עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by מאיה גרינברג,

שווה לעשות למעבד OC ? אפשר להגיע איתו ל 3GHZ שיהיה ברמה של E8400 ? המפרט שלי בצד ימין יש לי ספק Thermaltake עם הספק 400W RSI בזיג זג מחשבים אמרו לי שזה ספק כח מעולה ואפשר לעשות לו OC .

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  2. אני יודע שהלוח שלי בעייתי להמהרה, בדיעבד אני מצטער שלא קניתי משהו כמו הDP55WG. אבל כרגע זה מה יש. האם מישהו כאן ביצע המהרה (אפילו מינורית) עם הלוח הזה?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  3. שלום יש לי עכשיו מעבד amd athlon 64 3000+ ואני רוצה להחליף אותו בamd athlon 64 X2 3600+ או דגם מהיר יותר (3800/4200) בתקווה שזה ישפר בקצת את הביצועים של המחשב.... עכשיו אם אני יכול להעביר את הקירור של המעבד שלי למעבד שאני חושב לקנות(הקירור הוא קירור שבא עם המעבד הזה) לא תיהיה בעיות התחממויות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by Mister-G,

אין בחנות שאני קונה ARTIC SILVER 3 אז יש למשהו משחה טובה אחרת\או אפילו יותר טובה? תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  5. יש על הלוח שלי ג'אמפרים שאפשר לשנות איתם את המכפלה ואת הFSB האם זה מסוכן להזיז אותם? ???

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by vitali02,

היום החלפתי ספק.. כנראה שלא שמתי לב ואחד החוטים נתקע במאוורר פה: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209763.jpg אחרי כמה שעות המחשב התחיל להתכבה ולעשות בעיות רק עכשיו פתחתי ראיתי את זה והחלק מברזל שליד המאוור היה רותח.. מה יכול לקרות בגלל זה?? בוינדוס עצמו הכל חזר כמה ימים אחורה זה עשה תיקון עוד לפני שפתחתי את המארז.. משהו קרה למחשב?? מה אתם מציעים לעשות..

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  7. היי, אני צריך: מחבר 90 מעלות 3/8 - X4 הברגה G1/4 ל-3/8 ישר - X2 הברגה G1/4 ל-3/8 90 מעלות - X2 ב-FROZENCPU לקחתי הכל של PRIMOCHILL כי הם הכי זולים, הרכיבים אצלי במערכת זה רק סוויפטק אבל אני מאמין שזה סטנדרטי אז לא צריכה להיות בעיה. כל מקרה, כולל משלוח זה מסתכם ב-33 דולר (125 ש"ח +/-) במשלוח דואר רגיל (USPS). האם יש מקום זול יותר, או שיש בארץ בערך באותו המחיר (וככה אני חוסך את ה-3-4 שבועות המתנה) ? חיפשתי בהום סנטר, אין להם שום דבר מזה. חיפשתי באיביי, לא מצאתי הכל אצל אותו המוכר וזה לא משתלם לי לשלם לכל מוכר משלוח בנפרד. תודה.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by guylederer0,

שלום לחבר יש מחשב עם המפרט הבא CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz 14 x 200 Motherboard Name Gigabyte 8N-SLI Series ספק של HEC 400W 1גיגה זיכרון של ג'ייל ויש לו קירור שהוספתי לו של טרמולייק BLUE ORB רציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC ? ואם כן איך אני מנטר אחרי הטמפרטורה שלו כי תוכנות כמו CORE TEMP ו REALTEMP לא עובדות ...

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  9. למשל אם המכפלה שלי היום היא 10 ואני משנה ל9 או 8 אני אוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר? זה ייצרוך יותר חשמל? יתחמם מהר יותר? ויותר חשוב האם זה לא מסוכן למעבד? אני לא מבין מה זה אומר.. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי להבין את זה

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  10. מעבד:Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 זיכרון ראשון:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original זיכרון שני:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original לוח אם:ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX כרטיס מסך:gigabyte 8800 gtx דיסק כשיח:זה משנה ביכלל?WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מארז:Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK ספק כח:thermaltake 550w גוף קירור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler לאיזה אוברקלוק (בערך)יוכלו להגיע הזיכרונות המעבד והכרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  11. שלום לכולם ברשותי; E6600 @ 2.4ghz - AC Freezer 7Pro Asus P5B 8800GTS OC2 380MB Ceon 2X2GB 800mhz CL5 Corsair 520W לפני שרציתי להתחיל בOC קטן למערכת הרצתי בדיקה ב OCCT בסטוק, להשוות נתונים לפני ואחרי הOC, אך בתוכנה הלשוניות של הכרטיס מסך והספק נעולות לי. אני רוצה לבדוק את טמפ' הכרטיס מסך כי בEVEREST הטמפ' נראות לי קצת גבוהות - 65 מעלות! תודה מראש, אריאל

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by Vissor,

היי רציתי לדעת אם מישהו עשה OC לכרטיס מסך הזה ועד לאן אפשר למשוך אותו? הנתונים הראשונים: core clock: 513 shader clock:1188 memory clock:792 השתמשתי ב evga precision והגעתי ל core clock: 611 shader clock:1414 memory clock:895 השאלה עד לאן אפשר למשוך את זה בלי שהטמפרטורה תעלה משמעותית ובלי שהמחשב יקרוס... נתוני מחשב: dual core 2.8ghz kingstone 2gb asus p5ld enermax liberty 500W

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

לפני הקניה שלי אני רוצה לבדוק לאן אני מסוגל להגיע משום מה גם ב390 BUS המחשב לא נדלק , אממ נתתי למעבד 1.3 מתח ולזכרונות 1.9 כל השאר אני לא יודע מה זה , אפשר עזרה?

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  14. מה קורה אנשים! כמו שאמרתי הזמנתי את הדותן+המתאם מחנות אחת (החבילה במכס מחכה לאישור) וגם הזמנתי מדנגרדן ספוגים+גריז דיאלקטרי+ פלטייה 50x50mm 170w שהם כבר הגיעו אלי לבית... עכשיו התיכנון למעבד אני מחבר את הקרור גז ולכרטיס מסך אני רוצה לחבר את הtec ל 6800 אולטרה שלי של אלבטרון! עכשיו יש לי כמה בעיות שלצערי שחכתי מהם!!! 1. לפי מה שהבנתי לכול ה6800 אולטרה יש את הבעיה של ה- cold bug הבעיה מתחילה כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת ל25 מעלות!! ורציתי לדעת עם מישהו פה מכיר מוד או ביוס או כול דרך אפשרית לבטל את הבעיה הזאת?? 2. הנתונים של הפלטייה הם 170w 12 volt 20amps השאלה היא עם אני יכול בדרך מסוימת לשלוט בכוח של הפלטייה ? הכוונה עם אני יכול לחבר איזה נגד או משהו כזה שיקבל 12 וולט …

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by KaKa,

אוקי אז ככה כשאני מגיע לאיזה 1650 mhz אני מקבל מסכים כחולים ,בדקתי מעלות והם בסביבות ה45, מה יכול להיות שעוצר את האוברקלוק? אני נוב אז תרחמו תודה רבה לעזורים

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by h@c,

המעבד הוא 2.8 prescott והוא מגיע לטמפ הזאת במאמץ, ללא מאמץ 55. המאווררים עובדים (אין מאוורר מיוחד ככה קיבלתי את המחשב) לא עשיתי O. האם זה נורמלי ככה? (הלוח זה asus p4p800טמפ שלו בין 45-55)

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  17. אני קונה מאוורר חדש למעבד שלי ( כל מי שמעונין- BIGTYPHOON ), האים עליי בנוסף להחליף את צלעות הקירור? או שזה לא קשור או שהצלעות באות על המאוורר? במקרה שכן תסבירו לי בבקשה למה צריך חדש, ותיתנו לי צלעות קירור מומלצות וקישורים למכירות, תודה נ.ב יש לי מעבד P4 3.0.

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by tmac1131,

יש לי בעיה שכל פעם שאני מעלה ממש בקצת את הmemory clock ואת ה gpu clock אחרי איזה 15 שעה פתאום המסך נהפך לשחור ואז רשום NO SIGNAL ואז אחרי איזה חצי דקה שזה ככה המסך חוזר אבל עם הודעה DON'T SEND של הדרייבר.... אני העלתי רק ב15 את הMHZ בכל אחד וגם עשיתי לזה test clock וזה התקבל הOC הקטן הזה. הטמפ' של הכרטיס פשוט מעולות: המנוחה:35 במאמץ אחרי רבע שעה של d3mark הטמפ' הוא 54 מעלות.... יש לי hd4850 ויש לי את הדרייבר הכי חדש למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by GHOST,

טוב אז ככה אחרי סיבוב בכל חנויות במחשבים אצלי בעיר ללא שום תועלת אני פונה אליכם (: .... אני מחפש את המעבד הנ"ל בגירסת LT3C עדיף 0309 או 0310 מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת כאלו?

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  20. יש איזה חומר "ביתי" שניתן להשתמש כתחליף למשחה טרמית? בו דוד שלי הוציא את הגוף קירור מהמעבד, ניקה והחזיר ועכשיו החום שלו על 64C.... מחפש פיתרון זמני.. עד לתחילת שבוע הבא... אין באפשרותי ללכת לקנות ביומים הקרובים.. יש רעיונות? מדובר בפרסקוט 2.8... שיושב על סוקט 478... בראל.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by Belgia,

שלום, אני קונה מחשב מ TMS ונותר לי לבחור את הקירור למעבד. המעבד של המפרט שלי הוא 4570 (מסדרת Haswell ) החדשה [Tray] קיבלתי המלצה על Katana 4 שאין להם, הקירור הזה עולה 130 ש"ח ב KSP, אבל אין לי איך להביא להם את זה (הם טוענים שהם לא עובדים עם הדואר, אלא רק עם שליחים ושזה עולה 50 ש"ח). חשוב לי מאוד שהקירור הזה יהיה שקט [אם זה רלוונטי, המארז שלקחתי הוא ה Fractal R4] השאלה שלי היא כזו: האם כדאי לקנות ב KSP את ה Katana 4 ולבקש שהם יקחו את זה עם שליח ? החסרונות באופצייה הזו היא שהקירור עולה 180 ש"ח בסה"כ ושהזמן שייקח לי לקבל את המחשב גדל. האם יש קירור אחר ב TMS (באותו סדר גודל של מחיר) שמומלץ במקום ה Katana 4 (ואני מדגיש שוב ששקט זה פרמטר חשוב בשבילי [בעיקר במנוחה, כשאני הולך …

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  22. את המאוורר ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ל: TT SOPRANO?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  23. אני מעביר את ה-DUTC למחשב השלישי (שלושה מחשבים בבית עם 1700+ 0.13 מיקרון ) תוצאות בהמשך..... ייקח קצת זמן כי אני גם מחליף את ה-HS של ה-NB בוולקנו 2 ממעבד ישן

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  24. שלום כולם התחלתי לעבוד על פרויקט להביא את ה1800 של אחי ל 3000 עכשיו יש בנתיים לוח מסריח , ספק גנ'רי , זכרונות גנריים , ומארז בסדר שהולך לעבור מודינג הנה התכנון לקנות abit is7-e למכור את הזכורנות ולקנות a-data vista שני סטיקים של 256 כול אחד 500 הרץ. ספק כוח hec 475 יקבל סליבנג קרור למעבד xp90 עם טורנדו גשר צפוני יש כבר קרור אקטיבי ולזכרונות יש מפזרי חום מאלומנים מארז חוטים מסודרים \ חוטים מעוגלים \ מאוור של 80 בגג \ 120 מכניס אוויר \ 120 מוציא אוויר מה עוד כדאי להוסיף לקראת קניית החלקים ? עכשיו ניסתי לראות עד כמה ניתן להגיע עם הציוד הנוכחי העלתי ב cpu clok ל 2001 ועובד בסדר ניסתי ל 2010 ולא עולה להוסיף מתח ? למה ? למעבד \ זכרון ? וכמה ? נעלתי pci ו תagp לאן מ…

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by hamoodit,

שלום לכולם, המחשב שלי בבסיסו: 2.53 P4 , לוח אסוס P4T533-C/E - 1 ג'יגה זכרון RDRAM PC1066 רוצה להעלות את הביצועים של המעבד.... מישהו ניסה כבר עם הלוח/מעבד הזה ? לא מפחד על החומרה תרגישו חופשי להעלות הצעות !

• 8 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים