אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה בעיות ב OC אני לא מצליח לעבור את ה 400 באס אין לי את האופציה לשנות מתח מעבד, למי שיש את הלוח יודע איך משנים את זה ???? הזכרונות אמורים להיות 4-5-4-15 אבל בפועל המחשב עולה רק עם 5-6-6-18 יכול להיות שזו בעיית מתח ??
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מעבד +AMD 3500 ואני מתלבט בין שתי הקירורים האלה: Thermaltake Tower112 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm שעולה 278 שקל וה- Thermaltake BigTyphoon http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שעולה 238 עכשיו אני ראיתי שכבר אנשים בפורום הזה קנו את ה Big Typhoon אבל אני מתלבט בגלל המחיר כי כמו שאתם רואים הקירור הראשון הוא יותר יקר מה- Big Typhoon זה לא מעיד על כך שהוא יותר טוב? גם רציתי קירור לזכרונות ולציפסט המפרט שלהם בחתימה אבל אני לא ממש יודע מה כדאי לקנות אם מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
Hi, I got myself a new GeForce 4 Ti4200 128MB It has a lame old aluminum piece of heatink with a not working fan on it. I want to put my good old ICEBERQ 4 on it... So i took out the clips thaty hold it down to the card but then i realized it's glued to it... somehow. How do i disconnect it without causing any harm ? so that i can put the ICEBERQ 4 on it ? Thanks in advanced, Chen Doron.
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות של המאווררים בתלות בטמפ' של המארז/מעבד ושהתוכנה עצמה לא גוזלת זיכרון. הלוח אם שלי Asus P8Z77-V-Deluxe. התוכנה AI SUITE של אסוס שמגיעה עם הלוח אם, תופסת הרבה זיכרון במערכת. לא שחסר לי זיכרון אבל אני מעדיף תוכנה יותר "קלה" במובן הזה. האם יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה אתם חושבים, במקום לבזבז כסף על מארז ומאווררים, שמים הכל במיני מקרר ;D מישהו חייב לנסות את זה, אז תגידו לי מה אתם חושבים על זה. בבקשה תענו לי! תודה מראש- עידן המלך 8)
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הינה המעלות במנוחה: והמעלות בעבודה בערך 70~80 המפרט שלי בצד המארז שלי הוא M5 תמונה: http://www.pandas.co.il/images/products/small/21613.jpg אין לי בעיה להשקיע כמה כסף אז מה אני יכול לעשות בשביל שהטמפ' שלי יגיע למינימום? מה להוסיף? דרך אגב הספק שלי הוא 650W ולא ג'נארי
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות קירור אוויר לשני מחשבים, האחד כמו שכתוב במפרט שלי והשני AMD Athlon 3000+ 64bit. אני כעיקרון קונה בגלל שהמעבד מתחמם די הרבה בשני המחשבים, וגם ככה צריך לחדש משחה טרמית ואני רוצה שקט... האם ה Arctic Cooling freezer 7 pro מספיק שקט? אני לא מחפש שקט מופתי שאני לא אשמע אבל משהו סביר ויותר שקט מקירורי הסטוק של אינטל וAMD. תודה לעוזרים ועוד משהו, אני גם כנראה אקנה משחה טרמית אם אני אקנה קירור ואם לא... אז המשחה הטרמית של Zalman שמורחים כמו לק, טובה?
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי AC MX-1 ואני חושב שהיא מקולקלת זה יכול להיות שמשחה טרמית מתקלקלת??? המרקם שלה הוא לא כמו משחה רגילה היא נדבקת לעצמה יותר ולא נמרחת בקלות ככה היא אמורה להיות?? שמתי אותה עם FREEZER 64 והטמפ' של המעבד שלי זה בסביבות ה 50 והלוח אם 41 בערך זה הגיוני??? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום,איזה קירור עדיף למעבד הנל עם לוח אם של גיגבייט GA-MA770T UD3 האם של ARCTIC COLLING FREEZRER PRO 7 REV 2 שעולה 135 שח או של ZALMAN מאוורר למעבד Zalman CNPS9500A LED Retail אני מניח שהזלמן טוב יותר,השאלה אם שווה ללשלם את ההפרש 75 שח יותר, לא מתוכנן אוברקלוק. מה מקרר טוב יותר ומה שקט יותר?? והאם התוספת לטובת\ הזלמן שווה השקעה?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה יקח עידנים עד שיהיה לי כסף לקנות את זה אבל הליבה של ה-barton 3000 ממש גדולה והבסיס של ה-SLK800 ממש קטן ויש לי הרגשה שהSLK לא יכסה את כל הליבה יש למישהו מושג אם זה מתאים אחד לשני? כי בסופו של דבר אני תמיד קונה ללוחות אם שלי את המעבד הכי מהר שהם תומכים ורק אחרי זה מחשב חדש...
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם כדאי לעשות לכרטיס הזה אוברלוקינג?? זה יתרום לי קצת ביצועים? ואין שם שום דבר שמקרר רק היטסינק כזה מפלסטיק יש איזו תוכנה שאתם יכולים להמליץ לי עליה? ועוד דבר איך אני יעשה אוברקלוק בלי לגרום נזק לכרטיס!?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
כל זאת בהנחה שאני לא מבצע OC כלשהו. שהרי היצרן אמור להיות אחראי ולתת מאוורר שמתאים לצרכים. אולי עדיף לקנות את גרסת TRAY ולהוסיף איוורור? אם כן איזה (במחיר עד 200 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
סתם תהיתי... מה טווח הטמפ' הסביר עבור המעבד ולוח האם שלי, במנוחה ומאמץ? ומה ה-RPM הסביר ל-Vantec ThermoFlow 120MM Smart שמוציא אצלי את האוויר מהמארז?
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היום החלפתי ספק.. כנראה שלא שמתי לב ואחד החוטים נתקע במאוורר פה: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209763.jpg אחרי כמה שעות המחשב התחיל להתכבה ולעשות בעיות רק עכשיו פתחתי ראיתי את זה והחלק מברזל שליד המאוור היה רותח.. מה יכול לקרות בגלל זה?? בוינדוס עצמו הכל חזר כמה ימים אחורה זה עשה תיקון עוד לפני שפתחתי את המארז.. משהו קרה למחשב?? מה אתם מציעים לעשות..
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
היי אני מחפש מאורר מארז 80ממ בשביל להחליף את זה שבא עם ה SHUTLE. חשוב שזה יהיה מאורר שקט ביותר (כל סיבת ההחלפה היא להשקיט את המחשב) (לא למטרות OC) למאורר צריכים להיות 3 פינים לחיבור לMB (לא 2 פינים ולא מולקס) ראיתי המלצות על Panaflo L1A ועל Silentx אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותם בארץ תודה
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום , בפורום המליצו לי לנקות אבק לצורך הורדת טמפ' (הכרטיס על 90 מעלות בעבודה) עכשיו , איך עושים את זה? מוציאים את הכרטיס מסך מהמקום ואחר כך את המאוורר מהמקום ואת המאוורר שוטפים במים? או שפשוט שואב אבק עושה את העבודה? (בזהירות כמובן) או שאין ברירה , ומחשב הוא דבר רגיש.. צריך לעבור ס"מ אחר ס"מ עם טישו.. מה ממה שכתבתי נכון , יש אזהרות כלשהם לפני ניקוי אבק? תודה, אבי
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אז שידרגתי למוגן 2 - וחיברתי לו 2 מאווררים שמכניסים אוויר אחד מול השני ועוד אחד שמוציא אוויר מהצד.. מתח המעבד עומד על 1.275V מתח ה VVT עומד על 1.31V, התעקשתי להשאר עם HT Enable . הבעיה היא שכאשר אני פותח פוטושופ במהלך הטעינה של תמונה המחשב מקרטע ז"א קירטוע של תזוזת העכבר.. מה שגם כאשר המחשב מתאמץ אני שומע רעשים מכיוון המעבד של פסססס - ולא ברור לי למה.. הטמפ במנוחה עומדות על 45 ובמאמץ מגיע ל 85 - לזכור שאני באילת אשמח כיוון...
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את אחד המעבדים האלה ולעשות להם אוברקלוק קטן ונחמד. רציתי לדעת איזה אחד טוב יותר? אמנם ל4400 יש מכפלה גבוהה יותר אבל האם זה באמת עוזר אם קונים זכרונות 800 שבמילא מגיעים ל3.6 בלי שום בעיה ומעל 3.6 עניין הקירור מתחיל להגביל? חוץ מזה ראיתי במספר ביקורות שאנשים נתקעו איתו באיזור ה3.2 בגלל fsb wall. לכן קיבלתי את הרושם שה4300 אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הוצאתי מסך TFT של מחשב נייד האם יש אפשרות להרכיב אותו למחשב שלי? יש בוא כזאת כניסה ל- 25 פינים ועוד יחידה נפרדת של החשמל העלתי תמונות http://photos.walla.co.il/wqq
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היה לי וולקנו 9 עדיין יש אבל הוא מקרר זוועה ב1.73 מתח במאמץ הוא מגיע ל 49 מעלות , זה עוד שיום לפני זה ב1.9 במאמץ הוא הגיע לגג של 34. זה יכול להיות שמשהו קרה למעבד (כי החלפתי) או שזה הקירור? אפשר המלצה לקירור טוב של עד 180 שקל.
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
ראיתי פה בפורומים שיש תוכנה שמגבירה את המהירות של המאווררים במחשב למקסימום אם אפשר אותה או אפילו רק איך קוראים לה ואני צריך שתתאים לויסטה ותדודה מראש
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-