עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KoDkOd,

כדי לעשות אולטרה?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by the_lighting,

ל3.2 טמפ: במאמץ 59,56,55,58 אם אחרי 11 שעות של ORTHOS לא היתה שגיאה אז זה יציב וזה בסדר גמור נכון?!

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  3. המארז הוא CM690. מקדימה יש את המאורר שבא עם המארז, מאחורה יש 120MM של AC, למעלה 80MM של AC, ובצד יש 120MM שבא עם המארז. אני מתכונן להמהיר את המעבד + כרטיס מסך (ראו מפרט). חשוב לי מאוד מאוד שקט, לכן אקנה גם פאן באס : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811992004 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811999174&Tpk=ZALMAN%20MFC2 אני מחפש מאוררים שקטים שמכניסים הרבה אוויר, אני רגיש לרעש, אז בעזרת הפאן באס בלילה הוריד את מהירות המאווררים. חשוב לי שקט, והרבה אוויר. מה המלצותיכם? אפשרות לקנות בארה''ב או להזמין משם אם יהיה הבדל מחירים משתלם.

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  4. שלום. קניתי את הטרנספורמר ואני מחליף מאווררים. קניתי מאוורר חמישי ואת המאוורר שהאחורי שקניתי עם המארז העברתי קדימה. הנה המאווררים שאני קונה, תגידו לי אם הם טובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by adirze,

הטמפ' של המעבד שלי גבוהות ומגיעות ל55 מעלות במאמץ, הייתי רוצה המלצה לקירור שיוריד את הטמפ'. יש לי מעבד AMD64 BIT 754 , תקציב 300 ש"ח ואם צריך חריגה קטנה אפשר. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by menacex,

שלום , ברצוני לעשות אוור קלוק למעבד שלי.. AMD XP 2500 BARTON חדש בן כמה שעות... רציתי לדעת איך אני אמור לעשות זאת , כאשר הלוח אם שלי לא מאפשר לי לעבור את ה 166 ... ? GIGABYTE VAXP תודה

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by maCr0T,

היי, חבר שלי מחבר במארז אחד שני ספקים, השני בשביל הFANS, איך אפשר לחבר אותו כך שידלק בעת שהראשון נדלק ללא חיבור ללוח?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by dr computer,

יש לי 9550 ואני רוצה לעשות לו VMOD, הבאתי תתמונה שלו ואיזה מדריך אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=131139 עד כמה להגיע בזיכרון מבלי להרוס אותו? הוא עכשיו על סטוק 195 ויש לי צלעות קירור על הזיכרונות. בנתיים הגעתי ל460 בליבה שבסטוק הוא 324 עם קירור סטוק(צלעות) ושמתי עליו מאורר אפשר להגיע ליותר או שעדיף שלא?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  9. יש לי 3 שאלות: 1.אני מתכנן לעשות אוברקלוק לזכרון,למעבד ולכרטיס מסך ואלה החלקים שאותם אני מתכנן לקנות: קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer 1 מאוורר למעבד: Delta 92MM Ball Bearing fan לוח קירור למעבד: Thermalright SP94 for Pentium 4 קירור לזיכרון של הכרטיס מסך: Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 60 הטמפ' במחשב שלי הן 45-55 למעבד בעבודה רגילה ו 55-60 במאמץ,35-40 ללוח אם בעבודה רגילה ו40-45 במאמץ,האם בעזרת החלקים שאני מתכנן לקנות אני אוכל גם לעשות אוברקלוק חזק (להעלות את המעבד ל3.0 ג'יגה-הרץ לפחות ולהגיע עם הכרטיס מסך לרמה של 9700 פרו) וגם לשמור על יציבות המערכת וטמפרטורות סבירות של החלקים,או שאני אצטרך לקנות אמצעי קירור נוספים? 2.האם קירור …

• 17 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

שלום , אני מחפש אתרים עם מדיריכים לרעיונות קירור מודינג וכו' אני ישמח אם תתנו לי אתרים לא חשוב אם אנגלית או עברית אבל שיהיהו אתרים איכותיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by x-pac,

יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan והיתי רוצה לדעת האם אני יכול להגביר את מהירות סיבוב המאוורר :s05:

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  12. אני מעוניין לדעת איך ניתן למדוד זרימת מים ואיך ניתן למדוד את טמפרטורת המים...תודה..

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by psu,

היי, אני מעוניין להוסיף מאוורר של 120 מ"מ למארז ( raidmax ninja) הגיע רק עם מאוורר 120 קדמי ו80 מ"מ בחלון צד, ואני רוצה להוסיף אחד אחורי. המחשב פשוט רותח בזמן משחקים כבדים. עד כמה אני ארגיש את ההבדל? אמור גם להיות הבדל בביצועים בגלל המעלות הנמוכות יותר? באיזה כיוון אני מתקין אותו? אשמח לקבל המלצות למאוורר שיעלה לי עד 50-60 ש"ח עם עדיפות לשקט עד כמה שאפשר במחיר שציינתי. עדיפות לקנייה בKSP או אייבורי בגלל קירבה גיאוגרפית. אם לא אז חנות אחרת מהמרכז. עריכה: ישנה דרך לחבר מאוורר של 140 מ"מ למארז במקום 120? כי שמעתי שיש מאווררים כאלו אבל לא נתקלתי בהם.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  14. אהלן. אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות של המאווררים בתלות בטמפ' של המארז/מעבד ושהתוכנה עצמה לא גוזלת זיכרון. הלוח אם שלי Asus P8Z77-V-Deluxe. התוכנה AI SUITE של אסוס שמגיעה עם הלוח אם, תופסת הרבה זיכרון במערכת. לא שחסר לי זיכרון אבל אני מעדיף תוכנה יותר "קלה" במובן הזה. האם יש למישהו המלצות? תודה.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  15. מצורפת תמונה עם חץ על הטמפ' [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. התקציב שלי הוא נמוך אז אני מתכוון לקנות Q6700 עם לוח מבוסס צ'יפ G31 של ג'יגהבייט דגם GA-G31M-ES2L - לוח תקציבי אך בעל יכולות OC סבירות. אולי אני אנסה למתוח את התקציב ולעבור ללוח דומה מבוסס G41. המארז גם יהיה בהתאם ללוח - קטן. אני רוצה לבצע OC קטן יחסית להעלות את התדר מ 2.66 ל 3.0 שזה בעצם העלאת הבאס מ 266 מה"ז ל 300 מה"ז. השאלה היא האם ניתן לבצע את זה עם הקונפיגורציה הנ"ל ועם קירור סטוק? איזה ספק כח מינימלי צריך למערכת (יהיה כרטיס מסך בעל צריכת הספק מינימלית)?

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  17. כאילו שהצבע לא רוצה להיתפס זה דלת ממתכת(נראה לי) ניקיתי אותה טוב טוב ואפילו שיפתי אותה מה אני עושה כדי שהצבע לו יברח ממנה?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by INFERNO,

יש לי מאורר של מפזר חום שכבר לא בשימוש וההורים רוצים לזרוק (ממש חבל) האם אני יכול לחבר אותו לספק כוח בצורה כלשהי ?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by YO-YO,

הדיודה שיש לי נשרפה לצערי...(וכמעט לקחה את המעבד איתה... :AR15:) עכשיו, לפני שאני מזמין עוד אחת מחו"ל, אני רציתי לשאול אם יש להשיג בארץ כאלה... אז בקיצר...אם זה לא ברור...תשובה שתכלול גם איפה אפשר להשיג תהיה מבורכת... :saint: תודה לכולם.... נ.ב כולם מבלבלים לי את המוח בקשר לאם במקרה הזה אסור להזכיר שם חנות בפורום, אז אם אסור תשלחו לפרטי.... ;D

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by G-BOY10,

שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  21. אתמול העלתי את המהירויות בGF4 MX 440 שלי (שמעתי שיש לו אפשרויות OC לא רעות בכלל ) את הליבה העלתי מ270 ל300 ואת הזיכרון מ400 ל455. עד עכשיו הכל בסדר ה3DMark עלה מ5742 ל6091 (די טוב לדעתי). אני חדש בכל מה שקשור לאוברקלולינג וכל זה ורציתי לשאול אתכם מה יהיו ההשפעות של שינוי המהירויות בכרטיס המסך שלי? ועוד משהו, כמה עוד כדאי לי להעלות את המהירות? :

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by ablabl,

לפי מה יודעים אם הזכרונות יהיו טובים בOC ולא יגבילו אותי(שינוי תזמונים ועבודה תחת מתח גבוהה יותר)?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by nadnad,

barton 2500 או AMD Athlon XP 2700+ (לאוברקלוק כמובן)

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  24. אני רוצה להדביק צלעות קירור על הצ'יפ של כרטיס המסך שברשותי ..... יש לי חומר טרמי אבל אני לא יודע מהם השלבים וכיצד לוודא שצלעות הקירור והמאוורר שעליהם ידבקו חזק לצ'יפ .... עזרה דחוף בבקשה....

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by miaoo673,

היי, יש לי פנטיום 3.2GHZ נורת'ווד (כן ענתיקה :-\) עם קירור ביג טייפון שיושב עליו קרוב ל3 שנים. בחודשים האחרונים (בעיקר מאז תחילת הקיץ) המעבד התחיל להתחמם באופן קיצוני. 55-60 מעלות במנוחה כאשר הנסיון מלמד שבסביבות 63 הוא נתקע. אני עובד עם מארז פתוח, נקי מאבק, בחדר ממוזג. ליתר בטחון אפילו עשיתי אנדרקלוק ל2.5GHZ - לא עזר. ככה שהכיוון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהמשחה הטרמית התייבשה או משהו. האם בכל זאת יש איזשהו פתרון קירור אלטרנטיבי, זמני או קבוע, מבלי לפרק את הטייפון המפלצתי מהלוח וסתם לעשות נזקים?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.