עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם רציתי לדעת אם משהוא יודע מה עוצמת הרעש וספיקת האויר של המאווררים שמגיעים בסופרנו האם כדאי להחליפם??

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  2. שלום, החלפתי לOCZ VENDETTA 2 מקירור אחר, העליתי את המחשב והטמפ' ב-REALTEMP היו 22 מעלות, ירידה של 20 (!!) מהקירור הקודם. המעבד, E6600 באוברקלוק ל-3.3GHZ, 1.65V רציתי לראות מה הטמפ' במאמץ, אבל PRIME95 נכשל אחרי כמה שניות אחרי כמה רסטרטים וביטול האוברקלוק בהדרגה, אני משום מה כרגע על 35 מעלות. זה היה נראה כאילו כל צעד שעשיתי להפחית עומס מהמעבד, רק גרם לו להתחמם יותר. כרגע הוא על 1.4V במהירות סטוק, ו-PRIME נכשל בערך איך שאני לוחץ על הכפתור התחלה. משהו ממש דפוק פה.... המתח בסדר, הטמפ' בסדר, איזה סיבה יש לו להיכשל????? תודה למי שעוזר!

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  3. שלום לכולם (בייחוד למי שיעזור לי :) המעבד שאני מדבר עליו הוא פנטיום פרסקוט 2.8 עם ליבה "כפולה" וירטואלית (ע"פ מיטב הבנתי) כאשר המארז סגור המעבד עומד במצב עבודה רגיל על 55 מעלות +- ובעומס יכול להגיע ל60 וקצת. יש עליו קירור מקורי של אינטל, הדגם שנראה כמו ספירלה כזה עם הליבה ממשהו כמו נחושת באמצע (זאת אומרת הליבה של הקירור זה כמו עמוד עגול מנחושת שעטוף בצלעות קירור מאלומיניום הפונות לצדדים כמו מערבולת) עכשיו רוב הזמן ה-RPM של המעבד עומד על 2200+- ורק בעומס הוא עולה הלוח אם הוא של ASUS p4S800 ולא מצאתי בביוס אפשרות של מהירות אוטומטית למאוורר (השאיפה שיעבוד במקס' מהירות שלא יתחמם עוד) יכול להיות שיש משהו שצריך לעשות כדי לפתוח עוד אפשרויות בביוס (כמו של-ג'יגבייט עושים ct…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by Amit_Alcobi,

עלתה בראשי מחשבה שכזאת... אולי במקום למצוא דרכים להשתיק את המחשב (העלתי נושא לא מזמן בפורום זה) אוציא את המחשב מהחדר... החלון של החדר שלי משקיף על מרפסת קטנה שלנו, חשבתי לקדוח בקיר להעביר כבלים רלוונתים לעמדת העבודה ואת המחשב אצמו להציב במרפסת. ברור שחשבתי על תיבה שבתוכה אני אשים את המחשב כדי שלא יירטב, אבל השאלה שלי באצם היא האם אין בעיה אחרת חוץ מגשם שיכולה לפגוע במחשב....

• 15 תגובות
    • 901 צפיות
  5. אני מתלבט בין שני מערכות הקירור האלו למעבד שיהיה בעתיד Core i7 3930k על לוח אם של G1.ASSASSIN2 מה יותר כדי לדעתכם במידה ואני יעשה OC ?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  6. שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  7. שלום.. רציתי לשאול איך כדי לי לסדר את המאווררים במארז שלי.... אז ככה... יש לי שלושה של 80 MM (רק שניים מותקנים)... ועוד שניים קטנים של 50MM שמכניסים אוויר מהקדימה.. (זה מין מודינג קטן שעשיתי... שמתי את שני הקטנים (50MM) במקום של הכונן תקליטונים (1.44)... רציתי לשאול איך לסדר את כל המאווררים ביחד ככה שהתוצאה תיהיה קרירה ביותר... תודה רבה רבה ... נ.ב ... אני מאד אשמח אם מישהו אוכל לתת לי את המסנג'ר שלו כדי ליוכל לעזור לי להתחיל את התחליך של ה OC שאני רוצה לעשות... וגם בקשר למאווררים... דניאל

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by benib,

למישהו יש ניסיון או פרטים על הקירור הזה של GIGBYTE http://www.gigabyte.com.tw/Products/AirCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2123&ProductName=G-Power האם הוא שווה 160 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by h@c,

המעבד הוא 2.8 prescott והוא מגיע לטמפ הזאת במאמץ, ללא מאמץ 55. המאווררים עובדים (אין מאוורר מיוחד ככה קיבלתי את המחשב) לא עשיתי O. האם זה נורמלי ככה? (הלוח זה asus p4p800טמפ שלו בין 45-55)

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by amitbatito,

ראיתי פה בפורומים שיש תוכנה שמגבירה את המהירות של המאווררים במחשב למקסימום אם אפשר אותה או אפילו רק איך קוראים לה ואני צריך שתתאים לויסטה ותדודה מראש

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות קירור מים ואני רוצה לדעת איך זה עובד בכלל מה צריך לקנות איזה חברה ואיזה דגם

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  12. Started by ar2r,

אין לי מושגג איך עושים אובר קלוק ואני צריך קירור למעבד מה אתם ממליצים

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  13. עבדתי לפי ההוראות האלה - http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html אצלי היו רק 6 v לפני ו-10 אחרי (תמונה מצורפת). מה זה אומר? שבעצם בברירת מחדל היו לי רק 6 צינורות במקום 8? דף המוצר - http://www.inno3d.com/products/geforce6/6800le.html [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by BobCaT,

שי ברשותי מעבד P4 2.2 FSB 400 ולוח אם P4T533-C לכמה אני יגיע אם הקירור המקורי? אז מה המקסימום שאני יכול לדחוק אותו ? ואל תגידו הלוח לא טוב לOC כי ראיתי בזמנו איזה יפני משוגע עם קירור חנקן שהגיע לתוצאה די מרשימה בלשון המעטה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by natan805,

יש לי כרטיס Sapphire דגם Radeon HD 4770 512MB GDDR5 מצב סתוק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם התוכנה ati catalyst של הכרטיס בהגדרה של overdriver אבל האוברקלוק שם ממש נמוך עד 850ghz שאני לא מרגיש אפילו בהבדל האם משהו יכל להביא לי תוכנה חזקה לאוברקלוק? ועוד שאלה :עד כמה טמפ' הכרטיס הזה מומלץ במאמץ ? והאם התוכנה ati catalyst אמינה בבדיקת טמ'פ ?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by !_Evil_!,

אני רוצה לרכוש ערכת סליבינג http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6116 הערכה הזאת טובה? ומה הערכה כוללת? האם היא תספיק לכל החוטים? וזה קשה להרכיב את זה על החוטים?

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  17. http://www.upit.ws/picture.php?file=b96b9d33cbaa4.GIF עכשיו רציתי לדעת עם אני צריך להוסיף עוד חלק למערכת או שזהו היא מוכנה?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by SerpentMage,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי מקרה מוזר קצת שקרה אצלי - עד כה היה ברשותי כרטיס מסך Inno3D Geforce 9800GT, ובזמן האחרון (לאחר שנה אחת של שימוש) החל להתחמם בצורה דרסטית עד שהגיע ל 100 מעלות ב idle (!!!), גם לאחר שניקיתי את גוף הקירור באופן יסודי והחלפתי משחה. במשך הזמן הזה שמתי לב שגם ספק הכוח (Enermax Liberty 400W) מתחמם יתר על המידה ופולט אויר חם מאוד מהמאוורר שלו. דבר שלא היה קיים לפני שכרטיס המסך עצמו החל להתחמם. החלפתי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלופי ישן שברשותי (ATI Radeon X850XT), וכעת אני שם לב שספק הכוח קריר הרבה יותר. אני מתאר לעצמי ש 9800GT צורך הרבה יותר מה X850XT והדבר אולי מתבטא בהתחממות ספק הכוח, אבל האם ההבדל אמור להיות משמעותי כל כך? ואם לא, האם הדבר מעיד על ב…

19. את המאוורר ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ל: TT SOPRANO?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה עם פתיחת הקירור של הכרטיס HD4870. הצלחתי להוציא את כל הברגים בעזרת מברג שען, חוץ מבורג אחד עקשן שמסרב להיפתח, מרוב מאמצים וכח רב הבורג קצת נאכל. האם יש דרך לפתוח אותו מבלי לגרום נזק מיותר לכרטיס?. העלתי את התמונה כדי תבינו לאיזה ברגים אני מתכוון. הכרטיס של חברת gigabyte. תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

כיצד ניתן לעשות O\C לסומה G4TI4200SE 64MB? האם ניתן רק דרך הוינדוס, או גם דרך הביוס? פשוט, אני קונה מסימלפטק מחשב, וממש אין לי סיבה לשלם 500 ש"ח על וינדוס בשביל O\C. אמרו לי שניתן לעשות דרך ביוס, חוץ מזה שדרך וינדוס, אחרי פירמוט צריך מחדש :-/ עזרה?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  22. ליבה עם NEWCATLE נחשבת החלשה ביותר לOC מבין הווינצסטר והאחרים (אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם)?

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by Electric Boom,

אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by INFERNO,

יש לי מאורר של מפזר חום שכבר לא בשימוש וההורים רוצים לזרוק (ממש חבל) האם אני יכול לחבר אותו לספק כוח בצורה כלשהי ?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

אני רוצה לשנות את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך והמעבד. את של המעבד הבנתי שאפשר עם התוכנה speed fan. ועוד משהו: יש לי את הזלמן ZM-F3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3412 והוא מגיע עם שנאי שמשנה אוטומטית את מהירות המאאוור בהתאם לטמפרטורה, עכשיו החלפתי מקום למאוורר וכשאני מחבר את המאוורר ללוח אם עם השנאי הוא מפסיק לעבוד כלל, זה בגלל שכביכול אין צורך במאוורר או שיש בעיה בשנאי?

דיונים חדשים בפורומים