עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MYST,

איך GLOBALWIN CAK II 38 יותר טוב מהוולקנו 7+

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  2. מישהו?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by CaRTeR,

יש לי פרספקט צהוב כן כן צהוב אייך אני חותך אותו במידות שאני רוצה איזה כלי ? ועם איזה כלי אני עושה חריטות לרשום את השם שלי למשל שהוא יהיה זוהר על לדים ? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by dudu26,

ב- Speedfan יש לי 127 מעלות ב- AUX, מה זה??? עדכון, הנה התמונה מה- Speedfan: והנה תמונה של Everest: אני עם E6400, freezer 7. דעתכם?

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by TheRedEye,

יש לי כרטיס מסך מסויים שהמשחה תרמית שלו לא מכסה את כולו וכבר יבשה הייתי מעוניין למרוח משחה חדשה, השאלה איך עושים זאת? איך מורידים את המשחה הקודמת? ואיך מורחים חדשה? ומה הכמות? אשמח להסבר מפורט

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by TYCOONMAN,

שלום...בימים הקרובים אני מקבל את הזלמן לכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת איך לשים את הגריז הטרמי ( שאני מקבל בחבילה) על הציפ. האם לשים על כללל הציפ השחור ( לא כמו במעבד שזה רק בחלק המתכתי והקטן)? איזה כמות למרוח? שכבה לבנה אחידה או שיכבה חצי שקופה? האם אפשר למרוח עם האצבעות? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by Ghtm,

בKSP מוכרים GF 7800GT של החברה FORSA ב1850 ש"ח. רציתי לברר, איך הוא לאוברקלוק? אני רוצה לקנות אותו, ולתקוע לו את הOC הכי חזק שהטמפ' ייאפשרו, אז איך הוא?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  8. שלום אני צריך המלצה לקירור שקט למעבד I3 ללא OC לא מחפש משהו יקר מידי גג 180 ש"ח עדיפות לכמה שפחות...

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  9. המארז שלי דיי שקט אבל עדיין הוא דיי מפריע לי לישון. זה antec 300 ושמתי את המאווררים על הכי שקט. מה שעושה בעיה זה מאוורר ה 80MM מקדימה , שהוריד בהרבה את הטמפרטורות כי המארז מגיע בלי מאוורר קידמי (הוריד לי 7 מעלות בדיסקים הקשיחים) אבל הוא מרעיש מאוד. אני מצאתי בחנות בחו"ל קיט להשתקת המחשב: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=60_485_489&products_id=21209 יש שם הכול כולל חיבורי גומי למאווררים, להארדיסקים, רגליות גומי יותר טובות ואפילו כבלים להורדת המתח של המאוורר. כל זה טוב ויפה, אבל עלויות המשלוח של הקיט הזה גבוהות הרבה יותר מהמחיר של הקיט עצמו... האם יש משהו דומה בארץ, או מחו"ל אבל עם עלויות משלוח יותר סבירות?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  10. היי, המעבד שלי: Intel Pentium D 2.8GHz. עשיתי אוברקלוק דרך התוכנה SysTool והגעתי ל 3.2GHz עם קירור סטוק. לוח אם: Intel D975XBX. חלקים ישנים כמובן, ממליצים לי להמשיך? אני עם קירור סטוק ואני חושב שזה מסוכן קצת, הטמפרטורה עומדת על 51C... לפני היה 48C... מתח עומד על 1.2.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  11. כשהמחשב מתחיל לעלות אני מקבלת הודעת שגיאה שכתוב שאני צריכה להיכנס לbios לבדוק הגדרות oc אני לא יודעת מה זה, לא שיניתי הגדרות ולא ניסיתי להמהיר את המחשב או משהו (כמו שאני רואה שכתוב שזה) , מישהו יודע אולי למה זה קורה מעצמו ומה הוא רוצה שאשנה שם?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by ar2r,

אין לי מושגג איך עושים אובר קלוק ואני צריך קירור למעבד מה אתם ממליצים

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  13. העלתי את המעבד לתדר 2.75 סוף סוף יציב כסלע. בכוונה פתחתי הרבה יישומים .... http://img202.imageshack.us/i/ma770ud3.png/ התמונה אומרת הכל (תתעלמו מהבדיקה של הOTHROS שאתם רואים) ממשיך להעלות עידכון : אז הגעתי ל- 2.85 GHZ אין לי כח עכשיו לנסות לייצב את העניין .. מחר אני מעדכן פה נקווה לטוב .

14. שלום לחברי הפורום בירצוני לעשות אוברקלוק למעבד הבעיה שיש לי היא שבביוס שלי המעבד עומד על טמפ' נמוכה ב 10 מעלות (28) לאומת ניתור הטמפ' בתוכנה real temp השאלה שלי מה יותר אמין ולמה להיתיחס כי 10 מעלות זה לא משהוא קטן חשוב לציין שלוח האם שלי הוא : asus p5q-e והמעבד הוא q9550 שמקורר בעזרת גוף קירור thermalright ultra 120 extreme +מאורר 120 מ"מ 1600 ס"לד אז מה אתם אומרים למה להיתייחס ? בתודה לכל המשיבים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by EgoManiac,

קודם כל נתחיל בזה שאני יודע שקירור מים שבאמת יהיה ממש ממש טוב צריך לייבא ואין לי כוח לזה אבל מצאתי כמה קירורים של TT שהם דווקה נחמדים אבל מה יתאים לי יותר? TT BIG WATHER 745 TT BIG WATHER 760 TT PRO WATHER 850 ? כמובן שהמטרה היא OC בשביל להגיעה עם ה720BE יותר רחוק ואם הקירור שציינתי לא יעזרו לי כל כך במטרה הזאת אז הייתי רוצה לדעת גם על זה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by mwafak,

אני מעלה את התוצה שלי .... הנתונים נבדקו בתוכנת OCCT בטמפרטורה סביבתית של 32 מעלות (שרב היה לנו ביומיים האחרונים) בוצע מבחן ב SUPER?_PI ב 32MB רק חבל שלא צילמתי.... בכל מקרה אני אשמח אם יש מקום לשיפורים ולתגובות בכלל. (אינני) מעוניין להעלות עוד את התדר של המעבד) ;D[br]פורסם בתאריך: 19.05.2009 בשעה 12:24:20 למי ששכח או לא ידע הנה המארז שלי [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by BoOoM2008,

האלן הלכתי היום לקנות קירור למעבד כדי לבצע OC הלכתי במטרה להביא את הקירור frezer pro 7 אך בגלל שלא היה לו את הקירור הנל במלאי הציעו לי קירור אחר בשם buafalu רציתי לשאול איך הקירור הזה לעומת הfrezer ועם הוא יספק אותי בעיקרון אני מתכנן OC לא גדול ל 3GHZ המפרט שלי: Intel:Core2 Q8300 2.50 GHZ ATI:Raedon HD5770 4GB:DDR2 620W:SeaSonnic GIGABYTE:GA-73PVM-S2H תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by eXpire,

שלום לכולם! לא מזמן רכשתי קירור חדש למעבד שלי והתברר שהוא לא מותקן כפי שחשבתי (ההתקנה התבצע באופן הנכון,ההנחה של כיוון הקירור הייתה שגואיה) ובכן ברשות גוף קירור מעבד zalman CNP9500 מאוור צידי 80 מילימטר ושתי מאוורים בתחתית הקידמית של המחשב ובאמע של החלק האחורי (שניהם 120מילימטר) כך כרגע נראת הסירקולציה שלי http://img600.imageshack.us/i/mapc.png/

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by yanivos,

ראיתי שבחלק מהמקרים יש תוספת כמו VX או תוספות אחרות וזה מתבטא גם בהפרש מחירים... מה בפועל שונה בין bigtyp רגיל לאחד מהסוגים האחרים? ביצועים? שקט? מראה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  20. שבת שלום יש לי מחשב דיי חדש AMD 5200 ati 4850 4 GB ram עכשיו כשאני משחק ברד אלרט החדש לאחר זמן מה המחשב פשוט מכבה את עצמו כשאני נוגע בצ'יפסט במחשב ..הוא פשוט רותח הורדתי EVEREST והטמ"פ הם להלן: Temp CPU : 60 ולפעמים מגיע גם ל80 temp: gpu diode ( memio) 84 ולפעמים קצת יותר האם הבעיה היא בהתחממות יתר? שיחקתי CRYSIS ו FAR CRY2 ועוד משחקים והוא לא נכבה לי לפעמים שאני רואה סרטי HD הוא נכבה גם המעבד מקורר ע"י מאורר של ASUS יש מאורר 12 מקדימה וזהו תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by CEL,

אין לי אמנם ספק טוב כל כך והוא בסך הכל ג'נריק 300W. :-\ :-\ ורציתי לדעת האם רייל של 12+ שעומד על 11.55 זה מסוכן מדיי ? כי אני מפחד על המחשב..................

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by Psychopath,

Hi, I got myself a new GeForce 4 Ti4200 128MB It has a lame old aluminum piece of heatink with a not working fan on it. I want to put my good old ICEBERQ 4 on it... So i took out the clips thaty hold it down to the card but then i realized it's glued to it... somehow. How do i disconnect it without causing any harm ? so that i can put the ICEBERQ 4 on it ? Thanks in advanced, Chen Doron.

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by Nemesis,

בוקר טוב, בשעה טובה קיבלתי את שאר הרכיבים שהזמנתי (לוח אסוס A7N8X דלוקס, 2X WINBOND 256MB, VANTEC AEROFLOW), והתקנתי אותם במערכת יחד עם ה T-Bred B 1700 שלי. מה הטמפרטורה במצב מנוחה ותחת עומס שאתם מקבלים עם אותו מעבד (ללא המהרה) ואותו פתרון קרור? במצב מנוחה הוא נותן לי כ-35 מעלות, ותחת עומס בינוני-גבוה 44 מעלות. בנוסף לכך, עד כמה אמינה הקריאה של המתחים? המתח למעבד נראה כ 1.66 וולט למרות שהוא אמור להיות 1.6 בלבד. (שאר המתחים - 3V =3.3, 5V =4.8, 12V = 13). יש לי הרגשה שאני צריך להחליף ספק. בכל מקרה, ההתקנה של חלונות 2000 נתקעת, לאחר שהוא טוען את הדרייברים ואומר Starting Windows 2000 (לפני ההתקנה), ייתכן שהמערכת קורסת תחת עומס בגלל הספק? ניסיתי להוריד את התדר של הזיכרון ו המע…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  24. חנות ליד הבית אמרה לי 30 שקל מארז סטנדרטי אין שם ואין חברה.. אני מניח שאני לא אקפוץ על זה.. אבל בכל זאת המחיר בלי התקנה עכשיו השאלה.. איך מתקינים מאוורר? איפה להתקין אותו? יש לי אחד מלפנים למטה ואחד באמצע מאחורה במארז MIDI TOWER שלי.. אז איך מתקינים איפה כדאי לי באיזה כיוון כל זה.. כרגע האחורי מוציא אוויר והקדמי מכניס.. טמפרטורותל שלי כרגע: CPU 62C SYSTEM 40C 4200RPM CPU FAN 2109ROM SYSTEM FAN ויש עוד מאוורר אבל הביוס לא יכול לקרוא אותו כי הוא מחובר רק לחשמל ולא ללוח אם..

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by 123456789,

איפה אני יכול להשיג אויר דחוס כדי לנקות את המחשב שלי ??? ??? ??? כמה זה עולה ??? ??? ??? ואיך בדיוק אני מנקה (איפה אני צריך לנקות) ??? ??? ??? תודות לעוזרים :saint: :saint: :saint:

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים