עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KaKa,

אוקי אז ככה כשאני מגיע לאיזה 1650 mhz אני מקבל מסכים כחולים ,בדקתי מעלות והם בסביבות ה45, מה יכול להיות שעוצר את האוברקלוק? אני נוב אז תרחמו תודה רבה לעזורים

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  2. המאוורר שהוחלף היה 9pwn ושמתי שני nf-b9, שניהם עובדים ב l.n.a. שמתי l.n.a כי במצב הרגיל הם מאוד מרעישים... בכל מקרה הטמפרטורה ירדה אבל רק במעלה אחת. שאר הרכיבים למי שמעוניין ב"מפרט מחשב".. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  3. 1. יש לי סתם גוף קירור בדיוק בגודל של הכונן הקשיח. האם יעזור אם אני אחבר אותו מתחת הכונן הקשיח שלי? כדאי לחבר עם אזיקונים ולשים משחה טרמית? 2. מה זה המארזים החדשים האלו שיש להם בצד (בדלת) מאורר בגודל 25 ס"מ!!! משהו טוב.... מסתובבים לאט(בסביבות 600RPM) וכמעט לא עושים רעש והם נותנים בסביסות 60CFM!!! שווה?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  4. זה צריך להיות דופק על 3 GHZ ?? למה זה 2 ??

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  5. התקציב הוא עד בסביבות 300 ₪, אפשר לחרוג מעט. השימוש הוא עריכת ווידיאו מקצועית.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by kinggil,

שלום, המעבד שלי 63+מעלות שאני משחק, חשבתי אם אני יהפוך את המאוורר של המעבד במקום שיזרוק על ההיסטינק אוויר שיזרוק הפוך החוצה. האם זה יעזור במשו? המאוור שלי TR2 Thermaltake סתם לא משהו. עריכה: יש לי גם מאוורר בדלת שגם זורק אוויר , אם אני יהפוך גם את הכיוון שלו שיזרוק מחוץ למארז זה באמת יעזור כל העסק הזה? אני שואל פשוט כי לא בא לי להתחיל לפרק.

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by pdalex,

אין אני לא יודע מה לעשות אך אמי חושד במשהו אבל זה בהמשך אז ככה יש לי מארז שלטסוני והמפרט תקראו במפרט. יש לי בעיות חום החום כל הזמן על 60 ומעלה עכשיו אני לא יודע אני חושד שהמאוורר של המעבד דפוק ז"א לא עושה את העבודהת הטמפ' הגיע לי עד 70 והיתה די הרבה זמן ככה לפני הבדיקה גלשתי באינטרנט ולא העמסתי על המחשב. עכשיו ככה המארז נמצע כל הזמן במקום הזה בשולחן למחשב שכמובן הוא מקום די סגור. היום הוספתימאוורר של 80ממ כאשר שמתי אותו שיקרר בתוך המארז החום עדייין עלה אבל היה בין64 ל67 אבל כששיניתי אתכיוון שלו ז"א שיוציא אויר הטמפ'מתייצבעל62 61 חבר'ה מה לעשות???? אם אני ישים VOLCANO זה יעזור??? אני רוצה גם להוסיף בתכנה HMONITOR זה מראה ככה(אני לא יודע איך סמים תמונה): בCOOLINGFANS רוב ה…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by DAVIDKI19,

יש לי את המעבד הנ"ל לוח P8Z68 V קירור Zalman CNPS 10XExtreme OC אני עושה פעם 1 נכנסתי לMENU של הלוח והעלתי רק את המכפלה ל 44 עכשיו אני עובד על המחשב ובודק אותו ממה שאני רואה אין בעיות ? מה צריך לעשות עוד בשביל OC? העלת המכפלה תספיק? 72 במאמץ ב OCCT זה בסדר? את המתח לי שיניתי לשנות צריך? המחשב לבד מעלה ומוריד אותו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by gai18,

אני רוצה לקנות מאוורר למעבד, השאלה היא מיהו המאוורר הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by benor,

האם כדאי לעשות לכרטיס הזה אוברלוקינג?? זה יתרום לי קצת ביצועים? ואין שם שום דבר שמקרר רק היטסינק כזה מפלסטיק יש איזו תוכנה שאתם יכולים להמליץ לי עליה? ועוד דבר איך אני יעשה אוברקלוק בלי לגרום נזק לכרטיס!?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by מאיה גרינברג,

שווה לעשות למעבד OC ? אפשר להגיע איתו ל 3GHZ שיהיה ברמה של E8400 ? המפרט שלי בצד ימין יש לי ספק Thermaltake עם הספק 400W RSI בזיג זג מחשבים אמרו לי שזה ספק כח מעולה ואפשר לעשות לו OC .

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  12. אני רוצה להדביק צלעות קירור על הצ'יפ של כרטיס המסך שברשותי ..... יש לי חומר טרמי אבל אני לא יודע מהם השלבים וכיצד לוודא שצלעות הקירור והמאוורר שעליהם ידבקו חזק לצ'יפ .... עזרה דחוף בבקשה....

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  13. שלום לפורום HWzone, אני חדש בפורום ומקווה להשתלב יפה, אני רוצה להכנס לכל הנושא של המודינג וכדומה כי זה מגניב אותי, אז אני ישמח למי שיעזור ויביא לי אתרים טובים בנושא מודינג (Fan Case etc..) שכוללים מדריכים בתוכם משלבי הבסיס כגון חלון בדופן המארז וצביעת המארז עד שלבים מורכבים יותר - תודות לעוזרים! עכשיו רציתי לנצל את הפורום הזה לכמה שאלות קטנות בנושא חומרה כדי לא לפתוח טרד חדש, רציתי לדעת מה זה היטנסינק, ומה בדיוק הקטע של ה Mhz כלומר נגיד יש לי מעבד amd atlhon900 אז כמה Mhz ולמה זה שונה מהמספר שמצורף למעבד כלומר מה זה :-[, ברכות לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by se7en,

אמנם ההיטסינק שלו נראה מעפן ואין היטסינקים על הזכרונות אבל הוא יציב לחלוטין בלי שום קירור מיוחד על 710 זכרונות ו-315 ליבה שזה לא רע בכלל. אני מחכה ל-SLK600 כדי לעשות לו בנצ'מרקים כמו שצריך כי המעבד שלי החליט שהוא גוף חימום ואני לא מצליח אפילו לסיים את ה-3dmark2001.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by MAOR,

סידרתי את המאווררים ככה ... 1 80 מ"מ מתחת ל - CPU 1 96מ"מ למטה (מעלה את האוויר החם למעלה) 1 80 מ"מ על המארז והוא יושב מול הלוח ככה שהוא מקרר אותו (כמובן שיש את המאוורר של ה - CUP ועד את המאוורר הקטן שיושב על המעבד) ובקשר למודינג ... צבעתי את כל המארז בשחור (חוץ מהפנל שהוא בסגול מגניב) יש לי צבע כתום זוהר !!! (הוא ממש זוהר !) והורדתי שבלונה של כדור אש וצבעתי את הכדור בכתום ... ובמרכז הכדור יש חור בו יושב המאוורר ! מחר אני יביא תמונות כי זה הכל בשלבי התייבשות ..... לקח לי משהו כמו 5 שעות על העבודה ... צבעתי שתי שכבות ... עד שעשיתי את החור ... אבל לבסוף זה יצא תותח !!!!!!!

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  16. Started by Pleomax,

מחפש קירור איכותי לא יקר לכרטיסי מסך 4850 ו 9600 ראיתי מספר דגמים thermaltake duorb ן arctic cooling accelero s1 rev.2 מחפש בעיקר שקט לכן אני התמקדתי ב ARCTIC האם יש פתרונות נוספים?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  17. והפעם המערכת בתוך המארז.. עדיין הרצה על יבש הרדיאטור :

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by YRP99,

שום תוכנה לא מזהה את ההטמפרטורה למה זה? הארדיסק זה W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER תודה

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  19. טוב אז לפני חודש בערך נדפק לי המאוורר של הכרטיס מסך ומין הסתם הוא התחיל להחמם בטרוף (תאמינו לי אפילו נגעתי בו וכמעט קיבלתי כוויה ) מה שחייב אותי לפעול מהר כדי שאני יכול עדיין להשתמש במחשב עד שיהיה לי כוח לקחת את הכרטיס לחנות שיחליפו לי אותו (ד"א זה כרטיס Gforce 4 ti 4200 128 ddr של אינו-ויג'ן - לא לקנות חרא של כרטיס !!!) היות ולא היו לי עוד מאווררים רזוורים (אני חדש בקטע של ה oc והמודינג) אז לקחתי יוזמה ירדתי למחסן והבאתי מאוורר גדול בקוטר של המארז בערך שהתמשני בו כדי להוריד את הטמפרטורות שלי והנחתי אותו מול המארז כשהדלת פתוחה המאוורר חוץ מי זה שהוא עשה כצת רעש קירר ממש לא רק את הכרטיס מסך אלה גם את כול המחשב !!! אז אני שואל האם להמשיך עם הרעיון הזה ? או שזה יכו…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  20. מעבד:Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 זיכרון ראשון:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original זיכרון שני:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original לוח אם:ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX כרטיס מסך:gigabyte 8800 gtx דיסק כשיח:זה משנה ביכלל?WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מארז:Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK ספק כח:thermaltake 550w גוף קירור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler לאיזה אוברקלוק (בערך)יוכלו להגיע הזיכרונות המעבד והכרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  21. שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז קודם כל שלום לכולכם שוב אז ככה, יש לי מחשב דיי ישן עם מעבד Dual-Core 3.4Ghz של Intel כמובן, והטמפרטורה שלו בחודשים האחרונים קפצה ל 60 מעלות ??? טוב, אז על מנת להוריד את הטמפרטורה פשוט הורדתי את מתח המעבד ל 1.2V מ 3V, כאשר 3V זהו ברירת המחדל בביוס, אני פשוט לא שם לב לשינוי בביצועיים וזה עדיין מראה לי שמהירות השעון שלי על 3.4Ghz. אז פשוט רציתי לשאול האם זה תקין והאם אמורים להיות שינויים בביצועים. [ ד"א בקשר לחימום המעבד קניתי משחת טרמית חדשה ואני פשוט צריך לנקות להרכיב מחדש את המאוור Vortex 752 שלי ;D ]

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  22. אני קונה מאוורר חדש למעבד שלי ( כל מי שמעונין- BIGTYPHOON ), האים עליי בנוסף להחליף את צלעות הקירור? או שזה לא קשור או שהצלעות באות על המאוורר? במקרה שכן תסבירו לי בבקשה למה צריך חדש, ותיתנו לי צלעות קירור מומלצות וקישורים למכירות, תודה נ.ב יש לי מעבד P4 3.0.

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by tmac1131,

יש לי בעיה שכל פעם שאני מעלה ממש בקצת את הmemory clock ואת ה gpu clock אחרי איזה 15 שעה פתאום המסך נהפך לשחור ואז רשום NO SIGNAL ואז אחרי איזה חצי דקה שזה ככה המסך חוזר אבל עם הודעה DON'T SEND של הדרייבר.... אני העלתי רק ב15 את הMHZ בכל אחד וגם עשיתי לזה test clock וזה התקבל הOC הקטן הזה. הטמפ' של הכרטיס פשוט מעולות: המנוחה:35 במאמץ אחרי רבע שעה של d3mark הטמפ' הוא 54 מעלות.... יש לי hd4850 ויש לי את הדרייבר הכי חדש למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by sub_man,

תראו אני עכשיו אצל חבר שלי ועשיתי לו אוברקלוק לג'יפה 4 האמת אין לי מושג מאיזה מהירות הזכרונות מתחילים אבל הגענו ל-459.0 ואני רוצה לשמוע תגובות על התוצאה

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by doronpascal,

שלום, הייתי מעוניין לדעת 2 דברים, ראשית האם אפשרי יהיה להגיע לנתוני עבודה שוטפת תקינים באמצעות קירור פסיבי למעבד Q6600, בהסתמך על סירקולציית אוויר מושלמת באמצעות מארז mozart tx. דבר שני, אם הראשון אפשרי, באמצעות איזה heatsink עדיף להשתמש: א. Thermalright ht-01 plus ב. Scythe OROCHI

• 2 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.