עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by o.o,

יש לי כרטיס MSI GF FX 5200 שמגיע עם מאורר ולא צלעות... הקלוק עומד על: 2D: 250MHz 3D: 250MHz Memory: 400MHz אני צריך המלצות לאיזו מהירות כדי לי להמהיר את הכרטיס. תודה לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  2. קודם כל כמה תמונות של המחשב עצמו: http://img369.imageshack.us/my.php?image=0164ux.jpg http://img369.imageshack.us/my.php?image=0233jq.jpg http://img368.imageshack.us/my.php?image=0200id.jpg עכשיו התחלתי באוברקלוק: שמתי HT על 3 זכרונות על 133 באס על 220 והעלאה במתח מ- 1.400 ל- 1.425 טמפ. עומד על 38 ב- Full Load אפשר עצות/המלצות כיצד להמשיך? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  3. אני קניתי אותם ביום שישי בPC Hardware שברמת-גן. הם עלו לי 138ש"ח (שלמתי מזומן). מדובר כמובן בסט הכבלים של Chaintech במהירות ATA133 הכולל 2 כבלי IDE בעלי 2 חיבור להתקנים ועוד חיבור אחד לכונן דיסקטים בעל חיבור אחד. אני לא יכול להגיד שהם הכבלים הכי טובים שהם יכולים להיות. יש להם כמה חיסרונות כמו העבודה שהם רק 40ס"מ, דבר היכול להפריע לאנשים בעלי מארז FULL TOWER, אבל דווקא יכול להיות מתאים בול לאנשים בעלי מארזים סטנדרטיים. עוד בעיה קטנה היא שהגומי על החוטים הוא משני חלקים. 1.) מן צינור לאורך החוט 2.) חיבור נוסף בקראת סוף הכבל והחיבור עצמו. החלקים הללו לא מחוברים פיסית ויכולה להיות תנועה בינהם ואז החוטים עצמם יכולים להגלות לעין (ד"א הם בצבע אפור כהה - לא סמפטי במיוחד). מלבד …

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by tomer84,

איך אפשר לעשות אוברקלוק למעבד e5400 עם לוח biostar group g41-m7 תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  5. יש לי מארז אפולו ויש מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ, רציתי המלצה על מאוורר עם לד כחול שיהיה טוב ושקט הכי חשוב. אני מעדיף שזה יהיה מסקאי או מKSP כי הן קרובות אליי הביתה (ראשל"צ). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  6. האצתי את המחשב שלי מ2.4 ל3.0 גה"צ אבל אני מרגיש שהמחשב עובד לאט יותר. הטמפרטורות סבירות 41 מעלות במאמץ מקסימלי העלתי לFSB 250 עם RATIO לזכרונות של 5:4 כך שהם רצים ב400 מה"צ (המהירות המקורית שלהם) הפעלתי MEMTEST ואין בעיה עם הזכרונות. יש משהו ששכחתי\ שיכול לגרום לתופעה שאני מציין?

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by vitali02,

היום החלפתי ספק.. כנראה שלא שמתי לב ואחד החוטים נתקע במאוורר פה: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209763.jpg אחרי כמה שעות המחשב התחיל להתכבה ולעשות בעיות רק עכשיו פתחתי ראיתי את זה והחלק מברזל שליד המאוור היה רותח.. מה יכול לקרות בגלל זה?? בוינדוס עצמו הכל חזר כמה ימים אחורה זה עשה תיקון עוד לפני שפתחתי את המארז.. משהו קרה למחשב?? מה אתם מציעים לעשות..

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  8. Started by shlomid,

לאחר ביצוע OC נניח 190*12 בדקתי יציבות והכל טוב ויפה אבל לפעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב, הוא לא נידלק ועל תצוגת הספרות שיש על הלוח מופיע הקוד 26 לאחר ביצוע CLEAR BIOS הכל חוזר להגדרות DEFUALT וכשאני מחזיר ל-190*12 המחשב עולה חלק ויפה ומערכת יציבה כמו סלע למשו יש מושג מה זה?

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by SubX,

Core 2 Duo E7200 2533MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E7300 2667MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E8300 2833MHz 6MB Socket LGA775 Core 2 Extreme QX9770 3200MHz 2x6MB Socket LGA775 הראשונים הפכו לפנינות הOC המשתלמים והאהובים החדשים ואילו האחרון המפלצתי אשר נוגד את תחילת המשפט הזה, אך למי שיש אותו, כנראה יוציא את הביצועים הטובים ביותר לאחר OC. אז תרגישו בנוח להפציץ בפרויקטים חדשים. אנו רוצים לראות מערכות שהוורידים שלהם על סף התפוצצות 8) :-X נא להקפיד על הכללים הבאים: *תמונת CPU-Z (התמונה הראשונה שאתה מעלים) ללא רקע. *מומלץ להוסיף לינק לCPU-Z Validation, כתוספת לאמינות הפרויקט. *תמונות נוספות (השלב שאחרי ההעלאה של תמונת הCPU-Z) שלא יהיו גדולות מידיי, אחר…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by a12beat,

במה עדיף להשתמש ? jigsaw,מקדח כוס ,dermel ??? מה הכי נוח ? ד"א לא מצאתי מקדח כוס שיותר גדול מ- 112 מ"מ :-/ אני צריך 120 מ"מ יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה של 667MHZ. אז ככה עשיתי אוברלוק קטן והגעתי לבאס של 276 ואז כשאני מנסה לעלות את הבאס ל279 אז אני נתקל בבעיה- כשהמחשב טוען את ויסטה הוא עושה ריסט ישר. אז ככה אני השתמשתי במדריך באתר הזה אבל ביינתם לא נגעתי במהירות הזכרונות ובמתח. זה מה שמופיע לי בביוס איפה שאני מעלה את הבאס: C.I.A.2 -DISABLED CPU HOST FREQUENCY 276 PCI EXPRESS 100mhz? השארתי אותו קבוע כמו שנכתב במדריך. SYSTEM MEMORY MULTIPLIER[AUTO] MEMORY FREQUENCY 698 ?אני לא נגעתי בזה , ככה זה היה מהתחלה. cpu voltage 1.325. מקווה שתעזרו לי במה אני צריך לעשות כדי להמשיך עם האובר קלוק.תודה לעוזרים. ואל תשכחו שגם אתם הייתם פעם נובים אז בבקשה עזרה.

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by yuval_cohen,

אחי תן לי מיקום קצת יותר מדויק של החנות המשומשת ברחובות וקצת פרטים אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  13. לפני זמן מה התחלתי לקבל הודעות של ATI שהכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי. לכן ביצעתי היום ניקוי אבק יסודי (היה המון אבק). לאחר הניקוי הטמפ' ירדו משמעותית: כרטיס מסך ירד ל 47 מעלות, לוח אם 33, מעבדים 30 ו 35, דיסק קשיח 29-30 (כל הבדיקות במנוחה) וכעת אני בודק את הטמפ', ולהפתעתי הן: כרטיס מסך 80 מעלות, לוח אם 39, מעבדים 35 ו 39, דיסק קשיח 41. מה הולך פה?

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by avipeso1,

היי חברה ! אני קניתי מחשב לפני שבוע בערך. המעבד שקניתי הוא INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX. הכרטיס מסך שקניתי הוא- TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL. והקרור למעבד הוא - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm. יש לי את תוכנת ה-EVEREST ,ובדקתי טמפרטורות של החלקים בלי OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך ואני מדבר איתכם על מצב שהמחשב במנוחה (כלומר בדסקטופ). התוצאה היא- אתם יודעים למעבד יש תוצאה כללית וגם יש כל ליבה בנפרד - לגבי התוצאה הכללית היא יצאה 56 ואם אני מסתכל על כל ליבה בנפרד אז הטמפ' נעות בין 55-65 . לגבי הכרטיס מסך הוא גם עם שתי ליבות וז הטמפ' נעות בין 65-67 . אני חושב שזה דיי גבוהה וזה עוד בלי לאמץ בכלל את המחדש .(שלא לדבר על משחקים כבדים) הש…

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  15. איזה קירור יתן לי ביצועים טובים יותר (כמה שפחות מעלות) לטמפרטורת המעבד? האם עדיף לי הקירור הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm או זה: http://www.pch.co.il/docs/pd767088818.htm ואם אפשר גם הוכחה או שתים :-) תודה למי שיכול לעזור

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כמה חודשים קנו לי מחשב מ-KSP, על המארז מדבקה שאם אני פותח דלת של המארז המדבקה נקרעת והאחריות תפוג, השאלה אילו אפשרויות קירור יש בלי לפתוח את המחשב? (אם בכלל) בתודה מראש, רועי.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by Da7kStar,

ניסיתי להעלות מ266 ל277 אחרי דקה בווינדווס המחשב נופל.. מה עושים? המפרט: Antec Nine Hundred Enermax Modu 82+ 625W GIGABYTE EP45-DS3R Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by ravid,

http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm אינטל השתגעה אני מאמין שיהיה בדבר הזה מלבד ניטור חומרה גם שינויי זמנים, ציטוט: "Fine-tune memory timings" מענין אם יהיה שם oc למעבד! אם כן זה יהיה הזמן שלי להתחיל להיות overclocker "אמיתי" ב-hwzone 8) לעומת החרפה הזאת: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=112

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by 10ziv,

אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לשתמש בתוכנה occt. תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  20. Started by danieln9,

יש לי כרטיס טלוויזיה ויש לו שלט שעובד אבל היייתי אוצה לדעת אם יש תוכנה שמישתמשת בקרן של הכרטיס ובשלט ככה שאני יכול לישלוט במחשב עם הקרן?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. שלום כולם, מתכנן להתחדש בקרוב, החלקים המיועדים הם AMD Ryzen 9 5900X יחד עם וורסיה כלשהי של RTX 3080, בתכנון להשתמש בקירור מים, ואשמח להסבר על מימוש אפשרים אופטימלים לקרר את המעבד ואת הכרטיס מסך בעזרת קירור מים. בין אם מספר רדיאטורים, או כמה לופים, ואולי הסבר בכללי אם יש לך סבלנות וידע לצורך העניין מדובר במארז Full tower תודה רבה לעוזרים

22. Started by -=THE MUMMY=-,

הזמנתי AX 478 ונאמר לי שאין עכשיו בארץ (בדקתי בשני אתרים)כי אין יןתר אז מציעים לי לקחת גופי קירור אחרים ואני לא יודע מה לבחור משהו בטווח 200 שקל?? ראיתי את 2 אלה : ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 CoolerMaster Aero 4 CPU Cooler מה יותר טוב? או שיש לכם להציע לי משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by Ran B,

אוקי קודם כל חג שמח לכולם, ושנה טובה! עכשיו לשאלתי! D: אוקי קראתי את המאמרים והמדריכים שלכם, הם יפים, מושקעים, ברורים ומצויינים!! (ואני מתכוון באמת לא בציניות!) אז לפני השאלה מגיע לך כפיים על העבודה הנפלאה!! ועכשיו.. יש מאמר אחד שמסביר איך לעשות חור למאוורר עם מקדח כוס... עכשיו מקדח הכוס הוא 12 סנטימטר נכון? ורשום במדריך לעשות חמישה חורים שהחור האמצעי הוא 6-8 מילימטר ואז להכניס את מקדח הכוס לחור האמצעי ולקדוח... אז איך אני אמור להכניס 12 סנטימטר ל8 מילימטר?! אני יודע שלא התכוונת להכניס את מקדח הכוס לחור כי מין הסתם זה לא הגיוני אז תוכלו להסביר לי בצורה אחרת למה החור האמצעי חשוב ולמה מתכוונים שאומרים תכניסו את מקדח הכוס לחור האמצעי...? אשמח לתשובה! תודה מ…

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  24. אהלן, אם זה לא מתאים לפורום הזה, אני אשמח אם ההודעה תועבר למקום המתאים. אתמול עשיתי קצת OC למחשב הישן שלי (בערך 10 אחוז - מ-1800 ל-2000 ועדיין יש לי לאן להתקדם). מה שכן, הבחנתי בתופעה מוזרה - אחרי ה-OC פתאום יש סטייה של השעון (זמן) של המחשב. על כל 12 שעות, הוא מתקדם 12 וחצי שעות (כיוונתי אותו ב9 בערב לשעה 9 בערב, והבוקר ברבע ל9 בבוקר הוא הראה 9 ורבע). לפני זה הוא היה מתחרפן פעם בכמה ימים (בערך 5 דקות לחודש). מישהו יודע מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.