עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yoav9,

אני רוצה לקנות את המארז הבא Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו הבעיה היא כזו, אצל הדובים הוא עולה כ100 פחות מאשר אצל זיגזאג ואני ממש רוצה לקנות מזיגזאג, אבל 100 שקל הבדל!!! אז אני יודע שבזה של זיגזאג יש 4 מאווררים, כמה יש אצל הדובים, אני חושב ששלוש? יכול להיות... וחוץ מזה, מה לעשות, לקנות אצל הדובים ב100 שקל פחות או אצל זיגזאג (אני רוצה כאן חוות דעת אמיתית ולא משוחדת, כי גם אני לא סובל אותם אבל יש לי תקציב קטן)

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז תכננתי כבר מוד לספק ובגדול זה מה שאני מתכנן שיצא בסוף : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1742&cat=67&page=1 מה שאני עושה זה בעצם מוציא מהספק שלי את החלק העליון (זה שעשוי מפלסטיק כתום בקישור).. ומכניס במקומו את החלק שאני הכנתי מפרספקט מה שאני הכנתי זה יצא 3 חתיכות של פרספס (2 צדדים ולמעלה) ואני פשוט אחבר אותם לחתיכה אחת.. עכשיו , תכננתי להדביק אותם על רובה סיליקון רק מה אני לא יודע אם הסיליקון יעמוד בטמפרטורות גבוהות ובחום גבוהה.. אז מי שיש לו ניסויון בזה אני אשמח לדעת קצת תגובות על החומר.. עוד משהו.. הפרספקט שלי הוא שקוף.. יש דבר כזה פרספקט בצבע ? או שאולי אפשר פשוט לשבוע את הפרספקט בצורה כלשהי כדי שיהיה יותר מעניין ?

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  3. העלתי את המעבד לתדר 2.75 סוף סוף יציב כסלע. בכוונה פתחתי הרבה יישומים .... http://img202.imageshack.us/i/ma770ud3.png/ התמונה אומרת הכל (תתעלמו מהבדיקה של הOTHROS שאתם רואים) ממשיך להעלות עידכון : אז הגעתי ל- 2.85 GHZ אין לי כח עכשיו לנסות לייצב את העניין .. מחר אני מעדכן פה נקווה לטוב .

4. Started by AvlK,

פירקתי את הבלוקים מכרטיסי המסך במטרה להחזיר להם את קירור המפוח (רפרנס) שלהם. מצרף תמונה של הpcb עם החלקים שאמורים להיות מכוסים בפדים תרמיים. השאלה היא כזו, אני יודע בדיוק עם איזה רכיבים הבלוק בא במגע ולכן צריכים להיות מכוסים (3 סוגי עובי שונים של פדים) אבל אני לא בטוח שקירור הרפרנס בא במגע עם כל הרכיבים האלה, חלק אני מזהה בוודאות שהוא בא איתם במגע אז אין שאלה אם לשים פד אבל אלה שאני לא בטוח לגביהם (סימנתי אותם בנוסף לאדום גם בירוק) האם יש מצב שהם מקוררים ע"י אוויר בלבד (מה שלא מצריך פד) בלי מגע ישיר של נחושת\אלומיניום מה שכן מצריך פד? תודה מראש. עריכה: דגם מדויק של הכרטיס אם צריך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3666#ov

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכל המומחים, אני לא מבין גדול, אבל מבדיקה שעשיתי בתוכנה CPU-Z, וגם מהאינדקציה שלי במחשקים, נראה שהמחשב הישן שלי עם הפנטיום 4 יותר "סוחב" מהחדש.... שניהם עם אותו כרטיס מסך זה נכון או שאני ממש לא בעניינים??

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  6. Started by ONKYO,

אני לא מוצא ת'אפשרות בביוס של העלאת מתח למעבד.. כנראה שאי אפשר ? (אחח כמה שאני ישבור ת'לוח המחו**ן הזה) (shuttle!!!!!) אין מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by SpLAsH,

לאיזה מעבד (של אינטל ושל AMD) מעבד 1700 מומהר משתווה בביצועים?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  8. מערכת: cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ mb : INF. NF ULTRAII-M2 ram : Twimons DDR2 667.2048mb video: Asus GeForce 8800GTS 320mb power: Enermax Liberty elt500awt HD : WDC WD2500KS : Gigabyte Triton במצב מנוחה: לוח: 61 מעבד: 44 כ.מסך: 45 HD: 38 המארז מאוורר מצוין למה הלוח כ"כ חם? הוספתי עוד מאוור AC 8025 בדלת שמכניס אויר אבל הוא רק הוריד בכמה מעלות את הכרטיס מסך והלוח נשאר לוהט.. המאורר מסתובב הכל בסדר הגוף קירור יושב טוב אין טיפת אבק במארז. [br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 21:56:43 אני חושב שאקדח בעבודה חור עגול בדלת, אמקם אותו הכי טוב מול המאוורר המסכן של הלוח שממוקם במקום בעייתי עם ה 8880אתפנק באיזה גריל נחמד, ואעביר את ה AF8025 של AC לשם..

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by nadnad,

barton 2500 או AMD Athlon XP 2700+ (לאוברקלוק כמובן)

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  10. לילה טוב וחג שמחי לאחי יש מעבד 2.6GHZ 478\1MB ולוח P4P800SE springdale קירור סטוק,החלטתי לבצע C@ למעבד ולכרטיס מסך טמ"פ בIDLE : כ40 מעלות טמ"פ בLOAD :כ46 מעלות ביצוע C@ של 20% דרך הביוס של הלוח 2.6GHZ@3.12GHZ טמ"פ IDLE : כ45~47 מעלות טמ"פ LOAD :כ51~53 מעלות 7600GS SONIC 1000@400 מהירות סטוק טמ"פ IDLE : כ44 מעלות טמ"פ LOAD : כ49~51 מעלות לאחר C@ של 1400@560 (7600GT Speed) טמ"פ IDLE : כ47 מעלות טמ"פ LOAD : כ50~54 מעלות בקרוב תוצאות 3DMARK 03\05\06 וPCMARK חוות דעתכם? (אני מודע שאפשר להוציא לו את המיץ עוד,כשיחליף את הקירור אטחן אותו עוד)

11. שלום יש לי עכשיו מעבד amd athlon 64 3000+ ואני רוצה להחליף אותו בamd athlon 64 X2 3600+ או דגם מהיר יותר (3800/4200) בתקווה שזה ישפר בקצת את הביצועים של המחשב.... עכשיו אם אני יכול להעביר את הקירור של המעבד שלי למעבד שאני חושב לקנות(הקירור הוא קירור שבא עם המעבד הזה) לא תיהיה בעיות התחממויות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by Eluha,

אני רוצה לקנות מע' קירור מים התקציב בערך 1000 ש"ח אך המערכת THERMALTAKE BIG WATER 745 CL-W0076 ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  13. יש על הלוח שלי ג'אמפרים שאפשר לשנות איתם את המכפלה ואת הFSB האם זה מסוכן להזיז אותם? ???

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  14. שלום אני קונה מחשב "מנועה מחשבים" ואני מחפש קירור למעבד .זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box Abit AB9 PRO G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII leadtek GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E CREATIVE X-Fi Platinum ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 400W Dell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MS Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System רציתי את ה FREEZER 7 PRO אבל אין אותו עכשו מה שאני מחפש זה קירור למעבד שיקרר טוב ושיהיה מאוד שקט **לא עושה OC ואין סיכוי שאני אעשה **

• 18 תגובות
    • 866 צפיות
  15. שלום לכולם - יש לי זכרונות DDR400 של סמסונג ולאט לאט הורדתי להם את התזמונים. עכשין הם 2.5-3-2-4 תאמת שאין לי מושג מה זה אומר אבל זה עובד ב 2.7V - בלי שגיאות בMEMTEST. השאלה היא כמה נמוך אני יכול להגיע עם זכרונות כאלה "פושטים"? ואם יש מצב לגרום להם נזק ע"י הורדת התזמונים? ואם מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר או להפנות אותי לקישור מתאים. תודה. -> מתוך EVEREST - CPU Motherboard Chipset Memory CL-RCD-RP-RAS Latency This Computer Abit NF7(-S) v2.0 nForce2-U400 Dual PC3300 DDR 2.5-3-2-4 87.8 ns

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by guylederer0,

שלום לחבר יש מחשב עם המפרט הבא CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz 14 x 200 Motherboard Name Gigabyte 8N-SLI Series ספק של HEC 400W 1גיגה זיכרון של ג'ייל ויש לו קירור שהוספתי לו של טרמולייק BLUE ORB רציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC ? ואם כן איך אני מנטר אחרי הטמפרטורה שלו כי תוכנות כמו CORE TEMP ו REALTEMP לא עובדות ...

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by Polonian,

אני חושב לקנות את אחד המעבדים האלה ולעשות להם אוברקלוק קטן ונחמד. רציתי לדעת איזה אחד טוב יותר? אמנם ל4400 יש מכפלה גבוהה יותר אבל האם זה באמת עוזר אם קונים זכרונות 800 שבמילא מגיעים ל3.6 בלי שום בעיה ומעל 3.6 עניין הקירור מתחיל להגביל? חוץ מזה ראיתי במספר ביקורות שאנשים נתקעו איתו באיזור ה3.2 בגלל fsb wall. לכן קיבלתי את הרושם שה4300 אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by bbnbbn,

האם הטמפרטורות בתמונה טובות למעבד Intel Pentium 4 530 1MB Prescott ואם לא כמה הטמפ' צריכות להיות? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by captaincaveman,

אז ככה, לפני מספר לא מבוטל של שנים, קניתי את הדבר הזה. http://www.employees.org/~slf/lrwb/ בזמנו הוא השאיר אבק על כל מה שהיה בשוק (גם מבחינת מחיר. אם אני זוכר נכון זה היה באיזור ה-100+ דולר), אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לבלוקים חדשים. אם מישהו מאנשי קירור המים הרציניים מעוניין להרים את הכפפה ולבדוק, אני אשמח להפרד ממנו בתמורה ל-0 שקלים חדשים (מעולם לא חובר למערכת, ישב בתוך שקית ניילון בארון בשנים האחרונות)

20. Started by MatanFrenkel,

לפני הקניה שלי אני רוצה לבדוק לאן אני מסוגל להגיע משום מה גם ב390 BUS המחשב לא נדלק , אממ נתתי למעבד 1.3 מתח ולזכרונות 1.9 כל השאר אני לא יודע מה זה , אפשר עזרה?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by BeNzZy-BoY,

מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך עם הסברים על התוכנה הזו, מה היא עושה איך משתמשים בה, כל העניין הזה של הנקודות שלא מובן לי בכלל וכו' או שאולי אתם ממליצים לי על תוכנה אחרת דומה, שיותר נוחה למרות שאני מעדיף ללמוד יותר על התוכנה הזאת... בתודה בנצי עריכה ---------- אפשר גם פשוט להסביר לי במילים.. יותר נוח ונחמד

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by hal,

היי, האם יש תוכנה שמראה אותה? ואם כן,איזה? תודה!!

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by yeuda,

שלום, קניתי מעבד athlon II 245 (65W אם הקירור שמגיע איתו. לוח האם הוא gigabyte GA-M85M-US2H מבוסס nvidia 8200 המעבד חובר ללוח בחנות (לא אני חיברתי) כאשר אני מעמיס את המחשב (למשל דחיסת סרט) המעבד מתחמם לפי תוכנת ה easytune של gigabyte טמפרטורת המעבד 71. לפי speedfan הוא מזהה 3 חיישני טמפרטורה וכן חיישן שנקרא core ומשויך ל K10. אחד מהחיישנים מראה את אותה טמפרטורה של 71 וה core מראה 58. טמפרטורת ה system לפי ה easytune באזור ה 50. הלוח בעיקרון מותקן במארז קטן יחסית אבל ההבדל בין מארז סגור לפתוח הוא זניח אם בכלל. התוצאות מעל הם במארז פתוח. האם זה נראה סביר ? לא גבוה מידי ?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  24. חברים אני רק רוצה לספר לכם שהזזתי את המחשב מעמדת המחשב למטה בספרייה (ליד הרגליים) לשולחן בספרייה ליד המסך והכל צנח משמעותית! סתכלו על הקובץ המצורף: לא הצלחתי לרדת בלוח אם מה40 מעלות בכרטיס מסך לא הצלחתי לרדת מ60 (שמתי את המאוורר שלו קבוע על 85%). והמעבדים עובדים על 30 מעלות שזה יפה מאוד!!! רק רציתי ליידע אתכם ...ונראה לי גם שאני אחשוב על אוברקלוק קטן למעבד ולכרטיס מסך מאחר שאני יודע שהם יכולים לעבוד בלפחות 10 מעלות יותר (כך הם עבדו חודשיים מאז שקניתי את המחשב). [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by dudu26,

ב- Speedfan יש לי 127 מעלות ב- AUX, מה זה??? עדכון, הנה התמונה מה- Speedfan: והנה תמונה של Everest: אני עם E6400, freezer 7. דעתכם?

• 12 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.