אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה אם טעיתי בפירום מצטער מראש אממ.. אז אני מחפש מאוורר למארז (80 מ"מ) אבל שיהיה חזק.. אני בתקווה שיוכל להגיע ל4000 rpm ב10v
-
- 18 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי את המעבד E8400 ורציתי לדעת מה הטמפרטורות של הליבות שלו בזמן מנוחה ובמאמץ.. שלי במנוחה- 55 מעלות שתיהן במאמץ-62 שתיהן
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אחים שלי אתם צכירים את הביעה של הציפסט בלוח הK8NF9 הוא רותח אז בתור פיתרון חיברתי עלין את המאורר הזה שהיה לי במחשב נייד ישן http://img.epinions.com/images/opti/c4/65/pr-Compaq_Presario_1246_1247_1277_1279_Series_cooling_fan_FD0530154B_2A_158800_001_FD0530154B2A158800001_CD_ROM_Drive-resized200.jpg הוא מאורר מעוד שקט (21db ) ופועל על 7000 ומפיק 4CFM הביעה היא שהוא מעוד ישן כבר וגוסס כל שבוע צריך לשמן אז אני צריך מאורר שיהיה חזק כמו זה ושקט ודרך אגב המאורר הזה עולה כ200 שקל !!!! יש לכם הצעות?
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לוח האם שברשותי הינו GIGABYTE X38DS4, ומעבד E6320 עם המעט שאני מבין עשיתי O.C ל 400FSB (שהריץ את המעבד ל2.8 במקום 1.8). במנוחה טמפרטורת הלוח עפ"י EVEREST היא 41 מעלות לעומת מצב בו אני מעמיס את המעבד ל100% שאז הטמפרטורה עולה לעד 64 מעלות. האם טמפרטורה זו בגבול התקין או מעליה?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל בזה שאני יודע שקירור מים שבאמת יהיה ממש ממש טוב צריך לייבא ואין לי כוח לזה אבל מצאתי כמה קירורים של TT שהם דווקה נחמדים אבל מה יתאים לי יותר? TT BIG WATHER 745 TT BIG WATHER 760 TT PRO WATHER 850 ? כמובן שהמטרה היא OC בשביל להגיעה עם ה720BE יותר רחוק ואם הקירור שציינתי לא יעזרו לי כל כך במטרה הזאת אז הייתי רוצה לדעת גם על זה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום המתאים כי לא מצאתי משהו על מארזים (אם לא, נא להעביר). אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה ואני מתכוון לעשות לו OC עדין יחסית. אני לא צריך משהו מטורף ב500 ש"ח אבל מארז בסיסי עם זרימת אוויר טובה, גדול, נח ושקט עד כמה שניתן. מיהו מכיר?
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אמנם ההיטסינק שלו נראה מעפן ואין היטסינקים על הזכרונות אבל הוא יציב לחלוטין בלי שום קירור מיוחד על 710 זכרונות ו-315 ליבה שזה לא רע בכלל. אני מחכה ל-SLK600 כדי לעשות לו בנצ'מרקים כמו שצריך כי המעבד שלי החליט שהוא גוף חימום ואני לא מצליח אפילו לסיים את ה-3dmark2001.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג אויר דחוס כדי לנקות את המחשב שלי ??? ??? ??? כמה זה עולה ??? ??? ??? ואיך בדיוק אני מנקה (איפה אני צריך לנקות) ??? ??? ??? תודות לעוזרים :saint: :saint: :saint:
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD השאלה היא האם יש דרך לשמור על המעבד בטמפרטורת שיא בין 10 ל 20 מעלות ?(באופן שקט)
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש ורציתי לבדוק את יכולות הoverclocking שלו אבל כשאני מנסה להמהיר את כרטיס מסך דרך Nvidia control panel אחרי שאני עושה RESET למחשב ההגדרות חוזרות למצב הבססי . איך אני יכול להשאיר את הכרטיס במצב החדש גם אחרי שאני עושה RESET?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ראיתי איזה אחד שהכניס את המאוררים שלו לקופסה\מעמד כזה למאורר בצבע סגול . מה זה ? זה נועד להחזיק את המאוררים ולהקיט אותם? אפשר להסיג אותם בניפרד? כי אני חושב שהבחור ההוא קיבל אותם עם המאוררים : תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
טוב אז כך האצתי ל 2400 וכאשר פתחתי את המחשב היה מסך שחור שמתי את ה FSB 150X16 ואת הזכרונות 3:4 משהו כזה ויצא לי 113X2 כך שהזכורונת ממש לא עובדים מעל המהירות שלהם אז הכל טוב!! אז למה המחשב לא עלה לי?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז ככה, לפני מספר לא מבוטל של שנים, קניתי את הדבר הזה. http://www.employees.org/~slf/lrwb/ בזמנו הוא השאיר אבק על כל מה שהיה בשוק (גם מבחינת מחיר. אם אני זוכר נכון זה היה באיזור ה-100+ דולר), אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לבלוקים חדשים. אם מישהו מאנשי קירור המים הרציניים מעוניין להרים את הכפפה ולבדוק, אני אשמח להפרד ממנו בתמורה ל-0 שקלים חדשים (מעולם לא חובר למערכת, ישב בתוך שקית ניילון בארון בשנים האחרונות)
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לעשות אוור קלוק למעבד שלי.. AMD XP 2500 BARTON חדש בן כמה שעות... רציתי לדעת איך אני אמור לעשות זאת , כאשר הלוח אם שלי לא מאפשר לי לעבור את ה 166 ... ? GIGABYTE VAXP תודה
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי 9550 ואני רוצה לעשות לו VMOD, הבאתי תתמונה שלו ואיזה מדריך אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=131139 עד כמה להגיע בזיכרון מבלי להרוס אותו? הוא עכשיו על סטוק 195 ויש לי צלעות קירור על הזיכרונות. בנתיים הגעתי ל460 בליבה שבסטוק הוא 324 עם קירור סטוק(צלעות) ושמתי עליו מאורר אפשר להגיע ליותר או שעדיף שלא?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
:'( טוב..קודם כל המפרט שלי (די חדש...) amd barton 2500+ volcano 12 abit nf-7 samsung ddr400 256mb fx5900xt עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל 3200.. העלתי את ה fsb ל200mhz , נעלתי agp/pci , העלתי מתח מעבד ל 7.1 וולט העלתי את הוינדווס, התכוונתי להוריד prime95 , לבנתיים הרצתי pcmark04 ותוך כמה שניות המחשב נכבה אני חייב לציין שהטמפרטורה לא היתה ממש ידידותית (54 מעלות), גם לא לפני האוברקלוקינג (50 מעלות ) ...קניתי את הוולקנו12 בשביל שטמפרטורה תהיה הבעיה האחרונה שלי באוברקלוקינג - האוברקלוקינג נכשל בגלל הטמפרטורה? -מה יכולה להיות הבעיה בטמפרטורות עם הוולקנו 12? (זיג זאג הרכיבו לי אותו עם כל המערכת לפני חודש) אני ישמח אם תעזרו לי תודה, איתי
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חבר'ה השבוע קבלתי את המחשב החדש שלי ראו מפרט עכשיו מה שמציק לי זה ..הטמפ' .. בדקתי ב- 3 תוכנות EVEREST ULTIMATE SPEEDFAN EASY TUNE 5 של הלוח ג'יגהביט . כל תוכנה מראה לי טמפ' אחרות ולא דייקניות מה שכן , EASY TUNE 5 מראה לי אותם טמפ' כמו בביוס ושאר התוכנות אחרת .. תמונות : אוורסט+איזי טיונר 5 וזה מהביוס עכשיו רציתי לדעת האם הביוס מראה נכון או האוורסט תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אם יש מאוררים שהם מזרימים אוויר פנימה.. אני יכול להפוך אותם כך שהם יוציאו אוויר מהמארז? (הכוונה להפוך אותם פיסית בהרכבה) במארז ANTEC 300
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הכוונה היא מה ה TJ MAX הגבוה ביותר שיכול ליהיות לכזה מעבד ? אני רוצה ללכת על בטוח ולדעת מה הטמפ' הגבוהה ביותר שיכולה ליהיות לי.. עוד שאלה קטנה, מהם המרחקים המומלצים למנוחה ולמאמץ למעבד כמו שלי ?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קהילת HWZone שלום, רציתי את הדעה שלכם לגבי יכולות הקירור של המארז שלו ושל מערכת המים שלו. אני מתכנן OC קיצוני למעבד ולכרטיס מסך, אולי אפילו 2 כרטיסי מסך ב SLI. לאלו שלא מוכרים למארז, זהו מארז Kandalf LCS Black הכולל מערכת קירור מים עם רדיאטור גדול ו 3 מאוררי 12 ס"מ לרדיאטור. זהו סירטון שסוקר אותו וזה הנתונים שלו בדף הבית של TT : http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000bws.asp אשמח אם תביעו דעה כלפיו, לפי מה שאני הבנתי השקט שלו בא בחשבון על כוח הקירור הפוטנציאלי שלו. אני כנראה יעשה OC למעבד Q6600, על לוח אם 750i ולכרטיס גרפי עדיין לא בחרתי אחד. אשמח אם גם תעזרו לי לבחור כ. מסך בעל יכולות גבוהות מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן ב…
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מגיע עם המעבד עד בערך 2.8GHZ יציב עם קירור סטוק. זה אומר שיש לו פוטנציאל לעוד, או שהוא כבר בגבול היכולת שלו? איך ניתן לדעת? תודה לעוזרים, עמית
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=giant3&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 שמתי אותו על ה-geforce 6800gt שלי הוא בסדר?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר שאלות לגבי קירור המחשב,יש לי מעבד E6300 שהוא דיי חלש אז אני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איזה קירור לקנות לפי ההמלצות יש את הMUGEN 2 אבל יש מלה סוגים איזה סוג אני צריך ? או שבכלל כדי לקנות קירור אחר תקציב באזור ה250. חשבתי גם על אפשרות של קירור לכ.מסך שלי X1900XT כדי לעשות לו OC השאלה היא עם בכלל מומלץ לעשות לו ואם כן אז איזה קירור מומלץ עד 200 שקל . והשאלה האחרונה , יש לי מחשב נייד HP Compaq nc2400 חשבתי לקנות לו איזה פלטת קירור על עיזה אתם ממליצים אחן הגבלת תקציב נ.ב רצוי שיהיו כמה שיותר שקטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-