עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by danieln9,

שלום אחים שלי אני רוצה לעשות מודינג אני מבין בחומרה אבל עד היום לא יצא לי לעשות מודינג...... היה לי מארז ישן עכשיו קניתי חדש אבל כאשר קניתי אבא שלי (כמו תמיד) לא אוהב להוסיף כסף על שטויות ויש לי את המארז הבסיסי והטוב הזה עכשיו רציתי לישאול האם כאדיי לקנות דלת עם חלון ? ואז לעשות עבודה אישית ? כי גם לא ניראה לי שיש הרבה מקום מבפנים. מי שיכול להציע אני מקבל הכל אז תודה מראש דניאל נורמן

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל...

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by RONG23,

שלום אשמח לעזרה לגבי החלפת מאווררים מארז לcoolermaster scout צריך 2 של 140ממ 1 של 120 ממ לד אדום בוהק וחזק ככל האפשר שקטים וחזקים אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה לכם מראש חברים

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by GamePad,

כאמור, אני עושה oc קטן ורוצה לבדוק שהכל בסדר.. מה הבדיקה הכי מהימנה?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה עם פתיחת הקירור של הכרטיס HD4870. הצלחתי להוציא את כל הברגים בעזרת מברג שען, חוץ מבורג אחד עקשן שמסרב להיפתח, מרוב מאמצים וכח רב הבורג קצת נאכל. האם יש דרך לפתוח אותו מבלי לגרום נזק מיותר לכרטיס?. העלתי את התמונה כדי תבינו לאיזה ברגים אני מתכוון. הכרטיס של חברת gigabyte. תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by killerg,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם הוא מיתחמם יותר מדיי המיפרט הוא : amd athlon 64 x2 4800 gigabyte ga-m55s-s3 wd wd2500aaks 250gb kingston ddr 2048mb (1024mbx2) 667mhz leadtek geforce 8800gts 320mb entrmax liberty 400w זה התוצאות שקיבלתי בEVEREST: http://www.2send.us/uploads/3563f52a92.JPG האם יש משהו חריג הכרטיס מסך לפי דעתי ממש חם 67 מעלות זה דיי הרבה וזה במנוחה

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by game kILLer,

האם יש מפצל 3 פינים למאורר?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by dino,

ראיתי שיצא ה-EPOX 8RDA+ הכל-כך מפורסם ב-REV2.0, יכולות האוברקלוק שלו זהות ל-8RDA3+? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  10. הנה הלינק לתוכנה... תהנו! ומנהלי הפורום... לדעתי זה יהיה נחמד אם תוסיפו את הקובץ למרכז ההורדות של hwzone כי הרבה ביקשו אותו

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by shainov,

שלום לכולם, רכשתי את הלוח הנ"ל עם מעבד CORE I7 920 (שיולבש על קירור MUGEN II ) ורציתי לקבל דגשים לגבי OC בינוני ומעלה. כיוון שאיני מכיר כלכך את הלוח אשמח לקבל טיפים לגבי OC אמין. שאלה נוספת היא (ברמה הכללית) לכמה אוכל להגיע על המערכת הנ"ל (על קירור אוויר) בערך. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. מכרתי את 3700 San Diego שלי והזמנתי Opteron 148 בנתיים אני משחק עם 3200+ Venice זמני (המעבדים של נועה מחשבים חבל על הזמן )

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by oren,

ברשותי מחשב לא כ"כ חדש הכולל את המעבד BARTON 2500 שעשיתי לו קצת OC: CPU Type AMD Athlon XP, 2048 MHz (11 x 186) יש עליו את המאוורר המקורי וגוף הקירור המקורי, הם קצת מרעישים ולכן אני מחפש אלטרנטיבה שקטה עד 150-200 שקלים. אולי אפשר לשלב במחיר הזה גוף קירור + מאוורר שקט + מוליך טרמי איכותי הדגש שלי הוא על איוורור שקט. לא אכפת לי להשאיר את הגוף קירור המקורי ולקחת מאוורר ב-200 ש"ח , העיקר שיהיה לי שקט בחדר, כמה שפחות לשמוע את המחשב תודה רבה לכם, חג שמח וכשר.

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  14. אם אני אקנה את המנקה משחה טרמית הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=16216 ב88 ש"ח יהיה עדיף בהרבה מניקוי יסודי בעזרת אלכוהול עם צמר גפן?? שווה את הכסף??

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by orlupo,

יש לי מעבד amd athlon xp 2600 ואני חושב שהוא מתחהם יותר מדי אך לא בטוח בכך. הטמפרטורה שנמדדה ב-MBM היא 58 ב-CPU ו-46 ב-CASE. זה תקין??? ??? דרך אגב שום רכיב במחשב לא נמצא תחת אוברקלוקינג... בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by doldol360,

1.האם כדי לעשות OC לכרטיס הנ"ל או שהשיפור בביצועים לא יהיה משמעותי? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית שאפשר להגיע עם הכרטיס בלי לגרום נזק? 3.כשאני בודק את יציבות הOC לתת לכרטיס לעבוד על 100% של מאמץ? או שכדי לבדוק אותו על משהו יותר סביר כמו 75% כדי שאני יקבל אינדיקציה נכונה יותר לגבי טמפרטורות במאמץ? 4.שיפור של כמה נק' ב3D mark vantage יחשב טוב? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 09:00:03 עדכון קטן, ניסיתי להתקין VANTAGE אבל זה כותב שצריך וויסטה אז אני יריץ את הבדיקות ב06

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by yonni,

מעבד - 2.4C לוח - GIGABYTE 8IK100 זכרון - 2*512 WINBOUND 3200 העליתי את הבאס מ200 ל-230 (=2766 MHZ), זכרון השארתי על מצב אוטומטי וזה עבר ל- 1.66 (=381) חוץ מזה לא שיניתי כלום! עדיין לא הרצתי בדיקות יציבות לאורך זמן אבל כן הרצתי ל15 דקות בשביל לקבל מושג על הטמפרטורה. יש שינוי של 3 מעלות לכל היותר: TOAST מגיע ל43 מעלות שזה כמו לפני האוברקלוק ו- PRIME מגיע עד ל-55 מעלות כאשר קודם הגיע ל52 (תמיד PRIME מגיע לטמפרטורות מטורפות) האם לדעתכם אוברקלוק כזה הוא טוב...יש עוד פרמטר שצריך לשנות...אולי בזכרונות? שווה כבר לתת לו בדיקת מאמץ ארוכה או שאין טעם להתחיל עם טמפרטורות כאלה??

• 15 תגובות
    • 867 צפיות
  18. אני קניתי אותם ביום שישי בPC Hardware שברמת-גן. הם עלו לי 138ש"ח (שלמתי מזומן). מדובר כמובן בסט הכבלים של Chaintech במהירות ATA133 הכולל 2 כבלי IDE בעלי 2 חיבור להתקנים ועוד חיבור אחד לכונן דיסקטים בעל חיבור אחד. אני לא יכול להגיד שהם הכבלים הכי טובים שהם יכולים להיות. יש להם כמה חיסרונות כמו העבודה שהם רק 40ס"מ, דבר היכול להפריע לאנשים בעלי מארז FULL TOWER, אבל דווקא יכול להיות מתאים בול לאנשים בעלי מארזים סטנדרטיים. עוד בעיה קטנה היא שהגומי על החוטים הוא משני חלקים. 1.) מן צינור לאורך החוט 2.) חיבור נוסף בקראת סוף הכבל והחיבור עצמו. החלקים הללו לא מחוברים פיסית ויכולה להיות תנועה בינהם ואז החוטים עצמם יכולים להגלות לעין (ד"א הם בצבע אפור כהה - לא סמפטי במיוחד). מלבד …

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by kurush,

שלום לכולם. אני פריק של שקט, ומנסה להשתיק את המחשב כמה שיותר. המפרט שלי הוא כדלקמן: Compucase 6919 HEC 475-VD-T P4E 3.0 ABIT IS7-E Zalman 7000B-Cu הזלמן הנוכחי הוא חדש ובא במקום 6500AlCu, שהיה רועש מדי לטעמי. במארז מורכבים שני מאווררי 120מ"מ שהגיעו יחד איתו, שניהם פועלים בוולטאז' נמוך במיוחד (רצים על איזה 700 סל"ד), ולא שומעים אותם. את המאוורר של הנורת'ברידג' ניתקתי, בגלל שהרעש שלו עיצבן אותי. עכשיו, הספק נרכש כספק "שקט במיוחד", אבל התברר כמפלצת רועשת בטירוף. כיום הוא אחרי מוד, ששני המאווררים מחוברים למתח מהלוח שעובר דרך Fanmate ומסתובבים במהירות הכי נמוכה. מאוורר ה-80 מ"מ גם הוחלף במאוורר של זלמן. אבל עדיין, אני שומע אותם. השאלה היא - האם ספקים אחרים, למשל TT410 PurePowe…

20. Started by TeaTime,

יש לי 300 שקל שהרווחתי מעבודה בבחירות השאלה שלי איפה כדי להשקיע אותם? הבחירה היא בין: GEIL DDR433 בדיוק המהירות לבאס 270 בRATIO של 5:4 כאשר אם אני לא קונה את זה, הקניה תהיה ה GEIL DDR400 (לא האולטרה) ל AX-478 כאשר אם אני לא קונה אותו אני נשאר עם הקירור המקורי של הP4 שאר המערכת היא ABIT IC7 P4 2.4C

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  21. האצתי את המחשב שלי מ2.4 ל3.0 גה"צ אבל אני מרגיש שהמחשב עובד לאט יותר. הטמפרטורות סבירות 41 מעלות במאמץ מקסימלי העלתי לFSB 250 עם RATIO לזכרונות של 5:4 כך שהם רצים ב400 מה"צ (המהירות המקורית שלהם) הפעלתי MEMTEST ואין בעיה עם הזכרונות. יש משהו ששכחתי\ שיכול לגרום לתופעה שאני מציין?

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by Bar1234,

אם אני פותח צינורות עיבוד לכרטיס מסך הזה ועושה לו OC...... SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL אני צריך לקנות לו קירור נוסף? או שמספיק להחליף את המשחה הטרמית?

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  23. יש לי את המעבד E5200 INTEL עם גוף הקירור שבא איתו. שמתי לב שהמאוורר שלו רץ רק על 2000RPM לפי SPEEDFAN. השאלה היא אם המהירות נורמלית או נמוכה מדי? אם נמוכה מדי וצריכה להיות יותר, איך מסדרים? אולי יש הגדרה בביוס?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by eyal,

יש לי P4 1700 (שאר המפרט מפורט בקישור בצד) וטמפרטורת המנוחה שלו היא: מעבד48-50 לוח אם44-45 בקיצור רותח. אני מעוניין בקניית היסטינג אבל אני מודה שאני מפחד לגעת בכל העניינים שם אז... האם האחריות תבוטל אם אני יחליף לבד?? אני לא רוצה להזמין מאתר אז איך להזמין מהחנות שלי? גם שמתי לב שתקרת המארז שלי רותחת הייתי מת לשים שם מאוורר אבל כדי לקדוח צריך להוציא את כל הכרטיסים והכל ואין לי בכלל ניסיון עם זה, אין אפשרות שלא תידרוש את פינוי המארז?? או שפשוט לשים היסטינג טוב יותר בתודה מראש אייל.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  25. יש משהו כזה בפחות מ-?80 ש"ח? ואני חוזר שוב: *לא* יהיה אוברקלוקינג. תודה!

• 14 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים