע שבזה של זיגזאג יש 4 מאווררים, כמה יש אצל הדובים, אני חושב ששלוש? יכול להיות... וחוץ מזה, מה לעשות, לקנות אצל הדובים ב100 שקל פחות או אצל זיגזאג (אני רוצה כאן חוות דעת אמיתית ולא משוחדת, כי גם אני לא סובל אותם אבל יש לי תקציב קטן)
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי P4 1700 (שאר המפרט מפורט בקישור בצד) וטמפרטורת המנוחה שלו היא: מעבד48-50 לוח אם44-45 בקיצור רותח. אני מעוניין בקניית היסטינג אבל אני מודה שאני מפחד לגעת בכל העניינים שם אז... האם האחריות תבוטל אם אני יחליף לבד?? אני לא רוצה להזמין מאתר אז איך להזמין מהחנות שלי? גם שמתי לב שתקרת המארז שלי רותחת הייתי מת לשים שם מאוורר אבל כדי לקדוח צריך להוציא את כל הכרטיסים והכל ואין לי בכלל ניסיון עם זה, אין אפשרות שלא תידרוש את פינוי המארז?? או שפשוט לשים היסטינג טוב יותר בתודה מראש אייל.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
כל היום אני יושב על המעגל הזה , כבר כולי בעצבים. באתי לוותר אבל בשניה האחרונה שמתי לב לשתי טעויות מפגרות שלי אבל זה עובד סוף סוף . זה עדיין על מטריצה כי הרגע סיימתי ואני פשוט שמח שזה עובד ורציתי להראות לכם: עוד שניה אני יעלה סרטון. אם אני ימצא לאן. :
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ויש לו שלט שעובד אבל היייתי אוצה לדעת אם יש תוכנה שמישתמשת בקרן של הכרטיס ובשלט ככה שאני יכול לישלוט במחשב עם הקרן?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
Thermaltake 80mm Smart Fan 2 Enermax 80mm 2 Ball Bearing Fan Kit אני שם אותם בחלון על דלת המארז...
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm אינטל השתגעה אני מאמין שיהיה בדבר הזה מלבד ניטור חומרה גם שינויי זמנים, ציטוט: "Fine-tune memory timings" מענין אם יהיה שם oc למעבד! אם כן זה יהיה הזמן שלי להתחיל להיות overclocker "אמיתי" ב-hwzone 8) לעומת החרפה הזאת: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=112
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי קתודה PerfectLight של TT. אני חייב לציין שהתכנון שלה מצויין, מבחינת מפסקים, תפיסה ועוד. לאחר כ-2 דקות שהיא פועלת, היא מתחילה להבהב לי כאילו היא נמצאת על המצב של בקרת קול, למרות שהיא בפירוש לא במצב זה. זה קורה בכל כיבוי והפעלה של המחשב לאחר 2 דקות. יש לי ספק ג'נרי של 300 וואט (מתוצרת CODEGEN אם זה אומר משהו), אבל אני כמעט בטוח שזה לא בעיה בספק, כי לחבר שלי יש אותו ספק ופחות מאוורר אחד ממה שיש לי, וגם לו יש את המנורה שפועלת מצויין. וגם כיביתי (באמצעות הפאן-באס שיש לי) את כל המאווררים, ואף בפעם נוספת ניתקתי פיזית כמה, והבעיה חזרה על עצמה.. מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה? קתודה מקולקלת? ספק? אין לי מושג מה לעשות, ואני מבואס...
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
פנטיום 4 2 גה"צ אפשרי ל 2400 בלי סכנה? אני שואל מפני שזה לא מחשב שלי ואני לא רוצה לפגוע בו ,אפילו אם יש סיכוי קטן.. המפרט שלו ASUS P4B266-C ACPI BIOS Revision 1004 CPU Type Intel Pentium 4A, 2017 MHz (5 x 403) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Original Clock 2000 MHz L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ATC, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 478 Pin uPGA Package Size 3.50 cm x 3.50 cm Transistors 55 million Process Technology 6M, 0.13 um, CMOS, Cu, Low-K Die Size 146 mm2 Core Voltage 1.500 - 1.525 V I/O Voltage 1.500 - 1.525 V
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000 וקיבלתי איתו את המאוורר הסטנדרטי של AMD אין לי שום מאווררי צד במחשב ובמארז עכשיו אמרו לי(רק אחרי שחיברתי והרכבתי את המעבד) שכשמרכיבים מעבדים של AMD חייבים למרוח עליהם משחה טרמית ואני לא מרחתי עכשיו הטמפ' של המעבד היא 49 מעלות זה גבוה מאוד או נורמלי? ואם אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קראתי שניתן להמהיר את הדרייבר האחרון של nvidia בעזרת תוכנתת softquadro הורדתי ניסיתי ולא הצלחתי מה עושים ??? :lamer:
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות שבה יש מבחר של הרבה מסכי LCD (הקטנים הירוקים) אני מחפס משהו גדול יחסית : 4 שורות לפחות על לפחות 20 משהו באיזור פתח תקווה והמרכז
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות (בארץ) את המאוורר 120 ממ הכי שקט שיש, בנתוני סטוק!! כלומר בלי אנדר-וולטג' וכל זה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311&PHPSESSID=4dbd04712ae2ae8529b1ee0c707c54c8 למישהו יש מידע על הפרוייקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2600 ואני חושב שהוא מתחהם יותר מדי אך לא בטוח בכך. הטמפרטורה שנמדדה ב-MBM היא 58 ב-CPU ו-46 ב-CASE. זה תקין??? ??? דרך אגב שום רכיב במחשב לא נמצא תחת אוברקלוקינג... בתודה מראש
-
פשוט לא יאומן! החלפתי את זכרונות הTRANCEND DDR500 שלי ב A-DATA VITESTA DDR500 ואני עדיין תקוע ב235 (ראו מפרט בחתימה). פשוט לא הולך לי...המעבד מתפנן לו ב28-32 מעלות בIDLE ולאחר שעה של CPUBURN (3 עותקים רצים בו זמנית) עם מהירות מאוורר הכי נמוכה הוא לא עבר את ה42 מעלות... המאוורר הוא 90מ"מ של דלתא. תזמוני הזיכרון הם על 3-4-4-8 , המתח 2.85 .. שינוי למתח הליבה עד ל2.85 לא עוזר ממש... הPCI/AGP באס נעול על 33/66 (אז אין השפעה עליו מהO/C). ביוס בגרסא אחרונה 1019 במה חטאתי?! אגב...יכול להיות שאני שוכח להזכיר איזשהו נתון..אז העירו את תשומת ליבי כבר יצא לי להעלות את המערכת ב3.5GHZ אבל זה כבר לא קורה (היה לי VOLCANO 7 לפני ה SP94)
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
?saw all the messages about opening the tubes on the Geforce 6200, can I do the same on Geforce 6200 Turbo cache how is the card for overclocking? how do i do it? my card has passive cooling, so would i need any extra cooling?\ Thanks to all who reply
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם...! היום שיניתי בביוס את ה "CPU Extranal" משהו כזה.... זה היה 133/33 ואני העלתי ל 133/34... זה העלה לי 13Mhz .. אוקי.. וזה גם העלה לי קצת את הטמפ'. עכשיו.. אלה הטמפ' : האם זה בסדר ולא יקרה למעבד משהו..?!? יישרף וכו'... ומה הטמפ' שהוא באמת יכול להשרף... מעבד intel P4 2533Mhz כ. מסך ג'י פורס 4 אמ אקס 440 64 מ עד איזו טמפ' אני יכול להגיע ולא יקרה למעבד כלום?!? תודה מראש, Odedb52
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד מ - 2.71 ל - 2.92 יש משהו שאני צריך לדעת? הטמפרטורות לא עלו.. יציבות וכל זה איך בודקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם בHTPC שלי המבוסס עם המעבד הנ"ל יש רעש עקב התחממות המעבד (המאוורר מסתובב מאוד מהר), אני מעוניין לרכוש גוף קירור חדש כאשר ההגבלה היא 10 ס"מ גובה וכמו כן שיהיה שקט. חשבתי על השוריקן של scythe מה דעתכם עליו? כמו כן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות שיעמדו במגבלת הגובה.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ על ה FurMark (למרות שהרצתי אותו מלא פעמים ולא קרה כלום) גם ב ATT זה יכול להרוס ?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, אני צריך: מחבר 90 מעלות 3/8 - X4 הברגה G1/4 ל-3/8 ישר - X2 הברגה G1/4 ל-3/8 90 מעלות - X2 ב-FROZENCPU לקחתי הכל של PRIMOCHILL כי הם הכי זולים, הרכיבים אצלי במערכת זה רק סוויפטק אבל אני מאמין שזה סטנדרטי אז לא צריכה להיות בעיה. כל מקרה, כולל משלוח זה מסתכם ב-33 דולר (125 ש"ח +/-) במשלוח דואר רגיל (USPS). האם יש מקום זול יותר, או שיש בארץ בערך באותו המחיר (וככה אני חוסך את ה-3-4 שבועות המתנה) ? חיפשתי בהום סנטר, אין להם שום דבר מזה. חיפשתי באיביי, לא מצאתי הכל אצל אותו המוכר וזה לא משתלם לי לשלם לכל מוכר משלוח בנפרד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-