עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HWgeek,

אחים שלי אתם צכירים את הביעה של הציפסט בלוח הK8NF9 הוא רותח אז בתור פיתרון חיברתי עלין את המאורר הזה שהיה לי במחשב נייד ישן http://img.epinions.com/images/opti/c4/65/pr-Compaq_Presario_1246_1247_1277_1279_Series_cooling_fan_FD0530154B_2A_158800_001_FD0530154B2A158800001_CD_ROM_Drive-resized200.jpg הוא מאורר מעוד שקט (21db ) ופועל על 7000 ומפיק 4CFM הביעה היא שהוא מעוד ישן כבר וגוסס כל שבוע צריך לשמן אז אני צריך מאורר שיהיה חזק כמו זה ושקט ודרך אגב המאורר הזה עולה כ200 שקל !!!! יש לכם הצעות?

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  2. מערכת: cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ mb : INF. NF ULTRAII-M2 ram : Twimons DDR2 667.2048mb video: Asus GeForce 8800GTS 320mb power: Enermax Liberty elt500awt HD : WDC WD2500KS : Gigabyte Triton במצב מנוחה: לוח: 61 מעבד: 44 כ.מסך: 45 HD: 38 המארז מאוורר מצוין למה הלוח כ"כ חם? הוספתי עוד מאוור AC 8025 בדלת שמכניס אויר אבל הוא רק הוריד בכמה מעלות את הכרטיס מסך והלוח נשאר לוהט.. המאורר מסתובב הכל בסדר הגוף קירור יושב טוב אין טיפת אבק במארז. [br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 21:56:43 אני חושב שאקדח בעבודה חור עגול בדלת, אמקם אותו הכי טוב מול המאוורר המסכן של הלוח שממוקם במקום בעייתי עם ה 8880אתפנק באיזה גריל נחמד, ואעביר את ה AF8025 של AC לשם..

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by shainov,

שלום לכולם, רכשתי את הלוח הנ"ל עם מעבד CORE I7 920 (שיולבש על קירור MUGEN II ) ורציתי לקבל דגשים לגבי OC בינוני ומעלה. כיוון שאיני מכיר כלכך את הלוח אשמח לקבל טיפים לגבי OC אמין. שאלה נוספת היא (ברמה הכללית) לכמה אוכל להגיע על המערכת הנ"ל (על קירור אוויר) בערך. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by waizman,

אני שוקל לקנות את אחד מההיטסינקים האלה. הוונטק יותר זול, ושמעתי עליו רק טובות, אבל לעומתו עומד המלך ה(כמעט) בלתי מעורער, ה AX7... אם אני יקנה את ה AX7 אז יצורף אליו SF2. מה דעתכם? אז איזה לבחור? המפרט שלי בצד אם זה עוזר

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  6. איך אפשר לברר? בתמונה פתחתי גם S&M להעמסה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by The Un4givN,

נראה לי שזה קצת גבוהה לא? המארז דווקא דיי מאוורר (2X12 מקדימה) ועוד 1 של 12 מאחורה להוצאת אוויר (וגם הספק מוציא אוויר) יש לי Zalman ‏CNPS7500-Cu LED‎ שעובד על כ-2400 rpm אבל משום מה כשאני נוגע בצלעות קירור הם די פושרות... המעבד לא עבר OC

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by Pleomax,

מחפש קירור איכותי לא יקר לכרטיסי מסך 4850 ו 9600 ראיתי מספר דגמים thermaltake duorb ן arctic cooling accelero s1 rev.2 מחפש בעיקר שקט לכן אני התמקדתי ב ARCTIC האם יש פתרונות נוספים?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. טוב אז לפני חודש בערך נדפק לי המאוורר של הכרטיס מסך ומין הסתם הוא התחיל להחמם בטרוף (תאמינו לי אפילו נגעתי בו וכמעט קיבלתי כוויה ) מה שחייב אותי לפעול מהר כדי שאני יכול עדיין להשתמש במחשב עד שיהיה לי כוח לקחת את הכרטיס לחנות שיחליפו לי אותו (ד"א זה כרטיס Gforce 4 ti 4200 128 ddr של אינו-ויג'ן - לא לקנות חרא של כרטיס !!!) היות ולא היו לי עוד מאווררים רזוורים (אני חדש בקטע של ה oc והמודינג) אז לקחתי יוזמה ירדתי למחסן והבאתי מאוורר גדול בקוטר של המארז בערך שהתמשני בו כדי להוריד את הטמפרטורות שלי והנחתי אותו מול המארז כשהדלת פתוחה המאוורר חוץ מי זה שהוא עשה כצת רעש קירר ממש לא רק את הכרטיס מסך אלה גם את כול המחשב !!! אז אני שואל האם להמשיך עם הרעיון הזה ? או שזה יכו…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by jackhammer,

מה יהיה יותר טוב מיוגן 2 או נינג'ה 2 או נינג'ה 2 גרסא B שמציעה תמיכה בסוקט 1366? אני יודע שהמיוגן 2 מציע ביצועי קירור עדיפים אבל השאלה היא האם זה באמת הבדל משמעותי? מבחינת הפרמטרים האחרים הם דיי שווים כמעט אותו מחיר עיצוב די דומה (בלוק עם היט פייפים) משקל פחות או יותר אותו דבר אז מה שנשאר זה ההבדל (אם יש) בביצועים ותאימות הסוקטים המחשב שיש לי הוא דיי חדש קניתי אותו לפני שנה בערך ולהיום הוא מספיק ויותר אז השידרוג הבא לא ממש יהיה קרוב אז יכול להיות שהתאימות לא הכי אמורה להשפיע מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  11. הוא יכול לרדת למשהו כמו מינוס 20 בערך? (טמפרטוה של מקפיא ביתי , אני לא יודע בדיוק מה היא)

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by what the fuck,

יש לי את ה HS המקורי של P4 המאוורר שנמצא עליו כרגע גם קטן וגם נראה די מעפן איך אני מחבר עליו SF2 ? מדריך או הסבר ממכם יעזור, תודה.

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  13. אז כמו שכתבתי, המחשב בן 4.5 שנים ובמקום לקנות חדש אני רוצה להמהיר אותו. לא איכפת לי שהוא ייהרס כי הוא ממש איטי ולא מתאים לדור של היום. גם אם אני אקנה מחשב חדש אני אקנה בסביבות 1,000 שקל ועדיין זה יהיה יותר מהיר ממה שיש לי עכשיו. אני לא מומחה למחשבים ומעוניין בהדרכה לגבי ההמהרה. נתוני המחשב-פנטיום 4, 1.8. אם לאחר האוברקלוקינג הוא עדיין יהיה איטי אז אני אזרוק ואקנה חדש. פשוט חשבתי שאפשר יהיה "לסחוב" איתו עוד 3-4 חודשים ואז לקנות מחשב יותר טוב כשהמחירים ירדו. שוב-לא איכפת לי שהוא ייהרס. אני קונה מסך+כרטיס TV+מדפסת השבוע ואם הוא ייהרס אז אני אוסיף מחשב לסל קניות שלי. ותודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by captaincaveman,

אז ככה, לפני מספר לא מבוטל של שנים, קניתי את הדבר הזה. http://www.employees.org/~slf/lrwb/ בזמנו הוא השאיר אבק על כל מה שהיה בשוק (גם מבחינת מחיר. אם אני זוכר נכון זה היה באיזור ה-100+ דולר), אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לבלוקים חדשים. אם מישהו מאנשי קירור המים הרציניים מעוניין להרים את הכפפה ולבדוק, אני אשמח להפרד ממנו בתמורה ל-0 שקלים חדשים (מעולם לא חובר למערכת, ישב בתוך שקית ניילון בארון בשנים האחרונות)

15. Started by nesber,

האם הקירור שמגיע עם המעבד הזה עובד "כמו שצריך" אם לא עושים אוברקלוק? כשאני אומר "עובד כמו שצריך" אני מתכוון לטמפרטורות סטנדרטיות לדגם הנוכחי ועבודה רציפה תקינה. אני מתכוון לשחק במשחקים, כך שהמעבד מין הסתם יעבוד ב100% לאורך זמן. שאר הרכיבים פחות או יותר סטנדרטיים כך שלא מדובר במערכת חמה במיוחד באופן כללי. האם קירור הסטוק יעשה את העבודה?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  16. אני מעוניין לדעת איך ניתן למדוד זרימת מים ואיך ניתן למדוד את טמפרטורת המים...תודה..

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  17. המאוורר של המעבד שבק חיים, אני מעוניין במאוורר חדש, איכותי בעל אורך חיים גבוה במחיר של עד 200 שקלים. מאוורר למעבד core2dou אם אלא טועה הchipset הוא 939 אם אתם זקוקים לכל מידע נוסף בכדי לעזור לי אני אשמח לתרום אותו... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  18. אני מחפש לקנות שני מאווררים למארז שלי( ANTEC300) בסגנון ה ANTEC TRICOOL שאני לא מוצא בארץ. אני מחפש שיהיו שקטים אך מהירים (לפחות 1800RPM) ועם יכולת של כיוון מהירות כמו בTRICOOL. תודה. נ.ב: הגודל זה120/25

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by hwfhwf,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX - מעבד Xtreme Thermalright Ultra 120 Xtreme - קירור מעבד Asus Rampage Formula - לוח אם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - מאוור Corsair 650TX 52A @ 12V - ספק כוח Western Digital 500Gb 16MB AAKS X 2 - דיסקים קשיחים Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail X 2 - כרטיסי מסך בCF Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS - מארז Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail - צורב A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 -זכרונות Creative X-Fi FATAL1TY Platinum Champion Edition - כרטיס קול מחנות שלא אזכיר את שמה רק אציין שהשירות היה מ…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  20. איך אפשר לעשות בכלל אוברקלוק?! כאילו מה זאת תוכנה?! איך עושים את זה? אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך שלי שהוא מסג ATI ראדון 9200 128 מגה בייט....הוא הרכיב היחיד שאני לא מרוצה ממנו במחשב שלי ואני רוצה לנסות לעשות לו אוברקלוק רק אין לי מושג איך.... יש לי קירור מצויין לדעתי...בדקתי והכרטיס מסך של על טמפרטורה של 20-25 מעלות בערך...הלוח אם והדיסק קשיח בדרך כלל בין 30 ל-35 והמעבד גם בזמן מאמץ לא עובר את ה54-60 (בזמן מאמץ ממשי באמת) אז איך אפשר לעשות אוברקלוק? תוכנה? מה?

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת איפה אפשר לקנות אונליין צגי LCD? והאם אפשר לחבר את הLCD לUSB?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  22. cpu fan speed- 3125 rpm cpu - 43 מעלות system - 37 מעלות תגידו לי אם משהו לא טוב כאן....

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  23. איך עושים את זה זה אפשרי? אמרו לי שאיפשר לעשות oc עם הלוח הספציפי של אינטל מה אתם אומרים יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by ablabl,

לפי מה יודעים אם הזכרונות יהיו טובים בOC ולא יגבילו אותי(שינוי תזמונים ועבודה תחת מתח גבוהה יותר)?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by general328,

ביצעתי כרגע עד 3.01 והרצתי את הOCCT קיבלתי שהמעבד יציב, עכשיו אני רוצה להמשיך עם הOC צריך מפה לעלות מתחים (השארתי הכל על נורמל), אין לי מושג איך לעלות מתחים?

• 14 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים