עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם Palit ATI Radeon HD 4850 עכשיו יש לי שאלה קטנה לגבי הFAN SPEED שלו בתוכנת GPU-Z כתוב שהFAN SPEED שלו הוא 6% העם זה צריך ליות ככה?! תודה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  2. איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD? ABIT ASUS EPOX MSI

3. טוב אז ככה אני רוצה לעשות OC כבר עשיתי OC חלקי אבל הייתי רוצה לעשות אותו יותר מקצועי ואולי להגיע לרמות יותר גבוהות חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כל משמצאתי היה על הבסיס ,בסיסי כזה. האם יש איזה אתר יותר מקצועי שמפרט יותר על איך לשחק אם ה voltage והסנכרון של הזכרונות.... and BTW ! i im now on OC 9x140=1260 Mhz וקיבלתי ב 3d2001 6500!!!!! במקום 5500 )) ואני אם א geforce 3ti 200 העלוב שלי! ו6500 זה מעולה אבל הייתי רוצה קצת יותר כי אני יודע שהמעבד שלי מסוגל ליותר.... הטמפ שלי עכשיו 47c אולי גם אתם תוכלו לעזור לי קצת יש לי לוח a7v 333 מעבד Tbird 1.1 זיכרונות micron 2700 256 twinmos 3200 512

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by miaoo673,

היי, יש לי פנטיום 3.2GHZ נורת'ווד (כן ענתיקה :-\) עם קירור ביג טייפון שיושב עליו קרוב ל3 שנים. בחודשים האחרונים (בעיקר מאז תחילת הקיץ) המעבד התחיל להתחמם באופן קיצוני. 55-60 מעלות במנוחה כאשר הנסיון מלמד שבסביבות 63 הוא נתקע. אני עובד עם מארז פתוח, נקי מאבק, בחדר ממוזג. ליתר בטחון אפילו עשיתי אנדרקלוק ל2.5GHZ - לא עזר. ככה שהכיוון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהמשחה הטרמית התייבשה או משהו. האם בכל זאת יש איזשהו פתרון קירור אלטרנטיבי, זמני או קבוע, מבלי לפרק את הטייפון המפלצתי מהלוח וסתם לעשות נזקים?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by alexrta,

יש לי כרטיס מסך RIVA TNT 2 32MB ורציתי לדעת איך אפשר לעשות לו אוברקלוק? והאם זה מסוכן? והאם זה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  6. משתמש בתוכנה הזו למעלה מחצי שנה . אוברקלוק של 20% די מספק אותי בהתחשב בעובדה שהיא לא מצריכה הגדרה מהביוס. זו תוכנה אגב של GIGABYTE. מישהו התנסה בה? מישהו חושב שהיא לא מומלצת? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by ryan_a,

לאחרונה האצבע שלי נתקעה במאוורר של המעבד (בקושי כאב), אחת הכנפיים נשברה, אך גרוע מכך, המאוורר לא מפסיק להרעיד את כל המחשב ולהרעיש כמו חמור סובל. יש לי מחשב ישן אינטל 1700 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM , GEFORCE 4200 TI , בקיצור לא מחשב שמתחמם ולא מחשב ששווה להשקיע בו כסף. הלוח אם של אינטל, ויש לי חיבור למאוורר פנוי בשבילו (חיבור ללוח אם בלבד). כשאני אקנה מחשב חדש (לא ממש בעתיד הקרוב), אני אשים את המחשב הזה בתוך קופסה של מגבר ואשים אותו בסלון, משמע אני צריך אותו שקט. אלו הדרישות: זול (מקסימום 30 - 40 שקלים, ורצוי כמה שיותר זול) שקט (בסביבות ה30 דציבלים במאמץ סביר, לרוב לא יהיה צורך בשיא כוחו של המאוורר) חזק (שידחוף מספיק אוויר כדי לקרר פנטיום 4 1700 , המאוורר שקיבלתי עם המחשב …

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by shirNoshe,

אז קראתי בפורום,והרצתי את זה כמעט 14 שעות. הטפ' של ה-CPU עלתה למקסימום 37 מעלות.עכשיו השאלה היא כזאת: מה אני צריך לדעת מהנתונים?כי זה מראה ומראה..ומראה..ואין אפשרות לראות מה היה לפני שעות.אז מצרף תמונה ואנא עזרה מה זה אומר. אם היה FAIL במשהו זה היה עוצר?מראה משהו? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  9. החלפתי משחה טרמית למעבד ולאחר ההחלפה שאני מדליק את המחשב הוא מתכבה ואחרי כמה שניות נדלק. ככה בלי סוף. חשוב לציין שכאשר הוא נדלק לא ראו כלום במסך. לאחר שלחצתי טיפה על הגוף קירור המחשב נדלק וכאשר הוינדוס עלה ( כבר טען את התוכניות אתחול) המסך נתקע לאחר מכן מסך כחול ורסט ככה 3 פעמים לחצתי טיפה יותר חזק על הגוף קירור והוא לא מתכבה או נתקע עכשיו עכשיו לשאלותיי 1) הגיוני שהטמפרטורות נעות בין 15-20 מעלות 2) מה גרם למסכים הכחולים ולזה שהמחשב נדלק ונכבה בלי סוף 3) איך זה יכול להיות שהגוף קירור יכול לזוז למרות שהרכבתי אותו טוב וחזק (הוא יכול לנוע מצד לצד) Zalman CNPS9500 Led 4) כאשר שמתי את המשחה לא מרחתי אותה עם שקית, פשוט לקחתי מקל אוזניית פיזרתי אותה טיפה בצורת עיגול וסובבתי מס…

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  10. איך הוא? האם באמת שקט? תודה.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by azarzar,

אני מחפש VMOD פשוט ל Leadtek 7950GT 512MB שלי http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=302 כרגע אני מצליח להגיע עם הליבה ל 580MHZ עם ATITOOL בלי ארטיפקטים ועם RivaTuner הגעתי רק ל 570MHZ משהו מוזר מאוד, על הזכרונות אני יעבוד אח"כ אז חשבתי אולי לעשות איזה מוד עיפרון נחמד אם יש ואם מישהו מכיר אחד ספציפי לכרטיס שלי זה יהיה מעולה

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by !_Evil_!,

אני רוצה לרכוש ערכת סליבינג http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6116 הערכה הזאת טובה? ומה הערכה כוללת? האם היא תספיק לכל החוטים? וזה קשה להרכיב את זה על החוטים?

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

יש לי XP-120 עם מאוורר 12CM של TT והשאלה היא איך הוא אמור לתת ביצועים טובים יותר כשהוא מכניס אוויר לסינק או מוציא אותו ממנו??

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  14. יש לי מעבד P4 1.8 GHZ ולוח אם יחסית ישן. קראתי פה בפורום כמה אשכולים(?) של אנשים והחלטתי לנסות את תוכנת הPRIME 95 על מחשבי היקר והישיש. במקביל בדקתי את הטמפרטורה עם תוכנת הEVEREST והSPEED FAN. לפני הבדיקה-ללא מאמץ - טמפ' הMOTHERBOARD היא- 20 מעלות טמפ' ה AUX היא 28 מעלות ובמאמץ (אחרי שעה) המקסימום שהגיע אליו ה-MOTHERBOARD היה 35 מעלות והAUX נשאר יציב(28). לפי מה שקראתי קיבלתי את הרושם שזה קצת נמוך,יכול להיות?,אולי צריך לתת לו יותר זמן?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by CEL,

אין לי אמנם ספק טוב כל כך והוא בסך הכל ג'נריק 300W. :-\ :-\ ורציתי לדעת האם רייל של 12+ שעומד על 11.55 זה מסוכן מדיי ? כי אני מפחד על המחשב..................

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by yoav9,

אני רוצה לקנות את המארז הבא Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו הבעיה היא כזו, אצל הדובים הוא עולה כ100 פחות מאשר אצל זיגזאג ואני ממש רוצה לקנות מזיגזאג, אבל 100 שקל הבדל!!! אז אני יודע שבזה של זיגזאג יש 4 מאווררים, כמה יש אצל הדובים, אני חושב ששלוש? יכול להיות... וחוץ מזה, מה לעשות, לקנות אצל הדובים ב100 שקל פחות או אצל זיגזאג (אני רוצה כאן חוות דעת אמיתית ולא משוחדת, כי גם אני לא סובל אותם אבל יש לי תקציב קטן)

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by K0sTa,

מה זה אומר תזמונים של זכרון, האם אצלי זה בסדר? והאם אובר קלוק למעבד אוטומטית עושה אוברקלוק לזכרונות ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by Vidati,

שלום! קניתי לא מזמן קירור לכרטיס שלי ZALMAN VF700ALCU קירור עצבני! בעזרת פורום אחר (לא הציין את שמו) עשיתו לו OC עכשיו למי שלא יודע גרסאת הAGP באה מהירות זכרון 900 מעבד 500 אני הצלחתי לעלות ל1100\600 השאלה שלי האם זו התוצאה הסופית שאליה אני יכול להגיע? הטמפרטורה במנוחה על 40 ובמאמץ (אחרי 3 שעות משחק) על 55 ככה שהוא לא ממש חם! פשוט בדקתי בRIVATUNER והוא מגביל אותי ולא נותן לעלות יותר מ1100\600... וב3DMARK03 קבלתי "9150" האם התוצאה טובה? תודה

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  19. אתמול העלתי את המהירויות בGF4 MX 440 שלי (שמעתי שיש לו אפשרויות OC לא רעות בכלל ) את הליבה העלתי מ270 ל300 ואת הזיכרון מ400 ל455. עד עכשיו הכל בסדר ה3DMark עלה מ5742 ל6091 (די טוב לדעתי). אני חדש בכל מה שקשור לאוברקלולינג וכל זה ורציתי לשאול אתכם מה יהיו ההשפעות של שינוי המהירויות בכרטיס המסך שלי? ועוד משהו, כמה עוד כדאי לי להעלות את המהירות? :

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by massinvallus,

אני מתכוון לעשות OC ל2100+ עם לוח NF7 אני מקווה להגיע ל11.5*220 אני צריך לקנות Crystal Orb או מאווררים נוספים למארז Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower ?

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  21. כן חברה, המודינג, קירור והאוברקלוקינג משפיע עלינו וממכר את כולנו ברגע שאנחנו עושים אותו. אז בואו ניגש ישר לעיניין. חלק בטח שואלים, איפה לעזאזל הייתי בכל השבועות האלו ? אובחן, המודינג השפיע עליי רצינית..ואני פשוט חייב להראות לכם את כל הפרוייקטים. לפרוייקט הראשון אני קורא: IDE AIR, לפני שאני מתחיל להסביר ולהציג את המודינג, מפרט המחשב: +AMD AthlonXP 2000+ @ 2200 MSI Geforce4 Ti4600 300/650 @ 325/747 640MB DDR Winbond 333MHz PC2700 Chaintech 7KJD0 mobo Enermax CS-8131L-BBS Case 40GB Maxtor 7200RPM, 10GB WD 5400RPM IIYAMA VisionMaster Pro 413C אז עכשיו, פתאום ניזכרתי שיש לי בצד את ה Voodoo5 5500 הישן שלי בעל שני מעבדים שעל כל אחד מאוורר פיצפון של איזה 30ממ...אז החלט…

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by tepez,

מחפש קירור שקט וזול לE6300 (לא למטרות OC) התקציב הוא 100 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  23. Started by a12beat,

במה עדיף להשתמש ? jigsaw,מקדח כוס ,dermel ??? מה הכי נוח ? ד"א לא מצאתי מקדח כוס שיותר גדול מ- 112 מ"מ :-/ אני צריך 120 מ"מ יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  24. אהלן, אני סתם נורא רוצה להשוויץ, אז הנה כמה תמונות: אוטוטו מחליף את הDS4 שלי לDFI INFINITY 975X.\G ואז אני אמשיך להעלות אותו. מאגר ההמהרה CPU-Z Validator מה אתם אומרים? -ג'ו.

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  25. שלום, לפני מספר חודשים התקנתי קירור (סיילנסר) לX850XT שלי, אך הסרתי אותו כי מסרתי אותו ליצרן לבדיקה מסויימת. בכל מקרה, אני רוצה להרכיב אותו עכשיו בחזרה, והשאלה שלי היא האם אני צריך למרוח מחדש משחה תרמית, או שזה בסך הכל הבדל של מקסימום 5 טמפרטורות ואין צורך שאני אקנה משחה חדשה על מנת למרוח אותה (את המשחה שבאה עם הסיילנסר מרחתי לפני כמה חודשים- כשהתקנתי אותו). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים