עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vendome,

הדרישות בכותרת. קירור עד 100 ש"ח , אפשר להתגמש טיפה למעלה. מומלץ לקירור שקט, וגם קירור טוב לOC חנות - מלוג'יק PC או מסקיי PC ניב

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  2. אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט ואיכותי... במחיר סביר... שמתאים ל socket 478 מישהו יכול להמליץ לי?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by almog333,

האם באמת שווה לי לקנות קירור לקונרו E6600 אם אני לא עושה OC? האם המעבד עם הקרור סטוק ירעיש הרבה יותר? האם אורך חיי המעבד תלוי בסוג הקרור? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 834 צפיות
  4. תגידו לי בבקשה עם המיקום ששמתי אותם טוב אז ככה: 2 של 80 מ"מ בדלת אחד מוציא ואחד מכניס 1 מאחורה מוציא 1 מקדימה מכניס תודה מראש... ;D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by A.z,

שלום יש לי מאוורר של gigabyte הוא בא עם פאן קונטרול ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם בלי הפאן קונטרול בשביל שהלוח אם ישלוט לבד על מהירות המאוורר מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני מחבר אותו ללוח אם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by sashakrik,

אהלן ! יש לי 3700+ ע"ג לוח ASUS דגם A8N-SLI Deluxe, החלטתי לקנות ביג טייפון אבל יש לי דאגה קטנה, המארז שלי נמוך יחסית ולכן המרווח של הלוח אם לספק הכח קטן יחסית. לכן אני מפחד שלא יהיה מספיק מקום בשביל הביג טייפון כי הרי ידוע שהוא מאוד רחב. אם מישהו פה התקין ביג טייפון על לוח כמו שלי ויוכל לומר לי בכמה הוא בולט החוצה מחוץ ללוח אם מאוד אשמח. תודה !

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  7. מסקרן אותי לדעת

• 15 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by hal,

היי, האם יש תוכנה שמראה אותה? ואם כן,איזה? תודה!!

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  9. אז ככה חברה כרגע אני עומד על באס 230 במחלק זיכרנונות של 1:1 חשבתי לשנות תמחלק זה יכול לעזור לעלות תבאס ליותר גבוה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 833 צפיות
  10. אני מתכנן לעשות OC בקרוב אז רק רציתי להבהיר כמה דברים לפני שאני הורס לעצמי את המערכת, אז אם מישהו יוכל לתקן אותי אם אני טועה אני אשמח. יש לי לוח של אביט (NF7-S ) עם הביוס פוניקס אוורדביוס. 1. עלי לעדכן את הביוס לפני האוברקלוק? מה זה בכלל יתן לי לעדבן אותו? 2. אני נכנס לסופטמניו3 ודרך שם אני מנהל את כל התהליך, נכון? יש לי מעבד 2500+, אז בCPU operating speed אני מגדיר 3200+ לפני או אחרי שאני מעלה את External Clock ל200? 3. יש לי זיכרונות במהירות 400 מגההרץ, אבל הבנתי שהמעבד פועל ב333, את מה אני צריך לסדר על מנת שאני אנצל את מלוא המהירות של הזכרונות? (ועל איזה יחס לשים את היחס באס זכרונות)? 4. אני חושב שהמכפלה שלי לא נעולה (כי אני יכול לשחק עם ההגדרות שלה בביוס ולשנות את הער…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by adirze,

הטמפ' של המעבד שלי גבוהות ומגיעות ל55 מעלות במאמץ, הייתי רוצה המלצה לקירור שיוריד את הטמפ'. יש לי מעבד AMD64 BIT 754 , תקציב 300 ש"ח ואם צריך חריגה קטנה אפשר. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by Torn,

אל תקשיבו למה שאומרים לכם, אחרי שעות של בדיקות של יחידות קירור שונות למעבד, הגעתי למסקנה הבאה: הקירור הכי טוב למעבד פרסקוט הוא הזלמן 7000CU, יש שיגידו לכם שהגירסה עם החצי נחושת חצי אלומניום טובה יותר (וזולה יותר), אך זה לא נכון הגירסה עם הנחושת הצליחה להוריד לי 2-3 מעלות פחות מהגירסה הזולה יותר. והנה מצורפת לכם דוגמה למעבד פרסקוט 2.8 עם הסטפינג הכי מתחמם שיש (CO), המעבד הומהר למהירות 3.2 רק שימו לב שהמאוורר עובד על 1400 RPM, הוא מסוגל לעבוד על יותר... אבל לפי הבדיקות שעשיתי אין הבדל בטמפרטורות כאשר הוא עובד על מהירות מלאה, אז מה אכפת לי, הרווחתי דממה בחדר... שומעים רק הארד דיסקים בקיצור תענוג לא נורמלי ומומלץ לכולם! (סוף סוף אני יכול להנות מהמחשב הזה מבלי לקבל …

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  13. קודם כל כמה תמונות של המחשב עצמו: http://img369.imageshack.us/my.php?image=0164ux.jpg http://img369.imageshack.us/my.php?image=0233jq.jpg http://img368.imageshack.us/my.php?image=0200id.jpg עכשיו התחלתי באוברקלוק: שמתי HT על 3 זכרונות על 133 באס על 220 והעלאה במתח מ- 1.400 ל- 1.425 טמפ. עומד על 38 ב- Full Load אפשר עצות/המלצות כיצד להמשיך? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

יש לי את המעבד הנ"ל לוח P8Z68 V קירור Zalman CNPS 10XExtreme OC אני עושה פעם 1 נכנסתי לMENU של הלוח והעלתי רק את המכפלה ל 44 עכשיו אני עובד על המחשב ובודק אותו ממה שאני רואה אין בעיות ? מה צריך לעשות עוד בשביל OC? העלת המכפלה תספיק? 72 במאמץ ב OCCT זה בסדר? את המתח לי שיניתי לשנות צריך? המחשב לבד מעלה ומוריד אותו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by yanivnn,

האם אפשר לעשות אוברקלוק בדרך הפוכה מהמקובל? דהיינו קודם כל להעלות את המתח של המעבד לרמה מסויימת ומשם להמשיך להעלות את המכפלות וכו?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by chenrp,

שלום, הצלחתי להעלות לו תדרים גם לזכרון ולמעבד: GPU Frequency : 518.4 MHz - [initial : 400 MHz] Memory Frequency GPU : 796.5 MHz - [initial : 666 MHz] מקור 400 -> עלה ל518 מקור 666 -> עלה ל796 מתחים אני לא רוצה להעלות. מישהו הגיע לתוצאות דומות?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by ofir341,

יש לי שני כרטיסים של 6950 DIRT 3 EDITION אחד מהם נהרס הביוס ליפני חודשיים ואחד עובד טוב, עכשיו אני רוצה לצרוב על הביוס הפגום ביוס חדש של 6950 אבל הבעיה היא שאני לא מצליח ליצרוב ביגלל שיש מסך כחול בתחילת הWINDOWS. אני ראיתי שאנשים עושים את זה דרך הבוט, הם עושים בוט לATIWINFLASH וצורבים ביוס חדש. אז השאלה שלי איך אני עושה זאת כי כשנסיתי לעשות את זה לא הצלחתי לעשות בוט לתוכנה. אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי תענו בבקשה זה דחוף כי הכרטיס סתם שוכב אצלי ללא כל שימוש. תודה לכל מי שעוזר!.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  18. היי, יש ברשותי מארז CM HAF 922. קדימה - מאוורר 200mm למעלה - מאורר 200mm מאחורה - מאורר 120mm ועוד אופציה אולי להוסיף מאוורר מהצד. א. רציתי לדעת איך נכון לסדר את הכיוון של כל מאוורר מבחינת מכניס/מוציא ב. האם למעלה עדיף מאוורר גדול של 200mm או שניים של 120mm, או שזה לא ממש משנה. ג. כרגע המחשב שלי מפורק ורציתי לדעת האם אני יכול לדעת את הכיוון של המאורר (מכניס/מוציא) כשאני בא להרכיב אותו, או שאני חייב לחבר לחשמל ופשוט לבדוק לאן נושבת הרוח?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  19. כמו בכותרת, אני מנסה להשקיט את המחשב, שכרגע מאוד רועש. לאחר בדיקה הגעתי למסקנה שאם אחליף את הקירור לשלושת הרכיבים הנ"ל, המחשב יהיה שקט ביותר. יש לכם המלצה על גופי קירור? השקט הוא כמובן בעדיפות ראשונה, אבל שלא יהיו גדולים ומסורבלים מדי, ולא יקרים מדי. לא יהיה OC, אפילו לא קצת. כ"מ: חשבתי על Zalman VF-900CU צ'יפסט: Zalman ZM-NB47J מעבד: יש הרבה מאוד דגמים שנראים מתאימים, ואני לא יודע במה לבחור המערכת שלה מיועדים גופי הקירור: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum כרטיס מסך: PNY 6800GT AGP מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by defoler,

היי. אולי עשיתי משהו לא נכון? ??? ניסיתי לשחק עם כמות המשחה הטרמית, אבל כרגע עם ה heatsink הנ"ל אני יושב על 38 מעלות ב idle ו 70-71 מעלות ב full load. אין OC כרגע. מדובר על i7-920. באם זה נורמלי לקירור הזה, אז אלך היום לקחת את ה mugen 2 שראיתי שממליצים עליו, ואוסיף לו מאוורר נוסף. מבחינת מארז HAF 932 יש המון מקום והוא מאוורר למדי.

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  21. המארז מגיע עם שני מאווררים של אנטק עם שלוש אפשרויות מהירות. אחד עליון 140MM שניתן לחבר רק למעלה. ואחד אחורי 120MM למעלה (הספק למטה) שאותו העברתי לצד הכרטיס מסך, עם אפשרות לשליטה על מהירותו מחוץ למארז. המארז כולו מרושת ב 4 מאווררים 3 120MM ואחד 140MM השאלה היא לאן לחבר את המאוורר של אנטק (שיש לי יכולת לשלוט במהירות שלו ללא לפתוח את המארז)? האם לצד הכרטיס מסך שינשוף עליו? אולי מקדימה שיכניס אויר? תודה...

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  22. http://img352.imageshack.us/img352/9517/77542867ic1.jpg אני מבצע אובר קלוקינג למעבד ומה שמונע ממני להעלות שלב זה DRAM שמגיע ל- 208.1 MHZ כאשר עולה ל- 210 המחשב נופל איך מורידים את DRAM לזכרון RAM

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by FastJack,

מוצר חדש שנראה לראשונה בCES. מסתמן כהקירור המושלם לOC המתחיל. קירור מים זול ,פשוט להתקנה ויעיל מאוד. (הוזכר במאמר של האתר) האתר הרשמי: http://www.coolitsystems.com/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=6 ביקורת: http://www.guru3d.com/article/coolit-domino-alc-review/ http://www.nordichardware.com/Reviews/?skrivelse=550 מישהו יודע מתי המוצר יגיע לארץ?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  24. שלום יש לי עכשיו מעבד amd athlon 64 3000+ ואני רוצה להחליף אותו בamd athlon 64 X2 3600+ או דגם מהיר יותר (3800/4200) בתקווה שזה ישפר בקצת את הביצועים של המחשב.... עכשיו אם אני יכול להעביר את הקירור של המעבד שלי למעבד שאני חושב לקנות(הקירור הוא קירור שבא עם המעבד הזה) לא תיהיה בעיות התחממויות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by locke,

אפשר בכלל למצוא דבר כזה בנפרד ממכשיר גדול יותר? אני צריך משהו כזה שדומה ל- LCD שאני אוכל איכשהו לאלתר לו חיבור למחשב.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים