עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by JonyPony,

טוב, אז לקראת החומרה החדשה שהולכת להכנס למארז החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את מנועי הסילון שלו (נשבר לי מהרעש). אני מחפש מאווררי 80ס"מ שקטים! הCMF לא כל-כך חשוב, חשוב לי השקט! עדיף עם חיבורים ללוח-אם ואולי גם פאנל שליטה... תודה מראש! ;D

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by see4,

קניתי לפני יומיים 8600GT של Twintech גרסת OC , נקרא 8600GT XT , בא בתדירות של 580/1600 אחרי קצת התעסקות קיבלתי OC יציב של 670/2000 , למעשה קיבלתי 8600GTS ;D 3D06 בסטוק נתן 5300~ , אחרי OC קיבלתי 6130 CRYSIS הכל MED ב GPU BENCH קיבלתי ממוצע של 40FPS CRYSIS הכל HIGH חוץ מ SHADERS ו SHADOWS על MED , ממוצע 32FPS טמפרטורה בעומס 49 עם קירור של ZALMAN VF-900 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. שלום לכולם.לפני חודשיים קניתי מחשב חדש,חלקים חזקים.ואני רוצה לעשות OC למעבד... עכשיו בנתיים יש לי רק בעיה אחת,שאני יפתור אותה בקרוב.הבעיה היא שאין לי קרור טוב למעבד.זה קירור של אינטל שבא עםהמעבד Q6600 שקניתי.והטמפרטורות במנוחה,לכל מעבד הם... 52.ובמאמץ 70 80.אז אני לא עושה בנתיים כלום במחשב,עד שאני יקנה קרור.הקרור שאני קונה זה subeame tuniqe שהבנתי שזה קרור ממש טוב....אז עד אז אני בנתיים ירשום לכם את המפרט שלי. ואם תוכלו להגיד לי עד איזה אוברקלוק אני יכול להגיע עם המעבד?ואיך אני עושה למעבד OC. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)-מעבד Motherboard Name Asus Maximus Formula (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1…

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by Henz16,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני יקבל את הכרטיס מסך: 8800GTS 320MB של Zotac. העיניין שהמעבד שלי, ה E6300, כנראה יגרום לצוור בקבוק (קטן יחסית) בקרוב אני אלך לקנות את הקירור EVERCOOL BUFFALO, שאלתי, כיצד אני מבצע את ה OC? עד לאיזה תדר אני אמור להגיע? האם הדבר כלול בסיכון כלשהו? והאם השיפור משמעותי? תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  5. מסקרן אותי לדעת

• 15 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by ZeppeliN,

יש לי מעבד P4 3GHZ והכל טוב ויפה.. יש לי בנוסף Arctic Cooling Freezer 7 PRO ואני מעלה ל3300 MHZ כלומר מ204 מה"ץ FSB ל220... אבל כשאני מעלה ל221 או יותר המחשב קורס... תמונה של CPUZ מישהו יכול אולי לעזור בלעבור את המחסום? אגב, יש לי ספק 520W ג'נרי (לא טוב - אבל מספיק)

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by roc,

שלום,יש לי מחשב ישן פנטיום3 שקיבלתי אבל קיבלתי אותו בלי מאורר ובכלל בלי קליפסים אלא רק סינק,אז איכשהו לקחתי חוט ברזל שמכוסה בפלסטיק וקשרתי את החוט סביב מאורר ממש קטן (20מ"מ) והסינק,בקיצור אין לי קליפסים ואני צריך לחבר את הקירור שלא ייפול שאני יעמיד את המארז,אני רוצה לדעת אם מדבקה טרמית תוכל להדביק (לא כ"כ חזק העיקר שלא ייפול) וגם לעשות לפחות טיפה תעבודה כי הטמפ' לא ממש משנה העיקר שהמחשב לא יישרף נ.ב (אם מישהו מוכר קירור עם קליפסים לP3 לא משנה איזה כי עכשיו אני לא יודע איזה סוקט זה כי המחשב עדיין לא מחובר סופית) אבל מה שאני כן יכול להגיד שזה קירור סינק שחור בצורת פסים,ועליו מאורר דק שלא תפוס עם קליפסים או משהו פשוט מונך עליו ואיכשהו זה לא יורד

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  8. קודם כל כמה תמונות של המחשב עצמו: http://img369.imageshack.us/my.php?image=0164ux.jpg http://img369.imageshack.us/my.php?image=0233jq.jpg http://img368.imageshack.us/my.php?image=0200id.jpg עכשיו התחלתי באוברקלוק: שמתי HT על 3 זכרונות על 133 באס על 220 והעלאה במתח מ- 1.400 ל- 1.425 טמפ. עומד על 38 ב- Full Load אפשר עצות/המלצות כיצד להמשיך? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by Torn,

אל תקשיבו למה שאומרים לכם, אחרי שעות של בדיקות של יחידות קירור שונות למעבד, הגעתי למסקנה הבאה: הקירור הכי טוב למעבד פרסקוט הוא הזלמן 7000CU, יש שיגידו לכם שהגירסה עם החצי נחושת חצי אלומניום טובה יותר (וזולה יותר), אך זה לא נכון הגירסה עם הנחושת הצליחה להוריד לי 2-3 מעלות פחות מהגירסה הזולה יותר. והנה מצורפת לכם דוגמה למעבד פרסקוט 2.8 עם הסטפינג הכי מתחמם שיש (CO), המעבד הומהר למהירות 3.2 רק שימו לב שהמאוורר עובד על 1400 RPM, הוא מסוגל לעבוד על יותר... אבל לפי הבדיקות שעשיתי אין הבדל בטמפרטורות כאשר הוא עובד על מהירות מלאה, אז מה אכפת לי, הרווחתי דממה בחדר... שומעים רק הארד דיסקים בקיצור תענוג לא נורמלי ומומלץ לכולם! (סוף סוף אני יכול להנות מהמחשב הזה מבלי לקבל …

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by Bar1234,

אם אני פותח צינורות עיבוד לכרטיס מסך הזה ועושה לו OC...... SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL אני צריך לקנות לו קירור נוסף? או שמספיק להחליף את המשחה הטרמית?

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by adirze,

הטמפ' של המעבד שלי גבוהות ומגיעות ל55 מעלות במאמץ, הייתי רוצה המלצה לקירור שיוריד את הטמפ'. יש לי מעבד AMD64 BIT 754 , תקציב 300 ש"ח ואם צריך חריגה קטנה אפשר. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by amisha,

זאתי התוכנית לעניין כאשר המשאבה+הרדיאטור+המיכל יהיה מתחת למארז כאשר המארז יתחברלמארז ישן שיעבור כיסוח מודינג כדי שיתאים למארז המחשב עצמו . במארז הישן יהיה כול המפורט הנ"ל כאשר הראדיאטור יהיה מאחורה . יהיה קדחי כוסית קטנים בשביל הצינורות שיעברו בין השניים כול הגובה שאני מצפה שהמים יעלה הוא כמטר אחד מקסימום מגובה היציאה של המשאבה. אני אנסה להשתמש בראדיטור של אופנוע קטן (יש למישהו מושג איפה משיגים ??) למישהו יש המלצה למשאבה טובה ולא יקרה כ"כ שתספק צרכים של בלוקים למעבד+כרטיס מסך ? הבלוקים שיהיו במע' יהיו מתוצרית asetec (משהו כזה) למישהו יש ניסיון /דיעה /תחלופה טובה ?? מטרת במוד הזה הוא מהגת שקט מקסימלי תוך שמירת טמפ' שפויות עד כדי ביצוע OCING בריא (3.5-3.7 קבוע ממהירות 2.8 …

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  13. איזה מעבד יותר טוב בOC 4300 או 4400? או שיש יותר טובים ומשתלמים מהם בoc תודה שמואל

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  14. אם אני אקנה את המנקה משחה טרמית הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=16216 ב88 ש"ח יהיה עדיף בהרבה מניקוי יסודי בעזרת אלכוהול עם צמר גפן?? שווה את הכסף??

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  15. יש משהו כזה בפחות מ-?80 ש"ח? ואני חוזר שוב: *לא* יהיה אוברקלוקינג. תודה!

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

כיצד ניתן לעשות O\C לסומה G4TI4200SE 64MB? האם ניתן רק דרך הוינדוס, או גם דרך הביוס? פשוט, אני קונה מסימלפטק מחשב, וממש אין לי סיבה לשלם 500 ש"ח על וינדוס בשביל O\C. אמרו לי שניתן לעשות דרך ביוס, חוץ מזה שדרך וינדוס, אחרי פירמוט צריך מחדש :-/ עזרה?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by waizman,

יש לי כרגע על המעבד את ה CAK II 38 של GlobalWin והוא מחרפן אותי (מבחינת רעש)!!! אני קונה לו מעביר מ 60 מ"מ ל 80 מ"מ כדי שאני יוכל להשתמש במאוורר פחות רועש ויותר חזק, ואני כרגע מתלבט בין 2 (שניהם של Sunon): אחד 39cfm, 32dBA והשני 50cfm, 40dBA אני לא יודע אם לקחת את החזק כי זה הבדל של רק 7 דציבלים מה CAK שלי... יהיה שיפור משמעותי מבחינת רעש במעבר ל 40dBA או שזה עדיין רועש?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by giliboy,

איך הוא? ואני יכול לשים לו מאורר שהוא לא דלטה?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by ATAG,

פרטים על המחשב : AMD XP 1700+ GIGABYTE 7VRXP ביוס F12 GIGABYTE RADEON 8500 275MHZ DIRECTX 9 256MB סמסונג 333MHZ התוצאה ב 3DMARK2001SE היא 8476 טמפ' מעבד: 48 מעבד 30 לוח טמפ' כרטיס מסך: 42 ============== אז ככה, ניסיתי לעשות OC והעלתי אותו מ 1.47 ל 1.54MHZ המחשב נתקע וקורס במשחקים וכשאני מריץ את ה3DMARK 2001SE היא נסגרת עוד בהתחלה! ולפעמים יש קריסה. לדעתי הבעיה באה מהגדרה בביוס, אני לא מצליח לפתור את הבעיה. למישהו יש נסיון בבעיה כזו? מה לעשות? תוצאות 3DMARK2001SE בלי OC הבעיה לדעתי בהגדרה בביוס כאן:

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by nivster,

יש לי וולקנו 9 (ראו מפרט), המעבד כרגע עומד על 2080 מה"צ, ומגיע ל-44 מעלות במנוחה, ומעל 50 לפעמים בעומס מלא. המאוורר עובד על שיא הכוח (5300 סל"ד), ועושה מלא רעש, אבל אני מפחד להוריד לו את המהירות, לקח ממעבד קודם ז"ל... איפה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  21. תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by Da7kStar,

ניסיתי להעלות מ266 ל277 אחרי דקה בווינדווס המחשב נופל.. מה עושים? המפרט: Antec Nine Hundred Enermax Modu 82+ 625W GIGABYTE EP45-DS3R Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  23. שלום, כבר במשך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W של TrueSilent או משהו כזה. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Savi…

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת מה צריכות להיות הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי , x1950xtx . במנוחה הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 63-68 מעלות ובמאמץ מגיעה עד ל 83 מעלות. אני חושב שזה לא צריך להיות ככה , מישהו יכול להגיד לי מה צריכות להיות המטפרטורות שלו ? תודה

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by doldol360,

1.האם כדי לעשות OC לכרטיס הנ"ל או שהשיפור בביצועים לא יהיה משמעותי? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית שאפשר להגיע עם הכרטיס בלי לגרום נזק? 3.כשאני בודק את יציבות הOC לתת לכרטיס לעבוד על 100% של מאמץ? או שכדי לבדוק אותו על משהו יותר סביר כמו 75% כדי שאני יקבל אינדיקציה נכונה יותר לגבי טמפרטורות במאמץ? 4.שיפור של כמה נק' ב3D mark vantage יחשב טוב? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 09:00:03 עדכון קטן, ניסיתי להתקין VANTAGE אבל זה כותב שצריך וויסטה אז אני יריץ את הבדיקות ב06

• 4 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים