אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודל פלטייה בגודל 30X30 ואני רוצה לשים אותו על המעבד שלי אבל אני צריך גומי אטימה ואיך שהו לדוח אותו לצעלות קירור עם מאוורר עליהם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה על המעבד הוא מקורי של אינטל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 מישהו יודע איך לפתוח אותו כדי לנקות כי קצת הסתבכתי להוציא אותו? ויש ביקורות עליו בסדר יעיל רועש וכו?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכם שלום למפרט שלי בצד התווספו: corsair 450VX Geforce 8800GT sonic sunbeam Tuniq כפי שבטח שמתם לב המעבד שלי pentium D 805 ישן,ברצוני להמהיר אותו על מנת שיסחוב עוד כמה זמן,אך אין סיבה להתפרע... ניסיתי לעבור קצת על המדריך באתר אך הפאשרויות בביוס לא מופיעות אצלי ולכן הייתי רוצה קצת עזרה -מה האפשרויות שאני צריך לשים לפני שאני בכלל עושה משהו? ומה הלאה....חשבתי לעשות oc ללא העלאת מתחים.... תודה
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הנה משהו מעניין http://electronics.up.co.il/ במיוחד אהבתי את הפיצוץ האטומי עם הלדים.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה שחשוב זה השקט אני צריך את המאווררים הכי שקטים שיש בגדלים האילו מישהו מכיר? אמשח לדעת גם איך זה מתבטא על הביצועים .. (יהיה נחמד אם זה יהיה זוהר או משהו ) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מפרט: E6600 P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 800MHZ LIBERTY 620W קירור מים כרגע אני עומד על 3400MHZ במתח של 1.4625. ה-OC הזה מספיק לי אולם מידי פעם יש לי נפילות של המחשב,יש לי מערכת קירור מים אבל הטמפ' במאמץ עם TAT מגיעה עד ל-70. בתיזמוני זכרונות לא נגעתי,על כמה לשים אותם ?
-
- 19 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי פרספקט צהוב כן כן צהוב אייך אני חותך אותו במידות שאני רוצה איזה כלי ? ועם איזה כלי אני עושה חריטות לרשום את השם שלי למשל שהוא יהיה זוהר על לדים ? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הנה הלינק לתוכנה... תהנו! ומנהלי הפורום... לדעתי זה יהיה נחמד אם תוסיפו את הקובץ למרכז ההורדות של hwzone כי הרבה ביקשו אותו
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחד מההיטסינקים האלה. הוונטק יותר זול, ושמעתי עליו רק טובות, אבל לעומתו עומד המלך ה(כמעט) בלתי מעורער, ה AX7... אם אני יקנה את ה AX7 אז יצורף אליו SF2. מה דעתכם? אז איזה לבחור? המפרט שלי בצד אם זה עוזר
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
רציתי גם לדעת את הטמ'פ במאמץ של 20% במאמץ ואיזה תוכנה מומלצת למאמץ של הזיכרונות חוץ מ S&M מפרט בצד הקירור שלי הוא Thermaltake BigTyphoon 120 VXAM2 בברכה ארז
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לקחת כרטיס PCI ישן, לחורר בו חור עגול ולהכניס מאורר.. לתקוע אותו בדיוק מתחת לכרטיס המסך כך שהמאורר יוציא עליו אוויר.. נראת לי דרך לא רעה
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות קירור למעבד הנ"ל בסכום בסביבות 100 שח ראיתי שיש את Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=247 ב107 שהמליצו עליו וראיתי שיש גם קופון של אייבורי לקירור למעבד Corsair דגם Air Series A50 ב92 שח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7735&CatCode השאלה מה יותר טוב ? או שיש הצעות נוספות באותו טווח מחירים? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך הקירור הזה? האם הוא טוב? כמה בערך הוא עולה? למערכת amd
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכם, טמפ' כרטיס המסך שלי הוא 70 מעלות (בשימוש רגיל) במבחן של nvidia במשך 10 דות הוא הגיע לטמפ' של 75. כרטיס מסך שלי: XFX 8500 GT עם קירור אקטיבי (מאוורר). מה לעשות? מהי הטמפ' המומלצת? מצורפת תמונה של הטמפ' (בלי להפעיל משהו מיוחד). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לחבר יש מחשב עם המפרט הבא CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz 14 x 200 Motherboard Name Gigabyte 8N-SLI Series ספק של HEC 400W 1גיגה זיכרון של ג'ייל ויש לו קירור שהוספתי לו של טרמולייק BLUE ORB רציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC ? ואם כן איך אני מנטר אחרי הטמפרטורה שלו כי תוכנות כמו CORE TEMP ו REALTEMP לא עובדות ...
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי חם בטירוף אפשר לקבל כוויה עם לגעת בו כמה שניות הוא על 55 מעלות בטמפרטורה .. האם להגביר את הפאן? ובלי קשר מה זה ממורי קלוק?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן חברה.... אני מבקש עזרה לבניית מערכת קירור מים למעבד+ כרטיס מסך (ללא צ'יפסט) תכף תבינו למה..! בניתי לי מפרט מחשב ורציתי לקרר אותו במערכת מים חזקה מספיק ומכוון שאין ניסיון עם קירור מים פניתי אליכם בתקווה שתעזרו לי המפרט הוא: ספק CORSAIR HX1000W מעבד INTEL I7 920 (היעד שלי הוא OC של 4.0GHZ) בטפמרטורה נורמלית לוח אם GIGABYTE X58-EXTREME ומכיוון שיש לו בלוק מים לצ'יפסט אז אין לי צורך בעוד אחד (תקנו אותי אם אני טועה) זיכרונות OCZ 6 GB(3*2GB) 1600MHZ CL 8 דיסק קשיח SEAGATE 1000GB כרטיס מסך מתלבט בין ATI 4870X2 לבין GTX295 (מה עדיף?) ויש טעם לחכות לכרטיס חדש יותר (DIRECTX 11)? תקציב למערכת מים עד 2300 ש"ח אשר תהיה מסוגלת לקרר מערכת שלמה של מעבד וכרטיס מסך וצ'יפסט אני רוצה ר…
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מעבד P.4 1.7 ולוח D850MV של אינטל ןזכרון RDRAM PC800 ??? רציתי לדעת ברשותכם אם בכלל אני יכול לעשות המהרה למעבד עם הלוח הזה,? ואם כן אז מה הדרך הכי טובה ועד כמה אני אוכל להגיע? תודה לעונים?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי OC למחשב לפני חודשיים ,האם בעת ביצוע עידכון לביוס עליי לבצע את ה OC מחחדש?? אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג (דרך הביוס שיניתי מ200 ל250 הפעלתי מחדש והמחשב לא עולה! כלום המסך נשאר ריק (הוא מחובר) פשוט דלוק אבל לא עובד כלום! חייב עזרה דחוף ! תודה.
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האים מישהו הצליח להשיג מעבד P4 3 GHZ עם 30 CAPS בארץ? שמעתי שאלה הכי טובים לOVERCLOCK מבין המעבדים של 3 GHZ. (כמובן NORTHWOOD).... אני מקווה לקנות בעתיד הקרוב מעבד וזכרונות כשהמטרה היא להגיע ל 3600 MHZ - תוך שימוש בציוד הקיים (ראה חתימה). בנוסף חשבתי לקנות קודם את המעבד ולראות עד כמה הוא מגיע (כמובן להוריד את מגבלת הזכרון הישן שלי חשבתי להתחיל להריץ את הזכרון מ 100 MHZ ולהעלות משם את ה FSB לזכרונות ולמעבד כלומר אסינכרוני). ואח"כ לקנות זכרונות מתאימים בהתאם למהירות המירבית של המעבד - אני נוטה לכיוון של ADATA 512 MB X2 מסוג DDR 500. - אבל גם OCZ 512X2 PERFORMANCE בא בחשבון. חבל שבכתבה על הזכרונות לא נבדקו זכרונות GEIL - אם יש למישהו ניסיון איתם ו OVERCLOCKING - שיגיד ... אש…
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170910.0 אכן הלכתי וקניתי צמד זכרונות סמסונג עם שבבי UCCC מ KSP,מחיר טוב..260 שקל למקל 512 מ"ב. הגעתי הבייתה,פירקתי את ה geil value שלי אשר עושים 225 ב 2.5-3-3 והרכבתי את זכרונות הסמסונג. בתור התחלה שמתי אותם ב 225 ב 3-4-4 שהרי הם אמורים לעמוד בזה ביתר קלילות,העלתי את המערכת הפעלה,הפעלתי s&m וכבר התחלנו עם נפילות,אי יציבות וכיוצא בזה (שעם הגייל הכל יציב במהירות הזאת כך שברור שלא הלוח ולא המעבד הם הבעייה) אמרתי טוב..ננסה AQ03 וניסיתי..מסכים כחולים אפילו לא התחיל את המבחן. הגעתי למסקנה שאוליי הזכרונות לא עומדים בזה וצריך להוסיף מתח..הוספתי ל 2.7 אחר כך 2.8 ועדיין אי יציבות. אחריי נסיונות וריסטים רבים החלט…
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, היתה לי בעיה עם המאוורר של המעבד, ולאחר שימון נראה שהמאורר חזר לעבוד. כדי לבדוק זאת הורדתי את ה speed fan, ועכשיו טמפרטורת המעבד שלי היא באזור 38( קודם היא טיפסה מעל 50). אבל אז ראיתי בתוכנה שיש לי שתי להבות, ליד הערכים של הטמפרטורות של הICH ו הIOH כשלהם טמפ' 53 ו 57 בהתאמה. אני לא יודע אם זה קשור למאוורר של המעבד, או שגם קודם זה היה, ופשוט לא ידעתי. יש לי מארז CM HAF 922 עם מאוורר אחד מקדימה מאוורר אחד מלמעלה ואחד מאחורה. האם הטמפ של המעבד היא סבירה? האם הטמפ' של ה ICH וה IOH תקינות? מה ניתן לעשות? המון תודה
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-