אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ציור יחודי לצביעה על הצד של המארז... דברים בסיגנון של שקיעה מהממת, ציור פנטזיה מיוחד או ציורים פרנסיסקניים (בסיגנון מיכאלאנג'לו) או כל דבר מרשים וייחודי. חושבים שיש לכם תמונה שתשבה את עיניי? רוצה להיות ההשראה למודינג שלי? אני מחכה ללינקים
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אפשר עזרה בעניין הזה בבקשה כי אני צריך לדעת מה המהירות המקסימלית של הליבה שלי מה הטמפרטורה המקסימלית שלה ואי אני עושה את זה יש לי : -580GTX 1.5GB (הגרסה עם הקירור המגובר שזה 3 מאווררים וקירור נוזלי) -I-7 2600 -8GB ram DDR3 kingston 1333MHZ -וספק כוח thermaltake 750w תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
עריכה: התבלבלתי בפורום ;D תעבירו את זה בבקשה לפורום - מעבדים, לוחות אם וזכרונת/ אוברקלוקינג so - here we go היי, מצאתי את הלוח הנ"ל במחיר ממש טוב ורציתי לדעת - האם אני אוכל לעשות OC למעבד 1.8A מבלי להמהיר גם את הזכרון שמגיע איתו(כמובן ללא הצלחה), אם הבנתי נכון דבר כזה נעשה ברטריו ושם אני משנה את היחס באס בין המעבד לזכרון (או משהו כזה) תסבירו לי בבקשה בדיוק מה אני אצתרך להגדיר איך למה וכמה... ועוד באותו נושא אני יכול גם לקנות את אחד הלוחות הבאים: Epox 4g4a+ ו - Abit IT7 max עם זכרונות 2700/3000 ואיתם אני יודע שלא תהיה לי בעיה לעשות OC ולהריץ את הזכרונות ב 366-400 ומעבד ב2.4 אל תתחשבו עכשיו במחיר (למרות שיוצא כמעט אותו דבר) רק תגידו לי מה עדיף תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הקירור U12P יתאים ללוח P55M-U12P ? יש לי מארז CM690 ושמתי לב שהמעבד לא נמצא באמצע של האיזור עם החורים מאחורי הלוח. זה לוח מיני ATX, קניתי אותו בלי לדעת את זה :\ לא תהיה לי בעיה אם אני אקנה את הקירור הזה ? (יש לו פלטה אחורית) ואיך הלוח לOC ? כמו שאר הP55 של ג'יגה ביט ?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה יש לי E6750 ARCTIC FREEZER THERMALTAKE EUREKA איך אני שולט במהירות המאווררים שיש לי על המעבד? וה INTAKE ו ה OUTTAKE?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המקלדת בדרך הבטוחה ביותר למישהו יש מדריך? עדיף עם כמה שיותר תמונות
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן. ההארדיסק שלי מאוד מתחמם בזמן האחרון (o53-o55). עכשיו, ראיתי שיש לי מקום בקידמת המארז למאורר נוסף (בדיוק לפני ההארדיסק). לפי ההיגיון, אם אני אתקע שם איזה מאורר זה אמור לצנן קצת את העסק נכון? זה המפרט, אשר לראות בתמונה הקטנה את המקום למאורר הקדמי: (Compucase 6A21 Midi Tower) בקיצור, איזה מאורר בדיוק לקנות? אין לי מושג בתחום אז תסלחו לי... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
האצתי את המחשב שלי מ2.4 ל3.0 גה"צ אבל אני מרגיש שהמחשב עובד לאט יותר. הטמפרטורות סבירות 41 מעלות במאמץ מקסימלי העלתי לFSB 250 עם RATIO לזכרונות של 5:4 כך שהם רצים ב400 מה"צ (המהירות המקורית שלהם) הפעלתי MEMTEST ואין בעיה עם הזכרונות. יש משהו ששכחתי\ שיכול לגרום לתופעה שאני מציין?
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שום תוכנה לא מזהה את ההטמפרטורה למה זה? הארדיסק זה W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER תודה
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC נניח 190*12 בדקתי יציבות והכל טוב ויפה אבל לפעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב, הוא לא נידלק ועל תצוגת הספרות שיש על הלוח מופיע הקוד 26 לאחר ביצוע CLEAR BIOS הכל חוזר להגדרות DEFUALT וכשאני מחזיר ל-190*12 המחשב עולה חלק ויפה ומערכת יציבה כמו סלע למשו יש מושג מה זה?
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd 3500+ winchester עכשיו המעבד באובר קטן של 2200@2422 והוא עומד על 48 מעלות במנוחה ובמאמץ של prime 95 על 57-59 אני רוצה קירור שיוריד לי את הטמפ' מאוד בשביל לעשות לו אובר יותר רציני תודה
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
טוב אז אחרי סיבוכים רבים עם הVISTA והלחץ של מלא דברים ניהיה קצת חופש אחרי הפירמוט והתקנת הXP אפשר להמשיך אני על 3.1 כמעט ותמונות וטמפ' וכל השאר בתמונות למטה, הטמפ' בשמיים בגלל שהPRO7 מסתובב על מינימום כמעט זו המערכת Q6600 AC pro 7 ocz 2gb 800mhz cl 5-5-5-15 librtey 400W msi p6n sli הינה תמונות
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מאווררי המארז שלי התחילו לעשות בעיות, זה התחיל מרשרוש מעצבן ולא סדיר שהתגלה כנובע מהמדבקה הכסופה שבמרכז המאוורר ומסתירה את חיווטי החשמל שבו, והמשיך בפעולה לא סדירה של המאווררים שלפעמים לא מתחילים לפעול ללא דחיפה, מה שמאלץ אותי להפעיל אותם על מהירויות גבוהות יותר בשביל להבטיח את פעולתם. מכל הסיפור יוצא שכל יתרונותיהם של המאווררים השקטים של המארז עם המהירות המשתנה שלהם אבדו. האם אלו בעיות מוכרות? האם יש להן פתרון פשוט? ואם צריך להחליף אותם, אני אשמח להמלצות על מאווררים 120mm, עם דגש על השקט. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
???מחפש תוכנה לכיוון RPM של המאורר ושמודדת טמפ?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת 2 דברים, ראשית האם אפשרי יהיה להגיע לנתוני עבודה שוטפת תקינים באמצעות קירור פסיבי למעבד Q6600, בהסתמך על סירקולציית אוויר מושלמת באמצעות מארז mozart tx. דבר שני, אם הראשון אפשרי, באמצעות איזה heatsink עדיף להשתמש: א. Thermalright ht-01 plus ב. Scythe OROCHI
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי כרגע על המעבד את ה CAK II 38 של GlobalWin והוא מחרפן אותי (מבחינת רעש)!!! אני קונה לו מעביר מ 60 מ"מ ל 80 מ"מ כדי שאני יוכל להשתמש במאוורר פחות רועש ויותר חזק, ואני כרגע מתלבט בין 2 (שניהם של Sunon): אחד 39cfm, 32dBA והשני 50cfm, 40dBA אני לא יודע אם לקחת את החזק כי זה הבדל של רק 7 דציבלים מה CAK שלי... יהיה שיפור משמעותי מבחינת רעש במעבר ל 40dBA או שזה עדיין רועש?
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כמה שאלות לאחר צפייה במדריך של buildzoid וגם כמה כלליות. דיי הבנתי את הרעיון וכבר רשמתי לי בדיוק את ההגדרות שצריך לשחק איתם, המתחים וכו' הדבר היחיד שהפריע לי זה שהוא אומר שצריך לעשות את כל ה OC על מערכת windows 10 נקייה במחיצה נפרדת ושאם עושים את זה במחיצה הקיימת יש מצב שזה יידפוק את מערכת ההפעלה ואני אצטרך להתקין מחדש את הווינדוס עם כל המשתמע מכך (משחקים, תוכנות וכו') מילא שהתהליך לוקח יחסית הרבה זמן + בזמן הבדיקות המחשב שלך מושבת. אבל להתקין ווינדוס בכונן אחר או במחיצה אחרת לעשות שם את כל הבדיקות ואז לנקות את הכל שמסיימים ולעבור לעבוד עם המחיצה העיקרית נראה לי כמו הרבה מאוד עבודה. להוסיף לזה את הקטע שעם הזמן צריך לשחק במילא עם ההגדרות עקב ט…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ויש לו שלט שעובד אבל היייתי אוצה לדעת אם יש תוכנה שמישתמשת בקרן של הכרטיס ובשלט ככה שאני יכול לישלוט במחשב עם הקרן?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
3 שאלות: 1. מהו בערך ה OC הכי גבוה שאפשר לעשות ל 8800GTS G92 בלי וולט מוד (לכל כרטיס יש יכולת שונה אבל בערך) 2. איזה קירור מומלץ בשביל OC כזה (לא מים) ? מה אתם אומרים על ה Thermaltake DuOrb מכל הבחינות ? 3. מה הטמפרטורה המקסימאלית אליה ל GTS מותר להגיע ? תודה לעזורים, טל.
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, המעבד שלי 63+מעלות שאני משחק, חשבתי אם אני יהפוך את המאוורר של המעבד במקום שיזרוק על ההיסטינק אוויר שיזרוק הפוך החוצה. האם זה יעזור במשו? המאוור שלי TR2 Thermaltake סתם לא משהו. עריכה: יש לי גם מאוורר בדלת שגם זורק אוויר , אם אני יהפוך גם את הכיוון שלו שיזרוק מחוץ למארז זה באמת יעזור כל העסק הזה? אני שואל פשוט כי לא בא לי להתחיל לפרק.
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 6 4550 סל"ד אבל שאני ניכנס לביוס אני רואה שהוא בעצם נע בסביבות 6000 סל"ד הוא עושה לי הרבה רעש ואני כבר לא יכול ליסבול אותו אתם יודעים הרעש המעצבן והחזק הזה= ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה לעזאזל אני יכול לעשות??????
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מארז CM HAF 922. קדימה - מאוורר 200mm למעלה - מאורר 200mm מאחורה - מאורר 120mm ועוד אופציה אולי להוסיף מאוורר מהצד. א. רציתי לדעת איך נכון לסדר את הכיוון של כל מאוורר מבחינת מכניס/מוציא ב. האם למעלה עדיף מאוורר גדול של 200mm או שניים של 120mm, או שזה לא ממש משנה. ג. כרגע המחשב שלי מפורק ורציתי לדעת האם אני יכול לדעת את הכיוון של המאורר (מכניס/מוציא) כשאני בא להרכיב אותו, או שאני חייב לחבר לחשמל ופשוט לבדוק לאן נושבת הרוח?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
צריך קרור חדש אמין וחזק מאוד ושקט לתושבת LGA1336 ללא פלטה אחורית שהיה נמוך עד 14 ס"מ לא יותר אם אפשר לתת בדיקה בין כמה קירורים
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעבד{כותרת ההודעה}ומאז שגיליתי את ה-overclock הגעתי למהירות של 2.0 בלי שום בעיה של חום. ועכשיו פתאום גם כאשר אני במהירות של 1.7 אז המעבד שלי מגיע לחום של כמעט 90 מעלות . מה לדעתכם הבעיה ? בבקשה גם אם השאלה לא טובה אז תנסו לענות עליה ברצינות זה מאוד חשוב תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי אנשים אני זוכר שהיה מדריך לעשות מהצג LCD הישן הזה של הטורבו במחשבים הישנים צג לטמפרטורה שמתחבר ל LPT מישהו יודע איפה זה היה? חפישתי לפני לא מצאתי ממש.. : תודה
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-