אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
1. החלטתי לקנות מאוורר ולשים אותו בצד של ה Antec 900 שיש לי עכשיו איזה מאוורר מומלץ ולא משנה עלות רעש עם לדים או בלי העיקר שיתן את הביצועים הכי טובים 2. אני רוצה גם להחליף את ה AC 7 PRO ל TRUE של THERMALRIGHT + מאוורר, השאלה היא איזה מאוורירים יתאימו ויתנו את הביצועים הכי טובים ושוב בלי קשר לרעש ועלות העיקר הביצועים? אם אפשר לתת גם קישורים מהאתר של פנדה למוצרים www.pandas.co.il כי משם אני הולך לקנות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כזה שמולחם כבר ,אם חיבור molex פשוט וחיבור לcom בלי כאבי ראש.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC נניח 190*12 בדקתי יציבות והכל טוב ויפה אבל לפעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב, הוא לא נידלק ועל תצוגת הספרות שיש על הלוח מופיע הקוד 26 לאחר ביצוע CLEAR BIOS הכל חוזר להגדרות DEFUALT וכשאני מחזיר ל-190*12 המחשב עולה חלק ויפה ומערכת יציבה כמו סלע למשו יש מושג מה זה?
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שמתי את המעבד על 4.5ghz ומתח של 1.35V והוא יציב לגמרי במאמץ כבר כמה חודשים הבעיה היא שהוא לא נדלק כמו שצריך.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושומע את המאווררים עובדים ורואה שהנורות על הלוח דלוקות, אבל המסך נשאר שחור ואחרי כמה שניות המחשב נכבה. ככה קורה כמה פעמים ברצף עד המחשב נדלק. חשבתי שאולי המתח לא מספיק אז הורדתי את התדר ל4.3ghz אבל זה עדיין ממשיך. חשבתי שאולי המתח גבוה מדי אז שמתי 4.3ghz ו1.31v אבל עדיין אותה בעיה חשוב לציין שמתי שהוא עולה הוא לא מאפס את ההגדרות של הביוס.. ניסיתי לגעת בPLL אבל זה גם לא עוזר. (ניסיתי גם לעלות וגם להוריד אותו) מישהו יודע למה זה קורה? הצלחתי להריץ בנצ'מרקים על 4.9ghz, למה שהמחשב לא יעלה אפילו על 4.3ghz? דרך אגב, בזמן משחק הטמפ' פחות מ60 מעל…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי את ה HS המקורי של P4 המאוורר שנמצא עליו כרגע גם קטן וגם נראה די מעפן איך אני מחבר עליו SF2 ? מדריך או הסבר ממכם יעזור, תודה.
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש ברשותי זכרון TwiMOS של 512MB 400mhz ,Cas 2.5. רציתי לדעת האם באפשרותי לשנות את הCAS ל 2.0. אם אפשר,איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני רוצה לעשות מודינג אני מבין בחומרה אבל עד היום לא יצא לי לעשות מודינג...... היה לי מארז ישן עכשיו קניתי חדש אבל כאשר קניתי אבא שלי (כמו תמיד) לא אוהב להוסיף כסף על שטויות ויש לי את המארז הבסיסי והטוב הזה עכשיו רציתי לישאול האם כאדיי לקנות דלת עם חלון ? ואז לעשות עבודה אישית ? כי גם לא ניראה לי שיש הרבה מקום מבפנים. מי שיכול להציע אני מקבל הכל אז תודה מראש דניאל נורמן
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם ;D כמו שהבנתי אין שום סיכוי לפתוח את המעבד )-: אבל רציתי לברר האם יש סיכוי כל שהוא להעלות את ה FSB ועל ידי כך להעלול מהירות המעבד???? לפני כמה זמן ניכנסתי לקטע של ההמהרה ומהאז עשיתי OCלכרטיס מסך של ASUS GeForce 4 MX 440 V8170 DDR קניתי את הבלו אורב וקירור לזכרונות. ביצועי הכרטיס הישתפרו באופן די משמעותי אך עדיין אני רוצה לסחוט יותר מהמחשב שלי P3 800 Mhz 256 SDRAM עשיתי מודינג למארז עכשיו יש בו 7 מאוורים
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, עד עכשיו הייתי מורח משחות תרמיות בצורה אחידה ושווה על המעבד בעזרת כרטיס / סכיון כזה או אחר. אך מסתבר כי השיטה הנכונה היא ע"פ יצרניות המשחות היא לשים במרכז המעבד(כמות כזו או אחרת ע"פ היצרן) ולחבר את גוף הקירור בצורה חלקית לסובב אותו ימינה ושמאלה. ואז אפשר להמשיך את תהליך ההתקנה. הסיבה ע"פ היצרניות היא מניעת בועות אוויר אשר יכולים לשבש את התפשטות החום מהמעבד לגוף הקירור. ע"פ איזו שיטה אתם מורחים ומהם הטמפרטורות?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי סיבוב בכל חנויות במחשבים אצלי בעיר ללא שום תועלת אני פונה אליכם (: .... אני מחפש את המעבד הנ"ל בגירסת LT3C עדיף 0309 או 0310 מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת כאלו?
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן, אם זה לא מתאים לפורום הזה, אני אשמח אם ההודעה תועבר למקום המתאים. אתמול עשיתי קצת OC למחשב הישן שלי (בערך 10 אחוז - מ-1800 ל-2000 ועדיין יש לי לאן להתקדם). מה שכן, הבחנתי בתופעה מוזרה - אחרי ה-OC פתאום יש סטייה של השעון (זמן) של המחשב. על כל 12 שעות, הוא מתקדם 12 וחצי שעות (כיוונתי אותו ב9 בערב לשעה 9 בערב, והבוקר ברבע ל9 בבוקר הוא הראה 9 ורבע). לפני זה הוא היה מתחרפן פעם בכמה ימים (בערך 5 דקות לחודש). מישהו יודע מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אנשים קראתי פה את כל המדריכים ואני מודה שעדיין לא הבנתי ככ. בחיים לא התנסתי בOC ובקושי ידעתי מזה..אני חושב אבל לעשות OC ל2 מחשבים בבית.P4 עם תושבת 478 ששמעתי שהם טובים. אז כמה דברים. 1. אמרתם שיש איזו ליבה שלא מומלצת בתושבת הזו...אז איך אני בודק איזה ליבה יש לי? 2.הבנתי שיש תוכנה לOC של כרטיסי מסך וכו'...לא הבנתי איך אני עושה בפשטות OC למעבד מישו יכול להסביר לי במילים פשוטות או עם איזה תוכנה וכו'?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זהו המארז שלי http://www.chieftec.com/cx-01sl-sl-b.html יש לי מאוורר 120מ"מ מאחור ועוד שניים בצד ימין (שלושתם מוציאים אויר), כשאפשרי לשים שם שלושה (בצד ימין). יש מאוורר שמוציא בספק הכח. ונראה לי, אבל לא בטוח בכלל, שיש מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז. הבעיה שהפנל קצת מסובך לפירוק ויש המון קשקושים שם, כך שלא יצא לי לראות בוודאות. המפרט שלי בצד ימין בפרטים. בקרוב אני משדרג ל8800GT, Q6600 ו-2GB זיכרון. עם ספק מודולרי 400 של אנרמקס. השאלה שלי מה מומלץ לי על מנת לשפר את הקירור בתוך המארז, שכן ישנה גם בעיה, שהמארז דיי נעול בתוך שולחן המחשב. הוא יושב למטה בשולחן כשיש רק רווח של כ-5ס"מ מימינו ומשמאלו. ומאחוריו יש דיקט עליון שסוגר את שולחן המחשב, אבל למטה הוא פתוח. אז ככה שלמאוורר …
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6600 Gigabyte 965P-DS3 2x 1GB DDR2 Kingstone GeForce 8800GTS Vista 32bit ניסיתי לעשות קצת OC בעצמי, בלי יותר מדי רקע. אני לא מחפש משהו יותר מדי מטורף, 3.0GHZ יספיק בהחלט. ראשית, משהו מוזר: כשנכנסתי ל-BIOS לצורך OC בפעם הראשונה גיליתי שמהירות ה-BUS היא 200, 200*9 = 1.8, ולא 2.4 כפי שקניתי (וכמו שכתוב ב-CPU-Z). מה פשר העניין? יכול להיות שרימו אותי בקנייה? בכל אופן, הגעתי עד 333, בלי להתעסק עם הגדרות מתח (ללוח יש אפשרות לווסת אוטומאטי, השארתי את זה ככה). ה-TAT הראה טמפ' מתקבלות על הדעת, בין 30 גבוה ל40 נמוך. כשניסיתי לעשות בנצ' ב3dmark 06, קודם כל ה-FPS היה מאוד מאוד נמוך (מעולם לא בדקתי קודם, אבל 5 FPS בקטעים עמוסים ו-20 FPS מקס' נר…
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מהי הטמפרטורה הנורמלית של הכרטיס. יש לי קירור טוב (V-1 של thermalight ) והטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות. האם זה נורמלי או שאני יכול לעשות משהו?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
? למה? וכל ההגדרות בסדר בMBM וגם החיישנים.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא: Pentium 4 1.6 Socket 478 המעבד בליבה Willamette לא Northwood! Asus P4S333 DDR 266 PC 2100 טוב אז ככה הוא ממש לא מבין במחשבים הוא סתם שיחק עם הביוס והוא אמר לי שהוא שינה בטעות את המהירות. הוא עשה אוברקלוק ל- 2100 Mhz טוב מה שאני רוצה לשאול אותכם הוא שאין סיכון באוברקלוק הזה? אין לו שום קירור מיוחד...
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אפשר עזרה בעניין הזה בבקשה כי אני צריך לדעת מה המהירות המקסימלית של הליבה שלי מה הטמפרטורה המקסימלית שלה ואי אני עושה את זה יש לי : -580GTX 1.5GB (הגרסה עם הקירור המגובר שזה 3 מאווררים וקירור נוזלי) -I-7 2600 -8GB ram DDR3 kingston 1333MHZ -וספק כוח thermaltake 750w תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך כמו שמצויין בחתימה. הבנתי בעבר דרכם שעדיף להתחיל בקטן את הOC ובאמת הפעלתי את הRIVA ונתתי לו לבחון את ההגדרות של הכרטיס לאחר הפעלה מחדש. זה מה שיצא: (ראו תמונה) השאלה שליהיא: מה להעלות קודם? את הCORE או את הMEMORY? ובכמה (יש לציין שאין לי גופי קירור שאני הוספתי על הכרטיס)? איך אני רואה את הטמפ' של הכרטיס שלי עכשיו ואחרי הOC? כי כל עוד שאני לא רואה טמפ' אני יכול להעלות את הMHZ ללא בקרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אל תקשיבו למה שאומרים לכם, אחרי שעות של בדיקות של יחידות קירור שונות למעבד, הגעתי למסקנה הבאה: הקירור הכי טוב למעבד פרסקוט הוא הזלמן 7000CU, יש שיגידו לכם שהגירסה עם החצי נחושת חצי אלומניום טובה יותר (וזולה יותר), אך זה לא נכון הגירסה עם הנחושת הצליחה להוריד לי 2-3 מעלות פחות מהגירסה הזולה יותר. והנה מצורפת לכם דוגמה למעבד פרסקוט 2.8 עם הסטפינג הכי מתחמם שיש (CO), המעבד הומהר למהירות 3.2 רק שימו לב שהמאוורר עובד על 1400 RPM, הוא מסוגל לעבוד על יותר... אבל לפי הבדיקות שעשיתי אין הבדל בטמפרטורות כאשר הוא עובד על מהירות מלאה, אז מה אכפת לי, הרווחתי דממה בחדר... שומעים רק הארד דיסקים בקיצור תענוג לא נורמלי ומומלץ לכולם! (סוף סוף אני יכול להנות מהמחשב הזה מבלי לקבל …
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, רק רציתי לעדכן שהתקנתי היום שלושה מאווררי 80 מ"מ במארז שלי (פול טאוור של קומפיוקייס, 6A19 אם אני לא טועה ) על פי המלצת המיקום שקראתי במדריך פה באתר, וללא אוברקלוקינג התוצאה שלי ב- 3DMark06 עלתה ב-45 נקודות. נכון, לא מדובר פה בשבירת שיא, אבל עדיין, היה נחמד לראות את זה. מה שכן, המחשב נשמע כמו בולדוזר, אני צריך לשמן את אחד המאווררים דחוף, הוא מרעיש... מה שכן, ה- PCWizard2008 לא זיהה שינוי בטמפרטורות, מה שקצת מוזר לי. הוא עדיין מראה את התוצאות האלו: Hardware Monitoring : ITE IT8716F Voltage CPU : 1.17 V +3.3V Voltage : 3.20 V +5V Voltage : 4.96 V +12V Voltage : 12.20 V VTT : 1.84 V VBAT : 3.10 V Processor Fan : 1956 rpm Chassis Fan : 10 rpm Power/Aux Fan : 1939…
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הייתי רוצה לעשות OC למעבד ישן פנטיום 4 יש אפשרות שלא יקרה לו נזק?האם אני צריך להוסיף קירור?עד כמה HZ אני יכול להגיע?(כרגע 2.8 גיגה-הארץ)
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בזמן הקרוב לרכוש את הכרטיס עם קירור של vapor-x וברצוני לעשות לו אןברקלוק לא משהו מטורף אז איך בעצם אני עושה לכרטיס כזה אוברקלוק ואיך אני מתחיל עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GF4 TI 4200 X8 ולכבוד דום 3 עשיתי OC קטן ששיפר את הביצועים אבל אחרי כמה זמן (לא ידע איך זה התחיל בדיוק) עשיתי את אותו OC קטן והרצתי את המשחק והוא פשוט נתקע כל כמה שניות ושוב א''כ חוזר ושוב נתקע וכו' ... זה לא רק בעת המשחק אלא גם בתפריט הראשי מה לעשות כדי שוב לעשות OC בלי בעיות?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-