עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום שי לי זיכרונות HYNIX עם שבבי Hyundai זה הקוד שלהם HYMD232 646B8J-D43 האם אלו צ'יפים טובים לOC? כי ראיתי שמדברים פה על D43 מישהו יודע? שכחתי לציין זה של 400MHZ

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by redti,

הרמתי את המעבד ל3.73GHZ /1.376V הזכרונות2.1 /4-4-4-12/830MHZ המעבד קר..ממש קר 30 ומשהו מעלות.. כל ניסיון שלי להעלות את המהירות ובמקביל את המתח עבור המעבד או הזכרון פשוט נכשל לא מעלה לי את המחשב ואני לא מבין למה..אפילו סתם העלאה קטנה של 5FSB ייתכן וזה קשור לVOLTAGE של ה"הגשרים" או משהו אחר? זה יכול להיות הספק (רק 430 וואט) ?

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by lipact,

אני רוצה לקנות קירור מים אבל אני מפחד אני לא יודע בדיוק עם יש אפשרות לנזילה לא יודע איך זה עובד בדיוק רק שלא יהיה תקלה ויהרס לי החומרה המחשב על חום ממוצע של 60-65 בבקשה עצות

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  4. התחדשתי בפאנל שליטה על מאווררים SCYTHE KAMA-METER והחלטתי לבדוק את קצה יכולתו של מאוורר התעשיה SUNON. כאמור, אני משתמש בספק כוח שיש אומרים שהוא אינו איכותי THERMALTAKE TR2 470W אבל כבר מזמן הוא הוכיח לי אחרת. הספק מחזיק: 4 מאווררים 120 מ"מ 2 דיסקים קשיחים כרטיס מסך X1950XTX די וי די פאנל שליטה של SCYTHE ונכון לעכשיו גם מאוורר תעשייתי SUNON 6.8W דיי מכובד לספק כמעט "ג'נרי" כמה מילים על הפאנל, הוא מגיע עם חיבור ל-4 מאווררים, חיבור שליטה למערכת שמע ו-4 חיישני טמפ'(אני משתמש רק באחד) כמה וואט בפאנל לכל ערוץ איני יודע מכיוון שלא מצאתי את הנתונים אבל לפי ה-SUNON הוא מחזיק 7W לערוץ ללא כל בעיה. ארבעה מאווררים יש לי במארז(לא כולל כרטיס מסך), 2 של SCYTHE ו-2 של זלמן …

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  5. ???מחפש תוכנה לכיוון RPM של המאורר ושמודדת טמפ?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by GEVER1,

הנושא בעצם מתתאים לפה אז אני רושם פה... מדובר ב MSI WIND U100 החברה MSI הוציאה עדכון לביוס של הנייד הזה. עשיתי את העידכון. בביוס צץ משהו חדש : יש אפשרות לעשות אוברקולוק 8% 15% 24% השאלה שלי למה החברה עשתה דבר כזה ? מה היא רוצה שהמעבד ישרף ואז נרוץ לקנות חדש ? האם זה בטיחותי ? כי הרי מי שהמציא את זה נתן את האפשרות לעשות אני רוצה לנסות ..אבל אני מפחד שהמעבד ישרף אני רקק רוצה להיות בטוח שזה לא גורם שום נזק וזה רק ניצול של המעבד ולא העמסה עליו

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  7. אני מעביר את ה-DUTC למחשב השלישי (שלושה מחשבים בבית עם 1700+ 0.13 מיקרון ) תוצאות בהמשך..... ייקח קצת זמן כי אני גם מחליף את ה-HS של ה-NB בוולקנו 2 ממעבד ישן

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  8. יש לי מעבד Q6600 GO לוח אם gigabyte p35 ds3l sunbeam tuniq 120 gigabyte gts 8800 512 g92 מארז sagita raidmax 120*2 עשיתי המהרה למהירות 3.2 356*9 תגידו לי אם הטמפ' של המעבד תקינות(עם הsunbeam על 60 אחוז) ובקשר לכרטיס גרפיקה נדמה לי שזה גבוה מדי לכרטיס של NVIDIA לא? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  9. ערב טוב לכולם לאחרונה סיימתי לבנות את ה HTPC שלי מבוסס Intel D945GCLF2 עם מעבד אטום 330 כפול ליבה. הקירור שמגיע על המעבד עלוב בצורה מבישה, סינק פסיבי מאלומיניום עם 6 סנפירים. תקעתי שם מאוורר 40 מ"מ שפועל על 5V, אבל אני מחפש פתרון קבוע ויעיל. איזה קירורים טובים יש לצ'יפסטים שיכולים להיתפס על קירור "לולאות", וכמה שיותר שקטים? -ישנה הגבלת גובה של 7 ס"מ, חשוב מאוד! -לא חייב להיות פסיבי, המארז שבניתי מכוסה ספוג אקוסטי מבפנים ברובו, וסופג רעש מעולה. רק שלא יהיה משהו עם מאוורר 40 מ"מ שעושה 6000RPM..... אגב, אם מישהו לא הבין במקרה, חיבור "לולאות" הוא חיבור כזה- תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by vero,

היי. מחפש איפה אפשר להשיג Scythe Mugen 4. תודה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by G-BOY10,

אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ אילו נתונים כדאי שיהיו למאוורר כדי שאני לא אקנה סתם משהו? וכמה זה צריך לעלות?

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  12. שלום לכם, יש לי את הזכרונות של OCZ, דגם platinium rev.2 800mhz. כשקניתי אותם המהרתי אותם ל1000MHZ ונתתי להם תוספת מתח של 0.05V מעל המקסימום שהם תומכים (סה"כ 2.15V). בדקתי יציבות עם MEMTEST והכל היה טוב. לאחר כמה זמן קניתי מעבד חדש ואז כשרציתי מחדש לעשות המהרה, ראיתי שאני לא עובר את ה950MHZ (כאן המתח כבר היה בגבולות התמיכה). וכעת, לאחרונה, שוב שיניתי הגדרות, והזכרונות בקושי יציבים, אז שמתי אותם על 825MHZ. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by giladoX,

שיחקו לי קצת בהגדרות של המחשב ובוצע OC למעבד מ 2.8 ל 2.93 אני מעוניין להחזיר את המצב לקדמותו כפי שהיה - מהירות שעון 2.8 ותדר זכרונות 1600. נתוני מערכת: מעבד I7 860 לוח אם: gigabyte p55a-ud5 זכרונות: 8gb 1600 mhz אשמח לעזרתכם והדרכתכם בנושא.. אני חדש בעסק. נ.ב. הסתכלתי קצת בהגדרות ביוס וראיתי דברים כמו מכפלה אבל כשניסיתי לשחק עם זה - הייתה השפעה גם על מהירות הזכרונות. סך הכל אני רוצה להחזיר הכל לקדמותו - למהירויות סטוק. תודה.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by zolder,

אני הולך לעשות OC כבד ואני מעוניין בלוח טוב,אבל ממש טוב. לא כל כך הצלחתי להבין מה עדיף מבין השניים ומה יש לכל אחד שלשני אין אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. 1 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 2 ABIT IC7 Intel 875P האם ללוח הזה יש כרטיס רשת?

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by Atropin,

היי יש לי טוניק טאוור ורציתי להרכיב אותו הלוח שלי שהוא GA-965p Ds3 הבעיה שהפלטה בצורת H יושבת על קבלים גם אם אני מסובב את הטוניק עצמו לצד השני אז מה לעשות? הטוניק לא מתאים או שהוא מתאים וזה לא משנה אם אני ירכיב עליהם? אם יהיה צורך אני ישים תמונה...

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by davidz85,

שלום לכולם, לפני הצגת השאלות אני אתן לכם רקע למערכת שלי לOC ולהגדרות שאני משתמש בהן בביוס. אני עובד עם Q6600, עשיתי לו OC ל-3.2, FSB 356, והמון זמן אני עובד איתו על מתח שרק השבוע הבנתי שהוא נמוך מידי, הNORMAL שלו ממה שרשום בביוס זה 1.3125, אני עבדתי איתו על 1.350. הכל עבד ללא קריסות אבל תמיד חשבתי שאני יכול לקבל ביצועים יותר טובים, גם במשחקים וגם בעבודה רגיל בויסטה שזה אומר גלישה צפייה בסרטים וכל מיני העתקות קבצים קידודים וכאלה.. אז השבוע חבר אמר לי שכדאי להעלות את המתח בגלל שאם משתמשים ב4 סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון, מומלץ להעלות את המתח. אני חשבתי שאפשר לספק למעבד מתח נמוך כי הוא מסוג G0 שמתחמם פחות מהדגם הפחות חדיש B משהו. העלתי את המתח ל-1.400 ובאמת שמתי לב לBOOST מ…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by tom123,

הוצאתי מסך TFT של מחשב נייד האם יש אפשרות להרכיב אותו למחשב שלי? יש בוא כזאת כניסה ל- 25 פינים ועוד יחידה נפרדת של החשמל העלתי תמונות http://photos.walla.co.il/wqq

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  18. שלום, קראתי קצת באתר על OC וקניתי מחשב די מתוכנן לOC ע''פ היעוץ שלכם [שיניתי רק את המארז והכ.מסך]: מעבד E4300 לוח GA-965P-DS3 REV3.3 זכרונות שכרגע לפי CPU-Z פועלים על CL5 ואין לי מושג איך לשנות ל4 G.skill 800mhz 2gb[1GBx2] 6400 CL4-PK כ.מסך leadtek 7900gs extreme הארד דיסק wd 250gb 2500ks צורב lg h42 מארז hec 6c60 עם הספק HEC-300AR-TF 300w אוקיי, אז זאת המערכת, עכשיו קראתי את המדריך לOC באתר והוא לא כל כך הספיק לי כדי לדעת מתי צריך לעלות את המתחים ובכמה, וכיצד לשנות את תזמוני הזכרונות לCL4 כך כרגע המערכת פועלת כרגע אני עם קירור סטוק ככה שאני לא מחפש OC גבוהה מדי, רק עד שאקנה קירור טוב למעבד. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by SeaMonster,

אתמול הגיע אלי המעבד, אני מתכוון להתקין אותו בימים הקרובים וכך גם לבצע OC ולנסות לפתוח את הליבה הרביעית, היעד הוא 3.5 - 3.6 Ghz הקירור שיש לי כרגע הוא AC Freezer 64, האם הוא יסתדר עם המשימה הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  20. Started by MENASHEHE,

יש לי את המעבד הנ"ל והוא מתחמם לי כל הזמן עכשיו במאמץ הוא ממש רותח הטמפרטורה שלו היא 70 מעלות בערך למעבד יש את המאוורר הרגיל של אינטל אם למישהו יש פיתרון לעיניין של החום אני מאוד ישמח אני מנקה אותו כל הזמן ומורח משחה טרמית ועדיין הוא מתחמם זה מחזיק רק לזמן קצר

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by doronpascal,

שלום, הייתי מעוניין לדעת 2 דברים, ראשית האם אפשרי יהיה להגיע לנתוני עבודה שוטפת תקינים באמצעות קירור פסיבי למעבד Q6600, בהסתמך על סירקולציית אוויר מושלמת באמצעות מארז mozart tx. דבר שני, אם הראשון אפשרי, באמצעות איזה heatsink עדיף להשתמש: א. Thermalright ht-01 plus ב. Scythe OROCHI

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by someonewhy,

אהלן חברים אני מעוניין לרכוש קירור מים מהאתר Performance-PCS עכשיו אני לא כלכך מבין בנושא את המפרט תוכלו לראות בחתימה שלי אני רוצה לקרר את המעבד והכרטיס מסך אני דיי סגור על XSPC Raystorm RX36 שמקרר את הכול עכשיו אני לא יודע איזה טובינג צריך מה ומו אם תוכלו לעזור לי איזה דברים אני צריך להוסיף מאוד אני אשמח מאוד אני מעוניין שהטובינג יהיה בצבע כחול או לבן. תודה רבה והמשך יום טוב!

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  23. תודה

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  24. אהלן אחרי שחשבתי קצת, וביצעתי חיפוש בפורום, הגעתי למסקנה שהBT אמור להתאים לי, ואז ראיתי את הST ובכלל התבלבלתי ... קודם כל, יש לי את המארז RAIDMAX COBRA, אני לא יודע בכלל אם הBT יכנס לשם בנוחות כשהמעבד בעצם יושב קרוב לספק.. שנית, לא הצלחתי להבין איזה מהקירורים יותר טוב ולמה.. ועוד רציתי לדעת אם יש המלצות לקירורים טובים בפחות כסף? תודה

• 13 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים