אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד P4 3GHZ והכל טוב ויפה.. יש לי בנוסף Arctic Cooling Freezer 7 PRO ואני מעלה ל3300 MHZ כלומר מ204 מה"ץ FSB ל220... אבל כשאני מעלה ל221 או יותר המחשב קורס... תמונה של CPUZ מישהו יכול אולי לעזור בלעבור את המחסום? אגב, יש לי ספק 520W ג'נרי (לא טוב - אבל מספיק)
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת מה עדיף לי...להוסיף עוד סטיק של 512 mb לזיכרון הפנימי(יש לי עכשיו ג'יגה)....או לקנות קירור יותר טוב לכ"מ(x1900 gt),בשביל oc עתידי...(עד 350 ש"ח). תודה.
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האצתי את המחשב שלי מ2.4 ל3.0 גה"צ אבל אני מרגיש שהמחשב עובד לאט יותר. הטמפרטורות סבירות 41 מעלות במאמץ מקסימלי העלתי לFSB 250 עם RATIO לזכרונות של 5:4 כך שהם רצים ב400 מה"צ (המהירות המקורית שלהם) הפעלתי MEMTEST ואין בעיה עם הזכרונות. יש משהו ששכחתי\ שיכול לגרום לתופעה שאני מציין?
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים 8600GT של Twintech גרסת OC , נקרא 8600GT XT , בא בתדירות של 580/1600 אחרי קצת התעסקות קיבלתי OC יציב של 670/2000 , למעשה קיבלתי 8600GTS ;D 3D06 בסטוק נתן 5300~ , אחרי OC קיבלתי 6130 CRYSIS הכל MED ב GPU BENCH קיבלתי ממוצע של 40FPS CRYSIS הכל HIGH חוץ מ SHADERS ו SHADOWS על MED , ממוצע 32FPS טמפרטורה בעומס 49 עם קירור של ZALMAN VF-900 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני חודשיים קניתי מחשב חדש,חלקים חזקים.ואני רוצה לעשות OC למעבד... עכשיו בנתיים יש לי רק בעיה אחת,שאני יפתור אותה בקרוב.הבעיה היא שאין לי קרור טוב למעבד.זה קירור של אינטל שבא עםהמעבד Q6600 שקניתי.והטמפרטורות במנוחה,לכל מעבד הם... 52.ובמאמץ 70 80.אז אני לא עושה בנתיים כלום במחשב,עד שאני יקנה קרור.הקרור שאני קונה זה subeame tuniqe שהבנתי שזה קרור ממש טוב....אז עד אז אני בנתיים ירשום לכם את המפרט שלי. ואם תוכלו להגיד לי עד איזה אוברקלוק אני יכול להגיע עם המעבד?ואיך אני עושה למעבד OC. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)-מעבד Motherboard Name Asus Maximus Formula (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך וכל פעם שאני מסיים להעאלות הכל אחרי שאני עושה אישור זה חוזר להגדרות הרגילות למה זה? גם דרך הדריור כל פעם שאני עושה אישור זה חוזר...
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כיוונתי את כל השאר האחרים ל4. יותר נכון החזרתי אותם. את הcas latecy הוא לא נותן לי להוריד מ5 ל4 למה? מצורפת תמונה מהתוכנה Memset. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי פה תמונה שמראה את מצב הזיכרונות שלי,האם זה בסדר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם אני פותח צינורות עיבוד לכרטיס מסך הזה ועושה לו OC...... SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL אני צריך לקנות לו קירור נוסף? או שמספיק להחליף את המשחה הטרמית?
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחבר במארז אחד שני ספקים, השני בשביל הFANS, איך אפשר לחבר אותו כך שידלק בעת שהראשון נדלק ללא חיבור ללוח?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בבסיסו: 2.53 P4 , לוח אסוס P4T533-C/E - 1 ג'יגה זכרון RDRAM PC1066 רוצה להעלות את הביצועים של המעבד.... מישהו ניסה כבר עם הלוח/מעבד הזה ? לא מפחד על החומרה תרגישו חופשי להעלות הצעות !
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי כרגע על המעבד את ה CAK II 38 של GlobalWin והוא מחרפן אותי (מבחינת רעש)!!! אני קונה לו מעביר מ 60 מ"מ ל 80 מ"מ כדי שאני יוכל להשתמש במאוורר פחות רועש ויותר חזק, ואני כרגע מתלבט בין 2 (שניהם של Sunon): אחד 39cfm, 32dBA והשני 50cfm, 40dBA אני לא יודע אם לקחת את החזק כי זה הבדל של רק 7 דציבלים מה CAK שלי... יהיה שיפור משמעותי מבחינת רעש במעבר ל 40dBA או שזה עדיין רועש?
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שי ברשותי מעבד P4 2.2 FSB 400 ולוח אם P4T533-C לכמה אני יגיע אם הקירור המקורי? אז מה המקסימום שאני יכול לדחוק אותו ? ואל תגידו הלוח לא טוב לOC כי ראיתי בזמנו איזה יפני משוגע עם קירור חנקן שהגיע לתוצאה די מרשימה בלשון המעטה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 9 (ראו מפרט), המעבד כרגע עומד על 2080 מה"צ, ומגיע ל-44 מעלות במנוחה, ומעל 50 לפעמים בעומס מלא. המאוורר עובד על שיא הכוח (5300 סל"ד), ועושה מלא רעש, אבל אני מפחד להוריד לו את המהירות, לקח ממעבד קודם ז"ל... איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה יקח עידנים עד שיהיה לי כסף לקנות את זה אבל הליבה של ה-barton 3000 ממש גדולה והבסיס של ה-SLK800 ממש קטן ויש לי הרגשה שהSLK לא יכסה את כל הליבה יש למישהו מושג אם זה מתאים אחד לשני? כי בסופו של דבר אני תמיד קונה ללוחות אם שלי את המעבד הכי מהר שהם תומכים ורק אחרי זה מחשב חדש...
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן אני כבר הרבה זמן מתעניין לגבי אוברקלוקינג ואיך לעשות, אבל אני בחיים לא התנסיתי בזה. רציתי לדעת אם צריך להיות מבין גדול, ובכלל מה אפשר לעשות. אני כמובן מדבר על אוברקלוק לא רציני בלי הוספת קירור- השארת המאווררים והכל כמו שהם, ראיתי כל מינני תוכנות (RIVA?) שאפשר לעשות OC בלי "לפתוח" את הקופסא. יש המלצות? כדאי בכלל? תודה לעונים עריכה: שכחתי כמובן לשאול מה הסיכון שבזה, מה יכול לקרות וכו'...
-
- 15 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RIVA TNT 2 32MB ורציתי לדעת איך אפשר לעשות לו אוברקלוק? והאם זה מסוכן? והאם זה ישפר את הביצועים?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
I looked at my computer the other day and decided i would really like to add display to lighten it up since i find LCD pretty ugly i thought of adding a VFD (vacuum fluorescent display). The only good option of purchasing it already made is Matrix Orbital Products which are horrendously expensive. I heared of people making their own LCD display alone so said to myself why not VFD. I was wondering where to find a guide on how to do this and also where to buy the VFD screen itself. Any help will be greatly appreciated, thanks in advance.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ניתן להוסיף עוד מאוורר לכרטיס מסך שלי RADEON 8500 RETAIL FROM CANADA אני רוצה לקרר את הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקלוק קטן ניתן? ואם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לא מוצא ת'אפשרות בביוס של העלאת מתח למעבד.. כנראה שאי אפשר ? (אחח כמה שאני ישבור ת'לוח המחו**ן הזה) (shuttle!!!!!) אין מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר למעבד, השאלה היא מיהו המאוורר הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות מ266 ל277 אחרי דקה בווינדווס המחשב נופל.. מה עושים? המפרט: Antec Nine Hundred Enermax Modu 82+ 625W GIGABYTE EP45-DS3R Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבד athlon II 245 (65W אם הקירור שמגיע איתו. לוח האם הוא gigabyte GA-M85M-US2H מבוסס nvidia 8200 המעבד חובר ללוח בחנות (לא אני חיברתי) כאשר אני מעמיס את המחשב (למשל דחיסת סרט) המעבד מתחמם לפי תוכנת ה easytune של gigabyte טמפרטורת המעבד 71. לפי speedfan הוא מזהה 3 חיישני טמפרטורה וכן חיישן שנקרא core ומשויך ל K10. אחד מהחיישנים מראה את אותה טמפרטורה של 71 וה core מראה 58. טמפרטורת ה system לפי ה easytune באזור ה 50. הלוח בעיקרון מותקן במארז קטן יחסית אבל ההבדל בין מארז סגור לפתוח הוא זניח אם בכלל. התוצאות מעל הם במארז פתוח. האם זה נראה סביר ? לא גבוה מידי ?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, כבר במשך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W של TrueSilent או משהו כזה. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Savi…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1.האם כדי לעשות OC לכרטיס הנ"ל או שהשיפור בביצועים לא יהיה משמעותי? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית שאפשר להגיע עם הכרטיס בלי לגרום נזק? 3.כשאני בודק את יציבות הOC לתת לכרטיס לעבוד על 100% של מאמץ? או שכדי לבדוק אותו על משהו יותר סביר כמו 75% כדי שאני יקבל אינדיקציה נכונה יותר לגבי טמפרטורות במאמץ? 4.שיפור של כמה נק' ב3D mark vantage יחשב טוב? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 09:00:03 עדכון קטן, ניסיתי להתקין VANTAGE אבל זה כותב שצריך וויסטה אז אני יריץ את הבדיקות ב06
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-