אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. יש לי מעבד E8400 שנקנה לני כשנה וחצי. לפני קצת יותר משנה קניתי לו קירור THERMALTAKE V1,אותו בחרתי בעיקר בגלל הרכבתו הפשוטה שלא מחייבת פירוק הלוח(המחשב היה כבר מורכב כמה חודשים אז,וממש לא רציתי להתעסק עם פירוק הלוח במצב זה),ביצעתי אוברקלוק למעבד לתדר של 4GHZ,עם מתח VCORE של 1.4..לא השקעתי יותר מדי מאמץ באופטימיזציה של האוברקלוק..הגעתי לתדר הרצוי עם מערכת יציבה והפסקתי שם. בשנה החולפת קצת הזנחתי את המחשב מבחינת נקיון,והופ,הנה הגיעו ימי הקיץ החמים(מאוד),ופתאום אני מוצא את עצמי עם אתחולים פתאומיים של המערכת בשעות החום(צהריים בלי מזגן). בכל מקרה,פתחתי חיש מהר את המארז וגיליתי שזה קצת TOO LITTLE TOO LATE,וצלעות הקירור של הV1 מלאות אבק בצורה שבלתי ניתנת לניקוי ללא פי…
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש ברשותי זכרון TwiMOS של 512MB 400mhz ,Cas 2.5. רציתי לדעת האם באפשרותי לשנות את הCAS ל 2.0. אם אפשר,איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בתמונות של היצרן (התמונות לא מצולמות אלא וירטואליות) נראה כי חלק מצינורות הנחושת שנועדו לקירור מחוצים בקצה ומכוסים בציפוי כסוף. http://www.arctic-cooling.com/pics/f7p_03h.jpg התמונה של היצרן. למישהו יש מושג למה זה והאם זה אמור להיות ככה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1500 MHZ העלתי אותו ל1724 אבל ברגע שאני מעלה אותו ל1800 הוא לא עולה מה לעשות?????
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שי ברשותי מעבד P4 2.2 FSB 400 ולוח אם P4T533-C לכמה אני יגיע אם הקירור המקורי? אז מה המקסימום שאני יכול לדחוק אותו ? ואל תגידו הלוח לא טוב לOC כי ראיתי בזמנו איזה יפני משוגע עם קירור חנקן שהגיע לתוצאה די מרשימה בלשון המעטה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
[glow=blue,2,300]מודינג[/glow] מה קורה? אני מעוניין להתחיל לעסוק במודינג ואני רוצה לדעת איפה אפשר (בישראל) לקנות חומרים למודינג אם זה אתרים או חנויות... אם אתם יודעים, תגידו... תודה!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
אני מעביר את ה-DUTC למחשב השלישי (שלושה מחשבים בבית עם 1700+ 0.13 מיקרון ) תוצאות בהמשך..... ייקח קצת זמן כי אני גם מחליף את ה-HS של ה-NB בוולקנו 2 ממעבד ישן
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן את הטיוניק 120 למעבד יש לי פנטיום 4 2.8 ג'יגה ו1 מגה קאש בסוקט 478 קבלו תמונה עד כמה אוברקלוק אני יוכל לעשות לו עם הטיוניק? אפשר להגיע ל4.2 איתו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעלה את התוצה שלי .... הנתונים נבדקו בתוכנת OCCT בטמפרטורה סביבתית של 32 מעלות (שרב היה לנו ביומיים האחרונים) בוצע מבחן ב SUPER?_PI ב 32MB רק חבל שלא צילמתי.... בכל מקרה אני אשמח אם יש מקום לשיפורים ולתגובות בכלל. (אינני) מעוניין להעלות עוד את התדר של המעבד) ;D[br]פורסם בתאריך: 19.05.2009 בשעה 12:24:20 למי ששכח או לא ידע הנה המארז שלי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקירור שקט למעבד I3 ללא OC לא מחפש משהו יקר מידי גג 180 ש"ח עדיפות לכמה שפחות...
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שווה לראות סתם לכיף http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&ak=null&S=5394F0B8563B492782460BA3F5B251F1&ClipMediaID=53037 קרדיט: נענע שהפיקו את הסירטון פנדה מחשבים: שהביאו להם את הציוד
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ Compunurse (חיישן טרמי מחובר ל LCD)
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מאורר של מפזר חום שכבר לא בשימוש וההורים רוצים לזרוק (ממש חבל) האם אני יכול לחבר אותו לספק כוח בצורה כלשהי ?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר כחודש להשיג בלוק מים לקירור המעבד... אך כל חנות מחשבים שאני פונה אליה לא יכולה ליבא אחד כזה אני צריך עזרה בנושא יש לי את כל הצינורות אך חסרים לי החיבורים לבלוק וגם את הבלוק עצמו אך יש לי מערכת רדיאטור של קירור טרמי לנוזלים של טנקים.. משהו פצצה שמסוגל להוריד טמפרטורת נוזלים ל40- מעלות ... אני מתכונן להרכיב מערכת מאוד מקצועית אך חסר לי הבלוק אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בלוק קירור מים בארץ ומה מחירו אז שיחזיר לי הודעה... או שהוא מוכן להיפטר מאחד כזה תמורת סכום נורמלי.. תודה רבה.. כמו כן אני מאוד חדש בנושא מודינג ואובר קלוק אם מישהו פנוי בחופש פסח או גר קרוב לחדרה ומעוניין לתת לי יד בפרוייקט אני אשמח מאוד...
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח שלי בעייתי להמהרה, בדיעבד אני מצטער שלא קניתי משהו כמו הDP55WG. אבל כרגע זה מה יש. האם מישהו כאן ביצע המהרה (אפילו מינורית) עם הלוח הזה?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בוא נגיד שיש לי לוח אם מבוסס NF4 4X אם אני אעשה לו מוד ל NF4 SLI האם יכולות הOC של הלוח אם יהיו טובות יותר?
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הקרורים האלה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=37 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 אני צריך את הקרור ל OC
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ל3.2 טמפ: במאמץ 59,56,55,58 אם אחרי 11 שעות של ORTHOS לא היתה שגיאה אז זה יציב וזה בסדר גמור נכון?!
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כזה שמולחם כבר ,אם חיבור molex פשוט וחיבור לcom בלי כאבי ראש.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי יש לי טוניק טאוור ורציתי להרכיב אותו הלוח שלי שהוא GA-965p Ds3 הבעיה שהפלטה בצורת H יושבת על קבלים גם אם אני מסובב את הטוניק עצמו לצד השני אז מה לעשות? הטוניק לא מתאים או שהוא מתאים וזה לא משנה אם אני ירכיב עליהם? אם יהיה צורך אני ישים תמונה...
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים. במסגרת חיפושי אחרי מאוורר שקוף, יש לי שתי אפשרויות באותו המחיר: 1. מאוורר לדים של זיגזג (מותג זיגזג - מוזר...) עם מיסב כדורי. 2. מאוורר לדים של CoolerMaster, מיסב "Rifle" (זה שכלול של CM על המיסב הרגיל). מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC אבל שמעתי שזה יכול לקצר את החיים של המעבד זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט פרויקט של מערכת קירור מים לכרטיס ATI RADEON 9700PRO, רציתי לשתף אותכם כי הוא מאוד נחמד הפרויקט הזה, אז תראו בעצמכם: הפרויקט
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מערכות הקירור האלו למעבד שיהיה בעתיד Core i7 3930k על לוח אם של G1.ASSASSIN2 מה יותר כדי לדעתכם במידה ואני יעשה OC ?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-