אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
היום קניתי והתקנתי את FREEZER 7 PRO, אני 100% בטוח שזה יושב טוב. בכל מקרה, הרצתי את system stability test של everest, המעבד הגיע ל48 מעלות. התחלתי לשחק בGRAW ושאני יצאתי מהמשחק ראיתי 84 מעלות, יכול להיות שהחישן נידפק?או שמשהו באמת לא בסדר? נגעתי בצלע קירור וזה לא מרגיש 80 בכלל! עכשיו 5 דקות אחרי, החישן אומר אותה טמפרטורה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בלוח שלי 7vrxp ver 1/1 אם לוחצים ctrl+f1 הוא נותן לי כל מיני אופציות שאני לא כלכך מבין.. רציתי שמישהו יעזור לי אפילו בבאי סי קיו לשנות שיהיה מקסמלי... עכשיו הבעיה שלי שהחלפתי מעבד ל2000 אי אמ די והלוח ישר זיהה אותו אבל מה שמוזר שאני מעלה את הבאס מהווינדוס אז המחשב קורס אבל לא נותן מסך כחול כמו שהיה ב1900 שלי לפני זה.. הוא פשוט קורס אז אני כבר לא יודע למה לשייך את הבעיה כי המחשב שלי נקי מכל הסלוטים של הפי סי אי אפילו הוצאתי את הכרטיס קול שלי מהסלוט בעצם לא מחובר כלום חוץ מהכרטיס מסך asus ge force 3 ti 200 אתם חושבים שהוא יכול להוות בעיה ולגרום לתקיעות שלי?? ראוי לציין שאני עובד עם המאורר הנוכחי שלי שקיבלתי עם המחשב אבל הטמפרטורות מעבד 47 לוח 37 נורמליות ולכן לא נראה לי שזא…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי כרטיס NVIDIA TNT2 (ישן, אני יודע), שהשתחרר לו ההיטסינק (אלימות לא פותרת שום דבר כנראה). איך אפשר להדביק אותו מחדש? האם Superglue מספיק? תודה מראש (אני מקווה שזה הפורום המתאים).
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הגעתי לבאס 156, כשהמערכת יציבה, בלי שינוי מתח. אני מנסה 160, אבל המערכת תמיד נתקעת מתישהו.. בהתחלה כשהיא נתקעה באמצע ה-burn-in wizard של סנדרה הוצאתי את כל כרטיסי ה-PCI וניסיתי שוב, אבל המערכת שוב נתקעה.. ניסיתי להעלות מתח, אבל אז המערכת נתקעת באמצע ה-Boot.. זאת *לא* בעית חום, המקסימום שהמעבד יגיע זה אולי 43 מעלות.. זה בטח הלוח אם.. לא יודע למה קניתי ג'יגה בייט..
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר או שיש לו את המעבד CORE2DUO E6550 2.33GHZ 1333FSB השאלה שלי האם הוא מתאים לOC ועד כמה אפשר להגיע איתו? לוח ASUS הקירור הוא סטוק והמכפלה של המעבד היא 7
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מדבר על התכנית ה1 שבאתר לא מובן לי חיבור הדיודות עם מישהו יוכל להרחיב פשוט אין לי מושג מה תפקיד הדיודה ואיך מחברים אותה בשרטוט מופיע משהו אחד ובתצלומים משהו אחר ??!? אם תוכלו להסביר אודה !
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
היום החלפתי ספק.. כנראה שלא שמתי לב ואחד החוטים נתקע במאוורר פה: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209763.jpg אחרי כמה שעות המחשב התחיל להתכבה ולעשות בעיות רק עכשיו פתחתי ראיתי את זה והחלק מברזל שליד המאוור היה רותח.. מה יכול לקרות בגלל זה?? בוינדוס עצמו הכל חזר כמה ימים אחורה זה עשה תיקון עוד לפני שפתחתי את המארז.. משהו קרה למחשב?? מה אתם מציעים לעשות..
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שמתי לב שיש אבק על הכרטיסים ששואב אבק לא יכול להוציא אותם אלא רק לחץ אוויר חזק... האם אנשים מנקים את הכרטיסים והאם אני צריך לעשות זאת? אם כן אז איך אני אמור לעשות את זה? :AR15: בתודה אוהד... נ.ב יש לי מאוור אחד מכניס אוויר מקדימה, ומאוור אחד מוציא של הספק... הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך מגיעות ל 48 בערך בחורף... השגתי מאוור מספק ישן אבל אין לי כל כך מקום לחבר אותו, מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על 57 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. נראה לי שהבעיה היא שהמארז לא מאוורר מספיק לא? יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). 1 אם אני אוסיף מאוורר 120 מ"מ מאחורה שמכניס אויר מה יהיה השינוי? 2 על איזה מאווררים אתם יכולים להמליץ לי(משהו שקט אבל טוב מאוד)?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אחרי הרבה ניסיונות OC, החלטתי שיש לי ליבה דפוקה לגמריי... שלא מצליחה לעשות 520mhz עם קירור סטוק. הכרטיס הוא LeadTek 6600GT PCI-E... אתמול שיבצרתי לו את הביוס המקורי, העלתי מתח מ-1.4 ל-1.5(מי אמר שצריך VOLTMOD =) ורואים שיפור... כרגע, בזמן מאמץ, הטמפ' עומדות בין ה-69 ל-71, יש משהו שצריך להטריד אותי בטמפ' הזו? (OC: 545/1045 - לעת עתה...)
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כי תקשיבו עשיתי אובר קלוק למחשב שלי למעבד ויש לי מעבד של אינטל ויש לי שאלה אפשר גם לשפר תזיכרון???....תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
או קיי שמעו אז יש לי פאן באס יש לי חלון יש לי חור למעלה שניים בצד 6 מאווררים 80 ממ איזה עוד מודים אני יכול לעשות שיהיו יפים מאוד (עזבו אותכם קטודות חבל על הכסף) ושיפחיתו רעש? שמעתי משהו עם ריפוד וזה.. כל מוד יתקבל בברכה לא משנה איזה רק רעיוניות!! תודה!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למערכת HIGH END חדשה ואם צריך להוסיף אז איזה מאווררים?(דגש על שקט)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שאם אני יותר מידי דוחף את המעבד באוברקלוק ל 4.5Ghz וצפונה המחשב נופל בגלל בעיות של הזיכרון (ככה נראה לי) ... יש לי זיכרון Corsier 2x2Gb 1600Mhz בתזמון 9-9-9-24 אני חושב שאם אני אשנה את התזמונים של הזיכרון היה שיפור ביציבות המעבד והמערכת... איפה אפשר לקבל פרטים בנושא... ראיתי אנשים שהעבירו ל 8-7-8-20 , בגלל שאין לי מושג החלטתי לשאול.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר של יחידת ה ALU בלוח שלי התקלקל ומשמיע רעשים חזקים, כל הנסיונות שלי לנקות ולשמן אותו לא עזרו. חיפשתי בחנויות אבל אמרו לי שכבר לא מוכרים את לוח האם שיש לי (Abit IS7) ולא ניתן להשיג את המאוורר הזה יותר... מה אני יכול לעשות? האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר כזה? האם יש מאוורר דומה שיוכל להתאים (יש מנגנון מיוחד שתופס אותו ללוח האם)? כמו כן, איפה ניתן לקנות את המשחה התרמית שמורחים בין המאוורר למעבד? האם היא באמת עוזרת? תודה, יוני
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
תשמעו שיגעתי מספיק אנשים באי יס יקיו ואמרו לי לשאול בפורום אז כבר נכנעתי.... ;D אז קיצר: אם אני לוקח SLK800 עם המאוורר שבא איתו אז בכמה מעלות בערך הבדל יהיה מ SK-7? (כולל המאוורר שבא עם SK-7) שאלה 2: כשיהיה לי מחשב חדש אני מתכנן על OverClock אוקיי אז אני צריך כמה מאווררים במארז להעברת אוויר טובה נכון? O: אז קיצר המארז שלי אני מאמין יגיע כבר עם 3 מאווררים דה? ואני מוסיף עוד 3 של ThermFlow ומרכיב אותם לבד אני מאמין או שיעזרו לי חברים מאקסימום אבא שלי עוזר גם אז קיצר לדעתכם זה יספיק להעברת אוויר טובה במארז? (6-7מ אווררים, לדעתכם? יש לי קור בבית של בערך 24-28 מעלות וביום חם מאוד 30-31 אפילו שרוב הזמן גם בימים חמים אני סוגר ת'חלונות כמעט כולם בחדר אז זה 26 מעלות) שאלה3:…
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רצ:ב מפרט החדש שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W למע זו מתוכנן בעתיד OC כמה שאלות: 1. האם החומרה שהומלצה לי אכן מהווה בסיס ל-OC טוב? 2. מבחינת פיזור חום, כרגג המע נכנסת למארז קיים שלי בעל 2 מאווררים (קידמי ואחורי), אני צריך בבקשה המלצה למאוורר למעבד שעדין לא נרכש ובנוסף המלצות לשיפור סירקולצית האוויר (כל האמצעים כשרים, HS, משחות , מאווררים) 3. לגבי מאוורר למעבד , האם הוא תלוי במארז או בלוח או שאין בעיה של התאמה, צריך המלצה - תקציב: עד 250 שח אנא חברים, אני זקוק לעזרה דחופה הכוונה לאפשר OC בעתיד ללא נזק.
-
- 3 תגובות
- 409 צפיות
-
-
ברשותי מעבד I7 כמו שרשום בכותרת. יש קירור מומלץ במחיר הזה? אני מוכן גם לחרוג אם צריך.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://www.dropbox.com/sh/7hew98jyygsmtqh/AADTuuxTQLBi4FEpB9Nxzkdza מגוון ביוסים לדגמי B85 , H81 , H97
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
אני בונה מארז ואני רוצה לדעת איך, איפה ואיזה מאוררים כדאי לי להשים. תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אהלן חברים הגעתי ל4GHZ עם הטייפון! על מתח 1.5V מע' יציבה. הוספתי לOCDB אבל זה לא מתעדכן! טמפ' 48 - 63 מעלות!
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום לכם מישהוא קרא או שמע על שיטה לקרור של רכיבים אלקטרונים/מעבד בשיטת פלטייר? אצלנו בעבודה יש רכיב כזה שמסוגל לקרר מקור חום (אלקטרוני) עד כדי הפרש טמפרטורה של 70 מעלות!!! כן כן זו לא בדיחה. רציתי לשמוע/ליקרוא עם למישהו יש ניסיון בנושא.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3089 הוא טוב?מישתלם?אפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה? כמה מעלות הוא יוריד? אני מתכוון להזמין אותו בקרוב..
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-