עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by YO-YO,

הדיודה שיש לי נשרפה לצערי...(וכמעט לקחה את המעבד איתה... :AR15:) עכשיו, לפני שאני מזמין עוד אחת מחו"ל, אני רציתי לשאול אם יש להשיג בארץ כאלה... אז בקיצר...אם זה לא ברור...תשובה שתכלול גם איפה אפשר להשיג תהיה מבורכת... :saint: תודה לכולם.... נ.ב כולם מבלבלים לי את המוח בקשר לאם במקרה הזה אסור להזכיר שם חנות בפורום, אז אם אסור תשלחו לפרטי.... ;D

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  2. שלום רב. יש לי מפרט מחשב שבנו לי. אני מתלבט בנוגע לקירור המעבד. הציעו לי שלוש אופציות. 1: ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 775 - ללא מאוורר. כולל מתאם ל-1155. 2: Scythe Mugen 2 Rev B - כולל מאוורר. 3: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler. השקט חשוב לי מאוד. לא הולך לעשות oc ושאר ירקות... זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1046 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 2 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by santakelev,

אני מחפש לשפר קצת את הקירור של המערכת שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהמלצות: 1. מעבד Core2Duo E8400 - כרגע מורכב עליו מאוורר ג'נרי. עשיתי לו OC רגוע ל-3.6GHz, ובמאמץ הוא מגיע ל-55 מעלות בערך. מכיוון שאני רוצה להגביר את ה-OC, אני מחפש קירור נורמלי. חשבתי על ה-Mugen II, האם הוא נחשב דגם טוב? שקט יחסית (אני לא פריק של שקט, אבל בכל זאת)? יש המלצה יותר מוצלחת? 2. כרטיס מסך HD5850 - מגיע בממוצע ל-90 מעלות במאמץ. הייתי שמח להוריד את זה קצת..... ראיתי ב-KSP את הדבר הזה:Arctic Accelero L2 Pro VGA Cooler. שווה? 3. המארז שלי הוא SViking של Thermaltake. יש לו שני מאווררי 120 על הכיפאק, אבל כשאני מגביר את המהירות שלהם הם עושים רעש מזעזע של שואב אבק (זה לא בעיה של נקיון או משהו, הם פשוט …

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by Vidati,

שלום! קניתי לא מזמן קירור לכרטיס שלי ZALMAN VF700ALCU קירור עצבני! בעזרת פורום אחר (לא הציין את שמו) עשיתו לו OC עכשיו למי שלא יודע גרסאת הAGP באה מהירות זכרון 900 מעבד 500 אני הצלחתי לעלות ל1100\600 השאלה שלי האם זו התוצאה הסופית שאליה אני יכול להגיע? הטמפרטורה במנוחה על 40 ובמאמץ (אחרי 3 שעות משחק) על 55 ככה שהוא לא ממש חם! פשוט בדקתי בRIVATUNER והוא מגביל אותי ולא נותן לעלות יותר מ1100\600... וב3DMARK03 קבלתי "9150" האם התוצאה טובה? תודה

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by חצופי,

לוח האם שברשותי הינו GIGABYTE X38DS4, ומעבד E6320 עם המעט שאני מבין עשיתי O.C ל 400FSB (שהריץ את המעבד ל2.8 במקום 1.8). במנוחה טמפרטורת הלוח עפ"י EVEREST היא 41 מעלות לעומת מצב בו אני מעמיס את המעבד ל100% שאז הטמפרטורה עולה לעד 64 מעלות. האם טמפרטורה זו בגבול התקין או מעליה?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by jbgood,

היי, המחשב החדש שלי מאוד מרעיש תחת מאמץ(משחקים...) ,בדקתי והרעש נובע מהמעבד - P4 640 3.2 האיורור מקורי של אינטל(הבנתי שמדובר במאווררים לא מהמשובחים בלשון המעטה) ,טמפ ללא עומס באזור 60 . בקיצור צריך מאוורר חלופי למעבד(גם שקט וגם מקרר טוב) , מה כדאי? THERMALRIGHT XP120 ZALMAN 9500 ZALMAN 7700CU ARCTIC COOLING FREEZER7 ניסיתי גם לעשות אנדרקלוק למעבד ,לא ממש עזר(הורדתי 400מגההרץ ,הוריד 6מעלות אבל הרעש נשאר) אפשר לעשות גם אנדרוולט -לא יודע לכמה? כל עזרה\עצה תתקבל בברכה נתוני המחשב: SONATA II GECUBE X800XL 1GB/2HDS/ תודה מראש

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by asmon,

לראשונה אני רואה איך הצ'יפסט נראה מאחורי הגוף קירור משום שהמאוורר המקורי של הצ'יפסט נדפק לי. ובכן הוצאתי את המאוורר ואני רואה מן מגן דק כזה על הצ'יפסט שבאמצע יש ריבוע קטן, עליו אני צריך למרוח את המשחה? האם עליי לקלף את הישן או משהו כזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by itakz,

עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב חדש, הנה המפרט : דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9502 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטי…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  9. יש על הלוח שלי ג'אמפרים שאפשר לשנות איתם את המכפלה ואת הFSB האם זה מסוכן להזיז אותם? ???

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by or_cohen2,

יש לי בעיה של ריסטים במחשב ומסכים כחולים מכול המדריכים והעזרה שקיבלתי יש שני אפשרויות לריסטים אחת מהם זה הטמפרטורה של המעבד שלי היא בלתי נסבלת רק לגלוש באינטרנט הטמפרטורה בין 52-56 וזה רק גלישה הינה הפרטים שאני הבאתי מהתוכנה על המחשב אני לא מבין כולכך במחשבים מבין אבל לא כמוכם הינה הפרטים עם צריך עוד משהו תגידו אני ירשום: CPU Type AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+ Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SD RAM) ValueBIOS Award (03/17/03) עם חסר משהו עוד פעם תרשמו לי מה זה באנגלית אני יחפש בתוכנה ואיך הטמפרטורה למחשב שלי גבוהה לא? ומה אפשר לעשות ב…

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by alexrta,

יש לי כרטיס מסך RIVA TNT 2 32MB ורציתי לדעת איך אפשר לעשות לו אוברקלוק? והאם זה מסוכן? והאם זה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  12. כזה שמולחם כבר ,אם חיבור molex פשוט וחיבור לcom בלי כאבי ראש.

13. Started by eSLC,

מהו המעבד הכי משתלם מבחינת ביצועים וOC?...

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by a12beat,

במה עדיף להשתמש ? jigsaw,מקדח כוס ,dermel ??? מה הכי נוח ? ד"א לא מצאתי מקדח כוס שיותר גדול מ- 112 מ"מ :-/ אני צריך 120 מ"מ יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  15. אין מדבקה, אין גומי להוריד. פשוט סגור מכל הכיוונים.

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  16. כן, אני קצת משוגע, החלטתי שאני בודק לכמה טמפ' אני יכול להגיע פשוט כמו איזה דפוק.... הפעלתי את התוכנה PRIME 95... יש לי 15 מאוררים במארז עצמו, כיביתי את כולם. כמובן שגם כיביתי מאוררים של לוח אם ומעבד (את המאורר של המעבד תקעתי עם חתיכת נייר ואת המאורר של הלוח אם ניתקתי בכלל). אז הנה לכם תמונות: זה אחרי שנבהלתי מזה שהגעתי ל 77 מעלות, הדלקתי בחזרה את כל המאוררים והוצאתי את הנייר מהמאורר של המעבד, שימו לב למהירת המאורר, בדרך-כלל הוא על 3100 RPM והוא עלה כזה גבוה! בדיקה שניה: זה לפני שידעתי לכמה מעלות עומד להגיע הלוח באמת... והמקסימום שהעזתי להגיע!!!! כבר פחדתי להגיע יותר מזה פשוט המעלות עלו בקצב השעון!! (כל שניה מעלה) אז מיד הדלקתי את כל המאוררים וסיימתי להיום.…

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by maCr0T,

היי, חבר שלי מחבר במארז אחד שני ספקים, השני בשביל הFANS, איך אפשר לחבר אותו כך שידלק בעת שהראשון נדלק ללא חיבור ללוח?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by TheRedEye,

יש לי כרטיס מסך מסויים שהמשחה תרמית שלו לא מכסה את כולו וכבר יבשה הייתי מעוניין למרוח משחה חדשה, השאלה איך עושים זאת? איך מורידים את המשחה הקודמת? ואיך מורחים חדשה? ומה הכמות? אשמח להסבר מפורט

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  19. מישהו נתקל בדבר כזה? מדובר במאוורר EVERCOOL לתושבת 775. אני רוצה לשמן אותו אבל אי אפשר לפרק את המאוורר ולהוציא את טבעת הפלסטיק כדי לשמן את הציר.. העיגולים במרכז המאוורר כפי שרואים בתמונה הם לא גומי נשלף הם חלק מהפלסטיק עצמו! תראו גם את השריטות שנוצרו מהניסיונות שלי להוציא את העיגול הזה.. איך אפשר להוציא את המאוורר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  20. אפשר עם דבק 3 שניות? השאלה היא עם זה יוליך את החום או לא?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by giloman,

לפני כמה ימים שאלתי איך להפעיל ספק בלי לוח אם וזה הצליח עכשיו נשאר לי רק הצינורות לקנות ולחבר וכל מוכן לשימוש ... ;D הטכנאי בחנות מחשבים השכונתיתי שלי (קניתי משם מאווררים לרדיאטור ) אמר לי שאני צריך להכניס קפיצים בתוך הצינורות כדי שהם לא יתקפלו ויחסמו את המים כך שלא יגיעו מים למעבד ולצ'יפסט ובזמן ממושך הם גם ידלפו ... האם צריך לשים קפיצים והאם אפשר לקנות כאלה לצינורות של אקווריום?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by game kILLer,

האם יש מפצל 3 פינים למאורר?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by dids22,

בבקשה רק אלו שיש להם את המעבד הזה(בסטוק) שיענו ותציינו מה הקרור שלכם אז הטמפ' שלי היא : מנוחה- 34 מעלות מאמץ(10 דקות מאמץ ב s&m) 39 מעלות (המארז סגור) ויש לי קרור סטוק של amd מה הטמפ' שלכם? (ההגדרות של s@m ששמתי בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by liran315,

בחירת קירור למעבד מKSP אני צריך קירור למעבד E7200 מKSP עד 200 שקל המעבד יעבור OC מקסמלי. האפשריות שראיתי הן Scythe Mugen Scythe Ninja II Arctic Coolin Freezer Xtreme עכשיו לפי הסקירה הזאת: Scythe Ninja 2 Review » Page 4 - Testing - Overclockers Club הנינג'ה מציג ביצועים יפים מאוד ולפעמים מאוד קרובים לU120E אז מה כדאי לקחת? אני יכול רק בKSP כי לי זיכוי שם

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  25. הנה הלינק לתוכנה... תהנו! ומנהלי הפורום... לדעתי זה יהיה נחמד אם תוסיפו את הקובץ למרכז ההורדות של hwzone כי הרבה ביקשו אותו

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים