אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אני נימצא כרגע עם המחשב של אח שלי על 3.78GHZ המעבד הוא E8400 והזיכרון דיי מגביל אותי... הוא נימצא כרגע על תדר של 842MHZ אם אני לא טועה,והתדר המקורי שלו הוא 800, עכשיו האם OC לזיכרון יציל אותי מהמצב הזה?[= , ואם מישהו מכם יכול בבקשה להביא לי גם מדריך לעשות OC לזיכרון אני ממש יודה לו. תודה לעוזרים!.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן את הטיוניק 120 למעבד יש לי פנטיום 4 2.8 ג'יגה ו1 מגה קאש בסוקט 478 קבלו תמונה עד כמה אוברקלוק אני יוכל לעשות לו עם הטיוניק? אפשר להגיע ל4.2 איתו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי נכון לעכשיו יש לי את המארז הזה מבית JSP H-550D http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=124 כרגע מחובר לדופן המארז מאוורר 120mm בדלת הPCI-E אני שוקל להחליף את דלת המארז לדלת עם מאוורר 250mm שיקרר לי את המערכת בצורה טובה יותר לאחר תוספת הדלת למארז הוא יראה כך http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 האם התוספת הזו ב120ש"ח באמת משתלמת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קודם כל, אתם בטח רואים שזה ההודעה הראשונה שלי בפורום, הגעתי אליכם דרך השרת המדהים שהעלתם לBF:BC2 בתקווה שתוכלו לעזור לי בשאלותיי הרבות. ועכשיו לקטע הראשי: לאח שלי הקטן יש מחשב ישן(בן 3-4) ובגלל שעכשיו קניתי את BF BC2 ואפשר להתקין אותו על כמה מחשבים אז הוא ביקש שאני אתקין גם אצלו, והסכמתי, אבל קודם כל הרצתי אצלו את CAN YOU RUN IT, וגיליתי שהמחשב נכשל בCPU, הבעיה היא שהוא לא נכשל בCPU עצמו אלא במהירות, הם דורשים 2.0 ואצלו זה 1.86 ולכן הבנתי מחברים שההמהרה היא סמלית בהחלט ולא תעמיס על המחשב או תגרום לחימום כזה או אחר. לכן, התחלתי לקרוא את המדריכים שלכם, אבל בגלל שאף פעם לא התעסקתי בזה אז דיי הסתבכתי, במיוחד עקב העובדה שיש לו INTEL והמדריך שלכם(מ2006) הוא על AMD הינה תמונות ש…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אז השאלות שלי ככה: 1.על איזה קירור אתם ממליצים ל6600GT? 2.איך הכרטיסים של GIGABYTE בOC(בגלל שאף אחד לא ענה לי בדיון הקודם שלי)
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איך הוא? ואני יכול לשים לו מאורר שהוא לא דלטה?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכם.. עכשיו לבעיה.. קיבלתי לוח אם חדש ASRock ConRoeXFire-eSATA2 עכשיו אני מעלה את הBUS SPEED בביוס ושום דבר לא קורה... אני יסביר יותר טוב.. הBUS SPEED המקורי עומד על 200 עכשיו העלאתי אותו ל210,220,230,240,250 ושום דבר לא קרה.. אני חייב לציין שבלוח הקודם שהעלאתי כמו שניסיתי לעלות בלוח הזה המהירות של המעבד השתנתה.... גם עם אני יעשה עכשיו ריסטרט ויכנס לביוס הBUS SPEED ישאר במהירות שקבעתי לו... זאת אומרת שזה כן נשמר... ובתוכנה CPU-Z רשום שאני רק ב200.. נ.ב זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה OC תודה לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי צג LCD מסוג WAYTON 16021J1 .השאלה שלי פשוט ביותר...האם אפשר לבצע את החיבור למחשב כמו שיש במדריך...כמובן שע"י חיבור בצורה שונה או כל דרך אפשרית אני אשמח לדעת...תודה מראש. יש לי לינק שקשור לצג - http://www.everbouquet.com.tw/products.htm http://www.everbouquet.com.tw/MC16021J.htm
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Readeon 9600XT 256 DDR רציתי לדעת איך אני יכול לעשות לו overcloking ואם כן אז איך תודה רבה שי
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל ראיתי שיש דבר כזה שיושב על המעבד (מעיין פלטה דקה) מה שאמרו שם זה שעל ידי פעולה חשמלית מסויימת, הצד של הפלטה שנוגע במעבד ממש קר והצד השני ממש חם. מישהו מכיר את הדבר הזה? איך זה נקרא? איך זה פועל ? כלומר איזו פעולה חשמלית יוצרת קור בצד אחד וחום בצד שני ? האם יעיל ?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, מצד שמאל בצילום EVEREST - מה משמעות הטמפרטורה CPU ומה משמעות CPU #CORE לאיזו טמפרטורה להתייחס ? מצד ימין בצילום המצ"ב תוכנה בשם REAL TEMP עם טמפרטורות שונות ----- >>> למי "להאמין" ? איזה מאוורר מומלץ במקום המקורי של אינטל שיוריד משמעותית את הטמפרטורות אם בכלל ? (הצילום מתייחס למעבד Q6600 - אבל ברשותי מחשב נוסף עם Q9450 והטמפרטורות CORE בסביבות 55 מעלות.) תודה מראש להתייחסות . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן חברה.... אני מבקש עזרה לבניית מערכת קירור מים למעבד+ כרטיס מסך (ללא צ'יפסט) תכף תבינו למה..! בניתי לי מפרט מחשב ורציתי לקרר אותו במערכת מים חזקה מספיק ומכוון שאין ניסיון עם קירור מים פניתי אליכם בתקווה שתעזרו לי המפרט הוא: ספק CORSAIR HX1000W מעבד INTEL I7 920 (היעד שלי הוא OC של 4.0GHZ) בטפמרטורה נורמלית לוח אם GIGABYTE X58-EXTREME ומכיוון שיש לו בלוק מים לצ'יפסט אז אין לי צורך בעוד אחד (תקנו אותי אם אני טועה) זיכרונות OCZ 6 GB(3*2GB) 1600MHZ CL 8 דיסק קשיח SEAGATE 1000GB כרטיס מסך מתלבט בין ATI 4870X2 לבין GTX295 (מה עדיף?) ויש טעם לחכות לכרטיס חדש יותר (DIRECTX 11)? תקציב למערכת מים עד 2300 ש"ח אשר תהיה מסוגלת לקרר מערכת שלמה של מעבד וכרטיס מסך וצ'יפסט אני רוצה ר…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אני overclocking newbie :-[ יש לי מעבד e7400 2.8 הגדלתי את הfsb מ266 ל300 ושיניתי את הdram freq ל600 (DDR2 800 ocz) כך שיוצא יחס 1:1 ותדר 3150. בסטינג של המתח לא נגעתי כך שזה על auto עם וולט של 1.312 (cpu-z) בגדול רציתי לדעת כמה דברים: 1.האם היחס של 1:1 משתלם או שעדיף לי להשאיר את הdram freq על auto ולקבל יחס של 4:5 2.באתר של אינטל ראיתי שהמתח המקסימלי שממולץ למעבד זה 1.3625V וכפי שאתם רואים אני די קרוב אליו... עכשוו השאלה שלי היא בכמה כדי לי לנסות להוריד את המתח לפני שיתחילו להיות "unstable issues" ? הבחנתי שיש בביוס שלושה פונקציות שקשורות למתח(Vcc,Sbcore,Nbcore) מה שמשאיר אותי די מבולבל :-[ משום שאני רוצה עוד להגדיל את הfsb ל333 אני מפחד שהמתח שהלוח אם יתן באופן…
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הקירורים הבאים. חשוב לי השקט וכמובן טיב הקירור למעבד E8400 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3322946&sku=O261-7406 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835186134 איזה עדיף?
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני צריך קירור אשר מתאים לכרטיס הבא 6600 PCI-E עד 150 שקל. תשתדלו שהקירור יהיה מסקאי פיסי. ! תודה ועוד שאלה קטנה.. איפה אני יכול להשיג את הדבר הבא. http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/hr11/product_vga_cooler_hr11.htm?art=MTQyMywxLCxoZW50aHVzaWFzdA== זה קירור עליון של כרטיס מסך. יש תמונות שם. איפה אני יכול לקנות את זה בארץ !
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איך GLOBALWIN CAK II 38 יותר טוב מהוולקנו 7+
-
שלום לחברי הפורום בירצוני לעשות אוברקלוק למעבד הבעיה שיש לי היא שבביוס שלי המעבד עומד על טמפ' נמוכה ב 10 מעלות (28) לאומת ניתור הטמפ' בתוכנה real temp השאלה שלי מה יותר אמין ולמה להיתיחס כי 10 מעלות זה לא משהוא קטן חשוב לציין שלוח האם שלי הוא : asus p5q-e והמעבד הוא q9550 שמקורר בעזרת גוף קירור thermalright ultra 120 extreme +מאורר 120 מ"מ 1600 ס"לד אז מה אתם אומרים למה להיתייחס ? בתודה לכל המשיבים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מהי הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיס יוכל לשאת? ועל איזה טמפרטורת זה צריך לנוע במנוחה ובמאמץ?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם המנורות שיש למאווררים במחשב יוצרים חום / מפיצים חום?? האם עדיף מאוורר רגיל מאשר מאוורר מואר? ודרך אגב, מאוורר מנחושת מקרר טוב יותר ממאוורר מאלומיניום, נכון?
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדיוק הזמנתי GA-965P-DS3, אבל אחרי שהם חייבו את הכרטיס שלי הם נזכרו שאין להם את הלוח והם מוכנים לשלוח לי GA-965G-DS3 באותו מחיר (שבעיקרון עולה בערך 30 שקל יותר). אני יודע שדיברו על בעיות של הלוח באוברקלוקינג. השאלה שלי היא האם הלוח בעייתי ויתכן שגירסת FIRMWARE עתידית תשפר את הביצועים (זה דבר שבו אני יכול לסמוך על ג'יגהבייט) או שמא מדובר בציפסט עצמו ולא משנה מה - האוברקלוקינג בו יהיה מחורבן. ? אני מאמין שבכל מקרה אני לא אוציא למחשב את המיץ בOC ואסתפק גם בשיפור ביצועים קטן. אני בכל מקרה מתכנן לעשות disable לכרטיס המסך בBIOS כי אני קונה כרטיס מסך נפרד. היתרון היחיד בשבילי בלקנות את ה-G הוא שאני אוכל לחכות עוד קצת עם ההחלטה עלאיזה כרטיס מסך לקנות עד שATI יטרחו להו…
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להוסיף מאוורר של 120 מ"מ למארז ( raidmax ninja) הגיע רק עם מאוורר 120 קדמי ו80 מ"מ בחלון צד, ואני רוצה להוסיף אחד אחורי. המחשב פשוט רותח בזמן משחקים כבדים. עד כמה אני ארגיש את ההבדל? אמור גם להיות הבדל בביצועים בגלל המעלות הנמוכות יותר? באיזה כיוון אני מתקין אותו? אשמח לקבל המלצות למאוורר שיעלה לי עד 50-60 ש"ח עם עדיפות לשקט עד כמה שאפשר במחיר שציינתי. עדיפות לקנייה בKSP או אייבורי בגלל קירבה גיאוגרפית. אם לא אז חנות אחרת מהמרכז. עריכה: ישנה דרך לחבר מאוורר של 140 מ"מ למארז במקום 120? כי שמעתי שיש מאווררים כאלו אבל לא נתקלתי בהם.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
כרגע המאוורר היחידי שיש מחובר ישירות לספק, האם עדיף לחבר אותו ישירות ללוח אם ל sys fan?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב HTPC שבניתי לפני כשנה וחצי. המפרט בגדול: CPU AMD|A64 X2 5400 קירור: SCYTHE ninja לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H Socket AM2 (כרטיס מסך מובנה) המחשב עבד מצויין עד שלפני כ3 חודשים הוא התחיל לכבות בפתאומיות במאמץ (אנקוד לסרט למשל) ככל שהזמן עבר הוא כבר יותר ויותר בקלות עד שהחלפתי להחליף משחה טרמית. זה עזר לכמה ימים אבל אז המצב החמיר עוד יותר. ניסיתי לשים את המשחה הטרמית בהרבה דרכים שונות ע"פ כל מיני מדריכים אך זה לא עוזר כמעט. קניתי גוף קירור חדש AC freezer pro 64 אך זה גם לא עזר. כרגע המחשב נכבה עוד בבBIOS בעוד אני מסתכל על טמפרטורת הCPU כשהיא מגיעה ל115, וזה קורה מהר. אם במצבים מסויימים אני כן מצליח להגיע לווינדוס, שזה כן קורה לפעמים, אני מסתכל על טמ…
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-